Setari Cookie-uri

avortul este o crima groaznica

si totusi... cum ti-a venit ideea sa faci asa o poza?? ca e buna de pus in ''playgirl" hahahahaha. poop
Lacra___
Postat pe 24 Septembrie 2009 11:53
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-22 17:47:03Tu nu-mi vorbii mie de bagare de seama... Mai intai invata sa mai bagi si frana dandanaia mosului....ca nu mai incape altul de tine pe-aici si daca ar fi cu folos....dar exact numai aiureli de pierdut timpul....si-apoi ti-ai gasit si persoana potrivita vai de pi*da ta mai bine te-ai spala ca puti. Panaramo !

si uite asa blagoscoveste o preacredincioasa ...
mai fomeie .... mai tine vreo 2 ore cartulia aia minunata in manute poate inveti sa si vorbesti ...

cat despre replica..daca tii cu tot dinadinsul ma repet.... e mare gradina lui Dumnezeu, dar prostii sar gardul....
ca deh de aia sta Sf Petru la poarta Raiului cu cheile in mana .... si de aia spune bine vorba aia romaneasca.... ruga de magar nu se suie in in altar....
oooof si cand colo ce sa vezi nici pe asta no s-o intelegi si voi fi nevoita sa iti detaliez din nou explicatiile...

nici de voi n-are lumea loc alde marco lourdes si alte habotnice , vorbiti de lucruri pe are nu le cunoasteti, mai rau ca ultimile tiganci din satra, mai rau ca tzatzele de pe miadane si aveti tupeul sa vorbiti si sa va adresati altora si sa judecati...
patetic...

cucuoana cum ti-am mai spus.... Sfantul Petru asteapta cu cheile in mana....
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 19:57
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-23 17:36:57
De la: anushkha, la data 2009-09-22 23:51:46
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-22 17:47:03Tu nu-mi vorbii mie de bagare de seama... Mai intai invata sa mai bagi si frana dandanaia mosului....ca nu mai incape altul de tine pe-aici si daca ar fi cu folos....dar exact numai aiureli de pierdut timpul....si-apoi ti-ai gasit si persoana potrivita vai de pi*da ta mai bine te-ai spala ca puti. Panaramo !

ROFL, ce glume expirate ai!

Sunt alergica la fraierism, asa ca sa stii ca am multe lucruri importante de facut decat sa te fac sa intelegi ce esti...pana la urma te-ai ales cu ignoranta....la urma urmei te judeci singura.

Alta analfabeta
kudika000
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:04
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 19:57:27

si uite asa blagoscoveste o preacredincioasa ...
mai fomeie .... mai tine vreo 2 ore cartulia aia minunata in manute poate inveti sa si vorbesti ...

cat despre replica..daca tii cu tot dinadinsul ma repet.... e mare gradina lui Dumnezeu, dar prostii sar gardul....
ca deh de aia sta Sf Petru la poarta Raiului cu cheile in mana .... si de aia spune bine vorba aia romaneasca.... ruga de magar nu se suie in in altar....
oooof si cand colo ce sa vezi nici pe asta no s-o intelegi si voi fi nevoita sa iti detaliez din nou explicatiile...

nici de voi n-are lumea loc alde marco lourdes si alte habotnice , vorbiti de lucruri pe are nu le cunoasteti, mai rau ca ultimile tiganci din satra, mai rau ca tzatzele de pe miadane si aveti tupeul sa vorbiti si sa va adresati altora si sa judecati...
patetic...

cucuoana cum ti-am mai spus.... Sfantul Petru asteapta cu cheile in mana....

... dandaniciule micutz ... intradevar nu am facut nici un avort ... dar iti pot spune, privind la copii mei, ca esti paralela cu realitatea ... iar cartulia aia de care vorbesti, o sa o citesti cu mare atentie cind vei fi o babeta flescaita si singura ... atunci sa iti repeti continuu - ma asteapta sf. petru cu cheile in mina ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:09
De la: kudika000, la data 2009-09-24 20:04:40
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-23 17:36:57
De la: anushkha, la data 2009-09-22 23:51:46

ROFL, ce glume expirate ai!

