Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: Diannnnnnna, la data 2009-07-05 10:41:42
De la: adinutza_sweet92, la data 2009-07-05 10:23:54Deci,sa va dau si eu cateva informatiii poate asa o sa va lamuriti:D
1. MJ suferea de Vitiligo.La inceput a folosit machiaj pt a acoperii petele,iar mai tarziu cand s-a agravat a folosit un procedeu chimic:depigmentarea.
2.Singurele operatii pe care si le-a facut au fost la nas si atat.Tatal lui nu ii spunea caeste un negru urat cu nasul borcanat-doar ca are nasul borcanat si ca este imposibil sa-l fii mostenit pe el si ca toate trasaturile urate le are din partea familiei mamei sale.
3.Iubea copii.Nu era pedofil.Pur si simplu ii iubea mult prea mult si oamenii au interpretat gresit.
4.Este cunoscut faptul ca oamenii din rasa neagra vin in toate nuantele de la cele mai dechise pana la negru.Asa se explica si faptul ca Prince este aproape alb desi mama lui era afro-americana.

Veninosii trebuie sa scuipe venin! E asa cum simt nevoia sa se hraneasca! Stigmatizeaza o persoana fara ca macar sa fie interesati safaca ei insisi cercetari! Eu in locul vostru i-as ignora nu as mai incerca sa explic nimic pt ca oamenii astia nu merita nici un fel de atentie. Nici macar ca o critica, ce sa mai zic de explicatii!!

Nici unul din astia care isi dau cu parerea nu au fost traumatizati de tata, tratati cu raceala, nu le-a fost luata copilaria de la 5 ani ca mai apoi la 9 sa ajunga, tot din dorinta tatalui sa cante in cluburi de striptease!!!! Comportamentul tatalui cu mama lui michael j a ramas ferit de ochii p[resei dar in g-ral acesti oameni isi trateaza rau si sotiile, inclusiv le silesc sa aiba contacte sexuale. Si nu stiu cum iti poate veni sa mai faci dragoste sau sa iubesti un om care vezi ca iti distruge copii. E si normal ca MJ nu si-a dorit sa aiba contacte sexuale si ca a cautat sa vada in lumea asta curatenie, puritate ceea ce in adulti nu se gaseste, pt ca adultul se crede cu atat mai capabil cu cat poate fi mai mizer, cu cat epateaza mai mult! El nu a a vut prieteni in copilarie, el muncea si suferea! Si singura lui bucurie, lumea in care evada, erau desenele pe care le urmarea si asa se explica multe. Niste nenorociti aia santeti! Plini de venin! Sa vad cati dintre voi si-ar fi pastrat calitatea sufletului dupa atatea tragedii!! Pt ac el in loc sa devina mai rau, a suferit si a iertat! Aceea este calitate umana! Un termen de care voi sunteti si veti fi f straini!!! Pt ca sufletul si mintea voastra murdara atat va lasa sa vedeti!
Diannnnnnna
Postat pe 5 Iulie 2009 10:52
De la: oanna_boca, la data 2009-07-05 08:30:50michael jackson sa lansat ca negru si albumul thriler a facut inregistrari record.Asa ca stati in banca voastra....cu toate acuzatiile.Ce ma intereseaza pe mine ca e gay de ex...conteaza ce transmite.Cred ca unii de aici sufera de invidie acuta sau rasism

