Setari Cookie-uri

Daca m-a lovit o data sa il iert?

Faptul ca tu simti ceea ce simti acum si ca nu l-ai iertat , ca nu iti e drag sa mai stai cu el, este raspunsul pe care ni-l ceri noua. De gresit ai gresit si tu in situatia respectiva ,insa acum tu te simti mai nedreptatita ptr ca el a si dat in tine ,ceea ce dovedeste ca este o persoana slaba.Nu cred ca este indicat sa ramai langa cineva daca nu ai tot sufletul acolo.
ionia
Postat pe 24 Mai 2009 11:08
De la: ionia, la data 2009-05-24 11:08:30 Faptul ca tu simti ceea ce simti acum si ca nu l-ai iertat , ca nu iti e drag sa mai stai cu el, este raspunsul pe care ni-l ceri noua. De gresit ai gresit si tu in situatia respectiva ,insa acum tu te simti mai nedreptatita ptr ca el a si dat in tine ,ceea ce dovedeste ca este o persoana slaba.Nu cred ca este indicat sa ramai langa cineva daca nu ai tot sufletul acolo.

u sigur ai citit atent subiectul???
scorpyoW
Postat pe 24 Mai 2009 12:19
multumesc frumos pt raspunsuri.. dar.. oh.. azi parinti lui s-au purtat cu mine foarte urat... adica am spus ceva si ei au luat-o ca si cum as fui avut intentii ascunse. ceea ce erea foarte departe de mine.
chestia este ca m-au facut sa ma simt ca ultimul om si sa-mi doresc sa plec cat mai curand... insa unde?
cathysailor
Postat pe 24 Mai 2009 18:23
De la: scorpyow, la data 2009-05-24 12:19:28
De la: ionia, la data 2009-05-24 11:08:30 Faptul ca tu simti ceea ce simti acum si ca nu l-ai iertat , ca nu iti e drag sa mai stai cu el, este raspunsul pe care ni-l ceri noua. De gresit ai gresit si tu in situatia respectiva ,insa acum tu te simti mai nedreptatita ptr ca el a si dat in tine ,ceea ce dovedeste ca este o persoana slaba.Nu cred ca este indicat sa ramai langa cineva daca nu ai tot sufletul acolo.

u sigur ai citit atent subiectul???

