Setari Cookie-uri

Nu vreau sa renunt!!!

De la: nightspade, la data 2009-05-13 00:24:44
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-13 00:17:53
De la: ralu_zar, la data 2009-05-13 00:10:54
De la: nightspade, la data 2009-05-12 23:37:13
De la: ralu_zar, la data 2009-05-12 23:36:16hmm....ce-i aici?

nimic interesant......

da' tu pe topicul tau nu stii sa mai raspunzi??

pai daca o vazut ca nu are nici o sansa pe topic la el... a iesit prin vecini.. poate agata si el ceva....

mai cucoana hai ca mai intepat toata ziua si ma faci sa mi ies din pepeni.....care e problema ta?ai ceva impotriva barbatilor sau suferi de vreo boala.......daca te uiti mai bine la profilul meu ai sa observi ca sunt pe siteul asta de 2 zile....si poate nu stiu multe chestii de pe aici....cat despre fellul in care imi vorbesti .....ESTE INFECT.....PUTE......sincer nu ma intereseaza persoana ta si mi ai face un bine daca te ai abtine de la comentarii....

stii ceva ,sincer cred ca ar trebui sa vb mai frumos ea nu te-a jignit spre deosebire de ce ai scris tu aici
ralu_zar
Postat pe 13 Mai 2009 01:22
De la: nightspade, la data 2009-05-13 00:24:44mai cucoana hai ca mai intepat toata ziua si ma faci sa mi ies din pepeni.....care e problema ta?ai ceva impotriva barbatilor sau suferi de vreo boala.......daca te uiti mai bine la profilul meu ai sa observi ca sunt pe siteul asta de 2 zile....si poate nu stiu multe chestii de pe aici....cat despre fellul in care imi vorbesti .....ESTE INFECT.....PUTE......sincer nu ma intereseaza persoana ta si mi ai face un bine daca te ai abtine de la comentarii....

Vaiiii ce m'ai ranit ... M'ai facut sa plang

Auzi tu bäi acela i'a mai invata sa mai vorbesti..... ce daca esti de doua zile pe forum?? crezi ca'mi pasa...???.
Din cate se vede te cam crezi la tine pe tarla, nu pe forum.... Si n'ai auzit de cei 7 ani de acasa?? Ii ai sau habar n'ai de ei??
Si ai grija cum mai vorbesti data viitoare.....

Respecta daca vrei sa fii respectat

Si auzi la el.. vrea prietena... intai de toate intreaba'te si de ce nu ai prietena...
Care crezi ca ar sta cu unu' ca tine care jigneste o fata???
Diavolyta_
Postat pe 13 Mai 2009 01:30
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-13 01:30:00
De la: nightspade, la data 2009-05-13 00:24:44mai cucoana hai ca mai intepat toata ziua si ma faci sa mi ies din pepeni.....care e problema ta?ai ceva impotriva barbatilor sau suferi de vreo boala.......daca te uiti mai bine la profilul meu ai sa observi ca sunt pe siteul asta de 2 zile....si poate nu stiu multe chestii de pe aici....cat despre fellul in care imi vorbesti .....ESTE INFECT.....PUTE......sincer nu ma intereseaza persoana ta si mi ai face un bine daca te ai abtine de la comentarii....

Auzi tu bäi acela i'a mai invata sa mai vorbesti..... ce daca esti de doua zile pe forum?? crezi ca'mi pasa...???.
Din cate se vede te cam crezi la tine pe tarla, nu pe forum.... Si n'ai auzit de cei 7 ani de acasa?? Ii ai sau habar n'ai de ei??

Si auzi la el.. vrea prietena... intai de toate intreaba'te si de ce nu ai prietena...

De ce nu am prietena? pentru ca jignesc femeile nu? hmmm...daca eu sunt blond tu esti si mai blonda decat mine.......in primul rand ce adevar din ceea ce am zis eu te a deranjat cel mai mult??faptul ca ti am spus felul in care vorbesti este infect? dovedeste mi ca nu e asa....ca suferi de vreo boala? ai o boala sigur,iti place sa i critici pe altii la un mod dur,suparator, abtinete ti ar sta mai bine; iar despre cei 7 ani ai mei de acasa,nu stiu cine ii mai are in ziua de azi,trezeste te si uita te in jurul tau..sit despre respect nu esti in masura sa vorbesti tu despre el...mai studiaza DEX -ul poate acolo o sa vezi o definitie clara a cuvantului RESPECT..

