Setari Cookie-uri

HELP !!!!! Sex anal fara prezervativ !!!!! O asa mare problema?????

Da ai mare dreptate,eu chiar nu concep tipul asta de sex si nu pot intelege cum asa ceva poate provoca placere unei femei.Nu sunt incuiata si nu am idei fixe,dar nu as face nimic doar de dragul de a-mi multumi partenerul,mai ales dak m-ar injosi in halul asta.Dar multi se asociaza efectului de card:e cool sa facem sex anal atunci s-o facem ca sa fim in trend.
annk48
Postat pe 26 Noiembrie 2009 18:35
De la: annk48, la data 2009-11-26 18:35:46Da ai mare dreptate,eu chiar nu concep tipul asta de sex si nu pot intelege cum asa ceva poate provoca placere unei femei.

Dar ai incercat?
Sunt curios de pe ce postura vorbesti.
Ori sa inteleg ca din principiu nu concepi asa ceva?

De la: annk48, la data 2009-11-26 18:35:46Nu sunt incuiata si nu am idei fixe,dar nu as face nimic doar de dragul de a-mi multumi partenerul,mai ales dak m-ar injosi in halul asta.

De ce consideri ca te injosesti? Sunt curios cum rationezi, ce anume e in mintea ta.
La felatie te injosesti? Te-ai excitat vreodata doar facand felatie?
UnYang
Postat pe 26 Noiembrie 2009 19:51
nu este incuiata...vorbeste doar in nestire de cauza
km3lia1981
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:42
De la: UnYang, la data 2009-11-26 19:51:44
La felatie te injosesti? Te-ai excitat vreodata doar facand felatie?

foarte buna intrebarea asta
nu te astepta la un raspuns
adina_black
Postat pe 26 Noiembrie 2009 23:27
De la: UnYang, la data 2009-11-26 12:02:03
De la: koph, la data 2009-08-18 10:00:55Eu personal am mari rezerve in ceea ce priveste dorinta unor barbati de a face sex anal...Imi par gay undercover

De la: Ralucutsa, la data 2009-08-18 16:45:25
Citez ceva foarte interesant : "Eu personal am mari rezerve in ceea ce priveste dorinta unor barbati de a face sex anal...Imi par gay undercover. " ( koph). Respectele mele. Ai nimerit`o, sunt complet de acord cu tine la partea asta si pun pariu ce vreti voi ca orice barbat normal ar gandi la fel.

Complet eronat. Voi CONFUNDATI ATRACTIA UNUI BARBAT FATA DE BARBATI in general (caci asta inseamna homosexualism la barbati) CU PLACEREA UNUI BARBAT DE A REGULA O FEMEIE IN FUND.
Homosexualismul la barbati nu este definit in sens strict doar de dorinta de a regula barbatii in fund, ci in primul rand de atractia fata de persoanele de acelasi sex. Regulatul in fund vine abia dupa aceea, pentru ca altceva de regulat nu exista.

Orice barbat heterosexual se uita la fundul femeii in primul rand. Fundul este un lucru definitoriu pentru sexappealul unei femei (si pentru cel al barbatilor, dupa cum toate femeile sunt atrase de un fund rotunjior si bombat al unui barbat). Fundul atrage, instinctiv chiar. Este absolut firesc ca un barbat hetero sa-si puna la un moment dat problema sa-l penetreze. Abia dupa ce problema este pusa apar tot felul de considerente si amanunte legate de estetica, igiena, principii etc.

Consider ca daca Ralucutsa si koph ar fi gandit ceva mai limpede si mai in ansamblu problema, n-ar fi scos asemenea bomba...

Sunt perfect de-acord cu tine...
stafiana
Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:13
De la: UnYang, la data 2009-11-26 19:51:44
De la: annk48, la data 2009-11-26 18:35:46Da ai mare dreptate,eu chiar nu concep tipul asta de sex si nu pot intelege cum asa ceva poate provoca placere unei femei.

Dar ai incercat?
Sunt curios de pe ce postura vorbesti.
Ori sa inteleg ca din principiu nu concepi asa ceva?

Bine spus...Ai incercat? Eu nu am incercat dar stiu ca pentru unele femei poate fi extrem de excitant...Nu mai vorbi in necunostinta de cauza....Iti recomand sa consulti un ginecolog sa te lamuresti si tu...
stafiana
Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:22
De la: annk48, la data 2009-11-26 18:35:46Da ai mare dreptate,eu chiar nu concep tipul asta de sex si nu pot intelege cum asa ceva poate provoca placere unei femei.Nu sunt incuiata si nu am idei fixe,dar nu as face nimic doar de dragul de a-mi multumi partenerul,mai ales dak m-ar injosi in halul asta.Dar multi se asociaza efectului de card:e cool sa facem sex anal atunci s-o facem ca sa fim in trend.