nu este gay, este doar traumatizat psihic de ceea ce a trait, de ceea ce a vazut in familie si nu numai. si mai ales varsta la care a vazut!
Diannnnnnna
Postat pe 5 Iulie 2009 10:53
Am intrat si eu p forum acu si am citit cometariile d aici. Sincer mi s pare ffff funny c s-a scris pana acu. Atatea certuri si atatea jigniri pt c?
Nimeni nu l-a urmarit 24/7 p Michael si nimeni nu stie sigur 100% c s-a intamplat cu el. Toate discutiile d aici au ca baza c s-a spus prin media + interpretari personale.
Dk si-a facut operatii... dk a fost pedofil... dk erau sau nu copii lui.... Chiar conteaza? Oricum ar fi fost nimeni nu-l vede p MJ ca p omul MJ ci ca p artistul MJ. Sa zicem k si-a facut operatii, k era pedofil... k a facut o multime d tampenii... asa si? A influentat asta talentul lui? L-au determinat lucrurile astea sa fie un artist mai d exceptie? Va place mai mult dk a fost asa sau asa? Sincer nu cred.
Pt fani a fost si ramane tot MJ - artistul grozav d p scena. Pt ceilalti a fost si va ramane un alt artist in istorie.
Orice ar spune oricine despre el.... chiar nu conteaza... nu-i schimba valoarea... nu-i schimba talentul si in nici un caz nu schimba cine a fost MJ.
Si oricum... nu cred k cei care au scris aici sunt fani adevarati. Pt fanii adevarati o discutie p forum e ceva pueril si inutil... la fel ca o cearta la piata. Fanii adevarati il sustin si il plang in sufletul lor si-l pastreaza in amintire asa cum a fost, nu asa cum spun emisiunile care au nevoie d audienta si nu s jignesc p forumuri incercand sa dovedeask c bine il cunosc ei p MJ. Si chiar dk ar fi facut toate lucrurile rele p care le-a facut... pt fani sunt lipsite d importanta. Pt ei conteaza valoarea lui nu actiunile lui.
Toata chestia asta cu apararea/acuzarea lui MJ arata exact ca o cearta intre babe care au auzit un zvon si fiecare sare sa-si spuna parerea.
D c nu a-ti facut ceva pt el cat timp era in viata.... sa-l ajutati sa nu mai aibe atatea datorii si sa duk o viata mai linistita? Il aparati acu cand stiti k nu mai are nimeni nici o oportunitate d a va pune sa si faceti ceva(k doar dupa razboi multi viteji s arata). Il acuzati acu d park i-ar diminua valoarea c spuneti voi.
Hai k mai sunt personalitati care au murit si care or sa mai moara... have fun dezbatand cat d buni sau d rai au fost lor.
Peste 20ani o sa auzim melodiile lui MJ si nu viata lui MJ. Si tot c s-a spus despre el va fi =0.

cristina_beldiman
Postat pe 5 Iulie 2009 10:54
De la: Kathara, la data 2009-06-29 16:50:05Vitiligo nu iti face pielea asa, intreaba orice doctor.

Adev e ca am si eu o prietena care are Vitiligo si nu se decoloreaza pilea asa uniform...ci partial,sub forma de pete!!Poate a avut Vitiligo dar cred ca si a decolorat si pielea cu procedee chimice!!Dar ce conteaza toate astea,ce imp au....d c sa l judecam ??Pt noi a afost un artist complet,un show man....numai cea facut pe plan prof ar treb sa conteze!Eu din interv urmarite la tv si pe net,mi am dat seama ca era un om bun,un suflet maree...un suflet de copil...insa putin dezechilibrat emotional dat tatalui sau,dat copilariei nefericite! I LUV MICHAEL>>>R>I>P
kudika023403
Postat pe 5 Iulie 2009 10:58
lil devil are dreptate.Nu va mai luati atata da Michael.A fost unul dintre cei mai buni,a avut succes si o gramada de fani.Din cauza tatalui sau a devenit obsedat de copilarie si de fatza sa.Nu a abuzat de copii pentru ca el iubea copiii nu le vroia in nici un caz raul,l-au acuzat doar sa scoata bani de pe el.Indiferent de ce boala suferea sau ce operatii si-a facut,a fost un geniu al muzicii si va ramane asa si dupa moartea lui.Asa ca decat sa va luati de el si sa vorbiti prostii,mai bine gasiti-va alta ocupati si comentati despre manelistii tampiti de la noi care nu vor ajunge niciodata un Michael Jackson.;)
athy
Postat pe 5 Iulie 2009 11:00
De la: athy, la data 2009-07-05 11:00:37lil devil are dreptate.Nu va mai luati atata da Michael.A fost unul dintre cei mai buni,a avut succes si o gramada de fani.Din cauza tatalui sau a devenit obsedat de copilarie si de fatza sa.Nu a abuzat de copii pentru ca el iubea copiii nu le vroia in nici un caz raul,l-au acuzat doar sa scoata bani de pe el.Indiferent de ce boala suferea sau ce operatii si-a facut,a fost un geniu al muzicii si va ramane asa si dupa moartea lui.Asa ca decat sa va luati de el si sa vorbiti prostii,mai bine gasiti-va alta ocupati si comentati despre manelistii tampiti de la noi care nu vor ajunge niciodata un Michael Jackson.;)

