Mai multe
De la: oanna_boca, la data 2009-07-05 08:26:31Nu conteaza ce a avut sau cum a vrut sa fie,pt ca fiecare face ce vrea conteaza ce a transmis el pe scena,ce transmite MJ.Alb sau negru tot regele muzicii pop era si va ramane pe veci cel mai tare !!!nimeni nu se va mai naste sa faca ce a facut el !!!!!!!!!!!!
|
||
|
just_sexy Postat pe 5 Iulie 2009 08:29 |
||
|---|---|---|
| michael jackson sa lansat ca negru si albumul thriler a facut inregistrari record.Asa ca stati in banca voastra....cu toate acuzatiile.Ce ma intereseaza pe mine ca e gay de ex...conteaza ce transmite.Cred ca unii de aici sufera de invidie acuta sau rasism | ||
|
oanna_boca Postat pe 5 Iulie 2009 08:30 |
||
|
Azi pentru prima data, nu mai pot sa mint. Michael Jackson nu mi-a facut niciodata nimic; a fost tatal meu cel care a mintit ca sa scape de saracie”,........ http://la-o-cafeluta.blogspot.com/2009/07/azi-pentru-prima-data-nu-mai-pot-sa.htm l Un om ca el se poate naste la 1000 de ani. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca am avut sansa sa iubim un om ca el. Dumnezeu sa-l ierte.
|
||
|
|
||
|
la_o_cafeluta Postat pe 5 Iulie 2009 08:32 |
||
De la: la_o_cafeluta, la data 2009-07-05 08:32:09Azi pentru prima data, nu mai pot sa mint. Michael Jackson nu mi-a facut niciodata nimic; a fost tatal meu cel care a mintit ca sa scape de saracie”,........ asa este dar din pacate unii nu stiu sa aprecieze un om atat de deosebit si important decat dupa deces
|
||
|
just_sexy Postat pe 5 Iulie 2009 08:36 |
||
Nu stiu cum se poate vorbii de o legenda ca Michael Jackson cum a ti vorbit voi pe aici!!!!! Nimeni nu este obligat sa fie fan sau sa asculte ceva ce nu ii place asa ca nu vad rostul discutiilor voastre...ca a avut vitiligo...ca a fost pedofil....ca sunt copii lui....OK a fost viata lui personalaaaaaa am urmarit multe emisiuni din america,in ultimul timp si am observat ca MJ suferea fff mult din cauza presei si a fanilor care tot scormoneu in viata lui.Propriuzis el nu a prea avut viata personala, in afara de medici care nu au spus niciodata ;ce boli a avut ;cate operatii iau facut in rest cam toti au avut cate ceva de vandut presei!!! Pacat am pierdut un mare mare artist si nimeni nu cred ca il va egala..RIP MJPS: pentru cei care au zis ca era rasist si ii era rusine ca e negru...."Fanilor" a fost primul negru din lume care a aparut la MTV si primul artist negru care a facut un videoclip... |
||
|
Razvana1984 Postat pe 5 Iulie 2009 08:50 |
||
| da....tatal lui chiar il molesta verbal astfel. chiar MJ a afirmat asta in documentarul "Living with Michael Jackson" | ||
|
d334 Postat pe 5 Iulie 2009 08:55 |
||
de acord cu tine cel putin eu una cred ca s a stins din cauza exigentei tatalui sau care l a indrumat pe tot parcursul si lipsei de viata privata...omul ala nu a avut liniste din cauza gurilor rele dar era singurul care a demonstrat ca are un suflet de aur fara porcaria ai de faza cu pedofilia..De la: Razvana1984, la data 2009-07-05 08:50:19
|
||
|
just_sexy Postat pe 5 Iulie 2009 08:56 |
||
|
salut! ai foarte mare dreptate cu vitiligo. intradevar, daca depigmentarea (lipsa melaninei din piele) ajunge sa ocupe peste 50 % din suprafata corporala tre sa te intrebi daca vrei sa urmezi un tratament de repigmentare sau sa te depigmentezi complet. cei mai multi aleg a 2 a varianta de depigmentare pt ca se ajunge mai usor la ea. felicitari pt subiectul ales! |
||
|
aleda2324 Postat pe 5 Iulie 2009 09:01 |
||
