Mai multe
De la: priest, la data 2009-04-06 14:27:05 parinte de ce razi ti se pare cunoscut?tot asa ti-ai facut debutul si mata acilea pe kudika
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Aprilie 2009 14:28 |
||
|---|---|---|
De la: donttouch, la data 2009-04-06 14:28:47da dar eu nu cautam o amanta ! :))De la: priest, la data 2009-04-06 14:27:05 |
||
|
priest Postat pe 6 Aprilie 2009 14:29 |
||
De la: donttouch, la data 2009-04-06 14:26:41De la: ella_c, la data 2009-04-06 14:23:33De la: Dor_a, la data 2009-04-06 14:17:06Ella, eu nu m-am indoit nici o secunda ca tu stii exact ce vreau sa spun... din cauza asta nici nu te-am pomenit... Pentru mine era subinteles Donty, tre' sa avem o discutie serioasa despre auto-stima! Cum adica doua? Ce te face sa crezi ca n-ar vrea sa vada si sotenu' tau zburand, a? Sau a lu' Coffy? Sau al lui.... Priest! Nununu! Stati, pe el doar il salutam, nu ziceam "jos textila" |
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 6 Aprilie 2009 14:29 |
||
De la: priest, la data 2009-04-06 14:29:24De la: donttouch, la data 2009-04-06 14:28:47da dar eu nu cautam o amanta ! :))De la: priest, la data 2009-04-06 14:27:05 asa-i tu cautai pe cineva caruia sa-i apartzi
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Aprilie 2009 14:30 |
||
De la: donttouch, la data 2009-04-06 14:30:21De la: priest, la data 2009-04-06 14:29:24De la: donttouch, la data 2009-04-06 14:28:47da dar eu nu cautam o amanta ! :))De la: priest, la data 2009-04-06 14:27:05 buna dor_a
|
||
|
priest Postat pe 6 Aprilie 2009 14:31 |
||
De la: __LL__, la data 2009-04-06 14:24:32De la: ella_c, la data 2009-04-06 14:23:33De la: Dor_a, la data 2009-04-06 14:17:06Ella, eu nu m-am indoit nici o secunda ca tu stii exact ce vreau sa spun... din cauza asta nici nu te-am pomenit... Pentru mine era subinteles Exista LL Dora este un om multumit si care iubeste viata!Asta se vede ...Mi-as dori zilnic sa pot lua din cheful ei de viata .. Este una din prietenele mele "virtuale" pe care o consider sincera si pe care o caut in fiecare dimineata pe forum... Gata cu dulcegariile...hai jos 'sutenele"!!! Eu plec spre ...Bucuresti!Va pup!! |
||
|
ella_c Postat pe 6 Aprilie 2009 14:31 |
||
Hihihi! Io va salut de la dune si va pupacesc, asa, sa va mearga fulgii! A! Sa-ti fie drumul lin, Ella, si ai grija cum conduci!
|
||
|
Dor_a Postat pe 6 Aprilie 2009 14:33 |
||
iubire*...uite ma si balbai...
|
||
|
__LL__ Postat pe 6 Aprilie 2009 14:33 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-04-06 14:33:09Hihihi! saru'mana!!! LL nici nu observasem ca nu ai pus o litera...Nu m-ai gasit pe mine mama corecturilor!Eu inteleg mesajul!
|
||
|
ella_c Postat pe 6 Aprilie 2009 14:36 |
||
De la: ella_c, la data 2009-04-06 14:31:33De la: __LL__, la data 2009-04-06 14:24:32De la: ella_c, la data 2009-04-06 14:23:33De la: Dor_a, la data 2009-04-06 14:17:06Ella, eu nu m-am indoit nici o secunda ca tu stii exact ce vreau sa spun... din cauza asta nici nu te-am pomenit... Pentru mine era subinteles greu intr-adevar cu sinceritatea asta ..mai rar ...ca o floare de coltz as putea spune ...iar pe un forum asa ceva mai rar !!! Jos palaria Ella !!! Iubiti-va mult !!! Dor_a te tzuc ..asa sa vezi ca si eu te iubesc dar nu mi afisez iubirea ...o sa ti trimit un pm :*:*:*:..sa nu ne stie lumea ...
