Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

mai devreme sau mai tarziu te va parasii,gaseste pe cineva care sa te iubeasca,sa te respecte si sa nu te foloseasca doar pentru satisfacerea propriilor lui placeri.alegerea iti apartine si este bine sa judeci lucrurile cu capul nu doar cu inima.
samm_yr
Postat pe 18 Iulie 2009 21:07
are copil tyotusi, familiue, nu crd k ti-ar place ca cineva sa iti distruga tzie casnicia...

http://insanezone.ro/toCSic-24783.html

Postat pe 18 Iulie 2009 21:52
De la: scorpio67, la data 2009-07-16 07:16:40[Nu e naivitate cucoana,e experienta! Am fost in postura de amanta (chiar daca nu am stiut ca e insurat ) si apoi in cea de de inselata.Varsta inaintata nu-ti da dreptul sa te crezi superioara.Si cand am spus ca e rautate m-am referit la faptul ca individa asta a spus sus si tare ca NU-I PASA DE SOTIA ALUIA CE SIMTE,ca e insensibila si razbunatoare.

Si asta nu demonstreaza nimic. Daca toate pe lumea asta ar fi (ras)platite cum se cuvine printr-o putere mai sus decat noi, nu ar mai fi necesara existenta tribunalelor.Iar daca tu traiesti in basme - doi frati, unul inocent si altul vinovat arunca o piatra in sus si ea o sa-l omoare pe cel vinovat - atunci e treaba mata. Cazul tau nu e decat exceptia care confirma regula, daca intelegi ce inseamna zicerea asta.

Nu varsta inaintata ma face sa ma cred superioara(ea fiind de fapt tanara), ci faptul ca la varsta mea nu sunt asa naiva ca una de 4o si ceva.

Si de ce s-o intereseze pe ea ce simte nevasta aluia, cand lui, celui care i-a jurat femeii credinta vesnica, nu-i pasa?
beyonce_indragostita
Postat pe 18 Iulie 2009 22:12
Fetelor,, mandrelor!!!! Lasa-ti; oamenii insurati ;in pace! Sa si tina , nasul unde si l-a bagat! Ce, l-a fortat cineva, sa se-nsoare??! Atunci a fost buna, acum nu mai este??! Asa ;repede; piere iubirea la ;unii??!
kudika017520
Postat pe 19 Iulie 2009 15:06
De la: kudika017520, la data 2009-07-19 15:06:28 Fetelor,, mandrelor!!!! Lasa-ti; oamenii insurati ;in pace! Sa si tina , nasul unde si l-a bagat! Ce, l-a fortat cineva, sa se-nsoare??! Atunci a fost buna, acum nu mai este??! Asa ;repede; piere iubirea la ;unii??!

Cineva care stie!
therapsong2
Postat pe 19 Iulie 2009 15:07
De la: therapsong2, la data 2009-07-19 15:07:54
De la: kudika017520, la data 2009-07-19 15:06:28 Fetelor,, mandrelor!!!! Lasa-ti; oamenii insurati ;in pace! Sa si tina , nasul unde si l-a bagat! Ce, l-a fortat cineva, sa se-nsoare??! Atunci a fost buna, acum nu mai este??! Asa ;repede; piere iubirea la ;unii??!

