Setari Cookie-uri

cum multumesti o femeie,ce va place, ce gresim noi barbatii??????

Daca 10 oameni iti zic ca esti beat inseamna ca e timpul sa te duci la culcare!
omidutu
Postat pe 13 Septembrie 2009 12:33
frate io zic ca noi nu gresim cu nimic. problema e doar in capu lor!
bulimbista
Postat pe 13 Septembrie 2009 21:48
sigur ca da:))
byannca
Postat pe 13 Septembrie 2009 21:51
De la: bulimbista, la data 2009-09-13 21:48:51frate io zic ca noi nu gresim cu nimic. problema e doar in capu lor!

Ambele parti gresesc...pentru ca suntem oameni.
omidutu
Postat pe 14 Septembrie 2009 16:33
De la: staff, la data 2009-07-11 13:07:26Cum v-ati simti sa va abandoneze barbatul pe care il iubiti, atunci cand va este cel mai greu? Poate ca nu le face din rautate, v-ati gandit? Nu parasesc un suflet, asta se cheama lasitate!

Cred ca te amagesti singur si te imbeti cu apa rece.Cred caiti bagi singur in cap ca ea are nevoie de tine.
Cum s-a spus pe aici esti obsedat de ea.Vrei sa salvezi pe cineva care nu are nevoie sa fie salvata.

Postat pe 15 Septembrie 2009 08:25
nu am reusit sa citesc topicul in intregime pt. ca erau prea multe intrebari. E FOARTE SIMPLU-pentru noi femeile conteaza pana la urma tot sentimentele si felul in care ni le demonstreaza barbatii. gesturile mici, dragastoase, chiar pisicesti uneori, vorba dulce fac foarte mult in ochii unei femei. iubiti-ne simplu, cald, cu toata daruirea de care puteti da dovada(aici trebuie putin lucrat), fiti alaturi de noi in orice moment, mai bun sau mai rau, fiti linga noi cand avem nevoie de voi, chiar daca uneori e imposibil. suntem niste fiinte foarte rezistente dar suntem si foarte fragile. suntem facute sa rezistam la nasteri, dureri sufletesti, dureri fizice chiar mai mult decat voi barbatii, dar....suntem ca matasea de subtiri cand e vorba de inima!!!!femeia e o inima mare , pt. omul iubit e in stare sa mute muntii din loc dar trebuie sa vada ca e iubita si apreciata. A IUBI O FEMEIE E O ARTA, A STII SA IUBESTI O FEMEIE E O VIRTUTE!!

CELE CARE MERITA!!!NU UITATI !!!!
GABYTA13
Postat pe 15 Septembrie 2009 08:51
Pai,din ce am inteles eu din postarile celui care a deschis topicul este faptul ca el nu se poarta nici pe departe in limitele firescului,ca tot timpul rationeaza si analizeaza ce are de facut,ajungand sa sufoce femeia de langa el,care si asa are un caracter dominant si independent.
Evident ca te arunca la 11 m,pentru ca devii agasant,draga Staff,oricata iubire si afectiune oferi tu in mod aparent.
Las-o in pace sa fie ea si nu o mai pisa asa,mai ia din cand in cand distanta pentru a avea si ea libertatea sa vina la tine si sa se manifeste.
Eu ma aseman ca tipologie cu prietena ta si crede-ma ca o inteleg perfect.
Deci,ca si concluzie,iubirea si pasiunea se simt,traiesc,nu se diseaca in laborator,comporta-te natural tinand cont totusi de nevoile ei (nu pot sa cred ca nu le cunosti) si nu mai despica atat firul in 4,ca oricum nu vei reusi vreodata sa intelegi femeile 100%!
heaven2007
Postat pe 15 Septembrie 2009 08:58
Lenjerie intima sexy,accesorii,babydoll,rochit e si lenjerie potrivite pentru o seara romantica cu partenerul sau pentru acele persoane care sunt mai indraznete. Vizitati siteul www.lenjerie-chic.ro

http://www.youtube.com/watch?v=jNmVL0XnucA
dudett_
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:52
da..din ceea ce scrii tu, pari barbatul pe care-l viseaza orice femeie..insa nu esti tatal ei sa o dadacesti..fii iubitul ei,nu fii egoist..dar..se stie trebuie sa o si perpelesti un pic..Am sa-ti spun ca am un prieten care si-a dus el sotia la la amant..nu-i poate refuza nimic..insa..ea ,desigur il iubeste,pt ca este un om atat de bland si de bun..si stie si ea cum sunt unii barbati..dar un astefel de barbat nu poti sa-l respecti..
mari_ela
Postat pe 23 Septembrie 2009 17:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Virginitate 6 De la: kudika_974892 30 Mai 2015 13:44
Delicat ! 98 De la: xwxwxwx 19 Mai 2014 04:04
EJACULARE FEMININA - Squirt 104 De la: 1 Octombrie 2012 18:35
pastila de a doua zi 3 De la: redline 27 Iulie 2009 10:08
Bunaaa 3 De la: uliu 22 Iunie 2011 23:07