Setari Cookie-uri

eu...el...o alta iubire imposibila...

buna fetelor!totul a inceput acum cateva luni,cand printr-o ironie a sortii l-am cunoscut pe EL.impropriu spus k l-am cunoscut caci ne stiam de foarte mult timp,dar atunci,intr-o zi de mai,ceva a facut sa se aprinda o flacara imensa intre noi.nu am stat nici unul dintre noi prea mult pe ganduri cand am inceput o relatie (din pacate ferita de ochii lumii),caci amandoi simteam ca suntem perfecti unul pentru celalalt.el abia iesise dintr-o relatie care ii facuse mai mult rau decat bine,eu nu mai stiam ce vreau de la mine...simteam k ne iubim mai presus de orice,nu mai contau barierele sociale,prejudecatile,ideile preconcepute...intr-o oarecare masura avem o legatura familiala prin alianta si asta ne-a indemnat sa ne ferim de ochii lumii,dar si faptul k eu....urmeaza sa ma casatoresc anul viitor,sau cel putin urma,dar totusi aceste aspecte nu ne-au impiedicat sa pornim la drum impreuna,caci asa cum am mai spus ne iubeam mai presus de orice.intr-o zi a venit vremea sa se intoarca in franta-locul unde locuieste,si inevitabil vedeam in aceasta plecare despartirea noastra.am continuat sa vb la telefon in fiecare zi ,ore in sir,dar a venit si clipa de care ma feream cel mai mult...clipa despartirii.dupa un proces de constiinta indelungat el a spus k nu mai poate continua relatia asta,dar nu din cauza distantei sau a faptului ca nu ma iubeste ci pur si simplu din cauza rudelor noastre,a ceea ce vor spune,a felului cum vor reactiona la aflarea faptului k intre noi este o poveste de iubire.se pare k prejudecatile si ideile preconcepute au fost mai puternice decat iubirea noastra si nu a mai ramas decat ....O IUBIRE IMPOSIBILA!!!

Postat pe 21 Iulie 2008 18:26
draga mea, stiu ca e greu dar nu se termina lumea aici...esti tanara, vei mai intalni oameni, vei mai iubi...nu te lasa coplesita.pune-ti iubirea in cufarul cu amintiri si traieste!!!!! ce e al tau e pus deoparte si daca el va fi alesul, va veti intalni si peste 100 de ani

Postat pe 21 Iulie 2008 19:28
Iubire imposibila..? Asa ceva nu exista, nu atunci cand este intr-adevar iubire, din partea ambelor persoane. Iubirea misca muntii.. 2 indragostiti nebuneste nu pot sta departe unul de altul, oricare ar fi motivele si piedicile. Daca ati ajuns sa o catalogati asa, inseamna ca unul dintre voi nu este convins 100% de sentimentele lui. In acest caz, din cate am citit, e vorba de el, nu de tine.

Postat pe 21 Iulie 2008 23:25
De la: geo32, la data 2008-07-21 23:49:29stai sa-mi dreg vocea putin.......cih cih!
deci fata draga , te-a impopotonat intre picioare cu un neam. chiar daca prin alianta. asta una la mana!
a doua la mana, stiai ca va pleca, tutuuuuuu, in franta totusi ti-a placut sa-i simti marimea penisului intre pulpele albe!
in fond , amandoi v-ati folosit pentru reglari hormonale , asa ca nu te mai smiorcai atat. mai ales ca aveai prieten cu oaresce viitor pus la punct.

mama!!!!!!!!!!! da rau mai esti..

Postat pe 21 Iulie 2008 23:54
inocica draga, din punctu' meu de vedere larg, si-a inselat viitoru' sot cu buna stiinta si placere inimaginabila!
oare mai e ceva de zis!?

Postat pe 21 Iulie 2008 23:57
pai nu mai e nimic de zis...e doar ametita putin, ca multe fete de altfel...dar poti fi si tu mai bland...

Postat pe 21 Iulie 2008 23:59
bag de sama ca te-a durut tare chestia cu "porcii"...explicatia e ca femeile aduna prea repede frustrari si sunt prea complexate.nu pot injura un barbat in fata asa ca o fac pe forum...

Postat pe 22 Iulie 2008 00:09
geo32,mersi pt critici,dar am si eu o intrebare pt tine.ai incercat vreodata sa-ti imaginezi cum ar fi sau cum te-ai simti tu intr-o situatie asemanatoare?poate ca sunt doar ametita si poate ca l-am inselat cu buna stiinta pe cel care ar fi trebuit sa imi fie sot,dar asta nu am facut-o doar pt a-mi regla hormonii asa cum spui tu.si chiar daca el nu ar fi aparut in viata mea poate ca tot as fi pus punct relatiei pe care o aveam din cauza ca ceva nu mai mergea deloc bine.

