Mai multe
De la: marco918, la data 2009-09-24 23:26:49 eeeh vezi iar generalizezi si te dai mare..., si esti mai mami un inadaptat, facultatea isi incepe cursurile la 1 octombrie.... dar de unde sa sti tu ???? biet "iluzionat" inadaptat si rupt de realitate..... cat de mila mi-e de tine... bietul soricel, inca nu a gasit bucatica de cascaval in labirint.... hai mami stiu ca poti, hip hip ura hip hip uraaaa
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2009 23:37 |
||
|---|---|---|
| dupa ce faci un copil, si trec 20 de ani, el e pe picioarele lui, nu trebuie sa incepi sa ii spui, cate am facut eu pt tine etc etc. cand cresti un copil, nu te astepti ca la maturitate sa te intretina, sa stea dupa tine sau sa iti ridice o statuie fiindca l ai crscut. fiindca nu i-ai facut o favoarea copilului crescandu-l. l-ai crescut fiindca ai vrut tu. el nu ar trb sa se simta dator parintilor. si multi fac greseala asta. | ||
|
kudika067504 Postat pe 24 Septembrie 2009 23:44 |
||
De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:34:32daca tu vrei sa faci avort fiindca te-a prins pe picior gresit, poti sa faci. nu e treaba mea. eu doar cred ca nimeni nu ar trebui sa judece pe nimeni ca face avort. e libertatea de alegere, nu mai suntem pe vremea lui ceausescu. eu doar spun ce cred, dar nu stau sa te judec ca e crima sau mai stiu eu ce. ... ce inseamna pe picioar gresit in conceptia ta ? ... deci nu vrei sa fii ''judecata'' (folosesc termenul tau cu toate ca iti dai seama ca e EXAGERAT, corect ar fi comentat) pentru avort, dar esti de acord ca altii sa faca avort, oricum, oricind ... asa pur si simplu, in alb ... si tu sa stai sa te uiti ... un copil in tomberonul ala, altul pe maidan, zeci de mii in pungi de plastic pentru ca curvarasia e la moda astazi ... toate astea tu le-ai privi si nu ai spune ABSOLUT NIMIC ... nici nu ai deschide gura sa comentezi ... ca si atunci cind ti-ar loci cineva copilul pe trecere ... nimeni nu comenteaza nimic ... curios ... ...apropo, nu crezi ca sint mult mai multi care ar trebui sa ii multumeasca lui ceausescu din acest punct de vedere ... dupa parintii lor, acesti oameni (de care te lovesti pe strada si care platesc taxe acum ca sa mearga sandramaua) nu ar trebui sa existe ... un decret, multa nebunie, si acesti oameni TRAIESC ... si fac lucruri bune ... tu nu esti printre acestia ? ... ar trebui sa imi fie mila de menbrele de partid care preferau sa birfeasca la munca si sa contribuie activ la ridicarea comunismului decit sa aiba RUSINEA de a avea prea multi plozi ... ce diferenta de intre femeile care mureau atunci si cele care mor acum de cancer ? ... o diferenta de timp ... atita tot ... |
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 24 Septembrie 2009 23:44 |
||
De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:44:29dupa ce faci un copil, si trec 20 de ani, el e pe picioarele lui, nu trebuie sa incepi sa ii spui, cate am facut eu pt tine etc etc. cand cresti un copil, nu te astepti ca la maturitate sa te intretina, sa stea dupa tine sau sa iti ridice o statuie fiindca l ai crscut. fiindca nu i-ai facut o favoarea copilului crescandu-l. l-ai crescut fiindca ai vrut tu. el nu ar trb sa se simta dator parintilor. si multi fac greseala asta. ... e bine ca ai inteles ... si mai ales TU sa nu faci greseala asta ... cei 7 ani de acasa fac mai mult decit 10 facultati ... |
||
|
marco918 Postat pe 24 Septembrie 2009 23:46 |
||
| nu e vorba ca eu stau si ma uit. cand nu imi convine ceva, nu stau si ma uit sau tac. nu ma intereseaza daca ma judeca lumea sau nu. nu ma iau dupa toti. dar avortul este ceva ce tine de fiecare pers in parte. nu pot sa stau si sa ma uit in unele situatii. dar nu pot nici sa ma bag peste tot. daca oamenii ar putea sa dea acolo un minim de bani pe un prezervativ, nu ar mai exista atatea cazuri de avort. sau daca ar intreba mai mult(astia de 10-15 ani, in special), nu ar mai fi cazul de avorturi. exceptand momentul in care prez se sparge. | ||
|
kudika067504 Postat pe 24 Septembrie 2009 23:52 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 23:37:47De la: marco918, la data 2009-09-24 23:26:49 ... offf ...m-ai lovit atit de tare ... m-a indus in eroare un prieten, profesor universitar, care a terminat vacanta si a inceput pregatirile la universitate ... eu nu am fost niciodata intr-un loc asa de special unde se pregatesc ''telectualii'' romaniei ... unde e CASCAVALUL ? ... ... auzi, daca tie asa de mila de mine nu vrei sa stai cu chichiritele mele o zi ? ... fii o ''doamna'' !!! ...