Sunt alergica la fraierism, asa ca sa stii ca am multe lucruri importante de facut decat sa te fac sa intelegi ce esti...pana la urma te-ai ales cu ignoranta....la urma urmei te judeci singura.

Alta analfabeta

... rupe rindurile si dute sa citesti - playgirl si alte articolashe bune pentru o ''telectuala'' ca tine ... ... vezi ca e un articol traznet - SOS HPV-ul ... ... si SOS, alimentatia inhiba actiunea anticonceptionalelor ... cap de t_bla ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:11
De la: marco918, la data 2009-09-24 20:09:37
... dandaniciule micutz ... intradevar nu am facut nici un avort ... dar iti pot spune, privind la copii mei, ca esti paralela cu realitatea ... iar cartulia aia de care vorbesti, o sa o citesti cu mare atentie cind vei fi o babeta flescaita si singura ... atunci sa iti repeti continuu - ma asteapta sf. petru cu cheile in mina ...

bine ca nu sunt perpendiculara cu realitatea... ar fii grav daca realitatea mea s-ar reduce doar la expresii matematice, din fericire nu se intampla asa, pt ca ,spre deosebire de .... hmmm stim noi cine.... realitatea mea se compune din oameni care sufera si au probleme ,oameni veseli care sunt fericiti ...s.a.m.d.... si cartulia aia de-i zice Biblia, asa cum i-am mai explicat candva cuiva, este o carte plina de pilde , de invataturi, nasol este cand habotnicii se apuca sa arunce cu focurile iadului.... si uita ca dupa vechiul testament exista si noul testament, , mai uita si multe expresii demne de luat in seama pe care m-am saturat sa le tot repet, de asemenea cred ca cei care propovaduiesc apocalipsa asupra pacatoaselor .... au uitat ca ...Sfantul Petru e la Poarta Raiului pt fiecare dintre noi in parte.... unul cate unul , "singuri si goi vom da socoteala".... si pe asta te las pe tine sa ghicesti de unde anume am cules-o.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:20
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 20:20:24
De la: marco918, la data 2009-09-24 20:09:37

bine ca nu sunt perpendiculara cu realitatea... ar fii grav daca realitatea mea s-ar reduce doar la expresii matematice, din fericire nu se intampla asa, pt ca ,spre deosebire de .... hmmm stim noi cine.... realitatea mea se compune din oameni care sufera si au probleme ,oameni veseli care sunt fericiti ...s.a.m.d.... si cartulia aia de-i zice Biblia, asa cum i-am mai explicat candva cuiva, este o carte plina de pilde , de invataturi, nasol este cand habotnicii se apuca sa arunce cu focurile iadului.... si uita ca dupa vechiul testament exista si noul testament, , mai uita si multe expresii demne de luat in seama pe care m-am saturat sa le tot repet, de asemenea cred ca cei care propovaduiesc apocalipsa asupra pacatoaselor .... au uitat ca ...Sfantul Petru e la Poarta Raiului pt fiecare dintre noi in parte.... unul cate unul , "singuri si goi vom da socoteala".... si pe asta te las pe tine sa ghicesti de unde anume am cules-o.....

... ooooooo ... si mai exista si matura cu care zburati prin lumea voastra ... ce vechi, ce nou ... atitea informatii deja v-au facut varza ... e cam greu sa stiti ce vreti ... esti sigura ca ''suferintele'' unora nu isi au radacinile in perioade in care ignorau realitatea ? ... ... semeni vint, culegi furtuna ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:24
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:24:19

... ooooooo ... si mai exista si matura cu care zburati prin lumea voastra ... ce vechi, ce nou ... atitea informatii deja v-au facut varza ... e cam greu sa stiti ce vreti ... esti sigura ca ''suferintele'' unora nu isi au radacinile in perioade in care ignorau realitatea ? ... ... semeni vint, culegi furtuna ...
[/quote]

no mah, acu ma face si vrajitoare....
la naba.. si cand credeam ca pot avea o discutie constructiva .....

