Setari Cookie-uri

relatii... relatii...

De la: Kathhy, la data 2009-05-10 18:04:21
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 17:58:23poate ca ai dreptate, ca nu caut un iubit ci un tata. insa de ce nu? 25 si 41 e tzuper!!! sunt cupluri si cupluri!!! woow! cat despre faptul ca stiti si voi stiti de cateva persoane anonime! sunt o gramada de amalia in tulcea!!!!! si o gramada de fini in slobo-city!!

Ai dreptate... Nu incercam sa aflam cine esti... Dar mi se pare ca privesti lucrurile cu mult prea multa usurinta... Cred ca ar trebui sa pui in balanta totul... Nicicand nu vei mai avea 16 ani... De ce sa iti traiesti viata asa, cand poti sa te distrezi cu tinerii de varsta ta... Iar faptul ca "nu stie nimeni", nu te pune pe ganduri? Nu cred ca tu iti doresti asta... Cred ca tu ti-ai striga iubirea pe strazi... El e cel care are o relatie cu o tipa cu "parul roscat-metalic si neingrijit", iar tu? Ce esti? Secretul? Nu imi dai impresia unei pustoaice care nu stie pe ce lume se afla... Si totusi vorbesti cu foarte multa nonsalanta despre cineva, pentru care SUBIECTUL TU, e un subiect TABU. Crezi ca ar recunoaste, cum o faci tu, ca intre voi e ceva?

si ce propui sa fac?
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:05
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 17:45:19te rog mult! sunt o fata rea! poate ca nu s-a inteles: nu ii arata gagicasii convorbirile de pe mess... cat despre varsta.... ei bine e cel mai mic posibil! m-am dat la profu de muzica care e cu 25 de ani mai mare decat mine (casatorit 1copil) si la profu de tehnologie 24ani diferenta (necasatorit, am ros cartea de tehnologie ;) si am ajuns si la olimpiada) cat despre roscata domnului X e cu 6ani mai mare decat el si sunt destul de bune prietene

chiar ca sunt depasita...
adica sa fi fata rea e de bine?Din ce ai scris tu mai sus nu mi se pare ok decat ca ai ajuns la olimpiada...

Diferenta de varsta nu mi se pare o piedica.Doar ca tu esti minora ....
Daca se incurca cu tine inseamna ca e inconstient ...
ella_c
Postat pe 10 Mai 2009 18:07
mai sunt 2 ani pana imi voi striga iubirea pe strazi!!! n-o sa mor! cat despre distractie, prefer sa ma distrez la cinema cu familie, decat in cluburi!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:07
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 18:07:34mai sunt 2 ani pana imi voi striga iubirea pe strazi!!! n-o sa mor! cat despre distractie, prefer sa ma distrez la cinema cu familie, decat in cluburi!

pana peste 2 ani poate o sa-ti treaca...

Postat pe 10 Mai 2009 18:08
De la: ella_c, la data 2009-05-10 18:07:06
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 17:45:19te rog mult! sunt o fata rea! poate ca nu s-a inteles: nu ii arata gagicasii convorbirile de pe mess... cat despre varsta.... ei bine e cel mai mic posibil! m-am dat la profu de muzica care e cu 25 de ani mai mare decat mine (casatorit 1copil) si la profu de tehnologie 24ani diferenta (necasatorit, am ros cartea de tehnologie ;) si am ajuns si la olimpiada) cat despre roscata domnului X e cu 6ani mai mare decat el si sunt destul de bune prietene

adica sa fi fata rea e de bine?Din ce ai scris tu mai sus nu mi se pare ok decat ca ai ajuns la olimpiada...

normal ca ar fi inconstient!!!
mai sunt 2 ani! atunci ne vom da arama pe fata!
el mi-a dat de inteles ca roscata e doar o jucarie, pe care o foloseste cat mai are timp!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:09
De la: katwoman, la data 2009-05-10 18:08:42
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 18:07:34mai sunt 2 ani pana imi voi striga iubirea pe strazi!!! n-o sa mor! cat despre distractie, prefer sa ma distrez la cinema cu familie, decat in cluburi!

poate!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:10
De la: ella_c, la data 2009-05-10 18:07:06

am ajuns la olimpiada pentru ca eram topita dupa el, pentru ca vroiam sa fie mandru de mine!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:12
De la: katwoman, la data 2009-05-10 18:08:42

impotant este faptul ca te poti duce la club si cu iubitul! nici daca te chinui nu ii dai 32 de ani! insa prefer un restaurant linistit, sau o plimbare cu rolele in parc!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:16
am plecat! noapte buna! mai vorbim! nu uitati: fiti kudike!!!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:17
am stat... am citit... m am crucit...

