Mai multe
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-21 16:17:33TOT C.U.R.V.A AI RAMAS ORICUM ATAT. Cu asta ai incheiat foarte frumos discutia.Bravo.
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 21 August 2009 18:30 |
||
|---|---|---|
| nu raspund frustratilor!!! | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 18:37 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 18:37:44nu raspund frustratilor!!! pai n-ai zis ca sotii sunt frustrati? Ce-i discriminarea asta?
|
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 18:44 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-21 18:44:50De la: breakingreality, la data 2009-08-21 18:37:44nu raspund frustratilor!!! |
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 18:47 |
||
|
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:49:15 astept anca sa ma contrazici, mi-ar place sa o fci cu argumente, eventual, daca nu cer prea mult din experienta personala...... sunt deschisa la contradictii pertinente, cu substrat...pt ca toti putem gresi....... sunt curioasa sa aud parerea ta, cata vreme nu e una vulgara, fara fond....! iti spun din start ca nu vreau sa ma cert cu nimeni, insa sunt clas impotriva amantelor! iar intro relatie unde apare o a 3 pers intr-o reltaie, mi se pare ca toti 3 sunt vinovati (indif in care masura!).... si legat de ceea ce ai spus....nu cred ca sotul se intoarce la sotie pt ca il lasa amanta! cred ca daca sotul a cautat in ea doar o aventura, sex(pt o luna 2 3 sau mai stiu eu cat..) sau mai stiu eu ce, pana la urma tot acasa se intaorce. ce-i drept, e adevarat ca de multe ori o fac pt copii, insa cred tocmai ei sunt cei care ar trebui sa sufere cel mai putin! ASA-I: 1 vina se imparte la trei 2. acum depinde de amanta, dar parerea si experienta mea confirma, sotul se intoarce la sotie de cele mai multe pt ca amanta ii cere asta, de de mila, din cauza copiilor.... si nu vb de persoanele care au doar o aventura, bazata pe sex, aia e altceva, vorbesc de relatiile in care sunt implicate sentimente 3. nu pe toti reusesc amantele sa ii convinga sa revina la amarata de sotie, unii divorteaza indiscutabil si reusesc sa le convinga pe ele, amantele, sa isi refaca viata cu ei 4. intradevar copiii sunt cei care ar trebui sa sufere cel mai putin TOATAL DE ACORD CU ASTA... Dar intr-o familie in care sotii nu mai traiesc cu adevarat , ci se tolereaza reciproc pt copii, in care se complac in nefericire sustinand ca o fac pt copii....mi-e mila de copiii aceia...ce vor invata ei? ....ca exista numai nefericire in viata, sacrificii? vor avea la randul lor o viata in care se vor complace....... |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 18:49 |
||
| poate dar dintro casnicie destramata ce au de invatat/? | ||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 18:56 |
||
|
poate dar dintro casnicie destramata ce au de invatat/? ca trebuie sa faci tot posibilul sa mentii acea casnicie, dar sa nu uiti niciodata ca eforturile treb sa vina din ambele directii, ca sunt principii peste care nu e bine sa treci, mai ales cel al propriei demnitati, ca a te complace si a=ti calca in picioare stima de sine nu salveaza pe nimeni.....CA AI DREPTUL SA ITI CAUTI FERICIREA A DOUA OARA DACA PRINA DATA NU AI PUTUT SA O CONSTRUIESTI CU OMUL DE LANGA TINE......CA....COPIII SUNT INGERI, NU ARME PE CARE LE FOLOSESTI PT A IL TINE PE CELALAT LANGA TINE!!! EU ASTA AS VREA SA STIE COPILUL MEU! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 19:01 |
||
De la: kudika058564, la data 2009-08-21 18:26:33De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:54:01FELICITARI: AI SPUS F CONCIS CE MA CHINUI EU DE CATEVA ZILE SA EXPLIC:asta ai vru t sa promovezi sau tia inchis gura doamna si nu mai sti ce sa zici? pe aici mi se spune......PERVERSA !!!!......deci sunt....DOAMNA PERVERSA!!!!..........care este muuuullltttt mai sus de cat o amanta !!!..........
