Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: liliana2005, la data 2009-07-03 23:53:57 Sunteti criminale pe bune
Eu am mentinut topicul??? La cate rahaturi s-au spus pana acum?? Tu pe unde citesti?

Bine spunea cineva la inceput ca ar trebui sa votam mai multi pentru stramutarea gastelor pe alta balta. Oficial sunteti asa vreo 4-5 care ar trebui mutate musai, ca altfel riscati sa va rahatiti pe aici si sa nu mai intre pe urma oamenii.

Iteligento,iar tragi cu ochiul pe topicul meu?..Cand pleci? Du-te si fa-ti balta ta de rate,si gainatzeaza-te in alta parte.
lil_devil
Postat pe 4 Iulie 2009 00:05
De la: lil_devil, la data 2009-07-04 00:05:30
Eu am mentinut topicul??? La cate rahaturi s-au spus pana acum?? Tu pe unde citesti?

Bine spunea cineva la inceput ca ar trebui sa votam mai multi pentru stramutarea gastelor pe alta balta. Oficial sunteti asa vreo 4-5 care ar trebui mutate musai, ca altfel riscati sa va rahatiti pe aici si sa nu mai intre pe urma oamenii.

Iteligento,iar tragi cu ochiul pe topicul meu?..Cand pleci? Du-te si fa-ti balta ta de rate,si gainatzeaza-te in alta parte.

haaaide mai, nu era inteligent-o mai devreme?
liliana2005
Postat pe 4 Iulie 2009 00:06
De la: liliana2005, la data 2009-07-04 00:06:34
De la: lil_devil, la data 2009-07-04 00:05:30

haaaide mai, nu era inteligent-o mai devreme?

brrrrrrrrrrrr, ushhhhhhhiiiiiii!!!! e-ra as-a cum Vreamuschiul m-eu! clAr!!!!..
lil_devil
Postat pe 4 Iulie 2009 00:11
Uite, un prieten mi-a amintit de o melodie frumoasa care n-a fost released- "For all time". Cautati-o poate va calmati.
liliana2005
Postat pe 4 Iulie 2009 00:15
dna "acest topic ar trebui inchis" va anunt ca ati postat 52 de mesaje pe acest topic (iar eu 31, ca sa nu-ti aud pliscul)... tot liliana vezi de la pagina 8-9... nuuuu, n-ai tinut tu topicul in top

nu, nu e obsesie, ma joc putin cu mintea ta

a! si tot tu liliana"nu vorbiti despre morti ca va bate Dumnezeu"2005, sa te citez unde ai vorbit tu de Michael?

esti ipocrita pana in oase si, mai mult pana in maduva!
kitty_krieger
Postat pe 4 Iulie 2009 00:24
De la: lil_devil, la data 2009-07-04 00:02:44
De la: katwoman, la data 2009-07-03 20:21:44chiar piesa black and white era cea mai cunoscuta....

Da, "Black or white" era cunoscuta si mai era si "Remember the time". Se aseamana oarecum ca si clipuri.Oricum ,aproape toate clipurile lui erau mai mult filme. Ma mir ca Michael nu a jucat in nici-un film,cred ca s-ar fi priceput.
Dar oricum,astept cu nerabdare filmul artistic despre el, ce cu siguranta intr-o zi o sa se faca.Asa cum s-a mai facut despre Elvis sau Marilyn Monroe.

Lil_devil,dar michael a jucat in filme.....
oricum nu tin minte titlurile dar e cam asa:
1- ala cu dorothy,el era sperietoarea de ciori
2- " scream"- parca ii zice,cand se duc copii,ntr-o casa bantuita,si el face misto de ei,tii mintea ca isi da " pielea " jos,si ramane schelet si danseaza
si crede-ma trebuie samai fie ceva,de cand era el tanar.

sorry ca nu stiu exact titlurile filmelor
nefertitiafrodita
Postat pe 4 Iulie 2009 00:28
De la: liliana2005, la data 2009-07-04 00:15:20Uite, un prieten mi-a amintit de o melodie frumoasa care n-a fost released- "For all time". Cautati-o poate va calmati.

cred ca lesin...sa nu-mi spui ca ai ridicat steguletul alb? esti "socanta"!
lil_devil
Postat pe 4 Iulie 2009 00:34
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-04 00:28:23
De la: lil_devil, la data 2009-07-04 00:02:44
De la: katwoman, la data 2009-07-03 20:21:44chiar piesa black and white era cea mai cunoscuta....

