Setari Cookie-uri

O iubesc pe CRISTINA ,va rog ajutati-ma s-o cuceresc.

De la: truelife, la data 2009-04-15 10:09:45cati ani ai?

Sunt mai mare decat tine cu cativa anisori.
Dece?
unuunu
Postat pe 15 Aprilie 2009 20:14
te atrage, asta e cert.dar nu o iubesti...treci prin momente emotionale si fluturasi in stomac....asta mi se intampla mie cand eram mai mica si ziceam ca il iubesc pe nu stiu cinbe :)))) sincer...ce sa fat sa iti zic? nu o mai baga in seama, nu mai visa la ea..fi indiferent,poate asa reusesti;).....

Postat pe 28 Aprilie 2009 10:01
De la: Ramyta, la data 2009-04-28 10:01:58te atrage, asta e cert.dar nu o iubesti...treci prin momente emotionale si fluturasi in stomac....asta mi se intampla mie cand eram mai mica si ziceam ca il iubesc pe nu stiu cinbe :)))) sincer...ce sa fat sa iti zic? nu o mai baga in seama, nu mai visa la ea..fi indiferent,poate asa reusesti;).....

Multumesc de sfat , am sa-l urmez.
unuunu
Postat pe 30 Aprilie 2009 06:03
Mi-e atat de dor de ea , iar acum am sentimente confuze .
As vrea s-o mai vad ca sa-mi simt inima batand, vreau sa mai simt valul sentimental ametitor pe care-l aduce cu ea de fiecare data , vreau sa-mi pierd puterea de-a respira, vreau sa-i simt adierea-n sufletul meu cand trece pe langa mine dar mai presus de toate as vrea s-o vad surazand de fericire.
Oare se vor mai intampla toate acestea vreodata?
unuunu
Postat pe 30 Aprilie 2009 19:29
Distanta dintre noi este inexistenta atunci cand visul o parcurge ,speranta creste spulberand obstacole ideatice ridicate de gelozii si temeri salbatice .Visul se stinge la impactul cu realitatea, ce creaza paravanul de "fier" al indoielii cunoscuta de majoritatea, ce izvoraste din prejudecati ale caror radacini cresc dintr-un loc cu eternitatea , scutul deznadejdei ingenuncheaza dragostea imprejmuita ,de cortina de "otel" a ratiunii dezmortita , detinand-o-n suferinta, inchisa intr-o sfera tesuta din mister si oculta biruinta.
Dar cand visul revine realitatea cu-al sau cortegiu de speranta-i controlata, lasand loc doar pentru dragostea ce-o port pentr-o superba fata, cea care aduce-n suflete lumina , este chiar ea frumoasa LADY CRISTINA.

unuunu
Postat pe 30 Aprilie 2009 20:13
De la: unuunu, la data 2009-04-30 20:13:56Distanta dintre noi este inexistenta atunci cand visul o parcurge ,speranta creste spulberand obstacole ideatice ridicate de gelozii si temeri salbatice .Visul se stinge la impactul cu realitatea, ce creaza paravanul de "fier" al indoielii cunoscuta de majoritatea, ce izvoraste din prejudecati ale caror radacini cresc dintr-un loc cu eternitatea , scutul deznadejdei ingenuncheaza dragostea imprejmuita ,de cortina de "otel" a ratiunii dezmortita , detinand-o-n suferinta, inchisa intr-o sfera tesuta din mister si oculta biruinta.
Dar cand visul revine realitatea cu-al sau cortegiu de speranta-i controlata, lasand loc doar pentru dragostea ce-o port pentr-o superba fata, cea care aduce-n suflete lumina , este chiar ea frumoasa LADY CRISTINA.

n-ai mai cucerit-o mai mamica ??? off ..greu la deal...
___LL___
Postat pe 30 Aprilie 2009 20:25
De la: unuunu, la data 2009-04-04 17:17:24Cand o intalnesc imi bate inima foarte tare si simt ca ma sufoc.
Nu pot discuta cu ea , dupa cum pare este rece si inabordabila.
Mi-a raspuns odata la salut , in rest tace cu incapatanare.
Odata mi s-a parut ca mi-a zambit, sper sa nu fi fost doar o iluzie.
I-am gasit prfilul pe HI5 , i-am solicitat prietenia dar pana acum nu am primit acceptul ,
i-am descoperit ID-ul de messenger si am adaugat-o la contacte dar intr-o zi mi-a aparut un mesaj in care scria ca ea mi-a respins cererea de adaugare la lista proprie.
DOAMNELOR , DOMNISOARELOR va implor sa ma ajutati s-o cuceresc ,dumneavoastra stiti cum simte o femeie . Ce ma sfatuiti sa fac?

Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra.

Buna. Am citit acest topic. Nu vreau sa fiu rautacioasa cu tine dar iti spun care este parerea mea. Nu cred ca o iubesti pe Cristina, cred ca te-a atras frumusetea ei. Iti place de ea cum arata, aspectul fizic si doar atat. Tu confunzi cu Iubirea. Mi se pare ca esti cam romantic si asta nu e bine. Prea exagerezi cu acele fraze. Mie dc mi-ar spune un baiat asa ceva m-ar plictisi enorm, de fapt as adormi. Sfatul meu e sa o uiti sa o ignori chiar dc o vezi pe strada. O sa iti faci rau tie. Ei ii este bine poate nici nu stie de existenta ta. Indragoste-te de alta fata dar care sa fii cu ea.
Narcisa_Ana
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:04
Drumurile ni s-au intersectat azi , avea parul despletit , o adiere usoara i-l mentinea plutind, ochii ei superbi nu reuseau sa ascunda tristetea-i misterioasa. Inima mea parca si-a pierdut ritmul, prezenta ei ma tulbura ,senzatia imponderabilitatii m-a cuprins spontan dar clipele evenimentului au trecut odata cu ea iar momentul urmator sosea incredintandu-ma din nou realitatii .
Frumusetea ei ma-nduioseaza si-mi unge sufletul cu-n balsam al feminitatii extraordinare detinuta de ea , LADY CRISTINA.

Vreau doar sa mai privesc fiinta sublima care-mi lumineaza inima si-mi da aripi sa zbor in al visului vazduh, incalecat pe dulcele fior nascut din al iubirii duh.
unuunu
Postat pe 30 Aprilie 2009 22:26
De la: unuunu, la data 2009-04-30 22:26:11Drumurile ni s-au intersectat azi , avea parul despletit , o adiere usoara i-l mentinea plutind, ochii ei superbi nu reuseau sa ascunda tristetea-i misterioasa. Inima mea parca si-a pierdut ritmul, prezenta ei ma tulbura ,senzatia imponderabilitatii m-a cuprins spontan dar clipele evenimentului au trecut odata cu ea iar momentul urmator sosea incredintandu-ma din nou realitatii .
Frumusetea ei ma-nduioseaza si-mi unge sufletul cu-n balsam al feminitatii extraordinare detinuta de ea , LADY CRISTINA.

Vreau doar sa mai privesc fiinta sublima care-mi lumineaza inima si-mi da aripi sa zbor in al visului vazduh, incalecat pe dulcele fior nascut din al iubirii duh.

Multumesc pentru comentariu.
unuunu
Postat pe 30 Aprilie 2009 22:27
De la: unuunu, la data 2009-04-30 22:27:02
De la: unuunu, la data 2009-04-30 22:26:11Drumurile ni s-au intersectat azi , avea parul despletit , o adiere usoara i-l mentinea plutind, ochii ei superbi nu reuseau sa ascunda tristetea-i misterioasa. Inima mea parca si-a pierdut ritmul, prezenta ei ma tulbura ,senzatia imponderabilitatii m-a cuprins spontan dar clipele evenimentului au trecut odata cu ea iar momentul urmator sosea incredintandu-ma din nou realitatii .

Multumesc pentru comentariu.

te citezi singur?
si eu care credeam ca sunt singura!
___LL___
Postat pe 30 Aprilie 2009 23:16

te citezi singur?
si eu care credeam ca sunt singura!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei , se mai intampla.
unuunu
Postat pe 30 Aprilie 2009 23:45

Cat de gay poti sa fii pt a scrie asa ceva ?

Postat pe 1 Mai 2009 01:26
De la: Bloody_minnie, la data 2009-05-01 01:26:26

Cat de gay poti sa fii pt a scrie asa ceva ?

