Mai multe
De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:521--De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Lol. Ok, deci IDEALUL tau este sa se ajunga sa se toarne copkii... Good job! Si good luck with that! Asa, si? Si de unde si pana unde ai scos tu ca sunt eu mesia? Ciudate sunt caile mintilor unora...De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 2--De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40... si pana apare partenerul asta aka Prince Charming ar trebui sa traiasca la manastire? TOCMAI ASTA E MOTIVUL PENTRU CARE SE FAC MAJORITATEA AVORTURILOR SHERLOCK! Ca nu toata lumea isi gaseste printul imediat, ca singurul mod de a afla daca o persoana e perechea ta e trial and error, ca nu reusesc sa-si asigure batand din palme o situatie... si in cursul incercarii de a ajunge la "perfectiunea" intruchipata, o parte din femei hotarasc sa scape de "accidentele" din boscheti sau din alta parte... ce-i asa de greu de inteles? Aha.. si unde am zis eu ca sunt perfecta? Iti place sa aberezi "fara numar"? Si vezi ca-ti permiti cam mult, cu treaba cu "prostituata de centura". De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 ... mai dar slabutza esti ? ... trebuia sa dai un copy, paste ca sa ma convingi ca stii sa copii dar nu prea intelegi ... Poti sa fii ce vrei, putin imi pasa. De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 5--De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Inca odata: maica-mea nu a facut niciodata avort. Deci ce frati care nu mai exista? Interesant, Marie Curie a avut doar 2 copkii. Dezaxata dracu... De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 6--De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Adica daca o avorta ma-sa nu ar mai fi existat ea sa ii reproseze ceva. Sper ca macar in modul simplu intelegi. Am zis daca o avorta.. te faci ca nu pricepi? De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:527--De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40 Daca din punctul tau de vedere sunt o nulitate, e ok. Inseamna ca am sanse sa fiu cineva de fapt... Sau ma rog, sa fiu respectata pentru ce reusesc in viata inafara de 15 plozi... A, si 0TV pentru ca se potriveste nivelului Gherghinei... De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 8--De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Sunt tari independente, nu mai sunt colonii de ceva timp. Si de cand sunt independenti, sunt mai rau ca inainte... ma refer la Liberia, Somalia etc. Regret sa te dezamagesc. Conceptul de "lumea a treia" provine din razboiul rece, altfel numit razboiul "celor 2 lumi" (capitalism vs comunism). Lumea a treia este o sintagma care initial a desemnat tarile neutre. Observand ca majoritatea acestor tari erau prin Africa / America de Sud / Asia de Sud-Est, s-a schimbat sensul in tari subdezvoltate, dar inseamna cu totul si cu totul altceva. Iar daca vrei neaparat o clasificare oficiala, poate ai auzit de indicele global al nivelului de trai. Romania e situata undeva in primul sfert al tarilor din categoria a doua. De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 ... aloooo, revino-ti fetitza ... TU trebuie sa muncesti sa te limnitezi doar la atit ... evolutia ulterioara a tarii o cunosc probabil altii ... oricum generatie ta va avea mari probleme ... nu se poate sa dormi si sa astepti sa stai la masa greilor ... aveti un viitor foarte sumbru ... din mai multe puncte de vedere ... Ia uite dom'le cum avem un Nostradamus pe kudika si noi nu ne-am dat seama! De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 ... offf ... ori esti obosita ori grav bolnava ... zau asa ... adica o ''PERSOANA'' inseamna doar niste caracteristice diferite de ale unei gaini ??? ... totul a avut scopul asta ??? ... Iar minti? