Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

da dragule......am vazut-o si nu iti zic
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:48
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:48:49da dragule......am vazut-o si nu iti zic

pacat imi era dor de ea
DON_LUCIANO
Postat pe 23 Iulie 2009 15:49
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 15:40:46Multumesc!!!!!
practic de aia am si scris..in speranta ca voi primi cateva incurajari....pt ca altcuiva nu pot spune nimic despre ce simt..m-ar fi catalogat ca fufa....(nu ca ar fi gresit cu mult)...

@geo...tocmai asta ma intreb si eu..ce Dumnezeu e in capul meu..incerc de luni bune sa imi raspund si nu pot....

@gongonica..mersi mult de tot...am nevoie de incurajari..

Cu placere.......totul depinde de tine ,noi putem sa-ti spunem multe.......tocmai ca te intrebai singura de ce tocmai tie????................ptr ca sing ai dat curs la asa ceva............de acum incolo depinde de tine daca il eviti definitiv ...el o sa inteleaga si o sa te lase in pace.........gandeste-te ca tu acum o sa-l ai definitiv sau temporar.........va veni vremea cand si tie iti va face alta la fel.........crezi ca o sa-ti placa??????.......eu zic ca nu ............
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 15:50
De la: doareu85, la data 2009-07-23 15:47:34
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 15:35:13
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:33:47mai bine plingi acum..trece...decit sa pligeti mai multi ca se afla

ma simt foarte naspa cand ma gandesc...oare de ce naiba trebuia sa mi se puna pata pe el..??....

intradevar se mai intampla,dar ca sa nu faci vreo greseala,pe care sa o regreti mai tarziu,ar trebuii sa iti cauti un barbat liber,si sa incerci sa te apropii de el,si sa incerci sa ii dai lui iubirea asta puternica pe care o simti acum pt barbatul insurat....te va face sa te simti mai bine...incearca si apoi sa ne spui si noua cum te simti...iti urez succes

multumesc mult pt sfat.....si apreciez faptul ca nu ma judecati sau criticati!

Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:50
luciano..vezi..ce exemplu dai...ma insel;i direct pe forum
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:52
De la: gongonica, la data 2009-07-23 15:50:15
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 15:40:46Multumesc!!!!!
practic de aia am si scris..in speranta ca voi primi cateva incurajari....pt ca altcuiva nu pot spune nimic despre ce simt..m-ar fi catalogat ca fufa....(nu ca ar fi gresit cu mult)...

@geo...tocmai asta ma intreb si eu..ce Dumnezeu e in capul meu..incerc de luni bune sa imi raspund si nu pot....

@gongonica..mersi mult de tot...am nevoie de incurajari..

Cu placere.......totul depinde de tine ,noi putem sa-ti spunem multe.......tocmai ca te intrebai singura de ce tocmai tie????................ptr ca sing ai dat curs la asa ceva............de acum incolo depinde de tine daca il eviti definitiv ...el o sa inteleaga si o sa te lase in pace.........gandeste-te ca tu acum o sa-l ai definitiv sau temporar.........va veni vremea cand si tie iti va face alta la fel.........crezi ca o sa-ti placa??????.......eu zic ca nu ............

nuu nu vreau sa am pe constiinta destramatul unei familii...
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:52
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:52:16luciano..vezi..ce exemplu dai...ma insel;i direct pe forum

ups dar si ea este prietena noastra
DON_LUCIANO
Postat pe 23 Iulie 2009 15:53
nu te criticam pt ca esti una din persoanele care judeca inainte sa faca ceva rau..rar asa ceva....nu e vina ta ca te-ai indragostit de un barbat insurat....mai rau era daca si mergeai mai departe...iti strici viata...si tu si viata lor...
...sunt cazuri de femei care se indragostesc de barbatii insurati si afla tirziu ca de fapt respectivul este insurat...iar nu este de judecat....insa aflat...automat renunta...chiar daca doare
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:55
si tu febletea mea
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:55
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:55:40si tu febletea mea

cu mine vorbeai?
DON_LUCIANO
Postat pe 23 Iulie 2009 15:56
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:55:03nu te criticam pt ca esti una din persoanele care judeca inainte sa faca ceva rau..rar asa ceva....nu e vina ta ca te-ai indragostit de un barbat insurat....mai rau era daca si mergeai mai departe...iti strici viata...si tu si viata lor...
...sunt cazuri de femei care se indragostesc de barbatii insurati si afla tirziu ca de fapt respectivul este insurat...iar nu este de judecat....insa aflat...automat renunta...chiar daca doare

eu stiam...ca e casatoit....defapt eram simpli amici..pana cand eu am suferit o deceptie amoroasa..si el chiar m-a ajutat cu sfaturi si a fost unarul pe care am plans.....atunci a inceput a inceput prostia mea.....m-a fascinat felul calm in care im vb sfaturile sale....felulu lui de a fi...si iata-ma suferind prosta de mine....