Cineva care stie!
kudika017520
Postat pe 19 Iulie 2009 16:39
De ce nu mi postati raspunsurile??
kudika017520
Postat pe 19 Iulie 2009 17:49
Da dragilor o stiu , ff, bine! Ca al meu tata , a avut o ;;mandra; ((sa nu-i spun pe nume ca;;astia nu-mi posteaza! )), aceasta l-a ;;fericit bine;; pe tata si acasa, cand el venea,, tuna, fulgera si liniste nu era! Mandra i-a mancat tatalui ;;banii; iar noi: 3 copii ,faceam foamea! Mama era batuta si alungata din casa din cauza ;;mandrei;; si precis ;tata; se plangea ca: ce sotie, rea are!! Barbatii ,seriosi sunt fideli nevestelor! Fustangii, nu-si gasesc;;niciodata; sotia perfecta, pt, ca sunt, vesnic, nesatui! De lume! Sa te ;;incurci; tu,,fata fiind cu unl insurat e o nebunie!
kudika017520
Postat pe 19 Iulie 2009 21:35
De la: valivieru96, la data 2009-07-13 14:11:24
De la: breakingreality, la data 2009-07-13 13:20:10am fost si sotie inselata si amanta si din povestea mea de viata am concluzionat ca trebuie sa ne recunoastem vina, si nu sa aruncam cu pietre in altii. ca fosta sotie inselata nu imi permit naivitatea de a spune ca nu am simtit ce se intampla in jurul meu....... si nici nu mi-am permis prostia de a arunca cu pietre in fostul meu sot....am considerat ca daca el a avut motiv sa caute in alta parte, asta ineamna ca eu i-am dat acest motiv....mi-am recunoscut si acceptat vina cu demnitatea unei persoane rationale, nu cu naivitatea ca atunci cand lucrurile nu merg cum am vrea noi trebuie sa sarim sa cautam repede vinovati in ceilalti.... traind ambele experiente am inteles sa nu judec pe nimeni, pentru ca in viata nu stii niciodata unde poti ajunge. nu am condamnat-o prea mult pe amanta fostului sot, desi din instinc imi venea sa o fac.am spus doar atat, ca o compatimesc si daca ea se poate multumi cu atat de putin (situatia e una complicata su nu vreau sa o povestesc) din partea unui barbat, eu refuz sa o fac......imi viata mea nu ma voi complace...mi-am parasit sotul nu pt ca m-a inselat...am zambit cand mi-a marturisit asta (pt ca sutul meu m-a respectat intratat imcat sa imi marturiseasca).....pt ca oricum stiam....l-am lasat din alte motive!..... nu sunt de partea amntelor, pt ca mi-am invatat bine lectia, nu voi mai fi amanta in viata mea, vreau doar sa spun ca inteleg cum se poate ajunge intr-o astfel de situatie....vreau sa spun doar atat: pe o sotie pe care sotul ei nu o respecta, de ce as respecta-o eu? cand ea e prea naiva sa vada ce se intampla in jur! prostia se plateste!!! l-a randul meu mi-am platit-o in viata!!!...... si nu imi pare rau ca mi-am platit greselile...imi pare rau ca nu am avut langa mine atunci o persoana suficient de rationala care sa imi dezvaluie intr-o varianta realista lucrurile, ca de sfaturi gratuite si prejudecati m-am saturat!!
A cerut pareri si a primit si pro si contra, diferenta dintre tine si ea este ca tu nu vrei sa vorbesti despre problema tu ai realizat ca anumite perioade din viata fiecaruia trebuie inchise intr-o lada adanca cu un lacat mare . Sunt multe persoane care au inteles si stiu ce inseamna dar nu cred ca exista o persoana rationala care sa nu-i spuna macar sa aibe grige la ceea ce face pentru ca si amantele de profesie ajung odata si odata la casa lor si nu cred ca le-ar place sa devina neveste inselate.In situatia ei urat este comportamentul lui ca posibil ca le pune la aceeasi masa pe amandoua , poate este corect sa nu ai respect pentru o femeie cand nu o cunosti dar cand o cunosti daca nu ai respect pt ea defapt nu ai pentru tine.