Da, "Black or white" era cunoscuta si mai era si "Remember the time". Se aseamana oarecum ca si clipuri.Oricum ,aproape toate clipurile lui erau mai mult filme. Ma mir ca Michael nu a jucat in nici-un film,cred ca s-ar fi priceput.
Dar oricum,astept cu nerabdare filmul artistic despre el, ce cu siguranta intr-o zi o sa se faca.Asa cum s-a mai facut despre Elvis sau Marilyn Monroe.

Lil_devil,dar michael a jucat in filme.....
oricum nu tin minte titlurile dar e cam asa:
1- ala cu dorothy,el era sperietoarea de ciori
2- " scream"- parca ii zice,cand se duc copii,ntr-o casa bantuita,si el face misto de ei,tii mintea ca isi da " pielea " jos,si ramane schelet si danseaza
si crede-ma trebuie samai fie ceva,de cand era el tanar.

sorry ca nu stiu exact titlurile filmelor

pe bune???? Eu n-am vazut nici-un film cu el. Ma duc sa ma uit in wikipedia sa vad daca zice ceva.
lil_devil
Postat pe 4 Iulie 2009 00:35
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-04 00:24:03dna "acest topic ar trebui inchis" va anunt ca ati postat 52 de mesaje pe acest topic (iar eu 31, ca sa nu-ti aud pliscul)... tot liliana vezi de la pagina 8-9... nuuuu, n-ai tinut tu topicul in top

nu, nu e obsesie, ma joc putin cu mintea ta

a! si tot tu liliana"nu vorbiti despre morti ca va bate Dumnezeu"2005, sa te citez unde ai vorbit tu de Michael?

esti ipocrita pana in oase si, mai mult pana in maduva!

ehehe...mare-i gradina lui D-zeu...au loc si ipocritii in ea.
lil_devil
Postat pe 4 Iulie 2009 00:38
Serios,eu pe acestea 2 le-am vazut..,ma gandesc ca ar trebui sa mai fie....

Daca iti spun,cum le-am vazut,ai sa razi

Era fan club michael jackson- fratele meu era membru,eu eram mica,si m-a luat cu el,si na acolo,se aduna lume,vedeai ,videoclipuri,si filme ca si acestea pe care ti-am spus
nefertitiafrodita
Postat pe 4 Iulie 2009 00:39
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-04 00:39:17Serios,eu pe acestea 2 le-am vazut..,ma gandesc ca ar trebui sa mai fie....

Era fan club michael jackson- fratele meu era membru,eu eram mica,si m-a luat cu el,si na acolo,se aduna lume,vedeai ,videoclipuri,si filme ca si acestea pe care ti-am spus

am gasit unul care se chema The wiz 1978. Bazat pe povestea vrajitorului din Oz. Joaca impreuna cu Diana Ross si Richard Pryor. El canta o melodie care se numeste You can Win
lil_devil
Postat pe 4 Iulie 2009 00:50
De la: lil_devil, la data 2009-07-04 00:50:30
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-04 00:39:17Serios,eu pe acestea 2 le-am vazut..,ma gandesc ca ar trebui sa mai fie....

am gasit unul care se chema The wiz 1978. Bazat de povestea vrajitorului din Oz. Joaca impreuna cu Diana Ross si Richard Pryor. El canta o melodie care se numeste You can Win

exact ,acela este,dar mai are inca unul sigur- " scream" " scary" nu mai stiu
nefertitiafrodita
Postat pe 4 Iulie 2009 00:54
Apoi mai e Captain EO. Un scurt metraj de 17 minute regizat de Michael si Francis Ford Coppola.
lil_devil
Postat pe 4 Iulie 2009 00:56
Tocamai am aflat ca a mai jucat in Scary movie 3...De acesta cred ca vorbeai tu.
lil_devil
Postat pe 4 Iulie 2009 00:58
De la: lil_devil, la data 2009-07-04 00:58:31Tocamai am aflat ca a mai jucat in Scary movie 3...De acesta cred ca vorbeai tu.

aa,ba nu, n-a jucat in Scary movie 3. Dar e o secventa cu un actor care interpreteaza rolul de michael jackson..L-am vazut pe You tube. Nu-l recomand fanilor .
lil_devil
Postat pe 4 Iulie 2009 01:37
De la: lil_devil, la data 2009-07-04 01:37:51
De la: lil_devil, la data 2009-07-04 00:58:31Tocamai am aflat ca a mai jucat in Scary movie 3...De acesta cred ca vorbeai tu.

