Mai multe
De la: Alandana, la data 2009-08-21 20:38:47De la: breakingreality, la data 2009-08-21 20:32:33 tocmai de aceea....treburile intr-o casa trebuiesc impartite !!!.......intre soti.....si chiar copii !!.......pentru ca toti sa mai aibe timp si pentru ei !!!!........si cand se doreste asta.....se poate face !!!........ o femeie care sta de dimineata pana seara cu treburile casei.......si mai are si servici......si-l lasa pe sotul ei sa citesca ziarul.....scuza-ma ,dar si-o face cu mana ei !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 21 August 2009 20:46 |
||
|---|---|---|
De la: altex, la data 2009-08-21 20:08:06dc se dau amantele moraliste>?e moral sa te bagi in relatia altuia?dc se dau amantele mai tari ca nevestele?isi parasesc barbatii sotiile??dc nu si cauta barbati singuri?au ciuma??pt ca aia au pretentii nu ca barbatii insurati care mai vor o Gaura de F*U*T*UT,romania e pe locul doi la c*ur*ve oficiale ,cu pesti si pe locul intai la cu*RV*E*L*E neoficiale cum se gasesc si aici ,dc sa te crezi mai tare decat locul 1?cand tu esti pe locul 2 ????????? Tot acuzati pe amante ca judeca pe celelalte, sau fac pe lupul moralist, dar voi doamnelor ce faceti cand va adresati cu fel si fel de jigniri la adresa lor?problema e ca nu amantele ii cauta ci barbatii le cauta pe ele...nu zic k nu sunt barbati care nu cauta alte fetite decat pt sex, dar sunt si barbati care cauta fericirea lng altcineva....chiar atat de greu e de inteles? felicitarile mele breaking....
|
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 20:47 |
||
| Nu e normal sa pofteasca nimic. Exista barbati seriosi care in momentul in care se casatoresc fac totul ca relatia lor sa mearga si exista si barbati care nu fac nimic , se plictisesc si atunci isi cauta aventuri. Din pacate in ultima vreme pare ca din ce in ce mai multi barbati cauta aventuri. | ||
|
|
||
|
Alandana Postat pe 21 August 2009 20:47 |
||
De la: etta, la data 2009-08-21 20:46:58 In sfarsit....poate acum vor intelege toate nevestele ce vroiam sa spunem, si nu cum cred ele ca amantele se cred mai tari...
|
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 20:51 |
||
De la: Alandana, la data 2009-08-21 20:47:30Nu e normal sa pofteasca nimic. Exista barbati seriosi care in momentul in care se casatoresc fac totul ca relatia lor sa mearga si exista si barbati care nu fac nimic , se plictisesc si atunci isi cauta aventuri. Din pacate in ultima vreme pare ca din ce in ce mai multi barbati cauta aventuri. Intr-o relatie este nevoie de 2, in momentul cand unul incepe sa-si neglijeze perechea, atunci celalalt cauta in alta parte....asa k sfatul meu: iubiti-va partenerul si alungati monotonia din relatie( asta dk exista bineinteles,dk nu tot respectul meu pt acele doamne care au stiut sa-l pastreze pe acel du-te vino)
|
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 20:56 |
||
Vrei sa zici vino-ncoace!
|
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 20:58 |
||
ca o concluzie......ca deja am scris prea mult pentru rabdarea mea ...... .........eu gandesc asa :......pentru aparitia amantelor sau a amantilor in viata unei familii.........NOI suntem vinovati !!!.....NOI SI NUMAI NOI !!!.......atat barbat ,cat si femeie.......pentru ca incepem sa ne neglijam......sa uitam care sunt lucrurile mai de valoare in viata noastra (adica pui job-ul inaintea cuplului ).......sa ne complacem in aparitia unor obiceiuri urate( ragait,vorbit urat,partzit...etc).......sa lasam monotonia sa ne acapareze.......uitam de comunicare si importanta ei .......uitam ca intai am avut sotul si apoi a venit copilul ..........uitam practic valoarea DRAGOSTEI !!!.......si nu facem altceva decat sa le dam ocazia amantelor/amantilor SA APARA !!!!......caci in opnia mea........AMANTELE / AMANTII DOAR PROFITA DE O OCAZIE.....DE O ZA DESFACUTA A LANTULUI !!!............PUTEREA DRAGOSTEI NCIODATA NU VA FI INVINSA DE UN AMANT !!!.......... .......aaaaa.......si pentru curiozitati nu trebuie sa existe .....amantii !!!........cad de comun acord cu sotul si-o pun de-un swing....sau cum draq se cheama ala !!!.......... .......cu schimbu' de parteneri........si-asa pacatuiesc si legal.......si imi satisfac curiozitatea !!!!...........