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/56/AbortionLawsMap-NoLegend.png M-am gandit ca daca iti dau un desen intelegi... De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52... inca ceva ... uneori nu pierzi ABSOLUT NIMIC daca nu vezi ''lumea care te inconjoara'' ... nici nu ai cum sa o vezi pe toata ... dar pe linga tine sint atitea lucruri simple si extraordinar de frumoase ... crede-ma dupa 20 de ani de capsunarit am ajuns sa inteleg acest lucru ... norocul meu ca nu m-am lasat dus de val ... unii au ajuns sa isi omoare parintii dupa ce au vazut ''lumea care ii inconjoara'' ... Pai atunci de ce mai pierzi vremea? Nu te obliga nimeni sa afli nimic, nu? De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 13--De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40E zau? De-aia nici 700 de ani in urma credeau ca Pamantul e plat si pus pe spinarea unor elefanti, ca Soarele si Luna se invart in jurul lui? De multa experienta ce aveau... Asta nu face decat sa-mi intareasca argumentul. De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 .. mai fetitza ... tu JUDECI acum istoria unor religii dar le REPROSEZI propriilor inaintasi ... strabunilor tai ... ce legatura au acestia cu ce s-a intimplat pe nu stiu unde ? ... de ce iti BATI JOC de istoria, traditia si valorile inaintasilor tai ? ... de ce iti BATI JOC DE TINE ? ... Da chiar, cum se poate asa ceva???? Eu zic sa-l chemi repede pe Batman sa rezolve situatia... De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 e usor astazi sa procesezi atitea informatii dar tine cont ca in vremurile de mai de mult lipsea informatia si comunicarea asa ca e bine sa nu te ambalezi si sa preiei totul ca probleme personale pt. ca o iei razna ... sincer ... si ajungi sa scuipi (asa cum faci acum) pe memoria si efortul celor care au sperat pentru tine si sincer s-au chinuit ca sa ai o viata mai buna ... asa ca studiaza istoria religiilor cu OBIECTIVITATE ... nu te amesteca cu porcii si foloseste-ti ratiunea pe care spui ca o mai intilnesti din cind in cind ... W00t? Unde am fost subiectiva? De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 15--De la: anushkha, la data 2009-09-16 18:07:40Zau? Si cine e detinatorul ADEVARATEI experiente? Tu? Don't make me laugh. Ai fi surprins/a... De la: marco918, la data 2009-09-17 01:43:52 ... deci ... Sunt majoritatea bisericilor protestante... intra si tu pe wikipedia, ca te lamuresti repede. |
||
|
anushkha Postat pe 17 Septembrie 2009 15:17 |
||
|---|---|---|
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-16 21:17:42De la: Lacra___, la data 2009-09-16 21:10:35.....Waaaaw doamnita asta cu 'bebestrumful' in brate mi-a facut pofta si mie sa fac unul .....da nu stiu cu cine sa-l fac?...oare cu cine.....cu cine??????...vreu si eu un bebe!..De la: denis_3d25, la data 2009-09-10 01:10:18De la: Lacra___, la data 2009-09-06 18:13:06 hai mai draga... nu gasesti pe nimeni?????
|
||
|
Lacra___ Postat pe 17 Septembrie 2009 15:28 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-17 16:30:26Pai n-am gasiiiit!....daca nu m.a cerut si pe mine niciuna de barbat....ce sa fac? ... mai barbate ... trage cu ochiul aici sa intelegi cum gindesc pitipoancele, ca ti-o trage o vreo zombista de nu te vezi si o cari in spate toata viata apoi ... cheers ... bravo ... |
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 17 Septembrie 2009 17:36 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-17 16:30:26Pai n-am gasiiiit!....daca nu m.a cerut si pe mine niciuna de barbat....ce sa fac? Si acuma poate zici ca sunt nebuna......chiar esti vecin cu doamna aia?Ca toata lumea stie cine este ea, iti dai seama....... a devenit vedeta.... . De unde esti? Din Bucuresti??? Si eu sunt de aceeiasi parere, ca daca faci un bebe nu te saracesti vai Doamne..... Si problema cu " n-am cu ce sa-l cresc ".... hai sa fim seriosi; nu cred ca Dumnezeu te lasa daca faci un bebe necasatorita; am cateva prietene care sunt in situatie si Dumnezeu le-a ajutat mereu... Acum sunt bine si multumite de faptul ca nu au facut avort!!! Si eu abia astept sa am unul.... Dar mai asteptam un pic, sa imi termin fac. ...... Daca se iveste, e ok.... Normal!!!! Stinge-mi curiozitatea cu vecina ta... e pe bune????