de unde stii???
monaq
Postat pe 5 Iulie 2009 11:03
...eu nu am crescut cu muzica lui MJ si nu ma pot declara un fan inrait,dar nici nu imi pot permite sa ii intinez memoria,cum fac altii. Si daca v-ati uitat la cateva filmulete pe youtube, poate ati obs k el kiar avea o problema,indiferent d ce spun gurile rele...
lentzysor_2005
Postat pe 5 Iulie 2009 11:06
si ce treaba are boala ta cu vitiligo? chiar te incapatanezi sa-l judeci p michael jackson. u daca ai fi fost in locul lui la cate speculatii au fost probabil ca suportai foarte greu si te lasai in ispita viciilor, de orice natura ar fi ele.Sincer, mi se pare o munca in zadar ceea ce faci, incerci sa ne convingi pe noi defaptul ca michael era impotriva rasei lui si`si dorea depigmentarea din conceptii rasiale...inainte de a vehicula tot felul de chestii mai mult sau mai putin adevarate, probabil doar presupuneri, incearca sa citesti si sa te documentezi !
aia_miCa
Postat pe 5 Iulie 2009 11:16
De ce va mai bateti capul cu trecutul lui MJ?Ce ne intereseaza pe noi viata lui intima?
Important este ca a fost un MEGASTAR si va fi.Eu sincer as fi preferat sa-si insceneze moartea ca sa poata fi fericit macar la batranete.Eu as propune sa lasam totul ingropat, deoarece nu vom afla adevarul despre el.Consider ca NU E CORECT SA FACEM ATATA VORBARIE pe seama lui.Sunteti de acord sa inchidem ac subiect?Cred ca ar fi cel mai indicat lucru in semn de recunostiinta pt tot ceea ce a facut in viata lui.Merita respectu nostru.
alexia24
Postat pe 5 Iulie 2009 11:17
Copiii lui pot fi albi deoarece mama este alba. Ai atatea exemple in tara.
Oricum nu asta conteaza si n-ar trebuie sa f..a grija pe nimeni.Idee e ca a fost si este inegalabil iar unii acum il apreciaza.Cat a fost in viata a fost acuzat de toate aberatiile.Si app nu era homosexual! A avut atatea povesti de dragoste cu femei celebre iar daca un handicapat spune ca a vazut barbati intrand la el in casa nu insemana ca se culca cu ei.Eu daca ma intalnes cu femei cu lucram noaptea ca treb sa terminam urgent un proiect nu inseamna altceva.America aluat-o razna se scot povesti uimitoare dupa moartea lui.O femeie afiorma ca e sotia lui Michael si binaintea concertelor.S-a aineintele are pretentii la copii si avere.Altii au scris ca a facut operatie la nas cu doua zile inainte de moarte-PRAF SUNT se vede clar ca nu are niciun bandaj si nu putea face asta S-a scris si ca la autopsie s-a constata ca u avea urechi-iar s-a vazzut in filmulet ca avea si urechi.Si chiar cemai conteaza ce avea si ce nu ? A avut o copilarie nefericita si-a cantat-o "Where is my chilhoord?", a incercat sa faca ceva si sa schimbe ce se putea.Nu a fost acuzat , a fost achitat si daca se analizeaza bine se poate observa ca acuzatiile au venit in anumite momente, dupa mult timp si au avut un scop material. Greseala lui a fost ca s-a izolat de lume, nu ai cum sa faci asta cand traiesti in ea.Ramane cel mai mare cantaret, dansator, show-man.
A fost un mare talent muzical, un mare show-man, inegalabil, cu videoclipuri unice, cu coregrafii unice, pasi de dans inovatori si VERSURI care sunt si vor fi actuale .

tmcriss
Postat pe 5 Iulie 2009 11:17
am vrut sa scriu "O femeie afirma ca e sotia lui Michael si bineintele are pretentii la copii si avere.Altii au scris ca a facut operatie la nas cu doua zile inainte de moarte-PRAF SUNT se vede clar ca nu are niciun bandaj si nu putea face asta inaintea concertelor.
Si imi cer scuze de scris , am o noua tastatura si nu m-am obisnuit cu ea.