|
||
|
etta Postat pe 21 August 2009 21:05 |
||
| Mi se pare ca problema se pune gresit. Vezi, Doamne, e sotul neglijat si de-aia. Orice sot se simte neglijat in familia clasica e un bou. Nevasta (consoarta daca preferati, un cuvant e din slava si inseamna cea iubita, iar celalalt din latina si inseamna cea cu care iti imparti soarta) il "neglijeaza" pentru ca exista presiunea sociala asupra ei ca sa faca tot. Ea se duce la serviciu, tine casa luna si educa si copiii. Sotul mi se pare un ingrat. | ||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 21:09 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-21 21:09:29Mi se pare ca problema se pune gresit. Vezi, Doamne, e sotul neglijat si de-aia. Orice sot se simte neglijat in familia clasica e un bou. Nevasta (consoarta daca preferati, un cuvant e din slava si inseamna cea iubita, iar celalalt din latina si inseamna cea cu care iti imparti soarta) il "neglijeaza" pentru ca exista presiunea sociala asupra ei ca sa faca tot. Ea se duce la serviciu, tine casa luna si educa si copiii. Sotul mi se pare un ingrat. pey sotzul sa isi caute si el de treaba ca sa nu se simte neglijat knd se termina trebile incepe si show-ul |
||
|
yumy Postat pe 21 August 2009 21:13 |
||
|
Sotul vine de la job si stramba din nas cand o vede pe sotie in bucatarie. Nu prea se intreaba cum ii ajunge mancarea pe masa de trei ori pe zi, cum se face curatenie, cine face temele cu ala micu etc. ba chiar are tupeul sa ii reproseze ca nu il mai intelege si ca noaptea femeia- franta de oboseala - doarme in loc sa faca cine stie ce show erotic. Iar daca inseala, da vina tot pe nevasta, ca l-a neglijat! |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 21:17 |
||
da sa vina si iubitul sotz sa o ajute sa gateasca si atunci sa vezi ce show o sa iasa in bucatarie
|
||
|
yumy Postat pe 21 August 2009 21:19 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-21 21:09:29Mi se pare ca problema se pune gresit. Vezi, Doamne, e sotul neglijat si de-aia. Orice sot se simte neglijat in familia clasica e un bou. Nevasta (consoarta daca preferati, un cuvant e din slava si inseamna cea iubita, iar celalalt din latina si inseamna cea cu care iti imparti soarta) il "neglijeaza" pentru ca exista presiunea sociala asupra ei ca sa faca tot. Ea se duce la serviciu, tine casa luna si educa si copiii. Sotul mi se pare un ingrat. Asa cum spunea si etta intr-o casnicie responsabilitatile trebuiesc impartite...e adevarat ca sunt si femei care se ocupa numai de casa, copii, etc. dar in unele cazuri acestea uita sa-i mai acorde atentie si sotului.( si ca o paranteza am intrebat si pe unii care au amante de ce se duc la altele: cu exceptia unora, multi dintre ei mi-au spus ca dk inainte de casatorie nevasta facea de toate in pat, dupa casatorie dintr-o data au schimbat macazul refuzandu-i.....)tocmai de aceea in marea majoritatea relatiilor lipsa de comunicare e o mare problema...snt sigura k lucrurile ar fi stat altfel
|
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 21:21 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-21 21:17:13Sotul vine de la job si stramba din nas cand o vede pe sotie in bucatarie. Nu prea se intreaba cum ii ajunge mancarea pe masa de trei ori pe zi, cum se face curatenie, cine face temele cu ala micu etc. ba chiar are tupeul sa ii reproseze ca nu il mai intelege si ca noaptea femeia- franta de oboseala - doarme in loc sa faca cine stie ce show erotic. nu e vorba k sa fie in fiecare seara dar sunt sigura k la sfarsit de saptamana dk amandoi si-ar face timp decat pt ei doi lucrurile ar fi altfel...iar dk ma intrebi de copii cred k pot sta si pe la bunici o noapte,doua...
