Setari Cookie-uri

ce sa fac?

l-am cunoscut acum 6 ani pe net si pot sa zic ca sa legat ceva intre noi de atunci. imi inspira incredere si siguranta si in timp am devenit prieteni fff buni. ne povesteam totul si ne consultam in diferite chestii. ma sprijinea si ma intelegea.
eu din judetul brasov iar el din Phoenix Arizona. ma sprijinit cand am dat la facultate si sa bucurat in rand cu mine cand am intrat. vorbeam in fiecare zi (mai bine zis in fiecare nopate dupa ora 2 la mine caci el intra seara la ei ).
acum 2 ani am aplicat pentru master la Arizona State University si mi sa aprobat.ajunsa in state mi-am dat intalnire cu el-Hawk si treptat de prieteni am ajuns iubiti.am venit impreuna in romania si mia cunoscut parintii si ne intelegeam extraordinar. toate bune si frumoase pana acum 3 saptamani cand aflu ca el face parte dintr-o rezervatie de amerinieni si ca e insurat cu una din comunitatea lor. nu imi puteam imagina cum poate sa fie amerindian caci are ochii verzi si nu are pielea de culoare inchisa cum au amerindieni. si pe deasupra si insurat.
am crezut ca mor.noi locuim impreuna de aproape 4 luni si credetima ca am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare cand mia zis cine e si ca e insurat. pe moment nu am vrut sa il ascult si am fugit pur si simplu. dupa ore intregi in care m-am plimbat cu masina asa aiurea am hotarat sa il las sa imi explice de ce ma facut sa ma indragostesc de el si ne-am mutat impreuna cand el e insurat cu alta.
am vorbit si mi-a dat suficiente motive pentru a intelege ca e insurat pt ca asa a trebuit sa faca la momentul respectiv iar eu i-am cerut timp ca sa ma lase sa hotarasc ce sa fac.
amu 2 saptamani am venit in romania si fiind asa departe de el imi dau seama ca il iubesc cum nu am crezut ca o pot face si ca imi lipseste fff mult.
as vrea sa ma intorc la el si sa fie totul ca inainte dar nu pot uita ca e insurat si nu pot fi amanta lui. si mai stiu ca nu va divorta de ea.
casatoria lui cu ea e prea importanta pentru comunitate ca el sa divorteze. stiu ca nu e nimic intre ei si sunt sigura ca ma iubeste.
parintiilor mei nu le-am povestit nimic si nu pot vorbi despre asta cu ei. nu ar intelege. pentru parintii mei si faptul ca am locuit cu el a fost ceva gen "sfarsitul lumi"
ce sa fac? dati-mi un sfat.

Postat pe 26 Mai 2009 15:17
nu poti da timpul inapoi dar il poti da inainte si cu cat trece cu atat il vei uita mai repede iti doresc sa fii fericita
yumy
Postat pe 26 Mai 2009 15:23
buna sunt noua pe forum si ma bag si yo in seama parerea mea este ca un barbat insurat nu-si va lasa niciodata sotia cel mai bn e sa iti vezi de viata ta ca esti tanara si nu se termina lumea la el i rest multa bafta
kudika030058
Postat pe 27 Mai 2009 17:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
traiesc o iubire imposibila.... 32 De la: cristiana_cris 20 Octombrie 2009 11:36
femeia: un animal ciudat ! 94 De la: HubbaBubba 17 Septembrie 2009 23:08
e bine sa fii amanta 136 De la: bebe_lush_ul 2 Aprilie 2009 12:28
Am o meserie 13 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:40
CE ZICETI? 34 De la: kudika325074 15 Octombrie 2010 01:45