|
||
|
Lacra___ Postat pe 17 Septembrie 2009 18:30 |
||
|
||
|
Lacra___ Postat pe 17 Septembrie 2009 18:32 |
||
|
Rugaciunea unui copil nenascut lasatii pe copii sa traiasca,nu ii omorati aparatii nu le faceti rau,viata lor depinde de voi Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale, sa nu iti vad chipul, maicuta draga! Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, liniste si dragoste! Ce puternici am putea fi impreuna, cum am invinge toate necazurile si, mai ales, ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine! Dar tu vrei sa ma ucizi... As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg pe campul inflorit si sa-ti impletesc mandra cununita. Nu te gandi ca sunt mic si neputincios pentru ca, primindu-ma pe mine in viata ta, mamico, pe Pruncul Hristos il primesti. Mamico, trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este de lama taioasa a chiuretei care ma va sfasia curand si ma va transforma in bucatele fara viata care vor ajunge la gunoi...! Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica? Eu iti aud foarte bine inima de aici, din burtica ta. Mama, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas - cum numai eu stiu - si sa te strang in brate cu manutele mele grasune. Vreau sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pentru ca-l vei mania pe Bunul Dumnezeu. Imagineaza-ti ce inseamna pentru mine sa port povara nedreptatii tale, cand ma dai nu numai mortii pamantesti, care e atat de grea si de dureroasa, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos. Acum, in ultimul ceas, ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tau, suflet din sufletul tau, copilul tau nevinovat si nenascut. Amin! Despre avorturi - poezie de Pãrintele Ilie Cleopa Oare mamã sã mai fie Aceea ce-ºi omoarã fiii? Care fiarã vreodatã ªi-a omorât a sa fatã? Nici o fiarã, tu sã ºtii, Nu-ºi omoarã ai sãi fii, Numai mama cea creºtinã S-a fãcut ca o hainã. Este mai rea ca o fiarã, E de plâns ºi de ocarã Ca ea îºi omoarã fiii ªi este vas al urgiei. A lui Dumnezeu urgie O va munci pe vecie Cã pe pruncii ei cei vii Ea i-a dat la cãsãpii. Pe la doctori i-a ucis, Cu gheena ea s-a aprins Cã nevinovaþii prunci I-a supus la grele munci Spre a fi tãiaþi bucãþi ªi aruncaþi prin gãleþi. Vai ºi-amar de-acele mame Ce ºi-au mâncat a lor carne. Nu carne de dobitoc Care se frige la foc, Ci carne de oameni vii, De nevinovaþi copii. Sã ºtiþi voi, mame nebune, Cã altfel nu vã pot spune, Care-avorturi aþi comis, De douã ori aþi ucis. Nevinovaþilor prunci Le-aþi dat îndoite munci; Trupul lor nevinovat În cuþit l-aþi aruncat. Sufletul lor chinuit De luminã l-aþi lipsit, Cã botez n-au apucat ªi-n luminã n-au intrat. Iar în ziua de apoi Ei vã vor pârî pe voi, Cã de viaþã i-aþi lipsit ªi raiul n-au moºtenit. Iar când voi o sa muriþi Iadul o sã-l moºteniþi. Plângeþi acum cu amar Ca sã scãpaþi de tartar. Cât mai este vreme-acum Mergeþi la duhovnic bun, Cu lacrimi sã vã cãiþi ªi sã vã mãrturisiþi, C-aþi ucis pe-ai voºtri fii Si i-aþi omorât de vii, Cu moartea cea mai amarã Voi i-aþi scos din viaþã afarã. Pruncii cei nevinovaþi Stau în beznã aruncaþi, Cãci mãmica lor hainã N-a vrut sã le dea luminã. Dumnezeu la început, Pe Eva când a fãcut, Cu un nume tãinuit "Viaþã" pe ea a numit. ªi i-a spus copii sã nascã, Cu-al ei lapte sã-i hrãneascã, În dureri sã nascã fii, Spre-a fi mamã celor vii. Iar voi, mamelor nebune, Moarte semãnaþi în lume, Din a dracilor povaþã Omorâþi ºi nu daþi viaþã. Diavolul uºor vã-nºealã ªi vã prinde cu momealã, Cãci acela la-nceput Omorâtor s-a fãcut. Iarã voi lui aþi urmat, Sãvârºind mare pãcat, Omorând pruncii de vii, Ducându-i la cãsãpii. N-aþi fost voi izvor de viatã, Ci spre moarte-aþi fost povaþã. N-aþi voit sã naºteþi prunci ªi veþi primi grele munci. De aceea voi sã ºtiþi: Nu puteþi femei sã fiþi, Nu sunteþi femei de seamã, De nu vreþi sã fiþi ºi mamã. Ori pãziþi voi fecioria