|
||
|
marco918 Postat pe 24 Septembrie 2009 23:55 |
||
| nu am cum sa stiu tot. probabil unele idei ale mele ti se par idioate. dar totusi, asa cred. mai am oricum multe de invatat. ca nu am decat 20 de ani. mai pe scurt. ar fi totul mai simplu daca in licee s-ar imparti prezervative gratis si s-ar tine ore de educatie sexuala. daca nu s-ar baga ideea ca sa faci sex e neortodox. in special adolescentilor, daca le zici sa nu faca ceva, exact asta fac. ar fi mult mai sanatoasa chestia asta cu prezervativele. ar preveni multe sarcini si boli. | ||
|
kudika067504 Postat pe 24 Septembrie 2009 23:56 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-24 23:55:59 ce ti-e mai fratie si cu confuziile astea, si cu prietenii amici profesori la oarece universitaturi ..... soricel, mai ai de cautat .... cascavalul vine numaidaca meriti, deocamdata esti o mascotica de nivel mediu a sa ajungi in top rte sa te misti cu talent... iar tu balmajesti inca prin labirint... soarta ce sa-i faci, sunt altii mai rapizi ca tine.... nu pot sa fiu o lady, momentan sunt ocupata cu alte proiecte , dar te trec la catastif sa nu te uit la pomul de craciun...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 00:02 |
||
De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:56:13nu am cum sa stiu tot. probabil unele idei ale mele ti se par idioate. dar totusi, asa cred. mai am oricum multe de invatat. ca nu am decat 20 de ani. mai pe scurt. ar fi totul mai simplu daca in licee s-ar imparti prezervative gratis si s-ar tine ore de educatie sexuala. daca nu s-ar baga ideea ca sa faci sex e neortodox. in special adolescentilor, daca le zici sa nu faca ceva, exact asta fac. ar fi mult mai sanatoasa chestia asta cu prezervativele. ar preveni multe sarcini si boli. ... sa fim intelesi ... defecte ale naturii vor fi intotdeauna ... dar nu e mai sanatos sa casti ochii inainte de a casca picioarele ? ... nu e mai bine sa faci sex cind ai toate atuurile in mina ? ... cind ii cunosti parintii, cind parintii tai il cunosc, cind e in limba dupa tine, cind il pui in tema ca ar putea fi si tata ? ... nu e mai simplu sa nu te minti singura si investesti sentimente cu folos ... viata e o ruleta ... nu risti nu cistigi ... si ma refer ca faptul ca e mai bine sa investesti in cel care investeste in tine si sa risti sa mergi mai departe cu el ... ... prezervative in liceu e doar un mod de a spune - ai fund si sini, creier nu iti mai trebuie ... NIMIC nu e sigur ... voi fetelor, nu trebuie sa va expuneti DEGEABA ... sexul e o chestie simpla si naturala ... nu ai nevoie de pregatiri ci doar de persoana corespunzatoare ... iar restul vine de la sine ... ... nu va jucati cu SANATATEA voastra ... cu timpul si sentimentele voastre ... folositi capul ... lasati telenovelel pline de sucesse si sclipitoare ... crede-ma ... |
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 00:05 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 00:02:24De la: marco918, la data 2009-09-24 23:55:59 |
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 00:07 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 00:07:55 crezi ca tin chiar atat de mult la titulatura???? hmmmm vezi, te poti insela, nu tin sa fiu o lady, nu vreau sa fiu o llady , vreau sa zbor in continuare pe maturoiul meu..... dar tu ai sa iesi vreodata din labirint??? soricel de laborator??? nu cred ca se va intampla prea curand....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 00:12 |
||
| e mult mai ok sa astepti inainte de a face sex. sa iti cunosti partenerul, parintii, sa stii cat de cat in ce te bagi. si daca asteapta, e inca o dovada ca ar putea fi ceva serios. dar sunt multe care nu gandesc asa. care cred ca tre sa se culce cu el din prima. si desi o patesc de nenumarate ori, tot nu invata. si eu cred la fel, ca nu iti tre nush ce pregatire in domeniul asta. ai nevoie doar de pers potrivita. eu inca ma mir ca parintii mei si prietenii lor din aceeasi generatie au fost doar cu o persoana toata viata. si pare ireal. fiindca rar gasesti in vremurile astea. | ||
