Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: gongonica, la data 2009-07-23 13:25:14

nu mai hohotii asa tare, ca-mi trezesti puiu'!
geo_x
Postat pe 23 Iulie 2009 13:26
De la: geo_x, la data 2009-07-23 13:26:20
De la: gongonica, la data 2009-07-23 13:25:14

nu mai hohotii asa tare, ca-mi trezesti puiu'!

da????? nu se poate!!!!!!!! ma bucur!!!!
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 13:27
Sa judeci e asa de usor!!!!!
Asa judecam si eu inainte...mai ales ca am avut probleme in familie din cazua unei domnisoare care mi-a indebunit tatal...Am vazut cat a suferit mama...si nu credeam ca vreodata as puteasa ma uit la un barbat casatorit.....

Dar ..asa cum se spune prin popori..de ce fugi nu scapi...Iata-ma indragostita..de un barbat casatorit cu un baietel....
E ceva mult mai puternicdecat mine...nu mai pot sa imi controlez emotiile atunci cand il vad...Nu sunt amanata lui...dar daca mi-ar propune as accepta sunt convinsa..cu toate ca as avea multe remuscari...nu as putea sa zic nu..pt ca IL IUBESC!!!!!...dar in schimb cu toate ca tin enorm la el..nu as putea sa il despart de sotie si copil...m-as simti cea mai josnica fiinta de pe pamant....El e la fel de constiient spre norocul meu de acest lucru..si preferasa ma tina oarecum la distanta de el...dar nici el nu poatesa stea mult timp departe de mine....pt ca ....asa e....Nu a fost cu intentie...nu urmaresc nimic...pur si simplu..stiu ca el ...chiar si in postura de amanta ar puteasa ma faca fericita cateva clipe...

Ma doare enorm cand ma gandesc ca e cu sotia lui....ma intristez cand incepe sa povesteasca despre ea....a observat si evita..chiar si atunci cand il intreb....

Imi cer scuze ca v-am ocupat atat de mult spatiu dar...ma doare sufletul..si am gasit in acest topic o mica modalitatede confesiune...(nu pot sa spun nimanui ca il iubesc-e micul meu secret...si nimeni nu trebuie sa il stie...nici EL nu m-a auzit spunandu-i asta direct)....

O pusca sa ma impusc va rog...ma doare sufletelul......
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 13:50
insa sincer...gindind din toate punctele nu iti este mila de acel copil care va suferii cel mai mult din toata povestea asta?....eu niciodata nu o sa inteleg asa zisele doamne care umbla dupa barbatii casatoriti.....daca sti cum este de ce nu renunti?....
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 14:41
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 13:50:48Sa judeci e asa de usor!!!!!
Asa judecam si eu inainte...mai ales ca am avut probleme in familie din cazua unei domnisoare care mi-a indebunit tatal...Am vazut cat a suferit mama...si nu credeam ca vreodata as puteasa ma uit la un barbat casatorit.....

Dar ..asa cum se spune prin popori..de ce fugi nu scapi...Iata-ma indragostita..de un barbat casatorit cu un baietel....
E ceva mult mai puternicdecat mine...nu mai pot sa imi controlez emotiile atunci cand il vad...Nu sunt amanata lui...dar daca mi-ar propune as accepta sunt convinsa..cu toate ca as avea multe remuscari...nu as putea sa zic nu..pt ca IL IUBESC!!!!!...dar in schimb cu toate ca tin enorm la el..nu as putea sa il despart de sotie si copil...m-as simti cea mai josnica fiinta de pe pamant....El e la fel de constiient spre norocul meu de acest lucru..si preferasa ma tina oarecum la distanta de el...dar nici el nu poatesa stea mult timp departe de mine....pt ca ....asa e....Nu a fost cu intentie...nu urmaresc nimic...pur si simplu..stiu ca el ...chiar si in postura de amanta ar puteasa ma faca fericita cateva clipe...

Ma doare enorm cand ma gandesc ca e cu sotia lui....ma intristez cand incepe sa povesteasca despre ea....a observat si evita..chiar si atunci cand il intreb....

Imi cer scuze ca v-am ocupat atat de mult spatiu dar...ma doare sufletul..si am gasit in acest topic o mica modalitatede confesiune...(nu pot sa spun nimanui ca il iubesc-e micul meu secret...si nimeni nu trebuie sa il stie...nici EL nu m-a auzit spunandu-i asta direct)....