|
||
|
__LL__ Postat pe 6 Aprilie 2009 14:36 |
||
De la: ella_c, la data 2009-04-06 14:36:08De la: Dor_a, la data 2009-04-06 14:33:09Hihihi! Pai observ eu , defect profesional, m-a pus dracu de mi-a placut limba romana ..invatam si eu o chineza artista eram acum... ..desi aici nu ma prea concentrez ...le scriu ''asa din poigne'' ...plus ca akum ma grabesc de numa numa ...Mesajul se intelege oricum ..sper ...mersi fain
|
||
|
__LL__ Postat pe 6 Aprilie 2009 14:38 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-04-06 13:38:52Eu cred ca cele care au postat pe-aici au scapat din vedere un aspect. Deschizatorul acestui topic are intr-un fel dreptate cu site-urile de dating-uri on line. Acolo nu isi fac cont decat cei care vor sex fara nici un alt fel de implicare. Poate omul asta vrea ceva mai mult de la o relatie discreta decat alea 15-20 de minute de sex pur si simplu. Poate ca vrea sa se implice si cu sufletul, nu numai cu trupul, iar voi, relelor, nu va ganditi decat la sex! Draga Lucia, din acest punct de vedere, ai surprins foarte bine esenta...spunea cineva mai inainte...malitios, bineinteles...sa imi cumpar momentele de sex...asta daca nu cumva sunt zgarcit si nu doresc sex pe gratis...nu se pune problema zgarceniei...desigur, ca (aproape) orice barbat, la un moment dat am apelat si la profesionistele in ale sexului; dar intr-un cu totul si cu totul alt context; ideea este ca, da, as putea sa-mi cumpar sexul de care as avea nevoie ca de o supapa de refulare...insa, asa cum ai surprins foarte bine, eu imi doresc ceva mai mult si anume acele trairi, sentimente, comunicare (sa am si eu cu cine sa ma sfatuiesc in ale mele personale si intime)...sa daruiesc si sa primesc; mai zicea cineva ca acest status quo va tine o perioada si ca la un moment dat unul dintre noi va sfarsi prin a se indragosti si atunci va rupe ceea ce avem azi...poate ca asa este...nimeni nu stie si nu e in masura sa aprecieze ce va fi. cert este ca lucrurile stau asa cum stau si inca o data, sa ma iertati ca am 'indraznit' sa 'tulbur' comunitatea voastra....Oricum multumesc tuturor celor care au postat, atat celor care au facut mishto de mine cat si celor care poate au incercat sa vada putin mai departe si nu au vazut in initiativa mea doar o incercare de a agata 'pe fata', spre deosebire de alti barbati de aici care , citez din memorie "dau un buna ziua, se invart, schimba o parere-doua, dupa care trec pe mesaje private..." in ce caz este impocrizia mai mare?... cat despre site-urile de dating, intr-adevar, m-am ferit de acestea deoarece de cele mai multe ori calitatea celor de acolo (si nu fac nici o diferenta intre barbati si femei) cam lasa de dorit |
||
|
o_chelaru Postat pe 6 Aprilie 2009 15:35 |
||
De la: Roco, la data 2009-04-06 11:49:46hmm tipic barbatesc la ce sa ma fi asteptatDe la: iozefina, la data 2009-04-06 11:41:37nu pot sa cred chiar trebuia sa scrii chestia asta pe forum de ce nu cauti tu o persoana nu mai da anunturi de genul asta nu o sa gasesti pe nimeni sincer procedeaza altfel :
|
||
|
iozefina Postat pe 6 Aprilie 2009 15:37 |
||
|
