Mai multe
De la: krisla, la data 2009-07-14 17:03:17De la: kudika043110, la data 2009-07-14 10:41:26De la: kudika043110, la data 2009-07-07 10:10:32Buna fetelor. |
||
|
kolla Postat pe 15 Iulie 2009 11:27 |
||
|---|---|---|
|
Buna!Am tot urmarit acest topic deoarece si eu sunt intr-o situatie asemanatoare...oarecum.... Si eu m-am indragostit fara sa imi dau seama de un barbat casatorit...fara sa vreau fara sa realizez....diferenta este ca nu sunt amanata lui si probabil nici nu voi fi asta pt ca ....nu ma lasa....ratiunea sa fac asa ceva..E casatorit,are un copil si o sotie frumoasa!Eu nu pot si nu indraznesc nici macar sa ma gandesc ca as putea fi vreodata cu el.Tin enorm de mult la el...si ssi el la mine,stie asta eu stiu la fel....Ma multumesc cu firimituri de atentie....imi tresara sufletul de bucurie cand ma suna...(zilnic) pt a vedea ce fac....cum sunt.....Stie ca sentimentele mele sunt mai puternice...si imi tot spune ca el nu vrea sa imi faca mie rau......ca tine la mine....si nu vrea sa stie ca si el ma face sa sufar....dar nu ma face din contra eu ma bucur mereu ...cand vad ca totusi se gandeste la mine.... Se intampla ,nu poti judeca oameni..nu am vrut sa se intample asta..ba mai mult niciodata nu m-am gandit ca eu as putea pati asa ceva..dar s-a intamplat...
|
||
|
kudika052168 Postat pe 15 Iulie 2009 12:26 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-06-26 13:26:05De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Buna la toata lumea! Ca oricine de pe acest site,am si eu ceva de spus... De doua saptamani,mi-a atras atentia un barbat,dragutz,bine facut...dar casatorit si cu un copil :( Avem o relatie,numai de sex,bineinteles,dar problema nu ar fi asta,problema este ca m-am indragostit de el.Ne cunoastem cam de un an,o cunosc si pe sotia lui,ne intelegem bine...Nu stiu ce sa fac.sa continui,sa renunt...nu stiu!!! El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui. Nu stiu CE SA FAC!? Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex,si ca mai mult nu va putea fii,dar totusi,nu-l pot lasa. De cand sunt cu el,am reusit sa-l uit si pe fostul meu prieten... Voi ce ati face? Ce usor de judecat sunt ceilalti, in special cand isi expun slabiciunile.
|
||
|
|
||
|
kaarima22 Postat pe 15 Iulie 2009 16:41 |
||
| iti dau un sfat prietenesc si vreau sa tii cont de el. Am trecut si eu candva prin asa ceva si stiu ce inseamna.Parerea mea este sa incerci in perioada cat e el plecat sa il scoti incet ,incet din viata ta.Cred ca meriti mult mai mult decat o partida de sex si nu te amagi singura ca e totul frumos ,dar gandeste-te ca nu poate fi niciodata al tau in totalitate ceea ce o sa te doara mai tarziu.Inca ai timp sa-l scoti din viata ta fara sa suferi prea mult.El are o sotie ,un copil niste responsabilitati fata de ei,dar tu ce ai? Poate destinul ti-a dat o sansa acum cat e el plecat sa te hotarasti.Tu decizi.Chiar daca s-ar desparti de sotia lui si ar fi cu tine tot nu v-ar fii bine.Cel putin tu in constiinta ta te vei simti cumva vinovata... meriti mai mult Succes(stiu ca nu e usor,dar te vei simtii mult mai bine dupa aceea si faci si o fapta buna...nu-l desparti de mama copilului lui) | ||
|
simonica_yo Postat pe 15 Iulie 2009 21:06 |
||