Postat pe 13 Mai 2009 03:19
De la: ralu_zar, la data 2009-05-13 01:22:43
De la: nightspade, la data 2009-05-13 00:24:44
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-13 00:17:53
De la: ralu_zar, la data 2009-05-13 00:10:54
De la: nightspade, la data 2009-05-12 23:37:13
De la: ralu_zar, la data 2009-05-12 23:36:16hmm....ce-i aici?

nimic interesant......

da' tu pe topicul tau nu stii sa mai raspunzi??

pai daca o vazut ca nu are nici o sansa pe topic la el... a iesit prin vecini.. poate agata si el ceva....

mai cucoana hai ca mai intepat toata ziua si ma faci sa mi ies din pepeni.....care e problema ta?ai ceva impotriva barbatilor sau suferi de vreo boala.......daca te uiti mai bine la profilul meu ai sa observi ca sunt pe siteul asta de 2 zile....si poate nu stiu multe chestii de pe aici....cat despre fellul in care imi vorbesti .....ESTE INFECT.....PUTE......sincer nu ma intereseaza persoana ta si mi ai face un bine daca te ai abtine de la comentarii....

stii ceva ,sincer cred ca ar trebui sa vb mai frumos ea nu te-a jignit spre deosebire de ce ai scris tu aici

ba ma jignit....uita te la mesajele recente si ai sa vezi unde...ca nu ma luam de ea aiurea...

Postat pe 13 Mai 2009 03:27
De la: nightspade, la data 2009-05-13 03:19:11
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-13 01:30:00

De ce nu am prietena? pentru ca jignesc femeile nu? hmmm...daca eu sunt blond tu esti si mai blonda decat mine.......in primul rand ce adevar din ceea ce am zis eu te a deranjat cel mai mult??faptul ca ti am spus felul in care vorbesti este infect? dovedeste mi ca nu e asa....ca suferi de vreo boala? ai o boala sigur,iti place sa i critici pe altii la un mod dur,suparator, abtinete ti ar sta mai bine; iar despre cei 7 ani ai mei de acasa,nu stiu cine ii mai are in ziua de azi,trezeste te si uita te in jurul tau..sit despre respect nu esti in masura sa vorbesti tu despre el...mai studiaza DEX -ul poate acolo o sa vezi o definitie clara a cuvantului RESPECT..

Hai ca de acum ai inceput sa ma plictisesti din ce in ce mai mult....
Daca nu'ti convine ceva n'ai decat sa'ti stergi contu'....
Cum nu stii cum? E simplu... Dai clik sus pe "Profil" si ai in dreapta ta "Sterge'ti contul"... Hai apasa cu incredere....
Si stai linistit nu o sa'ti simta nimeni lipsa...
Hai ciaules....
Diavolyta_
Postat pe 13 Mai 2009 11:00
night spade,laso moale,in primul rand ea te-a luat la misto ca sa zic asa..nu te-a jignit dar daca tu nu faci diferenta ,e problema ta
ralu_zar
Postat pe 13 Mai 2009 11:29
hmmm hai sa'i aratam diferenta.... sa nu spuna ca sunt chiar asa de reaaaa

MIªTÓ adj. invar. (Arg.) (Foarte) bun, (foarte) frumos. ♦ (Substantivat, n., în expr.) A lua (pe cineva) la miºto = a-ºi bate joc (de cineva), a-l ironiza. – Din þig. mišto.
Sursa: DEX '98

JIGNÍ, jignesc, vb. IV. Tranz. 1. A atinge pe cineva în onoarea sau în demnitatea sa; a ofensa, a insulta. 2. (Înv.) A aduce un prejudiciu. [Var.: jicní vb. IV] – Din scr. žignuti.

Si acu' i'a sa pun si sinonimele la cuvantul "jigni" sa vedem daca gasim acolo ceva de "luat la misto"...

