Setari Cookie-uri

cum multumesti o femeie,ce va place, ce gresim noi barbatii??????

De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-01 22:02:06
De la: Secret_Discret, la data 2009-07-01 21:32:34bai frate cum poti multumi o femeie? Gandeste-te si la ea...Ofera-i clipe neuitate de placere!!!!! CUNNILINGUS!!!! asta e raspunusul...invata cum sa o faci si puneo in aplicare. rezultate:

unde-i reze cand ai nevoie de el?

Postat pe 1 Iulie 2009 23:21
De la: Secret_Discret, la data 2009-07-01 23:21:47
De la: Secret_Discret, la data 2009-07-01 21:32:34bai frate cum poti multumi o femeie? Gandeste-te si la ea...Ofera-i clipe neuitate de placere!!!!! CUNNILINGUS!!!! asta e raspunusul...invata cum sa o faci si puneo in aplicare. rezultate:

printre altele ....subscriu
ninushk
Postat pe 2 Iulie 2009 18:20
Sfatul meu pt tn este urmatorul : fii maI INDIFERENT CU EA!!! stii cum sa faci treaba asta sau nu ai incercat niciodata sa fii asa ,oricum pt toate exista un inceput
Si ai sa vezi atunci cum se schimba situatia
P.S. pari un tip ok si fete sunt destule daca una nu este multumita de tn asta nu inseamna ca asa sunt toate ,poate ai dat u numai peste copile care habar nu au sa pretuiasca ce au langa ele
Si de gresit gresitzi si voi dar si noi femeile ,ca gresitzi mai mult sau mai putzin ca noi depinde de la caz la caz
Good luck!!!
jojo86
Postat pe 8 Iulie 2009 16:26
De la: Ellutza4u, la data 2009-07-08 16:26:11Sfatul meu pt tn este urmatorul : fii maI INDIFERENT CU EA!!! stii cum sa faci treaba asta sau nu ai incercat niciodata sa fii asa ,oricum pt toate exista un inceput
Si ai sa vezi atunci cum se schimba situatia
P.S. pari un tip ok si fete sunt destule daca una nu este multumita de tn asta nu inseamna ca asa sunt toate ,poate ai dat u numai peste copile care habar nu au sa pretuiasca ce au langa ele
Si de gresit gresitzi si voi dar si noi femeile ,ca gresitzi mai mult sau mai putzin ca noi depinde de la caz la caz
Good luck!!!

Si mai multa comunicare intre voi 2
jojo86
Postat pe 8 Iulie 2009 16:28
iti spun sincer :tu nu ai nimic! mai rar asa baiat ca tine,dar cred ca te iubeste50%si te foloseste tot atat.demonstreaza-o ca tu nu poti forma singur un cuplu. nu ii mai face toate poftele. si aratai ca si tu ai dorinte care trebuie implinite. tu alte schmbari nu mai ai ce sa faci in schimb ea mai are sute de variante...............si sa nu crezu ca tu ai ceva ci din potriva, cuvantul perfect nu te caracterizeaza indeajuns.......dar ca tot am ajuns aici poti sa imi spui si mie ce defecte ai? ca nu prea reusesc sa le gasesc......
dolcik1
Postat pe 9 Iulie 2009 14:43
De la: blackangel755, la data 2009-06-20 13:50:48
Ti-ai raspuns singur.Fara sa iti dai seama.
Eu mai pot adauga inca ceva,cu riscul de a te supara : uit-o!Nu te merita,nu e demna de tine,nu e demna nici macar de numele "femeie".

Injuraturi,crize de nervi,aruncat cu diverse...asta denota un caracter abominabil,un om redus care nu gandeste,nu simte,nu vede.Te umileste si te injoseste.Crezi ca meriti asa ceva?
Nu te cunosc,dar eu nu cred una ca asta.

Uita-te atent in jurul tau : exista si femei.Femei adevarate,finute,frumoase ca si caracter.
Pentru ca frumusetea unui om sta in caracterul si sufletul lui,nu in aspectul fizic neaparat.

Ne place sa fim alintate si rasfatate.Dar nu te saturi de asa ceva si nu respingi afectiunea unui om care te iubeste,decat daca nu iti pasa de el.
Imi pare rau ca ,poate te ranesc cu cuvintele mele.Nu am intentia.
Te foloseste,nu te iubeste.Te va parasi pentru primul care ii va iesi in cale si ii va atrage atentia
Fara regrete,fara remuscari.

...

