Mai multe
| Cristinik daca nu ai folosit nici o metoda de protectie e posibil sa fii doar ca ceea ce u nu stii sau marea majoritate este ca dupa un avort poti pierde o sarcina, doua trei depinde cate faci.La un avort poti avea dupa si doua pierderi de sarcina. Parerea mea este nu te juca cu focu ca o sa te arzi.O sa iti doresti sa ai un copil intr-o buna zi si o sa iti fie greu sa pastrezi o sarcina si asta o zic in cunostinta de cauza nu aiurea.Parerea mea e sa nu mai faci.Ai gresit o data ok dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci asa.Sa stii ca avortul nu e metoda de protectie.E metoda prin care iti risti sanatatea si chiar fertilitatea.Cand vad astfel de cazuri stau si ma gandesc ca sunt oameni care incearca din rasputeri sa aiba un copil si nu pot.Nu te critic cristinik pt ca nu am dreptul u ai ales ce ai crezut ca e mai bine pentru tine insa pe viitor incearca sa nu mai ajungi intr-o astfel de situatie.Plus ca sfatul meu e sa te duci la doctor oricum trebuia sa astepti 6 saptamani pana sa iti incepi viata sexuala. |
|
iubytzik22 Postat pe 7 Martie 2010 01:31 |
|---|
Alta care a facut avort
|
|
kudika_nikole Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:41 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| COSTURI AVORT?!!!(URGENTA) | 76 | De la: rockk 7 Februarie 2011 06:34 |
| Imi place sa avortez | 201 | De la: kudika12787 17 Aprilie 2012 19:27 |
| o parere macar......... | 6 | De la: marco918 19 Iulie 2009 14:30 |
|
|
||
| trebuie sa fac avort... | 39 | De la: kudika516853 22 Aprilie 2012 00:55 |
| Nu avort | 12 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.