Setari Cookie-uri

O iubesc pe CRISTINA ,va rog ajutati-ma s-o cuceresc.

Ma refer la "Sotia prietenului meu"...
Delta
Postat pe 3 Mai 2009 00:52
De la: Delta, la data 2009-05-03 00:52:02Ma refer la "Sotia prietenului meu"...

Ei in cazul meu nu se aplica "SOTIA PRIETENULUI MEU"
Ea este singura , nu este implicata in vreo relatie.
unuunu
Postat pe 3 Mai 2009 08:56
Nu lasa impresia ca ea poate sa controleze situatia...Cel mai bine ar fi sa o inviti in oras, si asa puteti sta de vorba, hi5 si messenger nu este cea mai buna solutie, poate ca s-a mai confruntat cu astfel de abordari si i se par banale...Fii diferit!...Nu da totul ci cu masura...numai asa poti obtine si intretine ceea ce iti doresti...picatura cu picatura...
Adriana1085
Postat pe 3 Mai 2009 11:30
De la: Adriana1085, la data 2009-05-03 11:30:52Nu lasa impresia ca ea poate sa controleze situatia...Cel mai bine ar fi sa o inviti in oras, si asa puteti sta de vorba, hi5 si messenger nu este cea mai buna solutie, poate ca s-a mai confruntat cu astfel de abordari si i se par banale...Fii diferit!...Nu da totul ci cu masura...numai asa poti obtine si intretine ceea ce iti doresti...picatura cu picatura...

Postat pe 3 Mai 2009 11:47
geo_sh dc nu pot sa-ti trimit mesaje?
ingerasul_noptii
Postat pe 3 Mai 2009 12:22
De la: Adriana1085, la data 2009-05-03 11:30:52Nu lasa impresia ca ea poate sa controleze situatia...Cel mai bine ar fi sa o inviti in oras, si asa puteti sta de vorba, hi5 si messenger nu este cea mai buna solutie, poate ca s-a mai confruntat cu astfel de abordari si i se par banale...Fii diferit!...Nu da totul ci cu masura...numai asa poti obtine si intretine ceea ce iti doresti...picatura cu picatura...

Imi place comentariul tau.
Voi mai vedea eu ce va mai fi.
unuunu
Postat pe 3 Mai 2009 12:51
hmm.. esti emotionat cand o vezi.. :p .. probabil e un gen de.. "dragoste la prima vedere" ;)) .. nu`i rau,dar gandeste`te bine inainte sa pui in practica un plan pt a o cuceri.. in primul rand nu o cunosti.. nu cred ca sti ce-i place si ce nu..
incearca sa porti o conversatie cu ea.. si nu pe mess sau pe hi5.. ci face 2 face. :)

vezi ce reactie are si ea.. si poate va imprieteniti. apoi se poate ajunge la o relatie.
Tzukizz
Postat pe 3 Mai 2009 16:39
De la: Tzukizz, la data 2009-05-03 16:39:53hmm.. esti emotionat cand o vezi.. :p .. probabil e un gen de.. "dragoste la prima vedere" ;)) .. nu`i rau,dar gandeste`te bine inainte sa pui in practica un plan pt a o cuceri.. in primul rand nu o cunosti.. nu cred ca sti ce-i place si ce nu..
incearca sa porti o conversatie cu ea.. si nu pe mess sau pe hi5.. ci face 2 face. :)

vezi ce reactie are si ea.. si poate va imprieteniti. apoi se poate ajunge la o relatie.

Probabil e o strategie eficienta cea pe care mi-o sugerezi, deocamdata ma rezum la a o admira.
Nu stiu daca o merit, este extraordinara.
unuunu
Postat pe 3 Mai 2009 17:06
DE UNDE STII CUM O CHEAMA? nu aveti cunostinte comune? nu e nimeni sa va faca cunostinta?
acum ma gindesc ca poate tu esti complexat ca nu arati prea bine, sau ca nu ai o familie si o situatie care sa-ti permita sa te sustii in fata ei.
o femeie/fata care e bagata-n seama ca e frumoasa nu-si da seama ca face rau tratind cu indiferenta barbatul/baiatul. mai tirziu se va lauda cu ce cuceriri facea in tinerete.

eu iti recomand sa nu te mai fierbi singur. daca ai ceva calitati incearca sa i le faci cunoscute...daca nu uita-te la ea si , cam atit.
kica
Postat pe 3 Mai 2009 18:35
De la: kica, la data 2009-05-03 18:35:27DE UNDE STII CUM O CHEAMA? nu aveti cunostinte comune? nu e nimeni sa va faca cunostinta?
acum ma gindesc ca poate tu esti complexat ca nu arati prea bine, sau ca nu ai o familie si o situatie care sa-ti permita sa te sustii in fata ei.
o femeie/fata care e bagata-n seama ca e frumoasa nu-si da seama ca face rau tratind cu indiferenta barbatul/baiatul. mai tirziu se va lauda cu ce cuceriri facea in tinerete.

eu iti recomand sa nu te mai fierbi singur. daca ai ceva calitati incearca sa i le faci cunoscute...daca nu uita-te la ea si , cam atit.

