Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: Marian71, la data 2009-08-25 14:44:39
De la: valita76, la data 2009-08-25 11:51:31 Bre Mariane, bine ca ne-ai luminat, deci nu mai esti compatibil cu sotia pentru ca , citez :

"nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc"

Hai ca mi-ai luminat ziua, deci amanta dumitale face ceea ce nu face sotia , adica, sa adaptez citatul:

"are grija de casa, iti calca camasi, iti gateste si cheltuie banii cu stirea ta, bineinteles ca banii nu-i cheltuie pe prostii"

Asta face amanta, ca acestea-s motivele pentru care ai devenit incompatibil cu sotia dumitale. Sigur, si marmota invelea ciocolata

Mie mi-e mila de amanta dumitale, va deveni probabil ( sau poate se desteapta si nu va fi cazul) sotia ta, iar tu vezi o sotie exact ca pe o MENAJERA.

Bre Valito76, cand am spus ca nu are grija de casa, ma refeream la faptul ca apar paianjeni la coltul camerelor, aragazul este plin de mancare uscata, televizorul este plin de praf, in timp ce ea este casnica iar barbatul munceste poate 12-14 ore pe zi. Cand am spus ca, cheltuie bani pe prostii, ma refeream la a cumpara carti de citit visele (deh, stand acasa viseaza cam mult), carti ce te invata tarot, aparate de facut gimnastica. Tu crezi ca este nevoie in casa de aparat de gimnastica, in timp ce paianjenii coboara in cap musafirilor sau in farfuria cu mancare?

Apropo, am foarte multi prieteni reali si vb. din experienta lor. Din fericire am o casnicie ce poate multe din voi, nu au (ma refer la sotiile ce nu accepta ca si ele poate au o parte din vina, atunci cand sunt inselate). Asa ca nu va faceti griji in ceea ce ma priveste.

Imi pare rau, dar nu am cum sa raspund la toate "acuzele" postate aici, trebuie sa plec repede sa-i fac sotiei un masaj.

asa mariane fugi baiatule si cand vei da iar pe dinafara de "amarat"ce esti mai treci p-acilea si varsatzi naduful ......................ai grija cum faci masajul ca de nu cat de curand o sa ne spui ca ti-ai luat-o de la a ta nevasta necompatibila
anybody
Postat pe 25 August 2009 14:48
De la: anybody, la data 2009-08-25 14:48:36
De la: Marian71, la data 2009-08-25 14:44:39
De la: valita76, la data 2009-08-25 11:51:31 Bre Mariane, bine ca ne-ai luminat, deci nu mai esti compatibil cu sotia pentru ca , citez :

"nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc"

Hai ca mi-ai luminat ziua, deci amanta dumitale face ceea ce nu face sotia , adica, sa adaptez citatul:

"are grija de casa, iti calca camasi, iti gateste si cheltuie banii cu stirea ta, bineinteles ca banii nu-i cheltuie pe prostii"

Asta face amanta, ca acestea-s motivele pentru care ai devenit incompatibil cu sotia dumitale. Sigur, si marmota invelea ciocolata

Mie mi-e mila de amanta dumitale, va deveni probabil ( sau poate se desteapta si nu va fi cazul) sotia ta, iar tu vezi o sotie exact ca pe o MENAJERA.

Bre Valito76, cand am spus ca nu are grija de casa, ma refeream la faptul ca apar paianjeni la coltul camerelor, aragazul este plin de mancare uscata, televizorul este plin de praf, in timp ce ea este casnica iar barbatul munceste poate 12-14 ore pe zi. Cand am spus ca, cheltuie bani pe prostii, ma refeream la a cumpara carti de citit visele (deh, stand acasa viseaza cam mult), carti ce te invata tarot, aparate de facut gimnastica. Tu crezi ca este nevoie in casa de aparat de gimnastica, in timp ce paianjenii coboara in cap musafirilor sau in farfuria cu mancare?

Apropo, am foarte multi prieteni reali si vb. din experienta lor. Din fericire am o casnicie ce poate multe din voi, nu au (ma refer la sotiile ce nu accepta ca si ele poate au o parte din vina, atunci cand sunt inselate). Asa ca nu va faceti griji in ceea ce ma priveste.