Eu nu as considera-o amanta,pt.ca e prea mult spus.Cred doar ca e o victima a destinului .I s-a intamplat sa se indragosteasca de un barbat casatorit.Amantele sunt si viclene si profitoare pe deasupra.Cred ca nu alegi tu in viata de cine sa te indragostesti(vb.de iubire adevarata),oricand si oricine poate gasi in barbatii din mediul lor ceva atragator,nu neaparat fizic,il simti ca un impuls.Si eu am afirmat si condamnat pe cele care au avut relatii cu barbati casatoriti fara sa ma gandesc ca mi s-ar putea intampla si mie.A fost totul foarte rapid ca o clipire ,iar cand redeschizi ochii te trezesti in aceasta situatie " de amanta".Cred ca nu ar trebui sa o mai condamnati,pt.ca ea singura e constienta de ceea ce face ,ea ne-a cerut ajutorul pt.ca ii este f.greu si se simte singura.Sa stiti ca nu e chiar asa usor sa treci peste asa ceva ,cu un sfat sau cu o cicalire,este nevoie de mult timp.Dar sunt sigura ca ea isi va regasi fortele sa treaca peste asta.Trebuie sa ai rabdare si negresit vei vedea ca viata ta urmeaza o cale normala.E important si ceea ce vrei tu cu adevarat,trebuie sa iti doresti sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca , sa te respecte si sa ai in totalitate parte de el.
simonica_yo
Postat pe 19 Iulie 2009 23:06
De la: samm_yr, la data 2009-07-18 21:07:43mai devreme sau mai tarziu te va parasii,gaseste pe cineva care sa te iubeasca,sa te respecte si sa nu te foloseasca doar pentru satisfacerea propriilor lui placeri.alegerea iti apartine si este bine sa judeci lucrurile cu capul nu doar cu inima.

Ai mare dreptate ,dar e asa usor sa spui ca tre sa gandim cu capul nu cu inima , in teorie e valabil dar de pus in practica e mai greu. Cand ai de aface cu asa ceva inima e cea care ne comanda . Cel putin la mine asa e .
kolla
Postat pe 20 Iulie 2009 17:09
multumesc frumos ptr intelegere..este adevarat ce ai spus....." daca el nu o respecta eu de ce as faceo ?".ce nu inteleg este atitudina ei......fiind atat de lipsita de mindrie....nu ca nu vrea sa divorteze ..ci il si roaga sa ramina linga ea si copii pe care ii au impreuna!!!!mai pe scurt ii da unde verde la tot ce inseamna infidelitate (putind a avea aventuri cu toata EUROPA),numai sa ramina in acea casnicie..........eu astfel de femeie nu inteleg si nu am sa inteleg niciodata.....pe mine mai toata lumea m-a criticat si blamat..ca ma bag in casnicia lor...dar o astfel de femeie cum se poate caracteriza???
cute
Postat pe 20 Iulie 2009 17:21
De la: r610918, la data 2009-07-20 17:21:08multumesc frumos ptr intelegere..este adevarat ce ai spus....." daca el nu o respecta eu de ce as faceo ?".ce nu inteleg este atitudina ei......fiind atat de lipsita de mindrie....nu ca nu vrea sa divorteze ..ci il si roaga sa ramina linga ea si copii pe care ii au impreuna!!!!mai pe scurt ii da unde verde la tot ce inseamna infidelitate (putind a avea aventuri cu toata EUROPA),numai sa ramina in acea casnicie..........eu astfel de femeie nu inteleg si nu am sa inteleg niciodata.....pe mine mai toata lumea m-a criticat si blamat..ca ma bag in casnicia lor...dar o astfel de femeie cum se poate caracteriza???

Concluzie: Amandoua sunteti c***e.
therapsong2
Postat pe 20 Iulie 2009 17:23
Mda, si cea mai mare c'vurva este chiar sotul.
Kathara
Postat pe 20 Iulie 2009 18:13
De la: Kathara, la data 2009-07-20 18:13:04Mda, si cea mai mare c'vurva este chiar sotul.

Deci concluzie toate personajele sunt curve.