Postat pe 23 Iulie 2008 15:25
adriana , in situatia ta nu am sa ma aflu niciodata. in primu' rand ca sunt statornic in ceea ce priveste o relatie, respect casnicia si respect persoana care se afa langa mine. pentru ca la randu' meu , primesc acelasi tratament.
nu-mi place sa judec oamenii, da' cand vii si dai cu bata-n balta ca ti-ai inselat viitoru' sot, parca cersesti critici! si pe mine ma mananca-n dejteeeeee, de zici ca am strungareata la ele!!!
sunt totusi curios, te-ai despartit de viitoru' sot in timpu' relatie cu frantuzu' sau dupa terminarea ei!?
ca stau si ma gandesc , in final ai ramas cam singura.

Postat pe 23 Iulie 2008 16:04
geo32 in primul rand niciodata sa nu spui niciodata pt k nu stii ce-ti rezerva viitorul.pt curiozitatea ta personala iti spun k relatia ku viitorul sot am intrerupt-o imediat ce a aparut EL in viata mea,caci asa cum am mai spus nimic nu mai mergea cum trebuie cel putin din punctul meu de vedere.si da am ramas singura dar te intreb pe tine ce rost avea sa continui o farsa care la un moment dat sau altul s-ar fi terminat oricum?

Postat pe 23 Iulie 2008 16:17
pe acelasi principiu pe care-l folosesti cand spui de relatia cu viitoru' posibil sot, pe acelasi principiu ma bazez cand spun , niciodata!
asa cum tu stii mai bine despre relatia voastra, asa zic si io de mine. iar acel "never say never" e valabil pentru cei slabi si nestatornici.
de obicei simti cand o relatie vrea sa se termine, indiferenta , incompatibilitatea, lipsa comunicarii fac din ea o relatie moarta.
cum sa-ti explic sa ma intelegi mai bine!!!!
daca vroiai sa mearga , luai masuri, daca amandoi ati fi ajuns la un consens privind despartirea, iar era bine. da' nu poti condamna o relatie doar din perspectiva ta! ca si cum , pentru tine era deja ingropata , indiferent ce vroia celalat.
poate gresesc cand spun astea, da' cam asa reiese din ce spui!

Postat pe 23 Iulie 2008 16:30
geo,pentru prima data,ma simt nevoita sa-ti dau dreptate....
alone
Postat pe 23 Iulie 2008 16:35
Mda..mai Geo mai,uite k lumea nu e asa de perfecta precum crezi tu,si nu toate povestile de dragoste sunt la fel de statornice ca cea a..Inaltimii Voastre:)
Si acum poftim,ai primit o expicatie de la don'soara in cauza ..uite k nu toate femeile sunt "perverse" si "mincinoase",spre deosebire de sacarii barbatzei care cauta fofoloanca in alta parte din...lipsa de...afectiune:)..
Oricum...bafta multa iubita,si tie,Geo..sper sa atingi centenarul in casnicia ta fructuoasa.o ofence,eo doar imi expun parerea,k doar nah..la fel ca tine asta fac si eo pe un forum de genul asta

Postat pe 23 Iulie 2008 16:38
Rectific.."SARACII BARBATZEI"...intensitatea vorbelor tale m-au emotionat Geo

Postat pe 23 Iulie 2008 16:41
Ahhh..si hai sa va mai incant q ceva daca tot nu mai spuneti nimik .. http://www.garbo.ro/articol/Familie/1309/Diferenta-dintre-tradarea-sexuala-a-femeilor-si-cea-a-barbatilor/pagina-2.html

Postat pe 23 Iulie 2008 18:01
am o intrebare pt. tine adriana: acum esti multumita de alegerea pe care ai facut-o?

Postat pe 23 Iulie 2008 18:14
da sunt multumita,onnyta,chiar dak sunt singura.
am iesit dintr-o relatie care-mi facea mai mult rau decat bine cu toate k urma sa ne casatorim.