tmcriss
Postat pe 5 Iulie 2009 11:22
stiu pentru ca mi-a placut muzica lui,tatal meu si verisoara mea au fost fani si stiu destule despre el.Orice si-ar fi facut a fost un mare om iar cand o sa ajungeti ca el atunci puteti sa-l comentati,pana atunci lasati-l sa se odihneasca in pace.
athy
Postat pe 5 Iulie 2009 11:25
nu am urmarit chiar tot topicul..Ma uimesc toate mizeriile astea scrise despre el.. si la ele a contribuit si presa.. nu inteleg de ce este amestecata viata personala cu ceea ce a realizat michael pe scena.. anyway.. acum cateva zile am gasit un reportaj ...
ce ziaristi ma.. ... si eu care credeam ca doar la noi se umbla cu elodii si chichitze.. astia ar face orice ptr bani
trabantzel
Postat pe 5 Iulie 2009 11:27
De la: trabantzel, la data 2009-07-05 11:27:33nu am urmarit chiar tot topicul..Ma uimesc toate mizeriile astea scrise despre el.. si la ele a contribuit si presa.. nu inteleg de ce este amestecata viata personala cu ceea ce a realizat michael pe scena.. anyway.. acum cateva zile am gasit un reportaj ...
ce ziaristi ma.. ... si eu care credeam ca doar la noi se umbla cu elodii si chichitze.. astia ar face orice ptr bani

