Mai multe
De la: Kathara, la data 2009-08-21 14:52:55^ Nu mai speciala in general, mai speciala in relatia cu domnul respectiv. pai ca sa iti raspund la intrebarea aceasta,ar cam trebui sa iti povestesc cam cum statea treaba. cam ce facea pt mine,cum facea,si cand facea,spre deosebire de nevasta-sa. si cum am spus,voi relata doar cam ce cred eu de cuviinta-nu vreau sa dau motive de barfa. chestiile aceastea merita povestite doar persoanelor care au capacitatea de a intelege si de asculta,si poate la urma de a trage o concluzie. PUNCT.
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 21 August 2009 15:02 |
||
|---|---|---|
| fiti atenti!!!...AU APARUT NOI CUVINTE IN VOCABULARUL LIMBII ROMANE "Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi." IA AUZI NENE: PE SINESI- auzi cine si cu ce m contazice...... e cred ca aceeasi persoana care considera ca femeile inseala dintr-un, FITI ATENTI: " Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi."....FLUX HORMOLA....SI CARE INTELEGE EXACT PE DOS TOTUL....doamne mare e gradina ta....acum cu scorpio chiar era amuzant, dar tu........am si eu o limita a demnitatii...... cu privire la nivelul intelectual al persoanelor carora le raspund!!!!...asa ca de aici incolo, amuza-ma KATHARA cu ce vrei, ca nu ma mai obosesc sa iti raspund!!! | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 15:07 |
||
si eu sunt nevasta dar cred ca stiu
|
||
|
|
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 15:11 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:07:11fiti atenti!!!...AU APARUT NOI CUVINTE IN VOCABULARUL LIMBII ROMANE "Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi." IA AUZI NENE: PE SINESI- auzi cine si cu ce m contazice...... e cred ca aceeasi persoana care considera ca femeile inseala dintr-un, FITI ATENTI: " Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi."....FLUX HORMOLA....SI CARE INTELEGE EXACT PE DOS TOTUL....doamne mare e gradina ta....acum cu scorpio chiar era amuzant, dar tu........am si eu o limita a demnitatii...... cu privire la nivelul intelectual al persoanelor carora le raspund!!!!...asa ca de aici incolo, amuza-ma KATHARA cu ce vrei, ca nu ma mai obosesc sa iti raspund!!! Saraca, n-a auzit pana acum de o banala forma invechita a unui obisnuit pronume. Mataluta zici ca esti doctoranda? In ce, if I may ask?E suficienta dovada asta ca esti depasita intelectual, sau sa merg mai departe? ps. Probabil era "flux hormonal", nu scriu de pe un PC prea stralucit. |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 15:15 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 14:22:52DECI OAMENI BUNI, CRED CA V-ATI CONVINS CU CINE AVETI DE-A FACE...... SCORPIO (HMMMM, AVEAM ACEEASI ZODIE), CRIS, catha nu stiu cum..... care cer sa nu fie jignite si fac pe altii vaci (hmm, eu am 47 de kg,90, 60, 90) tu? asta asa..... de fudulie si de vaca ce sunt........ . Oameni care au exprimari de genul "predispozitiile si defectele naturale"....aia ce o mai fi....noi termeni de simt comun in psiho... ????...ia mai luati o carte, cititi dincolo de coperta....asa sa va mai imbunatatiti vocabularul...odata cu el se imbunatateste gandirea...odata cu ea experienta de viata......... pt ca rigiditatea nu e deloc o caracteristica a inteligentei...... . femeie bolnava ce esti ma faci sa rid cu lacrimi....ia pune o poza la avatar cu tine sa vedem cit de fotomodel esti...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 August 2009 15:17 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-21 15:02:49De la: Kathara, la data 2009-08-21 14:52:55^ Nu mai speciala in general, mai speciala in relatia cu domnul respectiv. Probabil ca asta face acum si cu actuala. Probabil ca asta a si facut cu nevasta la inceput. Tu te hotarasti - ori esti speciala pentru el, ori esti una din multele. |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 15:21 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:07:11fiti atenti!!!...AU APARUT NOI CUVINTE IN VOCABULARUL LIMBII ROMANE "Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi." IA AUZI NENE: PE SINESI- auzi cine si cu ce m contazice...... e cred ca aceeasi persoana care considera ca femeile inseala dintr-un, FITI ATENTI: " Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi."....FLUX HORMOLA....SI CARE INTELEGE EXACT PE DOS TOTUL....doamne mare e gradina ta....acum cu scorpio chiar era amuzant, dar tu........am si eu o limita a demnitatii...... cu privire la nivelul intelectual al persoanelor carora le raspund!!!!...asa ca de aici incolo, amuza-ma KATHARA cu ce vrei, ca nu ma mai obosesc sa iti raspund!!! auzi domnisoara....pe mine nu ma pacalesti asa cu una cu doua...mai ai pina cresti...ia citeste tu in urma la multe greseli de ortografie scrise de tine....si nu mai spune tu la altele cum sa scrie.... ....atit iti spun...fa pasi si scuteste-ne de lectii de viata...ca asa panarame de om ca tine am vazut multe la viata mea dute si mai bine
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 August 2009 15:24 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 14:22:52DECI OAMENI BUNI, CRED CA V-ATI CONVINS CU CINE AVETI DE-A FACE...... SCORPIO (HMMMM, AVEAM ACEEASI ZODIE), CRIS, catha nu stiu cum..... care cer sa nu fie jignite si fac pe altii vaci (hmm, eu am 47 de kg,90, 60, 90) tu? asta asa..... de fudulie si de vaca ce sunt........ . Oameni care au exprimari de genul "predispozitiile si defectele naturale"....aia ce o mai fi....noi termeni de simt comun in psiho... ????...ia mai luati o carte, cititi dincolo de coperta....asa sa va mai imbunatatiti vocabularul...odata cu el se imbunatateste gandirea...odata cu ea experienta de viata......... pt ca rigiditatea nu e deloc o caracteristica a inteligentei...... . Scuze, nu VACA ci VITEA la 40kg ale tale.Daca esti asa doamna de ce raspunzi uneia ca mine?De frumoasa si desteapta ce esti nici macar nu te-ai pus o poza,doar vorbe goale.Mai sunt si scorpioni ratati in zodie asa ca tine.Tu nu esti rigida ca nu accepti nici o parere? Asta insemna ca nu te duce capul decat sa reciti fraze goale dupa aceleasi coperti pe care ne inviti sa le citim.Imi faci greata.Care imi dati si mie putina lamaie?
|
||
|
Postat pe 21 August 2009 15:24 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-08-21 15:24:27De la: breakingreality, la data 2009-08-21 14:22:52DECI OAMENI BUNI, CRED CA V-ATI CONVINS CU CINE AVETI DE-A FACE...... SCORPIO (HMMMM, AVEAM ACEEASI ZODIE), CRIS, catha nu stiu cum..... care cer sa nu fie jignite si fac pe altii vaci (hmm, eu am 47 de kg,90, 60, 90) tu? asta asa..... de fudulie si de vaca ce sunt........ . Oameni care au exprimari de genul "predispozitiile si defectele naturale"....aia ce o mai fi....noi termeni de simt comun in psiho... ????...ia mai luati o carte, cititi dincolo de coperta....asa sa va mai imbunatatiti vocabularul...odata cu el se imbunatateste gandirea...odata cu ea experienta de viata......... pt ca rigiditatea nu e deloc o caracteristica a inteligentei...... . draga mea nu te agita...vrea sa arate pina unde duce prostia...ma amuza...las-o si pe ea...ca de cind are cont de citeva zile doar la topicul asta scrie...concluzie....stiu eu cine este ea... daca o maninca sa o scarpinam
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 August 2009 15:29 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 15:24:16De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:07:11fiti atenti!!!...AU APARUT NOI CUVINTE IN VOCABULARUL LIMBII ROMANE "Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi." IA AUZI NENE: PE SINESI- auzi cine si cu ce m contazice...... e cred ca aceeasi persoana care considera ca femeile inseala dintr-un, FITI ATENTI: " Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi."....FLUX HORMOLA....SI CARE INTELEGE EXACT PE DOS TOTUL....doamne mare e gradina ta....acum cu scorpio chiar era amuzant, dar tu........am si eu o limita a demnitatii...... cu privire la nivelul intelectual al persoanelor carora le raspund!!!!...asa ca de aici incolo, amuza-ma KATHARA cu ce vrei, ca nu ma mai obosesc sa iti raspund!!! Si mai ales nu le spune gresit! Nu o invata tu pe o doctoranda in lingvistica cum sta treaba cu limba romana! Gradinarul asta isi cunoaste castravetii!