Postat pe 24 Iulie 2008 16:07
Draga Adriana , se pare ca pentru unii iubirea nu a existat niciodata sau nu au putut sa o perceapa . Pastreaza amintirile frumoase din relatia pe care ai avut-o si nu uita un singur lucru , este minunat sa iubesti iar daca iubesti este imposibil sa nu suferi , dragostea implica si sacrificii . NU este dat oricui sa sufere din dragoste.
Seniora_Alba
Postat pe 29 Iulie 2008 21:43

Daca are prejudecati si sint atit de puternice incit...inseamna ca mai are de invatat....pina va ajunge sa gindeasca cu capul lui...,sa tina cont de ceea ce simte,atunci cind ia o hotarire.Dar probabil ca nu simte...a incercat doar sa se justifice. Cred ca suferi...Uita-l,privit din afara ,nu merita.Dar cine stie,poate va reveni,daca este al tau, sigur va reveni!Doar atit:sub nici o forma ,nu te tine de capul lui.Toti invatam...
vilake
Postat pe 29 Iulie 2008 22:40
multumesc vilake pt incurajari!sa stii k nu-mi este usor deloc si crede-ma k ma bat singura peste mana sa nu butonez telefonul din dorinta de a-l suna si de a vb ku el.este greu mai ales atunci cand sunt acasa ,caci dak sunt la serviciu imi ocup timpul cu ceva,dar altfel...

Postat pe 30 Iulie 2008 23:36

Esti tare, Adriana! Dar stii..exista si indragostiri f. intense care trec totusi fara urme...N-ai crede niciodata ca este posibil,si totusi este...Proba timpului este o proba extraordinar de buna,asa ca ..mai asteapta.Se spune ca totusi barbatul este acela care stie ca ACEEA este femeia pentru el.Au un instinct mai sigur.In concluzie, este bine sa fii f. atenta la Nu-ul barbatilor.si ,oricit ar fi de greu,sa tii cont de el:te feresti de multe suferinte ulterioare.Este ciudat cum fericirea noastra tine, intr-un asemenea hal ,de ei.!
vilake
Postat pe 31 Iulie 2008 22:20
este foarte ciudat si cred k ar trebui sa fie pedepsiti pentru asta:))
adik fericirea noastra depinde de ei si nu-i corect!totusi in anumite situatii putem fi fericite si fara ei,dar partea cea mai "nasoala"-sa-i zic asa-este k nu ne putem simti cu adevarat implinite decat langa un barbat...

Postat pe 1 August 2008 22:05
Draga Adriana,iubirea e un sentiment incontrolabil.Asta e!Numai cei care nu au fost intr-o situatie asemanatoare nu cred,la rindul nostru nici noi nu credeam ca s-ar putea sa ni se intimple.Este dureros sa suferi si e pacat cand pe tine te macina cel mai tare dar asta e viata,destinul.Daca tu simti ca si el sufera poate e timpul sa mai discutati si sa gasiti o cale de compromis,dar daca nu....E mai bine sa-l uiti. Daca tu crezi ca pt. tine e greu iti dau eu alta tema:doi oameni care se cunosc de mult,se apreciaza,se respecta dar la un moment dat se indragostesc.Pina aici totul e ok dar sa vezi ca amindoi au familie(copii) si nici unul nu ar vrea sa-si vada pe cei apropiati in suferinta.Dar totusi iubirea exista acolo si ii macina si ii roade.CE E MAI IMPORTANT? Iubirea sau familia?
agadana2
Postat pe 5 August 2008 15:11
De la: vilake, la data 2008-07-31 22:20:42
exista si indragostiri f. intense care trec totusi fara urme...N-ai crede niciodata ca este posibil,si totusi este...Proba timpului este o proba extraordinar de buna,asa ca ..mai asteapta.Se spune ca totusi barbatul este acela care stie ca ACEEA este femeia pentru el.Au un instinct mai sigur.In concluzie, este bine sa fii f. atenta la Nu-ul barbatilor.si ,oricit ar fi de greu,sa tii cont de el:te feresti de multe suferinte ulterioare.Este ciudat cum fericirea noastra tine, intr-un asemenea hal ,de ei.!


dar ce se intampla atunci cand crezi si esti sigur ca proba timpului te va scapa de sentimente si de fapt se produce reversul???si sentimentele cresc desi nu vrei sa accepti asta?