| Nu e Vitiligo!Oricine stie asta,dar prefera sa spuna ca e Vitiligo pt ca astfel inchide gura idiotilor care il acuza pe MJ si il ponegresc pt ca s-a facut alb.Stiu ca asa declara si MJ,ca e de la Vitiligo,dar nu asta l-a facut pe el alb...Michael Jackson s-a facut alb prin operatii estetice...Asa si?Daca s-a facut alb este pt k asta si-a dorit...A fost perioada lui de glorie imediat dupa ce s-a facut alb....Dar cum voi credeti ca tot ce zboara se si mananca...Nu-i trebuiesc scuze Lui MJ pt faptul ca s-a facut alb!....Si acum sa ma abat de la Topic(un topic neinteresant dupa parerea mea,in loc sa ne aducem aminte de el in gloria lui,vb despre pielea lui si nici macar nu suntem rasisti,dar avem o mica obsesie satisfacatoare si diabolica sa vb despre piele....dar nu suntem rasisti!!!!!),Michael Jackson este cea mai mare legenda a muzicii si nu numai pe care lumea a avut-o vreodata!De Michael J o sa stie lumea si peste sute de ani...RIP!....Imagineaza-ti lumea muzicii dansului si modei fara MJ nascandu-se vreodata!...brrr! | ||
|
pushy_fu Postat pe 5 Iulie 2009 09:20 |
||
| Iubito cu vitiligi sau cu operatii estetice l-am auzit pe Michael trantind una buna "oamenii albi se duc la plaja ca sa-si schimbe culoarea pielii, eu de ce nu as putea face inversul". | ||
|
pepsiculamaie Postat pe 5 Iulie 2009 09:21 |
||
| buna dimineata.am vazut ca se discuta daca Michael avea sau nu vitiligo.asta nu o stie nimeni.doar el. numai ca am intrat pe net si am vazut poze cu oameni care au vitiligo si m-au socat.erau unele persoane care parca erau dalmatieni,altele care mai aveau doa rcateva pete mai colorate pe corp in rest erau albi.eu cred ca michael a avut vitiligo.oricum nu asta conteaza.nici cate operatii si-a facut,ceea ce conteaza este muzica lui si omul minunat care era. pentru ca a facut multe pentru omenire.asta vad ca din pacate nu prea se vede. RIP si Dumnezeu sa te binecuvanteze. | ||
|
anutza81 Postat pe 5 Iulie 2009 09:33 |
||
| 25.06.2009-este ziua in care muzica a murit.Michael a fost un geniu in acest domeniu,a revolutionat muzica,dansul,videoclipurile.In viata de zi cu zi a fost cel mai extraordinar om de pe pamant si a facut numai lucruri bune.Nu are nimeni dreptul sa-l judece mai ales acum cand trebuie lasat sa se odihneasca in pace pentru ca intreaga viata si-a dedicat-o noua.Cui nu-i place sa nu-i placa si sa-si pastreze rautatile pentru el.Cei care il iubesc l-au iubit si inainte si il vor iubi atat cat va exista lumea pentru ca muzica lui va dainui mereu si va fi ascultata mereu.Nimeni nu stie ce boli a avut sau nu el asa ca pastrati-va parerile si rautatile pentru voi.Daca voi ati avea parte de necazurile si durerile lui nu cred ca ati avea atata putere sa faceti ce a facut el pana in ultima zi a vietii lui si anume sa cante si sa danseze pana in ultimele ore.Dovada ca a avut o multime de fani e viteza cu care s-au vandut biletele si dovada clara ca il iubeste cea mai mare parte a omenirii este dezastrul care l-a creat disparitia lui.A avut vitiligio,si-a operat nasul-e traba lui,cert e ca tot ce a facut pe noi nu ne-a afectat pentru ca oricum tot asa ar fi cantat alb sau negru sau verde sau orice alta culoare ar fi avut pielea lui.Dumnezeu l-a luat langa el pentru ca e prea multa rautate pe acest pamant si Michael nu merita sa traiasca in asa ceva.Baietelul meu care are numai 9 ani ii asculta melodiile si plange.Voi care nu aveti loc de Michael-ascultati Earth song,Heal the world si daca pricepeti engleza o sa intelegeti ce nu conteaza culoarea,bolile sau operatiile facute daca esti om cu adevarat si daca te intereseaza mai mult de binele altora decat de al tau.R I P Michael.Te iubesc si te voi iubi mereu. | ||