Ai gresit un singur lucru: persoana pe care ai ales-o sa ii daruiesti atentia si dragostea ta.
Dar asta se poate remedia foarte simplu : paraseste-o acum.Nu ii mai indura toanele de ...femeie frustrata si orgolioasa.
Si sa nu te impresioneze daca va incepe sa planga in fata ta.Pentru ca ,in momentul in care ii va aparea altul in cale,nu o va interesa indiferent ce vei face tu sa o opresti :D

Avem o singura viata.E inuman sa ne-o pierdem in lacrimi si suferinta.Indiferent pentru cine.
E lumea plina de femei.Si sunt sigura ca vei gasi multe care sa merite ce faci tu pentru cineva care... nu merita.

Oau. Superb raspuns. Sincer, frumos, la obiect si 100% corect.
AndreiD
Postat pe 9 Iulie 2009 16:08
Si ca o completare la ce a spus blackangel:

Tu te bazezi prea mult pe femeie (nu numai pe tipa asta in particular) pentru fericirea ta. Esti nesigur pe tine, vrei tot timpul dovezi ca ceea ce faci tu pentru ea o va face sa te iubeasca...vrei sa controlezi totul, sa o sufoci cu dragostea ta pentru ca ti-e frica ca altfel o vei pierde...Te straduiesti mult prea mult. Si asta nu creaza atractie intr-o femeie pentru tine. Poate compasiune si obisnuita (la tipele mai sufletiste), dar atractie nu.

Femeia te poate face mai fericit. Dar ea este doar o parte din viata ta. Tu o faci sa fie totul.
Invata sa iti gasesti drumul tau in viata, destinul tau, independenta ta, separat de femei.
Invata sa fii barbat.
Invata sa ajungi intr-ajuns de puternic incat sa nu mai fi nevoit sa cersesti atentia unei femei si atunci vei vedea ca vei incepe sa ai succes cu ele.
AndreiD
Postat pe 9 Iulie 2009 16:20
"Cum multumesti o femeie,ce va place, ce gresim noi barbatii??????"

simplu:
Oferã-i absolut tot ceea ce vrea, dar nu atunci când vrea ea. Ideal atunci când se aºteaptã mai puþin.
Amânã-i satisfacþia. Hrãneºte-i sentimentele. Profitã de tot de îþi oferã ea. ªi ultimul sfat, cel mai important: nu te îndrãgosti de ea mai mult decât este ea îndrãgostitã de tine! NICIODATÃ!
inger99lasuta
Postat pe 10 Iulie 2009 23:41

limbutzeaza pe alocuri
mitura
Postat pe 10 Iulie 2009 23:44
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-10 23:44:37

limbutzeaza pe alocuri

Asta nu o sa il ajute prea mult pe staff....
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 23:46
De la: AndreiD, la data 2009-07-10 23:46:36

limbutzeaza pe alocuri

cine-i Staff?
mitura
Postat pe 10 Iulie 2009 23:48
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-10 23:48:51
De la: AndreiD, la data 2009-07-10 23:46:36

limbutzeaza pe alocuri

cine-i Staff?

Nenea ala care a creat topicul asta
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 23:51
Nenea ala care a creat topicul asta [/quote]
Si ce vrea?Consiliere pe probleme de ...comunicare?
mitura
Postat pe 10 Iulie 2009 23:56
un rezumat ceva??nu am citit tot dar am inteles ideea si cred ca de romantismul asta de care dai tu dovada fug femeile....aplica indiferentza dragul meu pt k atunci cand pierzi pe cineva stii sa-l apreciezi si nu incerca sa intelegi femeile,e mult prea greu.....cateodata nici noi nu stim ce vrem
puyaroxy
Postat pe 11 Iulie 2009 00:29
Mda, s-au schimbat mult lucrurile de cand nu am mai scris. Numai ca indiferenta aduce odata cu ea si o oarecare nepasare. Cel mai greu mi-a fost nu sa devin indiferent, ci sa o fac sa comunice. Era inchistata in ea. Toate frustrarile se pot debloca, la fel si orgoliul, se poate ameliora, dar pentru asta, trebuie sa vorbeasca, sa exprime ce are in suflet. Ceea ce se pare ca nu ati inteles prea bine unee dintre voi, eu chiar o iubesc pe femeia asta, si fac orice sa pot pune relatia pe picioare. Nu stiu cate dintre voi, care imi spuneti sa o parasesc pentru ca e plin de femei , ati reusit in viata voastra sa iubiti cu adevarat, ma refer la iubire, nu la dragostea de inceput, bazata pe chimie. Nu caut sa jignesc pe nimeni, numai ca orice ar face, eu o iubesc si nu e obsesie. Nu voi renunta la ea.
staff
Postat pe 11 Iulie 2009 13:06
Cum v-ati simti sa va abandoneze barbatul pe care il iubiti, atunci cand va este cel mai greu? Poate ca nu le face din rautate, v-ati gandit? Nu parasesc un suflet, asta se cheama lasitate!
staff
Postat pe 11 Iulie 2009 13:07
De la: staff, la data 2009-07-11 13:07:26Cum v-ati simti sa va abandoneze barbatul pe care il iubiti, atunci cand va este cel mai greu? Poate ca nu le face din rautate, v-ati gandit? Nu parasesc un suflet, asta se cheama lasitate!