JIGNÍ vb. a insulta, a ofensa, a ultragia, (livr.) a injuria, a invectiva, a vexa, (pop.) a sudui, (fig.) a atinge, a rãni, (livr. fig.) a leza. (L-a ~ profund prin atitudinea lui.)
Sursa: Sinonime

Deci acu' ai vazut diferenta sau trebuie sa'ti si desenez??

Diavolyta_
Postat pe 13 Mai 2009 12:00
De la: iulia03, la data 2009-05-12 13:18:33Imi cer scuze... sunt asa nehotarata.... dupa ce am scris mesajul, l-am sters.... Simt ca o sa cedez psihic! As aprecia f mult sfaturile voastre in ce priveste situatia in care ma aflu.

Dupa 5 ani si jumatate de relatie cu planuri de casatorie, copii, etc, in decembrie am aflat de existenta unei alte femei. El a fost primul barbat din viata mea si il iubeam din tot sufletul. S-a intors la mine, apoi a revenit la ea. In momentul de fata ea locuieste la el, dar noi vb aproape zilnic la telefon, ne vedem. El mi-a spus ca e nehotarat, ca nu ii vine sa creada ca ne-am despartit, si ca nu stie ce sa faca, ca nici nu poate sa ma lase sa imi vad de viata mea (nu ca as putea sa fac acest lucru). Am aflat de la un prieten comun ca a incercat sa se desparta de ea, dar ca familia nu l-a lasat (el este f legat de familia lui, cu care eu nu am fost in relatii excelente.... femeia cu care e acum, in schimb a stiut sa se apropie de ei). Trebuie sa mentionez faptul ca am incercat sa ies cu alti barbati, dar nu reusesc sa ma apropii de nimeni, ma gandesc tot timpul numai la el. Am incercat sa fiu indiferenta fata de el, stiu ca asta il atrage si mai mult, dar nu reusesc pentru mult timp. Il vreau inapoi, dar nu stiu cum sa procedez!!!

Dragostea trece peste familia lui...Insa el nu te iubeste...nu stiu cum poti trai cu gandul ca traieste cu alta si tu il iubesti.uita-l draga mea.....nu te mai chinui......nu vezi barbatii din jur?poate unul chiar te asteapta..

Postat pe 13 Mai 2009 12:06
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-13 12:00:56hmmm hai sa'i aratam diferenta.... sa nu spuna ca sunt chiar asa de reaaaa

MIªTÓ adj. invar. (Arg.) (Foarte) bun, (foarte) frumos. ♦ (Substantivat, n., în expr.) A lua (pe cineva) la miºto = a-ºi bate joc (de cineva), a-l ironiza. – Din þig. mišto.

JIGNÍ, jignesc, vb. IV. Tranz. 1. A atinge pe cineva în onoarea sau în demnitatea sa; a ofensa, a insulta. 2. (Înv.) A aduce un prejudiciu. [Var.: jicní vb. IV] – Din scr. žignuti.

Si acu' i'a sa pun si sinonimele la cuvantul "jigni" sa vedem daca gasim acolo ceva de "luat la misto"...

JIGNÍ vb. a insulta, a ofensa, a ultragia, (livr.) a injuria, a invectiva, a vexa, (pop.) a sudui, (fig.) a atinge, a rãni, (livr. fig.) a leza. (L-a ~ profund prin atitudinea lui.)

respecta daca vrei sa fii respectata

Postat pe 13 Mai 2009 12:08
De la: nightspade, la data 2009-05-13 12:08:43
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-13 12:00:56hmmm hai sa'i aratam diferenta.... sa nu spuna ca sunt chiar asa de reaaaa

respecta daca vrei sa fii respectata

Ce vrei sa'ti caut si cuvantu' "respect" ... Stai ca acu' ti'l dau....
Incaaaaa putiiinnnnnnnnnnnnnn
Diavolyta_
Postat pe 13 Mai 2009 12:11
aaaa da' de ce ma copii? a?? aa?????? aaaaaaa????????????
Diavolyta_
Postat pe 13 Mai 2009 12:12
M-ati facut sa rad!!! Stiu ca nu sunt prima si nici ultima care trece/a trecut prin asa ceva si nu intentionez sa ma plang/victimizez si sa va spun prin ce am trecut.... Am ajuns si la psiholog... Mi se spune ca sunt fraiera, proasta, prietenii ma vorbesc.... Mi se mai spune totodata ca uimesc prin atitudinea mea (ca l-am putut ierta dupa tot ce a facut). Stiu ca m-am umilit, ca o fac in continuare; au trecut 5 luni si eu tot nu mi-am revenit...