|
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 21:25 |
||
| Iar eu spuneam ca respectivele femei sunt extenuate dupa doua servicii, unul platit si altul in casa. Atunci femeia este cea care are nevoie de atentie, pentru ca ea munceste mai mult si este mai slaba din punct de vedere fizic. De-aia spuneam ca barbatii sunt imaturi, pentru ca nu inteleg cat de mult munceste femeia respectiva si se comporta ca niste copii rasfatati. | ||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 21:26 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 19:17:10exista cel putin un caz in care amanta nu i-a cerut sotului sa se intoarca acasa , nici macar pt o fetita de doar 7 ani......dimpotriva! sigur exista! am un caz tocmai in fatza mea!...nu sunt eu aceea care inseala sau a fost inselata! (din fericire!!) :-j |
||
|
anca0704 Postat pe 21 August 2009 21:29 |
||
|
nici eu nu las copilul sa manace de la fast food !!....dar m-am mai adaptat si eu al noutatile vietii.....daca tot ne permit sa nu mai stam toata ziua in bucatarie : cartofi pentru prajit,gata congelati......mai o supa instant,cand nu e o zi ciorbitza.........praf de cartofi.,la un piureu........etc...... ........pentru a avea mai mult timp de stat si cu sotul !!!........ pentru ca asta e marea nenorocire a unui cuplu......cand vin copii....sotia uneori chiar uita de sot !!!.......si sincer.....cand ai un barbat bun langa tine,chiar nu merita !!!....... ........... dar asta normal....nu inseamna sa nu fim gospodine !!!!........dar in limita in care sa nu punem aceasta treba inainte fericirii noastre ca si cuplu !!!............ bine spus.....ffff bine spus!!!!! uite o femeie pe care probabil sotul nu o va insela vreodata!!!! DE CE? pt ca in cazul ei are acasa tot ce ii trebuie!!! e o femeie polivalent, desteapta, si nici nu am auzit-o sa fie vulgara!!! FELICITARI |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 21:32 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-21 21:26:08Iar eu spuneam ca respectivele femei sunt extenuate dupa doua servicii, unul platit si altul in casa. Atunci femeia este cea care are nevoie de atentie, pentru ca ea munceste mai mult si este mai slaba din punct de vedere fizic. De-aia spuneam ca barbatii sunt imaturi, pentru ca nu inteleg cat de mult munceste femeia respectiva si se comporta ca niste copii rasfatati. Inteleg ce vrei sa spui...imi imaginez k amandoi sunt extenuati dupa munca,stresati, etc....in ziua de azi sunt putini care isi mai permit sa-si intretina nevasta acasa....tocmai de aia am si spus ca intr-un sfarsit de saptamana poate sa faca si ei ceva singuri...si nu numai barbatul trebuie sa-i acorde atentie nevestei, desi e adevarat merita mai mult, dar si invers...
|
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 21:33 |
||
|
tocmai de aceea....treburile intr-o casa trebuiesc impartite !!!.......intre soti.....si chiar copii !!.......pentru ca toti sa mai aibe timp si pentru ei !!!!........si cand se doreste asta.....se poate face !!!........ o femeie care sta de dimineata pana seara cu treburile casei.......si mai are si servici......si-l lasa pe sotul ei sa citesca ziarul.....scuza-ma ,dar si-o face cu mana ei !!!....... asa gandesc si eu!!!. asta incercam si eu, printrre altele sa le transmit! sa nu se victimezeze nevestele care au ajuns in situatia in care au ajuns, pt ca au si rolul lor, partea lor de vina!!!!!!! EU ASA GANDESC!!! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 21:35 |
||
|