Nu a zis nimeni draga ca e cool ci doar ca unora le poate provoca o placere foarte mare...Si daca ei se simt bine facand asta ce ai tu impotriva? Si de ce ti se pare ca te-ai injosi atat de mult? Orice ai face cu partenerul tau si-ti provoaca placere nu e o injosire....Dar asta e ..mai exista si persoane incuiate la minte...
stafiana
Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:28
- "Toate femeile au orgasm daca fac sex asa" ... ne intoarcem la definitia sexului si se poate intelege si cind se obtine orgasmul ... oricum 80% din femei il mimeaza ... sau se simt perfect cu ceea ce au ...
Stii ce? Nu e destul sa citesti un lucru mai trebuie sa ai si rationament sa-l intelegi...Nu a spus nimeni ca toate femeile au orgasm daca fac sex anal ...MAI CITESTE ODATA ARTICOLUL...Si de unde stii tu draga ca 80% din femei mimeaza orgasmul ha? Crezi ca daca faci tu asta (probabil) toate fac? Eu una am orgasm de fiecare data...si crede-ma ca sunt multe femei care au...FEMEI DESCUIATE LA MINTE CARE STIU CE VOR SI STIU CUM SA OBTINA (pe plan sexual ma refer)...intelegi tu?
stafiana
Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:34
De la: marco918, la data 2009-11-26 18:28:48
De la: annk48, la data 2009-11-26 18:18:15Marco ai mare dreptate articolul asta chiar este aberant,mai ales in ceea ce priveste aspectul medical al sexului anal este cu totul exagerat.In mod cert sexul anal,mai ales dak este practicat constant va duce in timp la diverse afectiuni.Iar sa spui ca anusul este in mod obligatoriu o zona erogena este o tampenie,mai ales ca zonele erogene variaza de la o persoana la alta.

... ce ma distreaza ca se incearca prezentarea ca pe o ''CULTURA'' cu ''drepturi'' identice in fata altor culturi ... pai chiar am ajuns sa fim confundati cu animalele si nu mai deosebim ce inseamna CULTURA ? ... iar o alta idiotenie pe care FEMEILE ar trebui sa o combata din start este inocularea ''obligatiei'' de a practica asa ceva pentru ca sa isi ''satisfaca'' barbatii (definiti pervers niste homosexuali scirbosi ) ... ca si cujm nu ai fi normal daca nu te SODOMIZEAZA cineva ba chiar e o dovada de IUBIRE ABSOLUTA ...

... schizofrenie ... atit pot spune ...

Schizofrenica esti tu daca asa gandesti...Si in caz ca nu stiai majoritatea barbatilor simt placere practicand acest tip de sex...De ce oare? Dupa cum ti-am mai zis intreaba un ginecolog daca vrei sa te lamuresti...Asta inseamna ca majoritatea sunt homosexuali? Se vede ca nu prea ai treaba cu sexul..Probabil esti cam frustrata...saraca de tine...Scuze daca am fost prea rautacioasa dar ma enerveaza felul tau de a gandi...
stafiana
Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:43
De la: stafiana, la data 2009-11-27 09:28:05
De la: annk48, la data 2009-11-26 18:35:46Da ai mare dreptate,eu chiar nu concep tipul asta de sex si nu pot intelege cum asa ceva poate provoca placere unei femei.Nu sunt incuiata si nu am idei fixe,dar nu as face nimic doar de dragul de a-mi multumi partenerul,mai ales dak m-ar injosi in halul asta.Dar multi se asociaza efectului de card:e cool sa facem sex anal atunci s-o facem ca sa fim in trend.

Nu a zis nimeni draga ca e cool ci doar ca unora le poate provoca o placere foarte mare...Si daca ei se simt bine facand asta ce ai tu impotriva? Si de ce ti se pare ca te-ai injosi atat de mult? Orice ai face cu partenerul tau si-ti provoaca placere nu e o injosire....Dar asta e ..mai exista si persoane incuiate la minte...

"Domnisoara open mind" nu ma intereseaza ce fac altii,asta e parerea mea si nu mi-o schimba nimeni,nu trebuie sa-i explic uneia k tine de ce mi se pare injositor,probabil nu ai definitia acestui termen.Apropo,cred ca si spalatul vaselor,cumparaturile sau orice altceva ce faci cu partenerul iti face o mare placere,te excita la maxim.Bafta si multe multe orgasme anale!
annk48
Postat pe 27 Noiembrie 2009 18:12
De la: annk48, la data 2009-11-27 18:12:18"Domnisoara open mind" nu ma intereseaza ce fac altii,asta e parerea mea si nu mi-o schimba nimeni,nu trebuie sa-i explic uneia k tine de ce mi se pare injositor,probabil nu ai definitia acestui termen.Apropo,cred ca si spalatul vaselor,cumparaturile sau orice altceva ce faci cu partenerul iti face o mare placere,te excita la maxim.Bafta si multe multe orgasme anale!