Oricum,daca e sa fie al tau..va fi..cu siguranta.
DeeaCatalina
Postat pe 6 August 2008 12:36
buna intrebare agadana2!
bineinteles k este destul de greu si pt cei 2 in cauza si crede-ma k nu as vrea sa fiu in situatia lor,dar daca vrei parerea mea iat-o
atunci cand exista copii la mijloc situatia deja se complica si o spun din doua puncte de vedere diferite.1-te gandesti la copii si iti spui ca nu ar trebui despartiti de tatal/mama lor si atunci inghiti compromisul si continui sa traiesti fara iubire alaturi de partenerul/a tau si uiti de cel mai nobil dintre sentimente
2-devi egoist si lupti pt iubire,desi probalil copii vor fi afecteti de faptul ca parintii lor nu mai sunt impreuna si ca vor trebui sa creasca alaturi doar de unul dintre ei si de persoana care i-a luat locul tatalui/mamei.dar "scuza"ar fi ...decat o viata fara iubire si certuri in familie din care copii nu au nimic bun de invatat mai bine langa cineva care te iubeste si te respecta-pe tine si pe copii
si totusi este extrem de dificil sa faci o alegere
si intrebarea ramane:iubirea sau familia?

Postat pe 8 August 2008 10:10
trebuie sa fii tare...sa deschizi bine ochisorii si sa mergi mai departe...prin ceva asemanator trec si eu..."ne certam...ne impacam..."e greu si cate odata kiar mi se pare o iubire imposibila...dar incerk sa vezi partea buna a lucrurilor...si un sfat...pe care l-am primit si eu...gandeste-te mai mult la u...dak nu u atunci cine?si nush cine dar a mai zis k dak va fi pt tine o sa va intalniti si peste 100 de anii...asa e....cine o sa fie pt tine...e acolo undeva si vetzi da unul de celalalt...
cata18
Postat pe 13 August 2008 13:02
Daca il iubesti si el te iubeste, daca nu mai ai relatie si nu te mai casatoresti, ce te opreste? Ca sunteti rude prin alianta? Cat de apropiate sunt relatiile de rubedenie? Nu cred ca e imposibil sa fii cu el, daca va iubiti. Macar incercati sa fiti impreuna. Poate veti pierde, poate veti castiga. Nu ai de unde sa stii daca nu incerci. Iesi la lumina! Fii curajoasa. Daca il iubesti si esti sigura de dragostea lui nu ezita! Iesiti la lumina. Bucurati-va de iubirea voastra si aveti curaj sa o afisati si in lume. Sunt alte chestii mai grave in lume decat iubirea voastra. Va e teama ce o sa zica rudele? O sa treaca. Crezi ca daca te casatoreai cu cel cu care erai ai fi fost fericita? Nu. Ptr ca te durea iubirea ptr Francezul tau. Poate gresesc, dar nu da cu piciorul norocului tau. Eu am o casnicie fericita cu sotul meu cu coborasuri si urcusuri ca fiecare, si am dat cu piciorul unori iubiti care aveau casa , masa si nu imi pare rau.
rosuveronika
Postat pe 13 August 2008 20:40
niociodata sa nu spui "niciodata"
Seniora_Alba
Postat pe 14 August 2008 22:32
Eu nu cred in iubiri imposibile decat daca este vorba de iubiri bazate pe incest. Cand cineva iubeste cu adevarat si este o persoana neclintita in decizii atunci trece peste tot si toate. Vaicareli de genul , ca familia, ca statutul social, ca distanta, ca diferenta de varsta , ca .....etc, sunt de fapt vaicarelile unor oameni slabi alaturi de care nu vom avea nici-un viitor . Acest lucuru este valabil si pentru femei si pentru barbati.
rimina
Postat pe 16 August 2008 13:21
De la: geo32, la data 2008-07-21 23:57:22inocica draga, din punctu' meu de vedere larg, si-a inselat viitoru' sot cu buna stiinta si placere inimaginabila!
oare mai e ceva de zis!?


a zis ca s-a despartit. f frumos din partea ta, nu stiu daca ar fi meritat sa-i pui cornite.

geo?! dar daca nu-l mai iubea? ... era bine sa ramana cu el ?
chiar crezi asta?...macar i-a spus omului cum sta treaba..
morticia_adams
Postat pe 26 August 2008 22:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau un sfat... 3 De la: kudika421339 28 Noiembrie 2011 07:21
Situatie complicata:( 6 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:45
Iubire la distanta. Help!! 9 De la: kudika_19168 6 Noiembrie 2012 10:51
Buna! Diferenta de 10 ani intr-o relatie poate reprezenta o problema? Am nevoie de sfaturi! 14 De la: kudika_12925 21 Octombrie 2012 12:28
Te iubesc dar vreau sa fiu singur toata viata! 46 De la: kudika_952136 20 Ianuarie 2014 09:58