Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: koph, la data 2009-08-24 17:54:57
De la: Marian71, la data 2009-08-24 17:46:15
De la: bestiutza_relouded, la data 2009-08-24 17:22:10
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamna adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

un barbat cat si o femeie nu pleaca de bine de acasa
totul e sa comunici sa stii ce vreea si sa stii sa oferi si sa primesti deasemenea

Marineeeee tu cu cine esti fratioare de acord? Ca ce-ai scris tu cu ce-a scris fata nu se pupa nene deloc...Ia mai lumineaza-ma o data te rog, cu ce esti tu de acord? Ce-ti placu de esti asa entuziast?

Nu am vazut pana aici ca cineva sa spuna asa de frumos, ca lipseste comunicarea. Dar daca nu exista comunicare, ce este de facut? Multe au sarit ca arse, dar nimeni nu a spus ca ambii soti sunt de vina. Ba ataca amanta, ba sotul este prost. Cel mai deranjant este ca in femeile gasesc scuze atunci cand nu merge casnicia, aducand injurii unei eventuale amante. Daca sotul vine acasa foarte obosit de la munca (deh, mai sunt si zile de astea), este acuzat ca vine de la amanta. Dupa mai multe acuze de genul asta, chiar te duci, ca sa nu fii acuzat pe nedrept
Marian71
Postat pe 24 August 2009 18:07
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 16:58:21SCORPIO:

"Decat tanara si proasta ,mai bine gaina batrana ca mine,cica iese zama mai buna,dact cu acrituri ca tine. "

VAI...PE AICI NU EXISTA ICONITA ACEEA CARE E PE MESS....SI SUGEREAZA CA TE PRAPADESTI DE RAS???!! AUZI, SA MA COBOR IAR LA NIVELUL YAU...TI-A IESI TIE ZEAMA MAI BUNA, DA O MANANCI SINGURA....PE CAND EU NU FAC ZEAMA....MANANC LA RESTAURANT.......!!!!....... BINEINTELES, CU COMPANIE......!!! MRRRR

DOAMNE CUM I LE RIDICI LA FILEU ...MINGIILE ...NUMAI CA NU AI ADVERSAR ....CREDE MA
cute
Postat pe 24 August 2009 18:22
^ Cred ca era vorba de o zeama metaforica.
Kathara
Postat pe 24 August 2009 18:28
De la: Marian71, la data 2009-08-24 18:07:03

Nu am vazut pana aici ca cineva sa spuna asa de frumos, ca lipseste comunicarea. Dar daca nu exista comunicare, ce este de facut? Multe au sarit ca arse, dar nimeni nu a spus ca ambii soti sunt de vina. Ba ataca amanta, ba sotul este prost. Cel mai deranjant este ca in femeile gasesc scuze atunci cand nu merge casnicia, aducand injurii unei eventuale amante. Daca sotul vine acasa foarte obosit de la munca (deh, mai sunt si zile de astea), este acuzat ca vine de la amanta. Dupa mai multe acuze de genul asta, chiar te duci, ca sa nu fii acuzat pe nedrept

parerea mea e ca in momentul cand nu e comunicare inseamna k nu-ti pasa de cel de lng tn, si relatia respectiva e de fatada...sau de interes...stii cum e cand esti pe punctul sa pierzi sau ai pierdut persoana de lng tn atunci apreciezi mai mult ce ai avut( bine, acuma depinde si ce ai avut lng tn ...poate e mai bn fara)
peliroja
Postat pe 24 August 2009 18:42
De la: Kathara, la data 2009-08-24 18:28:51^ Cred ca era vorba de o zeama metaforica.
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 18:46
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamna adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.[/quot DA CE TREABA ARE COMPATIBILITATEA CU SPALATU SI GATITU? DACA NU-TI MAI CALCA INSEAMNA CA NU MAI SUNTETI COMPATIBILI?
kudika058564
Postat pe 24 August 2009 18:54
De la: koph, la data 2009-08-24 16:58:16
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamnand adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu, ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii fara stirea mea pe prostii, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

Deci de aici venea incompatibilitatea intre 2 oameni... hmmm multumesc ca mi-ai luminat calea, mintea, spiritul.
Stai jos! Ai nota 4!

