Mai multe
De la: monaram, la data 2009-09-13 01:48:19De la: ana18, la data 2009-09-13 01:44:54De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-12 19:57:22Ipocriti caluficati va consider pe toti pentru Sunteti destepti indeajuns incat sa atacati si sa lasati lumea cu gurile inchise si cascate din mii de motive si cuvinte atacatoare. Copilul avortat deja nu mai are viata si suflare ai ucis femeie sau barbatule tu ti-ai dat cuvantul de aprobare sotiei sau prietenei pentru a avorta si va simtiti prost cand vedeti poeziile astea nevinovate si simtiti in inimile voastre doar ca cel cu coarne va conduce sau hormonii va joaca ping pong in cap. De cand poezia nu are cap sau coada si luceafarul are? De cand o poezie ca luceafarul e buna poezia dar o consider un gunoi pe langa poezia asta sfanta. Batetiva voi joc mult despre niºte suflete care cer razbunare incontinuu de la D-zeu, nu va sunt destule pacatele? Îmi vorbesc si mie aici si eu m-am nãscut cu ºapte pãcate nimeni nu e sfânt. Dar nu am avortat niciodata. Avortul e cel mai mare pãcat. Va dau un sfat oameni buni deci nu judec pe nimeni sa intelegeti asta. Sfatul meu pt. voi e: mai bine rabda, inghite si roade-þi unghiile decât sa scrii niºte prostii despre niºte copilasi neajutorati. Îþi aduni pãcate degeaba. Mai bine scrie niºte pilde sau proverbe din Biblie nu din luceafarul sau punguta cu doi bani. Eu vruiam sa fiu fotomodel fumam si umblam prin baruri pana lam cunoscut pe soþul meu care e pocait si am rãmas gravida. Mai important e pãrerea mea un copilas ce face parte din mine decât cariera. Cine le poate avea pe amandoua bravo lui/ei. Este o binecuvantare. pai are cam acelasi stil de curca bisericoasa de puchenii mosneni si aceeasi gramatica demna de clase cat trenul...
|
||
|
anushkha Postat pe 13 Septembrie 2009 14:26 |
||
|---|---|---|
De la: lourdess, la data 2009-05-03 11:44:33N-AI VRUT SA FI MAMA F frumos, mi se face pielea de gaina knd citesc , kiar dak nu am trecut prin astfel de experiente. |
||
|
10nails Postat pe 13 Septembrie 2009 16:05 |
||
|
Ma rog , fiecare cum crede ! Eu am facut un avort si il am pe constinta , este pacatul meu si numai cel de sus ma poate judeca ! Probabil trebuia sa ma protejez prin abstinenta ! Credeti ca e mai bine sa faci un copil si sa-l chinui cum fac alti sau sa-l lasi la un orfelinat .. etc ! Am vazut o multime de copii nefericiti si aruncati in strada...ce parere aveti despre copii chinuti sau cei care dorm afara ??? Parerea mea e ca au fost facuti ca sa nu fie socotiti ca avort ...parerea mea e ca pacatul e mai mare sa faci un copil si sa nu poti sa ii oferi un camin si o bucata de paine !Sunt deacord cu avortul atunci cand exista motive ! E bine sa ai un copil atunci cand iti doresti si esti pregatita ! |
||
|
|
||
|
mamiha Postat pe 14 Septembrie 2009 01:33 |
||
De la: mamiha, la data 2009-09-14 01:33:35Ma rog , fiecare cum crede ! Eu am facut un avort si il am pe constinta , este pacatul meu si numai cel de sus ma poate judeca ! Probabil trebuia sa ma protejez prin abstinenta ! ... discurs demn de MILA ... vreau sa intreb ceva ... pe oricine crede ca poate fi sincer cu el insusi ... CREDETI CA VIATA VOASTRA E/A FOST PERFECTA ? ... CREDETI CA EXISTA OAMENI(normali si in viata) CARE SI-AR DORI SA MOARA DECIT SA SE ''CHINUIE'' ? ... ESTE CORECT SA VREI CASA DOAR PENTRU CA VREI SA FACI SEX(dar sa folosesti pretextul ca sa iti ascunzi labilitatea si incapacitatea de a fi RESPONSABIL) ? ... sa fim seriosi, discursurile lacrimogene cu - mai bine il omor decit sa nu am o bucata de piine sa-i dau mi se par PENIBILE si demne de persoane SPALATE LA CREIER ... sa inteleg ca voi TOTI (sau mare majoritate) traiti intr-o feerie, intr-un belsug constant, intr-o fericire demna de telenovele ? ... SA FIM SERIOSI (daca maturi e cam greu sa deveniti) ... oare nu va ginditi ca discursul vostru poate fi extins si aplicat chiar pe pielea voastra, cu motive la fel de PENIBILE ... sa spunem ca cineva se va gindi ca voi, cei care va plingeti ce INCAPACITATE DE SUPRAVIETUIRE (in fond asta incercati sa spuneti ca sinteti incapabile sa evoluati in viata), ar trebui sa fiti scutite de aceasta ''drama'' si sa va rada de pe fata pamintului ... in fond, daca sinteti atit de ''presate'' si de ''chinuite'' nu ar fi o salvare ? ... o varianta la fel de imbecila ca si cea pe care ati invatat sa o fluturati ... pina acum doar varianta voastra ''functioneaza'' deci e posibil si altii sa mai inventeze si altele ... in ''ajutorul vostru'' ... :-)))) ... CE ESTE MAI RESPECTABIL ? ... sa iti asumi responsabilitatea faptelor si a sentimentelor investite intr-o relatie prin nasterea PROPRIULUI COPIL ... sau ... AUTO-SCHILODIREA si EXTERMINAREA PROPRIILOR COPII argumentind ca esti prea INFANTILA, prea MUCOASA, prea IMATURA, prea INUMANA, prea SARACA pentru ca te comporta si trai OMENESTE ? ... ... ma intreb ... cine este de RESPECTAT mai mult ? ... o mama care ii da copilului ei posibilitatea de a VEDEA, SIMTI, TRAI viata asa ''grea'' cum o descrieti voi ... sau ... cea care ii rade orice posibilitate si care pleaca ca de la dentist (unde de fapt se duce foarte rar pentru ca ii este FRICA) inginind prostii cu d-zeul ei care o iarta de fiecare data ... din nou si din nou si din nou ... .... aloooooo, VOI NU AVETI D-ZEU ... reglati-va logica si apoi faceti afirmatii de samani ... nu exista d-zeu care sa accepte faptele voastre PREMEDITATE, CONSTIENTE si CONTINUE ... comunismul v-a cam defazat logica asta iar consumismul ia pus capac ...
