Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

scorpio:

"Tare esti saraca la minte.Vorbeam de alter ego-ul tau ,taranca buruienoasa.Ai vrea tu sa stii daca sunt sau nu NF.Ce n-ai da sa ma clantani si pe tema asta.Cainii latra ,caravana trece.......
Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti,ceea ce spui si ceea ce esti.(Mahatma Gandhi)".

lasati-o ca spune singura!!!!!!!!!!!!!!! Doamne... cati ani ziceai ca ai?????

breakingreality
Postat pe 24 August 2009 16:50
Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamna adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.
Marian71
Postat pe 24 August 2009 16:54
De la: kudika058564, la data 2009-08-24 11:52:52
De la: cute, la data 2009-08-24 11:39:45
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 10:53:15Nu se va rezolva nimic in acest mod !Cine suntem noi sa o judecam ,e mare pacat sa-ti arogi niste drepturi care ,de fapt sunt doar ale Creatorului ! numai el are dreptul sa judece ! nu are nevoie de judecata noastra ci de un sfat !Daca amanta se interpune intre doi soti e clar ca in relatia celor doi exista o bresha care de-a lungul timpului se va mari ,...comunicati ( nu va certati ) cu sotii vostri si gasiti solutii viabile pentru relatia voastra .daca nu era ea,... cu siguranta era o alta ...
FFF BINE SPUS!

CAM ASTA AM SPUS SI EU ..SA NU MA INTELEGETI GRESIT NU O JUDEC ...CUM NU AM JUDECAT PE NIMENI CHIAR DACA MI SAU ADUS OFENSE DIRECTE LA PERS MEA....DAR VIATA E FRMOASA SI TREBUIE TRAITA ..NU???
DA VIATA E FRUMOASA SI MERITA TRAITA DARNU ITI CLADESTI FERICIREA PESTE NENOROCIREA ALTOR PERSOANE

PE NENOROCIREA CUI DRAGA???EXISTA O VRB ....CUM ITI ASTERNI ASA DORMI ...IAR DACA ACEA PERS NU A STIUT CUM SI CAND SA ISI SCHIMBE ASTERRNUTU..CA MIROSUL PROASPAT SA PERSISTE...
cute
Postat pe 24 August 2009 16:56
De la: nebuna94, la data 2009-08-24 16:48:17
De la: scorpio67, la data 2009-08-24 15:32:33
De la: just_laura, la data 2009-08-24 15:31:19
De la: scorpio67, la data 2009-08-24 15:28:45
De la: just_laura, la data 2009-08-24 15:24:14Matusal ema

Ceva de genul sau SOLOMONEASA!

daca tot esti solomoneasa...cam ce le prezici tu rapandulelor astea de gunoaie????

Ca o sale pape viermii si-o sa crape singure.

ce prevestire sumbra

Sa-ti zic o mica poveste?tatal meu a fost mare crai in tinerete.Pe la 19 ani ai mei m-am apucat sa-i caut si sa-i vizitez fostele amante,toate evident batrane.Traiau singure si in mizerie.Atunci i-am jurat ca n-o sa ajung amanta niciodata.Erau jalnice.

Postat pe 24 August 2009 16:57
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamnand adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu, ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii fara stirea mea pe prostii, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

Deci de aici venea incompatibilitatea intre 2 oameni... hmmm multumesc ca mi-ai luminat calea, mintea, spiritul.
Stai jos! Ai nota 4!
koph
Postat pe 24 August 2009 16:58
SCORPIO:

"Decat tanara si proasta ,mai bine gaina batrana ca mine,cica iese zama mai buna,dact cu acrituri ca tine. "