Ea nu te iubeste.
Nu mai fii asa incapatanat.

Daca 10 oameni iti spun acelasi lucru ar trebui sa ii iei in serios.
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 19:19
da....ce pot zice...unele femei tanjesc dupa asa ceva...si dau peste barbati care nu ofera nimic din pct de vedere sentimental.........nici nu le pasa daca ai dormit bine....daca ti e foame....ca ti-ar place sa fii tinuta in brate............iar altele isi bat joc de toate astea.........Posibil sa fii posesiv.....sau chiar sa exagerezi cu toate astea...cine stie...........Parerea mea si gesturile acestea sunt fffffffff frumoase dar nu in exces si nu repetate zilnic ca o banda........................Eu insa ma gandesc ca tu o iubesti de 100 de ori mai mult decat ea pe tine.....Daca era invers sigur.........facea ea asa.............
kudika048217
Postat pe 11 Septembrie 2009 16:29
daca simti ca nu poti renunta la ea...nu renunta..........dar oare cat vei mai rezista?....situatia te va epuiza.si vb din experienta........caci si eu iubesc un barbat si a-si face la fel ptr el.............el ptr mine nu a facut nimic.........deja nici nu ne mai vb de ceva luni..........si eu am luptat sa fim impreuna........cu toate ca am vazut ca lupt numai eu.......Il iubesc si acum.........si poate pana la sf vietii dar cand esti tratat cu indiferenta ...te epuizeaza sa lupti numai tu..........Mie dor de el........ma trezesc cu el in gand ...ma culc cu el in gand...........dar am renuntat sa l mai caut, logic el nici nu a dat nici un semn.........Concluzia-nu ma iubeste.........daca macar un pic ar fi fost interesat..........i ar fi fost dor macar sa-mi auda vocea...Ce pot zice iti doresc putere si sa faci asa cum iti dicteaza inima.........dar nu-ti chinui sufletul..............intr o zi o sa te trezesti ca ea va pleca fara sa se uite inapoi...........Sper din tot sufletul sa faci alegerea corecta.......... dupa cum descrii ai multe de oferit..........astept raspuns
kudika048217
Postat pe 11 Septembrie 2009 16:38
De ce sunt atrase femeile? De asa zisii " baieti rai".
Adora sa fie tratate cat mai indiferent,sa fie mintite,inselate,date de toti peretii,scuipate,urinate,batute.
Daca e insurat marlanul e si mai palpitant.Incepe polca pe furate,care il fura mai mult amanta nevestei sau nevasta amantei.Iaca ce prefera femeile de la barbati din ceea ce am citit pe topice de-a lungul timpului.Exemplu"M-a si batut ,m-a inselat dar eu il iubesc de nu mai pot,mor fara el."

Postat pe 11 Septembrie 2009 18:33
nu pot sa spun ce faci tu gresit.Si eu am un sotz la fel ca tine.Si intr-o dimineata a ridicat draperiile ca sa intre soarele cand ma trezesc si am facut ca toti dracii si toata ziua am fost asa.Ca eu daca ma trezesc cu fundu-n sus asa sunt toata ziua.Si cat s-a mai chinuit saracul sa-mi zica ca nu a facut-o ca sa ma supere.Si cate flori nu mi-a adus in ziua aia..(De abia acum imi dau seama ca am gresit)
Si il iubesc ft mult intocmai ptr ca ma rasfatza asa...
Cand vine de la servici o sa-i cer iertare :)