Thak you
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 16:02
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 16:02:43
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:55:03nu te criticam pt ca esti una din persoanele care judeca inainte sa faca ceva rau..rar asa ceva....nu e vina ta ca te-ai indragostit de un barbat insurat....mai rau era daca si mergeai mai departe...iti strici viata...si tu si viata lor...

eu stiam...ca e casatoit....defapt eram simpli amici..pana cand eu am suferit o deceptie amoroasa..si el chiar m-a ajutat cu sfaturi si a fost unarul pe care am plans.....atunci a inceput a inceput prostia mea.....m-a fascinat felul calm in care im vb sfaturile sale....felulu lui de a fi...si iata-ma suferind prosta de mine....

Thak you

Lucrezi cu el??? De fapt el a vrut sa te ajute........................si tu...............te-ai indragostit de el....................dar el stie lucrul asta din moment ce a avut o tentativa sa se culce cu tine..............
Gandeste-te bine..................totul in viata se plateste...................daca nu mai poti si nu mai poti ................culcate odata cu el si gata.................dar dupa uita-l definitiv ..............cu toate ca va fi fff greu...............
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 16:08
De la: gongonica, la data 2009-07-23 16:08:41
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 16:02:43

Thak you

Lucrezi cu el??? De fapt el a vrut sa te ajute........................si tu...............te-ai indragostit de el....................dar el stie lucrul asta din moment ce a avut o tentativa sa se culce cu tine..............
Gandeste-te bine..................totul in viata se plateste...................daca nu mai poti si nu mai poti ................culcate odata cu el si gata.................dar dupa uita-l definitiv ..............cu toate ca va fi fff greu...............

asta mi-ar mai lipsi sa il vad zilnic...slava domnului nu lucram impreuna....
Mai pot rezista nu-s chiar asa de lovita in cap....ma gandesc doar...ce s-ar intampla daca prin diferite circumstante am ajunge iar intr-o situatie mai intima...nu as avea puterea sa spun nu....

vreau o palma se ofera cineva????
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 16:12
am inchis taraba plec acasa
DON_LUCIANO
Postat pe 23 Iulie 2009 16:14
da dragule cu tine...ca nu singura
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 16:19
am eu palme pt tine ....numai sa nu te culci cu el..ca atunci chiar ca nu mai renunti
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 16:20
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 16:19:25da dragule cu tine...ca nu singura

asta ca sa ai o seara placuta
DON_LUCIANO
Postat pe 23 Iulie 2009 16:21
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 16:20:47am eu palme pt tine ....numai sa nu te culci cu el..ca atunci chiar ca nu mai renunti

imi dai te rog doua...sa vedem poate imi revin....
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 16:22
o seara placuta si tie si sa ai grija de tine....pupilici...pe maine
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 16:24
da......sigur ai nimerit exact unde trebuia.....aici gasesti cei mai" buni "sfatuitori.....

... TRAIESTE MOMENTUL ...SI NU REGRETA..!!!!
cute
Postat pe 23 Iulie 2009 21:32
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 14:47:53gongonikooo pe mine ma ia dracii cu fomeile astea......nu suport asa ceva....chiar nu le inteleg.....pe bune.... le trebuie o mama de bataie la curul gol poate asa inteleg ceva

Da' pe barbatii care nu-si vad de familie si care nu dau doi bani pe fericirea/suferinta copiilor lor, cum ai vrea sa-i tratezi? Nu de alta, dar nu am auzit niciun comentariu legat de subiect! Sper ca esti constienta de faptul ca cei care umbla ca niste disperati dupa femei sunt barbatii, nu invers.
beyonce_indragostita
Postat pe 23 Iulie 2009 22:47
De la: kudika017520, la data 2009-07-22 21:47:28
De la: wolfy, la data 2009-07-22 19:27:11
De la: r610918, la data 2009-07-22 19:12:43NIMENI NU CERCESTE NIK AICI !!!!!!!!!!SAU CEL PUTIN NU EA !NU EA ESTE CEA CARE SE DUCE LA EL CI INVERS DIN CATE STIU SI AUZIT ...PTR CA CE E ACASA E "VECHI SI EXPIRAT "SA SPUNEM....

PS: IMI PARE RAU ,CA AM FOLOSIT O ASTFEL DE EXPRIMARE, NUMAI CA TOATA LUMEA NU FACE DECAT SA ADRESEZE JIGNIRI NUMAI PARTII FEMININE ,GASIND SI FABRICAND SCUZE JALNICE CELEILALTE PARTII................

Te felicit din nou.
,,,,,,,,,,,,,Cand vei fi, veche si expirata, si sotul tau te va ,inlocui cu o ;prospatura, cum te vei simti oare?? Te-ai intrebat vreodata??