ªi lãsaþi cãsãtoria, Spre a fi femei alese ªi a Domnului mirese. De nu-þi place fecioria, Sã iubeºti cãsãtoria, Sã duci sarcina de mamã, Sã fii femeie de seamã. Sã nu te faci roabã plãcerii ªi unealta desfrânãrii, Ci a naºterii durere Sã o primeºti cu plãcere. Cã pedeapsã vei avea ªi de iad nu vei scãpa Porunca de n-o pãzeºti ªi de naºteri te fereºti. A te mântui doreºti, Durerea sã o primeºti. Durerea-þi aduce þie Cereasca împãrãþie. De-ai ucis bãiat sau fatã Ce ar fi trãit odatã Poate ar fi fost un om vestit Ce pe mulþi ar fi izbãvit. Poate-un împãrat sau domn Sau vreun sfânt sau mare om, Care, de s-ar fi rugat, Suflete ar fi salvat, Pe mulþi ar fi mântuit, Chiar din focul cel cumplit, Pe mulþi ar fi ajutat Sã aibã sufletul curat, Iar de-ar fi fost el un sfânt ªi om tare la cuvânt, Prin ale sale cuvinte Pe mulþi lumina la minte, Spre-a întoarce la luminã ªi la vesnica odihnã, ªi a le fi spre lãmurire Spre veºnica fericire. Mamã, mamã blestematã, Ai gândit tu vreodatã, Când îþi ucideai copiii, Cã aceºtia au sã-nvie În ziua cea de apoi, Când vom învia ºi noi, ªi-au sã-þi cearã socotealã Pentru moartea lor amarã? Pentru cã tu i-ai ucis ªi-n întuneric i-ai trimis. Atunci ei te vor mustra ªi-aºa te vor întreba: "Cum ai îndrãznit tu, mamã, Mamã cu inima de-aramã, Ca sã ne ucizi pe noi ªi sã ne dai la gunoi? N-ai gândit tu oare-atunci Cã în iad sunt grele munci Pentru cei rau ucigasi Care ucid copilaºi? N-ai crezut cã vede Domnul Tot ceea ce face omul?" Vei da seama ce-ai fãcut ªi câþi copii ai crescut. Ai ales numai plãcerea ªi ai ocolit durerea, Dar la judecatã atunci O sã ai amare munci. ªi pentru a ta plãcere Tu vei merge în durere ªi-a lui Dumnezeu mânie Te va duce la pieire, În iad te vei osândi, Munca o vei dobândi, De nu te vei pocãi ªi nu te vei spovedi. N-AI VRUT SA FI MAMA Ce-am gresit eu, mama,VIATA sa mi-o iei? Ma alungi din tine, de ce nu ma vrei? N-am cum sa ma apar, sa strig... n-am putere. Te iubesc,mamico,cat nu poti tu cere. Unde mi-e mormantul, in care cimitir? N-ai vrut sa gust,mama,al VIETII SFANT POTIR. Iti voi zice "mama"chiar de nu esti mama. Striga-ma pe nume... nu stiu cum ma cheama! Mi-ai pus capat,mama, zilelor de vis, Te iubesc, mamico, chiar de m-ai ucis. Nu-mi cunosti tu chipul ca sa-l pui in rama, Desi mi-ai luat VIATA, tot mi-esti draga, mama. Glasul constiintei l-ai lasat deoparte. Tocmai tu, IUBIRE ma trimiti la moarte!? Tu din necredinta te-ai iubit pe sine, Eu cu atat mai tare te iubeam pe tine. Iar la Judecata cum sa te prezinti? Nu va fi scapare, n-ai sa poti sa minti Ucigasa fapta tu n-o poti ascunde, N-o sa ai cuvinte pentru a raspunde. Sunt atatea mame ce-si doresc copii, Dati-ne o sansa sa ramanem vii. Cin'sa planga, Doamne;noaptea-atator drame Cine sa trezeasca ZECI DE MII DE MAME. Am omorât un înger odatã…, i-am sfâºiat veºmântul de lacrimi ºi suspine cu mâna mea pãtatã de sânge ºi de crime. ªi ce pãcat… sãracul… cãci gura lui de-o viaþã, ºoptindu-mi la ureche mã-nsenina cu bine. Acum e dus… ºi-mi pare rãu cã nu mai are cine sã-mi fie… îngeresc mãcar o clipã… ªi iar pãcat… cãci el era iubire: eu – micul om din el, El – liniºtea din mine. Am omorât odatã un înger ºi i-am furat din sânu-i grãmada de minuni ce mi le-a pus în cale în drumul meu la vale din naºtere spre moarte… Dar n-am putut-o duce cu mine… era prea grea ºi trupul meu prea singur ca s-o mai poatã þine. ªi-mi pare rãu acum c-am stins din el seninul cer, cãci nu mai are cine sã-mai pãºeascã-agale ºi uneori… timid pe lângã mine. E minunat când lumea-i fãcutã din luminã! El… îmi ducea minunea eu… mã duceam pe mine. |
||
|
lourdess_lourdess Postat pe 19 Septembrie 2009 03:34 |
||
| Pari o persoana foarte credincioasa (e foarte bine) lourdess si cred ca asta este principala ta motivatie antiavort. Eu n-am sa discut pe subiectul asta insa. Te intreb insa ce parere ai despre biserica, ti se pare ok ca un copil care se naste mort sa nu aiba parte de crestinare, sa nu aiba parte de slujba de inmormantare? Pentru ca asa procedeaza biserica in numele religiei. | ||
