Setari Cookie-uri

O iubesc pe CRISTINA ,va rog ajutati-ma s-o cuceresc.

Sper ca este fericita si nu se lasa sedusa de catre oricine .
Of, bietuta de ea , cred ca este exagerat de curtata.
As vrea sa fie cea mai fericita LADY din lume. Doamne ajuta sa fie asa.

De cate ori o vad am impresia ca visez , frumusetea ei este mai impresionanta decat aselenizarea , este mai puternica decat orice boala , este mai induiosatoare decat orice roman de dragoste , este mai miscatoare decat orice uragan , este mai admirabila decat orice minune .
unuunu
Postat pe 16 Mai 2009 14:39
buna......am si eu o intrebare......cum poti sa spui ca iubesti pe cineva doar admirand aceea persoana?se poate spune ca te simti atras fizic si doar atat..nu poti iubi pe cineva dc nu ai purtat niciodata o dicutie cu aceea persoana,daca nu ai sarutat-o, nu ai imbratisat-o etc si dc nu ai stat mai mult timp alaturi de ea......fluturasii in stomac si toate celelalte senzatii sunt trecatoare...asta e o stare pe care ti-o induci tu,traiesti mult prea departe de realitate....si nu-i un lucru foarte bun.si dc sp ca o iubeste abordeaz-o gasesti u ocazia si subiectul potrivit.....nu astepta sa se intample ceva dc tu nu fc nimik in legatura cu asta....succes !
andreeamincu888
Postat pe 17 Mai 2009 01:36
poate are pe cineva si nu te baga in seama! fii mai indraznet k noua fetelor ne place asta! dar majoritatea nu recunosc
danutza25
Postat pe 17 Mai 2009 11:32
De la: unuunu, la data 2009-04-04 17:17:24Cand o intalnesc imi bate inima foarte tare si simt ca ma sufoc.
Nu pot discuta cu ea , dupa cum pare este rece si inabordabila.
Mi-a raspuns odata la salut , in rest tace cu incapatanare.
Odata mi s-a parut ca mi-a zambit, sper sa nu fi fost doar o iluzie.
I-am gasit prfilul pe HI5 , i-am solicitat prietenia dar pana acum nu am primit acceptul ,
i-am descoperit ID-ul de messenger si am adaugat-o la contacte dar intr-o zi mi-a aparut un mesaj in care scria ca ea mi-a respins cererea de adaugare la lista proprie.
DOAMNELOR , DOMNISOARELOR va implor sa ma ajutati s-o cuceresc ,dumneavoastra stiti cum simte o femeie . Ce ma sfatuiti sa fac?

Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra.

Bai nene, no offence! da vad ca esti cam slab de ingeri
pai acu pe bune daca am da accept pe hi5 sau pe mess la toate id-urile am avea o lista impresionanta de necunoscuti nu de prieteni
Si daca tot gasesti scuze in continuu ai sa o vezi din intamplare abordata de altu cu sange'n vene si ai sa ai reactia aia de tamp' "io'te ba ca nu-i chiar asa printesa cum credeam "
faza cu zambitul e interpretabila ori zice in sinea ei " dragut baiat pacat ca nu are tupeu " ori " ia uite iar fraieru' ala ma soarbe din priviri, e plina lumea asta de ciudati" bine ce-i drept oricare din ele ar fi macar e bine ca te-a observat
inca o chestie legata de mess si hi5, cum naiba vrei sa ti dea accept ca doar nu scrie pe fruntea ta cum te cheama sau ce id ai tu

asa ca de vrei secolul asta sa faci ceva ia-ti inima-n dinti si baga-te in seama cu tupeu'(nu nesimtit), ce se poate intampla in cel mai rau caz.... ori iti da o geanta'n cap sa-ti revii ori o buseste rasu' si incepeti o discutie

hai revino si tu cu noutati!!
Annabelle
Postat pe 17 Mai 2009 11:58
De la: andreeamincu888@yahoo.com, la data 2009-05-17 01:36:47buna......am si eu o intrebare......cum poti sa spui ca iubesti pe cineva doar admirand aceea persoana?se poate spune ca te simti atras fizic si doar atat..nu poti iubi pe cineva dc nu ai purtat niciodata o dicutie cu aceea persoana,daca nu ai sarutat-o, nu ai imbratisat-o etc si dc nu ai stat mai mult timp alaturi de ea......fluturasii in stomac si toate celelalte senzatii sunt trecatoare...asta e o stare pe care ti-o induci tu,traiesti mult prea departe de realitate....si nu-i un lucru foarte bun.si dc sp ca o iubeste abordeaz-o gasesti u ocazia si subiectul potrivit.....nu astepta sa se intample ceva dc tu nu fc nimik in legatura cu asta....succes !