stiu ca e mult timp de cand ai scris asta..poate deja ti-a trecut..dar stai linistita ca suntem multe asa...
si ca sa stii esti "copil" cu 5 luni...eu ma chinui asa de un an...cu du-te vino...dince am citit sfatul fetelor si al baietilor sa stii ca au dreptate...si stiu si eu ca au dreptate..si am zis de multe ori asa...o sa fac..o sa dreg..dar degeaba...e usor de spus dar mai greu de facut...sunt exact in aceeasi situatie ca a ta...
nu o sa renunte la noi..dar nici la "Ea" ...
camy_alexa
Postat pe 11 Iunie 2009 14:38
si pana la urma ce decizie ai luat? ...cred ca te-ai impacat cu el si nu mai ai timp sa intri pe forum sa ne dai si noua vestea
klaudya_e
Postat pe 22 Iunie 2009 13:30
De la: iulia03, la data 2009-05-12 13:18:33Imi cer scuze... sunt asa nehotarata.... dupa ce am scris mesajul, l-am sters.... Simt ca o sa cedez psihic! As aprecia f mult sfaturile voastre in ce priveste situatia in care ma aflu.

Dupa 5 ani si jumatate de relatie cu planuri de casatorie, copii, etc, in decembrie am aflat de existenta unei alte femei. El a fost primul barbat din viata mea si il iubeam din tot sufletul. S-a intors la mine, apoi a revenit la ea. In momentul de fata ea locuieste la el, dar noi vb aproape zilnic la telefon, ne vedem. El mi-a spus ca e nehotarat, ca nu ii vine sa creada ca ne-am despartit, si ca nu stie ce sa faca, ca nici nu poate sa ma lase sa imi vad de viata mea (nu ca as putea sa fac acest lucru). Am aflat de la un prieten comun ca a incercat sa se desparta de ea, dar ca familia nu l-a lasat (el este f legat de familia lui, cu care eu nu am fost in relatii excelente.... femeia cu care e acum, in schimb a stiut sa se apropie de ei). Trebuie sa mentionez faptul ca am incercat sa ies cu alti barbati, dar nu reusesc sa ma apropii de nimeni, ma gandesc tot timpul numai la el. Am incercat sa fiu indiferenta fata de el, stiu ca asta il atrage si mai mult, dar nu reusesc pentru mult timp. Il vreau inapoi, dar nu stiu cum sa procedez!!!