Nah..asa suntem noi femeile...ne-o luam in cap!
creatzacreatza
Postat pe 11 Septembrie 2009 18:46
ce gresim noi barbatii... pai unii gresesc ca isi pun probleme d'astea din ciclu "ce vor femeile?"
DieMann
Postat pe 11 Septembrie 2009 19:03
mama,staff,frate,vezi sa nu te pierzi pe sub papucul ei...si vad ca iti cam place ca tu te bagi...si o mai si sufoci pe deasupra...ia si tu aer de indiferent,nepasator,etc...unele femei au chiar au fetisuri cu bosumflati destia...poate ai parte si de o partida reusita de sex
Boka
Postat pe 11 Septembrie 2009 20:39
De la: staff, la data 2009-07-11 13:06:10Mda, s-au schimbat mult lucrurile de cand nu am mai scris. Numai ca indiferenta aduce odata cu ea si o oarecare nepasare. Cel mai greu mi-a fost nu sa devin indiferent, ci sa o fac sa comunice. Era inchistata in ea. Toate frustrarile se pot debloca, la fel si orgoliul, se poate ameliora, dar pentru asta, trebuie sa vorbeasca, sa exprime ce are in suflet. Ceea ce se pare ca nu ati inteles prea bine unee dintre voi, eu chiar o iubesc pe femeia asta, si fac orice sa pot pune relatia pe picioare. Nu stiu cate dintre voi, care imi spuneti sa o parasesc pentru ca e plin de femei , ati reusit in viata voastra sa iubiti cu adevarat, ma refer la iubire, nu la dragostea de inceput, bazata pe chimie. Nu caut sa jignesc pe nimeni, numai ca orice ar face, eu o iubesc si nu e obsesie. Nu voi renunta la ea.

am sa iti spun eu ce inseamna o relatie pt care lupti timp de 3 ani si faci orice sa fie bine devii o leguma in numele unei iubiri neampartasite ....
te amagesti singur daca tu crezi ca o poti face sa comunice cu tine, va face asta pt o perioada de timp apoi se va inchide din nou in ea ,va acumula din nou frustrare si nervozitate, pt ca si tu vei reveni la obiceiurile de a face ceea ce ei nu ii place....
sa fim putini seriosi, crezi ca daca o iubesti o poti face fericita?????
ti s-a spus in mii de feluri ,afla ce ii place ce o face fericita, nu de la ea, ci de la cei care au ajuns la sufletul ei inaintea ta.....
cum ar fii parintii fratii sau surorile daca are, cei pe are ea ii considera prieteni....

spui ca tu vrei sa lupti pt ea pt ca o iubesti... din umila mea experienta iti pot spune ca cea mai mare dovada de iubire o poti da atunci cand ii dai drumul celuilalt ..... cand ii lasi libertatea de a TE ALEGE pe tine....
Doamne dar uneori barbatii sunt tare incuiati...

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Septembrie 2009 21:05
Staff baiatule..cei ca tine sunt pe ale de disparitie, oare unde as putea si eu gasii unu liber? glm
in fine , in general se inampla asa, barbatul cucereste, si femeia intretine relatia incontinuare.....eu zic sa nu te mai mulezi tu dupa ea tot timul..vezi unde ai ajuns..ca nimic nu o mai multumeste... , cred ca ar trebuii voi doi sa aveti o discutie
cantafabule
Postat pe 11 Septembrie 2009 21:16
De la: DieMann, la data 2009-09-11 19:03:00ce gresim noi barbatii... pai unii gresesc ca isi pun probleme d'astea din ciclu "ce vor femeile?"

excelent raspuns.... felicitari
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Septembrie 2009 21:20
De la: staff, la data 2009-07-11 13:07:26Cum v-ati simti sa va abandoneze barbatul pe care il iubiti, atunci cand va este cel mai greu? Poate ca nu le face din rautate, v-ati gandit? Nu parasesc un suflet, asta se cheama lasitate!

simplu.... m-as simti distrusa si as merge mai departe singura ,asa cum am facut si pana acum la ce bun sa chinui o persoana care nu mai vrea sa imi fie alaturi prin santaj emotional...?
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Septembrie 2009 21:26
Buna
A formulat frumos Ryana 1979, sofisticat. Mai simplu, fii barbat si nu te complica in analize. E inutil.
MiaMz
Postat pe 11 Septembrie 2009 21:42
De la: staff, la data 2009-07-11 13:06:10Mda, s-au schimbat mult lucrurile de cand nu am mai scris. Numai ca indiferenta aduce odata cu ea si o oarecare nepasare. Cel mai greu mi-a fost nu sa devin indiferent, ci sa o fac sa comunice. Era inchistata in ea. Toate frustrarile se pot debloca, la fel si orgoliul, se poate ameliora, dar pentru asta, trebuie sa vorbeasca, sa exprime ce are in suflet. Ceea ce se pare ca nu ati inteles prea bine unee dintre voi, eu chiar o iubesc pe femeia asta, si fac orice sa pot pune relatia pe picioare. Nu stiu cate dintre voi, care imi spuneti sa o parasesc pentru ca e plin de femei , ati reusit in viata voastra sa iubiti cu adevarat, ma refer la iubire, nu la dragostea de inceput, bazata pe chimie. Nu caut sa jignesc pe nimeni, numai ca orice ar face, eu o iubesc si nu e obsesie. Nu voi renunta la ea.