|
alina_pitaru Postat pe 19 Septembrie 2009 13:10 |
||
De la: Lacra___, la data 2009-09-17 18:30:16Am sa-ti raspund eu la intrebare. Da situatia este reala, a facut mare valva la vremea respectiva. Eu m-am intalnit recent cu doamna respectiva in parc unde imi plimb bebita mea.Fetita ei e deja maricica si frumoasa foc. Chiar le sta bine impreuna, totusi pentru cine nu le cunoaste par bunica si nepoata.De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-17 16:30:26Pai n-am gasiiiit!....daca nu m.a cerut si pe mine niciuna de barbat....ce sa fac? |
||
|
alina_pitaru Postat pe 19 Septembrie 2009 13:26 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-16 05:31:54 alta replica inteligenta a "dhashteptului care esti" mai avorton cretinoid du-te fratie si fu...te si tu ceva ca o dai in batrci rau de tot... auzi .... cu religia nimic???? azi iei pauza???
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Septembrie 2009 19:18 |
||
welcome to the club
|
||
|
Heavenly_angel Postat pe 19 Septembrie 2009 19:19 |
||
De la: lourdess___cer_pedeapsa_cu_moartea_tuturor_criminalelor_care_isi_omoara_copii_nenascuti_si_nevinovati______, la data 2009-09-19 03:34:06Rugaciunea unui copil nenascut deci cucoana.... iar iti este barbatul plecat prin delegatie si ai scapat de la NR 9?????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Septembrie 2009 19:35 |
||
poi daca nu erai si tu printre ei nu aveai de unde sa stii ca poarta e deschisa....si ai sarit
|
||
|
Heavenly_angel Postat pe 19 Septembrie 2009 19:47 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-19 19:47:21 ca sa vezi, mi te adresai mie.... ah ma scuzi ca mi-am permis sa fac o glumita semireligioasa pe care nu ai priceput-o din prima,,, apropo... utilizeaza functia "citeaza" ca sa nu ramai nebagata in seama.... ar fi pacat... doar esti o vedeta (mascota) a kudicii...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Septembrie 2009 19:58 |
||
bravo te felicit pentru ce ai scris mai jos:...alooooo ... ti-am mai desenat odata ... ''fetusul'' ala e doar un STADIU din viata unui OM ... intelegi ? ... sau esti mai inceata ? ... TOTI am trecut prin acel stadiu ... intelegi, blondino ? ... cum poti sa spui ca nu a existat ? ... ... atunci de ce a fost EXTERMINAT ? ... de ce multe ca tine iau cantitati industriale de pastile ? ... daca nu exista nimic ? ... ... gainusha tatii ... uneori anumite persoane, de genul tau, nici nu pot fi evaluate ca existind pentru ca - NU FAC NIMIC IN VIATA ... sint numarate doar ca posibile executante de munci diverse si platitoare de taxe ... atit si nimic mai mult ... dar nimic nu are de a face cu ceea ce numesti tu ''existenta'' ... poate statistica ... deci sunt si eu contra avortului pentru ca e o crima.Vreau sa spun ca am vazut pe undeva scris ca nu avortul e una dintre cele mai mari pedespse si vreau sa corectez: in cele 10 porunci scrie clar pacatele: printre care scrie a nu ucide nu specifica clar cum sa ucizi si pe cine dar citind biblia iti dai seama ca poti ucide o gaina etc...dar nu un suflet de om chiar de e nascut sau nenascut are deja suflare omeneasca prin tine. si cele ce avorteaza parerea mea e ca sunt mai rau ca niste catele ca alea nu stiu avorta...poi nu vreau sa credeti iar ca judec ca mis satula de pacate eu nu am avortat dar toate din familia mea au avortat de 2 ori sau mai mult deci nu judec, dar daca stii ca poti ramane gravida nu fa sex daca nu vrei copii. Dar e greu ca mult va mai place sexul nu? dar nu copii...e pacat mare. Si pentru cine nu a stiut...si a te feri e pacat si a folosi materiale antibaby e pacat. Deci sunteti si intelese de noi oamenii dar pacatul nu e iertat. |
||
|