Asta e un raspuns specific unei persoane lipsita de inteligenta si imaginatie.
Adica, e discutia tipica de mahala: "eu nu trebuie sa raspund uneia ca tine"....
Pai, iti zic eu care-i de fapt treaba: nu stii ce sa raspunzi, dar totusi ca sa para ca ripostezi si contraargumentezi, arunci propozitii ca cea de mai sus. Pretinzi ca vrei sa discuti rational si argumentat, insa o faci pueril.
Evident ca e parerea ta si lumea ti-o respecta (sau asta sper). Insa, problema e ca tu nu respecti parerea altora, atata vreme cat blamezi ceea ce fac altii si nu faci tu ori nu esti de acord sa faci, desi totusi afirmi ca nu te intereseaza ce fac altii. Ba, vad ca te intereseaza. Si inca ce.
Nu vei evolua si nu te vei mautriza, nu vei acumula nimic pe plan interior daca functionezi dupa principiul: "e parerea mea si nu mi-o schimba nimeni". E gandirea fundamentalista. Eu personal (desi nu-ti pasa), nu mi-as dori o asemenea consoarta langa mine.
UnYang
Postat pe 27 Noiembrie 2009 23:53
De la: stafiana, la data 2009-11-27 09:43:08
De la: marco918, la data 2009-11-26 18:28:48
De la: annk48, la data 2009-11-26 18:18:15Marco ai mare dreptate articolul asta chiar este aberant,mai ales in ceea ce priveste aspectul medical al sexului anal este cu totul exagerat.In mod cert sexul anal,mai ales dak este practicat constant va duce in timp la diverse afectiuni.Iar sa spui ca anusul este in mod obligatoriu o zona erogena este o tampenie,mai ales ca zonele erogene variaza de la o persoana la alta.

... ce ma distreaza ca se incearca prezentarea ca pe o ''CULTURA'' cu ''drepturi'' identice in fata altor culturi ... pai chiar am ajuns sa fim confundati cu animalele si nu mai deosebim ce inseamna CULTURA ? ... iar o alta idiotenie pe care FEMEILE ar trebui sa o combata din start este inocularea ''obligatiei'' de a practica asa ceva pentru ca sa isi ''satisfaca'' barbatii (definiti pervers niste homosexuali scirbosi ) ... ca si cujm nu ai fi normal daca nu te SODOMIZEAZA cineva ba chiar e o dovada de IUBIRE ABSOLUTA ...

... schizofrenie ... atit pot spune ...

Schizofrenica esti tu daca asa gandesti...Si in caz ca nu stiai majoritatea barbatilor simt placere practicand acest tip de sex...De ce oare? Dupa cum ti-am mai zis intreaba un ginecolog daca vrei sa te lamuresti...Asta inseamna ca majoritatea sunt homosexuali? Se vede ca nu prea ai treaba cu sexul..Probabil esti cam frustrata...saraca de tine...Scuze daca am fost prea rautacioasa dar ma enerveaza felul tau de a gandi...

... papusa ... nu trebuie sa iei de bune toate teoriile freudiene (care nu sint legi sau teorii mai bune decit altele) ... BARBATII NU AU NICI O INCLINATIE SPRE SODOMIZARE ... esti foarte prost informata ... ca o mica paranteza, freud era inclinat spre deviatiile sexuale si de mai multe practici cel putin ciudate ... dar unele din ''teoriile'' lui au constituit exceptia buna de folosit de cei cu deviatii comportamentale grave ... dac avrei sa te inrolezi nu ai decit ...

... mergem pe ideea dumitale ... si daca ar fi asa atunci te consideri OBLIGATA sa satisfaci orice obsedat sexual doar pentru ca ti s-a spus asa ceva ? ... ESTI DISPUSA SA ACCEPTI O ASTFEL OBLIGATIE ? ... insa vad ca incerci sa o impui altora ... CE MAI ESTI DISPUSA SA ACCEPTI FARA COMENTARII ? ... daca te mai convinge cineva ca omul poate sa zboare ai incerca asta de la o fereastra ? ... sau consideri ca animalul primeaza in fata calitatilor care ne-au scos dintre ele ... probabil ca mai sint si animale care SODOMIZEAZA dar totul e o intimplare care nu are nimic de a face cu majoritatea ...

... mare e gradina si multi au sarit in ea ...
marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 02:49
De la: UnYang, la data 2009-11-27 23:53:02
De la: annk48, la data 2009-11-27 18:12:18"Domnisoara open mind" nu ma intereseaza ce fac altii,asta e parerea mea si nu mi-o schimba nimeni,nu trebuie sa-i explic uneia k tine de ce mi se pare injositor,probabil nu ai definitia acestui termen.Apropo,cred ca si spalatul vaselor,cumparaturile sau orice altceva ce faci cu partenerul iti face o mare placere,te excita la maxim.Bafta si multe multe orgasme anale!