Imi pare rau, dar nu am cum sa raspund la toate "acuzele" postate aici, trebuie sa plec repede sa-i fac sotiei un masaj.

asa mariane fugi baiatule si cand vei da iar pe dinafara de "amarat"ce esti mai treci p-acilea si varsatzi naduful ......................ai grija cum faci masajul ca de nu cat de curand o sa ne spui ca ti-ai luat-o de la a ta nevasta necompatibila

Mi-e mila de tine, dar se pare ca nu stii sa citesti decat introducerea si finalul unei postari. Nu-ti place cuprinsul? Hai ca-l postez din nou, poate asa il vei citi.

"Apropo, am foarte multi prieteni reali si vb. din experienta lor. Din fericire am o casnicie ce poate multe din voi, nu au (ma refer la sotiile ce nu accepta ca si ele poate au o parte din vina, atunci cand sunt inselate). Asa ca nu va faceti griji in ceea ce ma priveste.".

Te rog, nu ma mai deranja, vreau sa incep masajul. Pa
Marian71
Postat pe 25 August 2009 14:54
Marianeeeeeeeeeee in puii mei vezi ca posteaza altcineva de pe contul tau ieri te plangeai de sotzie ca nu-ti mai calca, gateste si alte cele iar azivi si spui ca ai o casnicie model.........................clar topicul asta s- dus pe apa sambetei de mult
anybody
Postat pe 25 August 2009 14:59
De la: anybody, la data 2009-08-25 14:59:19 Marianeeeeeeeeeee in puii mei vezi ca posteaza altcineva de pe contul tau ieri te plangeai de sotzie ca nu-ti mai calca, gateste si alte cele iar azivi si spui ca ai o casnicie model.........................clar topicul asta s- dus pe apa sambetei de mult

In puii mei si eu care credeam c-a dat fericirea peste mine, inca unu nemultumit de femei pe care sa-l ademenesc.

Mariane n-ai postat tu ieri? Sigur, sigur nu ai fost tu?
kudika046333
Postat pe 25 August 2009 15:03
De la: kudika046333, la data 2009-08-25 15:03:33
De la: anybody, la data 2009-08-25 14:59:19 Marianeeeeeeeeeee in puii mei vezi ca posteaza altcineva de pe contul tau ieri te plangeai de sotzie ca nu-ti mai calca, gateste si alte cele iar azivi si spui ca ai o casnicie model.........................clar topicul asta s- dus pe apa sambetei de mult

In puii mei si eu care credeam c-a dat fericirea peste mine, inca unu nemultumit de femei pe care sa-l ademenesc.

Mariane n-ai postat tu ieri? Sigur, sigur nu ai fost tu?

nu te avanta prea tare tzutzulino pentru ca asa cum spuneam cred ca marian al nostru este de fapt Mariana ia spune cu rezematu cum mai stai..................adica vroiam sa spun el mai sta
anybody
Postat pe 25 August 2009 15:05

Am luat totul asupra mea pt. ca voi sa intelegeti mai usor fenomenul. Cum ati fi vrut sa spun? Sotia lui X, nu spala aragazul, sotia lui Y, citeste carti de tarot, sotia lui Z sparge banii in crasma de la coltul strazii. Asa intelegeati mai bine? Am vorbit la modul general si am decis sa nu pomenesc numele prietenilor ce au probleme si am luat totul asupra mea. Dar este greu pt o parte de pe topic, sa inteleaga.
Marian71
Postat pe 25 August 2009 15:13
De la: Marian71, la data 2009-08-25 15:13:41

Am luat totul asupra mea pt. ca voi sa intelegeti mai usor fenomenul. Cum ati fi vrut sa spun? Sotia lui X, nu spala aragazul, sotia lui Y, citeste carti de tarot, sotia lui Z sparge banii in crasma de la coltul strazii. Asa intelegeati mai bine? Am vorbit la modul general si am decis sa nu pomenesc numele prietenilor ce au probleme si am luat totul asupra mea. Dar este greu pt o parte de pe topic, sa inteleaga.