|
||
|
etta Postat pe 21 August 2009 19:03 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 19:01:29poate dar dintro casnicie destramata ce au de invatat/? draga mea......n-am nimik cu tine....fiecare cu viata lui !!!!.........si uneori chiar imi place ce zici !!!.........si pentru asta am si eu o intrebare : DE CE NU-TI GASESTI TU FERICIREA LANGA UN BARBAT SINGUR...FARA OBLIGATII........IN LOCUL UNUIA INSURAT ?????.............nu zic, sunt si barbati care stau cu sotiile doar ca tre' sa stea........dar cat e lumea asta de mare.....nu se gaseste unul care sa fie totusi ....singur....sau divortat definitiv ???.......sau vaduv?????......... |
||
|
etta Postat pe 21 August 2009 19:08 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 18:49:11De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:49:15 exista cel putin un caz in care amanta nu i-a cerut sotului sa se intoarca acasa , nici macar pt o fetita de doar 7 ani......dimpotriva! |
||
|
anca0704 Postat pe 21 August 2009 19:14 |
||
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 19:08 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde De la: breakingreality, la data 2009-08-21 19:01:29 poate dar dintro casnicie destramata ce au de invatat/? ca trebuie sa faci tot posibilul sa mentii acea casnicie, dar sa nu uiti niciodata ca eforturile treb sa vina din ambele directii, ca sunt principii peste care nu e bine sa treci, mai ales cel al propriei demnitati, ca a te complace si a=ti calca in picioare stima de sine nu salveaza pe nimeni.....CA AI DREPTUL SA ITI CAUTI FERICIREA A DOUA OARA DACA PRINA DATA NU AI PUTUT SA O CONSTRUIESTI CU OMUL DE LANGA TINE......CA....COPIII SUNT INGERI, NU ARME PE CARE LE FOLOSESTI PT A IL TINE PE CELALAT LANGA TINE!!! EU ASTA AS VREA SA STIE COPILUL MEU! draga mea......n-am nimik cu tine....fiecare cu viata lui !!!!.........si uneori chiar imi place ce zici !!!.........si pentru asta am si eu o intrebare : DE CE NU-TI GASESTI TU FERICIREA LANGA UN BARBAT SINGUR...FARA OBLIGATII........IN LOCUL UNUIA INSURAT ?????.............nu zic, sunt si barbati care stau cu sotiile doar ca tre' sa stea........dar cat e lumea asta de mare.....nu se gaseste unul care sa fie totusi ....singur....sau divortat definitiv ???.......sau vaduv?????......... Poate ca pt lume esti o singura persoa TOCMAI ASTA AM FACUT!!!! Si sincer, imi place cand am cu cine vorbii!...apreciez oamenii care gandesc mai mult decat judeca! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 19:15 |
||
|
exista cel putin un caz in care amanta nu i-a cerut sotului sa se intoarca acasa , nici macar pt o fetita de doar 7 ani......dimpotriva! daa... probabil ca exista...doar ca eu nu ma incadrez in categoria aia!...... ca si printre amante sunt categorii!....... |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 19:17 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 19:15:14 pai si atunci de ce ....te numesti....amanta ????...........
|
||
|
etta Postat pe 21 August 2009 19:21 |
||
| pai nu m-am numit amanta...m zis de la primul comment ca sunt sotie..... dar in momentul in care am vazut cata vulgaritate, lipsa...la modul general e in cele care se numesc sotii, si sunt doar niste neveste, si lovesc in amante...fara ca macar sa le asculte ce au de spus....am preferat sa ma distantez de ele...si sa ma identific cu grupul amantelor...mi s-a parut din multe puncte de vedere superior...... | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 19:38 |
||
scuze...n-am citit tot........ oricum......eu de la inceput i-am zis sotului meu........sa vina intai sa-ni spuna mie ce "fantezii" are.....si daca eu nu i le pot satisface.......treaba lui !!!........hotul neprins ...e negustor cinstit !!!!...........asta doar pana la a-l prinde cu ocaua mica !!!!........... ...........iar in cazul in care l-as fi prins cu alta....fara sa-i dau motive......poate ca nu ma desparteam,caci o casnicie are multe aspecte si uneori prin comunicare si recunoasterea unor greseli ,se mai pot salva multe........deci,pedeapsa urmatoare il manca :...SEX SI-N CULCARE ....SI-N SCULARE.......SI DE CATE ORI IL MAI PRINDEAM PRIN CASA !!!!................. ..........pai daca la ea putea si avea chef.......trebuia sa poata si la mine,nu ?????...............