Tot acuzati pe amante ca judeca pe celelalte, sau fac pe lupul moralist, dar voi doamnelor ce faceti cand va adresati cu fel si fel de jigniri la adresa lor?problema e ca nu amantele ii cauta ci barbatii le cauta pe ele...nu zic k nu sunt barbati care nu cauta alte fetite decat pt sex, dar sunt si barbati care cauta fericirea lng altcineva....chiar atat de greu e de inteles? felicitarile mele breaking.... nu eu merit felicitarile, ci tuh! ai dat o replica mai pertinenta decat m-as fi gandita sa dau eu!...in sfarsit am si eu cu cine vorbii pe aici, ca de cateva zile imi pierdusem speranta!!!!...... ma bucur ca mai exista oameni care stiu ca analfabetul viitorului nu va mai fi cel care nu stie sa citeasca, ci cel care nu stie sa inteleaga!....cum scria intr-un pps.......inainte de a condamna si judeca o realitate care oricum exista si va exista in veci, mai bine sa incercam sa ii intelegem substraturile, sa taiem raul de la radacina, mai pe romaneste!!!! pt ca daca o intelegem, o putem ocoli!!! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 21:40 |
||
|
peliroja 70 mesaje Membru din: 27/07/2009 Postat pe: 21 August 2009, ora 20:56 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde De la: Alandana, la data 2009-08-21 20:47:30 Nu e normal sa pofteasca nimic. Exista barbati seriosi care in momentul in care se casatoresc fac totul ca relatia lor sa mearga si exista si barbati care nu fac nimic , se plictisesc si atunci isi cauta aventuri. Din pacate in ultima vreme pare ca din ce in ce mai multi barbati cauta aventuri. Intr-o relatie este nevoie de 2, in momentul cand unul incepe sa-si neglijeze perechea, atunci celalalt cauta in alta parte....asa k sfatul meu: iubiti-va partenerul si alungati monotonia din relatie( asta dk exista bineinteles,dk nu tot respectul meu pt acele doamne care au stiut sa-l pastreze pe acel du-te vino) FELICITARILE MEEELLLEEEE!!!! PERFECT GANDIT SI SUBLIM SPUS!!!!!
|
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 21:43 |
||
|
pentru ca exista presiunea sociala asupra ei ca sa faca tot. Ea se duce la serviciu, tine casa luna si educa si copiii. Sotul mi se pare un ingraT IN SFARSIT SUNT DE ACORD CU KATHARA!!! DAR SA STII CA PUTEM SA II EDUCAM DE LA INCEPUT CA LUCRURILE SA STEA ALTFEL, CA TREBURILE DE FAMILIE SA FIE IMPARTITE...CUM II EDUCI DE LA INCEPUT ASA II AI!!! U ACCEPTATI SA FITI NEVESTE SI ATAT..... |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 21:47 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-21 21:33:20De la: Kathara, la data 2009-08-21 21:26:08Iar eu spuneam ca respectivele femei sunt extenuate dupa doua servicii, unul platit si altul in casa. Atunci femeia este cea care are nevoie de atentie, pentru ca ea munceste mai mult si este mai slaba din punct de vedere fizic. De-aia spuneam ca barbatii sunt imaturi, pentru ca nu inteleg cat de mult munceste femeia respectiva si se comporta ca niste copii rasfatati. Amandoi sunt obositi dupa munca, iar in cazul femeii oboseala este dubla pentru ca ea duce greul si acasa. Bun, sa presupunem ca ea e mult prea obosita sa ii acorde atentie (sincer, eu am doar servici si in weekend nu vreau decat sa dorm), nu are nici timp nici bani sa se ingrijeasca asa ca la inceput. Cum reactioneaza barbatul? In loc sa mai ia povara de pe umerii sotiei, isi gaseste una sau mai multe amante. Iar amantele in loc sa isi dea seama ca cel care face sa scartaie relatia este el prin proasta crestere le invinuiesc pe sotii.; |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 21:48 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 21:47:58pentru ca exista presiunea sociala asupra ei ca sa faca tot. Ea se duce la serviciu, tine casa luna si educa si copiii. Sotul mi se pare un ingraT Eu nu trebuie sa educ, eu imi iau unul deja educat. Pe de alta parte, nu stiu cum ar reactiona un barbat pe placul meu daca i-as spune ca am fost amanta sau mai stiu eu ce. Cum si eu as reactiona prost daca el mi-ar spune asta si l-as privi cu neincredere. |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 21:49 |
||
De la: etta, la data 2009-08-21 21:05:15 ca o concluzie......ca deja am scris prea mult pentru rabdarea mea ......bine spus etta
|
||
|
danutzza_stefi Postat pe 21 August 2009 21:50 |
||