Heavenly_angel Postat pe 19 Septembrie 2009 20:01 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-19 20:01:55 INVATA SA FOLOSESTI "CITEAZA" CA IAR AI FACUT VARZA DIN MESAJ....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Septembrie 2009 20:05 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-19 20:01:55 am uitat sa adaug mai sus ca tot ce are copita despicata poti sa "ucizi" sa mananci. |
||
|
Heavenly_angel Postat pe 19 Septembrie 2009 20:06 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-19 20:06:00De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-19 20:01:55 si asta e luata din???? vreo cartulie religioasa.... cum ar fii biblia coranul tora...etc... offf Doamne ce ti-e cu habotnicii astia care se pierd in detalii neesentiale si uita esntele credintei cu care "arunca " dupa altii... nu judeca dca nu vrei sa fi judecat... si asta e printr-o cartulie din aia de-i zice "biblia" de aceea cred cu tarie ca ai nevoie de vreun consult oftalmologic sau de o aprofundare a religiei.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Septembrie 2009 20:43 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-19 20:43:45De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-19 20:06:00De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-19 20:01:55 Nu cred ca merita sa te certi cu astea doua - lourdess_proastasocietatii si heavenlyangel asta. Astea saracele nu inteleg prea bine ce scrii intr-o fraza. Asa, le dai ignore, vine aia si mai posteaza niste poezele pe care le citesc ele intre ele la clubul pocaitilor moderni acolo, si dupa aia se plictisesc.
|
||
|
anushkha Postat pe 20 Septembrie 2009 12:50 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-16 05:31:54De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 19:16:57De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:54:00De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 18:47:48De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:36:26Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. grija mare sa nu te ineci cu propriul venin...
|
||
|
elberethgilthoniel Postat pe 20 Septembrie 2009 16:05 |
||
De la: elberethgilthoniel, la data 2009-09-20 16:05:02De la: marco918, la data 2009-09-16 05:31:54De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 19:16:57De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:54:00De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-15 18:47:48De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-15 18:36:26Ana18 ia mami o papusa si joacate cu ea decât sa ocupi locul pe-aicii cu atitudine. Nashpeto! Sau mai bine culca-te. Noapte Buna. |
||
|
Heavenly_angel Postat pe 21 Septembrie 2009 18:06 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-19 20:43:11De la: Lacra___, la data 2009-09-17 18:30:16.....Da Lacra !...chiar locuiesc in acelasi cartier cu ea ,este cartierul Regiei din Bucuresti....iar cu fetita ei n-am prea vazut-o umblind pe strada pt ca se fereste de ochii lumii astfel ca ia taxiul si se duce sa se plimbe cu ea prin parculetele din zona ,pe ea o vad mai de aprope in biserica din cartier la care ma mai duc si eu uneori duminica in rest ce pot spune despre ea ca umbla tot timpul imbrobodita ca abea o recunosti.... si a nascut la aceiasi maternitate 'Panait Sirbu' unde m-am nascut si eu acum fix 34 de ani si 2 zile ....dar sincer fara sa jignesc acum pot spune ca este tare dezgustatoare atunci cind o vezi asa inaintata in virsta, cu pieile zbircite si aproape cocirjata umblind cu copilasul ala de mina si mai ales afli ca este si mama copilului......dar ea nu este singura personalitate sa spunem mai 'distincta' din cartierul meu,mai am si alti vecini precum Maria CIobanu ,''Gogoasa'' de la 'trasniti din nato' si Mugur Isarescu care l-am vazut intr-o dimineata in pijamale in curtea vilei saleDe la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-17 16:30:26Pai n-am gasiiiit!....daca nu m.a cerut si pe mine niciuna de barbat....ce sa fac? ce tare......
