Mai multe
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 16:22:32da...doarme noaptea cu sotia in brate, pardon, nevasta...si cu gandul, sufletul la amanta....prefer inchisoarea, decat o astfel de umilire, sincer!!!! decat sa ma tina un barbat in brate si sa se gandeasca la alta, mai bine as muri...... Stii, floriana Jucan a fost intrebta la un moment dat, intr-un interviu dat revistei TANGO:poate ai dreptate dar nu cred ca a fi amanta toata viata e o optiune care sa te faca chiar asa de fericita |
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 16:26 |
||
|---|---|---|
| CAT PRIVESTE CA VIN TOT LA VOI.........DA, VIN, CA LE DA VOIE AMANTA.......dar fiti sigura ca daca o amanta ar fi realmente interesata sa si-l pastreze, prea putine lucruri o pot opri.....pt ca din moment ce are o amanta, e clar ca fisura din baraj s-a produs demult, si de cele mai multe ori stau cu sotia pentru copii....o alta umilire pe care nu as putea-o accepta, ca femeie......! dar fiecare ne trasam limitele demnitatii!... nu as putea face compromisuri de genul asta!...dar VOI, DRAGILE MELE, SUNTETI INVITATE SA O FACETI, ORICUM ACOLO VETI AJUNGE CU SIGURANTA!...AVETI TEREN FAVORIZANT DEJA: PARANOIA, SUSPICIUNI, INDOIELI, FRUSTRARI, LIMBAJ VULGAR CA MANIFESTARE A UNEI INSATISFACTII INTERIOARE........ pana atunci insa, o sa incerc sa va mai tin pe net, sa ii scutesc pe amaratii de soti ai vostrii de prezenta voastra!!!!! | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 16:30 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 16:30:51CAT PRIVESTE CA VIN TOT LA VOI.........DA, VIN, CA LE DA VOIE AMANTA.......dar fiti sigura ca daca o amanta ar fi realmente interesata sa si-l pastreze, prea putine lucruri o pot opri.....pt ca din moment ce are o amanta, e clar ca fisura din baraj s-a produs demult, si de cele mai multe ori stau cu sotia pentru copii....o alta umilire pe care nu as putea-o accepta, ca femeie......! dar fiecare ne trasam limitele demnitatii!... nu as putea face compromisuri de genul asta!...dar VOI, DRAGILE MELE, SUNTETI INVITATE SA O FACETI, ORICUM ACOLO VETI AJUNGE CU SIGURANTA!...AVETI TEREN FAVORIZANT DEJA: PARANOIA, SUSPICIUNI, INDOIELI, FRUSTRARI, LIMBAJ VULGAR CA MANIFESTARE A UNEI INSATISFACTII INTERIOARE........ pana atunci insa, o sa incerc sa va mai tin pe net, sa ii scutesc pe amaratii de soti ai vostrii de prezenta voastra!!!!! Ia rait! Mai citeste pe forum. |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 16:31 |
||
| asa este, ai dreptate kudika058564...... | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 16:31 |
||
ete scartz
|
||
|
matracucu Postat pe 21 August 2009 16:33 |
||
| iar pt cele care sincer vor si pot sa le ajut cu ceva din experienta mea, sunt aici! mie mi-ar fi placuta la momentul respectiv sa am pe cineva cu care sa ma consult... | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 16:35 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 16:35:20iar pt cele care sincer vor si pot sa le ajut cu ceva din experienta mea, sunt aici! mie mi-ar fi placuta la momentul respectiv sa am pe cineva cu care sa ma consult... Vrei sa fi amanta mea? Ma ajuti? As vrea sa incerc ce povestea teodutza, te bagi? |
||
|
kudika046333 Postat pe 21 August 2009 16:40 |
||
|
O zi din viata unei sotii: Se trezeste dimineata (asta daca a reusit sa doarma noaptea, de indoielile care ii bantuie sufletul, sentimentul de singuratate care o copleseste), ii pregateste lui micul dejun, binedispus ca a inceput o noua zi in care o va revedea pe “ea”, sau, mai des, nervos, irascibil (ca nu s-a trezit langa ea), invocand sau nu alte pretexte pt nervii care fac acrobatii pe fata, sufletul lor. Se uita la ea, sotia, si isi da seama ca nu o mai suporta, dar din unele considerente trebuie sa ramana acolo, cel putin “deocamdata”, ca asa isi spune in sinea sa, pentru copii trebuie sa isi sacrifice fericirea….dar cu timpul, desi viata acum pare nedreapta, poate va avea si el sansa la fericire. A visat-o toata noaptea pe “ea”, printre suspinele pline de dorinta auzite chiar de