Am plecat o zi buna la lume.
therapsong2
Postat pe 20 Iulie 2009 18:37
multumesc frumos. ......la amindoi ...........ptr concluzia si aprecierea facuta ......multumesc inca o data .
cute
Postat pe 22 Iulie 2009 13:01
ce sa va fac daca vreti bunurile altora....acum suportati consecintele.....puteai sa gasesti unul singur..si faceai citi copii vroiai fara dureri de cap....pt mine...aceste femei....sunt precum spune therapsong2.....
1.nu te bagi intr-o casnicie
2.nu cersesti iubire cu forta
2.cine face asta se numeste ...c....declarata
.....va meritati soarta...
..........
cristiana_cris
Postat pe 22 Iulie 2009 14:13
te-ai gandit vreodata la ce-ar spune sotia lui daca ar afla, dar la copilul lui?
tie iti pasa numai de tine?Iubirea adevarata inseamna sacrificiu de sine;
Dar cum priveste Dumnezeu acest fel de relatii?, Bilblia le considera imoralitate sexuala iar Dumnezeu condamna astfel de fapte, eu iti dau un sfat; tine cont de ce spune cel care ne-a creat si cauta adevarul despre viata si cere-i ajutor lui Dumnezeu.Nimeni nu are dreptul sa te judece, dar Dumnezeu te v-a judeca si iti vei pierde viata daca nu te intorci de la aceaste fapte, vei distruge vietile celor din jurul tau, vei otravi inima copilului acelui barbat inconstient, care nu are demnitate si nu te iubeste nici pe tine, nici pe sotia si copilul lui si nici pe Dumnezeu.
Iti bati joc de tine insuti, cu siguranta nu mai ai respect pentru tine, pune capat acestei relatii distructive pentru toata lumea , cauta-l pe Dumnezeu vei cunoaste adevarul iar adevarul te va face libera, iti doresc mult succes si incepe prin a te ruga din toata inima lui Dumnezeu pentru a gasi calea spre el si calea corecta in viata.
Sunt dispusa sa te ajut oricand
Mai întâi trebuie sã înþelegem amploarea prejudiciului produs de infidelitate. Isus Cristos a explicat cã Fondatorul cãsãtoriei a stabilit ca soþul ºi soþia ‘sã nu mai fie doi, ci un singur trup’. El a adãugat: „Deci, ce a împreunat Dumnezeu, omul sã nu despartã“. Într-adevãr, cãsãtoria este menitã sã-i uneascã pe cei doi pentru totdeauna. Când o persoanã încalcã jurãmântul de cãsãtorie comiþând adulter, apar consecinþe extrem de dureroase. — Matei 19:6; Galateni 6:7.
O confirmare a acestui fapt o constituie suferinþa de care are parte partenerul nevinovat. Efectele adulterului pot fi asemãnate cu cele ale unui uragan care devasteazã casele. Dr. Shirley P. Glass a fãcut urmãtoarea observaþie: „Câþiva dintre pacienþii mei mi-au spus cã le-ar fi fost mai uºor dacã le-ar fi murit partenerul“. Bineînþeles, unii dintre cei cãrora le-a murit partenerul probabil cã nu sunt de acord cu aceastã pãrere. În orice caz, este clar cã adulterul provoacã o durere sfâºietoare. Unele persoane niciodatã nu-ºi mai revin complet dupã trãdare.
iti scriu in calitate de sotie cu 3 ncopii pe care sotul a inselat-o cu o prietena de famili, ceea ce-am simtit cand am aflat a fost ca si moartea , nu-i pot pune inca capat durerii chiar daca a trecut aproape un an de atunci, s-a distrus iubirea adevarata care a fost odata intre noi,acuma lucram din greu sa lipim cioburi de iubire distrusa de o femeie fara inima si de inconstienta sotului mau care si-a pierdut demnitatea la un moment dat.emailul meu este:angelicamester@yahoo.com
kudika022442
Postat pe 22 Iulie 2009 14:53
dc o invinovatesti DOAR pe ea???EL nu are nici una??
cumva la fortat???dc l-ai iertat?crezi ca sa linistit??hai sa fim serioase cucoana ....iar in legatura cu legamintul SACRU din biblie intreaba -ti sotul dc l-a incalcat .......a avut un moment de ratacire??
eu nu cred ...acum vii si ii iei apararae si ii cauti scuze dar intrebarea este :com poti dormi in fiecare seara si o viata intreaga linga un om care poate inainte sa ajunga acasa la tine ..a avut un "mom de ratacire"...stiind ca poate sa se intample mereu .ptr ca tu il vei ierta si intelege???
E USOR SA PRIVIM GUNOIUL ALTUIA SI SA IL CRITICAM.....CAND AL NOSTRU A TRECUT DE STADIUL DE PUTREFACTIE !!!!!!!!
cute
Postat pe 22 Iulie 2009 18:46
De la: r610918, la data 2009-07-22 18:46:49dc o invinovatesti DOAR pe ea???EL nu are nici una??
cumva la fortat???dc l-ai iertat?crezi ca sa linistit??hai sa fim serioase cucoana ....iar in legatura cu legamintul SACRU din biblie intreaba -ti sotul dc l-a incalcat .......a avut un moment de ratacire??
eu nu cred ...acum vii si ii iei apararae si ii cauti scuze dar intrebarea este :com poti dormi in fiecare seara si o viata intreaga linga un om care poate inainte sa ajunga acasa la tine ..a avut un "mom de ratacire"...stiind ca poate sa se intample mereu .ptr ca tu il vei ierta si intelege???
E USOR SA PRIVIM GUNOIUL ALTUIA SI SA IL CRITICAM.....CAND AL NOSTRU A TRECUT DE STADIUL DE PUTREFACTIE !!!!!!!!