X, Y si Z este acelasi barbat sau sunt 3 barbati cu aceeasi sotie? Ca vad ca una nu spala aragazul, alta bea banutii in crasma
kudika046333
Postat pe 25 August 2009 15:16
De la: Marian71, la data 2009-08-25 15:13:41

cheisi este cea cu ghicitul nu noi ....................citeste prima postare a ta de ieri Mariane si trage singur concluzia.............daca o tzinem in ritmul asta pana la urma nevestele or sa creada ca-s amante si amantele or sa creada ca-s sotzii
anybody
Postat pe 25 August 2009 15:17
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-24 15:38:59
De la: scorpio67, la data 2009-08-24 15:24:12
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 15:07:45Cu exceptia anumitor persoane care au inteles ca se vorbeste in general, restul o ia ca pe ceva particular....si nu inteleg de ce...ma rog problema lor...am si eu o intrebare pentru acele neveste care cred k sotii lor au fost luminati peste noapte si s-au intors la caminele lor fericite...cati dintre barbatii vostri au avut curajul sa vina sa va spuna in fata ca v-au inselat, pana sa-i prindeti voi asupra faptului??????

CHIAR AS VREA SA STIU SI EU RASPUNSUL LA ACEASTA INTREBARE? CATI DINTRE EI V-AU RECUNOSCUT?

Tare ai mai vrea sa stii,nu-i asa? Sa incepi dupa aia cu pildele tale solomonice si sa te lauzi ca ce bine-i sa fii amanta.Si apropo unde ti-e prietena neferTUTI? de ce nu e si ea pe topic odata cu tine?

Aici sunt draga,dar nu stau mult,ca tot intru si ies,spre bucuria lui chris,ca era stresata de problema asta.
si drept iti spun" ca ai trecut prin viata ca si gasca prin apa".la ani tai mi-ar fi rusine.....

sa mor eu....iti era dor de mine fataaaaa tu esti obsedata rau de soarta...ca nu imi explic cum tot aici te gasesc la fel de frustrata ca in prima zi...parca ai copil acasa...mai bine ai grija de el...nu mai bate cimpii pe net
cristiana_cris
Postat pe 25 August 2009 15:26
Rezematu a depasit faza de negare, acum e in faza de urmarire, urmeaza faza de acceptare

Mariane, recunoaste ca era vorba de sotia ta, ia zi, sotia ta bea banutii in crasma sau cumpara aparate de gimnastica? Ca nu am inteles prea bine cum cheltuie banii.

Si daca nu este sotia ta, tu de unde stii ca sotiile prietenilor tai au paianjeni pe pereti si mancare uscata pe aragaz le vizitezi si tu din cand in cand?

Hai, in puii mei , recunoaste ca este vorba despre tine si hai sa ne intalnim
kudika046333
Postat pe 25 August 2009 15:26
De la: scorpio67, la data 2009-08-24 15:45:14
De la: breakingreality, la data 2009-08-24 15:39:06scorpio....:

"Decat ca porcul prin rahat ,mai bine ca gasca prin apa.E mult mai curata. "

SE CHINUIE ATAT........... DONATI PUTINA ATENTIE PT EA!!!!!.....

Ai iesit din celalalt cont ca sa revii pe asta ? De atentia ta mi se rupe,oricum o sa fac misto de perlele tale ,pana o sa crapi ca si neferTUTI si o sa-ti dai arama pe fata.

iubita mea nu se merita....dao in doamne iarta-ma....ca imi face greata....un om bolnav mintal...o tine pe a lui pina la nesfirsit pup
cristiana_cris
Postat pe 25 August 2009 15:28
De la: kudika046333, la data 2009-08-25 15:26:49Rezematu a depasit faza de negare, acum e in faza de urmarire, urmeaza faza de acceptare

Mariane, recunoaste ca era vorba de sotia ta, ia zi, sotia ta bea banutii in crasma sau cumpara aparate de gimnastica? Ca nu am inteles prea bine cum cheltuie banii.

Si daca nu este sotia ta, tu de unde stii ca sotiile prietenilor tai au paianjeni pe pereti si mancare uscata pe aragaz le vizitezi si tu din cand in cand?