De la: kaarima22, la data 2009-07-15 16:41:35De la: coffeeta, la data 2009-06-26 13:26:05De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Buna la toata lumea! Ca oricine de pe acest site,am si eu ceva de spus... De doua saptamani,mi-a atras atentia un barbat,dragutz,bine facut...dar casatorit si cu un copil :( Avem o relatie,numai de sex,bineinteles,dar problema nu ar fi asta,problema este ca m-am indragostit de el.Ne cunoastem cam de un an,o cunosc si pe sotia lui,ne intelegem bine...Nu stiu ce sa fac.sa continui,sa renunt...nu stiu!!! El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui. Nu stiu CE SA FAC!? Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex,si ca mai mult nu va putea fii,dar totusi,nu-l pot lasa. De cand sunt cu el,am reusit sa-l uit si pe fostul meu prieten... Voi ce ati face? ai timp draga mea,in viata sa experimentezi orice!de exemplu,ai putea fii si tu inselata(macar o data)si o sa vedem atunci ce"anticorpi"dezvolti! marea majoritate a celor care sunt impotriva adulterului,aici pe forum,o fac involuntar-pt ca sunt de partea binelui,au o constiinta si se ghideaza dupa eroi pozitivi,au constiinta propriei valori si urmaresc calea dreapta,ei stiu ca nu ar face asa ceva!!!bineinteles,ca persoanele slabe de caracter,mediocre din toate punctele de vedere vor fii invidioase pe cele din tabara adversa,care nu accepta situatiile de compromis ci vor TOTUL SAU NIMIC!!! Si in plus,"just_you_and_me"ne invita la discutie,ne da sansa unei exemplificari personale,ne intreaba in final"voi ce ati face?"asa ca lasati pe fiecare sa-si spuna povestea,si vedem noi pe urma ce justificari au fiecare! sunt alte intrebari? |
||
|
kritzia Postat pe 16 Iulie 2009 05:06 |
||
De la: wolfy, la data 2009-07-14 21:32:04De la: just_me_and_you, la data 2009-07-02 10:12:09Acum am,da,stiu ca e casatorit,stiu ca are un copil,dar nu vreau sa ranesc pe nimeni,tocmai de asta am hotarat sa ma despart de el,dar va spun sincer,nu am intalnit pana acum nici un barbat/baiat care sa NU isi insele sotia/prietena/iubita... Nu e naivitate cucoana,e experienta! Am fost in postura de amanta (chiar daca nu am stiut ca e insurat ) si apoi in cea de de inselata.Varsta inaintata nu-ti da dreptul sa te crezi superioara.Si cand am spus ca e rautate m-am referit la faptul ca individa asta a spus sus si tare ca NU-I PASA DE SOTIA ALUIA CE SIMTE,ca e insensibila si razbunatoare. |
||
|
Postat pe 16 Iulie 2009 07:16 |
||
De la: simonica_yo, la data 2009-07-15 21:06:34iti dau un sfat prietenesc si vreau sa tii cont de el. Am trecut si eu candva prin asa ceva si stiu ce inseamna.Parerea mea este sa incerci in perioada cat e el plecat sa il scoti incet ,incet din viata ta.Cred ca meriti mult mai mult decat o partida de sex si nu te amagi singura ca e totul frumos ,dar gandeste-te ca nu poate fi niciodata al tau in totalitate ceea ce o sa te doara mai tarziu.Inca ai timp sa-l scoti din viata ta fara sa suferi prea mult.El are o sotie ,un copil niste responsabilitati fata de ei,dar tu ce ai? Poate destinul ti-a dat o sansa acum cat e el plecat sa te hotarasti.Tu decizi.Chiar daca s-ar desparti de sotia lui si ar fi cu tine tot nu v-ar fii bine.Cel putin tu in constiinta ta te vei simti cumva vinovata... meriti mai mult Succes(stiu ca nu e usor,dar te vei simtii mult mai bine dupa aceea si faci si o fapta buna...nu-l desparti de mama copilului lui) bravo super frumos i-ai zis.......chiar daca se v-a desparti de sotie , de copil nu se se v-a desparti si v-a fi tot timpul legat de copil ......asa ca-si v-a imparti viata intre tine si copil.......si nu se stie ...poate cu timpul .........se intoarce inapoi la sotie si tot singura ramai........