shi n am inteles ce vrea.... ma rog... dc vrea sa o anahileze pe tipa roscata metalic ... neingrijita... big mistake! mai bn lasa i sa o continue asha... peste 2 ani ai stii deja k e doar aia de inlaturat! arunci jucaria veche la gunoi ( roscata) shi o inlocuiesti cu tn, draga mea!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 10 Mai 2009 18:18
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 18:05:48
De la: Kathhy, la data 2009-05-10 18:04:21
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 17:58:23poate ca ai dreptate, ca nu caut un iubit ci un tata. insa de ce nu? 25 si 41 e tzuper!!! sunt cupluri si cupluri!!! woow! cat despre faptul ca stiti si voi stiti de cateva persoane anonime! sunt o gramada de amalia in tulcea!!!!! si o gramada de fini in slobo-city!!

Ai dreptate... Nu incercam sa aflam cine esti... Dar mi se pare ca privesti lucrurile cu mult prea multa usurinta... Cred ca ar trebui sa pui in balanta totul... Nicicand nu vei mai avea 16 ani... De ce sa iti traiesti viata asa, cand poti sa te distrezi cu tinerii de varsta ta... Iar faptul ca "nu stie nimeni", nu te pune pe ganduri? Nu cred ca tu iti doresti asta... Cred ca tu ti-ai striga iubirea pe strazi... El e cel care are o relatie cu o tipa cu "parul roscat-metalic si neingrijit", iar tu? Ce esti? Secretul? Nu imi dai impresia unei pustoaice care nu stie pe ce lume se afla... Si totusi vorbesti cu foarte multa nonsalanta despre cineva, pentru care SUBIECTUL TU, e un subiect TABU. Crezi ca ar recunoaste, cum o faci tu, ca intre voi e ceva?

si ce propui sa fac?

Cred ca esti destul de inteligenta, incat sa realizezi ca vei primi pareri pro si contra. Cred ca tu ai vrea ca toata lumea sa fie de acord cu tine, insa nu e asa. Eu am avut 16 ani. Nu am gandit asa. Ma, rog, fiecare gandeste in felul sau, simte ceea ce simte... Tu insa nu intelegi, ca, de fapt, jucaria esti tu... Nu roscata. Ia sa vedem de ce... In primul rand, o fata de varsta ta, in minile unui tip de 32 de ani e o prada usoara... Crezi ca tot ce zboara se mananca... Dar, faci ceea ce vrei, si mai vorbim peste doi ani. Atunci probabil ca o sa ne dai dreptate, noua, celor care am trait cativa ani peste varsta ta... De atunci, sa tot am vreo 13 ani de experienta...
Kathhy
Postat pe 10 Mai 2009 18:18
sunt foarte constienta de ce spuneti voi, insa am avut grija ca asta sa fie o iubire supravecheata! nu stiu daca intelegeti! am niste principii.... la mine in familie toate fetele au fost fecioare la nunta! deci daca vrea jucarie sa vina cu verigheta! am aceasta ambitie! oricum il cunosc pe dlX si e un tip simtit... iar cand am scris jucarie m-am referit la faptul ca nu e nimic serios!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:24
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 18:24:57sunt foarte constienta de ce spuneti voi, insa am avut grija ca asta sa fie o iubire supravecheata! nu stiu daca intelegeti! am niste principii.... la mine in familie toate fetele au fost fecioare la nunta! deci daca vrea jucarie sa vina cu verigheta! am aceasta ambitie! oricum il cunosc pe dlX si e un tip simtit... iar cand am scris jucarie m-am referit la faptul ca nu e nimic serios!

mda....

hormonii tropaieste si fetili vorbeste...prostii ,evident....

dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Mai 2009 18:32
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-10 18:32:08
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 18:24:57sunt foarte constienta de ce spuneti voi, insa am avut grija ca asta sa fie o iubire supravecheata! nu stiu daca intelegeti! am niste principii.... la mine in familie toate fetele au fost fecioare la nunta! deci daca vrea jucarie sa vina cu verigheta! am aceasta ambitie! oricum il cunosc pe dlX si e un tip simtit... iar cand am scris jucarie m-am referit la faptul ca nu e nimic serios!

mda....

ohhh yes! you're watching me!
crede-ma! nu tropaieste nuci un hormon in mine, ma ghidez si dupa vocea inimii si a ratiunii si vocea hormonilor are calus in gura! para si aud: de unde naiba ratiune? ei totusi putina tot exista!!!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:35