Eu arat bine , dar ma rezum la a o admira .
Nu am mai vazut-o de cateva zile, nu o caut si poate n-am s-o mai vad niciodata , dar nu voi uita pre curand ce putere are frumusetea feminina extrema.
E extraordinara!!!!!!!!!!!!!!
unuunu
Postat pe 3 Mai 2009 19:24
daca ai cunoaste-o ai stii ca nu e extraordinara. de orice femeie frumoasa se spune ca e unu care e satul... banuiesc totusi ca ai dori sa fi si tu satul....macar...o viata!!!
kica
Postat pe 4 Mai 2009 23:36
SEFULE NU SUNT UN MAESTRU DAR FATE CA TE IMPIEDICI SI SPRIJINATE DE EA CAN O VEZI.
chipeyes2002
Postat pe 5 Mai 2009 19:02
De la: kica, la data 2009-05-04 23:36:27daca ai cunoaste-o ai stii ca nu e extraordinara. de orice femeie frumoasa se spune ca e unu care e satul... banuiesc totusi ca ai dori sa fi si tu satul....macar...o viata!!!

AI DREPTATE!!!
unuunu
Postat pe 5 Mai 2009 19:14
De la: unuunu, la data 2009-04-30 22:27:02
De la: unuunu, la data 2009-04-30 22:26:11Drumurile ni s-au intersectat azi , avea parul despletit , o adiere usoara i-l mentinea plutind, ochii ei superbi nu reuseau sa ascunda tristetea-i misterioasa. Inima mea parca si-a pierdut ritmul, prezenta ei ma tulbura ,senzatia imponderabilitatii m-a cuprins spontan dar clipele evenimentului au trecut odata cu ea iar momentul urmator sosea incredintandu-ma din nou realitatii .
Frumusetea ei ma-nduioseaza si-mi unge sufletul cu-n balsam al feminitatii extraordinare detinuta de ea , LADY CRISTINA.

Vreau doar sa mai privesc fiinta sublima care-mi lumineaza inima si-mi da aripi sa zbor in al visului vazduh, incalecat pe dulcele fior nascut din al iubirii duh.

Multumesc pentru comentariu.

aici te-ai citat singur si ti-ai multumit...

Unuunu nu am mai citit de ceva timp topicul acesta ...si nici nu am mai comentat pentru ca mi se parea un pic asa ...cusuta cu ata alba povestea asta .Ba scria vecina,ba scriai tu...ma rog..
Daca inca o ti pe a ta ...eu cred ca a devenit obsesie.Sentimentele care le ai pentru ea sunt neimpartasite..eu cred ca e cazul sa te reorientezi..

Este de-a dreptul ..."nebarbatesc"...ca sa zic asa.Sa iubesti este minunat ,dar tu ma sperii.
Stiu...stiu... nu o sa ajung nicicand la nivelul preaminunatei si preafermecatoarei LADY C...dar decat sa-mi scrie un barbat chestia aia de mai sus,mai bine ma calugaresc!
Nu numai ca nu as aprecia ...dar as purta in geanta spray paralizant(nu stiu daca asa se cheama..)

ella_c
Postat pe 5 Mai 2009 19:34
De la: ella_c, la data 2009-05-05 19:34:36
De la: unuunu, la data 2009-04-30 22:27:02
De la: unuunu, la data 2009-04-30 22:26:11Drumurile ni s-au intersectat azi , avea parul despletit , o adiere usoara i-l mentinea plutind, ochii ei superbi nu reuseau sa ascunda tristetea-i misterioasa. Inima mea parca si-a pierdut ritmul, prezenta ei ma tulbura ,senzatia imponderabilitatii m-a cuprins spontan dar clipele evenimentului au trecut odata cu ea iar momentul urmator sosea incredintandu-ma din nou realitatii .
Frumusetea ei ma-nduioseaza si-mi unge sufletul cu-n balsam al feminitatii extraordinare detinuta de ea , LADY CRISTINA.

Vreau doar sa mai privesc fiinta sublima care-mi lumineaza inima si-mi da aripi sa zbor in al visului vazduh, incalecat pe dulcele fior nascut din al iubirii duh.