|
kudika067504 Postat pe 25 Septembrie 2009 00:13 |
||
De la: kudika067504, la data 2009-09-25 00:13:38e mult mai ok sa astepti inainte de a face sex. sa iti cunosti partenerul, parintii, sa stii cat de cat in ce te bagi. si daca asteapta, e inca o dovada ca ar putea fi ceva serios. dar sunt multe care nu gandesc asa. care cred ca tre sa se culce cu el din prima. si desi o patesc de nenumarate ori, tot nu invata. si eu cred la fel, ca nu iti tre nush ce pregatire in domeniul asta. ai nevoie doar de pers potrivita. eu inca ma mir ca parintii mei si prietenii lor din aceeasi generatie au fost doar cu o persoana toata viata. si pare ireal. fiindca rar gasesti in vremurile astea. ... un sfat ... nu te uita in stinga si in dreapta ... fii corecta, nu sari etape, nu cauta scurtaturi, spune ce vrei si ce astepti ... el sovaie, dar crezi ca merita, atunci se merita sa il impingi de la spate ... nu te increde in povesti si experientele fetelor ... in fond daca te uiti in jurul tau, multi s-au insurat pe la 3-35 de ani din prostie ... nu pentru ca au gasit persoana potrivita ci doar pentru ca au inceput sa renunte la pretentii si sa devina mai realisti ... ... iar avortul trebuie sa il consideri exclus ... mai bine o mama tinara si frumoasa, decit o babeta speriata si de umbra ei ... avortul este primul pas spre a iti distruge caracterul ... e primul compromis ... cu tine, cu sotul/prietenul, parintii, cu sanatatea ta, cu constiinta ta ... |
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 00:26 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 00:12:58De la: marco918, la data 2009-09-25 00:07:55 ... de cind e duduita ''titulatura'' asta in romania ? ... te cam uiti la filme pe HBO ... cel mult ai fi putut deveni o ''doamna'' ... dar cum ai alte proiecte ... ramii aceiasi tzatza cu maturoiul in mina ... ... astept o ''telectuala'' sa ma scoata ... din umbrele in care traiesc ... brrrrr ... ... cu scobeala cum stai ? ... nimic care sa iti provoace ceva fiori ... pe noada ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 00:31 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 00:31:11 nu dar ma amuza un oarecare prieten al unui profesor de pe la ceva universitaturi care scrie execrabil in romana , deja devine deranjant.... prefer sa fiu o tzatza in propria mea realitate, aia dura de zi cu z decat un "iluzionat" inadaptat la vremurile pe care le traieste ,un frustrat cu gandul la strainataturi....etc etc etc.... inca o data mi-ai demonstrat cu varf si indesat..... fericiti cei saraci cu duhul.....si de aici prostia fusese ridicata la rang de virtute.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 00:39 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 00:39:47De la: marco918, la data 2009-09-25 00:31:11 ... ... eu nu ma bucur ca preferi sa fii ceea ce esti ... imi plac oamenii normali in jurul meu ... si incerc sa ii ajut ... dar cu forta nu se poate ... ramii la deceptiile si studiile tale ... cu hirtiile in brate poate iti vei vedea frustrarile implinite, cind vei putea si tu sa jupoi pe altii asa cum esti tu jupuita acum ... cind vei fi la fel de penibila ca cei pe care ii ''infrunti'' azi, zi de zi ... halal ''viitor'' iti faci ... fiecare pasare pe limba ei piere ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 01:15 |
||
De la: kudika070720, la data 2009-09-24 23:20:34De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:05:20eu nu vad avortul ca fiind o crima. si persoanele care se apuca sa critice fara sa stie de ce, si in ce situatie se afla persoana care a avortat,ar face mai bine sa taca. niciodata nu stii daca nu esti in situatia respectiva. nu vorbi fara sa stii despre ce. umpli spatiu aiurea. accidente se mai intampla. prezervativul nu este suta la suta sigur. nici o metoda nu este. exista atatea surse de informare. si hai sa zicem ca ai fost violata. si ramai insarcinata. dar nu ai bani nici sa te intretii pe tine, dar mai un copil. il nasti si ii oferi o viata plina de greutati? nu te gandesti la el putin? sa traiasca o mare parte din viata pe strada, sau intr-un caz fericit, mergand la scoala si vazand alti copii de seama lui care au parinti, au bani, au ce sa puna pe masa. Dupa care lege? |