beyonce_indragostita
Postat pe 22 Iulie 2009 18:52
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-22 14:13:112.nu cersesti iubire cu forta

Dupa parerea mea chestiile astea doua se cam opun.
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Iulie 2009 18:55
NIMENI NU CERCESTE NIK AICI !!!!!!!!!!SAU CEL PUTIN NU EA !NU EA ESTE CEA CARE SE DUCE LA EL CI INVERS DIN CATE STIU SI AUZIT ...PTR CA CE E ACASA E "VECHI SI EXPIRAT "SA SPUNEM....

PS: IMI PARE RAU ,CA AM FOLOSIT O ASTFEL DE EXPRIMARE, NUMAI CA TOATA LUMEA NU FACE DECAT SA ADRESEZE JIGNIRI NUMAI PARTII FEMININE ,GASIND SI FABRICAND SCUZE JALNICE CELEILALTE PARTII................
cute
Postat pe 22 Iulie 2009 19:12
De la: r610918, la data 2009-07-22 19:12:43NIMENI NU CERCESTE NIK AICI !!!!!!!!!!SAU CEL PUTIN NU EA !NU EA ESTE CEA CARE SE DUCE LA EL CI INVERS DIN CATE STIU SI AUZIT ...PTR CA CE E ACASA E "VECHI SI EXPIRAT "SA SPUNEM....

PS: IMI PARE RAU ,CA AM FOLOSIT O ASTFEL DE EXPRIMARE, NUMAI CA TOATA LUMEA NU FACE DECAT SA ADRESEZE JIGNIRI NUMAI PARTII FEMININE ,GASIND SI FABRICAND SCUZE JALNICE CELEILALTE PARTII................

Te felicit din nou.
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Iulie 2009 19:27
De la: wolfy, la data 2009-07-22 19:27:11
De la: r610918, la data 2009-07-22 19:12:43NIMENI NU CERCESTE NIK AICI !!!!!!!!!!SAU CEL PUTIN NU EA !NU EA ESTE CEA CARE SE DUCE LA EL CI INVERS DIN CATE STIU SI AUZIT ...PTR CA CE E ACASA E "VECHI SI EXPIRAT "SA SPUNEM....

