Mai multe
| Fanteziile au si ele limitele lor.Daca depasesti, s-ar putea sa nimeresti pe un drum interzis. | ||
|
kudika023770 Postat pe 24 Mai 2009 22:19 |
||
|---|---|---|
da tu ai sta linista stiind ca in momentul ala sotul tau se simte bine cu altele???
|
||
|
deea_13kiss Postat pe 18 Iunie 2009 17:26 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-15 13:56:42buna pote ai luat decizia dar am sa-ti vovestesc ceva nu chiar cum vrei tu sa faci dar e ceva asemanator.este cu totul absolut real. sotul meu , inainte de mine a fost casatorit 13 ani iar sotia lui i-a facut aproape acelasi cadou adica erau prieteni cu inca un cuplu de aceeasi varsta prieteni prietene diferenta e ca au facut schimb de parteneri si actiunea a avut loc in aceeasi camera. dar de atunci ea si-l imagina pe el cu aia si el pe ea cu celalalt. au "fiert" asa cam 3 ani si in fine s-au despartit. fiecare vroia sa isi reia viata de cuplu cu altcineva. acuma in situatia ta poate ca e altceva ca poate tu nu esti prezenta dar cred ca ai sa regreti daca vei face asa ceva.este decizia ta! |
||
|
|
||
|
miha3dana Postat pe 18 Iunie 2009 17:59 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-15 15:22:45 Majoritatea barbatilor au o astfel de fantezie fie ca recunosc sau nu in fata iubitei. Poate fi doar curiozitate, nu inseamna ca nu-i ajunge una singura. nu ca as avea eu experienta in casnicii, dar mai mult ca sigur s-ar strica ceva din relatia voastra... si la o adica, cum te asiguri ca totul o sa fie bine? o sa il intrebi pe el? chiar tu ai zis la inceput ca nu suporti gandul sa il vezi "infipt" in una... crezi ca o sa iti placa gandul ca il vei stii "infipt" in 2?
|
||
|
Rock_this Postat pe 18 Iunie 2009 18:01 |
||
|
prea multe pareri, intrebari si etc. Mai bine ar zice fiecare ce a intrebat femeia asta. Daca esti tip(a) cum ai proceda, ce ai gandi, etc. Eu cred ca sotul tau nu va accepta. De ce? Ma pun in situatia lui. Imi iubesc sotia, si cand imi face acest cadou, (unul minunat ce-i drept) o indragesc de o mie de ori. Si e vorba doar de idee ca vrea sa imi faca aceasta fantezie, ideea ca ma lasa,,, ajungi sa apreciezi o astfel de femeie care face asta din dragoste si nu din indiferenta. Si daca are voie sa faca asta, ca il lasi tu, tu crezi ca el va vrea cu doua necunoscute? Nu, te va vrea pe tine si pe alta. Crezi ca el nu te va vrea langa el, chiar daca e surpriza lui. E ca si cum ai da un cadou dar nu ai sta sa fie deschis. Eu zic ca nu are rost sa faci ce zici, e ok ca idee dar nu se va intampla. Mai bine vorbeste cu el, atunci cand va fi cazul. "Dragul meu, ai fost si esti cel mai bun barbat, nu din lume ci din viata mea. Te iubesc si nu as vrea sa schimb nimic. Dar as vrea sa iti dau un cadou. Uite, alege orice fantezie ai. Vreau sa o faci. Ce anume vrei?" Eu asta as face daca as fi in locul tau. Sper ca ti-am raspuns cat de cat bine si mai sper sa nu intru in gura lumii care analizeaza greseli gramaticale, ideologi, probleme de despartire. NU te va parasii sotul tau niciodata pentru asta. Sa fi sigura. |
||
|
orice_e_posibil Postat pe 5 Iulie 2009 14:49 |
||
| Pana la urma ce ai stabilit? | ||
|
Kathara Postat pe 6 August 2009 12:12 |
||
|
Sotul meu mi-a refuzat propunerea, drept pentru care am fost curioasa sa aflu care ar fi fost atitudinea altor barbati. Acesta a fost motivul pentru care am initiat acest subiect. Alt motiv a fost acela de a stii cum privesc acest lucru alte femei, pentru ca eu personal ma luptam cu sentimentul ca nu pot accepta o astfel de fantezie dar si cu ideea ca nu suntem stapanii altor fiinte , ma intrebam daca iubirea mea fata de sot ma impiedica sa accept sau egoismul si simtul proprietatii. Va multumesc pentru raspunsuri, in multe dintre ele m-am regasit.