Am impresia ca scrii cam cifrat, parca ascunzi tot timpul cate ceva. Dintr-un mesaj anterior am inteles ca s-a terminat. Pai daca s-a terminat, o mie de vorbe un ban nu mai fac. Si-acum, hodoronc-tronc spui, c-o iubesti mult prea mult, si ca nu renunti la ea. Foarte bine, dar la ea te gandesti? Pentru ca dragoste cu sila, nu se poate nici daca te dai de trei ori peste cap. Din tot ce-ai declarat pana acum, ai lasat impresia ca fata nu te iubeste. Oricat ai fi de insistent, de pisalog chiar. Si daca tot nu sunteti casatoriti, nu stiu, dar presupun ca poate tragea si ea speranta, are si ea 27 de ani, ce vrei? Sa zici merci ca ti-a dat pasarik pana acum...
Poate ca asta-i pretul ca sa reia relatiile si sa nu mai faca mofturi cu tine... La asta te-ai gandit? Nu inseamna absolut ca atunci nu te iubeste, dar se iubeste si pe ea, ca ai sa termini cu ea, si ea nu face decat sa-si cheltuiasca cat i-a mai ramas din tinerete, cu un om care o vrea numai ca amanta dar nu si ca sotie. Deci, daca declari asa ritos in final:
"...orice ar face, eu o iubesc si nu e obsesie. Nu voi renunta la ea.", inseamna ca probabil asta-i pretul ca nici ea sa nu renunte la tine.
S-auzim de bine...
Ndrusu
Postat pe 12 Septembrie 2009 08:26
De la: staff, la data 2009-06-08 09:26:13 Buna ziua tuturor!