De la: peliroja, la data 2009-08-21 20:47:04De la: altex, la data 2009-08-21 20:08:06dc se dau amantele moraliste>?e moral sa te bagi in relatia altuia?dc se dau amantele mai tari ca nevestele?isi parasesc barbatii sotiile??dc nu si cauta barbati singuri?au ciuma??pt ca aia au pretentii nu ca barbatii insurati care mai vor o Gaura de F*U*T*UT,romania e pe locul doi la c*ur*ve oficiale ,cu pesti si pe locul intai la cu*RV*E*L*E neoficiale cum se gasesc si aici ,dc sa te crezi mai tare decat locul 1?cand tu esti pe locul 2 ????????? De-aia s-a inventat divortul. |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 21:52 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-21 21:52:47De la: peliroja, la data 2009-08-21 20:47:04De la: altex, la data 2009-08-21 20:08:06dc se dau amantele moraliste>?e moral sa te bagi in relatia altuia?dc se dau amantele mai tari ca nevestele?isi parasesc barbatii sotiile??dc nu si cauta barbati singuri?au ciuma??pt ca aia au pretentii nu ca barbatii insurati care mai vor o Gaura de F*U*T*UT,romania e pe locul doi la c*ur*ve oficiale ,cu pesti si pe locul intai la cu*RV*E*L*E neoficiale cum se gasesc si aici ,dc sa te crezi mai tare decat locul 1?cand tu esti pe locul 2 ????????? Da, s-a inventat pentru fraierii care lasa caldurica de langa nevasta pentru o amanta pe care oricand o pot schimba. |
||
|
Lucia38 Postat pe 21 August 2009 21:56 |
||
|
Eu nu trebuie sa educ, eu imi iau unul deja educat. Pe de alta parte, nu stiu cum ar reactiona un barbat pe placul meu daca i-as spune ca am fost amanta sau mai stiu eu ce. Cum si eu as reactiona prost daca el mi-ar spune asta si l-as privi cu neincredere. EU NU STAU SA MA GANDESC CUM AR REACTIONA UN BARBAT DACA I-AS DEZVALUI ASPECTE ALE TRECUTULUI MEU...FIE MA ACCEPTA ASA CUM SUNT....FIE CAUTA IN ALTA PARTE....... SUNT ADEPTA IUBIRII ADEVARATE, NECONDITIONATE, NU MA MULTUMESC CU CELE DE SIMT COMUN IN CARE SE COMPLAC MAJORITATA.E...SI NU SUNT DEPENDENTA DE CE CREDE SAU GANDESTE EL SAU ORICINE DESPRE MINE!!!...IMPORTATA SUNT EU SI CEEA CE CRED EU DESPRE MINE!!!!...NU IMI PUN MASTI...SUNT UN OM CU BUNE SI CU RELE, CU GRESELI SI CALITATI!!!! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 21:59 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-21 21:48:05 Tocmai despre asta vorbeam...k intr-o relatie e foarte importanta comunicarea si spontaneitatea...nu zic ca nu exista probleme financiare,etc dar k sa ii faci o cina romantica si sa faceti nebunii seara in dormitor ca atunci cand erati iubiti, sau pur si simplu sa faceti altceva decat faceti de obicei( sa-i lasi un biletel, sau sa-i trimiti niste mesaje mai "deocheate" pe tel)...oricine simte nevoia sa se simta dorit, iubit etc.
|
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 22:05 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 21:59:26Eu nu trebuie sa educ, eu imi iau unul deja educat. cand cineva te iubeste ,te iubeste pentru ceea ce esti ,nu pentru cum arati...si-n afara de asta ce importanta mai are trecutul de dinaintea lui ( orisicum numai poti sa-l schimbi )...tot ceea ce conteaza este prezentul...si intr-o relatie sinceritatea conteaza |
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 22:09 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 21:59:26Eu nu trebuie sa educ, eu imi iau unul deja educat. Nu e vorba atat de mult de ce ai facut, ci de cum judeci ce ai facut, de motivele pentru care ai facut asta etc. Iubirea neconditionata tine cateva luni, pe urma toate incep sa te macine. cat despre masti - toti ni le punem, e in firea nostra. Lucrurile sunt mult mai complciate decat pot parea. |
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 22:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Poziti sexuale | 0 | De la: 30 Aprilie 2012 23:44 |
| primul pas...sau ceav de genu! | 19 | De la: kudika021090 4 Mai 2009 21:53 |
| Cum pot sa mai faca sex romanii cand... | 51 | De la: felixcat 15 Iunie 2011 11:47 |
|
|
||
| Femeia ideala | 519 | De la: cotyca 8 Noiembrie 2010 19:43 |
| E cineva interesata sa incerce de uro/scat in Iasi? | 1 | De la: kudika_1015710 7 Iulie 2016 19:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.