Hai, in puii mei , recunoaste ca este vorba despre tine si hai sa ne intalnim

tzutzulino felicitari pentru progresele facute cu rezematu macar acu nu mai este pe interzis

Mariana este la masaj asa ca trebuie sa mai asteptam pana ne raspunde
anybody
Postat pe 25 August 2009 15:51
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamna adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

mariane nevasta-ta cheltuie banii pe carti?
pai ce ai zice de mine....eu cheltui bani pe la coafor si haine..imi place sa arat bine... ......si tu sti mai mariane ca primesc complimente de la barbat ...nu se mai supara ...da tu ce vrei ca nevasta-ta sa cheltuie numai pe mincare?...trebuie sa mai aibe grija si de ea
cristiana_cris
Postat pe 25 August 2009 16:02
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-25 16:02:52
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamna adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu din nefericire , ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii pe prostii, fara stirea mea, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

Mamaaaaaaaaa..cate greseli Mariane...da' mi-a placut aia cu "mai pro-fund-e!!!Vaaaaaiiiiiiii!
locked
Postat pe 25 August 2009 16:11
De la: Marian71, la data 2009-08-24 17:57:14Vad ca multe din participantele la discutie, va legati de partea finala a mesajului dar nu pomeniti nimic de intrebarile (nu vreti sa raspundeti), postate de mine. Revin cu intrebarile, chiar daca va deranjeaza:

'Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile?

...cat despre compatibilitate....am pue un ETC. pt. a fi completata fraza

ia spune tu dragutule...tu...ce faci pt nevasta...?!!!...da un exemplu ce faci tu pt ea...?...
cristiana_cris
Postat pe 25 August 2009 16:14
buzele taleeee
ca doua petaleeeee

azi vreau sa fiu amanta
poate si maine....pt ca nu vreau sa gatesc,nici sa calc....mai bine ma cracesc si stau in stend bai........ se poate sa ma cracesc acilea,pe topicul asta????
va deranjeaza?????
bicoz ai dont ghiv a shit
matracucu
Postat pe 25 August 2009 16:18
De la: Mai_Mai, la data 2009-08-25 16:11:14
De la: cristiana_cris, la data 2009-08-25 16:02:52

Mamaaaaaaaaa..cate greseli Mariane...da' mi-a placut aia cu "mai pro-fund-e!!!Vaaaaaiiiiiiii!

era pru-fund , daaaaaa, mariane, vad ca stiiiii, in fundddd, profundddd
kudika046333
Postat pe 25 August 2009 16:26
merg pentru ca toate fanteziile sexuale se indeplinesc,din plictiseala ,di "dragoste"acea dragoste care tine 1 luna de zile ....ce mai ,vor sa fu.....ta si ei altceva
vorba aia:numai ciorba ,ciorba ,mai mere si o friptura
kudika041151
Postat pe 25 August 2009 16:32
De la: just_laura, la data 2009-08-25 16:18:38buzele taleeee
ca doua petaleeeee

azi vreau sa fiu amanta
poate si maine....pt ca nu vreau sa gatesc,nici sa calc....mai bine ma cracesc si stau in stend bai........ se poate sa ma cracesc acilea,pe topicul asta????
va deranjeaza?????

cre ca te manca de-o craciala scarpinacioasa-n draci. vrei sa fi amanata deoarece esti sotie?

ia zi esti sotie nu?

sunt sigur ca esti sotie.
corina981
Postat pe 25 August 2009 16:36
De la: deep_silence, la data 2009-08-25 16:36:52
ca doua petaleeeee

azi vreau sa fiu amanta
va deranjeaza?????

cre ca te manca de-o craciala scarpinacioasa-n draci. vrei sa fi amanata deoarece esti sotie?

ia zi esti sotie nu?

da de ce vrei tu sa stii?ha???
te mananca si pe tine curiozitatea?????ca una-doua ajungi la orgasm
matracucu
Postat pe 25 August 2009 16:38
De la: altex, la data 2009-08-25 10:00:24dc sa nu i zici sotiei ca vei sa te desparti daca nu ti mai convine? poate din lasitate? dc amantele sar doar pe aia casatoriti sau cu relatii stabile? asta nu raspunde nici una .fac pe moralistele,e moral sa te bagi in familia altuia?barbatul e vanator dar femeia nu inseamna ca tre sa fie C*U*R*V*A si sa se bage in familia altuia, se dau pe locul 1 cand sunt de fapt pe locul 2 ,ma fac sa rad moralistele astea ,ele sunt tari doar in capul lor,unele amante d p topic asta zic ca au treaba copii de crescut dar stau toata ziua sa se certe ,asta zice multe despre ele ,eu n am treaba de crescut copii si ma pasioneaza surfing on the net,