NU MERITA.
nu merita efortul tau.. nu merita atentia ta, nu merita iubirea ta, nici el nici familia lui.
nu renunta la tine, renunta la batalia pt el, daca te-ar fi iubit s-ar fi pus dea curmazisul cu toti fie si cu familia lui si ar fi facut tot sa fie cu tine...
incepe o alta viata, pt ca acesteia trebuie sa-i pui punct sau stresul va fi prea mare si sincer.. nu merita.. nu merita sa te lupti cu o armata iar tu sa fi singura... lupta pt tine.. pt principile tale, pt fericirea ta.. pt ca el a facut deja asta.. dar fara tine... multi noroc si mergi inainte. nu pleca privirea, nu p-leci din vina ta.. e vina lui. nu te acuza.
cathysailor
Postat pe 22 Iunie 2009 15:03
stiti ce mi se pare cel mai naspa aici?faptul ca uneori o pers ne cere sfaturi disperate si multi dintre noi ajungem mai degraba sa o atacam sa ii aducem noi fel si fel de acuzatii.sa nu uitam ca fiecare in viata am cazut odata macar prada unei iubire care ne-a facut sa ne pierdem mintile sau pt un timp poate chiar demnitatea.sa nu uitam ca nu toti sintem la fel de puternici.sint pers cu o sensibilitate mai aparte,care oricum isi rezolva probl,depasesc o astfel de situatie dar in timp.ce pot sa ii spun iuliei este ca fara doar si poate nu mai trebuie sa spere la nimic,sa isi vada de viata ei.va fi greu dar nu imposibil.mai tirziu nici nu ii va veni sa creada ca a suferit atit,pt cine?pt ce?iar regratele tare cred ca vor fi ale lui si nu ii va mai pasa iuliei .curaj-va fi bine un pic mai tirziu.vei vedea!!!!
byancabogdan
Postat pe 22 Iunie 2009 21:54
stiu cum e pe propria piele,am pus capat acujm 6 ani,eu am fost casatorita si cu un copil la mijloc,casa ,masa,etc.a fost foarte greu,cind am luat decizia.simteam ca nu pot duce durerea aceea,am plis 2 saptamini zi si noapte,am crezut ca imi sar din balamale nu gluma.gindestete ca aceea EA asa la manevrat de mi-au luat totul,casa.......a trecut,acum sint foarte bine eu si copilul ,am un servici....wou....traznet de bine platit.am satisfactia doar ca el regreta enorm ,e foarte nefericit ,o tavaleste in batai nu gluma,lucruri de care eu nu am avut parte alaturi de el.sti iulia cum imi amintesc de el?????????????foarte vag parca a fost ceva foarte demult.si gindestete a fost o casnicieau fost 13ani,din liceu incepind.eu chiar ma bucur ca nu ne cauta deloc.nu a avut iciodata tupeul sa dea ochii cu noi,sa ne priveasca.asa ca se poate,crede,ma
byancabogdan
Postat pe 22 Iunie 2009 22:04
asta e id-ul meu daca vrei sa pove:ID byancabogdan
byancabogdan
Postat pe 22 Iunie 2009 22:18
fata, asta se foloseste de tine,tu suferi ca fraiera, el sigur stie si poate ii face placere sa te vada topita dupa el. ignora
d_a
Postat pe 25 Iunie 2009 13:31
vorbeste cu el si spune-i k asa nu mai merge.sa aleaga ori ea ori tu.sa inteleg k nu il leaga vreun copil de ea...asa k ori alba ori neagra
kudika041777
Postat pe 26 Iunie 2009 11:28
iulia ce dumnezeu?o data ce locuieste cu aia nici n-ar mai fi trebuit sa-l mai bagi in seama ,si tu ii raspunzi la telefon??cel putin o perioada rupe-te de tot cel putin pana iti trece tie,chiar nu mai are nici un rost sa te mai gandesti la ce-ar fi putut fi intre voi?dupa ce iti trece de tot poti sa pastrezi o leg amicala cu el si asta doar dak el te cauta si se intereseaza de soarta ta.n-are nici un rost iulia..stiu stiu cat de greu e si cat suferi dar capul sus si mergem inainte stii tu vb aia ce nu te dobora te ridica
ai grija de tine si procedeaza in asa fel incat tu sa te simtit implinita si fericita.
criss_criss
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:39
De la: byancabogdan, la data 2009-06-22 22:18:13asta e id-ul meu daca vrei sa pove:ID byancabogdan

pot si eu? pot sa pove ? acum stiu Id-ul
kudika046333
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:43
De la: iulia03, la data 2009-05-12 13:27:42Da, problema e ca eu nu am puterea sa nu ii raspund la telefon, sa nu vorbesc cu el. Lui nu ii place sa lupte, se complace in aceasta situatie. Tot eu am fost cea care s-a tinut dupa el la inceputul relatiei noastre, timp de un an de zile. As face-o si acum, dar nu mai am rabdare sa astept prea mult, pt ca timpul zboara f rpd...

Incearca sa ai mai mult respect fata de tine insati. Cred ca tu esti mai importanta decat el, in fond, o singur viata avem. Fii demna si nu-l mai cauta, poate ca in primele saptamani o sa-ti fie mai greu, dar in timp te vei obisnui cu noua situatie.