Adica, e discutia tipica de mahala: "eu nu trebuie sa raspund uneia ca tine"....
Pai, iti zic eu care-i de fapt treaba: nu stii ce sa raspunzi, dar totusi ca sa para ca ripostezi si contraargumentezi, arunci propozitii ca cea de mai sus. Pretinzi ca vrei sa discuti rational si argumentat, insa o faci pueril.
Evident ca e parerea ta si lumea ti-o respecta (sau asta sper). Insa, problema e ca tu nu respecti parerea altora, atata vreme cat blamezi ceea ce fac altii si nu faci tu ori nu esti de acord sa faci, desi totusi afirmi ca nu te intereseaza ce fac altii. Ba, vad ca te intereseaza. Si inca ce.
Nu vei evolua si nu te vei mautriza, nu vei acumula nimic pe plan interior daca functionezi dupa principiul: "e parerea mea si nu mi-o schimba nimeni". E gandirea fundamentalista. Eu personal (desi nu-ti pasa), nu mi-as dori o asemenea consoarta langa mine.

... mai baiete ... treaba e simpla si sta cam asa ...

... TU VREI SA FII SODOMIZAT ? ... ATIT TREBUIE SA RASPUNZI ...

... anusul unei femei e identic cu al barbatului ... asa ca ceea ce tie nu iti place nu cere altuia ca dovada obligatorie de inteligenta si imaginatie ... arata TU mai intii ca poti ceea ce ceri altora ...

... zau, te comporti ca un copil ... asa cum am spus mai sus, cine cocheteaza cu teoriile freudiene are sanse sa o ia rapid RAZANA ...

marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 03:01

... si chiar daca tu accepti nu e obligatoriu ca si altii sa fie de acord cu deviatia ta ... dar mai intii raspundeti la intrebare ... simplu ca buna ziua ...

marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 03:05
De la: marco918, la data 2009-11-28 03:05:05
... si chiar daca tu accepti nu e obligatoriu ca si altii sa fie de acord cu deviatia ta ... dar mai intii raspundeti la intrebare ... simplu ca buna ziua ...

Aici ai dreptate, acum nu ai ce sa le faci, fiecare cu obsesiile lor...
Summer_
Postat pe 28 Noiembrie 2009 03:11
De la: Summer_, la data 2009-11-28 03:11:57
De la: marco918, la data 2009-11-28 03:05:05

Aici ai dreptate, acum nu ai ce sa le faci, fiecare cu obsesiile lor...

... dar si reciproca e valabila ...
marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 04:09
De la: marco918, la data 2009-11-28 03:01:14

... anusul unei femei e identic cu al barbatului ... asa ca ceea ce tie nu iti place nu cere altuia ca dovada obligatorie de inteligenta si imaginatie ... arata TU mai intii ca poti ceea ce ceri altora ...

... zau, te comporti ca un copil ... asa cum am spus mai sus, cine cocheteaza cu teoriile freudiene are sanse sa o ia rapid RAZANA ...

Mersi marco pt ajutor,dar chiar nu cred ca are sens,ei or sa accepte opinia noastra doar dak ii aprobam.Iar dak inteligenta si maturitatea se rezuma la a accepta sexul anal prefer sa raman puerila si infantila.
annk48
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:45
De la: annk48, la data 2009-11-28 12:45:29

Mersi marco pt ajutor,dar chiar nu cred ca are sens,ei or sa accepte opinia noastra doar dak ii aprobam.Iar dak inteligenta si maturitatea se rezuma la a accepta sexul anal prefer sa raman puerila si infantila.

... stai linistita ... ideea ca unii sint atit de slabi incit prefera sa isi insuseasca orice fraza care le-a zgindarit cruriozitatea si, in lipsa unor capacitati intelectuale minime, le insusesc ca legi ... dar nu sint chiar atit de prosti sa nu inteleaga lucrurile evidente ... mai ales cind din toata ''poezia'' din capul lor ramine un singur test pentru a verifica legea ... cel cu dosul ... problema este ca sint multe femeile ... orice propozitie care incepe cu gidilarea ego-ului lor le face sa uite orice logica si ajung sa isi insuseasca teoriile sexuale ale unor obsedati ...
marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 13:26

"Mai baiete" si "papusa". Bun asa. Tipic atitudinii superioriste. Evident, gratuita.
Daca tot ai pornit cu persiflare si luare peste picior, asuma-ti riscul unui tratament similar.

Scumpi (ca sa fiu in ton), in primul rand cuvantul sodomizat contine conotatii negative. Il folosesti deamboulea in contextul de fata. Te-as intelege doar daca as stii ca esti bigota si fundamentalist crestina.

In al doilea rand, mi-as fi dorit sa fiu regulat in dos daca m-ar fi atras barbatii. Dar nu ma atrag. Pricepi nuanta? Apoi, nu cred ca exista femei care sa fie anatomic dotate astfel incat sa aiba placere cand "reguleaza" in barbat in dos. Asta ca sa merg si pe linia sacrificiului pentru placerea femeii de langa mine.

In al treilea rand, de unde si pana unde ai tras tu concluzia ca eu cer neconditionat, fortat, femeii de langa mine sa faca ceea ce mie nu mi-ar placea? Stiu ca probabil ai avut de-a face cu barbati din viata ta care te-au constrans ori santajat sentimental sa te regulezi in dos, insa nu-mi atribui mie asemenea texte. Eu nu am facut decat sa arata ca exista femei carora chiar le place sexul anal si nu trebuie condamnate pentru asta. Deci, retine: le place!
Despre asta era vorba. Asadar, nu inteleg de ce anumite cucoane conservatoriste si retrograde blameaza alte cucoane ce prefera sa se reguleze si in fund, si care chiar simt placere, ba uneori orgasm.