Oh God, invata sa faci acordurile.........
..si asa, ca fapt divers, eu mereu am fost pe locul 1, prima, singura si ultima data cand am fost amanta...si nu o spun ca lauda, ci ca realitate....inca eu insistam sa fim mai precauti, pe el nu il interesa........ efectiv! fie ca ma crezi, fie ca nu!
breakingreality
Postat pe 25 August 2009 16:46
De la: just_laura, la data 2009-08-25 16:38:29
ca doua petaleeeee

azi vreau sa fiu amanta
va deranjeaza?????

ia zi esti sotie nu?

da de ce vrei tu sa stii?ha???
te mananca si pe tine curiozitatea?????ca una-doua ajungi la orgasm

nu ajung io chiar asa cu una cu doua dar ne putem simti bine pana ajung io acolo unde trebuie
corina981
Postat pe 25 August 2009 16:56
ca doua petaleeeee

azi vreau sa fiu amanta
va deranjeaza?????

ia zi esti sotie nu?

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
breakingreality
Postat pe 25 August 2009 16:58
De la: cute, la data 2009-08-24 18:55:47
De la: koph, la data 2009-08-24 16:58:16
De la: Marian71, la data 2009-08-24 16:54:34Va-ti intrebat vreo-data, de ce pleaca barbatii insurati, la amante? V-ati pus intrebarea: oare unde am gresit? Nu credeti ca o mare parte din vina, o au si sotiile? Nu m-as mira, daca cele mai inversunate sotii (de pe acest topic) ar afla ca sotii lor ar avea amante, ele nestiind acest lucru, dar improasca cu noroi in amante, sau mai bine zis, condamnand adulterul. Eu ca barbat ce ar trebui sa fac, daca mi-am dat seama, mai tarziu, ca sotia nu este compatibila cu mine (nu mai are grija de casa, nu-mi mai calca camasa, cheltuie banii fara stirea mea pe prostii, nu mai gateste etc) ? Caut alinarea in alta parte si pana la divort, stau si insurat si cu amanta. Lucrurile sunt muuult mai prufunde, este foarte mult de spus sau de scris despre acest subiect.

Deci de aici venea incompatibilitatea intre 2 oameni... hmmm multumesc ca mi-ai luminat calea, mintea, spiritul.
Stai jos! Ai nota 4!

.......INSEAMNA CA ,LA LECTIA ASTA TU AI CAM LIPSIT D-SOARA.....TU IA LOC SI PTR DATA VIITOARE FA -TI TEMELE ..CU MAI MULTA CONSTIINTA ..D-NUL; SPUNE DIN PNCT DE VDERE AL UNUI BARBAT INSURAT,,,,,CEEA CE PTR MULTE INSEAMNA ...FRUSTRARE .........

Draga mea cute, tin sa te anunt cu ceremonial ca in vecii vecilor nu voi avea cum sa-mi fac temele cu mai multa "constiinta" Poate cu ceva mai multa constiinciozitate da...Si de ce te gasesti tu pseudo-avocatul poporului cand eu personal m-am adresat unei singure persoane, si anume domnului Marian, care spre surprinderea mea mi-a dat un raspuns ulterior neasteptat. Respectele mele domnule Marian apropos. Asa ca oi fi tu cute, dar io tot nu pricep de ce trebuie sa urli asa? Si frustrarea aia de vorbesti tu de ea...eu trebuie sa ma uit in dex...ca nu stiu ce inseamna.
E adevarat ca ambele parti gresesc uneori, dar e si mai adevarat ca barbatii sunt cei care gresesc mai des, fiind mai superficiali. E o chestie genetica, au aratat-o gramezi de studii...
koph
Postat pe 25 August 2009 18:22
De la: breakingreality, la data 2009-08-25 16:46:42
De la: altex, la data 2009-08-25 10:00:24dc sa nu i zici sotiei ca vei sa te desparti daca nu ti mai convine? poate din lasitate? dc amantele sar doar pe aia casatoriti sau cu relatii stabile? asta nu raspunde nici una .fac pe moralistele,e moral sa te bagi in familia altuia?barbatul e vanator dar femeia nu inseamna ca tre sa fie C*U*R*V*A si sa se bage in familia altuia, se dau pe locul 1 cand sunt de fapt pe locul 2 ,ma fac sa rad moralistele astea ,ele sunt tari doar in capul lor,unele amante d p topic asta zic ca au treaba copii de crescut dar stau toata ziua sa se certe ,asta zice multe despre ele ,eu n am treaba de crescut copii si ma pasioneaza surfing on the net,