.......INSEAMNA CA ,LA LECTIA ASTA TU AI CAM LIPSIT D-SOARA.....TU IA LOC SI PTR DATA VIITOARE FA -TI TEMELE ..CU MAI MULTA CONSTIINTA ..D-NUL; SPUNE DIN PNCT DE VDERE AL UNUI BARBAT INSURAT,,,,,CEEA CE PTR MULTE INSEAMNA ...FRUSTRARE .........
cute
Postat pe 24 August 2009 18:55
De la: Marian71, la data 2009-08-24 18:07:03
De la: koph, la data 2009-08-24 17:54:57
De la: Marian71, la data 2009-08-24 17:46:15
De la: bestiutza_relouded, la data 2009-08-24 17:22:10
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamna adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

un barbat cat si o femeie nu pleaca de bine de acasa
totul e sa comunici sa stii ce vreea si sa stii sa oferi si sa primesti deasemenea

Marineeeee tu cu cine esti fratioare de acord? Ca ce-ai scris tu cu ce-a scris fata nu se pupa nene deloc...Ia mai lumineaza-ma o data te rog, cu ce esti tu de acord? Ce-ti placu de esti asa entuziast?

am spus-o eu, mai de vreo 10 pagini:
Niciodata sa nu spui NICIODATA!!!!.....EXPERIENTELE ACESTEA NE TERMINA, NE IMUNIZEAZA...PE CAT NE FAC DE PUTERNICE...... nu alegem, de cele mai multe ori sa trecem prin ele, dar se intampla pur si simplu...... exista o parte a sufletului tau care moare in timp ce alta prinde viata....... pana la urma, rationalitatea umbrita des entimente, trebuie, sau ar trebui sa isi spuna cuvantul...si renunti...abandonezi o relatie dezadaptativa de genul asteia..... si ramai cu experienta...pe care de cele mai multe ori nu iti doresti sa o mai repeti...eu cel putin asa consider...... . Stau, analizez si extrag esentialul din tot.... de ce sa ma invinovatesc numai pe mine, cand sotul, dar si sotia au partea lor pt ca s-a ajuns in situatia respectiva... si ajung sa stiu ca sotie ce sa fac sa evit cataclismul, sa tin in viu focul...iar in caz ca totusi nu reusesc, voi stii interpreta semnele....voi stii sa plec la timp cu demnitatea nestirbita......si nu voi ajunge sa merg sa ma milogesc la amanta sotului sa il lase in pace...... ce lectie de viata, de demnitate le-as transmite copiilor mei?.... NU FITI RIGIZI, CA VIATA E MEREU SURPRINZATOARE!!!! SI E ATAT DE FRUMOASA!!NU VA MULTUMITI CU PUTIN!!
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 18:58
De la: Mai_Mai, la data 2009-08-24 11:40:08Cute..ai patit-o?

nu draga mea,nici pe departe ..
cute
Postat pe 24 August 2009 19:07
De la: kudika058564, la data 2009-08-24 18:54:50
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamna adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.[/quot DA CE TREABA ARE COMPATIBILITATEA CU SPALATU SI GATITU? DACA NU-TI MAI CALCA INSEAMNA CA NU MAI SUNTETI COMPATIBILI?

Doamna, domnisoara, sotie sau amanta, invata intai sa postezi pe forum si abia dupa, spune-ti parerea. Scuza-ma, te rog, ca te-am bagat in seama! Nu am sa o mai fac.
Marian71
Postat pe 24 August 2009 19:08

...dupa cum vad deja ai intrat in colimatoriul "TRIADEI "dar ...eu cred ca ai procedat bine(si stiu ca aici multe nu vor fi de acord dar..)....sfat : mergi inainte pe drumul ales nu da inapoi si nu te lasa inselat de lacrimile de crocodil si promisiuni cum ca va face si drege....dupa o pwerioada in care le va face.... va fi la fel....si ptr ce....????ESTI OM RESPECTA -TE INTAI PE TINE ....DANDU -TI O NOUA SANSA LA VIATA .....
cute
Postat pe 24 August 2009 19:23
De la: Marian71, la data 2009-08-24 17:57:14Vad ca multe din participantele la discutie, va legati de partea finala a mesajului dar nu pomeniti nimic de intrebarile (nu vreti sa raspundeti), postate de mine. Revin cu intrebarile, chiar daca va deranjeaza:

'Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile?