Trezirea!
UnYang
Postat pe 28 Noiembrie 2009 20:04
De la: UnYang, la data 2009-11-28 20:04:02

"Mai baiete" si "papusa". Bun asa. Tipic atitudinii superioriste. Evident, gratuita.
Daca tot ai pornit cu persiflare si luare peste picior, asuma-ti riscul unui tratament similar.

Scumpi (ca sa fiu in ton), in primul rand cuvantul sodomizat contine conotatii negative. Il folosesti deamboulea in contextul de fata. Te-as intelege doar daca as stii ca esti bigota si fundamentalist crestina.

In al doilea rand, mi-as fi dorit sa fiu regulat in dos daca m-ar fi atras barbatii. Dar nu ma atrag. Pricepi nuanta? Apoi, nu cred ca exista femei care sa fie anatomic dotate astfel incat sa aiba placere cand "reguleaza" in barbat in dos. Asta ca sa merg si pe linia sacrificiului pentru placerea femeii de langa mine.

In al treilea rand, de unde si pana unde ai tras tu concluzia ca eu cer neconditionat, fortat, femeii de langa mine sa faca ceea ce mie nu mi-ar placea? Stiu ca probabil ai avut de-a face cu barbati din viata ta care te-au constrans ori santajat sentimental sa te regulezi in dos, insa nu-mi atribui mie asemenea texte. Eu nu am facut decat sa arata ca exista femei carora chiar le place sexul anal si nu trebuie condamnate pentru asta. Deci, retine: le place!
Despre asta era vorba. Asadar, nu inteleg de ce anumite cucoane conservatoriste si retrograde blameaza alte cucoane ce prefera sa se reguleze si in fund, si care chiar simt placere, ba uneori orgasm.

Trezirea!

... gigele ... din plictiseala iti mai dau un raspuns ca esti cam cu sorcova ... termenul corect este SODOMIZARE fie ca iti place, fie ca nu ... ''sex anal '' exista doar in filme ... pentru cei ca tine, mai labili putin ... pentru sex ai nevoie de ORGANE SEXUALE ... daca poti intelege asta ... sau ai invatat ca anusul tau este asa ceva ... pentru ca, daca sustii ca al femeii este atunci si tu ai acest ''organ sexual'' ... si automat ITI PLACE SA IL FOLOSESTI ... si sa ai ORGASM ... ... incearca ...

... spui, ca un ''cunoscator'' ce esti ca tI-ai fi desfundat popoul DACA TI-AR FACE PLACERE ... deci tu stii ca nu iti face placere ... dar conform imbecilitatii tale spui ca ai intilnit femei care faceau acest lucru si concluzionezi prosteste - LE PLACE ... tuturor femeilor sugerai ... asa scurt, ca esti cu gigi poponiciul ...

... de fapt TU esti cel care ABUZEAZA si JIGNESTE ... din alambicul mintii tale te astepti acum ca toate femeile sa iti satisfaca perversiunea ... probabil ca le conditionezi chiar sa faca asta ca dovada de ''iubire'' ... ba chiar ca dovada de ''inteligenta'' ... scuze dar esti deviat de la normalitate ... lasa filmele porno si femeile care au avut ghinioonul sa intilneasca indivizi ''normali'' ca tine si gaseste o fata normala cu care sa revii la normal ... daca mai poti ...

... nu m-ar mira sa o iei pe panta poponicilor cit de curind ... cam asa evolueaza problema in timp ... sa imi faci cu mina de la paradele gay la care o sa te duci ...