VAI...PE AICI NU EXISTA ICONITA ACEEA CARE E PE MESS....SI SUGEREAZA CA TE PRAPADESTI DE RAS???!! AUZI, SA MA COBOR IAR LA NIVELUL YAU...TI-A IESI TIE ZEAMA MAI BUNA, DA O MANANCI SINGURA....PE CAND EU NU FAC ZEAMA....MANANC LA RESTAURANT.......!!!!....... BINEINTELES, CU COMPANIE......!!! MRRRR
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 16:58
De la: cute, la data 2009-08-24 16:56:55
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 10:53:15Nu se va rezolva nimic in acest mod !Cine suntem noi sa o judecam ,e mare pacat sa-ti arogi niste drepturi care ,de fapt sunt doar ale Creatorului ! numai el are dreptul sa judece ! nu are nevoie de judecata noastra ci de un sfat !Daca amanta se interpune intre doi soti e clar ca in relatia celor doi exista o bresha care de-a lungul timpului se va mari ,...comunicati ( nu va certati ) cu sotii vostri si gasiti solutii viabile pentru relatia voastra .daca nu era ea,... cu siguranta era o alta ...
FFF BINE SPUS!

CAM ASTA AM SPUS SI EU ..SA NU MA INTELEGETI GRESIT NU O JUDEC ...CUM NU AM JUDECAT PE NIMENI CHIAR DACA MI SAU ADUS OFENSE DIRECTE LA PERS MEA....DAR VIATA E FRMOASA SI TREBUIE TRAITA ..NU???
DA VIATA E FRUMOASA SI MERITA TRAITA DARNU ITI CLADESTI FERICIREA PESTE NENOROCIREA ALTOR PERSOANE

PE NENOROCIREA CUI DRAGA???EXISTA O VRB ....CUM ITI ASTERNI ASA DORMI ...IAR DACA ACEA PERS NU A STIUT CUM SI CAND SA ISI SCHIMBE ASTERRNUTU..CA MIROSUL PROASPAT SA PERSISTE...

Folositi balsam fetelor si se rezolva.

Postat pe 24 August 2009 16:59

Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamnand adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu, ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii fara stirea mea pe prostii, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

ai nota 10 din partea mea, chiar 11 ca mai esti si barbat!!!! ador sa mai intalnesc si oameni realisti, rationali!!!

vezi ca o sa zica ca esti eu!!!! pe bune, oricine e de aceeasi parere cu mine e acuzat ca sunt tot eu, cu "personalitate multipla", vrand sa spuna nick diferit!

o zi buna si ai tot respectul meu pt gandirea ta rationala, realista!
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 17:03
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 16:58:21SCORPIO:

"Decat tanara si proasta ,mai bine gaina batrana ca mine,cica iese zama mai buna,dact cu acrituri ca tine. "

VAI...PE AICI NU EXISTA ICONITA ACEEA CARE E PE MESS....SI SUGEREAZA CA TE PRAPADESTI DE RAS???!! AUZI, SA MA COBOR IAR LA NIVELUL YAU...TI-A IESI TIE ZEAMA MAI BUNA, DA O MANANCI SINGURA....PE CAND EU NU FAC ZEAMA....MANANC LA RESTAURANT.......!!!!....... BINEINTELES, CU COMPANIE......!!! MRRRR

Vaco daca n-ai acces la pozele mele ,ca ai vedea imaginile cu sotul meu si cu mine.Cum spui ca sunt singura mincinoaso.Cobra veninoasa nu red ca aia primesc animale ca tine in restaurant,poate in alea de caini la japonezi.

Postat pe 24 August 2009 17:03
hai ca nici cu umorul nu te ai bine...crezi ca un balsam ascunde putoarea????...m-am contaminat de la tine cu vocabularul......
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 17:07
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 16:50:59
scorpio:

"Tare esti saraca la minte.Vorbeam de alter ego-ul tau ,taranca buruienoasa.Ai vrea tu sa stii daca sunt sau nu NF.Ce n-ai da sa ma clantani si pe tema asta.Cainii latra ,caravana trece.......
Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti,ceea ce spui si ceea ce esti.(Mahatma Gandhi)".

Parca ziceai ca nu esti una si aceeasi cu neferTUTI ? De ce ii iei apararea? Ah,am uitat,nu poti intra in doua conturi in acelasi timp..