nevasta. Ea, nevasta, merge la servici, cu indoielile ei, nemultumirile si sentimentul de insingurare alaturea. Trebuie sa se intoarca acasa la terminarea orelor de program, sa ii pregateasca masa (poate azi nu intarzie, sau mai grav, poate azi vine si el la masa, macar pt copii), sa faca de mancare pe maine, sa spele, sa calce, asa incat el sa le aiba pregatite toate…sa pregateasca copii…dar el nu remarca asa, eforturile ei… cand vine, intru-un tarziu se culca, ca e obosit sau se pune in fata calculatorului, tvului…ca de obicei nervos si fara chef de comunicare…nici macar cu copiii…. Desi nu ar mai vrea, nevasta se gandeste totusi sa isi indeplineasca in unele nopti obligatiile conjugale in pat…in timp ce el, cu ochii inchisi, vibreaza imaginandu-se ca face dragoste cu “ea”, amanta…acceptand sa se culce cu nevasta tot pt indeplinirea “datoriei conjugale”, pt ca ea sa nu banuiasca ceva…..noaptea adoarme, tot cu gandul la ea, gandindu-se cum sa faca sa isi faureasca o viata impreuna fara a rani pe nimeni…..gelos pe timpul ei liber, pe colegii ei, pe toata lumea….simte ca e o pedeapsa toata viata lui, se simte nedreptatit!...sotia devine un scai, iar viata cu ea o povara…. Sunt totusi copiii!..... sotia, trista, ignorata, slabita, se uita noaptea la copii, cand ii pune la culcare…… gandindu-se unde a ajuns….!!!!! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 17:01 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:01:01O zi din viata unei sotii: iar in unele cazuri barbatul ajunge noaptea tarziu acasa ( pe la 3 , 4 dimineata) spunand ca a fost la parinti acasa sau k avut de munca...iar nevasta spune ca asa barbat ar vrea toate si k isi baga si mana in foc k el nu o inseala...concluzia trageti singure pt nefertiti ma bucur sa te revad...
|
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 17:10 |
||
|
O zi din viata unei amante: Se trezeste dimineata cu el la usa, sau la telefon, marturisinsu-i cat o iubeste….. si ce cadou ii va face azi, pe langa majoritatea timpului pe care i-l va aloca ei, LOR…… cauta un pretext, o situatie sa evadeze din realitatea cotidiana si sa isi savureze povestea de dragoste pe cat de interzisa, pea atat de frumoasa…..se simte rasfatata, iubita, apreciata….dupa ce se despart ea merge la aerobic, apoi cu fetele. Asta daca nu e ziua cand merg amandoi la cumparaturi. Seara ii pregateste el o cina romantica sau o iesire la un restaurant. Se gandesc cu emotie si planifica nerabdatori urmatoarea iesire de mai multe zile si diferitele pretexte. El se avanta sa viseze, isi face planuri de casatorie, o anunta ca e in stare sa divorteze pt ea…..dar ea, mustrata de constiinta sau de sotie alege sa stea in barca ei…ii taie aripile…si cu cat I le taie mai des, se aprinde el mai tare. Trebuie s ail lase, de lima nevestei, a copiilor, a imturitatii lui…. Isi da seama ca nu s-ar putea multumi cu atat de putin…. Sau, mai grav pt nevasta, aleg sa traiasca impreuna pana la adanci batranete si chiar o fac, spre disperarea unei sotii care vedea in el motivul existentei ei, care clacheaza rapid si lamentabil, in loc sa abordeze situatia cu demnitate. CE ALEGETI SA FITI? NEVESTE SAU AMANTE? EU am ales sa fiu sotie, nu nevasta, si cu siguranta noul sot nu va avea amanta! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 17:13 |
||
|
RECTIFIC: Trebuie sa il lase, de mila nevestei, a copiilor, a imaturitatii lui…. Isi da seama ca nu s-ar putea multumi cu atat de putin…. Sau, mai grav pt nevasta, aleg sa traiasca impreuna pana la adanci batranete si chiar o fac, spre disperarea unei neveste care vedea in el motivul existentei ei, care clacheaza rapid si lamentabil, in loc sa abordeze situatia cu demnitate...... |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 17:17 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-21 12:39:51 Ai dreptate , fiecare poveste este diferita...sunt si cazuri cand sotul face mult mai multe pt amanta decat pt sotie.Exemple sunt cu duiumul...Sincer eu cunosc un cuplu in care ea i-a fost amanta inainte, si dupa vreo 20 de ani inca sunt impreuna si fericiti...