marco918
Postat pe 29 Noiembrie 2009 00:29
Ce moralista este lumea... acesta parca era un site pt femei...chiar nu trebuie sa judeci o NECUNOSCUTA pentru actele ei sexuale...o sfatuiesti,o indrumi...ii explici ce a gresit... nu te iei de acea persoana...miroase a frustrari...
Mai solidari au fost barbatii din cate se vede:)...
Meekitapoo
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:32
doamne,dar aici toata lumea este afanta.mai nu ati auzit de placere?auzi ca nu este bine sa faci sex dupa doar 5 luni?ati inebunit?sa stai 5 luni si dupa sa faci sex?eu nu zic sa faci din prima zi,dar nici dupa 3 ani.cat despre sex anal eu cred ca daca ai un partener sensibil si care stie sa te excite foarte tare,nu ar trebui sa-ti faci probleme.trebuie sa fi atenta cu igiena inainte si dupa sexul anal,o clisma inainte este f buna,un lubrifiant si este ok.eu cred ca atata timp cat tu crezi ca baiatul de langa tine merita asta,este ok.
kudika085090
Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:48
De la: Melania_mely, la data 2009-04-15 12:55:49Buna ziua.Am facut de cateva zile sex anal cu prietenul meu acest lucru intamplandu-se pentru prima data.De atunci am mai facut de doua ori.Nu am folosit nici un lubrifiant si nici prezervativ.Nu a fost deloc dureros la introducerea penisului si chiar mi-a placut.Problema e ca la final dupa ce am facut-o a treia oara am observat pe un servetel putin sange.Fisura anala nu cred ca e pentru ca acum nu mai am nici o problema.Vroiam doar sa va intreb daca e asa de mare problema ca nu am folosit prezervativ?Riscul unei sarcini stiu ca este foarte mic spre zero, mai ales ca eu eram si la ciclu si foloseam tampon intern OB. Suntem impreuna de 5 luni si nu am mai intretinut relatii sexuale cu nimeni altcineva.Care ar fi riscurile contactarii unei boli cu transmitere sexuala? Sau daca acuma sunt ok...inseamna ca nu am luat nici o boala nu? Sau...cand ar trebui sa se vada daca am ceva...care ar trebui sa fie simptomele? El ma asigura ca nu s-a intamplat nimic si sa fiu foarte sigura pe ce zice el ca stie ce face si e constient de tot, doar ca putina frica este in sufletul meu si vreau sa fie totul bine si frumos, si pe viitor o sa procedez mai cu cap ca sa nu mai trebuiasca sa am dubii.Multumesc

Sex anal si sarcina .Aste e prea tare...am ras pe burta. du te la un doctor....dupa cate am auzit s-ar putea sa faci niste hemoroizi de toata frumusetea. Ai riscat...si ai castigat: Fisuri
love_strike
Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:51
De la: Melania_mely, la data 2009-04-15 13:06:52Am 19 ani.

La 19 ani te-ai si apucat de anal? Si zici ca e primul? Dar la al doilea, la al treilea..ce va mai fi daca te-ai aruncat cu capul inainte de la primul? Ti se pare normal acest lucru? Mie un pic frica de viitorul tau....
love_strike
Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:56
De la: marco918, la data 2009-11-29 00:29:20
... gigele ... din plictiseala iti mai dau un raspuns ca esti cam cu sorcova ... termenul corect este SODOMIZARE fie ca iti place, fie ca nu ... ''sex anal '' exista doar in filme ... pentru cei ca tine, mai labili putin ... pentru sex ai nevoie de ORGANE SEXUALE ... daca poti intelege asta ... sau ai invatat ca anusul tau este asa ceva ... pentru ca, daca sustii ca al femeii este atunci si tu ai acest ''organ sexual'' ... si automat ITI PLACE SA IL FOLOSESTI ... si sa ai ORGASM ... ... incearca ...

Nu voi merge pe linia ta de berbec. Ok, ramane sodomizare, asa cum iti place. In termeni medicali se numeste sex anal.
Nu am afirmat ca anusul este un organ sexual, insa este foarte bine relationat de organele sexuale. Presupun ca te-ai documentat, iar daca nu, iti fac cunoscut ca anusul si rectul sunt pline de terminatii nervoase, care, daca se actioneaza corespunzator, pot produce placere. Este o excitare indirecta daca vrei. In cazul barbatilor se atinge prostata, iar in cazul femeilor, fie punctul G, indirect, prin peretele rectal si cel vaginal, fie clitorisul intern, care este de fapt un organ care se intinde si in interior, pe o buna parte a pelvisului si anterior, inspre rect (astfel se explica de ce majoritatea femeilor care au orgasm anal, prefera sa se maseze in acelasi timp si pe clitoris).
Deci, aici nu este vorba despre o convetionalitate seaca pe care vrei tu sa o sustii si sa consideri ca sexul trebuie practicat doar cu organele genitale, ci este vorba de placere, caci - sper ca si tu esti printre oameni - noi de asta facem sex in primul rand.
De exemplu, nici gura nu este un organ sexual, insa lumea o foloseste pentru ca provoaca placere, se saruta pe organele sexuale etc. Conform manierei tale de abordare conventionala si plata, ar trebui sa nu folosim nici gura in raporturile intime.

... spui, ca un ''cunoscator'' ce esti ca tI-ai fi desfundat popoul DACA TI-AR FACE PLACERE ... deci tu stii ca nu iti face placere ... dar conform imbecilitatii tale spui ca ai intilnit femei care faceau acest lucru si concluzionezi prosteste - LE PLACE ... tuturor femeilor sugerai ... asa scurt, ca esti cu gigi poponiciul ...

Avand in vedere stilul mizerabil in care discuti, probabil ca acesta va fi ultimul reply pe care ti-l dau. Nu stiu cat de imbecil am demonstrat ca sunt, insa cu siguranta tu ai demonstrat infectia care te caracterizeaza.
Da, am intalnit femei care practicau sexul anal de placere. Aveau orgasm. Daca tu nu ai avut parte de asa ceva ori nu ai auzit, asta nu inseamna ca lumea se reduce la tine. Esti suficient de ingusta (si poate frustrata) ca sa poti accepta ca exista si femei care practica sexul anal de placere. Le place.