|
roxanaudrisky Postat pe 5 Iulie 2009 09:35 |
||
|
copii lui nu sunt albi pentru ca nu sunt ai lui ... adik ... chiar si debie rowe a spus ca a fost inseminata artificial doar ca sa ii faca un cadou special cum si el a confirmat in mai multe interviuri.Intr-un alt interviu pe care abia ce l-am vazut acum cateva zile Michael spunea ca ar vrea ca "de acum inainte" (atunci cand era in viata) ar vrea sa adopte cate 2 copii (un baiat si o fetita) de pe fiecare continent.Nu inteleg de ce iti place atat sa te contrazici si sa critici o persoana pe care nici macar nu o cunosti... ar trebui mai intai sa te uiti in oglinda si chiar si inapoi sa iti analizezi greselile si daca chiar observi ca ai fost un sfant abia apoi poti critica celelalte persoane. Pana la urma chiar si Michael a spus intr-un intervu..."Nu inteleg de ce ma critica lumea ca mi-am facut nu stiu cate operatii... sunt atatea persoane care isi fac operatii ca sa arate mai bine si pe acele persoane nu le critica nimeni". |
||
|
lovehurts Postat pe 5 Iulie 2009 09:38 |
||
| A fost si o sa ramana vesnic KING OF POP.Nimeni niciodata nu ii poate lua locul,nu va dansa si nu va canta ca el,nu ``va pasi pe luna``ca el,nu va mai exista un alt MICHAEL niciodata.Tot ce va urma vor fi doar copii care vor incerca sa-i egaleze recordurile si sa-i imite miscarile sau sa-i copieze vocea fermecata.Eu am fost la amandoua concertele de la bucuresti si l-am vazut plangand de emotie pe scena cand lumea ii striga numele si il sorbea din priviri.Doar un suflet bun si curat ca al lui e capabil sa poata simti ce simt cei care il iubesc si sa ofere iubirea lui prin muzica si dans pentru toti.R I P Michael. | ||
|
roxanaudrisky Postat pe 5 Iulie 2009 09:43 |
||
|
Pentru cei ce il critica le-as recomanda sa se uite la toate interviurile date de Michael si abia apoi sa il critice ... recunosc... si eu ajunsesem sa cred toate balivernele dar asta pana sa vad interviul "Living with Michael Jackson in spatele scenei" cum ajunsese sa planga cand i s-a amintit de criticile tatalui sau.Mi-a parut destul de fragil pentru varsta lui si pentru succesul pe care il avea...sau oricare alt interviu... P.S. :ma corectez pentru mai sus "copii lui sunt albi......" copiii* |
||
|
lovehurts Postat pe 5 Iulie 2009 09:49 |
||
|
aprob acest lucru ... tot in interviul "Living with Michael Jackson" a spus asta ... a spus defapt Multi albi se duc la plaja pentru a isi inchide culoarea pielii SI NIMENI NU II CRITICA!!! |
||
|
lovehurts Postat pe 5 Iulie 2009 09:52 |
||
BRAVOOOOOOOOO,BRAVOOOOOOOOO foarte fromos spus ai mare dreptate Tot nu inteleg daca nu le place cine ii pune sa se uite ;sa asculte;sa comenteze stati fratilor in banca vostra; bagati GUTA la greu si viata vostra e roz la fel si cultura voastra tot roz
|
||
|
Razvana1984 Postat pe 5 Iulie 2009 09:54 |
||
| cred ca urmarite cu putina atentie versurile cantecelor lui spun aproape totul....e l este EL, si nimic nu poate schimba ceea ce a realizat,iar noi....noi nu reusim sa facem diferente,si inghitim tot ce arunca presa,acum imi dau seama ca ceea ce se face acum ar fi trebuit sa se faca atunci cand era la greu,cred ca i ar fi fost de are ajutor o solidaritate de genul asta cand a fost acuzat de pedofilie.....dar nu mai poate fi dat timpul inapoi,s a gresit mult fatza de el si aproape nimeni nu i a auzit strigatul de disperare....vezi si interviul cu seful garzii lui de corp....moartea lui m a facut sa (re)constientizez rautatea si lipsa de scrupule a oamenilor atunci cand e vorba de castiguri....ne am pierdut din bunatatea pe care MJ o mai avea...i a placut sa ramana un peter pann...ce i rau in asta???????????????? | ||