Multumesc pentru comentariu.

aici te-ai citat singur si ti-ai multumit...

Unuunu nu am mai citit de ceva timp topicul acesta ...si nici nu am mai comentat pentru ca mi se parea un pic asa ...cusuta cu ata alba povestea asta .Ba scria vecina,ba scriai tu...ma rog..
Daca inca o ti pe a ta ...eu cred ca a devenit obsesie.Sentimentele care le ai pentru ea sunt neimpartasite..eu cred ca e cazul sa te reorientezi..

Este de-a dreptul ..."nebarbatesc"...ca sa zic asa.Sa iubesti este minunat ,dar tu ma sperii.
Stiu...stiu... nu o sa ajung nicicand la nivelul preaminunatei si preafermecatoarei LADY C...dar decat sa-mi scrie un barbat chestia aia de mai sus,mai bine ma calugaresc!
Nu numai ca nu as aprecia ...dar as purta in geanta spray paralizant(nu stiu daca asa se cheama..)

Eu sunt un om care iubeste poezia.
Dedic (indirect) catrene si poezii unei fiinte extraordinar de frumoasa.
Nu o caut , nu o urmaresc dar o admir de fiecare data cand o-ntalnesc.
Mereu imi voi aminti cat de stralucitoare este frumusetea feminina extrema, este pur si simplu orbitoare,este inaltatoare, iti creaza o stare de beatitudine ,te-nduioseaza , iti reda pofta de viata.
unuunu
Postat pe 5 Mai 2009 20:20
De la: unuunu, la data 2009-05-05 20:20:03
Mereu imi voi aminti cat de stralucitoare este frumusetea feminina extrema, este pur si simplu orbitoare,este inaltatoare, iti creaza o stare de beatitudine ,te-nduioseaza , iti reda pofta de viata.

Aminteste-ti tu mereu cat e de stralucitoare...dar mai in tacere ,asa.
Cauta-ti o iubire adevarata, o fata care sa-ti impartaseasca sentimentele...

Mi se face rau...citeste ce scrii...nu-ti dai seama,dar cazi in penibil ..."frumusete feminina extrema"...
"orbitoare"...Clar ,ai tu vreo suferinta

ella_c
Postat pe 5 Mai 2009 20:39
De la: ella_c, la data 2009-05-05 20:39:13
De la: unuunu, la data 2009-05-05 20:20:03

Aminteste-ti tu mereu cat e de stralucitoare...dar mai in tacere ,asa.
Cauta-ti o iubire adevarata, o fata care sa-ti impartaseasca sentimentele...

Mi se face rau...citeste ce scrii...nu-ti dai seama,dar cazi in penibil ..."frumusete feminina extrema"...
"orbitoare"...Clar ,ai tu vreo suferinta

Nu-ti fie teama.
Nu va fi nimeni care sa te iubeasca asa de frumos.

The power of love

The whispers in the morning
Of lovers sleeping tight
Are rolling like thunder now
As I look in your eyes

I hold on to your body
And feel each move you make
Your voice is warm and tender
A love that I could not forsake

(First chorus)
'Cause I am your lady
And you are my man
Whenever you reach for me
I'll do all that I can

Lost is how I'm feeling lying in your arms
When the world outside's too
Much to take
That all ends when I'm with you

Even though there may be times
It seems I'm far away
Never wonder where I am
'Cause I am always by your side

(Repeat first chorus)

(Second chorus)
We're heading for something
Somewhere I've never been
Sometimes I am frightened
But I'm ready to learn
Of the power of love

The sound of your heart beating
Made it clear
Suddenly the feeling that I can't go on
Is light years away
unuunu
Postat pe 5 Mai 2009 21:13
De la: unuunu, la data 2009-05-05 21:13:23
Nu-ti fie teama.

Multumesc! Sper sa nu...
Si daca ar fi ... s-ar lipsi repede ,pentru ca nu lunt genul care fac pe lebada ...in lighean.

ella_c
Postat pe 5 Mai 2009 21:19

"Ghosts"

There's a ghost down in the hall
There's a ghoul upon the bed
There's something in the walls
There's blood up on the stairs
And it's floating through the room
And there's nothing I can see
And I know that that's the truth
Because now it's onto me

I don't understand it
Hey
I don't understand it!
Aaow

There's a tappin' in the floor
There's a creak behind the door
There's a rocking in the chair
But there's no-one sitting there
There's a ghostly smell around
But nobody to be found
And a coughin' and a yawnin'
Where a restless soul is going

Don't understand it
Hey!
Don't understand it
Hey.