||
|
anushkha Postat pe 25 Septembrie 2009 01:17 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:15:18 devi amuzant....si consecvent.... oamenii normali.... si mai amuzant, cat despre infruntat, ti-am spus doar ca esti un soricel de laborator, in seara asta am chef de distractie ... si tu esti mascota perfecta..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 01:19 |
||
De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:17:49De la: kudika070720, la data 2009-09-24 23:20:34De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:05:20eu nu vad avortul ca fiind o crima. si persoanele care se apuca sa critice fara sa stie de ce, si in ce situatie se afla persoana care a avortat,ar face mai bine sa taca. niciodata nu stii daca nu esti in situatia respectiva. nu vorbi fara sa stii despre ce. umpli spatiu aiurea. accidente se mai intampla. prezervativul nu este suta la suta sigur. nici o metoda nu este. exista atatea surse de informare. si hai sa zicem ca ai fost violata. si ramai insarcinata. dar nu ai bani nici sa te intretii pe tine, dar mai un copil. il nasti si ii oferi o viata plina de greutati? nu te gandesti la el putin? sa traiasca o mare parte din viata pe strada, sau intr-un caz fericit, mergand la scoala si vazand alti copii de seama lui care au parinti, au bani, au ce sa puna pe masa. ... cap de ta_la ... tie chiar trebuie sa iti deseneze cineva ? ... ai 18 ani, fa avort si o sa intelegi despre ce se vorbeste aici ... stai acolo cracanata, anesteziata, si sa te scobeasca unul scotind din tine bucati din cineva cu care te-ai fi putut juca, care ar fi fost fi COPILUL TAU ... si apoi o sa intelegi despre ce lege e vorba ... nu iti trebuie legi ca sa fii OM ... nu trebuie sa iti scrie cineva cit sa minti, cit sa omori, cit sa furi ... inseamna ca esti plecata rau cu sorcova ... |
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 01:22 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 01:19:30De la: marco918, la data 2009-09-25 01:15:18 ... sigur ... impresionant ... dormi in pace ... ... eu in schimb imi intaresc niste ideii ... vin vremuri grele in romanica ... cu asa material uman ... jaleeee ... sa inveti tiganeste ... o sa iti prinda bine ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 01:25 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:22:50 ... cap de ta_la ... tie chiar trebuie sa iti deseneze cineva ? ... ai 18 ani, fa avort si o sa intelegi despre ce se vorbeste aici ... stai acolo cracanata, anesteziata, si sa te scobeasca unul scotind din tine bucati din cineva cu care te-ai fi putut juca, care ar fi fost fi COPILUL TAU ... si apoi o sa intelegi despre ce lege e vorba ... nu iti trebuie legi ca sa fii OM ... nu trebuie sa iti scrie cineva cit sa minti, cit sa omori, cit sa furi ... inseamna ca esti plecata rau cu sorcova ...[/quote] prietene, singurul plecat cu sorcova esti tu.... legea morala sociala juridica religioasa... plus ca de ceva vreme incoace ti se tot explica o data si inca o data si inca o data.... , sunt alegeri personale , deci, cere-i problema ta??? suferi de vreo psihoza ceva???? oooof dar e greu cu limba romana..., mai ales cand ai prieteni profesorasi la spiru haret....(aluzie ).. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 01:28 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:22:50De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:17:49De la: kudika070720, la data 2009-09-24 23:20:34De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:05:20eu nu vad avortul ca fiind o crima. si persoanele care se apuca sa critice fara sa stie de ce, si in ce situatie se afla persoana care a avortat,ar face mai bine sa taca. niciodata nu stii daca nu esti in situatia respectiva. nu vorbi fara sa stii despre ce. umpli spatiu aiurea. accidente se mai intampla. prezervativul nu este suta la suta sigur. nici o metoda nu este. exista atatea surse de informare. si hai sa zicem ca ai fost violata. si ramai insarcinata. dar nu ai bani nici sa te intretii pe tine, dar mai un copil. il nasti si ii oferi o viata plina de greutati? nu te gandesti la el putin? sa traiasca o mare parte din viata pe strada, sau intr-un caz fericit, mergand la scoala si vazand alti copii de seama lui care au parinti, au bani, au ce sa puna pe masa. Stii ceva scumpule, cap de tabla sa-i spui strainezei aleia cu care te impuiezi, k? Plecat cu sorcova esti tu, care n-ai ce face toata ziua decat sa stai pe un forum de femei sa ne tii noua teoria plozilor cu nemiluita. |
||
|
anushkha Postat pe 25 Septembrie 2009 01:37 |
||
De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:37:35De la: marco918, la data 2009-09-25 01:22:50De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:17:49De la: kudika070720, la data 2009-09-24 23:20:34De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:05:20eu nu vad avortul ca fiind o crima. si persoanele care se apuca sa critice fara sa stie de ce, si in ce situatie se afla persoana care a avortat,ar face mai bine sa taca. niciodata nu stii daca nu esti in situatia respectiva. nu vorbi fara sa stii despre ce. umpli spatiu aiurea. accidente se mai intampla. prezervativul nu este suta la suta sigur. nici o metoda nu este. exista atatea surse de informare. si hai sa zicem ca ai fost violata. si ramai insarcinata. dar nu ai bani nici sa te intretii pe tine, dar mai un copil. il nasti si ii oferi o viata plina de greutati? nu te gandesti la el putin? sa traiasca o mare parte din viata pe strada, sau intr-un caz fericit, mergand la scoala si vazand alti copii de seama lui care au parinti, au bani, au ce sa puna pe masa. ... ... ai facut vreun plod ca sa vorbesti mai cap de t_(adauga tu) ? ... tu chiar esti cu sorcova ... dar e atit de normal aici ... penibilul e atit de natural ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 01:41 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:41:08De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:37:35De la: marco918, la data 2009-09-25 01:22:50De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:17:49De la: kudika070720, la data 2009-09-24 23:20:34De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:05:20eu nu vad avortul ca fiind o crima. si persoanele care se apuca sa critice fara sa stie de ce, si in ce situatie se afla persoana care a avortat,ar face mai bine sa taca. niciodata nu stii daca nu esti in situatia respectiva. nu vorbi fara sa stii despre ce. umpli spatiu aiurea. accidente se mai intampla. prezervativul nu este suta la suta sigur. nici o metoda nu este. exista atatea surse de informare. si hai sa zicem ca ai fost violata. si ramai insarcinata. dar nu ai bani nici sa te intretii pe tine, dar mai un copil. il nasti si ii oferi o viata plina de greutati? nu te gandesti la el putin? sa traiasca o mare parte din viata pe strada, sau intr-un caz fericit, mergand la scoala si vazand alti copii de seama lui care au parinti, au bani, au ce sa puna pe masa. Tocmai, aici e vorba de nefacut plozi
|
||
|
anushkha Postat pe 25 Septembrie 2009 01:43 |
||
De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:43:17: Tocmai, aici e vorba de nefacut plozi [/quote]si totusi nu a inteles.... offf si toata seara m-am caznit sa il educ si degeaba soarecele asta de laborator o sa moara ca prostu'-n labirint, nu gaseste casu' si pace buna....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 01:47 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 01:47:08 si totusi nu a inteles.... offf si toata seara m-am caznit sa il educ si degeaba Da, dar e chiar mai amuzant decat fanele lui maical...