|
mariscarlat Postat pe 5 Iulie 2009 09:54 |
||
De la: Razvana1984, la data 2009-07-05 09:54:34BRAVOOOOOOOOO,BRAVOOOOOOOOO foarte fromos spus Ha ha ha ... in ultimii ani am dat peste o gramada obsedati de manele ... si stand in jurul lor am observat ca sunt destul de inculti ca si cei ce "canta" aceasta muzica... am ajuns sa fug si sa ma uit urat la cei ce asculta manele pentru simplul fapt ca nu am nevoie de inculti langa mine pe cand Michael nu ne-a fost un model prost si intotdeauna a fost optimist desi avea parte numai de critici si "stiri" ce il putea "linistii" dar a putut sa treaca peste absolut tot |
||
|
lovehurts Postat pe 5 Iulie 2009 09:58 |
||
|
cine suntem noi ca sa judecam? Unul este singur cel care judeca, sa-l lasam sa judece asa cum trebuie. asa stim sa ne uitam in gradina altuia, sa vedem greselile altuia si sa le interpretam in defavoarea lui, dar sa nu tinem cont de realizarile lui, de performantele ce nu pot fi egalate de nimeni poate niciodata cat va fi lumea. care din cei ce comenteaza in rau pot sa spuna ca sunt in stare de astfel se performante? haideti, asada, sa spunem numai lucruri frumoase despre regele muzicii, despre cel ce a revolutionat lumea muzicii, despre cel ce a introdus dansul pe scena, despre cel ce ... multe, multe a facut. legat de cei 2 copii ai lui, cati nu cresc copiii altoa fara sa stie ca nu sunt ai lor si nimeni nu comenteaza, sa-i lasam pe micutii sa-si planga tatal nu sa-l urasca, sa fie mandri de un asemenea tata. Dumnezeu sa-l odihneasac iar copiilor sa le dea putere sa treaca peste rautatile oamenilor. |
||
|
cocioabafanica Postat pe 5 Iulie 2009 09:58 |
||
| din toate articolele pe care le-am citit despre michael jackson am dedus ca avea o obsesie pentru copii dincauza copilariei lui zbuciumate; uneori e greu sa ramai cu sechele din copilarie | ||
|
yumy Postat pe 5 Iulie 2009 10:09 |
||
neatza
|
||
|
ene_g4bitza Postat pe 5 Iulie 2009 10:18 |
||
| michel j nicidecum nu era bolnav de vitiligo, se vede clar in concertele cu fratii lui..el a decis sa-si schimbe culoare pielii..(nimeni nu poate sa-l judece numai Dumnezeu).Cel mai rau e ca nu s-a bucurat de ac viata pe care a avut-o.Nu cred ca a fost tata, era periculos in situatia lui pt ca am citti ca nu si-a consumat casatoriile pe care le-a avut. | ||
|
alexia24 Postat pe 5 Iulie 2009 10:19 |
||
|
Cat de rai pot fi uneori oamenii.Lasati-l in pace si nu mai vorbiti despre Michael. Voi sunteti perfecti?Nu a-ti grestit cu nimic? El a fost, va fi si va ramane unic prin muzica lui.Nimeni nu a mai facut in plan muzical ce a reusit el.Era o persoana foarte sensibila si a crezut prea mult in oameni....oameni care l-au tradat si distrus in final.Ce mai conteaza daca a facut sau nu operatii estetice...era viata lui privata . Trist este faptul ca toti au profitat de pe urma lui cat era in viata , dar mai ales acum cand nu mai este. Familie, asa zisi prieteni, paparuda de Debi pe care brusc acum o intereseaza copii si multi altii. LASATI-L SA SE ODIHNEASCA IN PACE MACAR ACUM. |
||
|
mimike Postat pe 5 Iulie 2009 10:21 |
||
|