|
||
|
peliroja Postat pe 21 August 2009 17:20 |
||
daca ati stii cat de frumos poate fii sa fii amanta, ati incerca, desi nu recomand, toate....... daca ai ajuns o data in situatie e bine sa nu repeti, parerea mea, a doua oara......dar daca tot ai ajuns acolo, macar savureaza acele clipe la maxim....nimic nu se compara cu complicitatea si savoarea unei iubiri interzise....cu sentimentele pe care le poate naste ea, cu daruirea pe cat de egoista, pe atat de neconditionata...se spune ca fericirea e deplina cand durerea si bucuria se impletesc......... as vrea sa va descriu fericirea, dar ea nu se pune in cuvinte, se traieste pur si simplu....eu am cunoscut-o, viata a fost darnica cu mine, desi, recunosc......mi-am platit fiecare gram din ea.......dar nu as da o secunda din ceea ce am trait pe zeci de ani din viata monotona a unei NEVESTE cu stima de sine echivalenta cu presul de la usa...nu pt ca amanta i-a furat sotul, ci pt ca ea nu a stiut sa si-l tina acasa, vorbind asa, mai pe romaneste, sau ca accepta sa se complaca in situatii injositoare.......... isi manca demnitatea pe paine-uite ca m-am contaminat cu vocabularul unora.. NICIODATA AMANTA NU E CAUZA, EA E EFECTUL!!!!!! DAR TOCMAI ASTA NU INTELEG UNELE PERSOANE!!! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 17:27 |
||
| astept glontele acum, dupa ultimul post!!!!!!!....... | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 17:31 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 16:30:51CAT PRIVESTE CA VIN TOT LA VOI.........DA, VIN, CA LE DA VOIE AMANTA.......dar fiti sigura ca daca o amanta ar fi realmente interesata sa si-l pastreze, prea putine lucruri o pot opri.....pt ca din moment ce are o amanta, e clar ca fisura din baraj s-a produs demult, si de cele mai multe ori stau cu sotia pentru copii....o alta umilire pe care nu as putea-o accepta, ca femeie......! dar fiecare ne trasam limitele demnitatii!... nu as putea face compromisuri de genul asta!...dar VOI, DRAGILE MELE, SUNTETI INVITATE SA O FACETI, ORICUM ACOLO VETI AJUNGE CU SIGURANTA!...AVETI TEREN FAVORIZANT DEJA: PARANOIA, SUSPICIUNI, INDOIELI, FRUSTRARI, LIMBAJ VULGAR CA MANIFESTARE A UNEI INSATISFACTII INTERIOARE........ pana atunci insa, o sa incerc sa va mai tin pe net, sa ii scutesc pe amaratii de soti ai vostrii de prezenta voastra!!!!!
|
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 17:32 |
||
Mie tare mi se pare ca n-ai un mariaj prea fericit daca regreti atata. Cat de naiva esti!