Ce mi-a scapat ? Tu l-ai citit?
ionia
Postat pe 24 Mai 2009 18:29
E groaznic ca o femeie sa treaca prin ce treci tu!Sa iti doresti sa pleci si sa nu ai unde sau cum!Faptul ca te-a lovit ,e josnic,jalnic,inuman!Faptul ca o persoana care spune ca te iubeste ,te loveste,e f dureros si iti lasa nu atat semne fizice si traume sufletesti!Chiar nu poti apela la nimeni care sa te ajute sa iesi din impasul acesta?Sa stai undeva,macar temporar(un frate,o matusa ).
Tu esti singura care sa decida daca nu-l mai iubesti si daca ii mai dai sau nu o sansa(spun asta in sensul ca tu stii cel mai bine povestea voastra,cat a fost frumos,cat te-a iubit sau nu etc....).Daca pui toate acestea in balantza si ai decis ca nu-l mai vrei....!Eu nu am inteles exact(e si greu sa scrii toate amanuntele)....pana la cearta respectiva el cum s-a purtat cu tine?Te iubeste si acum?T tine in brate?Si tu dk nu-l mai suporti si vrei sa scapi,cum il lasi sa te mai atinga?T intreb ...pt k nu am prins exact daca mai ai o relatie reala cu el sau stie si el ca te gandesti sa-l parasesti?
P S-eu am stabilit de la inceput cu iubitul meu niste reguli(nu scrise sau batute in cuie),dar am discutat asa in principiu si el stie ca indiferent de nervii nostrii,daca m-a lovit ,nu ma mai vede!Il iubesc enorm,dar exact cum ai spus si tu nu vreau atunci cand si-ar dori sa ma ia in brate,sa ma feresc d el,crezand ca vrea sa-mi dea vreo palma sau mai raU.Certurile sau diferentele de opinie exista intotdeauna,dar ne putem exprima si spune punctul de vedere si fara sa ne spargem capetele!
Multa bafta sa ai ,sa traiesti asa cum iti place tie!
luyyzz
Postat pe 24 Mai 2009 18:57
Cathysailor, te-am sfatuit sa-l lovesti pt ca asta as face eu! Nu sfatuiesc pe altii chestii pe care eu nu le-as face! Se enerveaza si mai tare?! Nici o problema, enerveaza-te si tu! Trebuie sa vada si sa simta ca esti capabila de orice, ca nu-ti pasa daca el se enerveaza si mai tare! Nu am spus sa-i dai si tu o simpla palma, ti-am spus sa-l lovesti in toata regula, cat mai tare, fara mila! Nu-l va crede nimeni daca va spune ca tu ai dat! Iar daca iti mai da vreuna si ramai cu semne, te-ai scos! Si sa faci asa sa fie si martori, daca se poate! Iar daca semnele nu sunt corespunzatoare, strangi si tu nitel din dinti si le faci mai credibile (aici sa nu ai martori!).
darksukkubus69
Postat pe 24 Mai 2009 22:24
De la: darksukkubus69, la data 2009-05-24 22:24:03Cathysailor, te-am sfatuit sa-l lovesti pt ca asta as face eu! Nu sfatuiesc pe altii chestii pe care eu nu le-as face! Se enerveaza si mai tare?! Nici o problema, enerveaza-te si tu! Trebuie sa vada si sa simta ca esti capabila de orice, ca nu-ti pasa daca el se enerveaza si mai tare! Nu am spus sa-i dai si tu o simpla palma, ti-am spus sa-l lovesti in toata regula, cat mai tare, fara mila! Nu-l va crede nimeni daca va spune ca tu ai dat! Iar daca iti mai da vreuna si ramai cu semne, te-ai scos! Si sa faci asa sa fie si martori, daca se poate! Iar daca semnele nu sunt corespunzatoare, strangi si tu nitel din dinti si le faci mai credibile (aici sa nu ai martori!).

mai soro tu realizezi ce o inveti pe fata asta ? pai daca ii da suturi in coasta si o da cu capul de usa cand ea dupa ce a facut-o in nshpe feluri a indraznit sa il faca ,,,idiot,,, tu cum crezi ca reactioneaza daca ii da un sut in fund sau o tigaie in cap???? o omoara naiba nenorocitul in casa ganditi si voi inainte sa mai dati sfaturi d-astea ca nu te pui cu un schizofrenic violent si om avea si noi mandria noastra si nervii nostri dar nu ne masuram forta noastra cu a unui barbat
Peony
Postat pe 25 Mai 2009 01:21
[/quote]

Iar daca iti mai da vreuna si ramai cu semne, te-ai scos! Si sa faci asa sa fie si martori, daca se poate! Iar daca semnele nu sunt corespunzatoare, strangi si tu nitel din dinti si le faci mai credibile (aici sa nu ai martori!). [/quote]

adica daca nu o loveste cum trebuie sa se mai bata si singura ca sa ii dea medicu legist certificat go shoot yourself ca n-ai minte nici cat o veverita
Peony
Postat pe 25 Mai 2009 01:23
De la: darksukkubus69, la data 2009-05-23 23:12:29Poti sa incerci sa ramai cu el...dar, fii atenta aici: in clipa in care nu-ti convine ceva, sa fii tu cea care ridica mana, sa devii tu violenta, cand cracneste, sparge-i un scaun in cap, fara avertisment! Nu te teme sa lovesti, ca pe el n-o sa-l creada nimeni daca spune ca l-ai lovit tu! Pune-ti toata ura in lovitura, riposteaza cu dusmanie, nu arata teama, mai degraba comporta-te ca si cum ai putea sa-l strivesti ca pe un vierme! Nu cred ca se va astepta! Iar daca va mai da in tine, fa in asa fel incat sa ramai cu semne, ba poti chiar sa ti le faci tu daca nu ies cum trebuie, dupa care iti scoti certificat medico-legal, faci plangere la politie si idiotul e mancat!