...cat despre compatibilitate....am pue un ETC. pt. a fi completata fraza

barbatii merg la amante deoarece nu intalnesc femeia polivalenta, cum spunea o renumita ziarista, nu intalnesc intr-o singura femeie ceea ce au nevoie si cauta sa adune de la mai multe...... la fel cum de altfel o fac si femeile.....eu una, ca femeie, consider a fi responsabilitatea mea a cunoaste nevoile barbatului langa care traiesc...la fel cum o are si el in a-mi identifica si ulterior in a raspunde nevoilor mele......
breakingreality
Postat pe 24 August 2009 19:27
nu ti-am cerut sa ma bagi in seama pur si si simplu te-am intrebat ceva
kudika058564
Postat pe 24 August 2009 19:27
De la: kudika058564, la data 2009-08-24 18:54:50

CRED CA A VRUT SA SPUNA ...SI NEGLIJAREA CAMINULUI UNDE CHIAR DA EXEMPLE ...PE LINGA COMPATIBILITATE ...DECI ACUM ITI ESTE MAI CLAR????
cute
Postat pe 24 August 2009 19:28
De la: cute, la data 2009-08-24 19:23:50

...dupa cum vad deja ai intrat in colimatoriul "TRIADEI "dar ...eu cred ca ai procedat bine(si stiu ca aici multe nu vor fi de acord dar..)....sfat : mergi inainte pe drumul ales nu da inapoi si nu te lasa inselat de lacrimile de crocodil si promisiuni cum ca va face si drege....dupa o pwerioada in care le va face.... va fi la fel....si ptr ce....????ESTI OM RESPECTA -TE INTAI PE TINE ....DANDU -TI O NOUA SANSA LA VIATA .....

dar ai grija ca ceea ce ai gasit acum sa fie intradevar ceea ce doresti!!

breakingreality
Postat pe 24 August 2009 19:29
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 19:27:44
De la: Marian71, la data 2009-08-24 17:57:14Vad ca multe din participantele la discutie, va legati de partea finala a mesajului dar nu pomeniti nimic de intrebarile (nu vreti sa raspundeti), postate de mine. Revin cu intrebarile, chiar daca va deranjeaza:

'Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile?

...cat despre compatibilitate....am pue un ETC. pt. a fi completata fraza

barbatii merg la amante deoarece nu intalnesc femeia polivalenta, cum spunea o renumita ziarista, nu intalnesc intr-o singura femeie ceea ce au nevoie si cauta sa adune de la mai multe...... la fel cum de altfel o fac si femeile.....eu una, ca femeie, consider a fi responsabilitatea mea a cunoaste nevoile barbatului langa care traiesc...la fel cum o are si el in a-mi identifica si ulterior in a raspunde nevoilor mele......

Si viteversa?

Chaiar crezi ca barbatii insurati sunt si asa si asa pentru sotiile lor? Nu-s cam multe cerinte pentru femeie si cam putine pentru barbat?
Kathara
Postat pe 24 August 2009 19:38
De la: peliroja, la data 2009-08-24 15:32:34
De la: anybody, la data 2009-08-24 15:20:05
parerea mea...............te invarzi intr-un cerc vicios si extrem de murdar................daca ai iesi de acolo ai vedea ca viatza este frumoasa...............cum spuneam parerea mea

Dar am spus eu ca viata nu e frumoasa???? iar faptul ca ma invart intr-un cerc vicios si murdar asta inseamna ca si tu o faci....nu am facut decat sa spun realitatea....acum depinde de fiecare ce vrea sa vada si ce nu.....iar dk incerci sa ma faci sa vorbesc de viata mea personala,poti sa renunti, caci nu am de gand s-o fac...si sincera sa fiu, ma bucur ca traiesc in acest cerc de care spuneai...