Deci,sa va dau si eu cateva informatiii poate asa o sa va lamuriti:D 1. MJ suferea de Vitiligo.La inceput a folosit machiaj pt a acoperii petele,iar mai tarziu cand s-a agravat a folosit un procedeu chimic:depigmentarea. 2.Singurele operatii pe care si le-a facut au fost la nas si atat.Tatal lui nu ii spunea caeste un negru urat cu nasul borcanat-doar ca are nasul borcanat si ca este imposibil sa-l fii mostenit pe el si ca toate trasaturile urate le are din partea familiei mamei sale. 3.Iubea copii.Nu era pedofil.Pur si simplu ii iubea mult prea mult si oamenii au interpretat gresit. 4.Este cunoscut faptul ca oamenii din rasa neagra vin in toate nuantele de la cele mai dechise pana la negru.Asa se explica si faptul ca Prince este aproape alb desi mama lui era afro-americana. |
||
|
adinutza_sweet92 Postat pe 5 Iulie 2009 10:23 |
||
De la: alexia24, la data 2009-07-05 10:19:56michel j nicidecum nu era bolnav de vitiligo, se vede clar in concertele cu fratii lui..el a decis sa-si schimbe culoare pielii..(nimeni nu poate sa-l judece numai Dumnezeu).Cel mai rau e ca nu s-a bucurat de ac viata pe care a avut-o.Nu cred ca a fost tata, era periculos in situatia lui pt ca am citti ca nu si-a consumat casatoriile pe care le-a avut. alexia uitete pe youtoub si vei vedea o emisiune de prin 1990 (cam asa) unde arata poze facute de paparatzi unde mainile lui MJ sunt albe si sub manseta la camasa este negru(asa a aparut "vestita manusa" pentru a acoperii boala)http://www.youtube.com/watch?v=X7F3calBvRY acesta este url de pe youtoub pune l pe google si vei vedea ce se discuta... apoi vorbim
|
||
|
Razvana1984 Postat pe 5 Iulie 2009 10:28 |
||
| Dar ce vroiai inteligentule/-a? Sa apara precum o vaca patata in public? aruncati cu pietre in loc sa va vedeti de mizeriile voastre. macar daca v-ati documenta inainte sa stiti despre cine vbiti. luati pur si simplu rautatea din gura altuia ca asta va place! | ||
|
Diannnnnnna Postat pe 5 Iulie 2009 10:37 |
||
De la: adinutza_sweet92, la data 2009-07-05 10:23:54Deci,sa va dau si eu cateva informatiii poate asa o sa va lamuriti:D Veninosii trebuie sa scuipe venin! E asa cum simt nevoia sa se hraneasca! Stigmatizeaza o persoana fara ca macar sa fie interesati safaca ei insisi cercetari! Eu in locul vostru i-as ignora nu as mai incerca sa explic nimic pt ca oamenii astia nu merita nici un fel de atentie. Nici macar ca o critica, ce sa mai zic de explicatii!! |
||
|
Diannnnnnna Postat pe 5 Iulie 2009 10:41 |
||
|
eu am vitiligo si nimeni din familia mea nu are asa ca nu cred ca e ereditar. cat despre cum se manifesta eu am 2 pete pe pleoape care s-au extins pe parcursul a 3 ani, dar extrem de lent |
||
|
bamboochica Postat pe 5 Iulie 2009 10:45 |
||
|
Salutare... Legat de topic si mai ales de poza prezentata...mi se pare mai mult decat evident....Ca vedeta sa suferi de asa ceva, pentru imagine, este un dezastru.....este clar ca a facut poate in timp aceste tratamente ca sa uniformizeze pielea, dar poate oare cineva sa-l condamne? Cred ca oricare din noi am fi cautat solutii si fara sa fim persoane publice. In rest, despre pedofilie si alte chestii...nu ma intereseaza atata timp cat adevarul este undeva la mijloc iar eu nu ma aflu in mijloc..nu? Omul a fost o capacitate...si mai ales acum dupa moarte cred ca trebuie sa fie amintit numai pentru asta, asa este crestineste. Weekend placut in continuare |
||
|
micucris2 Postat pe 5 Iulie 2009 10:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Liter Group - Criticilor | 9 | De la: ad__83 20 Aprilie 2011 10:30 |
| RUGAMINTE !!!!!! | 1 | De la: cutzulache 24 Ianuarie 2009 02:38 |
| rexona | 4 | De la: iulia069834 30 Martie 2010 21:07 |
|
|
||
| White sensation fan | 55 | De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 20:21 |
| Nimeni Altu’ va concerta in El Grande Comandante | 3 | De la: Katte02 29 Noiembrie 2009 14:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.