Postat pe 10 Mai 2009 18:37
Mda......vrabia malai viseaza......
andreea1976
Postat pe 10 Mai 2009 18:43
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 18:35:04

mda....

crede-ma! nu tropaieste nuci un hormon in mine, ma ghidez si dupa vocea inimii si a ratiunii si vocea hormonilor are calus in gura! para si aud: de unde naiba ratiune? ei totusi putina tot exista!!!

hai mai draga mea da-ti seama la bautura.... nu esti don'soara Maitrey..... a lui Eliade mie replicile tale ini sun atat de banal si sincera sa fiu ... cred ca si tu singura iti dai seama ca semeni cu un iepuras duracell..... noi astia mai "batraiori" preferam alte convingeri....din alea realiste.... nu-mi zi mie ca daca ti-ai pus in cap sa "o elimini" pe roscata .... nu esti constienta de faptul ca te asteapta doar ridicolul unei relatii cu un barbat mai in varsta care si-a parasit partenera de vita pt o pustoaica fara minte.... sau crezi ca esti monicutza????

aia draga mea era versata pe toate partile pana sa il prinda pe iri in lat.... u esti cam idealista....
ia pune mana si da-te la coman de pe topicul cu virginitatea ui cu tot poate fiti iese ceva acolo....

dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Mai 2009 18:45
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-10 18:45:31
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 18:35:04

mda....

bine draga! nu voi uita! voi avea grija sa il indepartez pe domnul X din my life! cred ca mana la urma aveti dreptate! defaptnu cred, sunt convinsa!!!!

hai mai draga mea da-ti seama la bautura.... nu esti don'soara Maitrey..... a lui Eliade mie replicile tale ini sun atat de banal si sincera sa fiu ... cred ca si tu singura iti dai seama ca semeni cu un iepuras duracell..... noi astia mai "batraiori" preferam alte convingeri....din alea realiste.... nu-mi zi mie ca daca ti-ai pus in cap sa "o elimini" pe roscata .... nu esti constienta de faptul ca te asteapta doar ridicolul unei relatii cu un barbat mai in varsta care si-a parasit partenera de vita pt o pustoaica fara minte.... sau crezi ca esti monicutza????

aia draga mea era versata pe toate partile pana sa il prinda pe iri in lat.... u esti cam idealista....
ia pune mana si da-te la coman de pe topicul cu virginitatea ui cu tot poate fiti iese ceva acolo....

amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:49
gata! m-am hotarat, m-ati hotarat! ii dau ignore domnului X si imi fac un gagiu de varsta mea!!!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 18:54
buna fetelor dak avetzi nevoie de sfaturi si vretzi sa discutatzi mai multe eu va stau la dispozitzie v`am popat

Postat pe 10 Mai 2009 18:54
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 13:23:30m-am indragostit de un gagiu cu 16 ani mai mare... faza e ca si el ma place, insa are gagica! vreau s-o anihilez!

gagiu si gagica,cati ani ai de le spui asa?
ETE_EU
Postat pe 10 Mai 2009 19:02
amalia am citit povestea ta si sincer esti inca micutza mai bine traiestetzi viatza acuma cat mai potzi si alaturi de un baiat mai potrivit de varsta ta sa nu crezi k acel domn X e singurul de pe pamant tu esti tanara ai toata viatza inainte simte din plin k traiesti pt k mai tarziu sa iti aduci aminte de momente cu drag si nazbatiile cu prietenii mergi peste tot...nu te opri la varsta ta eu eram singura si era mai bine dar nush ce e cu voi unele fete in ziua de azi numai iubiri avetzi in cap si haine ...dar scoala??si carte???mai avetzi de trecut prin multe revenitziva odata ce atata iubire k vetzi fi o viatza intreaga legata de iubire...distreazate si lasa iubirea simte viatzaaa va veni si persoana potrivita!!!!

Postat pe 10 Mai 2009 19:02
De la: ETE_EU, la data 2009-05-10 19:02:28
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 13:23:30m-am indragostit de un gagiu cu 16 ani mai mare... faza e ca si el ma place, insa are gagica! vreau s-o anihilez!

gagiu si gagica,cati ani ai de le spui asa?