Postat pe 24 August 2009 17:07
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 17:03:34
Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamnand adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu, ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii fara stirea mea pe prostii, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

ai nota 10 din partea mea, chiar 11 ca mai esti si barbat!!!! ador sa mai intalnesc si oameni realisti, rationali!!!

vezi ca o sa zica ca esti eu!!!! pe bune, oricine e de aceeasi parere cu mine e acuzat ca sunt tot eu, cu "personalitate multipla", vrand sa spuna nick diferit!

o zi buna si ai tot respectul meu pt gandirea ta rationala, realista!

Pisi...vezi ca e un butonas acolo "Citeaza"...asta ca sa nu mai fii nevoita sa dai copy paste. Si daca la gandirea domnului citat de tine subscrii, inseamna ca si tu crezi ca incompatibilitatea consta in faptul ca EA nu-i mai calca, EA cheltuie bani pe prostii, EA nu mai gateste, corect? Ntz ntz ntz ....ale dracu neveste bai nene!! niste zdrente! nu?
koph
Postat pe 24 August 2009 17:09
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamna adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

Cred ca nu stii ce insemna compatibilitate.Cred ca te-a neglijat doar.Ca nu mai vrea sa fie Cenusareasa e baiul dumitale.Si crezi ca amanta o sa vrea.Amantele pe aici se lauda ca ele nu fac menaj ,ca ele merg la restaurante si sunt tinute in puf. Ai grija sa nu "divortezi " si de amanta.

Postat pe 24 August 2009 17:11
De la: scorpio67, la data 2009-08-24 17:07:41
scorpio:

Parca ziceai ca nu esti una si aceeasi cu neferTUTI ? De ce ii iei apararea? Ah,am uitat,nu poti intra in doua conturi in acelasi timp..

haideti ca iarasi suntem in faza acuta de paranoia....intelegeti-o!!!!! mrrrrrr
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 17:13
N-are nici o amanta, alea miros ratatii de la o posta, crezi ca se ofera ea sa fie sluga in casa ca e mai "compatibila"?
googoodoll
Postat pe 24 August 2009 17:15
De la: scorpio67, la data 2009-08-24 17:03:49
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 16:58:21SCORPIO:

Vaco daca n-ai acces la pozele mele ,ca ai vedea imaginile cu sotul meu si cu mine.Cum spui ca sunt singura mincinoaso.Cobra veninoasa nu red ca aia primesc animale ca tine in restaurant,poate in alea de caini la japonezi.

inca tanjesc dupa iconita aceea care sugereaza ca te prapadesti de ras.......
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 17:17
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 17:07:38hai ca nici cu umorul nu te ai bine...crezi ca un balsam ascunde putoarea????...m-am contaminat de la tine cu vocabularul......

NU-ti era adresat mesajul.Pe tine nici cu detartrant nu te-ar putea curata de aere si prostie.

Postat pe 24 August 2009 17:19
si....ai terminat zeama scorpio? sa iti trimit sotul acasa sa o guste???....e cam satul, dar daca insisti!!

vai ce rea am devenit........ mrrrr
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 17:19
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamna adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

un barbat cat si o femeie nu pleaca de bine de acasa
totul e sa comunici sa stii ce vreea si sa stii sa oferi si sa primesti deasemenea
bestiutza_relouded
Postat pe 24 August 2009 17:22
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 17:13:57
De la: scorpio67, la data 2009-08-24 17:07:41
scorpio:

haideti ca iarasi suntem in faza acuta de paranoia....intelegeti-o!!!!! mrrrrrr

Nu mai dai raspunsuri savante,cum de te-ai coborat la mintea mea?Nu-l sfatuiesti pe nenea cu amanta cum sa procedeze,doctorando in idiotenie?

Postat pe 24 August 2009 17:22
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 17:19:57si....ai terminat zeama scorpio? sa iti trimit sotul acasa sa o guste???....e cam satul, dar daca insisti!!

Esti o dobitoaca fara nici o limita .Sa nu te iei de sotul meu vaca proasta .Chiar nu-ti permit.O sa-i spun sa-ti scrie cateva vorbe dulci sa te saturi.

Postat pe 24 August 2009 17:24
De la: scorpio67, la data 2009-08-24 17:19:12
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 17:07:38hai ca nici cu umorul nu te ai bine...crezi ca un balsam ascunde putoarea????...m-am contaminat de la tine cu vocabularul......