___LL___
Postat pe 1 Mai 2009 01:38
esti la prima dragoste ?
Cretzulica
Postat pe 1 Mai 2009 09:55
Nu-l faceti mai gay pe bietul baiat.O fi si el genul mai romantic dar asta nu inseamna ca e gay!
De ce nu o abordezi direct?face 2 face?
deea_20
Postat pe 1 Mai 2009 11:32
stii ce nu inteleg eu?unde o tot intalnesti tu pe aceasta fata/femeie de poti sa ii analizezi comportamentul?daca tot o vezi des,chiar ia-ti inima in dinti si intra in vorba cu ea.Oamenii nu sunt ceea ce par.Raceala ei poate fi scutul cu care se apara de straini,poate si ea te place si gandeste ca si tine,nu?
Deci,incearca sa te apropii,cu incredere de ea,pentru ca e mai rau sa stai asa,macar te lamuresti daca reprezinti ceva pentru ea.

Postat pe 1 Mai 2009 12:57
De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:32:29Nu-l faceti mai gay pe bietul baiat.O fi si el genul mai romantic dar asta nu inseamna ca e gay!

,,Vreau doar sa mai privesc fiinta sublima care-mi lumineaza inima si-mi da aripi sa zbor in al visului vazduh, incalecat pe dulcele fior nascut din al iubirii duh.''

Un barbat adevarat abordeaza o femeie, nu baga vrajelile de mai sus....

Postat pe 1 Mai 2009 13:55
ma numesc Cristina si am zis ca imi sta inima in loc cand am citit noroc ca sotul meu nu era acasa . Uite cum sta treaba : mie imi pari cam ,,obsedat'' tinand cont ca am avut o relatie in urma cu un baiat care ma tot stresa cam ca tine : mesajeeeeeeeee, statea ore in sir ca sa caute poeme ,declaratie de dragoste , ma surmarea mereu.DACA O IUBEAI CU ADEVARAT O OPREAI IN MIJLOCUL STRAZI SI II II DECLARAI IUBIREA TA .DACA NU SE OPREA SA VB CU TINE TIPAI IN GURA MARE CA O IUBESTI CA ESTI NEBUN DUPA EA
DARRRRRRR TOTUL E O OBSESIE SAU DOAR O MINCIUNA
cristina_blondyy
Postat pe 1 Mai 2009 14:22
De la: cristina_blondyy, la data 2009-05-01 14:22:44ma numesc Cristina si am zis ca imi sta inima in loc cand am citit noroc ca sotul meu nu era acasa . Uite cum sta treaba : mie imi pari cam ,,obsedat'' tinand cont ca am avut o relatie in urma cu un baiat care ma tot stresa cam ca tine : mesajeeeeeeeee, statea ore in sir ca sa caute poeme ,declaratie de dragoste , ma surmarea mereu.DACA O IUBEAI CU ADEVARAT O OPREAI IN MIJLOCUL STRAZI SI II II DECLARAI IUBIREA TA .DACA NU SE OPREA SA VB CU TINE TIPAI IN GURA MARE CA O IUBESTI CA ESTI NEBUN DUPA EA
DARRRRRRR TOTUL E O OBSESIE SAU DOAR O MINCIUNA

cati_
Postat pe 1 Mai 2009 14:26
Nu inteleg cum o iubiti ,(probabil in taina ) , ar trebui pentru inceput s-o cunoasteti si sa va cunoasca persoana respectiva !
kudika017308
Postat pe 1 Mai 2009 22:23
De la: ___LL___, la data 2009-04-30 20:25:19
De la: unuunu, la data 2009-04-30 20:13:56Distanta dintre noi este inexistenta atunci cand visul o parcurge ,speranta creste spulberand obstacole ideatice ridicate de gelozii si temeri salbatice .Visul se stinge la impactul cu realitatea, ce creaza paravanul de "fier" al indoielii cunoscuta de majoritatea, ce izvoraste din prejudecati ale caror radacini cresc dintr-un loc cu eternitatea , scutul deznadejdei ingenuncheaza dragostea imprejmuita ,de cortina de "otel" a ratiunii dezmortita , detinand-o-n suferinta, inchisa intr-o sfera tesuta din mister si oculta biruinta.

n-ai mai cucerit-o mai mamica ??? off ..greu la deal...

yo zic sa apeleze la iri a l'ui moni pentru un sfat,ai vazut el cum le cucereste...mai bine mergi acasa la ea
u nebuno u
scorpyoW
Postat pe 1 Mai 2009 22:39
De la: Bloody_minnie, la data 2009-05-01 13:55:21
De la: deea_20, la data 2009-05-01 11:32:29Nu-l faceti mai gay pe bietul baiat.O fi si el genul mai romantic dar asta nu inseamna ca e gay!