And who gave you the right to shake my family?
And who gave you the right to shake my baby, she needs me
And who gave you the right to shake my family tree?
You put a knife in my back
Shot an arrow in me!
Tell me are you the ghost of jealousy
The ghost of jealousy

There's a tappin in the floor
There's a creak behind the door
There's a rocking in the chair
But nobody's sitting there
There's a ghostly smell around
But nobody to be found
And a coughin' and a yawnin'
Where a restless soul is going

Don't understand it!
Yeah Yeah!
Don't understand it!
Your just a dog gone!
Aaow!

And who gave you the right to scare my family?
And who gave you the right to scare my baby, she needs me
And who gave you the right to take intrusion, to see me?
And who gave you the right to hurt my baby, she needs me
You put a knife in my back,
Shot an arrow in me!
A suckin' ghost of jealousy
Aaow!

And who gave you the right to shake my baby, she needs me
And who gave you the right to take, intrusion to see me?
And who gave you the right to hurt my family?
And who gave you the right hurt my baby, she needs me
You put a knife in my back
Shot an arrow in me!
The ghost of jealousy

Aaow
Dog gone
But there's no doubt about it, piece of mind
unuunu
Postat pe 5 Mai 2009 21:58
De la: ingerasul_noptii, la data 2009-05-03 12:22:35geo_sh dc nu pot sa-ti trimit mesaje?

pentru ca geoo ii numa' a meu

buziiiliiiiiiiiiii taliiiiiiiiiii, douaaaaa pitaliiiiiiiiiii
Diavolyta_
Postat pe 6 Mai 2009 10:53
De la: ella_c, la data 2009-05-05 21:19:38
Nu-ti fie teama.

Multumesc! Sper sa nu...
Si daca ar fi ... s-ar lipsi repede ,pentru ca nu lunt genul care fac pe lebada ...in lighean.

Bine , fie cum vrei tu.
unuunu
Postat pe 6 Mai 2009 18:51
De la: unuunu, la data 2009-05-06 18:51:19
De la: ella_c, la data 2009-05-05 21:19:38
Nu-ti fie teama.

Multumesc! Sper sa nu...

Bine , fie cum vrei tu.

Dar ce-i cu tine ?Hmmm
Nici o "iubire orbitoare" ...nimic?

Nu mai face comparatie intre Cristina si alte femei ,ca vei ramane singur ...visand pe un nor...
ella_c
Postat pe 6 Mai 2009 18:59
Sunt sigur ca daca ai vedeao , mi-ai da dreptate cand spun ca este de-o frumusete senzationala.

Seamana cu solista blonda de la formatia suedeza : ACE OF BASE
Doar ca LADY CRISTINA are ochiide un albastru mult mai intens si toti spun ca este chiar mai frumoasa decat suedeza.

ACE OF BASE - Never Gonna Say I'm Sorry Este videoclipul care ofera cea mai edificatoare imagine. Seamana foarte bine cu ea, eu cand am vazut-o prima data am crezut ca visez.

http://www.youtube.com/watch?v=KoEcUfhTvvE
unuunu
Postat pe 6 Mai 2009 19:35
De la: chipeyes2002, la data 2009-05-05 19:02:54 SEFULE NU SUNT UN MAESTRU DAR FATE CA TE IMPIEDICI SI SPRIJINATE DE EA CAN O VEZI.

Meeeey....o admira din umbra,o urmareste discret....can si une sa se sprijine de ea?
mitura
Postat pe 7 Mai 2009 22:44
De la: unuunu, la data 2009-04-04 17:17:24Cand o intalnesc imi bate inima foarte tare si simt ca ma sufoc.
Nu pot discuta cu ea , dupa cum pare este rece si inabordabila.
Mi-a raspuns odata la salut , in rest tace cu incapatanare.
Odata mi s-a parut ca mi-a zambit, sper sa nu fi fost doar o iluzie.
I-am gasit prfilul pe HI5 , i-am solicitat prietenia dar pana acum nu am primit acceptul ,
i-am descoperit ID-ul de messenger si am adaugat-o la contacte dar intr-o zi mi-a aparut un mesaj in care scria ca ea mi-a respins cererea de adaugare la lista proprie.
DOAMNELOR , DOMNISOARELOR va implor sa ma ajutati s-o cuceresc ,dumneavoastra stiti cum simte o femeie . Ce ma sfatuiti sa fac?

Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra.