Are 16 ani
andreea1976
Postat pe 10 Mai 2009 19:06
De la: scorpia_ade, la data 2009-05-10 19:02:49amalia am citit povestea ta si sincer esti inca micutza mai bine traiestetzi viatza acuma cat mai potzi si alaturi de un baiat mai potrivit de varsta ta sa nu crezi k acel domn X e singurul de pe pamant tu esti tanara ai toata viatza inainte simte din plin k traiesti pt k mai tarziu sa iti aduci aminte de momente cu drag si nazbatiile cu prietenii mergi peste tot...nu te opri la varsta ta eu eram singura si era mai bine dar nush ce e cu voi unele fete in ziua de azi numai iubiri avetzi in cap si haine ...dar scoala??si carte???mai avetzi de trecut prin multe revenitziva odata ce atata iubire k vetzi fi o viatza intreaga legata de iubire...distreazate si lasa iubirea simte viatzaaa va veni si persoana potrivita!!!!

deci am spus ca voi rupe relatia! cat despre scoala, ei bine am cu ce ma lauda!!!!! tocmai de aceea am deschis acest subiect pe forum, pt ca daca le-as spune prietenelor ar spune canu e adevarat , ca sunt prea constiincioasa ca sa gandesc asa! ce sa zic: cred doar ca a rabufnit o alta persoana din mine! am citit totul si nu ma recunosc! nici nu-mi vine a crede ca am gandit astfel!
amalia_kudika
Postat pe 10 Mai 2009 19:08
De la: amalia_kudika, la data 2009-05-10 19:08:55
De la: scorpia_ade, la data 2009-05-10 19:02:49amalia am citit povestea ta si sincer esti inca micutza mai bine traiestetzi viatza acuma cat mai potzi si alaturi de un baiat mai potrivit de varsta ta sa nu crezi k acel domn X e singurul de pe pamant tu esti tanara ai toata viatza inainte simte din plin k traiesti pt k mai tarziu sa iti aduci aminte de momente cu drag si nazbatiile cu prietenii mergi peste tot...nu te opri la varsta ta eu eram singura si era mai bine dar nush ce e cu voi unele fete in ziua de azi numai iubiri avetzi in cap si haine ...dar scoala??si carte???mai avetzi de trecut prin multe revenitziva odata ce atata iubire k vetzi fi o viatza intreaga legata de iubire...distreazate si lasa iubirea simte viatzaaa va veni si persoana potrivita!!!!

deci am spus ca voi rupe relatia! cat despre scoala, ei bine am cu ce ma lauda!!!!! tocmai de aceea am deschis acest subiect pe forum, pt ca daca le-as spune prietenelor ar spune canu e adevarat , ca sunt prea constiincioasa ca sa gandesc asa! ce sa zic: cred doar ca a rabufnit o alta persoana din mine! am citit totul si nu ma recunosc! nici nu-mi vine a crede ca am gandit astfel!

stai asha... dubla personalitate?
pai shi ce o face pe cealalta sa iasa la suprafata?
k io nu cred k ieri erai topita dupa dl x... shi azi nu mai esti
poate ai o probl p care nu e bn sa o ignori!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 11 Mai 2009 12:38
Hi!
Cassey
Postat pe 13 Mai 2009 15:38
De la: Cassey, la data 2009-05-13 15:38:57Hi!

Iar iti faci reclama?????
andreea1976
Postat pe 14 Mai 2009 18:04
Buna Amalia,

Daca vorbesti serios ca nu ai cu cine vorbi despre ce ti se intampla tie , imi spui unde esti?
Daca nu est ideparte , ci in Romania , eu cred ca oricand poti sa discuti cu cine vrei...
Eu nu stiu de ce ti-ai mai pierdut rabdarea sau timpul si nu ai scris ,despre ce este vorba ?
Eu astept a scrii problema ta , poate ti-o poti rezolva in vreun fel.
......!!!! Restul dupa aia ... Numai daca nu ti-ai rezolvat-o inca
ElainaD
Postat pe 14 Iulie 2009 18:24
Buna ,

Orice ai cauta, principalul este ca te-ai decis de ce sa te ocupi.. Daca asta vrei sa faci , bravo!
Astept sa vad ce probleme .. de picanterii , ... mai ai... mai stii ce idei ne vin
ElainaD
Postat pe 14 Iulie 2009 19:15
Parerea mea este sa nu spui unde esti si sa-i trimiti doar aceasta intrebare misterioasa lui Dan Diaconescu:
Cauta-ma.
Iar noi facem pariuri:O gaseste sau nu o gaseste...5 lei deschiderea.
kudika023770
Postat pe 15 Iulie 2009 15:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Petreceri unde iti poti gasi jumatatea :) 4 De la: Titanika 2 Februarie 2012 18:54
kum il recuceresc? 28 De la: kudika473351 20 Noiembrie 2011 10:03
ma intreb..a meritat? 19 De la: aadelinnne 24 August 2008 13:26
Daca vrei sa stii mai mult 13 De la: dia36 5 Octombrie 2009 23:47
de ce nu luptam pentru iubirea noastra???? 5 De la: onuta81 16 Februarie 2009 20:05