ce ti-e si cu consecventa asta...
eeeeh asa mai merge, devenisei mai mult decat patetic cu explicatiile era cazul sa te aduc pe calea ce-a "stanga"...
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:38
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 21:38:23
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:24:19

no mah, acu ma face si vrajitoare....
la naba.. si cand credeam ca pot avea o discutie constructiva .....

ce ti-e si cu consecventa asta...
eeeeh asa mai merge, devenisei mai mult decat patetic cu explicatiile era cazul sa te aduc pe calea ce-a "stanga"...
[/quote]

... ... esti obisnuita cu apostrofarile ''patetice'', dragutza ? ... sa stii ca nu m-am gindit la vrajitorie ... dar cam cu asa ceva aduceti majoritatea fetitzelor de prin orasele romanicai ... pompate cu idealuri, cu pretentii, cu telenovele ... ''educate'' si ''civilizate'' de dati pe afara ... in pas cu ultimele ''trenduri'' ... e de ajuns un articol siropos dintr-o revista ''pentru femei'' si gata ... aveti si principii ... apare un alt articol ... apar alte principii ... simplu ... marketing la greu si ajungeti sa sariti si pe fereastra ... ... poate te abtii de la guerilla pe care o duci pe forumuri si vrei sa intelegi ceva ... atunci iti stau la dispozitie ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:46
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:46:42
... ... esti obisnuita cu apostrofarile ''patetice'', dragutza ? ... sa stii ca nu m-am gindit la vrajitorie ... dar cam cu asa ceva aduceti majoritatea fetitzelor de prin orasele romanicai ... pompate cu idealuri, cu pretentii, cu telenovele ... ''educate'' si ''civilizate'' de dati pe afara ... in pas cu ultimele ''trenduri'' ... e de ajuns un articol siropos dintr-o revista ''pentru femei'' si gata ... aveti si principii ... apare un alt articol ... apar alte principii ... simplu ... marketing la greu si ajungeti sa sariti si pe fereastra ... ... poate te abtii de la guerilla pe care o duci pe forumuri si vrei sa intelegi ceva ... atunci iti stau la dispozitie ...

hmmmm vad ca inca nu intelegi care-i treaba cu generalizarea....
ai inteles treaba cu consecventa dar cu generalizarea e mai greu....
i-a spune tu la baba cloanta acilea te-a batut mamica rau cand erai micut de acum esti atat de inversunat ???? suferi de sindromul copilului "zdruncinat"????? ai o problema de concentrare?????

inca e valabil biletul catre NR 9....
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:01
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 22:01:03
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:46:42

hmmmm vad ca inca nu intelegi care-i treaba cu generalizarea....
ai inteles treaba cu consecventa dar cu generalizarea e mai greu....
i-a spune tu la baba cloanta acilea te-a batut mamica rau cand erai micut de acum esti atat de inversunat ???? suferi de sindromul copilului "zdruncinat"????? ai o problema de concentrare?????

inca e valabil biletul catre NR 9....

... adevarul ca e greu sa te inteleg ... si nu cred ca sint singurul ... si spui ca ai relatii la 9 ? ... ar fi bine sa le mai folosesti ... mai soricel de calculator ... ... cam greu sa tot traiesti drame virtuale, nu-i asa ? ... nu mai stii unde se termina realitatea si incepe virtualul ...

... poate vrei totusi sa spui ceva si de SUBIECTUL TOPICULUI ? ... in cazul in care ai putea renunta la mahalagisme ... ceva care sa justifice parerea ta ... ceva gindit de tine ... asta e un lucru important ... te rog frumos ... ma plictiseste bascalia ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:09
De la: marco918, la data 2009-09-24 22:09:03

... adevarul ca e greu sa te inteleg ... si nu cred ca sint singurul ... si spui ca ai relatii la 9 ? ... ar fi bine sa le mai folosesti ... mai soricel de calculator ... ... cam greu sa tot traiesti drame virtuale, nu-i asa ? ... nu mai stii unde se termina realitatea si incepe virtualul ...