... de fapt TU esti cel care ABUZEAZA si JIGNESTE ... din alambicul mintii tale te astepti acum ca toate femeile sa iti satisfaca perversiunea ... probabil ca le conditionezi chiar sa faca asta ca dovada de ''iubire'' ... ba chiar ca dovada de ''inteligenta'' ... scuze dar esti deviat de la normalitate ... lasa filmele porno si femeile care au avut ghinioonul sa intilneasca indivizi ''normali'' ca tine si gaseste o fata normala cu care sa revii la normal ... daca mai poti ...

Nu am spus niciodata ca ma astept ca toate femeile sa practice acest lucru. Deviatia pe care incerci sa o dai discutiei nu merge cu mine.
Despre cucoana de mai sus, am spus ca este lipsita de inteligenta si imaginatie pentru ca nu stie sa poarte o discutie argumentata si ca nu stie sa accepte ca exista si femei carora chiar le place ori nu le deranjeaza sa faca sex anal. Nicidecum nu am afirmat ca ea ar fi proasta ori fara imaginatie daca nu face sex anal. Reciteste conversatia si nu incerca stilul serpuit si de mahala cu mine. Argumentele au fost foarte clare: daca nu e in stare sa accepte femeile care fac sex anal si sa le lase sa-si vada de placerea lor, plus daca nu este apta sa argumenteze de ce nu e de acord cu sexul anal si de ce blameaza, eh, abia in acest caz este lipsita de inteligenta si imaginatie. Deci, nu ca nu practica. Ci ca este ingusta si nu accepta alte femei asa cum sunt.
Pricepi nuanta? Nu cred.
UnYang
Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:32

Este foarte adevarat ca multe femei considera multe lucruri scarboase ... printre care si sexul anal pt ca fac legatura cu fecalele sau pt ca au auzit sau vazut doar prin filmele porno, filme ce le provoaca dezgust .

Dar intr-un cuplu, atata timp cat tot ce faci e din dragoste sau de ce nu doar din placere cu partenerul tau si amandoi vor legatura intima poate fi foarte variata si e permis orice.

Este altceva , orgasmul este de alt gen si alta intensitate ... si daca este facut in conditii de igiena si o atmosfera placuta si barbatul este grijuliu si atent ..... e o placere pe care asr fi pacat sa ti-o refuzi.

Dar desigur nu e obligatoriu ca toata lumea sa il practice.

Si pentru toate damele care nu vor sa auda de sex anal , sunt femeie si prin sex anal obtin o placere deosebita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...........dar, repet, NU ESTE PENTRU TOATA LUMEA !!!!!! si nu cu oricine........ ( e o delicatete sexuala de care totusi nu e bine sa abuzezi)
kaolite
Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:32
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-15 13:08:30
De la: andreea1976, la data 2009-04-15 13:05:33
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-15 13:01:11
De la: andreea1976, la data 2009-04-15 12:58:35Riscul unei sarcini????? Dupa sex anal?????

Macar sti care e diferenta intre cele 2 gauri???
imi luasi vorba din gura si tastatura din mina!

Gand la gand
Pupicei scumpa
nici sa rid nu pot bine ca ieri am facut implanturile si ma dor ranile! pupici si tie

implanturi mamare?:> cum a fo? a durut? ce consecinte sunt? M-ar interesa:">
BluOndA
Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:59
De la: UnYang, la data 2009-11-29 14:32:41

Nu voi merge pe linia ta de berbec. Ok, ramane sodomizare, asa cum iti place. In termeni medicali se numeste sex anal.
Nu am afirmat ca anusul este un organ sexual, insa este foarte bine relationat de organele sexuale. Presupun ca te-ai documentat, iar daca nu, iti fac cunoscut ca anusul si rectul sunt pline de terminatii nervoase, care, daca se actioneaza corespunzator, pot produce placere. Este o excitare indirecta daca vrei. In cazul barbatilor se atinge prostata, iar in cazul femeilor, fie punctul G, indirect, prin peretele rectal si cel vaginal, fie clitorisul intern, care este de fapt un organ care se intinde si in interior, pe o buna parte a pelvisului si anterior, inspre rect (astfel se explica de ce majoritatea femeilor care au orgasm anal, prefera sa se maseze in acelasi timp si pe clitoris).
Deci, aici nu este vorba despre o convetionalitate seaca pe care vrei tu sa o sustii si sa consideri ca sexul trebuie practicat doar cu organele genitale, ci este vorba de placere, caci - sper ca si tu esti printre oameni - noi de asta facem sex in primul rand.
De exemplu, nici gura nu este un organ sexual, insa lumea o foloseste pentru ca provoaca placere, se saruta pe organele sexuale etc. Conform manierei tale de abordare conventionala si plata, ar trebui sa nu folosim nici gura in raporturile intime.