|
||
|
anushkha Postat pe 25 Septembrie 2009 01:49 |
||
|
pacat , ar potential, dar nu o sa-l depaseasca pe rezematu'..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 01:57 |
||
| :))) esti absurda sincer | ||
|
fllorynella Postat pe 30 Septembrie 2009 00:17 |
||
De la: kudika067504, la data 2009-09-24 23:56:13nu am cum sa stiu tot. probabil unele idei ale mele ti se par idioate. dar totusi, asa cred. mai am oricum multe de invatat. ca nu am decat 20 de ani. mai pe scurt. ar fi totul mai simplu daca in licee s-ar imparti prezervative gratis si s-ar tine ore de educatie sexuala. daca nu s-ar baga ideea ca sa faci sex e neortodox. in special adolescentilor, daca le zici sa nu faca ceva, exact asta fac. ar fi mult mai sanatoasa chestia asta cu prezervativele. ar preveni multe sarcini si boli. de acord! |
||
|
elberethgilthoniel Postat pe 1 Octombrie 2009 17:35 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-25 18:02:40De la: Lacra___, la data 2009-09-24 23:03:46.....NU ,inca n-am gasit niciun 'voluntar'!De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-24 22:45:11De la: Lacra___, la data 2009-09-24 11:53:08si totusi... cum ti-a venit ideea sa faci asa o poza?? ca e buna de pus in ''playgirl" hahahahaha. poop..Eheeeei..o poveste mai veche ,de acum 3 ani si ceva chiar 4 ,cind dupa ce am primit un fluturas distribuit prin posta referitor la selecti si preselecti de casting/reclame si alte timpeni ,astfel ca mai in gluma mai in serios am decis sa incerc si eu sa particip la acea preselectie organizata de Costin Marculescu care se tinea in incinta teatrului Notara din capitala, iar dupa ce am ajuns acolo a inceput 'calvarul' cind dupa citeva ore de sedinte foto si alte minunatii am cistigat acele selecti/preselecti fiind ulteriuor pus in legatura cu redactorii unei reviste pentru femei de moda, sanatate precum si alte chesti ,.... revista al carui nume nu-l pot divulga datorita contractelor de comfidentialitate care inca mai sunt valabile si astazi,(n-am inteles nici acum care-i baiul cu treaba asta) insa penalitatile nerespectari lui le-am inteles ff bine ....in fine treaba asta cu fotomodeling-ul a durat cam 2 ani si ceva timp in care a trebuit sa pozez mai mult gol 'pusca' decit imbracat si uite asa am ajuns sa fac si acel pictorial pt coperta unei revistei de femei care s-a dsfasurat pe o plaja mai pustie din Vama Veche intr-un decor facut in graba de echipa tehnica a revistei respective ...dar asa cum am spus la inceput am terminat-o cu pictorialele si alte bazaconi de genul respectiv ,iar acum sunt mai ''batrin'' cu 4 ani si fara plete, dar maiales mai serios si cu ginduri de viitor...ufff uite ca m-am lungit si am dat-o in off topic ,asadar hai sa revenim la bebelusii nostril...sa-i facem sau sa nu-i facem?? of of of .... nu stiu cum de.... doar esti un barbart ca multi altii !!!!! si femei... e plina lumea!!!!
|
||
|
Lacra___ Postat pe 1 Octombrie 2009 18:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am iubit pe cine nu trebuia | 79 | De la: kudika_26099 11 Mai 2013 03:41 |
| avortul.care ar fi decizia ta? | 533 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:38 |
| URGENT! Efecte adverse Postinor | 6 | De la: mibell 12 Aprilie 2011 17:50 |
|
|
||
| buna | 32 | De la: vitamina_c 20 Aprilie 2011 22:09 |
| CAUT GRAVIBINON | 7 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.