... poate vrei totusi sa spui ceva si de SUBIECTUL TOPICULUI ? ... in cazul in care ai putea renunta la mahalagisme ... ceva care sa justifice parerea ta ... ceva gindit de tine ... asta e un lucru important ... te rog frumos ... ma plictiseste bascalia ...

daca citeai cate ceva pe forumul asta meritai un raspuns, adevarul este ca ori ai memoria scurta ori nu citesti si te rezumi la jigniri gratuite.... pe tema avortului mi-am exprimat parerea de mai multe ori, nu prea imi place sa ma repet .... asa ca probabil ca nu ti-ar strica o retrospectiva a topicului (adica sa citesti de la cap la coada si sa tii minte cine ce a scris)...

acum pt moment n-am chef de invatat si fac putina educatie sociologica experimentala pe "spesele" tale... sper sa nu te superi ca esti soricelul meu de laborator in seara asta.....m-as fii distrat cu "zodiacii" dar se pare ca sunt tot mai rari pe forum , pesemne au priceput ca exista pe google mai multe raspunsuri decat pe kudika....dar sa revenim....

la mahalagisme scumpete, vati dedat tu si alte habotnice sau vrei sa-ti citez cateva epitete printre care cel mai des intalnit :..."cu....rve"....

care din noi e mahalagioi????

deci citeste mami ,citeste si pe urma poate te iau in serios....
pana una alta esti o mascota buna meriti un premiu...
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:32
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 22:32:13
De la: marco918, la data 2009-09-24 22:09:03

daca citeai cate ceva pe forumul asta meritai un raspuns, adevarul este ca ori ai memoria scurta ori nu citesti si te rezumi la jigniri gratuite.... pe tema avortului mi-am exprimat parerea de mai multe ori, nu prea imi place sa ma repet .... asa ca probabil ca nu ti-ar strica o retrospectiva a topicului (adica sa citesti de la cap la coada si sa tii minte cine ce a scris)...

acum pt moment n-am chef de invatat si fac putina educatie sociologica experimentala pe "spesele" tale... sper sa nu te superi ca esti soricelul meu de laborator in seara asta.....m-as fii distrat cu "zodiacii" dar se pare ca sunt tot mai rari pe forum , pesemne au priceput ca exista pe google mai multe raspunsuri decat pe kudika....dar sa revenim....

la mahalagisme scumpete, vati dedat tu si alte habotnice sau vrei sa-ti citez cateva epitete printre care cel mai des intalnit :..."cu....rve"....

care din noi e mahalagioi????

deci citeste mami ,citeste si pe urma poate te iau in serios....
pana una alta esti o mascota buna meriti un premiu...

... ... inca una care filozofeaza si face ''experimente'' ... la cele 7000 de postari nici nu ma indoiesc ca mai stii ce facultate faci, mai fetitza ... oricum ma distreaza ca toti/toate sint filozoafe in romanica ... de unde ? ... din carti !!! ... ... crunt viitor ... groaznic as putea spune ...
... alooo, sa nu uiti de premiu ... modestia e caracterisitica mea ... primesc orice ... valuta, cecuri, metale rare, cupoane de pensie, tichete de bursa, abonemente de tramvai si de tren ... deci welcome ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:53
De la: marco918, la data 2009-09-24 22:53:16
... ... inca una care filozofeaza si face ''experimente'' ... la cele 7000 de postari nici nu ma indoiesc ca mai stii ce facultate faci, mai fetitza ... oricum ma distreaza ca toti/toate sint filozoafe in romanica ... de unde ? ... din carti !!! ... ... crunt viitor ... groaznic as putea spune ...
... alooo, sa nu uiti de premiu ... modestia e caracterisitica mea ... primesc orice ... valuta, cecuri, metale rare, cupoane de pensie, tichete de bursa, abonemente de tramvai si de tren ... deci welcome ...

promit sa iti acord un premiu cu coronita..... ca mi-era dor de mascotele de pe kudika, am si ceva timp la dispozitie acum..... doar sunt in vacanta..... asa ca.... pana pe la 1 octombrie ma delectez educandu-te.....soricel de laborator fac din tine...