Nu zau, nenea brasoveanu'... Vrei o relatie in care sa dai si sa primesti? Si atunci cea cu sotia ce e? Ca doar sunteti niste adevarati prieteni, din moment ce impreuna ati decis sa ramaneti impreuna de dragul copilului... de unde rezulta ca aveti o comunicare de zile mari... Ce nevoie mai ai de alte... "comunicari"? Si exista ceva numit "socializare"... atunci cand intri intr-o incapere si ai bunul simtz sa saluti si sa afli numele tuturor, nu sa bati din pinteni si sa strigi ca pe tine te cheama brasoveanu' si vrei... Cui crezi ca-i pasa ce vrei tu? Si inca o data, nu, zau! Site-urile de dating sunt pentru oameni de calitate indoielnica... Da' cine ti-a zis tie ca tu ai fi de alta calitate? Ca din postarea ta nu reiese nimic de gen... Ba din contra: te potrivesti exact si intocmai acolo, nu aici... Eu pun pariu ca ai profil si pe TOATE site-urile alea... Dar nu prea a iesit socoteala de acasa, nu? Si ce ti-ai zis? Hai sa incerc si pe un forum gen kudika, ca de! E plin de femei, barbati mai putinei... deci concurenta mai putina... Hehe! vedem unul ca tine in fiecare zi
|
||
|
Dor_a Postat pe 6 Aprilie 2009 15:54 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-04-06 15:54:17Nu zau, nenea brasoveanu'...
|
||
|
donttouch Postat pe 6 Aprilie 2009 15:55 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-04-06 15:54:17Nu zau, nenea brasoveanu'... pana la urma stii care-i treaba, tanti Dor_a?...nimeni nu te-a obligat sa intri pe acest topic, cu atat mai putin sa te si manifesti...stau si ma gandesc ca daca vei avea vreodata ocazia sa vezi 2 gay pe strada tinandu-se de mana, sau 2 lesby, la felul in care 'combati' aici, esti in stare sa sari la gatu' lor...Am inteles ca aici este vorba de un forum si nu de o mahala...la felul in care intelegi tu sa-ti dai cu presupusu' este mai degraba vorba de o mahala (SCUZE CELOR CARE NU SE REGASESC IN MESAJUL ACESTEI FRAZE) in rest, nu esti tu in masura sa apreciezi calitatea mea, mai mult sau mai putin indoielnica...de mahalagioaice...suntem cu totii satuli: le intalnim pe strada, la munca, pe casa scarilor...etc...Na, uite ca pana la urma am cazut in plasa 'mahalalei' desi imi propusesem sa nu raspund interventiilor voastre ostile.... tot ceea ce am scris acolo este real si nu vad ce deranjeaza asta atat de mult. |
||
|
o_chelaru Postat pe 6 Aprilie 2009 16:12 |
||
De la: o_chelaru, la data 2009-04-06 16:12:22De la: Dor_a, la data 2009-04-06 15:54:17Nu zau, nenea brasoveanu'... Altu' care scrie pe garduri si dupa, se opareste cand vede raspunsurile... Dragutza, atata timp cat tu-ti faci problemele si doleantele pubilce (apropo de mahala ) atunci toata lumea are dreptul sa raspunda... Stiu ce te bashica cel mai tare - nu ai primit nici un mesaj pana acum... Pai da! Realitatea e asta: "Tanti" Dora e un personaj destul de agreat pe aici... La fel ca si tanti Cofeeta, la fel ca si tanti Donty, la fel ca si tanti Ella, la fel ca si tanti Habibi... si tot asa! De Norocel ce sa mai zic? Ca saraca chiar s-a suparat... Si daca ele au inceput sa se distreze pe seama ta... cam asta a fost! Cat despre gay... Avem si d-aia pe forum... ne sunt prieteni... sa-i chemam si pe ei sa faca "mishto" de tine?