|
||
|
Kathara Postat pe 21 August 2009 17:36 |
||
De la: kudika058564, la data 2009-08-21 17:32:17De la: breakingreality, la data 2009-08-21 16:30:51CAT PRIVESTE CA VIN TOT LA VOI.........DA, VIN, CA LE DA VOIE AMANTA.......dar fiti sigura ca daca o amanta ar fi realmente interesata sa si-l pastreze, prea putine lucruri o pot opri.....pt ca din moment ce are o amanta, e clar ca fisura din baraj s-a produs demult, si de cele mai multe ori stau cu sotia pentru copii....o alta umilire pe care nu as putea-o accepta, ca femeie......! dar fiecare ne trasam limitele demnitatii!... nu as putea face compromisuri de genul asta!...dar VOI, DRAGILE MELE, SUNTETI INVITATE SA O FACETI, ORICUM ACOLO VETI AJUNGE CU SIGURANTA!...AVETI TEREN FAVORIZANT DEJA: PARANOIA, SUSPICIUNI, INDOIELI, FRUSTRARI, LIMBAJ VULGAR CA MANIFESTARE A UNEI INSATISFACTII INTERIOARE........ pana atunci insa, o sa incerc sa va mai tin pe net, sa ii scutesc pe amaratii de soti ai vostrii de prezenta voastra!!!!! break.....da-mi voie sa te contrazic in ceea ce afimri, mai ales in prima parte a postarii tale! |
||
|
anca0704 Postat pe 21 August 2009 17:38 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:27:40daca ati stii cat de frumos poate fii sa fii amanta, ati incerca, desi nu recomand, toate....... daca ai ajuns o data in situatie e bine sa nu repeti, parerea mea, a doua oara......dar daca tot ai ajuns acolo, macar savureaza acele clipe la maxim....nimic nu se compara cu complicitatea si savoarea unei iubiri interzise....cu sentimentele pe care le poate naste ea, cu daruirea pe cat de egoista, pe atat de neconditionata...se spune ca fericirea e deplina cand durerea si bucuria se impletesc......... as vrea sa va descriu fericirea, dar ea nu se pune in cuvinte, se traieste pur si simplu....eu am cunoscut-o, viata a fost darnica cu mine, desi, recunosc......mi-am platit fiecare gram din ea.......dar nu as da o secunda din ceea ce am trait pe zeci de ani din viata monotona a unei NEVESTE cu stima de sine echivalenta cu presul de la usa...nu pt ca amanta i-a furat sotul, ci pt ca ea nu a stiut sa si-l tina acasa, vorbind asa, mai pe romaneste, sau ca accepta sa se complaca in situatii injositoare.......... isi manca demnitatea pe paine-uite ca m-am contaminat cu vocabularul unora.. si daca eu am reusit sa-mi ti barbatul langa mine 22 de ani ....fara sa vrea amanta .????........inseamna ca sunt mai tare ca tine..!!!!!!........... ............si stii de ce ???........pentru ca am stiu sa fiu si DOAMNA......si GOSPODINA.....si FOCOASA cum e amanta,in pat !!!!......ca sa nu zic termenul vulgar !!!........deci......am reusit sa fiu SI SOTIE ,SI AMANTA......in acelasi timp !!!...........si sincer....tare e bineeee....sa stii ca pacatuiesti si nu te trage nimeni de maneca !!!...........