Hai ca iti spun eu ce trebuie sa faci...te dezbraci de haine...iti pui o margareta in c.r si ii faci o serenada .Daca nu merge asa,ca sa ii captezi atentia ,te dai cu capu' de coltu' cladirii si tzipi ca o doresti!Atunci cand vine salvarea sa le spui ca iti doresti o camasa de forta cu maneca scurta ca sa te observe Cristina cand trece pe la spitalul tau!!!Toate bune si asteptam impresii !!!
bl_de
Postat pe 13 Mai 2009 12:29
De la: bl_de, la data 2009-05-13 12:29:30Hai ca iti spun eu ce trebuie sa faci...te dezbraci de haine...iti pui o margareta in c.r si ii faci o serenada .Daca nu merge asa,ca sa ii captezi atentia ,te dai cu capu' de coltu' cladirii si tzipi ca o doresti!Atunci cand vine salvarea sa le spui ca iti doresti o camasa de forta cu maneca scurta ca sa te observe Cristina cand trece pe la spitalul tau!!!Toate bune si asteptam impresii !!!

stai un pic...acum o sa-ti spuna ca nu stii ce e iubirea ...si ca nu vei fi capabil sa iubesti nicicand asa...ca esti insensibil...

ella_c
Postat pe 13 Mai 2009 12:40
De la: ella_c, la data 2009-05-13 12:40:10
De la: bl_de, la data 2009-05-13 12:29:30Hai ca iti spun eu ce trebuie sa faci...te dezbraci de haine...iti pui o margareta in c.r si ii faci o serenada .Daca nu merge asa,ca sa ii captezi atentia ,te dai cu capu' de coltu' cladirii si tzipi ca o doresti!Atunci cand vine salvarea sa le spui ca iti doresti o camasa de forta cu maneca scurta ca sa te observe Cristina cand trece pe la spitalul tau!!!Toate bune si asteptam impresii !!!

stai un pic...acum o sa-ti spuna ca nu stii ce e iubirea ...si ca nu vei fi capabil sa iubesti nicicand asa...ca esti insensibil...

Serios?Of,Doamne ce insensibil sunt....
Multumesc, Ella draga ,ca m-ai avertizat...ma duc sa o caut pe Dana! Danoooo....hai la tata c-un oral!!! Danaaaaa.....stai mai fata ca nu ma dezbrac....
bl_de
Postat pe 13 Mai 2009 12:46
De la: bl_de, la data 2009-05-13 12:29:30
De la: unuunu, la data 2009-04-04 17:17:24Cand o intalnesc imi bate inima foarte tare si simt ca ma sufoc.
Nu pot discuta cu ea , dupa cum pare este rece si inabordabila.
Mi-a raspuns odata la salut , in rest tace cu incapatanare.
Odata mi s-a parut ca mi-a zambit, sper sa nu fi fost doar o iluzie.
I-am gasit prfilul pe HI5 , i-am solicitat prietenia dar pana acum nu am primit acceptul ,
i-am descoperit ID-ul de messenger si am adaugat-o la contacte dar intr-o zi mi-a aparut un mesaj in care scria ca ea mi-a respins cererea de adaugare la lista proprie.
DOAMNELOR , DOMNISOARELOR va implor sa ma ajutati s-o cuceresc ,dumneavoastra stiti cum simte o femeie . Ce ma sfatuiti sa fac?

Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra.

Hai ca iti spun eu ce trebuie sa faci...te dezbraci de haine...iti pui o margareta in c.r si ii faci o serenada .Daca nu merge asa,ca sa ii captezi atentia ,te dai cu capu' de coltu' cladirii si tzipi ca o doresti!Atunci cand vine salvarea sa le spui ca iti doresti o camasa de forta cu maneca scurta ca sa te observe Cristina cand trece pe la spitalul tau!!!Toate bune si asteptam impresii !!!

va avea succes cu sigurantza baiete de-o admiri pe LADY CRISTINA ar cam fi cazul sa te trezesti la realitate
donttouch
Postat pe 13 Mai 2009 13:07
Buna!
Cassey
Postat pe 13 Mai 2009 14:02
va avea succes cu sigurantza baiete de-o admiri pe LADY CRISTINA ar cam fi cazul sa te trezesti la realitate

Bine.
unuunu
Postat pe 13 Mai 2009 22:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 27 De la: Buttefflypink 25 Iunie 2009 10:41
Buna ziua tuturor! 4 De la: kitty_krieger 30 Iulie 2010 19:45
doresc sa cunosc o fata bisexuala 18 De la: Eva32 3 Septembrie 2011 01:35
o intrebare logica sper eu 41 De la: oneill 21 Octombrie 2009 14:01
Nu stiu ce sa fac actualul, fostul,sau niciunul? 3 De la: Nicoleta01 26 August 2009 14:17