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:58
....scuze ... ai aproape 8000 de postari ... respectele mele ... filozoafo ... tu nu te uiti mai fetitza in jurul tau sa vezi ca se filozofeaza atit de mult incit parca romanii au devenit zombi ... totul are limite aici ... minciuna, egoismul ,cinismul, individulismul ... acestea au devenit ''calitati'' iubite si promovate ... gratie filozofiei romanashilor ...culmea este ca NIMENI nu a auzit de ei in ultima perioada decit ca fruntasi in cele mai grotesti persecutii interne ... rar mai gasesti un popor care si-a uitat trecutul asa de repede, care isi trateaza proprii copii ca accidente, greseli ... care e ingrozit mai rau ca de moarte de proprii copii ... cine n-are copii ... N-ARE VIITOR ... osa mor si nu voi auzi vreodata de vreun umanist roman ... sint sigur de asta ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:03
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-24 22:45:11
De la: Lacra___, la data 2009-09-24 11:53:08si totusi... cum ti-a venit ideea sa faci asa o poza?? ca e buna de pus in ''playgirl" hahahahaha. poop
..Eheeeei..o poveste mai veche ,de acum 3 ani si ceva chiar 4 ,cind dupa ce am primit un fluturas distribuit prin posta referitor la selecti si preselecti de casting/reclame si alte timpeni ,astfel ca mai in gluma mai in serios am decis sa incerc si eu sa particip la acea preselectie organizata de Costin Marculescu care se tinea in incinta teatrului Notara din capitala, iar dupa ce am ajuns acolo a inceput 'calvarul' cind dupa citeva ore de sedinte foto si alte minunatii am cistigat acele selecti/preselecti fiind ulteriuor pus in legatura cu redactorii unei reviste pentru femei de moda, sanatate precum si alte chesti ,.... revista al carui nume nu-l pot divulga datorita contractelor de comfidentialitate care inca mai sunt valabile si astazi,(n-am inteles nici acum care-i baiul cu treaba asta) insa penalitatile nerespectari lui le-am inteles ff bine ....in fine treaba asta cu fotomodeling-ul a durat cam 2 ani si ceva timp in care a trebuit sa pozez mai mult gol 'pusca' decit imbracat si uite asa am ajuns sa fac si acel pictorial pt coperta unei revistei de femei care s-a dsfasurat pe o plaja mai pustie din Vama Veche intr-un decor facut in graba de echipa tehnica a revistei respective ...dar asa cum am spus la inceput am terminat-o cu pictorialele si alte bazaconi de genul respectiv ,iar acum sunt mai ''batrin'' cu 4 ani si fara plete, dar maiales mai serios si cu ginduri de viitor...ufff uite ca m-am lungit si am dat-o in off topic ,asadar hai sa revenim la bebelusii nostril...sa-i facem sau sa nu-i facem??