|
||
|
etta Postat pe 21 August 2009 17:45 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:27:40daca ati stii cat de frumos poate fii sa fii amanta, ati incerca, desi nu recomand, toate....... daca ai ajuns o data in situatie e bine sa nu repeti, parerea mea, a doua oara......dar daca tot ai ajuns acolo, macar savureaza acele clipe la maxim....nimic nu se compara cu complicitatea si savoarea unei iubiri interzise....cu sentimentele pe care le poate naste ea, cu daruirea pe cat de egoista, pe atat de neconditionata...se spune ca fericirea e deplina cand durerea si bucuria se impletesc......... as vrea sa va descriu fericirea, dar ea nu se pune in cuvinte, se traieste pur si simplu....eu am cunoscut-o, viata a fost darnica cu mine, desi, recunosc......mi-am platit fiecare gram din ea.......dar nu as da o secunda din ceea ce am trait pe zeci de ani din viata monotona a unei NEVESTE cu stima de sine echivalenta cu presul de la usa...nu pt ca amanta i-a furat sotul, ci pt ca ea nu a stiut sa si-l tina acasa, vorbind asa, mai pe romaneste, sau ca accepta sa se complaca in situatii injositoare.......... isi manca demnitatea pe paine-uite ca m-am contaminat cu vocabularul unora..poate ca amanta este efectul dar un efect negativ ce poate fi inlaturat cu usurinta daca se gaseste cauza si te asigur prea rar un barbat care isi lasa familia traieste in lapte si miere cu amanta
|
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 17:46 |
||
| astept anca sa ma contrazici, mi-ar place sa o fci cu argumente, eventual, daca nu cer prea mult din experienta personala...... sunt deschisa la contradictii pertinente, cu substrat...pt ca toti putem gresi....... sunt curioasa sa aud parerea ta, cata vreme nu e una vulgara, fara fond....! | ||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 17:49 |
||
|
FELICITARI: AI SPUS F CONCIS CE MA CHINUI EU DE CATEVA ZILE SA EXPLIC: si daca eu am reusit sa-mi ti barbatul langa mine 22 de ani ....fara sa vrea amanta .????........inseamna ca sunt mai tare ca tine..!!!!!!........... ............si stii de ce ???........pentru ca am stiu sa fiu si DOAMNA......si GOSPODINA.....si FOCOASA cum e amanta,in pat !!!!......ca sa nu zic termenul vulgar !!!........deci......am reusit sa fiu SI SOTIE ,SI AMANTA......in acelasi timp !!!...........si sincer....tare e bineeee....sa stii ca pacatuiesti si nu te trage nimeni de maneca !!!........... BRAVO, AI TOT RESPECTUL MEU! ASTA E OAMENI BUNI MORALA, CONCLUZIA! CE AM VRUT SI EU SA TRANSMIT SI SA PROMOVEZ!! |
||
|
breakingreality Postat pe 21 August 2009 17:54 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 16:22:32da...doarme noaptea cu sotia in brate, pardon, nevasta...si cu gandul, sufletul la amanta....prefer inchisoarea, decat o astfel de umilire, sincer!!!! decat sa ma tina un barbat in brate si sa se gandeasca la alta, mai bine as muri...... Stii, floriana Jucan a fost intrebta la un moment dat, intr-un interviu dat revistei TANGO: Panarama dedublata ,pana la urma te dai in fapt ca nu esti decat o T.A.R.F.A ca toate celelalte.aere de filozofoafa,dimensiuni de fotomodel,psih....oloaga,gogosi umflate cu pompa.Mai "spartura in Realitate" sau "gaura neagra " cum te-oi numi,tot taranca cu jeg sub unghii mandra ca a reusit si ea sa fie amanta unui prost oricate nume iti iei .
|
||
|
Postat pe 21 August 2009 18:04 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:56:00cum spuneam....PARANOIA!!!!!......VA LAS IN DELIRUL VOSTRU DEOCAMDATA!!!!....... SARACII VOSTRII BARBATI!!!!!...... DE ASTA VIN LA NOI!!! Te-ai dat in fapt elevato ca nu esti decat aceesi proasta cu alta titulatura. |
||
|
Postat pe 21 August 2009 18:10 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-08-21 18:10:17De la: breakingreality, la data 2009-08-21 15:56:00cum spuneam....PARANOIA!!!!!......VA LAS IN DELIRUL VOSTRU DEOCAMDATA!!!!....... SARACII VOSTRII BARBATI!!!!!...... DE ASTA VIN LA NOI!!! |
||