mai fata tu esti jackie chan sau van damme doaamne cat am putut sa rad de metodele tale , tine-le draga pentru tine nu mai invata tu lumea sa isi rupa scaunele in cap , daca la tine in casa e al treilea razboi mondial te priveste da nu invata si pe altii sa faca la fel traiesti printre oameni nu trebuie sa strivesti pe nimeni ca pe un vierme Incredibil , e al doilea post in care o inveti sa il invrajbeasca si mai rau ca sa o bata pana ramane cu semne , daca nu sa si le faca singura gandire de masochist si om bolnav
Peony
Postat pe 25 Mai 2009 01:36
Datorita acestei gandiri, nu a indraznit nimeni sa se atinga de mine vreodata... fiindca am trantit cu ce mi-a cazut in mana, fara retineri! Treaba ei, n-are decat sa-i suporte dovezile de "barbatie"...
darksukkubus69
Postat pe 25 Mai 2009 10:05
De la: luyyzz, la data 2009-05-24 18:57:22E groaznic ca o femeie sa treaca prin ce treci tu!Sa iti doresti sa pleci si sa nu ai unde sau cum!Faptul ca te-a lovit ,e josnic,jalnic,inuman!Faptul ca o persoana care spune ca te iubeste ,te loveste,e f dureros si iti lasa nu atat semne fizice si traume sufletesti!Chiar nu poti apela la nimeni care sa te ajute sa iesi din impasul acesta?Sa stai undeva,macar temporar(un frate,o matusa ).
Tu esti singura care sa decida daca nu-l mai iubesti si daca ii mai dai sau nu o sansa(spun asta in sensul ca tu stii cel mai bine povestea voastra,cat a fost frumos,cat te-a iubit sau nu etc....).Daca pui toate acestea in balantza si ai decis ca nu-l mai vrei....!Eu nu am inteles exact(e si greu sa scrii toate amanuntele)....pana la cearta respectiva el cum s-a purtat cu tine?Te iubeste si acum?T tine in brate?Si tu dk nu-l mai suporti si vrei sa scapi,cum il lasi sa te mai atinga?T intreb ...pt k nu am prins exact daca mai ai o relatie reala cu el sau stie si el ca te gandesti sa-l parasesti?
P S-eu am stabilit de la inceput cu iubitul meu niste reguli(nu scrise sau batute in cuie),dar am discutat asa in principiu si el stie ca indiferent de nervii nostrii,daca m-a lovit ,nu ma mai vede!Il iubesc enorm,dar exact cum ai spus si tu nu vreau atunci cand si-ar dori sa ma ia in brate,sa ma feresc d el,crezand ca vrea sa-mi dea vreo palma sau mai raU.Certurile sau diferentele de opinie exista intotdeauna,dar ne putem exprima si spune punctul de vedere si fara sa ne spargem capetele!
Multa bafta sa ai ,sa traiesti asa cum iti place tie!