Oh God, invata sa faci acordurile.........
..si asa, ca fapt divers, eu mereu am fost pe locul 1, prima, singura si ultima data cand am fost amanta...si nu o spun ca lauda, ci ca realitate....inca eu insistam sa fim mai precauti, pe el nu il interesa........ efectiv! fie ca ma crezi, fie ca nu!

nu mai da detalii .....vor sari ca hienele pe tine ...din nou ....si oricum ceea ce vrei sa le faci sa inteleaga nu ai sa reusesti ....(...ai vazut ce s=a intamplat cu marian 71......)
cute
Postat pe 25 August 2009 18:39
De la: breakingreality, la data 2009-08-25 16:58:28
ca doua petaleeeee

azi vreau sa fiu amanta
va deranjeaza?????

ia zi esti sotie nu?

ce e super?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 25 August 2009 18:41
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-08-25 18:41:37
ca doua petaleeeee

azi vreau sa fiu amanta
va deranjeaza?????

ia zi esti sotie nu?

ce e super?

E super faptul ca a convins o sotie sa devina amanta ( asa crede ea).
Iar tu mariane, ai dat-o la intors ca la ploiesti, ori esti amnezic ori esti prea slab, ori esti vreo amanta mascata.
valita76
Postat pe 26 August 2009 08:41
De la: valita76, la data 2009-08-26 08:41:52
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-08-25 18:41:37
ca doua petaleeeee

azi vreau sa fiu amanta
va deranjeaza?????

ia zi esti sotie nu?

ce e super?

E super faptul ca a convins o sotie sa devina amanta ( asa crede ea).
Iar tu mariane, ai dat-o la intors ca la ploiesti, ori esti amnezic ori esti prea slab, ori esti vreo amanta mascata.

stii care e diferentza intre neveste si amante????
o nevasta poate sa fie si amanta sotzului daca vrea,insa o amanta ......doar in visele ei se vede sotzie.
....si asta pt ca scrie pe fruntea lor ca sunt matracuci,de aia
matracucu
Postat pe 26 August 2009 09:26
Ati recitit vreodata cap-coada topicul asta? Va spun eu, ar fi imposibil!
Cred ca a venint timpul sa va dati jos de pe tunuri si sa trageti concluziile... Ati fi surprinse sa vedeti ca, de fapt, ganditi la fel..... doar ca va exprimati altfel (depinde, ca de obicei, de care parte va aflati)...

Hmm, banuiesc ca n-o veti face. Pacat! Keep going, girls..
rashela
Postat pe 26 August 2009 13:08
SI AM SPUS CELE DE MAI SUS NU DIN LIPSA DE MODESTIE, SAU DIN PROSTIE....CI DIN INCERCAREA...DESI STIU CA ZADARNICA, A A LE FACE PE UNELE NEVESTE SA SE TREZEASCA.....SA TRAIASCA IN REALITATE, NU PE LANGA EA...CA INTR-O ZI LE VA BATE REALITATEA CRUDA LA USA SI VA FI CAM TARZIU....!
breakingreality
Postat pe 26 August 2009 15:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
marimea conteaza 600 De la: kudika023770 8 Iunie 2009 16:51
ador sa mi se traga limbi 0 De la: 3 Decembrie 2012 12:28
Amant vs Amanta - Bucuresti 46 De la: ana18 14 Septembrie 2009 15:35
am nevoie de un raspuns urgeent! 4 De la: kudika135833 3 Martie 2010 23:40
mai exista minuni? 2 De la: copacelul 2 Mai 2009 22:25