|
||
|
Dor_a Postat pe 6 Aprilie 2009 16:20 |
||
|
Uite ca pana am ajuns acasa ,s-a schimbat macazu' la domnu'...Te-ai facut rau? Daca nu te-ai prins incercam sa fiu draguta cu tine...Stiu ca nu e usor sa intrii pe un forum si sa ai parte de o asemenea primire.Pai si tu ce faci?Ne bagi pe toate in aceeasi oala!Si cand zic toate ma refer la "utilizatoarele .." Eu m-am referit strict la acelea care sunt mai "deschise " la astfel de experiente ,care accepta o relatie cu un necunoscut .. Si iti mai spun ceva...Cand deschzi un topic ,absolut oricine poate posta aici ...si iti asumi riscul de a primi si raspunsuri nu tocmai pe gustul tau. Sunt de acord cu ce a scris "tanti Dora"....Nu pari deloc prost ,de aceea cred ca ar trebui sa mai citesti ce a postat Dora pe ici pe colo ca sa-ti dai seama cu cine ai de-a face ! Daca veneai cu un subiect mai putin "sensibil" cred ca te-am fi agreeat toate... Ca sa revin la gluma ...unele deja am inceput dansul pe masa.. Feteleeeeeeeeeee....care mai sunteti pe aici? V-a suparat domnu'??? |
||
|
ella_c Postat pe 6 Aprilie 2009 17:41 |
||
|
Iozefina, Omul a dat un anunt, nu a venit aici sa il judece una sau alta si sa-i mai tina si lectii de morala ... Cui ii convine il contacteaza, cui nu ... poate ar trebui sa-l lase in ale lui. A si cerut o femei maritata, probabil gandindu-se ca alea maritate au mai multa minte, experienta de viata etc. |
||
|
Postat pe 6 Aprilie 2009 19:10 |
||
Bafta O_chelaristule, sa-ti dea Dumnezeu dupa sufletezulul tau ...
|
||
|
__LL__ Postat pe 6 Aprilie 2009 19:58 |
||
stii de fapt ce ma intriga pe mine e ca eu chiar te-am compatimit sincer, ma si puneam in locul tau si al sotziei, asa sunt eu mai miloasa, dar vad ca tu nu stii sa separi raul de bine ....si cand ti se zice de bine esti cu garda sus si cu clontzul mare ...pacat ... !Daca vrei o femeie de calitate nu o gasesti asa, in modul asta ...poate doar sa ai ajutor divin cum ti-am urat mai sus sa incerci sa faci dansul Norilor si incantatzii Voodoo ... Bafta la succese !!!
|
||
|
__LL__ Postat pe 6 Aprilie 2009 20:15 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-04-06 16:20:32De la: o_chelaru, la data 2009-04-06 16:12:22De la: Dor_a, la data 2009-04-06 15:54:17Nu zau, nenea brasoveanu'... Dor_a nu m-am suparat ..m-am intristat... In fine, cainii latra ursu' merge ..parca asa era ...se descurca nenea si singur ... Seara frumoasa Iubita :*:*:*:
|
||
|
__LL__ Postat pe 6 Aprilie 2009 20:32 |
||
De la: __LL__, la data 2009-04-06 20:32:47De la: Dor_a, la data 2009-04-06 16:20:32De la: o_chelaru, la data 2009-04-06 16:12:22De la: Dor_a, la data 2009-04-06 15:54:17Nu zau, nenea brasoveanu'... Ei, dragele mele!...a venit vremea sa mai scriu si eu cate ceva...voi incerca sa recuperez si sa raspund tuturor. ideea este ca, recunosc m-a cam luat valul....si daca m-am bashicat, a fost din cauza faptului ca nu ma asteptam la asemenea rautati care au venit din partea voastra, cele care sunteti agreate pe acest forum...nu contest acest lucru, cred, dimpotriva ca legitimitatea de care spuneti ca va bucurati nu ar fi trebuit sa va conduca spre o astfel de primire a unui 'bobocel' ca mine... si apropo de bashicat...o sa radeti, dar chiar am primit mesaje...si cand spun 'mesaje' asta inseamna ca sunt cel putin doua... caci la mine nu functioneaza regula conform careia daca 'e sub 50', se foloseste singularul... prin natura mea, nu sunt facut sa polemizez, asa ca inteleg sa fac 'pasul in spate' si sa ma rezum, cu acordul vostru prealabil, a ramane 'observator activ' pe forum si sa-mi mai exprim si eu o parere pe ici...pe colo... in rest...sa auzim numai de bine! |
||
|
o_chelaru Postat pe 7 Aprilie 2009 17:33 |
||
Haidi, bine-ai venit! Si ... felicitari pentru mesaje... Mde! E lumea plina de disperate!... Upss! Voiam sa zic... Ce voiam sa zic, Norocel? "dezinhibate"?