Te felicit din nou.
,,,,,,,,,,,,,Cand vei fi, veche si expirata, si sotul tau te va ,inlocui cu o ;prospatura, cum te vei simti oare?? Te-ai intrebat vreodata??
kudika017520
Postat pe 22 Iulie 2009 21:47
De la: kudika017520, la data 2009-07-22 21:47:28
De la: wolfy, la data 2009-07-22 19:27:11

Te felicit din nou.
,,,,,,,,,,,,,Cand vei fi, veche si expirata, si sotul tau te va ,inlocui cu o ;prospatura, cum te vei simti oare?? Te-ai intrebat vreodata??
cute
Postat pe 23 Iulie 2009 00:03
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-22 14:13:11ce sa va fac daca vreti bunurile altora....acum suportati consecintele.....puteai sa gasesti unul singur..si faceai citi copii vroiai fara dureri de cap....pt mine...aceste femei....sunt precum spune therapsong2.....
..........

BRAVO,bv,bv,bv,bv ce dreptate poti avea...........asa e dar nimeni nu vrea sa inteleaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 09:39
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-22 14:13:11ce sa va fac daca vreti bunurile altora....acum suportati consecintele.....puteai sa gasesti unul singur..si faceai citi copii vroiai fara dureri de cap....pt mine...aceste femei....sunt precum spune therapsong2.....
..........

Bunul altuia? Te consideri a fi bunul sotului tau? Prin urmare poate dispune de tine (psihic si fizic dupa plac?) As putea spune "raul" alteia.. doar ca sa ramam in context... desi, cam 90% dintre sotiile inselate il considera inca.. prea bun pentru ele.

Te bagi intr-o casnicie? Adica cum? Suni la usa, dai buzna in casa, te opresti in dormitor si spui. De acum incolo locul din dreapta (al sotiei, adica)..... il ocup eu??? Nu cumva cel ce suna la usa amantei e sotul ala "bun"??

Cu punctul 2 sunt de acord in totalitate. Primul pct 2.. nu 2 bis. pe care nici nu merita sa-l comentez.
rashela
Postat pe 23 Iulie 2009 09:51
multumesc frumos ptr intelegere..este adevarat ce ai spus....." daca el nu o respecta eu de ce as faceo ?".ce nu inteleg este atitudina ei......fiind atat de lipsita de mindrie....nu ca nu vrea sa divorteze ..ci il si roaga sa ramina linga ea si copii pe care ii au impreuna!!!!mai pe scurt ii da unde verde la tot ce inseamna infidelitate (putind a avea aventuri cu toata EUROPA),numai sa ramina in acea casnicie..........eu astfel de femeie nu inteleg si nu am sa inteleg niciodata.....pe mine mai toata lumea m-a criticat si blamat..ca ma bag in casnicia lor...dar o astfel de femeie cum se poate caracteriza???...........................
.................intrebare:- dar tu cucoana?!!....(vezi ca nu ne-am tras de sirete sa imi zici cucoana)de ce nu renunti la el daca nu te respecta?..si cum sa critici nevasta omului cind se gindeste ca are un copil cu el......fata tu gindesti?....si pe tine normal ca te critica ca ai stricat o casnicie......sa nu imi zici ca nu tu tragi de el sa ramina cu tine.....ca nu te cred...........
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 11:50
atita timp cit ai stricat o casnicie cum vrei sa te criticam?......te-ai pus macar o clipa in locul ei?.....si te-ai gindit cum ar fi sa vina alta sa iti fure barbatul?....ai scos topik noi raspundem....la ce te asteptai?...laude?......pai daca vreo femeie vreodata simt ca face ochi dulci sotului meu...ai rup capul draga mea....daca eram eu in locul asteia ...vai de tine.....
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 11:54
rashela uneori sunt si femei care vor cu orice pret un barbat....nu neaparat se duce el.....bine si el nu tre sa accepte...dar unde ridica vulpea coada...nu rezista barbatul sa nu miroasa
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 11:58
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 13:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ejaculare 36 De la: pasarik69 25 Noiembrie 2009 14:15
Asa ceva nu s-a mai vazut pana acum! 36 De la: vitamina_c 9 Februarie 2011 12:58
preludiu (pt fete) 2 De la: lloremmy 9 Octombrie 2011 05:01
Va plac sanii mari? 128 De la: kudika_28510 17 Aprilie 2013 08:15
sexul anal 32 De la: cocutza_20 11 Februarie 2020 13:38