Daca nu ai vazut-o niciodata iti este mai la-ndemana sa te miri de ravagiile pe care le face in randul baietilor.
E greu de descris sentimentele pe care mi le-a inventat ea, prezenta ei ma arunca-n lumea viselor si ma face fericit. Ii doresc sa fie vesnic fericita alaturi de cine-si doreste ea sa fie .
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 11:59
aaa era sa uit apropo de bataile inimii si sufocat!!!
vezi naiba sa nu suferi de atacuri de panica si sa nu sti

hai bafta si nu mai agita p'aci spiritele pana nu revii cu picanterii !
Annabelle
Postat pe 17 Mai 2009 12:01
De la: unuunu, la data 2009-05-17 11:59:22
De la: andreeamincu888@yahoo.com, la data 2009-05-17 01:36:47buna......am si eu o intrebare......cum poti sa spui ca iubesti pe cineva doar admirand aceea persoana?se poate spune ca te simti atras fizic si doar atat..nu poti iubi pe cineva dc nu ai purtat niciodata o dicutie cu aceea persoana,daca nu ai sarutat-o, nu ai imbratisat-o etc si dc nu ai stat mai mult timp alaturi de ea......fluturasii in stomac si toate celelalte senzatii sunt trecatoare...asta e o stare pe care ti-o induci tu,traiesti mult prea departe de realitate....si nu-i un lucru foarte bun.si dc sp ca o iubeste abordeaz-o gasesti u ocazia si subiectul potrivit.....nu astepta sa se intample ceva dc tu nu fc nimik in legatura cu asta....succes !

Daca nu ai vazut-o niciodata iti este mai la-ndemana sa te miri de ravagiile pe care le face in randul baietilor.
E greu de descris sentimentele pe care mi le-a inventat ea, prezenta ei ma arunca-n lumea viselor si ma face fericit. Ii doresc sa fie vesnic fericita alaturi de cine-si doreste ea sa fie .
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unuleeeeeeeeeeeeee ,,lasa vere complexele si abordeaza fata ,,ca nu e sfanta
thadoog
Postat pe 17 Mai 2009 12:02
De la: danutza25, la data 2009-05-17 11:32:15poate are pe cineva si nu te baga in seama! fii mai indraznet k noua fetelor ne place asta! dar majoritatea nu recunosc

F.R. David - Words

Words, don't come easy to me
How can I find a way to make you see I Love You
Words don't come easy

This is the only way for me to say I Love You
Words don't come easy

Well I'm just a music man
Melody's so far my best friend
But my words are coming out wrong and I
I reveal my heart to you and
Hope that you believe it's true cause

How can I find a way to make you see I love You
Words don't come easy

This is just a simple song
That I've made for you on my own
There's no hidden meaning you know when I
When I say I love you honey
Please believe I really do cause

Words don't come easy

It isn't easy
Words don't come easy

Words don't come easy

Don't come easy to me
This is the only way for me to say I Love You
Words don't come easy

Words don't come easy

http://www.youtube.com/watch?v=yHeseOjdgZI

Iti multumesc pentru sugestie stimata prietena.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 12:05
De la: Annabelle, la data 2009-05-17 12:01:12aaa era sa uit apropo de bataile inimii si sufocat!!!
vezi naiba sa nu suferi de atacuri de panica si sa nu sti

hai bafta si nu mai agita p'aci spiritele pana nu revii cu picanterii !

Nu garantez ca noutatile vor fi si romantice.

Nu as vrea ca refuzul ei sa-mi risipeasca extraordinara speranta ca ea ar putea fi a mea.
Nu vreau sa-i dau aceasta sansa.
Mai vad eu ce va mai fi, poate voi reusi s-o uit insa frumusetea ei inimaginabila imi va ramane in minte mereu.Asta e , nu toti putem avea parte de ZANE.
Ma-nclin pana la pamant in fata unei LADY de-o frumusete cum nu mai exista nicaieri pe aceasta planeta.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 12:14
HAI CA INTRE TIMP TI-AM GASIT SI O MELODIE SUUUUUPER POTRIVITA

" Alexander Rybak - Fairytale" CASTIGATORUL EUROVISION 2009
Annabelle
Postat pe 17 Mai 2009 12:15
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unuleeeeeeeeeeeeee ,,lasa vere complexele si abordeaza fata ,,ca nu e sfanta

Daca-ai vedea fata , ti-ai schimba formularea mesajului.
Este extraordinara.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 12:16
De la: Annabelle, la data 2009-05-17 12:15:33HAI CA INTRE TIMP TI-AM GASIT SI O MELODIE SUUUUUPER POTRIVITA

" Alexander Rybak - Fairytale" CASTIGATORUL EUROVISION 2009

Cel mai naspa de la eurovizion.