http://www.theonion.com/content/node/30940
trabantzel
Postat pe 5 Iulie 2009 11:28
Sunt de acord cu tine. Probabil ca frustrarea ei este singurul argument. Faptul ca esti numa impotriva il dezavantajeaza...
aia_miCa
Postat pe 5 Iulie 2009 11:31
Michael a fost mereu mandru de cine era, a apelat la operatii din cauz bolii de care suferea. Si cred ca oricine ar fi facut acelasi lucru. Nu ar fi fost in stare sa faca rau unui copil, el insusi a fost un copil toata viata pentru ca nu a avut parte de o copilarie din cauza tatalui sau care pe langa faptul ca radea mereu de el il si batea. Nu stiu daca stiti interviul in care Michael zicea ca uneori o auzea pe mama sa zicand sa-l lase in pace, sa nu-l mai bata ca-l omoara si nu stiu nici daca ati auzit interviul cu tatal lui in care reporterul i-a spus ca toata lumea e cuprinsa de o tristete enorma din cauza mortii lui Michael, iar tatal lui i-a raspuns cu "asa si? da suntem tristi, asta e". Pe langa faptul ca a fost "The King Of Pop", Michael a fost si un mare om, a facut atat de multe pentru copii si nu numai cat n-am facut noi toti la un loc. Cei care nu sunt fani si cred toate prostiile pe care le scrie presa despre el ar fi bine sa aiba macar bunul simt si sa-l lase sa se odihneasca in pace.
RIP Michael! We'll never forget you!
FCD
Postat pe 5 Iulie 2009 11:42
Am reusit sa citesc decat 2 pagini din cele 21 scrise pe topicul asta si deja m-am speriat. Ma minuneaza rasa umana, ma minuneaza prostiile si ce poate debita mintea unora . Atatea intrebari si pt ce? Pt a va simti bagati in seama, vi se pare ca aveti un cuvant de spus, o parere interesanta si va dati cu subsemnatul pe forum.
Si daca el a vrut sa fie alb, si daca a facut 100 de operatii estetice pt ca nu-i placea cum arata, si daca copiii lui sunt "verzi", si daca nu-s copiii lui... Michael Jackson ramane un artist, ultimul artist cu concerte spectaculoase, cu o muzica frumoasa, cu videoclipuri frumoase care sunt mici filmulete si din care poti intelege ceva. Un foarte bun dansator, coregraf, un "one man show". Si acum daca ma uit la concertele lui mi se ridica parul si mi se furnica pielea.
Fiecare om are dreptul la viata personala, viata persoanla pe care voi, ca si presa, o interpretati asa cum vreti si va permiteti sa o comentati. Cand MJ va spunea sa nu mai taiati copacii voi va stergeati la nas cu batistuta si va permiteti sa-i comentati viata.
Michael Jackson nu a murit ci doar inima lui nu mai bate. Michael inca mai traieste... in oamenii care inca il asculta, in amintirile celor care au trait, au copilarit, au dansat si s-au distrat ascultand melodiile lui. Pentru acesti oameni putin conteaza daca avea sau nu o boala care-i depigmenta pielea, daca sunt sau nu copiii lui.
In ziua in care lui Michael i s-a oprit inima s-au blocat motoarele de cautare, yahoo news a avut cele mai multe vizite (mai multe decat atunci cand a iesit Obama presedinte), la tv in toata lumea se vorbea despre MJ. Oameni de pe tot globul au iesit in strada aprinzand o lumanare pentru el, si voi, niste forumisti, spune-ti perle si dezbateti un subiect de parca vb despre prietenul/prietena voastra.
Nu ma "curioziteaza" cate operatii a facut si cate procese a avut si nu ar trebui sa va intereseze nici pe voi. Michael Jackson ramane "regele" indiferent de parerile voastre, de acuzatiile voastre.
Daca nu va place nu-l ascultati si dati drumu' la radio unde veti auzi muuulte "hit-uri" 2009 extraordinar de frumoase dar lasati`l pe Michael sa se odihneasca.
drax_me
Postat pe 5 Iulie 2009 11:43
MJ trebuia sa realizeze o reclama si atunci nu stiu din ce cauza i`a luat foc parul. fiindu`i afectat si scalpul...d`asta purta peruca:).
aia_miCa
Postat pe 5 Iulie 2009 11:43
Sincer nu am nimic cu Michael dar nici nu ma omor dupa el, daca si-a facut sau nu operatie e problema lui, daca a avut sau nu vitiligo este iar problema lui. Nu avem de unde sa stim ce sa intamplat exact. Si cum poti sa sustii ca tu nu crezi ca si-ar fi facut operatie....ca era mandru sa fie negru, cand a declarat ca tatal sau obisnuia sa isi bata joc de nasul sau si sa-l faca sa se simta prost. Azi de nas, maine de fata...si uite asa devine complexat, poate avea si boala aceea....si atunci normal ca s-a operat. Oricine ar face la fel. Asa ca nu inteleg de ce asa mare tam tam.
baby_buuu
Postat pe 5 Iulie 2009 11:47
Dragele mosului de fete cucuiete de ce naiba sa porciti in ultimul hal?
luati va dupa certitudini .....aveti putintica rabdare si daca ati fii ascultat interviul lui Michael cu Oprah pana la capat vedeati ca a recunoscut ca are vitiligo si nu in ultimul rand ca e mandru ca e negru (afro-american)....
referitor la pedofilie si alte banarii de gen ....era sarac....si alte bla bla uri....inseamna ca ca .....ar trebui sa fim putin realisti si sa ne desprindem mintea pt cateva sec.dupa ce ne a influentat OTV si ne a spalat "creeru"(ma rog acolo unde e cazul....deoarece D-Zeu ne a dat tuturor minte numai ca....a cam uitat sa ne de a instructiuni de folosire).....
revenind......... pt un barbat care avea milioane de fani si fane bani si glorie....sa fie si pedofil....ar fii prea mult...
avem noi niste exemplare de prapaditi de francezi care vin la noi in tara si .....au cati copii vor pe niste bani de nimica toata.....la banii pe care ii avea MJ se gaseau tipi care sa i procure copii pt "pohtele"lui....si nu afla nici dracu....eu consider ca.....in momentul in care esti prea "bun"de fapt esti prea prost si normal ca se va gasi cineva care s a profite de pe urma ta si grav......
ca ar fii sarac.....ce bancuri bune.....era suficient sa iasa pe o scena si sa taca dracu din gura fanii ar fii tipat si ar fii rupt casa de bilete numai sa l vada .....
ce s a mai vorbim daca se "chinuia " sa danseze...sau poate sa cante
nu s fan dar parafrazand pe un user ce posta mai devreme.....ce realizari a avut nu prea poate sa l egaleze cineva si nu in ultimul rand trebuie sa recunosti meritele oricarui om
eu si generatia mea am ascultat rock la greu dar la chefuri muzica lui da "tonul"......de manele nici nu era vorba sau de pseudo-"poponara" gen albatros etc.n avea ce cauta azi.....traiasca toti prostii si proastele "stie" sa cante......ma rog au tupeul asta....
apropo nu va mai injurati ca la usa cortului ca nu sunteti olteni...(de ai mei )
parerea mea si a multor altora nu a fost un filantrop mai mare decat MJ, (a nu se confunda cu MInisterul de Justitie ) un ambasador o persoana controversata si o "mare vaca" de muls pt.toti cei din jur...
odihneasca se in pace
si macar ....o sugestia as mai da.....
incercati sa va documentati inainte de a deschide gura si sa dai cu parerea ca niste tatze ce fac din þânþar.....ditamai.....balena albastrã(aici dau eu o mana de ajutor.....e cel mai mare animal al planetei)
romantyc999
Postat pe 5 Iulie 2009 11:56
De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:48:17Ok, atunci de ce copii lui sunt albi iar nimeni din familia lui mare nu are problema asta?