|
||
|
Dor_a Postat pe 7 Aprilie 2009 17:39 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-04-07 17:39:07Haidi, bine-ai venit! exact Dor_a ,''dezpanushate'' noi suntem niste biete ''masturbatoare ale linistii publice ''', facem si noi ce putem ...si putem tati ...avem potentzial nu asa oricum ...da tre sa avem si cu cine Bravo ochelaristule !Congratulations !!! Te mai asteptam si alta data ..sa o facem si mai lata
|
||
|
__LL__ Postat pe 7 Aprilie 2009 17:42 |
||
De la: __LL__, la data 2009-04-06 20:15:05stii de fapt ce ma intriga pe mine e ca eu chiar te-am compatimit sincer, ma si puneam in locul tau si al sotziei, asa sunt eu mai miloasa, imi pare rau...si multumesc frumos pentru gandurile bune...se pare ca aceasta lipsa a mea de cunoastere in privinta separarii raului de bine, vine din faptul ca inca nu sunt obisnuit cu interfata forumului si cand doream sa raspund unui post, apasam pe 'citeaza' de la alt post...in sensul ca deschideam o fereastra de 'citeaza' de la urmatorul mesaj , nu de la cel la care doream sa raspund...sorry si mersi pentru intelegere! |
||
|
o_chelaru Postat pe 7 Aprilie 2009 17:42 |
||
Bine ai venit ! iti spun si eu..
|
||
|
ella_c Postat pe 7 Aprilie 2009 17:43 |
||
De la: o_chelaru, la data 2009-04-07 17:42:30De la: __LL__, la data 2009-04-06 20:15:05stii de fapt ce ma intriga pe mine e ca eu chiar te-am compatimit sincer, ma si puneam in locul tau si al sotziei, asa sunt eu mai miloasa, Hai ca ai dres-o, ma declar satisfacuta ...parca esti baiat de treaba pana la proba contrarie ...nu ma mai las pacalita asa usor...am un Guru valabil ...care ma va initzia in taine regale de mare calibru Na, ca-ti dau si un pupic de welcome
|
||
|
__LL__ Postat pe 7 Aprilie 2009 17:48 |
||
De la: o_chelaru, la data 2009-04-07 17:33:20 dar chiar am primit mesaje... Ochelaru, felicitari pentru rezultat ! Asta arata ca nu toate femeile de pe aici sunt "tanti ciufute" si mari moralizde care isi pun pozele altor femei si fac aici, in scris, ce nu fac acasa in pat. Sa gasesti ce cauti ! |
||
|
Postat pe 7 Aprilie 2009 17:53 |
||
Din cate am citit omul acesta vorbeste serios referitor la intentia de a gasi o eventuala partenera...nu credeti ca trebuie sa renuntati la obiceiul de a va lua de orice utilizator nou, orice topic nou ? hai ca nu suntem toti perfecti ! consider ca ar fi bine sa renuntati la gastile astea in care va tot pupati in posterioare....
|
||
|
Postat pe 7 Aprilie 2009 18:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sex | 45 | De la: the_O 29 Octombrie 2010 13:05 |
| Oameni Frumosi | 14 | De la: kudika_1001304 12 Februarie 2016 11:50 |
| Tatal lui contra...mea | 42 | De la: JeSsiCaaa 24 Februarie 2012 08:51 |
|
|
||
| help me | 7 | De la: steffy91 7 Ianuarie 2012 11:42 |
| sfaturi urgente | 5 | De la: kudika_961383 16 Aprilie 2014 23:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.