Setari Cookie-uri

O iubesc pe CRISTINA ,va rog ajutati-ma s-o cuceresc.

De la: just_laura, la data 2009-05-20 11:09:24se numeste constipare prin binoclarea ochilor care-si ies din orbita lor

Ehe ,Laura...Ce stim noi ,muritorii de rand?
Nu avem capacitatea sa intelegem o asa iubire ...sora cu nebunia !

ella_c
Postat pe 20 Mai 2009 11:13
Si inca ceva...i-a lasa tu poetismele deoparte...O fi aflat ea ca o iubesti, asa...si ce vroiai? sa vina tot intr-un suflet sa te ia in brate si sa te pupe? Pai normal ca asteapta sa faci tu ceva intai, ca doar vorba aia...tu esti ala cu iubirea, nu?:D Mergi si vorbesteeeeee...Nu mai sta asa paralizat...de frumusetea ei, sau de ce oi mai fi tu paralizat...dar MISCAAAA...
roxana_3105
Postat pe 20 Mai 2009 11:13
SPER SA NU FIE O CETATE CU ZIDURI INALTE...............
erikahd2008
Postat pe 20 Mai 2009 11:17
De la: erikahd2008, la data 2009-05-20 11:17:48SPER SA NU FIE O CETATE CU ZIDURI INALTE...............

sau o fata morgana!
geo_x
Postat pe 20 Mai 2009 11:24
Cati ani ai??M-am inregistrat ptr ca am zambit cand am citit ce ai scris.....tare dragutz...Eu pot sa-ti spun doar ca e bine sa incerci sa vb cu ea.....dar pana atunci e un adevarat proces "tehnologic" prin care trebuie sa treci .......
kudika027934
Postat pe 20 Mai 2009 11:26
Fata asta de care spui tu seamana cu mine Si pe mine tot Cristina ma cheama.Uite ce zic eu....sa fii mai direct;doar asa iti poti da seama ce vrea ea cu adevarat.
Annelyss
Postat pe 20 Mai 2009 11:26
De la: kudika027934, la data 2009-05-20 11:26:38Cati ani ai??M-am inregistrat ptr ca am zambit cand am citit ce ai scris.....tare dragutz...Eu pot sa-ti spun doar ca e bine sa incerci sa vb cu ea.....dar pana atunci e un adevarat proces "tehnologic" prin care trebuie sa treci .......

presupun ca te dedublezi la capitolul personalitate!
geo_x
Postat pe 20 Mai 2009 11:29
serios??
kudika027934
Postat pe 20 Mai 2009 11:39
De la: kudika027934, la data 2009-05-20 11:39:28serios??

mai serios ca acum am fost doar cand am facut operatie de extirpare a inteligentei!
geo_x
Postat pe 20 Mai 2009 11:42
De la: kudika006225, la data 2009-05-20 11:13:45Si inca ceva...i-a lasa tu poetismele deoparte...O fi aflat ea ca o iubesti, asa...si ce vroiai? sa vina tot intr-un suflet sa te ia in brate si sa te pupe? Pai normal ca asteapta sa faci tu ceva intai, ca doar vorba aia...tu esti ala cu iubirea, nu?:D Mergi si vorbesteeeeee...Nu mai sta asa paralizat...de frumusetea ei, sau de ce oi mai fi tu paralizat...dar MISCAAAA...

voi chiar credetzi ca aceasta fata exista?......................este doar produsul(brut)al imaginatziei unui baiat ce sufera de romantism in exces de unde rezulta si constiparea despre care se vorbea ceva mai sus
donttouch
Postat pe 20 Mai 2009 11:42
Donttouch

voi chiar credetzi ca aceasta fata exista?......................este doar produsul(brut)al imaginatziei unui baiat ce sufera de romantism in exces de unde rezulta si constiparea despre care se vorbea ceva mai sus

Exista si este mai frumoasa decat v-ar putea-o infatisa fantezia imaginatiei voastre.
Este DIVINA.
Ma inclin in fata celei mai frumoase femei din cat-au existat vreodata.
unuunu
Postat pe 20 Mai 2009 11:54
De la: unuunu, la data 2009-05-20 11:54:45Donttouch

Exista si este mai frumoasa decat v-ar putea-o infatisa fantezia imaginatiei voastre.
Este DIVINA.

inclina-te, da' nu prea mult, sa nu-ti cada pixu-n veceu!

io tot astept adresa ei de mess.
geo_x
Postat pe 20 Mai 2009 11:57
De la: unuunu, la data 2009-05-20 11:54:45Donttouch

Este DIVINA.

pai inclina-te odata si lasa-ne mai omule nu de alta dar daca o faci s-ar putea sa te observe CRISTINA si ajungi derect in paradis
donttouch
Postat pe 20 Mai 2009 11:57
De la: geo_x, la data 2009-05-20 11:57:04inclina-te, da' nu prea mult, sa nu-ti cada pixu-n veceu!

nu are cum...il tine in gura!
Acum cauta rima la "cristina"....
ella_c
Postat pe 20 Mai 2009 12:00
"iluzia zambetului ei" hahaha!... ok vorbind sincer:,