Avand in vedere stilul mizerabil in care discuti, probabil ca acesta va fi ultimul reply pe care ti-l dau. Nu stiu cat de imbecil am demonstrat ca sunt, insa cu siguranta tu ai demonstrat infectia care te caracterizeaza.
Da, am intalnit femei care practicau sexul anal de placere. Aveau orgasm. Daca tu nu ai avut parte de asa ceva ori nu ai auzit, asta nu inseamna ca lumea se reduce la tine. Esti suficient de ingusta (si poate frustrata) ca sa poti accepta ca exista si femei care practica sexul anal de placere. Le place.

Nu am spus niciodata ca ma astept ca toate femeile sa practice acest lucru. Deviatia pe care incerci sa o dai discutiei nu merge cu mine.
Despre cucoana de mai sus, am spus ca este lipsita de inteligenta si imaginatie pentru ca nu stie sa poarte o discutie argumentata si ca nu stie sa accepte ca exista si femei carora chiar le place ori nu le deranjeaza sa faca sex anal. Nicidecum nu am afirmat ca ea ar fi proasta ori fara imaginatie daca nu face sex anal. Reciteste conversatia si nu incerca stilul serpuit si de mahala cu mine. Argumentele au fost foarte clare: daca nu e in stare sa accepte femeile care fac sex anal si sa le lase sa-si vada de placerea lor, plus daca nu este apta sa argumenteze de ce nu e de acord cu sexul anal si de ce blameaza, eh, abia in acest caz este lipsita de inteligenta si imaginatie. Deci, nu ca nu practica. Ci ca este ingusta si nu accepta alte femei asa cum sunt.
Pricepi nuanta? Nu cred.

... gigele ... in primul rind ca habar nu ai ce vorbesti ... si despre ce vorbesti ... te-ai spurcat la pidosniceala - SODOMIE pe romaneste - si acum nu mai iti place partea normala ... faci teoria chibritului ... nu ma interesa aspectul daca nu cotcodaceai excitat si imparteai ''dreptatea'' tuturor celor care nu iti intelegeau interesul ...

... te-ai gindit sa ii intrebi vreodata pe parijntii tai ? ... pe maica-ta, pe taica-tu ? ... sa ii intrebi cum si ce parerea au ei ? ... sau iti inchipui ca ''sexul anal'' s-a inventat astazi ... de ce vii cu prostioare de pusti si faca apologia inteligentei pe aceasta tema ... zau, te-ar feri de penibil si poate si de o dereglare grava psihica si sexuala ... incearca, de ce mai crede pe mine ? ... spunele si lor ce ''fundamentalisiti'' de prost gust sint ... vai de c_rul tau ...
marco918
Postat pe 30 Noiembrie 2009 05:47
De la: kaolite, la data 2009-11-29 16:32:16

Este foarte adevarat ca multe femei considera multe lucruri scarboase ... printre care si sexul anal pt ca fac legatura cu fecalele sau pt ca au auzit sau vazut doar prin filmele porno, filme ce le provoaca dezgust .

Dar intr-un cuplu, atata timp cat tot ce faci e din dragoste sau de ce nu doar din placere cu partenerul tau si amandoi vor legatura intima poate fi foarte variata si e permis orice.

Este altceva , orgasmul este de alt gen si alta intensitate ... si daca este facut in conditii de igiena si o atmosfera placuta si barbatul este grijuliu si atent ..... e o placere pe care asr fi pacat sa ti-o refuzi.

Dar desigur nu e obligatoriu ca toata lumea sa il practice.

Si pentru toate damele care nu vor sa auda de sex anal , sunt femeie si prin sex anal obtin o placere deosebita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...........dar, repet, NU ESTE PENTRU TOATA LUMEA !!!!!! si nu cu oricine........ ( e o delicatete sexuala de care totusi nu e bine sa abuzezi)

... haida de ... o ''delicatetza'' ... poate pentru perversul care PLATESTE ... nu vad nici un cistig sa stai cu clisma dupa tine si sa te caci imprastiat imediat ca sa mimezi ca ai asigurat o igiena cit de cit in zona si sa stai cu alifii pentru fisuri si hemoroizi la indemina ... mai, fetitza ... sint foarte multe ''delicatese'' pe lumea asta mullt mai placute si mult mai sanatoase ... daca tu te-ai oprit la asta va urez chinuiala ''placuta'' ... sa nu te miri de diversele efecte ''adverse'' ...

marco918
Postat pe 30 Noiembrie 2009 05:54
ce enervante sunteti...pun pariu k voi ati facut-o in toate gaurile si acu o luati cu love,vreti sa nu mai fiti asa si sa va limitati la sfaturi nu la critici?????
axutza
Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbati care nu fac oral... 99 De la: aish 25 Iunie 2009 23:03
Ajutati-ma... 5 De la: 90701 28 Septembrie 2009 12:40
A-TI FACUT SEX IN POST? 91 De la: yumalai 18 Iunie 2009 09:50
ajutor 2 De la: kudika_24917 4 Ianuarie 2013 15:39
probleme in relatie,sau stress 21 De la: eka 14 Iulie 2009 23:55