|
||
|
Lacra___ Postat pe 22 Septembrie 2009 12:12 |
||
|
Tu nu-mi vorbii mie de bagare de seama... Mai intai invata sa mai bagi si frana dandanaia mosului....ca nu mai incape altul de tine pe-aici si daca ar fi cu folos....dar exact numai aiureli de pierdut timpul....si-apoi ti-ai gasit si persoana potrivita vai de pi*da ta mai bine te-ai spala ca puti. Panaramo ! |
||
|
Heavenly_angel Postat pe 22 Septembrie 2009 17:47 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-22 17:47:03Tu nu-mi vorbii mie de bagare de seama... Mai intai invata sa mai bagi si frana dandanaia mosului....ca nu mai incape altul de tine pe-aici si daca ar fi cu folos....dar exact numai aiureli de pierdut timpul....si-apoi ti-ai gasit si persoana potrivita vai de pi*da ta mai bine te-ai spala ca puti. Panaramo ! ROFL, ce glume expirate ai!
|
||
|
anushkha Postat pe 22 Septembrie 2009 23:51 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-22 19:31:05Aloooo fetiliiii! nu va mai certati mãi ca nu se merita ascultati mai bine la mine ,pune-ti mina si faceti copii ca se merita ...credeti-ma!...si la cit de mult a scazut populatia tarii de la revolutie si pina acum o sa ajunga guvernu si parlamentul sa se roage de voi ca sa concepeti copii ca nu mai au contribuabili si nici alegatori ...ce D-zeu pe vremea lui 'nea Nicu' faceau cuplurile tinere copii intr-o veselie si acum???...eeeee! ce tare esti..... stai linistit ca oricum nu te " aude " nimeni.... datorita certurilor astora s-a ajuns la pagina 11...... eu nu ma prea bag ca ma depaseste situatia!! In plus, mi se pare aiurea sa te certi pe aici... fiecare cu parerea lui si cu gandirea lui! Nu este musai sa te certi pe aici daca ai parere diferita de altcineva... numai ca dai de un destept care te scoate din sarite si atunci e mai ge=reu sa te abtii!! Eu de xemplu, m-am enervat pe Denis ala, care numai m-a jignit pentru un comentariu rumos ce l-am facut! Si-a dat cu firma in cap in fata mea, ca mi-a dat o replica de m-a lasat cu gura cascata, vazand carenta de educatie a dnsului..... jale mai draga, jale...... Pacat!!!
|
||
|
Lacra___ Postat pe 23 Septembrie 2009 00:11 |
||
of... iar am papat din litere......
|
||
|
Lacra___ Postat pe 23 Septembrie 2009 00:13 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-23 10:11:22nu-i nimic ca si pe mine ma mai apuca 'fomica' uneori ,mai ales cind ma inervez....dar pina la urma vorba ta nu prea se merita sa ne mai suparam si mai ales pt ce? ....pe motivul daca se merita sa nu sa facem un copil?...oricum explicatia avorturilor dorite cred eu ca sunt datorita egoismuli precum si incapabilitatii de asi insusi acea raspundere de crestere a copilului,tot mai multi tineri de azi nu prea mai au cunostinte si nici vointa de a creste un copil ,poate doar sa-l faca si atit....probabil ca asa se si manifesta ceea ce numesc mai marii politicieni ai lumii 'decaderea si exctinctia civilizatilor popoarelor 'albe/caucaziene' ...pe foarte multe femei tinere le vezi ca aleg profesia si cariera de succes astfel incit practic refuza sa mai acorde vreo sansa intemeierii unei famili si procreeri viitoarelor vlastare ....dar asa cum se spune; spre finalul vietii avem parte de ceea ce semanam ,adica NIMIC cazul celor ce refuza sa sa accepte un copil preferind avortul sau un handicapat de toata ''frumusetea'' caz in care prefera sa-l faca mai tirziu decit este indicat si asta numai si numai din egoismul sau icapabilitatea total de acord cu tine..... mai este cineva acolo, sus, iar la sfarsit vom culege ce-am semanat !! In plus stii ca mai este vorba aia... de ce iti este frica, de-aia nu scapi!!