1. nu o cunosti, dar o iubesti. romantismul nu scuza ridicolul in cazul acesta.
2. te respinge. de aceea tu o vrei mai mult.
.. ce sa faci? in primul rand, oricat ai incerca sa o faci geloasa, daca nu e deloc interesata de tine, nu vei obtine nimic.
si sincer, de ce sa obtii ceva? ce femeie se simte atrasa de un barbat care manifesta simptomele tale? crezi ca femeile nu au acelesi spirit de cucerire? de ce ar fi interesata de cineva care, e disperat dupa ea.. dar nu o cunoaste practic, pt a avea eventual motive de ce sa fie disperat. iar poetismele astea aduc a student de litere neinteresant.. cuceresti o femeie fiind interesant, amuzant, misterios... asta daca e interesata evident cat de putin.
poate doar eu gandesc asa.. insa, o femeie daca te vrea, face p dracu in patru si tot ajunge la tine. dar daca ai fost respins clar.. give up! serios. iti pierzi vremea, si e ridicol...

sau.. continua pana te vei satura.
kudikaa21
Postat pe 20 Mai 2009 12:02
De la: ella_c, la data 2009-05-20 12:00:40
De la: geo_x, la data 2009-05-20 11:57:04inclina-te, da' nu prea mult, sa nu-ti cada pixu-n veceu!

ella hai ca-l ajut eu "latrina"..........cel ce-o iubeste pe CRISTINA nu trebuie sa-mi multzumesti doar simplu fapt ca te ajut sa-ti gasesti calea spere fericire este cea mai mare bucurie pentru mine
donttouch
Postat pe 20 Mai 2009 12:03
da sa te tzuc donty!

geo_x
Postat pe 20 Mai 2009 12:05
De la: donttouch, la data 2009-05-20 12:03:21

ella hai ca-l ajut eu "latrina"..........cel ce-o iubeste pe CRISTINA nu trebuie sa-mi multzumesti doar simplu fapt ca te ajut sa-ti gasesti calea spere fericire este cea mai mare bucurie pentru mine

ar mai fi un cuvant...care poate fi pus in loc de adiere...vant! Depinde de context..

Dontty ,ce zici ..nu ne descurcam noi?Hai sa-i facem poezia ,poate ne iarta..
Dau poate o rugam pe Etta ,ea posta cate o "poezie" de radeam juma' de zi!
ella_c
Postat pe 20 Mai 2009 12:07
a cucerito sau ink nu??
bruneagra25
Postat pe 20 Mai 2009 12:08
De la: ella_c, la data 2009-05-20 12:07:41
De la: donttouch, la data 2009-05-20 12:03:21

ar mai fi un cuvant...care poate fi pus in loc de adiere...vant! Depinde de context..

Dontty ,ce zici ..nu ne descurcam noi?Hai sa-i facem poezia ,poate ne iarta..
Dau poate o rugam pe Etta ,ea posta cate o "poezie" de radeam juma' de zi!

adica sa-i dau totul mura in gura si mie ce-mi iese la afacerea asta lasa-l ella sa se mai vaite vreo nu stiu cate pagini si poate,poate atunci dar ma mai gandesc o sa-l ajut cu poezia pardon oda inchinata CRISTINEI stai ca am uitat ca este LADY uffff deja ma ia cu "leasin"cand ma gandesc ce-o sa iasa
donttouch
Postat pe 20 Mai 2009 12:12
De la: geo_x, la data 2009-05-20 12:05:06da sa te tzuc donty!

geo imi sunt fierbintzi buzele in dorintza unui tzuc de-al tau dar tare mi-e teama ca mi-o iau asa ca mai bine sufar
donttouch
Postat pe 20 Mai 2009 12:13
De la: donttouch, la data 2009-05-20 12:12:18adica sa-i dau totul mura in gura si mie ce-mi iese la afacerea asta lasa-l ella sa se mai vaite vreo nu stiu cate pagini si poate,poate atunci dar ma mai gandesc o sa-l ajut cu poezia pardon oda inchinata CRISTINEI stai ca am uitat ca este LADY uffff deja ma ia cu "leasin"cand ma gandesc ce-o sa iasa

Dar crezi tu ca o sa o posteze aici?
Si oricum a zis ca o scrie si ne iarta (adica ne scuteste)
ella_c
Postat pe 20 Mai 2009 12:18

Donttouch

adica sa-i dau totul mura in gura si mie ce-mi iese la afacerea asta lasa-l ella sa se mai vaite vreo nu stiu cate pagini si poate,poate atunci dar ma mai gandesc o sa-l ajut cu poezia pardon oda inchinata CRISTINEI stai ca am uitat ca este LADY uffff deja ma ia cu "leasin"cand ma gandesc ce-o sa iasa

Vreau sa scriu eu singur poezia , asa voi simti ca este inima mea in continutul ei si astfel cand ea-mi va citi poezia voi simti cum imi mangaie inima pe care i-am daruit-o neconditionat.
Saracuta de ea , poate este prea plictisita de admiratori.
As vrea sa fie fericita mereu
Doar asa se va bucura si sufletul meu