O pusca sa ma impusc va rog...ma doare sufletelul......

dumnezeule..................daca tot iti dai seama ........evita-l,fa-ti un prieten ca sa-l uiti.........nu te baga ca ai sa regreti , ai sa suferi mai mult decat acum..............
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 14:44
gongonikooo pe mine ma ia dracii cu fomeile astea......nu suport asa ceva....chiar nu le inteleg.....pe bune.... le trebuie o mama de bataie la curul gol poate asa inteleg ceva
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 14:47
POT SA LE BAT EU
DON_LUCIANO
Postat pe 23 Iulie 2009 14:50
chiar te rog....si dule departe cu forta ta...si acolo lasa-le
... lucianooooooo......vezi....tocmai ce ziceam pe priv.....ofof.....
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 14:51
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 14:51:44 chiar te rog....si dule departe cu forta ta...si acolo lasa-le
... lucianooooooo......vezi....tocmai ce ziceam pe priv.....ofof.....

as prefera ceva mai dulce mm mm
DON_LUCIANO
Postat pe 23 Iulie 2009 14:55
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 14:47:53gongonikooo pe mine ma ia dracii cu fomeile astea......nu suport asa ceva....chiar nu le inteleg.....pe bune.... le trebuie o mama de bataie la curul gol poate asa inteleg ceva

ce bataie la curul gol asta nu-i nimic...........mai rau........................nu sunt normale nu au capul pe umeri ...................sa zicem ca se intampla o data , o zi , cu unul insurat dar lasa-l dracului in pace , nu te implica intr-o asa relatie...................dar le place viata zbuciumata la aceste femei ....................si le mai face viata grea si sotiilor ..........................nu au capul cu el..........in viata ti se intoarce cu aceeasi moneda ......................vor plati ptr asta la fel candva........................dar pana atunci vor suferi mult mai multe persoane.......................
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 15:00
gongonico...astea sunt mai rau ca dracu cu coarne......daca fac mai mult anal si oral....cred ca sunt mai tari... ...insa sunt .......
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:07
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:07:01gongonico...astea sunt mai rau ca dracu cu coarne......daca fac mai mult anal si oral....cred ca sunt mai tari... ...insa sunt .......

normal.........................dupa un bucuresti intreg de anal si oral ....iti dai seama???!!!
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 15:08
Incerc pe cat posibil sa il evit..e greu...dar incerc....
si chiar si cand ne intalnim..pastram o anumita distanta "verbala" vorbim doar despre lucruri cat se poate de seci!

doamne fereste am spus ca nu vreau sa il despart de nevasta..si mai ales de copil care e un dulce si se iubesc emorm....

Nu as putea sa fac asa ceva...mai mult el nici nu stie foarte clar de ce simt pt el..si nici nu o sa ii spun ...niciodata tocmai pt ca nu sunt din acelea care vor sa distruga o familie!!!

Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:11
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:07:01gongonico...astea sunt mai rau ca dracu cu coarne......daca fac mai mult anal si oral....cred ca sunt mai tari... ...insa sunt .......

in cazul meu nici macar nu s- ajuns la pat...
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:12
adelina...nici sa nu ajungi....
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:14
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:14:28adelina...nici sa nu ajungi....

nuuuuuu...dar e greu.....

acu ceva timp a avut o tentativa in a ma convinge..cum v-am spus norocul meu e ca e un om destul de echilibrat si si-a dat seama ca am face o mare gresala....si a renuntat......
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:19
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 15:12:07

in cazul meu nici macar nu s- ajuns la pat...

Cui pe cui se scoate ...fructul oprit ...il iubesti ...o sa treaca ..singura chestie de care nu putem scapa e moartea in rest ..totul trece ,..totul are rezolvare!

Curaj si felicitari pentru mentalitatea sanatoasa, altele nu s-ar fi''cenzurat'' si ar fi trecut la actiune !

Bafta !
___LL___
Postat pe 23 Iulie 2009 15:20
adelina....poti sa treci peste...incearca sa ti distanta fata de el...si incearca sa gasesti alt barbat....singur...sa vezi ce bine este si pt tine....
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:24
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 15:19:00
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:14:28adelina...nici sa nu ajungi....

acu ceva timp a avut o tentativa in a ma convinge..cum v-am spus norocul meu e ca e un om destul de echilibrat si si-a dat seama ca am face o mare gresala....si a renuntat......

Nu mai inteleg nimic Adelina........poate nu m-am informat eu........in ce imprejurari l-ai cunoscut??? Si ziceai ca el nu stie de sentimentele tale si ca tine distanta fata de tine.......si totusi erati s-o puneti.........hotaraste-te..........O cunosti si pe sotie??? Vb cu ea????
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 15:26
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:24:04adelina....poti sa treci peste...incearca sa ti distanta fata de el...si incearca sa gasesti alt barbat....singur...sa vezi ce bine este si pt tine....