FRUMUSETEA VINE TOCMAI DIN MURDARIA CERCULUI ....MURDARIE PE CARE EU PERSONAL CRED CA TU NU AI INTALNIT-O....... SI FI DESTUL DE ATENTA SA INTELEGI CE VREAU SA SPUN ....DRAGA MEA ANYBODY.....
cute
Postat pe 24 August 2009 19:40
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 17:07:38hai ca nici cu umorul nu te ai bine...crezi ca un balsam ascunde putoarea????...m-am contaminat de la tine cu vocabularul......

cute
Postat pe 24 August 2009 19:49

Pai mai Mariane, eu te intreb pe tine altceva: de ce ai ales calea cea mai usoara, sa o inseli, in loc sa va duceti la un psiholog, sa gasiti cauza problemelor voastre? Unde ai gresit? Pai... spune drept, crezi ca doar muncind si aducand bani in casa iti faci datoria de sot? De cate ori i-ai facut mici surprize, pentru ca gestul conteaza..., cand i-ai daruit ultima data o floare fara sa fie ziua ei, cand i-ai zis ultima data: hai, fata, sa ne dam intalnire in ziua "z" ca pe vremuri si sa mergem sa ne plimbam tinandu-ne de mana sub clar de luna, etc. Stii... chestii care trezesc pasiunea intr-o femeie. Iar cheltuitul banilor pe prostii... ce inseamna ptr tine prostii? Un fard, un ruj, o sedinta la manichiura... ca stiti sa scoateti ochii, dar va plac femeile aranjate! Nu-ti stiu problemele in detaliu... dar o femeie cand vede ca sotul stie doar servici (ca doar si ea are) si sex... nimic altceva, se cam sictireste sa o faca pe gospodina, pe femeia in casa. Daca ai si copii... te intreb, stii care e culoarea sau mancarea preferata a copiiilor? Cand le-ai facut ultima data baie fara sa te ajute sotia? Sau cand le-ai citit ultima data o poveste? Iarasi, chestii minore, pe care un copil si le aminteste toata viata! Si nu-mi vorbi de compatibilitate... inainte cum de erai compatibil cu ea? Dar, cand esti indragostit actionezi intr-un fel, iar cand "ti-ai vazut sacii in caruta" ai zis lasa ca merge si asa, asteptand numai ca ea sa te bage in seama, asa e?
krisla
Postat pe 24 August 2009 21:13
De la: Kathara, la data 2009-08-24 18:28:51^ Cred ca era vorba de o zeama metaforica.

Da dragalasa,dar redusele n-au trecut pe la scoala prea mult.

Postat pe 25 August 2009 07:30
parerea mea e ,sa-ti cauti un baiat necasatorit relatia voastra nu va merge daca el isi iubeste nevasta iar daca nu o iubeste poate va divorta pt tine dar.nu iti cladi fericirea pe suferinta alteia .normal ca nu vrea sa fi cu altcineva te vrea numai pt el dar el nu sigur face dragoste cu sotia luiasa ca lasa-l naibi gasesteti un baiat necasatorit sti proverbul MAI REPEDE SAU MAI TIRZIU SOARTA SE RAZBUNA"ti-ar place ca sotul tau sa te insele cu alta"ce tie nu-ti place alteia nu-i face".mult noroc.
lacrimioarabota
Postat pe 25 August 2009 08:09
De la: scorpio67, la data 2009-08-25 07:30:27

Da dragalasa,dar redusele n-au trecut pe la scoala prea mult.

iar REDUSELE cred ca ...k .nici voi HABAR nu aveti la ce va referiti fiecare in parte ..asa ca .....scutiti ne cu" INTELIGENTA " asta a voastra .....
cute
Postat pe 25 August 2009 08:45
De la: lacrimioarabota, la data 2009-08-25 08:09:08parerea mea e ,sa-ti cauti un baiat necasatorit relatia voastra nu va merge daca el isi iubeste nevasta iar daca nu o iubeste poate va divorta pt tine dar.nu iti cladi fericirea pe suferinta alteia .normal ca nu vrea sa fi cu altcineva te vrea numai pt el dar el nu sigur face dragoste cu sotia luiasa ca lasa-l naibi gasesteti un baiat necasatorit sti proverbul MAI REPEDE SAU MAI TIRZIU SOARTA SE RAZBUNA"ti-ar place ca sotul tau sa te insele cu alta"ce tie nu-ti place alteia nu-i face".mult noroc.