|
||
|
marco918 Postat pe 14 Septembrie 2009 20:33 |
||
De la: bebita67, la data 2009-09-13 11:31:09Vasectomia este cea mai sigura metoda. ... prea tirziu ... ai aparut deja ... ... vai de cei care iti vor urma (daca vor exista asa ceva) ...
|
||
|
marco918 Postat pe 14 Septembrie 2009 20:38 |
||
|
marco918: CREDETI CA EXISTA OAMENI (normali si in viata) CARE SI-AR DORI SA MOARA DECIT SA SE ''CHINUIE'' ? ... DA, SUNT SIGURA!!!!! Sunt unul dintre ei. SI daca asa-zisul Dumnezeu, pe care il bagati in fiecare propozitie vrea ca acel copil sa traiasca, credeti-ma, oricat te-ai stradui sa scapi de el nu poti..... (n-am avut nici un copil si nu am avortat, dar am fost martora la un astfel de caz....asta pentru cei ce vor dori sa ma acuze de ceva) Pe de alta parte - avand in vedere ca cei care cred in Dumnezeu cred SI in viata eterna, in viata de dupa, sau cum vreti sa-i spuneti - am impresia ca va contraziceti singuri .... dupa aceasta doctrina moartea nu exista..... CARE VIATA E MAI BUNA? CEA DE PE PAMANT SAU CEA DIN "CERURI"? |
||
|
serapis_hell_yahoo_com Postat pe 14 Septembrie 2009 21:23 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-13 14:26:05De la: monaram, la data 2009-09-13 01:48:19De la: ana18, la data 2009-09-13 01:44:54De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-12 19:57:22Ipocriti caluficati va consider pe toti pentru Sunteti destepti indeajuns incat sa atacati si sa lasati lumea cu gurile inchise si cascate din mii de motive si cuvinte atacatoare. Copilul avortat deja nu mai are viata si suflare ai ucis femeie sau barbatule tu ti-ai dat cuvantul de aprobare sotiei sau prietenei pentru a avorta si va simtiti prost cand vedeti poeziile astea nevinovate si simtiti in inimile voastre doar ca cel cu coarne va conduce sau hormonii va joaca ping pong in cap. De cand poezia nu are cap sau coada si luceafarul are? De cand o poezie ca luceafarul e buna poezia dar o consider un gunoi pe langa poezia asta sfanta. Batetiva voi joc mult despre niºte suflete care cer razbunare incontinuu de la D-zeu, nu va sunt destule pacatele? Îmi vorbesc si mie aici si eu m-am nãscut cu ºapte pãcate nimeni nu e sfânt. Dar nu am avortat niciodata. Avortul e cel mai mare pãcat. Va dau un sfat oameni buni deci nu judec pe nimeni sa intelegeti asta. Sfatul meu pt. voi e: mai bine rabda, inghite si roade-þi unghiile decât sa scrii niºte prostii despre niºte copilasi neajutorati. Îþi aduni pãcate degeaba. Mai bine scrie niºte pilde sau proverbe din Biblie nu din luceafarul sau punguta cu doi bani. Eu vruiam sa fiu fotomodel fumam si umblam prin baruri pana lam cunoscut pe soþul meu care e pocait si am rãmas gravida. Mai important e pãrerea mea un copilas ce face parte din mine decât cariera. Cine le poate avea pe amandoua bravo lui/ei. Este o binecuvantare. |
||
|
Heavenly_angel Postat pe 14 Septembrie 2009 23:05 |
||
De la: serapis_hell_yahoo_com, la data 2009-09-14 21:23:28marco918: CREDETI CA EXISTA OAMENI (normali si in viata) CARE SI-AR DORI SA MOARA DECIT SA SE ''CHINUIE'' ? ... fata draga doresc ca D-zeu sa-ti fie mangaietor. Si eu am fost martora la acest caz numit avort ca nu am avut incotro. La urma urmei a fost decizia ei nu a mea. Si un sfat micut de la mine ca de la om la om: cineva ne-a creat si pe noi oamenii dand dovada ca D-zeu exista si viata de pe pamant depinde de cea de dupa moarte. Nu toata lumea ajunge in viata cereasca altii ajung in cealalta numit iad. Lol. Dar aici pe pamant totul depinde de fapte. Sper ca ti-e folositor sfatul. |
||
|
Heavenly_angel Postat pe 14 Septembrie 2009 23:16 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-14 23:16:12De la: serapis_hell_yahoo_com, la data 2009-09-14 21:23:28marco918: CREDETI CA EXISTA OAMENI (normali si in viata) CARE SI-AR DORI SA MOARA DECIT SA SE ''CHINUIE'' ? ... Unde-i dovada ca cineva ne-a creat? Suntem rezultatul evolutiei materiei, atat. |
||
|
anushkha Postat pe 14 Septembrie 2009 23:40 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-14 20:33:44 (dar sa folosesti pretextul ca sa iti ascunzi labilitatea si incapacitatea de a fi RESPONSABIL) ? In scara ta valorica, responsabilitatea se masoara doar in capacitatea de a turna plozi? De la: marco918, la data 2009-09-14 20:33:44 ... sa fim seriosi, discursurile lacrimogene cu - mai bine il omor decit sa nu am o bucata de piine sa-i dau mi se par PENIBILE si demne de persoane SPALATE LA CREIER Se cheama ratiune. Poate discursurile lacrimogene sustinute cu varii poezele si amenintari tembele cu pedepse in viata de apoi s-ar califica mult mai bine la categoria "penibile", si cu siguranta ar fi adecvate pentru persoane "spalate la creier". De la: marco918, la data 2009-09-14 20:33:44 oare nu va ginditi ca discursul vostru poate fi extins si aplicat chiar pe pielea voastra, Cred ca ti-am mai spus si in alte posturi: daca s-ar fi intamplat, nimeni nu ar fi ajuns la nivelul la care ratiunea sa formuleze reprosuri sau altceva. Argumentul asta e invalid. De la: marco918, la data 2009-09-14 20:33:44 ... CE ESTE MAI RESPECTABIL ? ... sa iti asumi responsabilitatea faptelor si a sentimentelor investite intr-o relatie prin nasterea PROPRIULUI COPIL ... sau ... AUTO-SCHILODIREA si EXTERMINAREA PROPRIILOR COPII Copii sunt in momentul in care se nasc. Pana atunci nu. De la: marco918, la data 2009-09-14 20:33:44 argumentind ca esti prea INFANTILA, prea MUCOASA, prea IMATURA, prea INUMANA, prea SARACA pentru ca te comporta si trai OMENESTE ? Nu. prea ce vrei tu ca sa nasca. Poate trai omeneste foarte bine. De la: marco918, la data 2009-09-14 20:33:44 ... ma intreb ... cine este de RESPECTAT mai mult ? ... o mama care ii da copilului ei posibilitatea de a VEDEA, SIMTI, TRAI viata asa ''grea'' cum o descrieti voi ... sau ... cea care ii rade orice posibilitate si care pleaca ca de la dentist (unde de fapt se duce foarte rar pentru ca ii este FRICA) Dupa parerea ta, alea din Somalia, ca toarna plozi pe banda si pe urma n-au cu ce sa-i hraneasca. Hai sa le facem emisiune la TV: SUPER MAMA... De la: marco918, la data 2009-09-14 20:33:44 inginind prostii cu d-zeul ei care o iarta de fiecare data ... din nou si din nou si din nou ... Asa scrie in carticica de povesti religioase... Nu e vina lor. De la: marco918, la data 2009-09-14 20:33:44 .... aloooooo, VOI NU AVETI D-ZEU ... reglati-va logica si apoi faceti afirmatii de samani ... nu exista d-zeu care sa accepte faptele voastre PREMEDITATE, CONSTIENTE si CONTINUE ... comunismul v-a cam defazat logica asta iar consumismul ia pus capac ... Pot sa dau cel putin 3 exemple de biserica crestina care sustine avortul. Si nu in cazuri speciale, ci alegerea. Si mai las-o moarta cu argumentul asta religios... devine patetic. |
||
|
anushkha Postat pe 14 Septembrie 2009 23:54 |
||
| Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. | ||
|
Heavenly_angel Postat pe 15 Septembrie 2009 18:36 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:36:26Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. Asta ma pune la punct! ps: joaca-te
|
||
|
anushkha Postat pe 15 Septembrie 2009 18:40 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:36:26Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. asta da replica.... offf Doamne , mai lasa poarta aia deschisa poate o vad si "altii".... ca gardul il sar de cate ori au ocazia.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Septembrie 2009 18:47 |
||
| Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. | ||
|
Heavenly_angel Postat pe 15 Septembrie 2009 18:48 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 18:47:48De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:36:26Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. vorba aceea: din grajdul gandirii...
|
||
|
anushkha Postat pe 15 Septembrie 2009 18:51 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 18:47:48De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:36:26Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. Asa cap asa caciula si unde nu-i cap vai de picioare. Dacã poarta e deschisã nu te chinuii sa sari gardul. Simplu deschide poarta si umbla!
|
||
|
Heavenly_angel Postat pe 15 Septembrie 2009 18:54 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:54:00De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 18:47:48De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:36:26Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. Mai sapa... poate o sa intelegi aluzia ei. |
||
|
anushkha Postat pe 15 Septembrie 2009 18:58 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:54:00De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 18:47:48De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:36:26Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. oh Doamne... atunci ti-o spun pe drept... Mare-i gradina Ta Doamne da' multi prosti sar gardul... si te rog sa ma crezi ca tu esti unul dintre aia care sar gardul....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Septembrie 2009 19:16 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 19:16:57 oh Doamne... atunci ti-o spun pe drept... Era mai nostim ca ghicitoare...
|
||
|
anushkha Postat pe 15 Septembrie 2009 19:18 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-15 19:18:22De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 19:16:57 oh Doamne... atunci ti-o spun pe drept... stiu dar nu vroiam sa o las nelamurita.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Septembrie 2009 19:22 |
||
De la: anushkha, la data 2009-09-14 23:54:48De la: marco918, la data 2009-09-14 20:33:44 (dar sa folosesti pretextul ca sa iti ascunzi labilitatea si incapacitatea de a fi RESPONSABIL) ? ... oooo, aparu anuska cea ''selectionata'' ... ... vrea sa isi stearga nasul si nu stie cum ... ... papusica ... nu exista o responsabilitate in a ''turna'' copii ... poate cind generatia voastra de defazati va inceta sa se mai comporte cel putin natural atunci se vor ''turna'' ... dar pina atunci este RESPONSABILITATEA fiecaruia sa se asigure ca are un partener sanatos (mintal si fizic), ca are o sustinere morala si financiara, ca nu traieste doar pe baza simturilor si a sloganurilor ca atunci cind un copil apare sa fie o bucurie (asa cum ai fost si tu) si nici decum un ''accident'' in urma contactelro prin boscheti, dupa sau in timpul petrecerilor, cu seful sau cu vecinul ... capisci ? ... si ar mai fi ... ... spui ceva de RATIUNE ??? ... stii ce este aia ratiune ? ... ma mir ca folosesti un cuvint pe care, se pare ca nu il cunosti ... as fi curios sa imi spui pe ce baza crezi ca este mai bun un copil nascut fata de unul avortat ... sau, mai exact - ce diferenta este intre TINE si FRATII TAI care nu mai exista ? ... ''ratiunea'' de care vorbesti crezi ca te-a ales pe baza a caror criterii ... sa ti le spun eu ? ... FRICA, COMPROMISURI, NON-VALORI, CINISM, EGOISM ... asta numesti tu ''ratiune'' ??? ... ... ramii PENIBILA ... ... ce vrei sa spui cu - *** daca s-ar fi intamplat, nimeni nu ar fi ajuns la nivelul la care ratiunea sa formuleze reprosuri sau altceva. Argumentul asta e invalid *** ... esti cam confuza ... ... apoi bolborosesti ceva despre a ''trai omeneste'' ... poti fi mai clara ? ... ce inseamna la tine ''a trai'' omeneste ? ... chiar sint curios ... ''dezvalui-ne'' din valorile tale ... ... foarte bunA ideea cu SUPER MAMA ... ar fi un gest de RESPECT pentru niste femei ADEVARATE ... iar pe cele din somalia nu le plinge tu ... nu prea cred ca pe ele le intereseaza parerea ta si nu ar renunta la vreun copil din cauza unei ''evoluate'' ca tine ... faptul ca nu au ce sa le dea de mincare este din vina unora ca si tine care cred ca trebuie sa ii conduca si sa le fure toate resursele ... acolo saracia este intretinuta pentru ca unii sa traiasca in lumi paralele ... esti foarte superficiala cind faci afirmatii RASISTE ... pina la urma se pare ca ATEISMUL tau e mult mai feroce decit crestinismul altora ... ... mai faci o afirmatie demna de un copil (cu toate ca nici copii nu mai fac astfel de afimatii astazi) - *** copilul este copil de abia cind se naste *** ... daaaaaaaa ... dar tu ce ai fost pina sa te nasti ? ... inteleg termenii medicali - fetus, sarcina, bla,bla,bla ... dar de ce nu ai iesit pe lume ca si un crocodil sau o maimuta ... de ce EVOLUTIA TA biologica presupune NEAPARAT sa treci si prin stadiul asta ? ... daca TU, si cei ca tine, va permiteti sa intrerupeti un lant al evolutiei UMANE de ce crezi ca nu este legal(ca sa spun doar atit) sa intrerupi evolutia unui om in alte stadii ? ... de ce se numeste CRIMA ? ... ... greu cu logica puisor ... ... mai spui ca asa scrie in ''carticele religioase, nu e vina lor'' ... daaaaaa ... si crezi ca e GRESIT ? ... doar pentru ca tu iti inchipui ca ai descoperit lumea acum ... ... din pacate, sau din fericire, sutele de generatii au testat deja toate posibilitatile ... iar ''carticele'' de care spui sint perfect corecte si morale ... faptul ca tu vrei sa incerci marea cu degetul e doar optiunea ta si e pe pielea ta ... sfaturile bune vin din experienta rea, iar experienta rea vine din LIPSA sfaturilor bune ... in cazul tau, tu singura insisti sa iti speli creierul si sa te minti pina cind vei realiza singura cit de PENIBILA ai fost odata ... dar sper ca macar atunci sa nu insisti in a nu iti recunoaste GRESELILE ... ... mai spui ca cunosti cel putin 3 biserici (nu confunda cu sectele, OK?) care ''sustin'' avortul ... NOMINALIZAZA-LE ... HAI ... arata ca esti ''citita'' ... ... fara apropouri si rastalmaciri ... NOMINALIZEAZA-LE ... ... 3 ... 3 ...