Multumesc....

tot priveam topicul..si m-am tot gandit sa scriu sau nu...tocmai pt ca ma simt putin mai diferita decat restul fetelor ce au postat aici.-ca fiind amante-...sa nu fiu inteleasa gresit nu ma cred mai breaza..sau ceva de genul..doar ca ....

Tocmai pe undeva poate si asta e problema...la cei 24 de ani ai mei..am avut relatii du 2 baiaeti...si m-am apropiat de el..in timp ce sufeream dupa ultimul....

va trece stiu....si stiu ca nu o sa mor din asta...dar uite si acum am o lacrima in coltul ochiului..cand ma gandesc ca iubesc fructul interzis...
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:29
De la: gongonica, la data 2009-07-23 15:26:53

Nu mai inteleg nimic Adelina........poate nu m-am informat eu........in ce imprejurari l-ai cunoscut??? Si ziceai ca el nu stie de sentimentele tale si ca tine distanta fata de tine.......si totusi erati s-o puneti.........hotaraste-te..........O cunosti si pe sotie??? Vb cu ea????

pai il stiu de mai mult timp...
Nu nu vb cu sotia lui....m-as simti penibil sa ajung sa vb cu ea....

pastreaza distanta....tentativa...respectiva s-a intamplat cu mai mult timp in urma..si practic de atunci am hotarat sa de distantam..tocmai pt a nu face o prostie!
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:31
mai bine plingi acum..trece...decit sa pligeti mai multi ca se afla
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:33
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:33:47mai bine plingi acum..trece...decit sa pligeti mai multi ca se afla

ma simt foarte naspa cand ma gandesc...oare de ce naiba trebuia sa mi se puna pata pe el..??....
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:35
a fost sa fie...asa este viata te incearca de multe ori...nu iese mereu cum vrem noi ...
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:36
din atatia barbati tineri, frumosi destepti, tu alegi unu' insurat!
geo_x
Postat pe 23 Iulie 2009 15:37
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 15:31:35
De la: gongonica, la data 2009-07-23 15:26:53

pai il stiu de mai mult timp...
Nu nu vb cu sotia lui....m-as simti penibil sa ajung sa vb cu ea....

pastreaza distanta....tentativa...respectiva s-a intamplat cu mai mult timp in urma..si practic de atunci am hotarat sa de distantam..tocmai pt a nu face o prostie!

Nu zic ca e usor , dar stiai ff bine cand te-ai indragostit de el ca e insurat........nu treb sa dai curs sentimentelor ..ptr ca tot tu vei suferi cel mai mult...........stai cat poti de departe fii tare si vei reusi .....iti garantez.......daca reusesti...d-zeu sigur te v-a rasplati cu o iubire imensa .........
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 15:37
Multumesc!!!!!
practic de aia am si scris..in speranta ca voi primi cateva incurajari....pt ca altcuiva nu pot spune nimic despre ce simt..m-ar fi catalogat ca fufa....(nu ca ar fi gresit cu mult)...

@geo...tocmai asta ma intreb si eu..ce Dumnezeu e in capul meu..incerc de luni bune sa imi raspund si nu pot....

@gongonica..mersi mult de tot...am nevoie de incurajari..
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:40
pe heaven_2906 nu a vazuto nimeni?
DON_LUCIANO
Postat pe 23 Iulie 2009 15:45
De la: Adelina_P, la data 2009-07-23 15:35:13
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 15:33:47mai bine plingi acum..trece...decit sa pligeti mai multi ca se afla

ma simt foarte naspa cand ma gandesc...oare de ce naiba trebuia sa mi se puna pata pe el..??....

intradevar se mai intampla,dar ca sa nu faci vreo greseala,pe care sa o regreti mai tarziu,ar trebuii sa iti cauti un barbat liber,si sa incerci sa te apropii de el,si sa incerci sa ii dai lui iubirea asta puternica pe care o simti acum pt barbatul insurat....te va face sa te simti mai bine...incearca si apoi sa ne spui si noua cum te simti...iti urez succes
doareu85
Postat pe 23 Iulie 2009 15:47
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-07-23 15:45:26pe heaven_2906 nu a vazuto nimeni?

daca o strigam in cor toti oare ne aude???
Adelina_P
Postat pe 23 Iulie 2009 15:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Aceasta este o intamplare adevarata ! Vorbeam odata cu o fata la telefon... 16 De la: Baiat_virgin 16 Iunie 2012 18:35
Verificare contact sexual 29 De la: kudika_1215 1 Aprilie 2013 06:00
Limbajul corpului 6 De la: nico_dana2006 31 Mai 2009 22:29
complexul virginitatii 76 De la: cinealtcineva 28 Februarie 2009 11:55
e incredibil ! ajutati'ma cu un sfat va rog . 86 De la: dudett_ 23 Septembrie 2009 14:39