Crede-ma cand iti spun ca daca el te-ar fi iubit cu adevarat, nu te-ar fi inselat cu cealalta femeie, n-ar fi stat la cheremul familiei, ci ar fi luptat pentru tine si relatia voastra.

Viata ta merge inainte, cu sau fara el. :)
franziska_eu
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:03
mai ce sa-ti zic e foarte complicat exista insa si posibilitatea sa profite de dragostea ta ... tu st cel mai bn cum e el ,tu il cunosti si sti ce ii poate pielea ... deschide bn ochii si vezi ce se intampla cu adevarat ... la treaba cu parinti te inteleg ca suntem cam in aceeasi situatiedar eu nu ma pot lipsi de ai mei in schimb asta e educatia care ne-au dat-0 sa nu-i lasam
alexya_my
Postat pe 3 Septembrie 2009 20:28
Toata viata trecem prin asemenea deceptii, se intampla sa fim mintiti, pacaliti, inselati, sa realizam ca nu suntem iubiti, ca am investit prea mult, etc. Tot ce pot sa-ti spun este ca niciun barbat nu e de neinlocuit. Pierzi unul, vin altii si sigur vei gasi pe cineva mai potrivit. Asa cum ti s-a spus deja, un barbat cand iubeste face tot posibilul sa fie cu tine, ceea ce... nu e in cazul tau. Si da, cel mai mult il va durea cand o sa vada ca iti vezi de viata ta, cu un alt barbat, nu stand si asteptandu-l pe el, ca Penelopa pe Ulise. Cred ca esti f. tanara. In trecut si eu mai credeam ca exista suflete-pereche. Acum realizez ca, de fapt, cuplul e un fel de joc al hazardului, cu alte cuvinte iei ce gasesti, iar cand te-ai plictisit, mergi mai departe. In orice caz, in jocul asta, doar tu esti importanta si asta trebuie sa te intereseze, sa-ti fie tie bine. Dupa cum vezi, iubitul tau a avut f. mare grija sa se simta el cat mai bine. Te inteleg ca nu doresti sa iesi cu alti barbati, ca nu-ti arde de asa ceva, dar mai exista si alte lucruri si pasiuni pe lumea asta, nu numai barbatii. Viata ta poate sa devina foarte interesanta, cu conditia sa lasi trecutul si sa-ti permiti sa te bucuri de noul care oricum va aparea in calea ta.

Postat pe 3 Septembrie 2009 20:31
Excelent raspuns. Asa ar trebui procedat! ... exista insa o singura problema: simti... si asta te opreste sa gandesti sau sa actionezi corect! Nu asculta niciun sfat, toate sunt ganduri ale altor persoane neimplicate in niciun fel in povestea ta. Crede-ma! Fa ceea ce simti, arunca-te cu capul inainte si vezi ce iasa. Ca om adult ai dreptul SA GRESESTI!
thermo
Postat pe 4 Septembrie 2009 11:39
eu as incerca sa te sfatuiesc altceva decat s-a scris pana acum....
din proprie experienta pot spune ca daca dai drumul iubirii...te marcheaza pe veci...adica daca simti ca acel barbat e iubirea vietii tale....de ce naiba sa nu lupti pt el?ce te costa? suferinta...poate....dar daca totul va iesi asa cum vrei tu....cine stie cu cata fericire va fi ea rasplatita?
incearca sa fii optimista si puternica....si ai incredere in tine si in fortele proprii...pt ca asa cum s-a mai scris....intre ei ceva scartaie...asadar incearca sa-l supui alegerii intre voi doua dar numai dupa ce esti convinsa ca el e marea ta iubire...
fii ferma si hotarata...si succes in tot ceea ce vei face...

lizutza_girl
Postat pe 5 Septembrie 2009 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cand doare sufletul.... 31 De la: rockk 3 Martie 2011 18:14
Mai exista o sansa? 12 De la: kudika084416 17 Noiembrie 2009 17:00
Oare sa fie nehotarata? 235 De la: leo_ 11 August 2010 21:49
imi dau drumul prea repede uneori ..sfaturi?mc 15 De la: Flamed 26 Decembrie 2012 17:02
am nevoie de cateva pareri, pls... 14 De la: elle26 28 Iulie 2009 11:34