|
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 15:30 |
||
Katharo mai sunt prietena ta cea mai best?????
|
||
|
matracucu Postat pe 21 August 2009 15:31 |
||
De la: just_laura, la data 2009-08-21 15:31:10Katharo za best! Vrei sa te-mprumut? Gagica a de a deschis topicul n-a mai dat pe aici de 40'j da zile. |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 15:31 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-21 15:31:57De la: just_laura, la data 2009-08-21 15:31:10Katharo yeeeeeeeeeeeee gagica cu topicul zace pe undeva cu gatul taiat de nevasta handralaului
|
||
|
matracucu Postat pe 21 August 2009 15:33 |
||
nefertitiafrodita intra in cont la 15 :02...si iese breakingreality la 15:07..si tot asa... dublu cont dubla personalitate...de la amanta la sotie...si acum este si doctora si fotomodel....
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 August 2009 15:33 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-21 15:30:12De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 15:24:16De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:07:11fiti atenti!!!...AU APARUT NOI CUVINTE IN VOCABULARUL LIMBII ROMANE "Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi." IA AUZI NENE: PE SINESI- auzi cine si cu ce m contazice...... e cred ca aceeasi persoana care considera ca femeile inseala dintr-un, FITI ATENTI: " Din pacate pentru tine, nicio doamna adevarata nu s-ar numi asa pe sinesi."....FLUX HORMOLA....SI CARE INTELEGE EXACT PE DOS TOTUL....doamne mare e gradina ta....acum cu scorpio chiar era amuzant, dar tu........am si eu o limita a demnitatii...... cu privire la nivelul intelectual al persoanelor carora le raspund!!!!...asa ca de aici incolo, amuza-ma KATHARA cu ce vrei, ca nu ma mai obosesc sa iti raspund!!! cu siguranta hai sa ne relaxam la ceva strong...ca sa nu adormim
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 August 2009 15:35 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 15:29:59De la: scorpio67, la data 2009-08-21 15:24:27De la: breakingreality, la data 2009-08-21 14:22:52DECI OAMENI BUNI, CRED CA V-ATI CONVINS CU CINE AVETI DE-A FACE...... SCORPIO (HMMMM, AVEAM ACEEASI ZODIE), CRIS, catha nu stiu cum..... care cer sa nu fie jignite si fac pe altii vaci (hmm, eu am 47 de kg,90, 60, 90) tu? asta asa..... de fudulie si de vaca ce sunt........ . Oameni care au exprimari de genul "predispozitiile si defectele naturale"....aia ce o mai fi....noi termeni de simt comun in psiho... ????...ia mai luati o carte, cititi dincolo de coperta....asa sa va mai imbunatatiti vocabularul...odata cu el se imbunatateste gandirea...odata cu ea experienta de viata......... pt ca rigiditatea nu e deloc o caracteristica a inteligentei...... . Ai dreptate e prea proasta deja m-a obosit cu mintea ei odihnita si cbalivernele filozofice.
|
||
|
Postat pe 21 August 2009 15:37 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-08-21 15:37:20De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 15:29:59De la: scorpio67, la data 2009-08-21 15:24:27De la: breakingreality, la data 2009-08-21 14:22:52DECI OAMENI BUNI, CRED CA V-ATI CONVINS CU CINE AVETI DE-A FACE...... SCORPIO (HMMMM, AVEAM ACEEASI ZODIE), CRIS, catha nu stiu cum..... care cer sa nu fie jignite si fac pe altii vaci (hmm, eu am 47 de kg,90, 60, 90) tu? asta asa..... de fudulie si de vaca ce sunt........ . Oameni care au exprimari de genul "predispozitiile si defectele naturale"....aia ce o mai fi....noi termeni de simt comun in psiho... ????...ia mai luati o carte, cititi dincolo de coperta....asa sa va mai imbunatatiti vocabularul...odata cu el se imbunatateste gandirea...odata cu ea experienta de viata......... pt ca rigiditatea nu e deloc o caracteristica a inteligentei...... .