|
||
|
marco918 Postat pe 16 Septembrie 2009 05:23 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 19:16:57De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:54:00De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 18:47:48De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:36:26Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. ... mama, dar ce ''glume'' sclipitoare faceti voi ''naspeturile'' ... mai fetelor, nu vedeti ca sinteti PENIBILE ... v-ar mai destinde o scobeala ... dasteptele mamii, cum mincati voi anticonceptionale ca gainile si ingrosati rindurile la scobit ... de ''inteligente'' ce sinteti ... cititelor ce sinteti ... bengoaselor ... pun pariu ca faceti parte din mare masa de umpluturi care saliveaza la televizor ziinic ...
|
||
|
marco918 Postat pe 16 Septembrie 2009 05:31 |
||
De la: anushkha, la data 2009-09-15 19:18:22De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 19:16:57 oh Doamne... atunci ti-o spun pe drept... ... anuska (alias ana18 - ani) ... recunosti ce ai scris pe alt topic ? ... ------------------------------------------------------------- anushkha Avatarul lui anushkha 331 mesaje Membru din: 25/08/2009 Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 14:21 Citeaza Raspunde Personal, nu-mi plac copii. Nu ii consider un miracol, nu mi se pare o mare realizare sa am copii, nu am instincte materne, si cred ca aparitia unui copil in viata mea nu mi-ar aduce nici o bucurie, ci mi-ar distruge viitorul, asa cum imi doresc eu sa fie, sau mai bine zis, mi-ar distruge sansa sa-mi creez viitorul pe care il doresc. Daca as ramane insarcinata, in ciuda metodei contraceptive folosite, as face avort fara sa ma gandesc de doua ori. Sunt egoista, si ma simt foarte bine asa cum sunt; sunt constienta de asta, si nu doresc sa ma schimb. ------------------------------------------------------------------- ... annaaaaaa ... ai doar 18 ... si esti deja un ZOMBI ... generatie defazata ...
|
||
|
marco918 Postat pe 16 Septembrie 2009 05:54 |
||
|
... ana ... te astept cu cele 3 biserici ... ... ... cind ti s-a zis nashpet nu imi inchipuiam ca este atit de adevarat ...
|
||
|
marco918 Postat pe 16 Septembrie 2009 05:56 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... oooo, aparu anuska cea ''selectionata'' ... w00t? Ma rog, trecem peste dovezile de inteligenta de cabana nu? De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59... papusica ... nu exista o responsabilitate in a ''turna'' copii ... poate cind generatia voastra de defazati va inceta sa se mai comporte cel putin natural atunci se vor ''turna'' Lol. Ok, deci IDEALUL tau este sa se ajunga sa se toarne copkii... Good job! Si good luck with that! De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... dar pina atunci este RESPONSABILITATEA fiecaruia sa se asigure ca are un partener sanatos (mintal si fizic), ca are o sustinere morala si financiara, ca nu traieste doar pe baza simturilor si a sloganurilor ca atunci cind un copil apare sa fie o bucurie (asa cum ai fost si tu) si nici decum un ''accident'' in urma contactelro prin boscheti, dupa sau in timpul petrecerilor, cu seful sau cu vecinul ... capisci ? ... si ar mai fi ... ... si pana apare partenerul asta aka Prince Charming ar trebui sa traiasca la manastire? TOCMAI ASTA E MOTIVUL PENTRU CARE SE FAC MAJORITATEA AVORTURILOR SHERLOCK! Ca nu toata lumea isi gaseste printul imediat, ca singurul mod de a afla daca o persoana e perechea ta e trial and error, ca nu reusesc sa-si asigure batand din palme o situatie... si in cursul incercarii de a ajunge la "perfectiunea" intruchipata, o parte din femei hotarasc sa scape de "accidentele" din boscheti sau din alta parte... ce-i asa de greu de inteles? De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... spui ceva de RATIUNE ??? ... stii ce este aia ratiune ? RAȚIÚNE, (2, 3) rațiuni, s.f. 1. Facultatea omului de a cunoaște, de a gândi logic, de a înțelege sensul și legãtura fenomenelor; p. ext. judecatã, minte. ♦ Treapta a doua a cunoașterii, caracterizatã prin faptul cã opereazã cu noțiuni, judecãți și raționamente. 2. Temei, motiv, justificare. ♢ Rațiune de stat = principiu în baza cãruia o autoritate de stat ia unele mãsuri de interes general, trecând peste interesul particular. ♢ Expr. Rațiunea de a fi (a unui lucru) = ceea ce justificã, motiveazã existența (unui lucru). 3. (Mat.) Rație (2). [Pr.: -ți-u-] – Din lat. ratio, -onis. De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... ma mir ca folosesti un cuvint pe care, se pare ca nu il cunosti Ahaaaa.... Si cand te-ai trezit era dimineata, nu? De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... as fi curios sa imi spui pe ce baza crezi ca este mai bun un copil nascut fata de unul avortat ... Pe nici o baza. Ala avortat n-a existat. E ca si cum as compara mere cu pere. Ca sa nu mai zic ca valoarea unui om nu poate fi evaluata decat pe baza a ceea ce face in viata, atata cat este ea. Daca moare la 2 ani, moare si cu asta se termina. Daca moare la o varsta la care ii poti evalua sau cuantifica realizarile, i le cuantifici. Iar daca tu personal tii neaparat sa numesti un fetus copil, e in aceeasi situatie ca cel care moare la 2 ani. Nu ai un criteriu dupa care sa ii cuantifici realizarile si gata. De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 sau, mai exact - ce diferenta este intre TINE si FRATII TAI care nu mai exista ? Inca odata: maica-mea nu a facut niciodata avort. Deci ce frati care nu mai exista? De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... ce vrei sa spui cu - *** daca s-ar fi intamplat, nimeni nu ar fi ajuns la nivelul la care ratiunea sa formuleze reprosuri sau altceva. Argumentul asta e invalid *** ... esti cam confuza ... Adica daca o avorta ma-sa nu ar mai fi existat ea sa ii reproseze ceva. Sper ca macar in modul simplu intelegi. De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... apoi bolborosesti ceva despre a ''trai omeneste'' ... poti fi mai clara ? ... ce inseamna la tine ''a trai'' omeneste ? ... chiar sint curios ... ''dezvalui-ne'' din valorile tale ... Credeam ca vorbim despre avorturi. Si de ce nu ne dezvalui tu mai degraba valorile tale, ca tu esti aia care-i da inainte