|
||
|
gongonica Postat pe 16 Iulie 2009 09:49 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-07-16 07:16:40De la: wolfy, la data 2009-07-14 21:32:04De la: just_me_and_you, la data 2009-07-02 10:12:09Acum am,da,stiu ca e casatorit,stiu ca are un copil,dar nu vreau sa ranesc pe nimeni,tocmai de asta am hotarat sa ma despart de el,dar va spun sincer,nu am intalnit pana acum nici un barbat/baiat care sa NU isi insele sotia/prietena/iubita... Cum se poate sa ajungi sa ai o relatie, si sa nu iti dai seamai ca e insurat?! Iarta-ma, dar imi pare usor imposibil... Inselata imi imaginez ca te-ai simtit cand ai aflat surprinzatoarea veste rea, nu?
|
||
|
kaarima22 Postat pe 16 Iulie 2009 11:09 |
||
De la: kaarima22, la data 2009-07-16 11:09:19De la: scorpio67, la data 2009-07-16 07:16:40De la: wolfy, la data 2009-07-14 21:32:04De la: just_me_and_you, la data 2009-07-02 10:12:09Acum am,da,stiu ca e casatorit,stiu ca are un copil,dar nu vreau sa ranesc pe nimeni,tocmai de asta am hotarat sa ma despart de el,dar va spun sincer,nu am intalnit pana acum nici un barbat/baiat care sa NU isi insele sotia/prietena/iubita... E simplu dragalasa.Ma invita la el doar cand se certa cu biata sotie si-i facea bagajele si o trimitea la mama ei.Nu gaseam niciodata lucruri de femeie in casa la el.Tu cum ti-ai fidat seama.Astea le-am aflat mult mai tarziu de la un prieten comun.Si o insela si pe ea si pe mine cu altele .Numai eu l-am prins cu inca vreo2-3.Era maestru in manipulat femei.La un an dupa ce m-am despartit de el am aflat ca si de sotie divortase de mult si eu habar n-am avut. |
||
|
Postat pe 16 Iulie 2009 12:54 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-07-16 12:54:23,,,,,,,,,,,,,Bine va fac barbatii!De la: kaarima22, la data 2009-07-16 11:09:19De la: scorpio67, la data 2009-07-16 07:16:40De la: wolfy, la data 2009-07-14 21:32:04De la: just_me_and_you, la data 2009-07-02 10:12:09Acum am,da,stiu ca e casatorit,stiu ca are un copil,dar nu vreau sa ranesc pe nimeni,tocmai de asta am hotarat sa ma despart de el,dar va spun sincer,nu am intalnit pana acum nici un barbat/baiat care sa NU isi insele sotia/prietena/iubita... Pt, ca, va aventurati , in relatii fara sa stiti de fapt, cine este el??!! De vina sunt ;;ei; ca incearca si nu se multumesc, cu ce au acasa,, de vina sunteti voi, ca va ,,complaceti in situatii de-a fi ,,cealalta;! Dar,,, voi v-ati pus vreodata in ;;locul sotiei;; sau sotului, inselat??!! Cum v-ar placea voua sa v-i se-ntample acest lucru??!! In privinta ca el o trimitea la ;;masa;; si tu nu gaseai nimic de ;;femeie;; nu cred!Ca doar nu pleca ea cu ;;camionul; sasi duca toate ;;hainele;! De ce nu recunosti ca; nu te-a interesat! Doar sa te ;;azvarli ;;in patul lor!! E prea c;;cusuta;; cu ata alba, fetito!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 16 Iulie 2009 14:14 |
||
Ei... Nu fii si tu atat de acida. Stim ca vedem ceea ce mintea alege sa vada..
|
||
|
kaarima22 Postat pe 16 Iulie 2009 15:53 |
||
|
Buna fetelor. Simona esti o fata tare dulce, ptr ca ai comentat si ai spus lucrurilor pe nume intr-un mod foarte placut, deloc deranjant. Am povestit si eu mica mea istorioara ,dar imi dau seama ca lumea se mai schimba si asta ma doare . In subconstientul meu as fii vrut sa ramana toate lucrurile asa cum eu le stiu si nimic sa nu se schimbe.........dar.. E adevarat ca iubirea mea din trecut nu a fost consumata , poate din cauza asta ma macina gandul la el .acum ma dandesc oare daca am fi conumat aceea iubire din trecut, acum ce as fi gandit sau daca mas mai fi gandit la el .???????? ????????????