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 August 2009 15:41 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 15:33:46nefertitiafrodita intra in cont la 15 :02...si iese breakingreality la 15:07..si tot asa... |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 21 August 2009 15:52 |
||
cum spuneam....PARANOIA!!!!!......VA LAS IN DELIRUL VOSTRU DEOCAMDATA!!!!....... SARACII VOSTRII BARBATI!!!!!...... DE ASTA VIN LA NOI!!!
|
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 15:56 |
||
^ Care nivel de cultura? Sunt o doamna, ce p--a mea? (ghici ce carte incepe asa, doamna doctorand/supermodel?) sau preferata mea - Sinesi nu exista in limba romana? GAME OVER. |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 15:56 |
||
|
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 15:59 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:56:00cum spuneam....PARANOIA!!!!!......VA LAS IN DELIRUL VOSTRU DEOCAMDATA!!!!....... SARACII VOSTRII BARBATI!!!!!...... DE ASTA VIN LA NOI!!! Parca erai nevasta. Te contrazici cam des. |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 16:04 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:56:00cum spuneam....PARANOIA!!!!!......VA LAS IN DELIRUL VOSTRU DEOCAMDATA!!!!....... SARACII VOSTRII BARBATI!!!!!...... DE ASTA VIN LA NOI!!! DOAMNE CE MAI RID
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 August 2009 16:04 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:56:00cum spuneam....PARANOIA!!!!!......VA LAS IN DELIRUL VOSTRU DEOCAMDATA!!!!....... SARACII VOSTRII BARBATI!!!!!...... DE ASTA VIN LA NOI!!!da cum vin asa pleaca
|
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 16:05 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-21 15:52:31De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 15:33:46nefertitiafrodita intra in cont la 15 :02...si iese breakingreality la 15:07..si tot asa... |
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 August 2009 16:06 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 16:04:20De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:56:00cum spuneam....PARANOIA!!!!!......VA LAS IN DELIRUL VOSTRU DEOCAMDATA!!!!....... SARACII VOSTRII BARBATI!!!!!...... DE ASTA VIN LA NOI!!! Doamna cristina_ chris,care ai poze in profil( not).crezi ca daca iti scriu de mai multe ori ca esti proasta,si intru si ies,de fiecare data,si iti scriu asa vreo 200 de pagini,crezi ca imi inchid astia contul????? himmm?????????/ |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 21 August 2009 16:08 |
||
De la: kudika058564, la data 2009-08-21 16:05:31nu ma contrazic am vrut sa zicDe la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:56:00cum spuneam....PARANOIA!!!!!......VA LAS IN DELIRUL VOSTRU DEOCAMDATA!!!!....... SARACII VOSTRII BARBATI!!!!!...... DE ASTA VIN LA NOI!!!da cum vin asa pleaca cum vin la voi amantele se descarca si noaptea doarme cu sotia in brate nu cu doamna amanta
|
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 16:09 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 16:06:08De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-21 15:52:31De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 15:33:46nefertitiafrodita intra in cont la 15 :02...si iese breakingreality la 15:07..si tot asa... |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 21 August 2009 16:10 |
||
TOT C.U.R.V.A AI RAMAS ORICUM
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 21 August 2009 16:17 |
||
|
da...doarme noaptea cu sotia in brate, pardon, nevasta...si cu gandul, sufletul la amanta....prefer inchisoarea, decat o astfel de umilire, sincer!!!! decat sa ma tina un barbat in brate si sa se gandeasca la alta, mai bine as muri...... Stii, floriana Jucan a fost intrebta la un moment dat, intr-un interviu dat revistei TANGO: "Tango: Daca tot ai amintit de o asemenea poveste, tu ce rol ai fi preferat: doamna oficiala sau iubita secreta? Floriana Jucan: Pentru pudicii moralisti raspunsul este deductibil. Pentru ceilalti, desigur, as fi preferat sa fiu iubita lui secreta. Mi se pare provocarea mult mai mare si suferinta infinita. Iar la Dumnezeu n-ajungem printr-o mare bucurie, ci printr-o mare suferinta. As fi fost mult mai fericita sa-i am inima, decit sa-i port numele. " |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 16:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mare , mare ..dilema | 60 | De la: Boris_the_Blade 1 Martie 2013 23:31 |
| LICHIDUL SEMINAL CARE-L PRODUCE BARBATUL IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL COTINE SPERMATOZOIZI? | 168 | De la: lil_devil 9 Ianuarie 2017 16:28 |
| 10 cm ajung? | 22 | De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:43 |
|
|
||
| buna | 7 | De la: catalina69 29 Octombrie 2009 09:25 |
| Probleme penis | 1 | De la: kudika_1036487 16 Aprilie 2019 19:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.