cu "moralitate", "non-valori", si alte idei iluminate? Hai, nu-ti fie rusinica, zici tu una, zic eu una... De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... foarte bunA ideea cu SUPER MAMA ... ar fi un gest de RESPECT pentru niste femei ADEVARATE Parca vad la OTV:Lazarus la SUPER MAMA! Astazi premiu pentru Gherghina Vasilica, mama a 15 plozi (parca atatia erau!) Da, ar fi tare, recunosc! De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... iar pe cele din somalia nu le plinge tu ... nu prea cred ca pe ele le intereseaza parerea ta si nu ar renunta la vreun copil din cauza unei ''evoluate'' ca tine I don't give a flying f.u.c.k? How about that? De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... faptul ca nu au ce sa le dea de mincare este din vina unora ca si tine care cred ca trebuie sa ii conduca si sa le fure toate resursele ... acolo saracia este intretinuta pentru ca unii sa traiasca in lumi paralele Sunt tari independente, nu mai sunt colonii de ceva timp. Si de cand sunt independenti, sunt mai rau ca inainte... ma refer la Liberia, Somalia etc. De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... esti foarte superficiala cind faci afirmatii RASISTE Tu stii ce-i aia rasism? Vezi ca s-a mai blocat una la partea asta. De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... pina la urma se pare ca ATEISMUL tau e mult mai feroce decit crestinismul altora ... O nu, ateism feroce, prea de tot! De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... mai faci o afirmatie demna de un copil (cu toate ca nici copii nu mai fac astfel de afimatii astazi) - *** copilul este copil de abia cind se naste *** ... daaaaaaaa ... dar tu ce ai fost pina sa te nasti ? ... inteleg termenii medicali - fetus, sarcina, bla,bla,bla ... dar de ce nu ai iesit pe lume ca si un crocodil sau o maimuta ... de ce EVOLUTIA TA biologica presupune NEAPARAT sa treci si prin stadiul asta ? Stii ca evolutia biologica a presupus trecerea incepand de la stadiul de organism unicelular pana la om, nu? Tu de ce omori bacterii, virusi, de ce mananci peste, pui, vaca, porc, de ce omori plante ca sa iti faci case? Uite de-aia, asta e evolutia. De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... daca TU, si cei ca tine, va permiteti sa intrerupeti un lant al evolutiei UMANE de ce crezi ca nu este legal(ca sa spun doar atit) sa intrerupi evolutia unui om in alte stadii ? ... de ce se numeste CRIMA ? ... Ca sa nu se spuna crima si atunci cand omori o gaina, sa existe o diferenta, s-au determinat caracteristicile unei PERSOANE, iar fetusul nu e persoana, e asa greu? De-aia nu e vorba de crima. Mai mult, du-te tu si fa demonstratii pe la parlamentele tuturor natiunilor din "lumea intai", ca peste tot e considerat LEGAL avortul. Cred ca ti-am mai dat lista cu tarile civilizate, nu? De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... mai spui ca asa scrie in ''carticele religioase, nu e vina lor'' ... daaaaaa ... si crezi ca e GRESIT ? Sincer, da. Dar nu e important ce parere persoanala imi fac eu despre credinta, ci mai degraba atitudinea de turma de a "crede si nu cerceta". N-am o problema cu oamenii religiosi, dar care ajung religiosi in urma utilizarii propriei ratiuni, intelegi? Doar impotriva tutelor care se inghesiue la biserica de Sf. Maria, se roaga acolo sa le dea mai mult cash si sanatate Doamne-Doamne, si pe urma se duc acasa si-si vad de o existenta fara orizonturi, fara sa cunoasca aproape nimic din lumea care le inconjoara, dar mai vin sa-si dea cu parerea pe forum fara nimic altceva in cap. Daca vrei exemple, Lourdess, Heavenlyangel... De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... doar pentru ca tu iti inchipui ca ai descoperit lumea acum ... din pacate, sau din fericire, sutele de generatii au testat deja toate posibilitatile ... E zau? De-aia nici 700 de ani in urma credeau ca Pamantul e plat si pus pe spinarea unor elefanti, ca Soarele si Luna se invart in jurul lui? De multa experienta ce aveau... De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 iar ''carticele'' de care spui sint perfect corecte si morale ... Daca vrei, deschidem un topic si despre asta, dar mi se pare ca ne-am intinde prea mult ca sa-ti arat incoerentele din textele religioase principale are marilor religii... Cat despre corectitudine, am remarcat... in numai 500 de ani, de la a sustine adevarul literal al Bibliei, POPII (nu ateii) au ajuns sa spuna ca sunt metafore, blablabla... Iar unele, nici ca metafore nu se verifica... De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 faptul ca tu vrei sa incerci marea cu degetul e doar optiunea ta si e pe pielea ta ... Progresezi deja. Incet incet iti dai seama... De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 sfaturile bune vin din experienta rea, iar experienta rea vine din LIPSA sfaturilor bune ... in cazul tau, tu singura insisti sa iti speli creierul si sa te minti pina cind vei realiza singura cit de PENIBILA ai fost odata ... dar sper ca macar atunci sa nu insisti in a nu iti recunoaste GRESELILE ... Zau? Si cine e detinatorul ADEVARATEI experiente? Tu? Don't make me laugh. De la: marco918, la data 2009-09-16 05:23:59 ... mai spui ca cunosti cel putin 3 biserici (nu confunda cu sectele, OK?) care ''sustin'' avortul ... NOMINALIZAZA-LE ... HAI ... arata ca esti ''citita'' ... Episcopal Church, Presbyterian Church (US), The United Church of Christ, The United Methodist Church, Unitarian Universalist Church, Evangelical Lutheran Church (US)... ajung? Ia, fa frumos si spune ca sunt "secte" acum, te rog, fa-ne sa radem inca putin! De la: marco918, la data 2009-09-16 05:54:48De la: anushkha, la data 2009-09-15 19:18:22De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 19:16:57 oh Doamne... atunci ti-o spun pe drept... Da ce, crezi ca mi-e rusine? Evident ca recunosc ce-am scris, ba mai mult, imi sustin in continuare parerea... De la: marco918, la data 2009-09-16 05:54:48 ... annaaaaaa ... ai doar 18 ... si esti deja un ZOMBI ... generatie defazata ... Blablablablablabla. Rage much? |
||
|
anushkha Postat pe 16 Septembrie 2009 18:07 |
||
|
anushkoooooooooo mama draga..................mai pune frana , sa mai incapa si altii pe forum!!