Nu primesc dedicatia.
Daca era o fata mai ziceam , asta-i foarte nasol , canta niste amintiri care astazi sunt batrane rau si disgratioase , si necioplite si rele.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 12:23
De la: unuunu, la data 2009-05-17 12:16:21haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unuleeeeeeeeeeeeee ,,lasa vere complexele si abordeaza fata ,,ca nu e sfanta

Daca-ai vedea fata , ti-ai schimba formularea mesajului.
Este extraordinara.
haaaaaaaaaaaaa prietene pai atunci iati gandul de la ea ca vad ca esti complexat rauuuuuuuu,,,,,,,credeme ca eu am avut cele mai frumoase fete din zona mea,,si nu sunt vreun fat frumossssss,,,,tre sa ai sange in tine
thadoog
Postat pe 17 Mai 2009 12:27
OK THEN.... UNA MAI RITMATA???

Nelly Ciobanu - Hora din Moldova

Annabelle
Postat pe 17 Mai 2009 12:27
haaaaa ai mai pus si la avatar te yubesc cristinaaa,,haaaaa pai trebe sa ii zici ei nu noua
thadoog
Postat pe 17 Mai 2009 12:41
De la: Annabelle, la data 2009-05-17 12:27:56OK THEN.... UNA MAI RITMATA???

Of , ce naiba nu-ti place muzica buna , ia asculta asta si zi ce crezi .

http://www.youtube.com/watch?v=iH4KD1HyHcQ

Fancy - flames of love

Solo

What kind of man, what kind of man am I ?
I try to walk where I just fell, I try to break a secret spell,
In your eyes I feel the flames of love.

Flames of love, flames of love,
I'm drowning in the sea of love and enough is never enough.
When I find myself deep in your eyes over and over again -
Flames of love.

Solo

What kind of fool, what kind of fool am I ?
I look for shadows in the sun, for memories of days to come,

Flames of love.

I surrender to sweet death in your arms in a wawe of lustful life.
You touch me so deep, I cry out melting in the flames of love.

Solo

Flames of love.

unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 13:50
De la: unuunu, la data 2009-05-17 13:50:06

Fancy - flames of love

Solo

Flames of love.

Solo

Flames of love.

Solo

Flames of love.

Acesta sunt eu.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 13:50
De la: thadoog, la data 2009-05-17 12:41:15haaaaa ai mai pus si la avatar te yubesc cristinaaa,,haaaaa pai trebe sa ii zici ei nu noua

A aflat de curand, insa nu mi-a spus nimic.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 13:52
E destul de ciudata situatia...dar da....se poate intampla..eu zic sa o lasi putin...sa se simta.."neobservata"...asa ai lasa-o putin curioasa...sa se intrebe...de ce nu ma mai baga in seama? de ce nu se mai uita la mine? si chestii de genu...si atunci o sa iti dea putin atentie...:P
yubytzyk_05
Postat pe 17 Mai 2009 14:25
De la: yubytzyk_05, la data 2009-05-17 14:25:54 E destul de ciudata situatia...dar da....se poate intampla..eu zic sa o lasi putin...sa se simta.."neobservata"...asa ai lasa-o putin curioasa...sa se intrebe...de ce nu ma mai baga in seama? de ce nu se mai uita la mine? si chestii de genu...si atunci o sa iti dea putin atentie...:P

Problema este ca nu ne mai interesectam drumurile de vreo luna de zile incoace.
Stii , eu am lucrat in apropierea cabinetului ei , atunci ne mai vedeam chiar zilnic , dar de o luna de zile mi-am schimbat job-ul si nu ma mai pot intalni cu ea. Programul meu de activitate depaseste in durata pe cel a-l ei si astfel nu ma mai pot intalni cu ea.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 14:33
De la: unuunu, la data 2009-05-17 13:50:54
De la: unuunu, la data 2009-05-17 13:50:06

Fancy - flames of love

Solo

Flames of love.

Solo

Flames of love.

Solo

Flames of love.

Acesta sunt eu.

da cin' ti-a spus dragule ca nu-mi place muzica buna?? numa ca alea mi veneau in cap dk tot am adormit la 2 din cauza eurovision ului acu na ce sa fac?

e tare piesa tre sa recunosc da vezi tu... tre sa ai si starea de spirit necesara si cum eu nu simt "flames of love" ....nu gasesc melodiile astea. asa ca mai baga sa stiu si io de un' sa le iau knd o fi cazul

ps: devin prea indiscreta dk te intreb cati ani ai ??
Annabelle
Postat pe 17 Mai 2009 14:40
Annabelle

ps: devin prea indiscreta dk te intreb cati ani ai ??