......din cate stiu eu prverbul este : MAI DEVREME SAU MAI TARZIU......NU MAI REPEDE ....DAR SA TRECEM LA CEVA MAI IMPORTANT .......TU ZICI CA ISI CLADESTE FERICIREA PE SUFERINTA ALTEIA ...DAR ACEEA PINA SA APARA EA ...UNDE ERA ??SI MAI MULT CE FACEA SA ISI SALVEZE CASNICIA ..PTR CA SE STIE BARBATUL "PLEACA" LA CAUTAT IN MOMENTUL CAND CEVA SCARTIE IN CAMIN (AI EX...LUI MARIAN MAI SUS !CONCRET...) ....SI SUNT DIFERITE DE LA CUPLU LA CUPLU ........SI ... CAND SE TREZESTE DIN VISARE SI REALIZEAZA INCEPE SA ARUNCE CU NOROI IN ACEA" FUFA "CARE S-A BAGAT SI IA LUAT BARBATU DE LA USA .....HAI SA FIM SERIOASE .....IAR IN CEEA CE REPREZINTA SOARTA ...EU CRED CA 80% DIN REALIZAREA EI STA IN MIINILE FIECARUIA DINTRE NOI .....ASA CA MAI GANDESTE TE O DATA .....
cute
Postat pe 25 August 2009 09:25
De la: lacrimioarabota, la data 2009-08-25 08:09:08parerea mea e ,sa-ti cauti un baiat necasatorit relatia voastra nu va merge daca el isi iubeste nevasta iar daca nu o iubeste poate va divorta pt tine dar.nu iti cladi fericirea pe suferinta alteia .normal ca nu vrea sa fi cu altcineva te vrea numai pt el dar el nu sigur face dragoste cu sotia luiasa ca lasa-l naibi gasesteti un baiat necasatorit sti proverbul MAI REPEDE SAU MAI TIRZIU SOARTA SE RAZBUNA"ti-ar place ca sotul tau sa te ins ele cu alta"ce tie nu-ti place alteia nu-i face".mult noroc.
.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... AI MARE DREPTATE
kudika058564
Postat pe 25 August 2009 09:31
ultima kudika are dreptate,cat despre marian 71 nici moarta nu l as baga in seama,auziti fetelor el se razbuna pe sotie ca nu gateste ,ca i cheltuie banii ,auzi aiurea ,femeilor le place sa cheltuie mai ales amantelor,tu marian nu te ai intrebat dc sar amantele pe barbati casatoriti? pt ca voi aveti o depresie sunteti suparati si nu aveti standarde asa bune cum le au barbatii cu care ma vad eu si sunt liberi nu cu obligatii,eu arat bn ,sunt haioasa,o pers placuta ,pt ei reprezint ceva frumos,pt aia casatoriti m ar venera pt ca ei mai cauta o rezerva si o extra gaura de F*U*T*U*T ,esti imatur total sper ca n ai ajuns la 71 ani cu asemenea opinii.nu te supara dar barbatii cu care ma vad sunt mai cu mintea la cap si n au 71
altex
Postat pe 25 August 2009 09:55
dc sa nu i zici sotiei ca vei sa te desparti daca nu ti mai convine? poate din lasitate? dc amantele sar doar pe aia casatoriti sau cu relatii stabile? asta nu raspunde nici una .fac pe moralistele,e moral sa te bagi in familia altuia?barbatul e vanator dar femeia nu inseamna ca tre sa fie C*U*R*V*A si sa se bage in familia altuia, se dau pe locul 1 cand sunt de fapt pe locul 2 ,ma fac sa rad moralistele astea ,ele sunt tari doar in capul lor,unele amante d p topic asta zic ca au treaba copii de crescut dar stau toata ziua sa se certe ,asta zice multe despre ele ,eu n am treaba de crescut copii si ma pasioneaza surfing on the net,
altex
Postat pe 25 August 2009 10:00
Bre Mariane, bine ca ne-ai luminat, deci nu mai esti compatibil cu sotia pentru ca , citez :

"nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc"

Hai ca mi-ai luminat ziua, deci amanta dumitale face ceea ce nu face sotia , adica, sa adaptez citatul:

"are grija de casa, iti calca camasi, iti gateste si cheltuie banii cu stirea ta, bineinteles ca banii nu-i cheltuie pe prostii"

Asta face amanta, ca acestea-s motivele pentru care ai devenit incompatibil cu sotia dumitale. Sigur, si marmota invelea ciocolata

Mie mi-e mila de amanta dumitale, va deveni probabil ( sau poate se desteapta si nu va fi cazul) sotia ta, iar tu vezi o sotie exact ca pe o MENAJERA.
valita76
Postat pe 25 August 2009 11:51
De la: valita76, la data 2009-08-25 11:51:31 Bre Mariane, bine ca ne-ai luminat, deci nu mai esti compatibil cu sotia pentru ca , citez :

"nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc"

Hai ca mi-ai luminat ziua, deci amanta dumitale face ceea ce nu face sotia , adica, sa adaptez citatul:

"are grija de casa, iti calca camasi, iti gateste si cheltuie banii cu stirea ta, bineinteles ca banii nu-i cheltuie pe prostii"

Asta face amanta, ca acestea-s motivele pentru care ai devenit incompatibil cu sotia dumitale. Sigur, si marmota invelea ciocolata

Mie mi-e mila de amanta dumitale, va deveni probabil ( sau poate se desteapta si nu va fi cazul) sotia ta, iar tu vezi o sotie exact ca pe o MENAJERA.

fetelor pun pariu ca Marin este femeie 100%
anybody
Postat pe 25 August 2009 12:26
De la: anybody, la data 2009-08-25 12:26:12
De la: valita76, la data 2009-08-25 11:51:31 Bre Mariane, bine ca ne-ai luminat, deci nu mai esti compatibil cu sotia pentru ca , citez :

fetelor pun pariu ca Marin este femeie 100%

Si eu am zis la fel.
valita76
Postat pe 25 August 2009 12:32

Bre Valito76, cand am spus ca nu are grija de casa, ma refeream la faptul ca apar paianjeni la coltul camerelor, aragazul este plin de mancare uscata, televizorul este plin de praf, in timp ce ea este casnica iar barbatul munceste poate 12-14 ore pe zi. Cand am spus ca, cheltuie bani pe prostii, ma refeream la a cumpara carti de citit visele (deh, stand acasa viseaza cam mult), carti ce te invata tarot, aparate de facut gimnastica. Tu crezi ca este nevoie in casa de aparat de gimnastica, in timp ce paianjenii coboara in cap musafirilor sau in farfuria cu mancare?

Apropo, am foarte multi prieteni reali si vb. din experienta lor. Din fericire am o casnicie ce poate multe din voi, nu au (ma refer la sotiile ce nu accepta ca si ele poate au o parte din vina, atunci cand sunt inselate). Asa ca nu va faceti griji in ceea ce ma priveste.

Imi pare rau, dar nu am cum sa raspund la toate "acuzele" postate aici, trebuie sa plec repede sa-i fac sotiei un masaj.
Marian71
Postat pe 25 August 2009 14:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutati-ma... 5 De la: 90701 28 Septembrie 2009 12:40
barbati care nu fac oral... 99 De la: aish 25 Iunie 2009 23:03
Sex in 3....reloaded! 61 De la: kudika387133 25 Aprilie 2011 05:44
Religie diferita (musulmani)??? 1 De la: Xsandra19 27 Iulie 2012 00:08
Marimea conteaza?Care sunt avantajele pentru baieti si fete? 20 De la: dandanaua_reloaded 10 Septembrie 2009 20:52