Deschid topicul acesta in speranta de a mai invata macar putin din aceasta fiinta minunata, dar de prea multe ori de neinteles, numita femeie.
Ma intreb ce va place, ce nu va place si asta nu in planul fizic, ci sufleteste.
In profunzime sunteti niste fiinte minunate, numai ca de acolo si pana la exteriorizare se pare ca e o cale cam lunga din cauza careia informatia pare a se deteriora, trunchia pe drum.
Am facut prea putine pentru o femeie, s-a suparat pe mine. Apoi am incercat sa o tin ca in palma, a inceput sa se plictiseasca de mine si sa inceapa sa caute altceva, apoi am incercat sa o tin in expectativa (fara exagerari), nici asa nu a fost bine pentru ca era mai mereu cu buzele umflate si imi spunea ca imi bat joc de ea, cine sa va mai inteleaga?
Am dat multa atentie, afectiune, tandrete ... s-a plictisit repede (dar eu asa simteam), asta inseamna ca trebuie sa imi reprim o parte din ceea ce simt ca sa ii pot da ei atat cat are nevoie.
Daca nu ii cer mereu ceva si mereu sa o fac curioasa, iar nu e bine pentru ca iar incepe sa se plictiseasca, daca fac asta in exces ma lasa balta pentru ca spune ca o "suprasolicit".
I-am facut servicii dupa servicii, mereu pe plac, am dus-o unde a vrut, i-am facut surprize cu tonele, am scos-o si noaptea la marginea orasului sa ii arat cerul stand pe iarba cu ea in brate si soptindu-i ce stiam ca ii face o placere deosebita sa auda. I-am gatit, i-am spus nici rar nici des ce simt pentru ea, mi-am cerut scuze mereu atunci cand am gresit si i-am aratat ca nu am facut-o intentionat, pentru ca nu ii vreau raul deloc, ci din incercarea de a face bine. Cred ca am incercat prea mult sa ii fac pe plac, aproape am facut-o regina mea , iar ea se pare ca a avut o perioada in care s-a simtit foarte comfortabil , dupa acre s-a plictisit sa aiba un barbat care sa nu o tensioneze, sa nu fie nimic secret si palpitant, mereu pe plac, mereu sa stie ce si cum ii place, mereu sa anticipeze ce vrea ... Am si gresit , recunosc, uneori exagerez cu maruntisuri.
Alteori fac anumite lucruri care nu ii plac , desi stiu ca nu e momentul, numai ca nu e momentul pentru ea, dar eu atunci simt ... ce pot sa fac daca dimineata, dupa ce ne-am ridicat din pat, mie imi vine sa o iau in brate, sa ii spun ca o iubesc si sa o intreb ce i-ar placea sa manance si cum a dormit ... tipa la mine sa mai tac sa o las inpace dimineata, penru ca mereu mi-a spus si tot nu vreaus a pricep ca se trezeste greu ...
Daca asculta muzica ce ii place, trebuie sa o ascult cu ea, cand imi pun si eu o piesa,(ascultam acelasi gen) imi spune ca ii stric starea, pai eu nu am stari? Ma intreb daca e atat de gresit sa ascult si eu o piesa dupa ce ea a ascultat deja un album.
Poate ca o sa spuneti acum ca nu ma iubeste ... Ba da, o face, dar tind sa cred ca e mai dificila si mereu am trecut peste toate cu calm si rabdare, chiar si peste injuraturi si crize de nervi si aruncat cu diverse...
Vreau sa va intreb acum, oare sunt eu defect? Oare unde gresesc? Ce v-ar placea voua? Ce considerati din ce am zis aici ca este foarte gresit? Sau ce va face sa va simtiti femei?
I-am dat siguranta de care are nevoie o femeie, i-am demonstrat ca nu am inselat-o , ii arat cat de mult inseamna pentru mine si ca pentru mine e completa, ca nu am nevoie de alta femeie. Oare sa fie asta devina? Sa las o portita deschisa prin care sa ii arat ca daca ma supar intr-o zi pot sa plec? Sa creada ca sunt al ei definitiv si asta sa o faca sa se plictiseasca de mine? Nu pot sa imi dau seama unde e problema.
Probabil ca e ceva ce simte, o nesiguranta undeva. Am incercats a discut cu ea, imi zice ca mai mereu reusesc sa o scot din sarite, sa nu ii mai repet de atatea ori anumite lucruri.
Dar ma intreb ... atunci cand nu primesti un raspuns la o intrebare sau o aprobare la o afirmatie, nu e firesc sa o repeti?
Prea ciudat ... ma depaseste, am incercat sa fiu cat mai echilibrat si sa construiesc mereu, sa cresc exact acolo unde greseam, sa citesc cat mai mult legat de relatie, sa fac pana si terapie, sa ... cate si mai cate, dar se pare ca tot nu e bine.
Am incercat sa expun totul cat mai realist, binenteles ca nu am cum sa expun anumite probleme, ar insemna sa scriu o carte.
As vrea doar sa imi spuneti daca observati ceva gresit si ce anume ar trebui sa fac ca sa castig un echilibru.
Am scris aici, pentru ca stiu ca intra mai toata lumea pe "sex".
Si inca ceva, nu am mintit, tot ce am scris e real, nu vreau sa impresionez pe nimeni, si nu ma plictisesc, vreau doar sa vad ce naiba fac atat de gresit.
Multumesc.

Daca chiar esti asa cum zici inseamna ca femeia aceea nu e pentru tine, nu stie sa te aprecieze si probabil nici nu vrea sa te pastreze, o femeie care chiar iubeste nu se poate plictisii de acel cineva din viata ei, toti avem lucruri care ne deranjeaza dar nu atat de mult incat sa nu putem trece mai departe.mi se pare absurd.Probabil nu a mai avut pe nimeni in viata ei care sa ii arate ca ea e chiar speciala si ca pentru cineva chiar conteaza.Ca cineva o iubeste mai mult decat ea pe sine....e cu mult mai tanara ca tine?ce varste aveti?
omidutu
Postat pe 13 Septembrie 2009 12:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex in 3 71 De la: orice_e_posibil 27 August 2014 14:43
AS VREA O PARERE,VA ROG 31 De la: kudika017596 29 Septembrie 2009 18:26
***Intrebare*** 23 De la: papusika_kudika 10 Mai 2012 17:44
Nu inteleg ce e cu mine... 28 De la: kudika_10817 29 Iunie 2012 19:22
atractia sexuala e suficienta pentru reinodarea unei relatii? 12 De la: scorpyoW 22 Iunie 2009 18:53