|
||
|
anca0704 Postat pe 16 Septembrie 2009 18:10 |
||
De la: anca0704, la data 2009-09-16 18:10:56anushkoooooooooo Pai raspund la provocari...
|
||
|
anushkha Postat pe 16 Septembrie 2009 18:13 |
||
| bine, bine.....am inteles, dar orisicat....... | ||
|
anca0704 Postat pe 16 Septembrie 2009 18:15 |
||
De la: denis_3d25, la data 2009-09-10 01:10:18De la: Lacra___, la data 2009-09-06 18:13:06 Doamne, Doamne..... am cascat de numa' citind mesajul tau.... Ce penibil esti....... In primul si in primul rand, SA ITI FIE RUSINE !!!! DACA ASA AI INVATAT TU SA VB IN CEI 7 ANI DE-ACASA, PACATUL SAU SA FIE...Cred ca expresia "cap sec" ti se potriveste mult mai bine tie!!!!!! De fapt nu cred, SUNT SIGURA!!!! Citeste din nou si ai sa vezi ca iar te contrazici...... eu am incercat sa comentez frumos mesajul tau, dar avand in vedere cum ai raspuns, nu meriti nici un gram de respect din partea mea!!! Asa fac barbatii de 2 lei ca tine!!! Data viitoare invata sa respercti, pt.ca nu este musai sa se certe lumea pe aici daca au pareri diferite!!!! fi si tu un pic mai stilat, pt. ca mie tocmai mi-ai dovedit cat esti de cioban!!!!! O seara buna iti doresc! |
||
|
Lacra___ Postat pe 16 Septembrie 2009 21:10 |
||
1-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Lol. Ok, deci IDEALUL tau este sa se ajunga sa se toarne copkii... Good job! Si good luck with that! ... aushkha, dragutza ... daca nu ti-ai dat seama si TU esti ''turnata'' ... ... prost, intradevar, dar esti si tu ''turnata'' ... acum esti prea spalata la creier ca sa mai accepti asta ... ti se pare ca esti un fel de mesia ... JALNIC ... 2-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40... si pana apare partenerul asta aka Prince Charming ar trebui sa traiasca la manastire? TOCMAI ASTA E MOTIVUL PENTRU CARE SE FAC MAJORITATEA AVORTURILOR SHERLOCK! Ca nu toata lumea isi gaseste printul imediat, ca singurul mod de a afla daca o persoana e perechea ta e trial and error, ca nu reusesc sa-si asigure batand din palme o situatie... si in cursul incercarii de a ajunge la "perfectiunea" intruchipata, o parte din femei hotarasc sa scape de "accidentele" din boscheti sau din alta parte... ce-i asa de greu de inteles? ... papushica ... nu exista OAMENII PERFECTI la care visati voi ... ... voi insiva NU SINTETI PERFECTE ... dar din cite imi dau seama vrajeala cu ''Prince Charming'' e pentru prosti ... ce diferenta este intre una de tipul tau (tipul expus de tine mai exact) si o prostituata de pe centura ... e doar una singura ... una cere banii inainte si cealalta dupa ... lasa discursurile idioate despre charming ... ... atita timp cit nu va implicati cu adevarat intr-o relatie niciodata nu veti avea parte de ''perfectiune'' ... ... si in fond inteleg ca oricum perfectiunea inseamna la tine doar SEX ... si nimic mai mult ... atunci poti incerca cu un magar ... e intotdeauna disponibil si nu cere mare lucru ... deci AUTO-SCHILODIRILE pe care le denumesti ''accidente'' sint doar urmarea unor DEFAZAJE COMPORTAMENTALE si a unei RUPERI COMPLETE DE REALITATE ... miss ''perfectiune'' ... 3-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40 RAȚIÚNE, (2, 3) rațiuni, s.f. 1. Facultatea omului de a cunoaște, de a gândi logic, de a înțelege sensul și legãtura fenomenelor; p. ext. judecatã, minte. ♦ Treapta a doua a cunoașterii, caracterizatã prin faptul cã opereazã cu noțiuni, judecãți și raționamente. 2. Temei, motiv, justificare. ♢ Rațiune de stat = principiu în baza cãruia o autoritate de stat ia unele mãsuri de interes general, trecând peste interesul particular. ♢ Expr. Rațiunea de a fi (a unui lucru) = ceea ce justificã, motiveazã existența (unui lucru). 3. (Mat.) Rație (2). [Pr.: -ți-u-] – Din lat. ratio, -onis. ... mai dar slabutza esti ? ... trebuia sa dai un copy, paste ca sa ma convingi ca stii sa copii dar nu prea intelegi ... ... ar trebui sa fiu coplesit nu-i asa ? ...4-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Pe nici o baza. Ala avortat n-a existat. E ca si cum as compara mere cu pere. Ca sa nu mai zic ca valoarea unui om nu poate fi evaluata decat pe baza a ceea ce face in viata, atata cat este ea. Daca moare la 2 ani, moare si cu asta se termina. Daca moare la o varsta la care ii poti evalua sau cuantifica realizarile, i le cuantifici. Iar daca tu personal tii neaparat sa numesti un fetus copil, e in aceeasi situatie ca cel care moare la 2 ani. Nu ai un criteriu dupa care sa ii cuantifici realizarile si gata. ...alooooo ... ti-am mai desenat odata ... ''fetusul'' ala e doar un STADIU din viata unui OM ... intelegi ? ... sau esti mai inceata ? ... TOTI am trecut prin acel stadiu ... intelegi, blondino ? ... cum poti sa spui ca nu a existat ? ... ... atunci de ce a fost EXTERMINAT ? ... de ce multe ca tine iau cantitati industriale de pastile ? ... daca nu exista nimic ? ... ... gainusha tatii ... uneori anumite persoane, de genul tau, nici nu pot fi evaluate ca existind pentru ca - NU FAC NIMIC IN VIATA ... sint numarate doar ca posibile executante de munci diverse si platitoare de taxe ... atit si nimic mai mult ... dar nimic nu are de a face cu ceea ce numesti tu ''existenta'' ... poate statistica ... 