|
||
|
etta Postat pe 21 August 2009 19:46 |
||
|
uite, printre primele mele comenturi: nu inteleg de ce loviti in cineva care spre deosebire de voi a avut curajul sa marturiseasca si sa traiasca o experienta poate de nedorit din punct de vedere moral, dar din care cu siguranta a invatat ceva (ma refer la nefertitiafrodita, sper sa fi scris corect), iar voi, in loc ca macar sa ascultati ce are de spus, va complaceti in naivitatea de a parea tare destepte. va ascundeti in spatele mastii pe care v-o puneti in fiecare zi frustrarile, intrebarile si indoielile cu care adormiti seara, si mai ales dezamagirile, nemultumirile. cate dintre voi ati avut curajul sa recunoasteti ca nefertitiafrodita ca a existat o parte a existentei voastre, de care nu ca sunteti mandre, cum ati inteles voi gresit in mesajul ei, ci care va dat o lectie amara, dar pretioasa....asta nu intelegeti voi....... cunoasterea inseamna putere, indiferent de domeniu...si in loc sa va dati cu pareri ipotetice, teoretice, mai bine mergeti si experimentati, sau poate destinul, in absenta vointei voatre in acest sens va va pune intr-o situatie in nu credeati ca veti ajunge vreodata si ajungeti sa intelegeti. breakingreality 53 mesaje Membru din: 22/06/2009 Postat pe: 20 August 2009, ora 11:02 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde stati linistite in siguranta vostra iluzorie..visand ca aveti casnicia perfecta....... si cu siguranta cand se va intampla cataclismul, ca sigur la un momentdat cel putin tentatia tot va exista, veti cadea de sus, si lovitura va fi dureroasa. fiti sigure ca mult mai greu ii va fi unui barbat sa insele o femeie care a fost amanta o data la viata ei, pt ca traind asa ceva va stii sa citeasca semnele prevestitoare ale dezastrului si sa il ocoleasca...pe cand voi, care marsati pe normele morale......... incercati sa le indoctrinati sotilor vostri...............ca facand pura teorie pe seama lor nu il veti opri pe el sa isi intoarca capul pe strada dupa mine, chiar de mana cu voi...o relatie se construieste si se mentine greu...lasati basmele la o parte si coborati cu picioarele pe pamant...nu permiteti sa ajungeti in penibila situatie ca sotul sa va stranga in brate si sa se gandeasca la amanta...asta e injositor in primul rand pt voi insiva. si apropo..... va vorbeste o sotie..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 19:46 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 19:38:28pai nu m-am numit amanta...m zis de la primul comment ca sunt sotie..... dar in momentul in care am vazut cata vulgaritate, lipsa...la modul general e in cele care se numesc sotii, si sunt doar niste neveste, si lovesc in amante...fara ca macar sa le asculte ce au de spus....am preferat sa ma distantez de ele...si sa ma identific cu grupul amantelor...mi s-a parut din multe puncte de vedere superior......care este diferenta dintre nevasta si sotie daca nu te superi? |
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 19:56 |
||
| pai asta am incercat sa explic in ultimele pagini....in cateva cuvinte, vorbim de neveste, si sunt cateva pe aici, cu referire la acelea care stau toata ziua la cratita, accepta infidelitatile sotilor, sunt vulgare........ si de sotii, ca acelea care au demnitate, o viata in care nu permit compromisuri, nu se complc, stiu sa isi tina barbatii acasa, mai pe romaneste.... cam asa am trasat eu diferenta | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 20:03 |
||
| io nu s nici amanta nici sotie ,daca zici ca ai fost amanta nu inseamna ca te ai absolvit de faptul ca te ai bagat in familia altiua ,ce drept are una sa se bage in relatia altuia ?barbatul e normal sa pofteasca pt ca e barbat dar asta nu inseamna ca femeia trebuie sa fie C*U*R*V*A, | ||
|