cand ne-am cunoscut erea torul frumos.. insa relatia sa degradat in timp nu din vina mea.. pt ca o persoana care iubeste orbeste nu are cum sa gresasca.. si din vina lui, a ca nu sti sa gatesti, a ca esti cam slaba.. te-ai ingrasat nu mai imi placi, ba ca nu mia iesit mancarea buna.. el fiind ajutor de bucatar in armata stia sa gateascva dar nu imi arata ce si cum, si in timp a inceput sa se poarte din ce in ce mai urat cu mine... apoi a venit cearta aceea, acum pare mai calm.. dar nu ma simt bine in casa asta, m-am inchis in mine, nu mai zambesc, nu am de ce, nu ma mai recunosc.. nu am ce cauta aici.
cathysailor
Postat pe 25 Mai 2009 22:54
acum m-am amuzat pe ceea ce mi-ati scris voi.. :) multumesc nespus ca va pasa. nu sunt o razboinica.. eh cel putin nu cu el.. in rest ma mai iau si eu de incuiati pe strada... sau "franez si astept o ocazie sa depasesc obstacolul" (retoric vorbind). :)
dar.. unde sa ma duc?
cathysailor
Postat pe 25 Mai 2009 22:56
Cum adica....te-ai ingrasat nu-mi mai placi...Doamne....scuza-ma dar nu cred ca t mai iubeste asa cum afirma!Adk daca tu sa zicem ca t imbolnavesti si din cauza unui tratment iei in greutate,sau nasti....el nu t mai iubeste pt ca te-ai ingrasat??
Faza cu gatitul nu e grava,asta poti invata,nu ne-am nascut cu polonicul si cu capacitatea asta de a fi doar menajere si bucatarese bune,sa fim si slabe si parfumate si stii tu ce ...in pat!
Eu cred ca un om care te iubeste cu adevarat,te iubeste mai ales cu defectele tale si ar putea sa vada in alt mod lucrurile ,daca ar vrea(sa rada de ex......dk te vede cum arunci clatitele si iti cad pe jos-e un ex infantil.....dar poate fi o dovada de iubire),sa vina sa t ia in brate si eventual sa-ti arate el cum se face !
Nu ar trebui sa iti mai irosesti energia si timpul tau cu cineva care nu-ti vede calitatile ,ci t umileste subliniindu-ti defectele si facandu-te sa-ti scada respectul de sine!
Curaj Cathysailor si croieste-ti un drum pe care sa mergi cu zambetul pe buze!
luyyzz
Postat pe 25 Mai 2009 23:24
P S-iti cad.....(clatitele) si atat....deh...pleonasmele astea....
luyyzz
Postat pe 25 Mai 2009 23:28
De la: darksukkubus69, la data 2009-05-25 10:05:56Datorita acestei gandiri, nu a indraznit nimeni sa se atinga de mine vreodata... fiindca am trantit cu ce mi-a cazut in mana, fara retineri! Treaba ei, n-are decat sa-i suporte dovezile de "barbatie"...

si eu am patit-o si i-am "croit" nsite pumni "desteptului de i-am lasat semn si in ziua d azi!!
anca0704
De la: cathysailor, la data 2009-05-23 00:35:00Ne certam, nu mai suportam jignirile lui, el nu se oprea, l-am rugat sa iasã din camera sa ma lase singura, el sa împotrivit, am încercat sal împing ușor, el sa împotrivit, desigur nu va pot reda ce era la gura lui... atunci mi-a scãpat si mie sãtula de atâția rãutãți un singur cuvânt ..idiot.. iar în urmãtorul moment mia dat o palma puternica în ura cãruia m-am lovit cu capul de ușa iar pierzându-mi echilibrul m-am lãsat în genunchi, el terminând cu un șut în coaste.
am rãmas șocata de ceea ce sa întâmplat.. el a stins lumina și a plecat în sufragerie încã supãrat, 2 secunde dupã acea sa întors dându-și seama de ceea ce fãcuse. desigur și-a cerut scuze, a plâns cu mine, sa pus in genunchi sa-l iert...
a doua zi a plecat la servici, eu am profitat de moment mi-am luat catrafusele (absolut toate) si m-am mutat la o prietena. i-am dat un mesaj sa știe.. cu toate ca prietena ma sfãtuise sa nu o fac. ma sunat.. a plâns a promis, a zis ca sa discutam la telefon când iese de la servici.. pana la urma m-am lãsat înduplecatã.. ne-am întâlnit în parc.. și am vorbit... mi-a promis ca nu mai face .. ca, se schimba .. ca sa rupt ceva din el știind ceea ce a fãcut... pana la urma m-am întors ... pt ca prietena mea, în noaptea in care m-am mutat la ea ea a plecat la munte.. iar eu în cel mai greu moment din viata mea eram singura în apartament cu doar gândurile mele fãrã sa pot spune la familie.
au trecut 5 luni.. dar nu-mi trece frica, nu mai am curajul sa ridic vocea.. dacã va mai ridica mana o data? dacã se va întâmpla la fel.. și când ridica mana sa ma mângâie ma feresc.. "ti-am promis ca nu te voi mai lovi niciodatã, nu-ți mai fie frica de mine" .. dar nu pot...
încã nu l-am iertat, nu stau propriu zis în teroare, pur si simplu nu-mi mai face plãcere sa ma întorc acasã... pe corp nu-mi lãsase nici o urma... asa e metabolismul meu.. dacã ar fi fost mai rãu mas fi dus sa-mi iau certificat medico legal.. dar chiar nu aveam ce sa le arat.. era doar durerea dar nici un semn.
la ai mei nu ma întorc.. tata e violent de fiecare data când e nervos... deci nu aici, nu la ai mei.. unde sa ma duc... îmi dați link la un centru? și ce sa le spun? ce sa fac? ce ar fi mai bine?
mulțumesc.