|
||
|
kolla Postat pe 16 Iulie 2009 17:37 |
||
De la: oga_RUL, la data 2009-07-13 16:49:20intotdeauna amanta este inselata cu sotia daca el este insurat.daca nu este insurat nu mai este amanta. |
||
|
cute Postat pe 17 Iulie 2009 12:16 |
||
in locul tau
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 17 Iulie 2009 12:20 |
||
| .....acum ceva zile spuneam ca e bine sa renunt..numai ca ee foaarte greu si nu stiu cum as putea sa fac ....il iubesc .......si ff multa lume o sa ma condamne ptr asta ....sunt si insarcinata..copilul ...nu am sa ilpastrez...dar pe el as vrea .....doamne ce greu e ....ce sa fac???? | ||
|
cute Postat pe 17 Iulie 2009 12:36 |
||
tu esti sotia presupu?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 17 Iulie 2009 12:58 |
||
De la: r610918, la data 2009-07-17 12:36:04.....acum ceva zile spuneam ca e bine sa renunt..numai ca ee foaarte greu si nu stiu cum as putea sa fac ....il iubesc .......si ff multa lume o sa ma condamne ptr asta ....sunt si insarcinata..copilul ...nu am sa ilpastrez...dar pe el as vrea .....doamne ce greu e ....ce sa fac???? tu esti insarcinata cu tipul insurat care are copiii? eu zic sa-i spui nevestei lui de sarcina te asigur il va face colet si il va trimite la tine.asa visul tau va devenii realitate si vei avea ceea ce iti doresti!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 17 Iulie 2009 13:52 |
||
De la: r610918, la data 2009-07-17 12:36:04.....acum ceva zile spuneam ca e bine sa renunt..numai ca ee foaarte greu si nu stiu cum as putea sa fac ....il iubesc .......si ff multa lume o sa ma condamne ptr asta ....sunt si insarcinata..copilul ...nu am sa ilpastrez...dar pe el as vrea .....doamne ce greu e ....ce sa fac???? Imi pare rau pt situatia in care te afli insa...ar fi trebuit sa stii in ce te bagi ! Cu siguranta ca este greu sa renunti la o persoana pe care o iubesti, dar tinand cont de imprejurari, tinand cont de ceea ce face el, ar fi trebuit sa te lovesti ca de Turnul Eiffel ! Daca vrei poti sa tai raul din radacina pana cand nu este prea tarziu...nu are rost sa iti irosesti timpul, nervii, pt astfel de barbati !
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2009 13:57 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-17 13:52:11De la: r610918, la data 2009-07-17 12:36:04.....acum ceva zile spuneam ca e bine sa renunt..numai ca ee foaarte greu si nu stiu cum as putea sa fac ....il iubesc .......si ff multa lume o sa ma condamne ptr asta ....sunt si insarcinata..copilul ...nu am sa ilpastrez...dar pe el as vrea .....doamne ce greu e ....ce sa fac???? Eu una i-as fi trimis sotiei un film asa ca de Oscar cu el in rolul principal, ca sa vada si ea ce are acasa, si l-as fi dat naiba daca mi-l trimitea colet !
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2009 13:59 |
||
De la: r610918, la data 2009-07-17 12:36:04.....acum ceva zile spuneam ca e bine sa renunt..numai ca ee foaarte greu si nu stiu cum as putea sa fac ....il iubesc .......si ff multa lume o sa ma condamne ptr asta ....sunt si insarcinata..copilul ...nu am sa ilpastrez...dar pe el as vrea .....doamne ce greu e ....ce sa fac???? deci tu il vrei pe el dar pe bebeu nu? |
||
|
rahella Postat pe 17 Iulie 2009 14:04 |
||