Sunt mai mare decat ea care are 27 de anisori dulci.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 14:52
Annabelle

da cin' ti-a spus dragule ca nu-mi place muzica buna?? numa ca alea mi veneau in cap dk tot am adormit la 2 din cauza eurovision ului acu na ce sa fac?

e tare piesa tre sa recunosc da vezi tu... tre sa ai si starea de spirit necesara si cum eu nu simt "flames of love" ....nu gasesc melodiile astea. asa ca mai baga sa stiu si io de un' sa le iau knd o fi cazul

Iata inca o piesa extraordinara.
http://www.youtube.com/watch?v=cXqpN562pik

Cutting crew - I Just Died In Your Arms Tonight.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 14:56

Acum plec sa administrez o retea , si niste site-uri si revin spre seara.

Chiar este super piesa celor de la Cutting Crew , ascult-o si spunemi daca am dreptate sau nu.
unuunu
Postat pe 17 Mai 2009 14:58
da, tu esti indragostit dar ea nu stie, de aceea cel mai bine e sa incerci sa te apropii de ea, sa i spui ce simti, dar nu dintr-o data pt ca atunci ai putea pica prost.nu poti stii cum reactioneaza..tu ai incercat un prim pas cu id-il si hi5-ul, insa daca nu ti-a dat acc nu inseamna nu nu ai nici o sansa.. oricum , daca asa nu ai reusit , ai putea de exemplu pentru inceput sa cauti un prieten comun, sa vezi cu cine iese de obicei(sa te apropi de grupul ei de prieteni) , sa rogi pe cineva sa va faca cunostinta sau chiar tu sa iei initiativa..este foarte important sa te cunosca, altfel cum ai vrea sa te salute....fetelor le plac baietii descurcareti, glumeti ai putea sa te folosesti de asta ;))si nu uita un prim pas este sa faceti cunostinta. bafta multa!!!!

kudika022693
Postat pe 17 Mai 2009 15:44
De la: ella_c, la data 2009-04-14 23:24:24
De la: unuunu, la data 2009-04-14 23:21:58
Nu-ti fie teama , nu te va iubi nimeni asa de frumos.

cat sufar!!
mi-ai frant inima!

asa....fii magar
Aniushap
Postat pe 17 Mai 2009 17:56
De la: kudika001472, la data 2009-05-17 17:56:25

cat sufar!!
mi-ai frant inima!

asa....fii magar

cine e magarul?
la cine te referi? ai scris si tu sa-ti vezi "numele" pe un topic ...sau ca sa nu adormi?
ella_c
Postat pe 17 Mai 2009 18:07
Atunci...daca ai id-ul...sau numarul de tel...sau ce ai tu de-al ei...de ce nu incerci sa ii spui k o placi...sau...invit-o la un suc..poate o sa accepte...cred ca o sa fie mai usor asa....
Incearca...sa-mi spui daca reusesti ceva!
yubytzyk_05
Postat pe 17 Mai 2009 18:37
De la: ella_c, la data 2009-05-17 18:07:53
De la: kudika001472, la data 2009-05-17 17:56:25

cat sufar!!
mi-ai frant inima!

asa....fii magar

cine e magarul?
la cine te referi? ai scris si tu sa-ti vezi "numele" pe un topic ...sau ca sa nu adormi?

magar e unuunu pentru comentariu....oricine il contrazice, fie nu stie ce-i dragostea, fie n-o sa aiba niciodata parte de ea, fie nu a vazut-o niciodata pe mirobolanta, stralucitoarea, orbitoarea, etc etc Cristina, cu lady in fata...
daca tot nu ne poti da poza cu sus descrisa, macar da adresa de hi5, ca tot e publica si nu incalca cu nimic drepturile domnisoarei...
Aniushap
Postat pe 17 Mai 2009 18:46
De la: unuunu, la data 2009-05-17 14:58:09

Acum plec sa administrez o retea , si niste site-uri si revin spre seara.

Chiar este super piesa celor de la Cutting Crew , ascult-o si spunemi daca am dreptate sau nu.

e uite ca pe asta o stiam vezi ca mi place si mie muzica buna
si-mi mai place si cea de mai sus F.R. David - Words ff tare in plus iti descrie mult mai bine starea de spirit

Annabelle
Postat pe 17 Mai 2009 19:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
b una 35 De la: marco918 2 Iulie 2011 01:10
Tatal lui contra...mea 42 De la: JeSsiCaaa 24 Februarie 2012 08:51
niste sfaturi ...sau opinii daca se poate 157 De la: babe02 12 Septembrie 2012 12:20
apocalipsa 36 De la: kudika010094 28 Mai 2009 06:41
buna tuturorrrrrrrrrrrrrrrr...........un raspuns va rogg 19 De la: ad_83 18 Ianuarie 2011 09:15