:((trist foarte trist....NU fa greseala de a-l ierta....rupe reelatia cu el...asculta ca stiu ce spun....uoffff
monaq
De la: cathysailor, la data 2009-05-23 00:35:00Ne certam, nu mai suportam jignirile lui, el nu se oprea, l-am rugat sa iasã din camera sa ma lase singura, el sa împotrivit, am încercat sal împing ușor, el sa împotrivit, desigur nu va pot reda ce era la gura lui... atunci mi-a scãpat si mie sãtula de atâția rãutãți un singur cuvânt ..idiot.. iar în urmãtorul moment mia dat o palma puternica în ura cãruia m-am lovit cu capul de ușa iar pierzându-mi echilibrul m-am lãsat în genunchi, el terminând cu un șut în coaste.
am rãmas șocata de ceea ce sa întâmplat.. el a stins lumina și a plecat în sufragerie încã supãrat, 2 secunde dupã acea sa întors dându-și seama de ceea ce fãcuse. desigur și-a cerut scuze, a plâns cu mine, sa pus in genunchi sa-l iert...
a doua zi a plecat la servici, eu am profitat de moment mi-am luat catrafusele (absolut toate) si m-am mutat la o prietena. i-am dat un mesaj sa știe.. cu toate ca prietena ma sfãtuise sa nu o fac. ma sunat.. a plâns a promis, a zis ca sa discutam la telefon când iese de la servici.. pana la urma m-am lãsat înduplecatã.. ne-am întâlnit în parc.. și am vorbit... mi-a promis ca nu mai face .. ca, se schimba .. ca sa rupt ceva din el știind ceea ce a fãcut... pana la urma m-am întors ... pt ca prietena mea, în noaptea in care m-am mutat la ea ea a plecat la munte.. iar eu în cel mai greu moment din viata mea eram singura în apartament cu doar gândurile mele fãrã sa pot spune la familie.
au trecut 5 luni.. dar nu-mi trece frica, nu mai am curajul sa ridic vocea.. dacã va mai ridica mana o data? dacã se va întâmpla la fel.. și când ridica mana sa ma mângâie ma feresc.. "ti-am promis ca nu te voi mai lovi niciodatã, nu-ți mai fie frica de mine" .. dar nu pot...
încã nu l-am iertat, nu stau propriu zis în teroare, pur si simplu nu-mi mai face plãcere sa ma întorc acasã... pe corp nu-mi lãsase nici o urma... asa e metabolismul meu.. dacã ar fi fost mai rãu mas fi dus sa-mi iau certificat medico legal.. dar chiar nu aveam ce sa le arat.. era doar durerea dar nici un semn.
la ai mei nu ma întorc.. tata e violent de fiecare data când e nervos... deci nu aici, nu la ai mei.. unde sa ma duc... îmi dați link la un centru? și ce sa le spun? ce sa fac? ce ar fi mai bine?
mulțumesc.

Draga mea,eu i-as crapa capul idiotului cu care esti. LASA-L SI DUTEEE UNDE VEZI CU OKII.Daca a dat o data si in halul acela o va mai face cu siguranta si poate va fi si mai rau ca data trecuta.NU SE MERITA SA STAI LANGA ASEMENEA BRUTA.eu mas bate parte-n parte cu scursuriile care bat femei
AI GRIJA DE TINE
ETE_EU
Postat pe 25 Mai 2009 23:36
ok.. o rup... dar .. unde sa ma duc?
cathysailor
Postat pe 25 Mai 2009 23:44
De la: cathysailor, la data 2009-05-25 23:44:06ok.. o rup... dar .. unde sa ma duc? [/quo

cauta-ti o gazda(e mai ieftin)sau poate ai o prietena care sa te gazduiasca pt cateva zile...pana gasesti altceva.... o sa fie bine....
monaq
Postat pe 25 Mai 2009 23:48
De la: monaram, la data 2009-05-25 23:48:29
De la: cathysailor, la data 2009-05-25 23:44:06ok.. o rup... dar .. unde sa ma duc?