aa,ba nu, n-a jucat in Scary movie 3. Dar e o secventa cu un actor care interpreteaza rolul de michael jackson..L-am vazut pe You tube. Nu-l recomand fanilor .

mai este un film a lui... joaca el, rolul principal....a aratat si la pro tv niste secvente....

poate gasesti
nefertitiafrodita
Postat pe 4 Iulie 2009 13:02
super extra uber fain

http://www.youtube.com/watch?v=ra7b0WQNKXk&NR=1
kitty_krieger
Postat pe 4 Iulie 2009 18:57
Lol Devil, ai toata sustinerea mea! Mi-e o gratza amara cand ii vad pe multi care isi cara in spate un munte de pacate demne cu adevarat de dispretuit, si care-l arata satisfacuti cu degetul pe Michael...Abject! Cat de la stadiul de "primata'' a ramas inca natura umana... toate tehnologiile nostre avansate si imputite ''won't save us never from ourselves''.
Intradevar, Michael a fost un sfant, sufleteste vorbind, chiar de nu l-am cunoscut personal. Un om care a indurat multe, si care nu s-a bucurat niciodata de peropria-i viata ca apartinandu-i in totalitate, iar cel mai trist - nu a avut parte de copilarie precum noi toti. Singurul lui pacat condamnabil in ochii lumii a fost atat - si-a dorit sa-si reconstruiasca copilaria pirduta, iubind in jurul sau cu o inima curata.
Michael, rest in peace...
Luizz
Postat pe 5 Iulie 2009 04:30
Voi uitati de Dumnezeu? Da.Uitam cu totii...Ce este impotriva firii nu are cum sa reziste. Si "the Force....bla bla bla) e parte negativa! Divinitatea este energie pozitiva, dragoste... SUntem niste studenti americanizati complet!
syllvy
Postat pe 5 Iulie 2009 04:43
draga totusi ar trebui sa acceptam realitatea,nu-i contesta nimeni calitatea artistica,a fost bun in ceea ce facea pe scena,in aceasta privinta chiar n-am obiectii,dar dincolo de asta a dus o viata excentrica,in acuzatiile de pedofilie nu cred,cred doar ca unii oameni isi folosesc copiii pentru a face bani,unii stiu sa profite din plin de defectele altora,dar in privinta abuzului de medicamente nu cred ca se gasesc scuze in plus toata lumea stie ca si-a facut depigmentare in mai multe etape depasind limita,n-avea vitiligo,nu suntem nici noi chiar asa de naivi sa fim totusi obiectivi nu se manifesta asa ,intr-adevar apar pete ,dar el devenise alb,cat despre machiaj nu acopera chiar totul,nu putea deveni din negru ,alb- si m-am saturat de scuzele fanilor-repet ca om de scena a fost o capacitate,dar si drumul spre iad e pavat cu bune intenii
claudia_mocanu
Postat pe 5 Iulie 2009 04:44
A jucat in MOONWALKER 1998 si GOSTS 1997.
Sunt fan Michael, nu am stat sa citesc toate posturile de pe forum, dar vreau sa zic ca eu consider ca a suferit mult din cauza abuzurilor tatalui, faptul ca-i zicea ca are cel mai mare nas dintre toti fratii, si ca a avut fata plina de cosuri pe la 20 de ani. Nu a avut copilarie si asta si-a dorit intodeauna. In privinata albirii, eu am vazut o poza cu mana lui si era plina de pete (nu o mai am, asta era acum multi ani), si el oricum purta f mult machiaj. Eu cred ca un om sanatos, negru, nu se poate albii daca asta doreste, nu vad cum s-ar putea face asta...
Pe you tube sunt niste filmulete..."home videos" se numesc, cu Michael care da interviu si arata filmulete facute la el acasa...acolo se vede putin din partea lui adevarata...parerea mea.
Oricum trebuie sa ne amintim de partea buna, de faptul ca a fost un geniu al muzicii, sa ne bucuram de muzica lui in continuare si sa nu dam crezare toturor zvonurilor si acuzatiilor, pentru ca stim ca lumea e rea iar cand mai este vorba de bani, f multi bani, atunci omul de de ochiul dracului si nu mai stie ce mai face.