oooooo, pai eu nu stiam cu cine stau de vorba.... fotomodelibng, chestii de-astea.. hai ca m-ai dat gata! Nu ma asteptam... ma gandeam ca imi spui ca asa ti-a venit tie sa faci o asemenea poza.... super!!!Pai cu bebelusii eu zic sa-i face, nu? numai ca la timpul lor.... eu de exemplu, mai am un anisor de facultate, ca de fapt cam asta ne tine pe mine si pe sotul meu...
tu?? tot nu ai gasit voluntar??
Lacra___
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:03
eu nu vad avortul ca fiind o crima. si persoanele care se apuca sa critice fara sa stie de ce, si in ce situatie se afla persoana care a avortat,ar face mai bine sa taca. niciodata nu stii daca nu esti in situatia respectiva. nu vorbi fara sa stii despre ce. umpli spatiu aiurea. accidente se mai intampla. prezervativul nu este suta la suta sigur. nici o metoda nu este. exista atatea surse de informare. si hai sa zicem ca ai fost violata. si ramai insarcinata. dar nu ai bani nici sa te intretii pe tine, dar mai un copil. il nasti si ii oferi o viata plina de greutati? nu te gandesti la el putin? sa traiasca o mare parte din viata pe strada, sau intr-un caz fericit, mergand la scoala si vazand alti copii de seama lui care au parinti, au bani, au ce sa puna pe masa.
kudika067504
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:05
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 22:58:49
De la: marco918, la data 2009-09-24 22:53:16

promit sa iti acord un premiu cu coronita..... ca mi-era dor de mascotele de pe kudika, am si ceva timp la dispozitie acum..... doar sunt in vacanta..... asa ca.... pana pe la 1 octombrie ma delectez educandu-te.....soricel de laborator fac din tine...

... soricel de calculator, sa nu ma chinuii prea tare ... am probleme cu spatele si nu suport curentul electric ... nu stiam ca e vacanta ... ... inca ... sigur nu ai terminat demult facultatea (???) ... sa nu ti-au spus ...
... aloooo ... ce premiu ... vreau sa aiba valoare ... cash e minimul ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:05
De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:05:20eu nu vad avortul ca fiind o crima. si persoanele care se apuca sa critice fara sa stie de ce, si in ce situatie se afla persoana care a avortat,ar face mai bine sa taca. niciodata nu stii daca nu esti in situatia respectiva. nu vorbi fara sa stii despre ce. umpli spatiu aiurea. accidente se mai intampla. prezervativul nu este suta la suta sigur. nici o metoda nu este. exista atatea surse de informare. si hai sa zicem ca ai fost violata. si ramai insarcinata. dar nu ai bani nici sa te intretii pe tine, dar mai un copil. il nasti si ii oferi o viata plina de greutati? nu te gandesti la el putin? sa traiasca o mare parte din viata pe strada, sau intr-un caz fericit, mergand la scoala si vazand alti copii de seama lui care au parinti, au bani, au ce sa puna pe masa.

... mami ... dar de ce vorbesti sa nu adormi ? ... daca TU ai o viata plina de greutati atunci ce mai cauti pe lumea asta ? ... de ce nu te duci dupa copii tai ? ... de ce te chinui ? ... nu cumva exagerezi in mod tipic romanesc ? ... sigur nu ai o bucata de piine in plus pe linga tine ? ... hai sa fim seriosi ... ai gasit si motivul ... TU mori de foame ...
... sau tu te referi la ''modele'' romanesti ... iar ''chinuiala'' la care faci referire sint de fapt banii pe care multi parintii ii pompeaza in progeniturile lor selectionate si cam defazate pentru a le ajuta sa treaca tiris grapis scoala, sa faca o facultate cu taxa si sa ia o diploma care sa le de-a dreptul de a face corectii de gramatica ... ... mamaaaaa, chiar in halul asta aiti ajuns ? ...
... iar scumpii parinti nu mai vor sa ''investeasca'' deloc in tine ? ... chiar asa de rau si-ar uri nepotul ? ... ca banuiesc ca pe tata nu il vor vedea niciodata ... si nici nu ar pierde ceva ...
... violurile ... vechea si cea mai penibila scuza ... violul ... pai, mai fetelor, din cele 8-9 avorturi pe care le-au facut unele femei chiar credeti ca macar 1 a fost viol ? ... ... violurile sint de domeniul sutele pe an si nu toate se termina cu o sarcina ... intelegeti ... gasiti si voi ceva mai serios ... ca creditul la masina de spalat, la mertz, la excursia in grecia sau cea in spania, la cearta cu nesimtul de ''prieten'' ... ceva mai real ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:11
eu nu vorbesc de mine. nu generaliza. daca nu ai bani, de ce sa pastrezi copilul? iti ajunge o bucata de paine pt un copil, pt toata viata lui? trebuie sa mearga la scoala, la facultate, are nevoie de haine etc etc. nu e asa usor. dintr-un salariu minim pe economie cum te astepti sa cresti un copil? ai cumva copii?
kudika067504
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:16
De la: marco918, la data 2009-09-24 23:05:49
... soricel de calculator, sa nu ma chinuii prea tare ... am probleme cu spatele si nu suport curentul electric ... nu stiam ca e vacanta ... ... inca ... sigur nu ai terminat demult facultatea (???) ... sa nu ti-au spus ...