5-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Inca odata: maica-mea nu a facut niciodata avort. Deci ce frati care nu mai exista? ... ... anushka draga, o femeie NORMALA poate naste aproximativ 6-7 copii ... cam asta e media unei familii normale care nu selectioneaza copii ... si 3-4 daca sint probleme de sanatate ... foooooarte rar ceea ce spui tu ... vrei sa spui ca parintii tai sint ANORMALI in vreun sens ? ... sau ai inghitit si tu minciuna standard comunista de adormit constiinte ... ...6-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Adica daca o avorta ma-sa nu ar mai fi existat ea sa ii reproseze ceva. Sper ca macar in modul simplu intelegi. ... iarasi JUDECI pesimist, prostesc si aberant ... cine ti-a garantat tie ca daca nu o avorta ''ma-sa'' ar fi judecat-o ? ... esti ingrozitor de inconstienta ... JUDECI si EXECUTI pe baza unor presupuneri ... standard de romanica ... incepi sa intri intr-un tipar simplu de definit pe la unele romanice ... 7-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40 ... de ce OTV ? ... acolo sa se duca cele ca tine, sa explice ''avantajele'' scobitului, ale prostitutiei comportamentale, a imaturitatii si iresponsabilitatii ... cele cu 15 copii trebuie RESPECTATE ... tu esti o HANDICAPATA pe linga ele ... fizic si moral esti o nulitate pe linga ecestea ... cred ca iti dai seama de ce si singura ... 8-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Sunt tari independente, nu mai sunt colonii de ceva timp. Si de cand sunt independenti, sunt mai rau ca inainte... ma refer la Liberia, Somalia etc. ... dar romania ce este, mai fata ? ... vreun fel de stea nemaivazuta ? ... crezi ca daca au ''introdus-o'' in europa, hopa, a si trecut brusc de la lumea a trei la nivelul de tara super-dezvoltata > ... aloooo, revino-ti fetitza ... TU trebuie sa muncesti sa te limnitezi doar la atit ... evolutia ulterioara a tarii o cunosc probabil altii ... oricum generatie ta va avea mari probleme ... nu se poate sa dormi si sa astepti sa stai la masa greilor ... aveti un viitor foarte sumbru ... din mai multe puncte de vedere ... 9-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40O nu, ateism feroce, prea de tot! ... scuzeeeee ... dar comunismul cu toate ATROCITATILE lui de cine a fost impus ? ... stii cite sute de milioane au murit pentru ''implementarea'' lui (numai in romania a fost exterminati aproape 3 milioane de persoane de CALITATE) ... stii ce spalare de creier (vizibila si la tine) au facut promotorii acestei ''mode'' ? ... scuza-ma esti foarte naiva ...exemple sint cu gramada ... numai ATROCITATI ... BARBARII ... 10-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Stii ca evolutia biologica a presupus trecerea incepand de la stadiul de organism unicelular pana la om, nu? Tu de ce omori bacterii, virusi, de ce mananci peste, pui, vaca, porc, de ce omori plante ca sa iti faci case? Uite de-aia, asta e evolutia. ... offfff ... esti grea de cap astazi ... aici, noi, vorbim de OAMENI ... nu amesteca bacteriile, virusii, pestii, puii ... AIA NU SE EXTERMINA INTRE EI ... te rog frumos sa te concentrezi ... nu scrie ca sa ai ce scrie ... 11-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Ca sa nu se spuna crima si atunci cand omori o gaina, sa existe o diferenta, s-au determinat caracteristicile unei PERSOANE, iar fetusul nu e persoana, e asa greu? De-aia nu e vorba de crima. Mai mult, du-te tu si fa demonstratii pe la parlamentele tuturor natiunilor din "lumea intai", ca peste tot e considerat LEGAL avortul. Cred ca ti-am mai dat lista cu tarile civilizate, nu? ... offf ... ori esti obosita ori grav bolnava ... zau asa ... adica o ''PERSOANA'' inseamna doar niste caracteristice diferite de ale unei gaini ??? ... totul a avut scopul asta ??? ... ... PENIBIL ... ... ... o mica paranteza - NU PESTE TOT AVORTUL ESTE LEGAL ... mai ales in vestul europei a fost impus de citiva ani ... daaar ... exceptind estul ex-comunist al europei, in vestul europei sint reguli foarte clare si stricte ... nu avortezi pentru ca asa vrei ... citeva statistici OFICIALE - in italia romancele fac 50% din totalul avorturilor de acolo ... in UK - romancele fac 25% din avorturi ... pe plan MONDIAL romancele sint pe rpimul loc cu mai mult de jumatate fata de urmatoarea plasata - us ... si acum fa comparatia de populatii ... si de asemenea fa comparatia ca nivel de trai ... in romania AVORTATII nu produc valoare ... daca pricepi asa ceva ... de acea se presupune ca generatia ta va fi una de sacrificiu, poate ultima cu denumirea de romani ... ... incet, incet vei naviga printre tigani, emigranti de toate felurile ... ... care iti vor plati pensia si vor avea grija sa te simti bine la batrinete ... 12-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40 Sincer, da. Dar nu e important ce parere persoanala imi fac eu despre credinta, ci mai degraba atitudinea de turma de a "crede si nu cerceta". N-am o problema cu oamenii religiosi, dar care ajung religiosi in urma utilizarii propriei ratiuni, intelegi? Doar impotriva tutelor care se inghesiue la biserica de Sf. Maria, se roaga acolo sa le dea mai mult cash si sanatate Doamne-Doamne, si pe urma se duc acasa si-si vad de o existenta fara orizonturi, fara sa cunoasca aproape nimic din lumea care le inconjoara, dar mai vin sa-si dea cu parerea pe forum fara nimic altceva in cap. Daca vrei exemple, Lourdess, Heavenlyangel... ... mai fata ... crede si nu cerceta e un slogan pentru cei mai simpli ... dar oricit ai cerceta, doar pierzi timpul si ajungi la acelasi rezultat ... sint prea multe coincidente ''in lumea asta care ne inconjoara'' ca sa fim atit de norocosi ... de aceea ratiunea de care vorbesti e foarte importanta in orice credinta ... mai putin la sectanti ... acolo sa vezi ratiune ... ... inca ceva ... uneori nu pierzi ABSOLUT NIMIC daca nu vezi ''lumea care te inconjoara'' ... nici nu ai cum sa o vezi pe toata ... dar pe linga tine sint atitea lucruri simple si extraordinar de frumoase ... crede-ma dupa 20 de ani de capsunarit am ajuns sa inteleg acest lucru ... norocul meu ca nu m-am lasat dus de val ... unii au ajuns sa isi omoare parintii dupa ce au vazut ''lumea care ii inconjoara'' ... ... asa ca atentie la ce iti doresti ... s-ar putea sa nu vii in stare sa ii faci fata ... 