Concurs: Care este povestea alunitei tale?

Subiect nou
Alege alt forum  
Subiect nou
Topicul anterior | Topicul urmator
Acest topic este inchis si arhivat!
Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:
Postat de andreea_bv pe 1 Iunie 2009 la 15:25
chiar am mai multe alunite pe care , trebuie sa recunosc ca nu leam dus la medic.nici nu au prezentat vre-un motiv de ingrijorare, ci doar de zambete. am o alunita mostenita de la strabunica mea pe buza inferioara, si mai mereu mi se atrage atentia ca m-am murdarit de pix:)) mai am una pe obrazul drept, care e super dulcica, pe gat mai am vreo 3, asa micute si dragute, mai am pedegetul mic de la picior una super haioasa...si inca multe altele micute, micute.
Postat de concursKudika pe 1 Iunie 2009 la 16:25
Castigatorii concursului nostru sunt:

ingerash_unik87
oanna_ely
didisa
karlutzyka
kiki_1234
t_rebelle
stefaniaandrei
Akara
mutzy
venusph2004

Acestia sunt rugati sa trimita un mesaj privat pe contul concurskudika pentru a li se explica modalitate prin care pot intra in posesia premiului.

In plus, toti participantii la concurs sunt invitati sa trimita un mesaj privat pe contul concurskudika pentru a li se explica modul in care pot intra in posesia mostrei de produs oferite tuturor participantilor.
Postat de concursKudika pe 10 Iunie 2009 la 17:57
Din motive organizatorice, castigatoarele concursului care inca nu au trimis mesaj de confirmare pe contul concurskudika sunt rugate sa isi revendice premiul pana vineri 12 iunie 2009. In caz contrar vor pierde dreptul la revendicarea premiului.
Varianta pentru tiparire
Alege alt forum