P.S. : am sa-i trimit poezia si-am sa mi-o imaginez zambind.
unuunu
Postat pe 20 Mai 2009 12:21
De la: ella_c, la data 2009-05-20 12:18:12
De la: donttouch, la data 2009-05-20 12:12:18adica sa-i dau totul mura in gura si mie ce-mi iese la afacerea asta lasa-l ella sa se mai vaite vreo nu stiu cate pagini si poate,poate atunci dar ma mai gandesc o sa-l ajut cu poezia pardon oda inchinata CRISTINEI stai ca am uitat ca este LADY uffff deja ma ia cu "leasin"cand ma gandesc ce-o sa iasa

Dar crezi tu ca o sa o posteze aici?
Si oricum a zis ca o scrie si ne iarta (adica ne scuteste)

posteaza cu siguratza ella doar trebuie adancita aceasta obsesie si cum altfel poate fi facut acest lucru decat prin neste versuri nascute din atata suferintza(ba nici eu nu mai intzeleg ce vreau sa spun ).................dar trebuie sa mai asteptam cica nu-i in luna aia fertila a lui
donttouch
Postat pe 20 Mai 2009 12:23
De la: donttouch, la data 2009-05-20 12:23:12posteaza cu siguratza ella doar trebuie adancita aceasta obsesie si cum altfel poate fi facut acest lucru decat prin neste versuri nascute din atata suferintza(ba nici eu nu mai intzeleg ce vreau sa spun ).................dar trebuie sa mai asteptam cica nu-i in luna aia fertila a lui

eu cred ca te place... numai tie iti raspunde...

o tine pe a lui...Cred ca nu realizeaza cat e de penibil!
Speram sa-si fi revenit ...dar nu sunt sanse..
si am zis ca nu mai intru aici ca ma apuca nervii! Dar am vazut ca postati voi..si am zis sa-mi mai indulcesc un pic ziua ,sa ma amuz ...
ella_c
Postat pe 20 Mai 2009 12:31

ta na na naaaa
am pierdut ceva????
matracucu
Postat pe 20 Mai 2009 12:32
De la: ella_c, la data 2009-05-20 12:31:42
De la: donttouch, la data 2009-05-20 12:23:12posteaza cu siguratza ella doar trebuie adancita aceasta obsesie si cum altfel poate fi facut acest lucru decat prin neste versuri nascute din atata suferintza(ba nici eu nu mai intzeleg ce vreau sa spun ).................dar trebuie sa mai asteptam cica nu-i in luna aia fertila a lui

eu cred ca te place... numai tie iti raspunde...

o tine pe a lui...Cred ca nu realizeaza cat e de penibil!
Speram sa-si fi revenit ...dar nu sunt sanse..
si am zis ca nu mai intru aici ca ma apuca nervii! Dar am vazut ca postati voi..si am zis sa-mi mai indulcesc un pic ziua ,sa ma amuz ...

hai mai ella scuipa-n san cum sa ma placa?asa obsesii nu doresc nimanui in plus nu mi-ar placea sa ma strige lumea p-acilea LADY DONTY ptiu,ptiuuuuuuuuuuuuuu

donttouch
Postat pe 20 Mai 2009 12:37
De la: unuunu, la data 2009-05-20 12:21:38
Donttouch

As vrea sa fie fericita mereu
Doar asa se va bucura si sufletul meu

.

da' altceva nu vrei sa-ti bucuri!!?
geo_x
Postat pe 20 Mai 2009 12:39
Donttouch

hai mai ella scuipa-n san cum sa ma placa?asa obsesii nu doresc nimanui in plus nu mi-ar placea sa ma strige lumea p-acilea LADY DONTY ptiu,ptiuuuuuuuuuuuuuu

De cine sa se indragosteasca cineva , de poza strainei de la profilul tau?

Nu-ti fie teama ca nu te va iubi nimeni asa de frumos.
unuunu
Postat pe 20 Mai 2009 12:41
De la: donttouch, la data 2009-05-20 12:37:11 hai mai ella scuipa-n san cum sa ma placa?asa obsesii nu doresc nimanui in plus nu mi-ar placea sa ma strige lumea p-acilea LADY DONTY ptiu,ptiuuuuuuuuuuuuuu

ptiu ,ptiu fac si io!
Am mai spus ca daca m-ar iubi cineva asa as avea spray paralizant in geanta...

ella_c
Postat pe 20 Mai 2009 12:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat 55 De la: bavarezul 12 Februarie 2016 13:11
Relatia cu un rac.... 26 De la: Anutza_anny 8 Mai 2012 16:59
SALUTARE LA TOTI 1 De la: cristina_corina25 3 Iunie 2010 15:04
Intalnire neasteptata! 1 De la: crissmann 11 Decembrie 2010 19:20
Unde este jumatatea? O fi pe kudica? 308 De la: Ame_li 26 Februarie 2012 11:27