Rest in peace Michael!
luanat
Postat pe 5 Iulie 2009 05:01
imi pare rau ca a murit legendarul michael jackson ..a fost un bun cantaret si dansator..dar asta e..si nu a fost pedofil ..sau obsedat de rasa alba ..pur si simplu vroia o schimbare..si fiecare cu gusturile lui!..cui nu-i place sa nu comenteze:D
baaaby
Postat pe 5 Iulie 2009 05:46
Va rog eu frumos,nu mai faceti pe atotstiutorii....Nimeni nu stie exact ce si cum!!!Eu personal sunt convinsa ca a avut aceasta boala si sunt fooooarte convinsa ca M.J. nu a fost un pedofil!!!!!! In fine,chiar daca si-ar fi facut 1000 de operatii,nu avem nici unul dreptul sa il judecam!!Fiecare face exact ce vrea cu corpul sau...cate femei nu isi fac operatie de marire a sanilor??cati barbati nu isi fac operatie de micsorare a nasului??Sincera sa fiu,daca as avea complexe legate de o anumita parte a corpului sau a fetei mele,nu as ezita sa imi fac operatie estetica!!! Cu totii tindem spre perfetiune.nu-i asa???Repet,cred in boala pe care a avut-o si cred in sinceritatea lui!!Insa,chiar sa nu fie asa ,noi nu avem dreptul sa il judecam..Cu totii gresim si nu cred ca ar trebui sa se arunce cu pietre in noi pentru asta..Sa incercam sa fim mai intelegatori,sa incercam sa acceptam ca nimeni nu este perfect si ca toti avem dreptul sa gresim. Cu totii ne bucuram sa auzim piesele lui,care sunt geniale...Sa-l apreciem pentru ce a fost ca artist..sa nu ne gandim la viata lui personala,care a fost a lui si numai a lui!!
Desert_Rose
Postat pe 5 Iulie 2009 06:12
problemele lui cu pielea au fost cauzate initial de rasism ,,din cauza conceptiilor unor oameni care judecau o persoana pentru culoarea pielii si nu pentru calitati sau talent ... el nu a vrut decat sa i fie apreciat talentul motiv pentru care a apelat la acele operatii pentru schimbarea pigmentului pielii , aici au aparut si complicatiile din cauza unui numar foarte mare de interventii asupra carora se revenea frecvent si nu cred ca este adevarat zvonul cu pedofilia .. era o vedeta .. normal ca o gramada de persoane il urau pentru succesul avut in cariera sa .. avea stilul lui apreciat de o gramada de suflete.. au vrut sa i strice reputatia cu un astfel de scandal .. si .. un sfat pentru cei care il vorbesc de rau sa se priveasca in oglinda si sa se intrebe cat de perfecti si de corecti sunt ei .. ca sa si permita sa arunce cu noroi in oameni precum a fost M.J. Nimeni nu ar fi trebuit sa l judece dupa aparente si dupa articole ale unor ziaristi spurcati . macar acum ca nu mai e ... sa se abtina...
catasilori
Postat pe 5 Iulie 2009 06:45
MICHAEL JACKSON......THE BEST...THE NUMBER ONE...THX FOR THE MOMENT WHEN I LISTEN YOUR SONGS AND I FIND THE PEACE....THE FOR ALL TEH MOMENTS WHEN I DANCE...WHEN I WAS HAPPYE FIND MY IN THE WORDS OF YOUR SONGS ...CINE SUNTEM NOI SA TE JUDECAM..CAND PE RITMURILE TALE MULTI AU SIMTIT CA TRAIESC....U WILL BE ALWAYS MICHAEL JACKSON THE BEST AND NEVER ALONE...SI SUNT CONVINSA MICHAEL NU A FOST UN PEDOFIL....SI PANA LA URMA TOTI NE-AM OPERA SI NE-AM FACE FEL DE FEL DE OPERATII..DE CE NU NE JUDECAM SI PE NOI...UN EXEMPLU FEMEILE..CARE AU INTERVENTII......IL JUDECAM PE MICHAEL?????WHY?????UITA-TI-VA LA ULTIMUL VIDEO AL SAU DE LA REPETII SA VEDETI CAT SUFLET PUNEA IN TOT CEEA CE FACEA..NU MERITA NIMIC DIN TOATE ACUZELE CARE I SE ADUC SI CU TOATE ASTEA UNDE MA DUC IN MALL...CLUB...UNDE MA UIT ..TV...ASCULT RADIO ...E MICHAEL JACKSON IL AUZI PESTE TOT..DOVADA CA LUMEA LA IUBIT...IL IUBESTE..LA ASCULTAT SI IL VA ASCULTA..R.I.P MICHAEL JACKSON
simomyk
Postat pe 5 Iulie 2009 07:33
Ai dreptate, Michael chiar are acea compoziþie "Man In The Mirror", el cel putin a avut tendinta de a se uita in oglinda.
Dragii mei, unii dintre voi sunteti rupti total de realitate!
Fit atenti la toti ceilalti artisti contemporani lui Michael ºi veti vedea ca toti sunt influentati de arta ºi talentul lui, atat in muzica cat si in dans si chiar in videoclipuri.