altex Postat pe 21 August 2009 20:03 |
||
| dc se dau amantele moraliste>?e moral sa te bagi in relatia altuia?dc se dau amantele mai tari ca nevestele?isi parasesc barbatii sotiile??dc nu si cauta barbati singuri?au ciuma??pt ca aia au pretentii nu ca barbatii insurati care mai vor o Gaura de F*U*T*UT,romania e pe locul doi la c*ur*ve oficiale ,cu pesti si pe locul intai la cu*RV*E*L*E neoficiale cum se gasesc si aici ,dc sa te crezi mai tare decat locul 1?cand tu esti pe locul 2 ????????? | ||
|
altex Postat pe 21 August 2009 20:08 |
||
De la: altex, la data 2009-08-21 20:03:35io nu s nici amanta nici sotie ,daca zici ca ai fost amanta nu inseamna ca te ai absolvit de faptul ca te ai bagat in familia altiua ,ce drept are una sa se bage in relatia altuia ?barbatul e normal sa pofteasca pt ca e barbat dar asta nu inseamna ca femeia trebuie sa fie C*U*R*V*A, imi permit o corectura :.. si barbatul....SI FEMEIA......au dreptul sa pofteasca !!!!!.......pentru ca suntem facuti din acelasi aluat !!!!.......important e ....la cine poftesti.......pentru a nu strica rostul altuia !!!........ si alta corectura : faptul ca un om a avut norocul sa fie ...barbat.....nu-i confera dreptul sa fie...."CURV"......ca sa ma exprim mai vesel !!!.......si sotia......."INGER" !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 21 August 2009 20:16 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 20:03:06pai asta am incercat sa explic in ultimele pagini....in cateva cuvinte, vorbim de neveste, si sunt cateva pe aici, cu referire la acelea care stau toata ziua la cratita, accepta infidelitatile sotilor, sunt vulgare........ si de sotii, ca acelea care au demnitate, o viata in care nu permit compromisuri, nu se complc, stiu sa isi tina barbatii acasa, mai pe romaneste.... cam asa am trasat eu diferentapai da stau la cratita fiindca am copii si trebuie sa manance sanatos nu de la fast food.accept infidelitati/ ' /??poate orcine merita a doua sansa VULGARA?imi pare rau daca te simti problema ta |
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 20:20 |
||
| Daca ar fi dupa unele o nevasta ar trebui sa stea toata ziua la coafor, la manichiura si pedichiura, la cosmetica si la shopping - ca sa faca fata asaltului amantelor. | ||
|
Alandana Postat pe 21 August 2009 20:28 |
||
|
Daca ar fi dupa unele o nevasta ar trebui sa stea toata ziua la coafor, la manichiura si pedichiura, la cosmetica si la shopping - ca sa faca fata asaltului amantelor. asa e...ar trebui sa se preocupe mai mult de ele...pt a evita ca sotul sa caute frumusetea si intelegerea in alta parte!!! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 20:32 |
||
|
pai da stau la cratita fiindca am copii si trebuie sa manance sanatos nu de la fast food.accept infidelitati/ ' /??poate orcine merita a doua sansa VULGARA?imi pare rau daca te simti problema ta nu te-am numit pe tine personal vulgara, nu sunt genul sa jignesc...mai ales daca nu sunt atacata..sau chiar cand sunt atacata indirect... oricum, nu cred ca poti tu invoca un rand in care am fost vulgara...spre deosebire de altele.. si NU VB DE TINE! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 20:35 |
||
| oameni buni, dar comunicare nu mai exista in ziua de azi? intre soti, intre amanti? se complac chiar toti in situatia respectiva? | ||
|
abdi Postat pe 21 August 2009 20:35 |
||
|
imi permit o corectura :.. si barbatul....SI FEMEIA......au dreptul sa pofteasca !!!!!.......pentru ca suntem facuti din acelasi aluat !!!!.......important e ....la cine poftesti.......pentru a nu strica rostul altuia !!!........ si alta corectura : faptul ca un om a avut norocul sa fie ...barbat.....nu-i confera dreptul sa fie...."CURV"......ca sa ma exprim mai vesel !!!.......si sotia......."INGER" !!!!....... CORECT....