Cu siguranta ca rau. Dar asta nu m-ar impiedica sa fiu demna si sa pun capart relatiei. Si inca ceva: vad ca pentru majoritatea "femeilor" care posteaza pe topicul asta este extrem de greu sa inteleaga ca persoanele care sunt in culpa nu sunt amantele, ci barbatii care nu-si vad de treaba lor. Asa ca nu as considera-o vinovata pe "prospatura", ci pe sot. Acu' ai priceput sau tre' sa-ti zic pe lietere?
beyonce_indragostita
Postat pe 23 Iulie 2009 22:51
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 11:54:53atita timp cit ai stricat o casnicie cum vrei sa te criticam?......te-ai pus macar o clipa in locul ei?.....si te-ai gindit cum ar fi sa vina alta sa iti fure barbatul?....ai scos topik noi raspundem....la ce te asteptai?...laude?......pai daca vreo femeie vreodata simt ca face ochi dulci sotului meu...ai rup capul draga mea....daca eram eu in locul asteia ...vai de tine.....

Mda, sa stii ca barbatii astia sunt niste mielusei care sunt pacaliti de femei! Hai sa fim seriosi! Ei stiu foarte clar ce fac, ei isi cauta amante cu sarguinta.

Si in orice caz, esti de cea mai joasa speta daca faci amenintari, chiar si la nivel virtual. Imi amintesti de o psihopata de pe forumul asta. Si aia ameninta cu bataia.
beyonce_indragostita
Postat pe 23 Iulie 2009 22:56
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 11:58:44rashela uneori sunt si femei care vor cu orice pret un barbat....nu neaparat se duce el.....bine si el nu tre sa accepte...dar unde ridica vulpea coada...nu rezista barbatul sa nu miroasa

Absolut de acord cu tine! Doar ca eu as sublinia cuvantul UNEORI!!!
Ori aici, pe forum, in toate topicurile care se refera la aceeasi poveste.. nu am intalnit nici macar o femeie (sotie) inselata care sa spuna: M-a inselat nenorocitul!!
Si tocmai asta ma intriga!! Sunt inselate de un barbat.. sfant, bun, perfect!!!
Nu am intalnit nicio femeie (sotie) inselata care sa fi spus.... "Dispari din viata mea!"
Exista un topic despre "a ierta sau nu pe cel care te inseala".. Curios este faptul ca acolo nu sunt decat doua pagini.. aici sunt zeci. Sa inteleg ca tacerea este afirmativa? DA, il iert intotdeauna!!

Zau daca pot pricepe!!

rashela
Postat pe 24 Iulie 2009 02:27
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 16:22:17
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 16:20:47am eu palme pt tine ....numai sa nu te culci cu el..ca atunci chiar ca nu mai renunti

Citez acest mesaj doar pentru a reaminti celor care posteaza aici ... la cine ma voi referi mai jos.

Adelina este "fata buna" din acest topic si din viata voastra doar pentru ca nu a cedat inca. Cu alte cuvinte.. faptul ca s-a indragostit de un barbat insurat nu mai este asa de grav.. dintr-odata. Atata timp cat sufera in tacere, ramane o fata buna. Cu siguranta ar fi fost o nenorocita daca ar fi avut "ghinionul" ca acel barbat sa se indragosteasca la randul lui de ea.
Si totusi.. Adelina iubeste.. si poate ceda.

Imi scapa logica... desi, m-am convins de ceva timp ca nu totul are logica...
rashela
Postat pe 24 Iulie 2009 02:34
wolfy...te simti cu ceva de esti disperat...?/ ...bea un pahar cu apa sa iti revii..........nu mai tine parte la curve...ca nu sti cum se intoarce roata si la tine..atunci sa te vad...vezi ca nu te-am jignit.....asa ca dispari...
cristiana_cris
Postat pe 24 Iulie 2009 11:17
rashela..ea spune ca nu sa culcat cu el...nu are treaba cu el...doar ca sa indragostit.....si nu vrea sa strice o casnicie.....acum....dumnezeu cu mila.....nu stiu ce va face nu bag mina in foc....
cristiana_cris
Postat pe 24 Iulie 2009 11:20
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 16:22:17

L-ai parasit sau nu pe om ca vad ca pierzi vremea pe aici cu palmele tale.Dati 20 poate iti revii desi nu cred.Prevad ca te culci cu el si strici familia.
therapsong2
Postat pe 24 Iulie 2009 11:40
sper ca nu........
.............. therapsong2
cristiana_cris
Postat pe 24 Iulie 2009 11:55
in sfarsit un om care are coloana vertebrala......multumesc din nou si apreciez.....
cute
Postat pe 24 Iulie 2009 13:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un mic ajutor pentru o cercetare 1 De la: kudika_1043151 5 Martie 2022 21:15
ador sa mi se traga limbi 0 De la: 3 Decembrie 2012 12:28
caut amanta 1 De la: kudika_5612 21 Aprilie 2012 00:02
CUM NE INGRIJIM SANII 40 De la: iris_4_ever 4 Iunie 2009 17:41
sunt gravida? 29 De la: greierash_is_back 4 Noiembrie 2009 16:58