NU-ti era adresat mesajul.Pe tine nici cu detartrant nu te-ar putea curata de aere si prostie.

si din sufletul unor soti- as adauga eu, asa ca sa te marai pe tine!!!!! mmmrrrrrr

auzi mai scorpio, ia mai deschite tu DEXUL, o carte....sau ce vrei tu si mai invata si alte cy=uvinte afara de cele din campul semantic al activitatilor casnice ale unei somere......... mai iesi si tu in lume... ca de atata balsam cu care acoperi mirosul s-ar putea sa te intoxici!!!... mrrrrrrr...iarasi is rea..
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 17:25
De la: scorpio67, la data 2009-08-24 17:24:33
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 17:19:57si....ai terminat zeama scorpio? sa iti trimit sotul acasa sa o guste???....e cam satul, dar daca insisti!!

Esti o dobitoaca fara nici o limita .Sa nu te iei de sotul meu vaca proasta .Chiar nu-ti permit.O sa-i spun sa-ti scrie cateva vorbe dulci sa te saturi.

hmmmmm...abia astept..... te tine?........hai pune-l!!!!
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 17:26
De la: cute, la data 2009-08-24 16:56:55
FFF BINE SPUS!

DA VOI STITI SA SCHIMBATI UN ASTERNUT ?
kudika058564
Postat pe 24 August 2009 17:38
De la: bestiutza_relouded, la data 2009-08-24 17:22:10

'Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile?

Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) :

Ce penibil, cum definesc unele compatibilitatea.
Kathara
Postat pe 24 August 2009 17:39

totul e sa comunici sa stii ce vreea si sa stii sa oferi si sa primesti deasemenea

Marian71
Postat pe 24 August 2009 17:46
De la: Kathara, la data 2009-08-24 17:39:18

'Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile?

Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) :

Ce penibil, cum definesc unele compatibilitatea.

Pentru ea, compatibilitatea se rezuma strict la treburi menajere, cum ar fi aruncatul gunoiului si spalatul chilotilor Ce stupid
Definitia ca definitie, dar oooooofffffff viata meaaaaaa cu gramatica asta care lasa "d-e" dorit
Frankie_Zuzu
Postat pe 24 August 2009 17:49
De la: Marian71, la data 2009-08-24 17:46:15

Marineeeee tu cu cine esti fratioare de acord? Ca ce-ai scris tu cu ce-a scris fata nu se pupa nene deloc...Ia mai lumineaza-ma o data te rog, cu ce esti tu de acord? Ce-ti placu de esti asa entuziast?
koph
Postat pe 24 August 2009 17:54
Vad ca multe din participantele la discutie, va legati de partea finala a mesajului dar nu pomeniti nimic de intrebarile (nu vreti sa raspundeti), postate de mine. Revin cu intrebarile, chiar daca va deranjeaza:

...cat despre compatibilitate....am pue un ETC. pt. a fi completata fraza
Marian71
Postat pe 24 August 2009 17:57
De la: Marian71, la data 2009-08-24 17:57:14Vad ca multe din participantele la discutie, va legati de partea finala a mesajului dar nu pomeniti nimic de intrebarile (nu vreti sa raspundeti), postate de mine. Revin cu intrebarile, chiar daca va deranjeaza:

...cat despre compatibilitate....am pue un ETC. pt. a fi completata fraza

E mai usor sa dai vina pe amanta decat sa accepti adevarul...cum spuneam monotonia si lipsa de comunicare....
peliroja
Postat pe 24 August 2009 18:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pls. help! 5 De la: floriss_001 5 Septembrie 2016 07:12
Buna, imi place sa ma uit la iubtul meu in timp ce face sex cu alta femeie 43 De la: Princess1990 21 Februarie 2014 11:24
E bine sa ramai prietena cu fostul iubit? 98 De la: kudika029282 12 Ianuarie 2011 12:42
o problema mare 33 De la: pruncutz 16 Iulie 2010 13:01
Amantele....... 106 De la: Papusikmika 11 Iunie 2009 21:41