De la: Lilith123, la data 2009-07-17 13:59:29cum mai te indurai sa nu primesti asa bunatate de "barbat"? barbatul ideal care dupa ce ca il ia scula tiris nici nu se protejeaza ca de...........Eu acu ceva anisori am jucat in rolul principal ca nevasta iar amanta noastra(adica a mea si a exului) nu a refuzat coletul! acu saraca rabda si asteapta probabil ziua in care ii moare la intrare! singura mea tristete a fost ca amanta vecinului era mai frumoasa decit a noastraDe la: FRANNNCE, la data 2009-07-17 13:52:11De la: r610918, la data 2009-07-17 12:36:04.....acum ceva zile spuneam ca e bine sa renunt..numai ca ee foaarte greu si nu stiu cum as putea sa fac ....il iubesc .......si ff multa lume o sa ma condamne ptr asta ....sunt si insarcinata..copilul ...nu am sa ilpastrez...dar pe el as vrea .....doamne ce greu e ....ce sa fac???? si la tribunal m-am facut de ris din cauza asta!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 17 Iulie 2009 14:07 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-17 14:07:07De la: Lilith123, la data 2009-07-17 13:59:29cum mai te indurai sa nu primesti asa bunatate de "barbat"? barbatul ideal care dupa ce ca il ia scula tiris nici nu se protejeaza ca de...........Eu acu ceva anisori am jucat in rolul principal ca nevasta iar amanta noastra(adica a mea si a exului) nu a refuzat coletul! acu saraca rabda si asteapta probabil ziua in care ii moare la intrare! singura mea tristete a fost ca amanta vecinului era mai frumoasa decit a noastraDe la: FRANNNCE, la data 2009-07-17 13:52:11De la: r610918, la data 2009-07-17 12:36:04.....acum ceva zile spuneam ca e bine sa renunt..numai ca ee foaarte greu si nu stiu cum as putea sa fac ....il iubesc .......si ff multa lume o sa ma condamne ptr asta ....sunt si insarcinata..copilul ...nu am sa ilpastrez...dar pe el as vrea .....doamne ce greu e ....ce sa fac???? Barbatii de genul asta merita un tratament special ! Merita sa fie pusi cu botul pe labe sau macar sa nu se mai creada barbati fatali si sa isi pastrezez scula in pantaloni ! |
||
|
Postat pe 17 Iulie 2009 14:12 |
||
| Care-i da un link catre "Am facut un copil cu un barbat insurat"? | ||
|
Kathara Postat pe 17 Iulie 2009 16:15 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-17 16:15:33Care-i da un link catre "Am facut un copil cu un barbat insurat"? Tu.
|
||
|
therapsong2 Postat pe 17 Iulie 2009 16:17 |
||
| nu..eu sunt ..."cealalta " ......... | ||
|
cute Postat pe 17 Iulie 2009 18:11 |
||
| .....da era usor asa ..dar se pare ca ea sotia incornorata ..nu vrea sa renunte la el ..deci nu mi-l va trimite pachet !!!!!!!!!!!!!!..a avut chiar curajul sa imi spuna ca daca vreau sa pastrez copilul ...ea il va creste (ptr ca are experienta avand 2....si ca eu sunt prea tanara ptr asta .....).de asta ce zici???? | ||
|
cute Postat pe 17 Iulie 2009 18:18 |
||
De la: r610918, la data 2009-07-17 18:18:36.....da era usor asa ..dar se pare ca ea sotia incornorata ..nu vrea sa renunte la el ..deci nu mi-l va trimite pachet !!!!!!!!!!!!!!..a avut chiar curajul sa imi spuna ca daca vreau sa pastrez copilul ...ea il va creste (ptr ca are experienta avand 2....si ca eu sunt prea tanara ptr asta .....).de asta ce zici????ce sa zic...........mai cauta pina gasesti o nevasta buna ca mine! asta a amantului tau e cam rea eu nu stiu cum o lasa sufletul sa te vada cum suferi
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 17 Iulie 2009 18:49 |
||
|
||
|
kudika017520 Postat pe 17 Iulie 2009 23:40 |
||
De la: kudika043110, la data 2009-07-16 17:37:18Buna fetelor. |
||
|
kolla Postat pe 18 Iulie 2009 17:49 |
||
De la: kudika043110, la data 2009-07-16 17:37:18Buna fetelor. |
||
|
kolla Postat pe 18 Iulie 2009 17:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ..nu am chef! | 108 | De la: polin 24 Noiembrie 2011 21:41 |
| cum multumesti o femeie,ce va place, ce gresim noi barbatii?????? | 219 | De la: mari_ela 23 Septembrie 2009 17:42 |
| Tot ce iti doresti de la viata | 6 | De la: one_size 11 Martie 2010 20:43 |
|
|
||
| Dirty talk !!! | 51 | De la: Apocalipse 27 Iulie 2009 19:43 |
| Al doilea blister Yasmin... | 160 | De la: hilde31 1 Aprilie 2013 05:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.