|
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 20:36 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 20:32:33 Frumusetea si intelegerea este si intr-o femeie care-si sacrifica toata ziua avand grija de barbatul de langa ea si de copiii lui. Sigur ca asta nu insemana ca se neglijeaza total. dar daca numai aspectul fizic tine un barbat langa o femeie ce te faci cu trecerea anilor - care oricat ai incerca sa eviti lasa urme. O femeie singura are mai mult timp pentru ea. Nu o poti compara cu o femeie care are o casa si o familie de tinut. Ideea este ca roata se invarte si barbatul care a cautat intelegere la amanta - la un moment dat poate ii face onoarea de a intra definitiv in viata amantei pe care o va transforma intr-o sotie care nu va mai avea atata timp pentru ea si atunci va aparea o amanta. mai tanara, mai intelegatoare etc. |
||
|
Alandana Postat pe 21 August 2009 20:38 |
||
| BARBATUL E NORMAL SA POFTEASCA PT CA E BARBAT??? WHAT???? SUNTEM IN 2009....GATA CU SOCIETATEA PATRIARHAL...AZI MAINE SPUNEM CA E NORMAL CA BARBATUL S AISI BATA SOTIA, CA E BRBAT, CA E PE NUMELE LUI, C EA O CERE.... VA ROG.....FARA ASTFEL DE MENTALITATI.....JIGNITI SEXUL FEMININ, DIN CARE FACETI PARTE!!!! PAI CUM VRETI SA NU MAI INSELE BARBATII, CU O ASTFEL DE ATITUDINE INGDUITOARE???? GGOOOOOODDDD! | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 20:39 |
||
De la: kudika058564, la data 2009-08-21 20:20:52De la: breakingreality, la data 2009-08-21 20:03:06pai asta am incercat sa explic in ultimele pagini....in cateva cuvinte, vorbim de neveste, si sunt cateva pe aici, cu referire la acelea care stau toata ziua la cratita, accepta infidelitatile sotilor, sunt vulgare........ si de sotii, ca acelea care au demnitate, o viata in care nu permit compromisuri, nu se complc, stiu sa isi tina barbatii acasa, mai pe romaneste.... cam asa am trasat eu diferentapai da stau la cratita fiindca am copii si trebuie sa manance sanatos nu de la fast food.accept infidelitati/ nici eu nu las copilul sa manace de la fast food !!....dar m-am mai adaptat si eu al noutatile vietii.....daca tot ne permit sa nu mai stam toata ziua in bucatarie : cartofi pentru prajit,gata congelati......mai o supa instant,cand nu e o zi ciorbitza.........praf de cartofi.,la un piureu........etc...... ........pentru a avea mai mult timp de stat si cu sotul !!!........pentru ca asta e marea nenorocire a unui cuplu......cand vin copii....sotia uneori chiar uita de sot !!!.......si sincer.....cand ai un barbat bun langa tine,chiar nu merita !!!....... ...........dar asta normal....nu inseamna sa nu fim gospodine !!!!........dar in limita in care sa nu punem aceasta treba inainte fericirii noastre ca si cuplu !!!............
|
||
|
etta Postat pe 21 August 2009 20:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| atractie | 47 | De la: kudika_939513 17 Noiembrie 2013 06:55 |
| "crampe" vaginale??:O | 45 | De la: glumeatza 29 Februarie 2016 07:08 |
| uscaciune in zona intima... | 9 | De la: kudika_939125 13 Noiembrie 2013 12:43 |
|
|
||
| am nevoie de un sfat sincer | 41 | De la: rollo_balls 27 Decembrie 2013 17:35 |
| Swing ? | 85 | De la: denis_3d25 23 Iulie 2011 18:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.