Eu si generatia mea am crescut cu el si cu muzica lui ºi cred ca ne-a influentat mult modul de gandire, ne-a umanizat ºi ne-a determinat sa ne revoltam impotriva sistemului comunist.

Inainte de revolutie ne luptam sa gasim posturi de radio la care sa ascultam muzica lui, inchiriam aparate video ºi casete cu videoclipurile lui ºi le vedeam noaptea in dosul perdelelor, ca sa nu ne vada cineva din strada deoarece nu aveam voie, tot ce era occidental era rau si impotriva sistemului.
Nu exista petrecere fara Michael.
A ramas un gol in viata noastra, putini mai sunt artisti adevarati acum!
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

misteva
Postat pe 5 Iulie 2009 07:36
Nici nu imi venea sa las vreun mesaj la acest topic dupa ce am vazut cum niste "atotstiutori" si "oameni de toata lauda" prefera sa acuze un om ca Michael Jackson. Care este problema voastra referitoare la operatiile lui nu stiu. Ce importanta are motivul pentru care le-a facut? Este strict alegerea si dreptul lui. Iar despre acel scandal cu copiii... Mey oamenilor, ce fel de fiinte sunteti voi, daca preferati sa acuzati pe cineva fara o dovada adevarata? Voi daca ati avea o problema de genul asta nu ati dori o judecata corecta in care sa fie prezente dovezi concludente? Este mai comod pentru voi sa vorbiti atat de rau de un om ca Michael Jackson, care mai degraba a fost un copil inocent care nu si-a trait copilaria si care a fost folosit si de catre apropriatii sai si de catre dusmani pentru a face bani. RUSINE!
georgia600
Postat pe 5 Iulie 2009 07:45
mai si eu eram intre si intre ( legat de vitiligo) dar am vazut un interviu cu oprah in 1993 unde el spune ca boala s-a facut vizibila undeva inainte de "thriller" si apoi printr-o coincidenta am vazut un documentar cu el in care erau si niste imagini de la repetitiile ptr videoclipul thriller si cu greu dar chiar se vad niste pete albe pe fata destul de maricele ---logica mea a fost : fiind repetitii nu era nevoie de machiaj

oricum e unic si nu va fi altul ca el
CMBSTPMN
Postat pe 5 Iulie 2009 08:02
draga lil devil...GET A LIFE! apreciez foarte mult muzica acestui mare cantaret si cred ca doar acest aspect ar trebui sa ne intereseze. ce sens au atatea discutii pe niste teme de care chiar nu aveti habar??? supozitii...supozitii...supozitii....altceva chiar nu aveti de facut?

Postat pe 5 Iulie 2009 08:17
Nu conteaza ce a avut sau cum a vrut sa fie,pt ca fiecare face ce vrea conteaza ce a transmis el pe scena,ce transmite MJ.Alb sau negru tot regele muzicii pop era
oanna_boca
Postat pe 5 Iulie 2009 08:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa ne dam cu parerea despre taranii care opresc la stop cu muzica la maxx:) 90 De la: nico_dana2006 1 Iunie 2009 20:01
Scoala de Vara Boem Club 2015 1 De la: kudika_970539 13 Iunie 2015 20:35
Concert Guns n ROses 3 De la: Metal_spell 26 Decembrie 2009 00:47
IN PREMIERA LA IASI!!! 1 De la: TangoFeliz 18 Mai 2010 22:32
Va place Gheorghe Zamfir? 9 De la: _dulcik_ 15 Februarie 2009 22:10