ba nu... soricel de laborator , nu te chinui cu curentii electrici dar ma voi delecta sa iti urmaresc evolutia psihologica pe kudikosi, si da , e vacanta.... din nefericire eu nu sufar de modestie si iti spun franc.... e a 2-a..... facultate....asta pt dileme nelamurite....

premiu????
stai pe pace il primesti ...numa' sa ai parte de el ca sunt multi car concureazala categoria mascote .... imi pare rau ca nu mai e coman pe aici..... el era un dulce.... un "iluzionat" si virgin la 20 si ceva de ani....si mai si stia sa atinga punctul "g" cu limba..... inca nu l-ai detronat asa ca....

"zboara puiule zboara"....

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:16
e culmea cum nimeni nu isi poate exprima opinia fara sa inceapa o "disputa" pe net. fiecare are parerea lui. eu sunt de acord cu avortul. care este problema ta? tu nu esti, treaba ta.
kudika067504
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:17
De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:17:42e culmea cum nimeni nu isi poate exprima opinia fara sa inceapa o "disputa" pe net. fiecare are parerea lui. eu sunt de acord cu avortul. care este problema ta? tu nu esti, treaba ta.

... o intrebare ... esti de acord sa faci tu sau esti de acord sa faca altele ? ... lamureste-ne ... fii explicita ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:19
De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:05:20eu nu vad avortul ca fiind o crima. si persoanele care se apuca sa critice fara sa stie de ce, si in ce situatie se afla persoana care a avortat,ar face mai bine sa taca. niciodata nu stii daca nu esti in situatia respectiva. nu vorbi fara sa stii despre ce. umpli spatiu aiurea. accidente se mai intampla. prezervativul nu este suta la suta sigur. nici o metoda nu este. exista atatea surse de informare. si hai sa zicem ca ai fost violata. si ramai insarcinata. dar nu ai bani nici sa te intretii pe tine, dar mai un copil. il nasti si ii oferi o viata plina de greutati? nu te gandesti la el putin? sa traiasca o mare parte din viata pe strada, sau intr-un caz fericit, mergand la scoala si vazand alti copii de seama lui care au parinti, au bani, au ce sa puna pe masa.

surse de informare?!!, - suntem in anul 2009 !!!
si sa stii ca avortul chair e o crima! ....daca "cineva" acolo sus a cezut ca este un "accident", atunci chiar asa e! ... da-i o sansa poate cine stie....
kudika070720
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:20
sunt de acord cu ambele variante. eu as face avort daca as stii ca nu as avea posibilitatea sa imi intretin copilul. dar eu am posibilitatea. si cu avortul la alte persoane sunt de acord. daca chiar nu pot sa il intretina. dar daca pot, de ce sa avorteze?
kudika067504
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:25
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 23:16:16
De la: marco918, la data 2009-09-24 23:05:49

ba nu... soricel de laborator , nu te chinui cu curentii electrici dar ma voi delecta sa iti urmaresc evolutia psihologica pe kudikosi, si da , e vacanta.... din nefericire eu nu sufar de modestie si iti spun franc.... e a 2-a..... facultate....asta pt dileme nelamurite....