|
||
|
valita76 Postat pe 6 August 2009 12:38 |
||
|
valitooooooooooooo inebunisi? ce sa faci cadou?................stai potolitaaaaaaaaaaa...sa nu te vaz plingind
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 14:38 |
||
uhhhhhhhh rasuflai usurata acum bun sot sa refuze...inca te iubeste
|
||
|
mikela_my Postat pe 6 August 2009 14:39 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-15 13:56:42 Daca aceasta nu e si fantezia ta, de ce tii neaparat sa i-o indeplinesti? L-ai intrebat cum s-ar simti el sa te vada facand sex cu alti doi barbati? Pe pariu ca nu i-ar conveni. |
||
|
franziska_eu Postat pe 6 August 2009 15:06 |
||
| sa i faci coadou sotului tau fantezia de a se culca cu 2 femei, este orice altceva in afara de iubire, mai ales ca nu e si fantezia ta | ||
|
Aphrodite Postat pe 31 August 2009 18:01 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-15 13:56:42eu nu inteleg dc sunteti asa servile barbatilor? crezi ca o sa te paraseaca barbatul daca nu se f u t e cu 2?nu sunteti in ev mediu sa plecati capul cand i se s coala barbatului,poate si eu am fantezii cu o scula de negru dar nu reactionez asa ca ei, nu zic sa fac misto de tn dar pari speriata ca daca zice barbatul ca vrea 2 tu rpd ii aduci ,maine cand o sa zica ca o sa vrea 3 femei tu o sa zici da ca sarmanul o sa ramana cu fantezii neimplinite si ce o sa faca ?o sa moara? dc nu si a trait viata in tinerete?
|
||
|
altex Postat pe 1 Septembrie 2009 14:22 |
||
daca l lasi sa te insele inseamna ca esti altruista?
|
||
|
altex Postat pe 1 Septembrie 2009 14:26 |
||
| apel catre barbatii cu fantezii :lasati rusinea la o parte si cand nu sunteti intr o relatie serioasa satisfaceti le ca sa nu mai stea sotiile stresate ca aveti fantezii neimplinite si tre sa le innebuniti cu chestiile astea ,mi se pare corect ! | ||
|
altex Postat pe 1 Septembrie 2009 14:32 |
||
|
||
|
valita76 Postat pe 1 Septembrie 2009 14:36 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-15 13:56:42 parerea mea e sa'i spui ca ramane dator si ca vrei s'o faci cu 2 negrii. sunt curios ce zice
|
||
|
DieMann Postat pe 1 Septembrie 2009 15:17 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-15 13:56:42 Tanti,tu te auzi? esti asa disperata sa nu-l pierzi ca -i bagi femei in pat.Si ne mai miram de ce nu ne respecta partenerii nostri deloc.
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:44 |
||
De la: altex, la data 2009-09-01 14:26:23daca l lasi sa te insele inseamna ca esti altruista? Altruista sau batuta in cap? |
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:48 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-15 13:56:42 Acum ca stiu cine a deschis topicul nu cred o iota.Fata desteapta ,ne-a tras de limba pe tema asta.
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:51 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-15 14:24:51 As fi vrut sa stiu daca barbatii ar accepta un astfel de cadou de la sotie si daca sotiile ar avea motive pentru care sa nu faca un astfel de cadou ( m-am gandit eu la riscuri dar poate ca nu la toate) Ma gandesc la acelasi cadou pentru iubitul meu. Stiu ce si-ar dori - thailandeze...dar nu stiu de unde sa le iau... Nu stiu daca si-ar dori sex cu 2 tipe dar mi se pare o fantezie comuna a barbatilor, chiar daca nu o rostesc in fata partenerei. |
||
|
NumaiTu Postat pe 10 Septembrie 2009 22:31 |
||
De la: altex, la data 2009-09-01 14:22:59De la: valita76, la data 2009-05-15 13:56:42eu nu inteleg dc sunteti asa servile barbatilor? crezi ca o sa te paraseaca barbatul daca nu se f u t e cu 2?nu sunteti in ev mediu sa plecati capul cand i se s coala barbatului,poate si eu am fantezii cu o scula de negru dar nu reactionez asa ca ei, nu zic sa fac misto de tn dar pari speriata ca daca zice barbatul ca vrea 2 tu rpd ii aduci ,maine cand o sa zica ca o sa vrea 3 femei tu o sa zici da ca sarmanul o sa ramana cu fantezii neimplinite si ce o sa faca ?o sa moara? Nu sunt servila daca fac un asemenea cadou. iubitul meu e si prietenul meu cel mai bun, si amicul meu si cea mai buna prietena...stiu totul despre el, si mi se pare o ocazie buna de a-i descoperi reactiile post-sexuale cu 2 fete. Din ce am auzit de la barbatii care au facut-o cu 2 tipe simultan, excitatia este atat de mare incat nu reusesti sa faci mare lucru...
|
||
|
NumaiTu Postat pe 10 Septembrie 2009 22:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sex in 3. | 64 | De la: ionut_tudor 23 Martie 2010 16:16 |
| Cat timp...? | 17 | De la: mitura 7 Septembrie 2009 23:21 |
| Cine ma lamureste si pe mine cu ceva ?? | 5 | De la: Blue_eyes84 15 Mai 2009 21:09 |
|
|
||
| Urgent ajutor | 21 | De la: kudika_24733 13 Ianuarie 2013 14:22 |
| buna! as vrea sa aflu cateva pareri despre ceea ce mi se intampla, de 1 an si 3 luni sunt cu un baiat(29 ani) eu am 22, si facem sex doar de 2-3 ori pe luna ,doar cand vrea el ,daca am incercat sa discut cu el ca nu prea e normal tinand cont ca stam imp | 59 | De la: carolyn-a 6 August 2013 11:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.