cauta-ti o gazda(e mai ieftin)sau poate ai o prietena care sa te gazduiasca pt cateva zile...pana gasesti altceva.... o sa fie bine....

gazda? credema am stat in gazda si am patit-o nu sti ce femeie erea aia... frate cat ma bucur ca am scapat de ca... prietena am specificat deja ca nu am la ce prietena sa ma duc.. am si eu 3 mari si late, una sta cu parinti, una cu bunici si prietenul si una cu copilul si sotul.. eu unde mai incap? mai ales ca toate au apartamente mici. nu-mi place sa fiu pe capul cuiva.. nici macar pt un termen scurt de timp, nu se cuvine.
mai caut... dar.. se pare ca nu prea am noroc.
cathysailor
Postat pe 26 Mai 2009 00:12
Da, trebuie sa scapi de specimen.... Dar raman la ideea ca ar merita sa i se sparga niste scaune in cap inainte...
darksukkubus69
Postat pe 26 Mai 2009 22:30
inca mai esti cu el?
dana_mv
Postat pe 26 Mai 2009 22:39
De la: dana_mv, la data 2009-05-26 22:39:53inca mai esti cu el?

pey satai intai s'ai rupa coastele,sa ajunga la terapie intensiva,si apoe s'ai de papuci
scorpyoW
Postat pe 26 Mai 2009 22:43
De la: scorpyow, la data 2009-05-26 22:43:58

pey satai intai s'ai rupa coastele,sa ajunga la terapie intensiva,si apoe s'ai de papuci

daca esti asa destept/a de ce nu-mi spui u unde sa ma duc?
cathysailor
Postat pe 27 Mai 2009 21:31
l_diana_c
Postat pe 27 Mai 2009 21:39
De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 21:39:49

te-am vazut pe mai multe forumuri.. tu postezi aiurea si nu dai un raspuns clar pt nimeni. te rog frumos sa te cari ca nu ai nici un rost.
cathysailor
Postat pe 27 Mai 2009 22:49
Pai, uite, e clar: idiotul ala ar trebui impuscat! Asta reiese din mesajul de mai sus...
darksukkubus69
Postat pe 27 Mai 2009 23:00
De la: darksukkubus69, la data 2009-05-27 23:00:26Pai, uite, e clar: idiotul ala ar trebui impuscat! Asta reiese din mesajul de mai sus...

nu te supara, nu vreau sa ma mut la puscarie.
ma gandeam sa-mi termin facultatea, sa imi continui viata in libertate.. altele.. pai scap de o puscarie si dau de alta?
cathysailor
Postat pe 27 Mai 2009 23:52
De la: cathysailor, la data 2009-05-27 21:31:48
De la: scorpyow, la data 2009-05-26 22:43:58

daca esti asa destept/a de ce nu-mi spui u unde sa ma duc?

a'si dormi pe banca in parc decat sa stau cu un cretin in casa care sa ma loveasca
parca am mai spus in celalalte mesaje,vine vacanta,cauta in camine cu siguranta vei gasi,asta pana te pui pe picioare,sa'ti poti inchiria un lac stabil,dar nu sta sa te distruga,nu crezi ca meriti mai mult???
sper sa nu te mai loveasca si sa fii fericita langa el,dar sunt sanse de 50%
asa ca,fericire,noroc si multa bafta ca ai nevoe
scorpyoW
Postat pe 28 Mai 2009 00:05
eiiii ai dormi pe banca... hai scorpyow'ule nu mai vb aiurea
Diavolyta_
Postat pe 28 Mai 2009 00:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce credeti ca unii barbati sunt atrasi de "pustoaice"? 273 De la: kudika174799 19 Mai 2010 22:02
dragostea e oarba, dar casatoria iti deschide ochii... 21 De la: franziska_eu 9 Ianuarie 2012 14:56
Curios dar Interesant 57 De la: iry24 18 Februarie 2009 13:33
e bine ce fac? 28 De la: liliana2005 10 Aprilie 2010 16:27
Bancuri tary!!!!postati-le aici 173 De la: ana18 15 Septembrie 2009 23:35