... ... o alta ''moda'' la romanica ... pe prima mai stii la ce ai facut-o ? ... si 1-2 mastere nu faci ? ...macar sa iti distrugi viata complet ... cind vad ''telectuale'' ca tine impinzind romania, sincer, imi vine dorul de duca din nou ... e greu sa cred ca voi mai stiti pe ce lume traiti ...
... apropo ... nu stiam ca a ''2-a facultate'' se face in alta perioada decit programa nationala ... ... te inteleg totusi ... e greu si pentru tine sa mai intelegi ce se intimpla cu tine ...
... referitor la evolutia ''psihologica'' a mea ... sa scrii o carte (pe care sa ti-o citesti singura bineinteles si sa nu uiti sa dai citate din ea peste citiva ani) si sa ma prezinti si pe mine ... copie si tu ceva de pe net (asa cum ai facut pina acum) sa dea bine ... oricum materialul post universitar e un plagiat de la cap la coada ... temele se repeta de ani de zile si nimeni nu se mai preocupa ... de asta sint asa de preocupat de ''analiza'' unei ''telectuale'' ca tine ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:26
De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:25:42sunt de acord cu ambele variante. eu as face avort daca as stii ca nu as avea posibilitatea sa imi intretin copilul. dar eu am posibilitatea. si cu avortul la alte persoane sunt de acord. daca chiar nu pot sa il intretina. dar daca pot, de ce sa avorteze?

... buunnn ... DECI TU NU VEI FACE AVORT NICODATA !!! ... excluzind cazurile de amor intimplator, probabil ... dar atunci CE STII TU DESPRE ALTE PERSOANE, CA SA FIE NEVOIE DE ACORDUL TAU ? ... eu, am bani cu caruta (exagerez ca de obicei) dar vreau sa merg in spania si nu ma prinde burta ... ma vait ca sint pe drojdie si pot capata ''acordul'' tau ? ... daca ar depinde de tine, m-ai crede pe cuvint ? ... ... ce mi-ai spune ? ... cum ai JUDECA TU situatia ? ... admitind ca as vrea sa am ''acordul'' tau ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:29
fiecare face ce vrea. si in leg cu avortul, si cu orice. eu doar imi exprimam parerea.
kudika067504
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:31
daca tu vrei sa faci avort fiindca te-a prins pe picior gresit, poti sa faci. nu e treaba mea. eu doar cred ca nimeni nu ar trebui sa judece pe nimeni ca face avort. e libertatea de alegere, nu mai suntem pe vremea lui ceausescu. eu doar spun ce cred, dar nu stau sa te judec ca e crima sau mai stiu eu ce.
kudika067504
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:34
De la: kudika070720, la data 2009-09-24 23:20:34

surse de informare?!!, - suntem in anul 2009 !!!
si sa stii ca avortul chair e o crima! ....daca "cineva" acolo sus a cezut ca este un "accident", atunci chiar asa e! ... da-i o sansa poate cine stie....

... asta ma socheaza la multe femei ... duoa ce rad copii unul dupa altul ... din pura intimplare se opresc la unul (ca mai multi le deranjeaza tabieturile) si incep sa ii toace mintea cu ''iubirea'' si eforturile pe care le-au depus pentru acest copil ... revarsa o dragoste bolnava asupra lui ... il prostesc si il degenereaza cu ecplicatii - vai iti doresc tot binele ... dar daca era oricare din cei exterminati i-ar fi spus la fel ... atunci cum sa le mai intelegi ... ce fel de dragoste au ... care depinde doar de confortul pe care parintii si-l asigura pentru ei ... cam asta ar fi o explicatie la a egoismului si cinismului lor ... ar vrea copii dar sa ii creasca altii ... beahhhh ...
marco918
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt insarcinata cu un minor... 348 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:32
botezarea unui copil ..... 11 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 01:58
Ce e de facut cand trebuie sa faci un lucru contra vointei tale si nu ai d ales 24 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:48
CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? 13 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:14
trebuie sa fac avort... 39 De la: kudika516853 22 Aprilie 2012 00:55