,,Vreau doar sa mai privesc fiinta sublima care-mi lumineaza inima si-mi da aripi sa zbor in al visului vazduh, incalecat pe dulcele fior nascut din al iubirii duh.''

poate e timid!
deea_20
Postat pe 1 Mai 2009 23:43
De la: kudika017308, la data 2009-05-01 22:23:51Nu inteleg cum o iubiti ,(probabil in taina ) , ar trebui pentru inceput s-o cunoasteti si sa va cunoasca persoana respectiva !

n-o iubeste , o vrajeaste!

Postat pe 1 Mai 2009 23:47
De la: deea_20, la data 2009-05-01 23:43:08
De la: Bloody_minnie, la data 2009-05-01 13:55:21

poate e timid!

poate e un obsedat sexual !

Postat pe 1 Mai 2009 23:48
stiu cum e sa visezi dupa o iubire neimpartasita...si eu trec prin asta,stiu ca trebuie sa-l uit,dar nu pot...el nu ma baga in seama,stiu ca nu am sanse la el,dar ce sa fac cu ceea ce simt?nu trece asa usor...si doare
ama20
Postat pe 1 Mai 2009 23:54
De la: ama20, la data 2009-05-01 23:54:17stiu cum e sa visezi dupa o iubire neimpartasita...si eu trec prin asta,stiu ca trebuie sa-l uit,dar nu pot...el nu ma baga in seama,stiu ca nu am sanse la el,dar ce sa fac cu ceea ce simt?nu trece asa usor...si doare

ia te rog sa nu strici topicul cristinei.

Postat pe 1 Mai 2009 23:56
deea_20
Postat pe 2 Mai 2009 16:49
De la: ama20, la data 2009-05-01 23:54:17stiu cum e sa visezi dupa o iubire neimpartasita...si eu trec prin asta,stiu ca trebuie sa-l uit,dar nu pot...el nu ma baga in seama,stiu ca nu am sanse la el,dar ce sa fac cu ceea ce simt?nu trece asa usor...si doare

Vai , iti doresc sa-l cuceresti si sa fiti vesnic fericiti impreuna.

Ma doare inima , iar aici ma simt mai bine.
Poate-mi va trece curand sau poate ma va chinui mai mult timp.
Insa nu voi uita niciodata cat de stralucitoare este cea mai frumoasa femeie din cate exista.
unuunu
Postat pe 2 Mai 2009 21:20
Imi place poezia , sunt romantic si bland.
Iubesc frumosul si alin durerea , evit uratul si combat temerea , dar mai presus de toate cand speranta-mi moare , visez frumos si-mi creez convingeri ,ma consult cu mine si-mi surprind greselile .
Ma indrept si las loc unei noi sperante, iar cand aceasta-mi moare reiau totul de la-nceput.
unuunu
Postat pe 2 Mai 2009 21:21
Ce frumos...

Adesea ascult melodia aceasta... de cand am descoperit-o, cu luni in urma... Si fiecare dintre variante pare sa aduca ceva in plus... in orice limba as asculta acest cantec, nu pot sa nu tresar...
Delta
Postat pe 3 Mai 2009 00:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata singura din bucuresti? 7 De la: kudika_942526 6 Ianuarie 2014 08:40
ROMANCA PE UN SFERT RESTUL SPANIOLA ESTE. 4 De la: one_size 2 Iunie 2010 21:04
ROMANUL UITATOR?CE PUTE SA UITE? 3 De la: anastasia_m 2 Iunie 2010 21:28
o intrebare logica sper eu 41 De la: oneill 21 Octombrie 2009 14:01
Site de intalniri 5 De la: kudika_1001304 12 Februarie 2016 11:27