|
||
|
Lacra___ Postat pe 23 Septembrie 2009 11:55 |
||
De la: anushkha, la data 2009-09-22 23:51:46De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-22 17:47:03Tu nu-mi vorbii mie de bagare de seama... Mai intai invata sa mai bagi si frana dandanaia mosului....ca nu mai incape altul de tine pe-aici si daca ar fi cu folos....dar exact numai aiureli de pierdut timpul....si-apoi ti-ai gasit si persoana potrivita vai de pi*da ta mai bine te-ai spala ca puti. Panaramo ! Sunt alergica la fraierism, asa ca sa stii ca am multe lucruri importante de facut decat sa te fac sa intelegi ce esti...pana la urma te-ai ales cu ignoranta....la urma urmei te judeci singura. |
||
|
Heavenly_angel Postat pe 23 Septembrie 2009 17:36 |
||
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-23 17:36:57De la: anushkha, la data 2009-09-22 23:51:46De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-22 17:47:03Tu nu-mi vorbii mie de bagare de seama... Mai intai invata sa mai bagi si frana dandanaia mosului....ca nu mai incape altul de tine pe-aici si daca ar fi cu folos....dar exact numai aiureli de pierdut timpul....si-apoi ti-ai gasit si persoana potrivita vai de pi*da ta mai bine te-ai spala ca puti. Panaramo ! Fraierism, adica sa presupunem o situatie ipotetica in care o persoana nu reuseste sa inteleaga o gluma clara ca lumina zilei?
|
||
|
anushkha Postat pe 23 Septembrie 2009 21:13 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-24 11:12:21De la: Lacra___, la data 2009-09-23 11:55:03...Offff! ...si mie imi e frica de de ceva anume si de aceea am ajuns sa ma gindesc si la soluti extreme ori alegeri nebunesti in viaþã cum ar fii 'emigrarea' peste ocean (acolo unde nimeni nu si-ar dorii) si asta total impotriva vointei mele ...dar ce sa facem ?,asta-i soarta care ne-a fost data fiecaruia si trebuie s-o imfruntam ...cit despre frica care ma inspaimînta pe mine cel mai tare nu este alta decit SINGURATATEADe la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-23 10:11:22nu-i nimic ca si pe mine ma mai apuca 'fomica' uneori ,mai ales cind ma inervez....dar pina la urma vorba ta nu prea se merita sa ne mai suparam si mai ales pt ce? ....pe motivul daca se merita sa nu sa facem un copil?...oricum explicatia avorturilor dorite cred eu ca sunt datorita egoismuli precum si incapabilitatii de asi insusi acea raspundere de crestere a copilului,tot mai multi tineri de azi nu prea mai au cunostinte si nici vointa de a creste un copil ,poate doar sa-l faca si atit....probabil ca asa se si manifesta ceea ce numesc mai marii politicieni ai lumii 'decaderea si exctinctia civilizatilor popoarelor 'albe/caucaziene' ...pe foarte multe femei tinere le vezi ca aleg profesia si cariera de succes astfel incit practic refuza sa mai acorde vreo sansa intemeierii unei famili si procreeri viitoarelor vlastare ....dar asa cum se spune; spre finalul vietii avem parte de ceea ce semanam ,adica NIMIC cazul celor ce refuza sa sa accepte un copil preferind avortul sau un handicapat de toata ''frumusetea'' caz in care prefera sa-l faca mai tirziu decit este indicat si asta numai si numai din egoismul sau icapabilitatea o, Doamne.... de asta ma cam tem si eu, de singuratate...... tot aveam o nelamurire si am vrut sa te intreb, dar m-am abtinut(in legatura cu poza de la avatarul tau , ma intrebam daca este intr-adevar a ta..... ) dar nu mai este nevoie ca m-am uitat putin peste profilul tau si scria acolo...... adevarul este ca ti-ai ales un username pe masura...... chiar un barbat ca multi alti....... ce modest esti......
|
||
|
Lacra___ Postat pe 24 Septembrie 2009 11:45 |
||
|
||
|
krystyana84 Postat pe 24 Septembrie 2009 11:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Rana pe col de la avort | 8 | De la: Ancaaaaaa 1 Februarie 2015 23:39 |
| botezarea unui copil ..... | 11 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 01:58 |
| avortoni pentru supa..da.. e adevarat! din pacate! | 12 | De la: 29 Februarie 2012 22:11 |
|
|
||
| SIENA...ORASUL IN CARE MA SIMT SINGURA...! | 24 | De la: ferero 24 Octombrie 2013 14:20 |
| am si eu nevoie de un sfat... | 296 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.