|
Postat pe 21 August 2009 18:17 |
||
De la: kudika058564, la data 2009-08-21 17:32:17De la: breakingreality, la data 2009-08-21 16:30:51CAT PRIVESTE CA VIN TOT LA VOI.........DA, VIN, CA LE DA VOIE AMANTA.......dar fiti sigura ca daca o amanta ar fi realmente interesata sa si-l pastreze, prea putine lucruri o pot opri.....pt ca din moment ce are o amanta, e clar ca fisura din baraj s-a produs demult, si de cele mai multe ori stau cu sotia pentru copii....o alta umilire pe care nu as putea-o accepta, ca femeie......! dar fiecare ne trasam limitele demnitatii!... nu as putea face compromisuri de genul asta!...dar VOI, DRAGILE MELE, SUNTETI INVITATE SA O FACETI, ORICUM ACOLO VETI AJUNGE CU SIGURANTA!...AVETI TEREN FAVORIZANT DEJA: PARANOIA, SUSPICIUNI, INDOIELI, FRUSTRARI, LIMBAJ VULGAR CA MANIFESTARE A UNEI INSATISFACTII INTERIOARE........ pana atunci insa, o sa incerc sa va mai tin pe net, sa ii scutesc pe amaratii de soti ai vostrii de prezenta voastra!!!!! Tu esti singura insatisfactie care imi provoaca limbajul vulgar si frustrarea ca nu esti in fata mea sa-ti rup mutra in bucati.Sa stii ca ma macina rau cum sa dau de tine ca sa-ti administrez cateva suturi in dorsalul dumitale , ala de 90 perfect. |
||
|
Postat pe 21 August 2009 18:21 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:13:01O zi din viata unei amante: Asta visezi tu sau le-ai vazut in filme pe HBO? |
||
|
Postat pe 21 August 2009 18:23 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:01:01O zi din viata unei sotii: Si astea sunt in mod sigur tot din viata ta luate,prea le zici la sigur,precis sunt traite de tine.
|
||
|
Postat pe 21 August 2009 18:25 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:54:01FELICITARI: AI SPUS F CONCIS CE MA CHINUI EU DE CATEVA ZILE SA EXPLIC:asta ai vru t sa promovezi sau tia inchis gura doamna si nu mai sti ce sa zici? |
||
|
kudika058564 Postat pe 21 August 2009 18:26 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:13:01O zi din viata unei amante: ASTA E EXACT CE AM TRAIT EU. CUM spui tu- exact aceleasi planuri ,aceleasi vorbe. vroia sa divorteze,dar precum spui tu- "dar ea, mustrata de constiinta sau de sotie alege sa stea in barca ei…ii taie aripile…si cu cat I le taie mai des, se aprinde el mai tare. Trebuie s ail lase, de mila nevestei, a copiilor, a imaturitatii lui…. Isi da seama ca nu s-ar putea multumi cu atat de putin…."
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 21 August 2009 18:26 |
||
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 17:49:15astept anca sa ma contrazici, mi-ar place sa o fci cu argumente, eventual, daca nu cer prea mult din experienta personala...... sunt deschisa la contradictii pertinente, cu substrat...pt ca toti putem gresi....... sunt curioasa sa aud parerea ta, cata vreme nu e una vulgara, fara fond....! iti spun din start ca nu vreau sa ma cert cu nimeni, insa sunt clas impotriva amantelor! iar intro relatie unde apare o a 3 pers intr-o reltaie, mi se pare ca toti 3 sunt vinovati (indif in care masura!).... si legat de ceea ce ai spus....nu cred ca sotul se intoarce la sotie pt ca il lasa amanta! cred ca daca sotul a cautat in ea doar o aventura, sex(pt o luna 2 3 sau mai stiu eu cat..) sau mai stiu eu ce, pana la urma tot acasa se intaorce. ce-i drept, e adevarat ca de multe ori o fac pt copii, insa cred tocmai ei sunt cei care ar trebui sa sufere cel mai putin! |
||
|
anca0704 Postat pe 21 August 2009 18:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| putin ajutor va rog | 9 | De la: everything_for_you 1 Aprilie 2009 12:53 |
| Pls. help! | 5 | De la: floriss_001 5 Septembrie 2016 07:12 |
| care sunt simptomele de sifilis? stie cineva? | 9 | De la: leo_ 8 Februarie 2011 16:15 |
|
|
||
| care ar putea fi cauza??? | 62 | De la: leo_ 6 Decembrie 2010 10:02 |
| a little help please... | 5 | De la: hayati 4 Martie 2010 14:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.