13-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40E zau? De-aia nici 700 de ani in urma credeau ca Pamantul e plat si pus pe spinarea unor elefanti, ca Soarele si Luna se invart in jurul lui? De multa experienta ce aveau... ... SIIIII ??? ... cei de acum 700 de ani rideau de cei de acum 1500 de ani si tot asa ... asa va fi si cu cei ca tine ... pina acum 10-15, mecanica cuantica si teoria relativitatii spunea ''clar'' de big-bang si de studierea ''aparitie noastre'' ... astazi se vorbeste de doua universuri ... miine de trei ... poimiine de 4 ... si apoi o vom lua de la capat(cei care vor mai fi) asa cum au luat-o si alte civilizatii(romana, egipteana, incasa, ...) care ajunsesera la un stadiu deosebit (le mai lipsea motorul si electricitatea) ... care e problema ??? ... sintem prea mici pentru ceea ce ne inconjoara ... atit si nimic mai mult ... 14-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Daca vrei, deschidem un topic si despre asta, dar mi se pare ca ne-am intinde prea mult ca sa-ti arat incoerentele din textele religioase principale are marilor religii... Cat despre corectitudine, am remarcat... in numai 500 de ani, de la a sustine adevarul literal al Bibliei, POPII (nu ateii) au ajuns sa spuna ca sunt metafore, blablabla... Iar unele, nici ca metafore nu se verifica... ... mai fetitza ... tu JUDECI acum istoria unor religii dar le REPROSEZI propriilor inaintasi ... strabunilor tai ... ce legatura au acestia cu ce s-a intimplat pe nu stiu unde ? ... de ce iti BATI JOC de istoria, traditia si valorile inaintasilor tai ? ... de ce iti BATI JOC DE TINE ? ... e usor astazi sa procesezi atitea informatii dar tine cont ca in vremurile de mai de mult lipsea informatia si comunicarea asa ca e bine sa nu te ambalezi si sa preiei totul ca probleme personale pt. ca o iei razna ... sincer ... si ajungi sa scuipi (asa cum faci acum) pe memoria si efortul celor care au sperat pentru tine si sincer s-au chinuit ca sa ai o viata mai buna ... asa ca studiaza istoria religiilor cu OBIECTIVITATE ... nu te amesteca cu porcii si foloseste-ti ratiunea pe care spui ca o mai intilnesti din cind in cind ... ... inca ceva ... POPII de care vorbesti cred ca exista doar in visele tale sau sint aproape de aceiasi nivel ca si tine (sint multi care o practica ca pe o meserie banoasa si atita tot) ... dar cunoscatorii (printre care nu ma numar) spun ca este o mica carte de istorie din care s-au tras invataminte (pentru cei interesati desigur) care vor ramine intotdeauna actuale ... tocmai datorita naturii umane ... uscaturi sint peste tot in fond ... 15-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Zau? Si cine e detinatorul ADEVARATEI experiente? Tu? Don't make me laugh. ... rizi dar rizi degeaba ... ... nu prea e risul tau ... 16-- De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40 ... deci ... - Episcopal Church - Presbyterian Church (US) - The United Church of Christ - The United Methodist Church - Unitarian Universalist Church - Evangelical Lutheran Church (US)... ajung? Ia, fa frumos si spune ca sunt "secte" acum, te rog, fa-ne sa radem inca putin! ... tinind cont ca sint unele din miile de aschii din fosta religie protestanta de acum 500 de ani deja pot fi considerate SECTE ... miscarea protestanta a fost atit de bine inchegata incit a dus la creearea a mii de sectulite, mai mici sau mai mari bazate pe interpretarile unor lideri de atunci sau de acum ... ar fi multe de spus ... daaaar ... nu cred o iota din ceea ce ai scris ... poate le voi contacta sa ne dea parerea lor exacta ... tu ai spus ca aceste ''biserici'' (culmea toate din us pe care ii ''batem'' cu mult la capitolul avorturi) dau liber neconditionat la avorturi ... cred ca exagerezi iarasi in mod PENIBIL ... ca de obicei ... vad ca deja ti-ai intrat in ritm ... ... poate cineva din aceste biserici (care au inceput sa patrunda si in romania cu insistenta) protestante sau neo-protestante va comenta afirmatiile tale ... sa vedem nivelul lor de constiinta vis a vis de AUTO-SCHILODIRE si EXTERMINARE in acest mod PRIMITIV, INAPOIAT si IGNORANT ...
|
||
|
marco918 Postat pe 17 Septembrie 2009 01:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Avortul...ce si cum? | 60 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| avort | 32 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:41 |
| Intrerupere de sarcina cu un singur comprimat | 72 | De la: 27 Octombrie 2016 14:26 |
|
|
||
| Love Moon - absorbante terapeutice | 1 | De la: kudika028076 30 Iunie 2009 19:56 |
| http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/10455/http-aghinita-ro-e2-80-9c-de-lege-ferenda-e2-80-9c-e2-80-93-o-noua-lege-a-avortului.html | 5 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.