femeia cu care era casatorit era alba. Se casatorise cu ea doar pt imagine. Copiii pe care i-a nascut ea sunt facuti atrificial, prin procesul de "insamantare artificiala" si nu de la el, ci de la un alt barbat ..tot alb
El isi dorea foarte mult sa aibe copii
arhanghel
Postat pe 5 Iulie 2009 11:56
NENOROCITILOR....VOI L-ATI OMORAT PE M.J. CU IGNORANTA VOASTRA. EL A AVUT VITILIGO. SI EU AM VITILIGO. SE EXTINE PANA LA A ACOPERI 100% DIN CULOAREA PIELII. EL ESTE UN ZEU. SI NU SPUN ASTA PENTRU MUZICA LUI CI CA PERSOANA. A IUBIT DREPTETEA, NON-VIOLENTA. TREBUIE SANCTIFICAT.
babyblue9933399
Postat pe 5 Iulie 2009 11:57
Am inceput sa citesc topicu' mai devreme. A fost deschis cu un scop: sa se lamureasca o problema. Buuun....s-a lamurit problema? Evident ca nu. Noi stam in fata calculatorului si ne contrazicem nestiind niciuna dintre noi adevarul. Poate nu il vom stii niciodata. A avut sau nu vitiligo? Hmm...nu stiu...poate ca da poate ca nu. Intr-un interviu Michael a recunoscut ca tatal lui il batea, la fel ca si pe fratii lui, la repetitii cand gresea cate un pas din coregrafie sau mai stiu eu ce dar nu a spus nimic de injurii la adresa lui. Voi aveti vreo dovada?
Sunt sau nu copii lui? In acelasi interviu Michael a spus ca Debbie i-a daruit copii pt k a vazut cat de mult isi doreste copii, dar nu a mentionat daca sunt ai lui :-? Despre ultimul copil a spus intr-adevar ca s-a nascut dintr-o mama surogat.
A fost sau nu pedofil? Imi aduc vag aminte acum cativa ani ca a fost judecat. Era peste tot la televizor. Fanii se adunasera cu sutele in fata tribunalului. A fost judecat si a fost gasit nevinovat pe 13 iunie 2005. Daca tribunalul l-a gasit nevinovat nu ar trebui sa il judecam si noi...nu? :)

Ceea ce vreau eu sa subliniez este ca adevarul nu va iesi in curand la suprafata. Poate nu o sa aflam niciodata toate chestiile astea. Dar sincer...trebuie sa respectam artistul Michael Jackson caci asa cum a fost el a avut succes si ne-a lasat "mostenire" muzica lui. Si daca nu v-a placut muzica lui, atunci ar trebui respectat pentru faptul ca era in stare sa faca o coregrafie asa cum facea el (doar e faimoasa...) si canta in acelasi timp...pe tot parcursul spectacolului/concertului. Nu sunt o fana a lui Michael, dar fac muzica si stiu cata munca se depune pentru a pune in scena un spectacol.
Ada666
Postat pe 5 Iulie 2009 12:00
De la: babyblue9933399, la data 2009-07-05 11:57:46NENOROCITILOR....VOI L-ATI OMORAT PE M.J. CU IGNORANTA VOASTRA. EL A AVUT VITILIGO. SI EU AM VITILIGO. SE EXTINE PANA LA A ACOPERI 100% DIN CULOAREA PIELII. EL ESTE UN ZEU. SI NU SPUN ASTA PENTRU MUZICA LUI CI CA PERSOANA. A IUBIT DREPTETEA, NON-VIOLENTA. TREBUIE SANCTIFICAT.

cu cine te certi draga???
monaq
Postat pe 5 Iulie 2009 12:01
Sunt atat de multe lucruri despre el pe care nu avem de unde sa le aflam vreodata.nu le stie nimeni nici macar familia.numai el poate sti ce a fost in sufletul lui si cum a fost de chinuit.cert este ca toate i s-au tras inca din copilarie de la un tata atat de nebun si tampit care nu a stiut niciodata sa-si aprecieze copilul.chiar si dupa moartea acestuia acest parinte daca i se poate spune asa pare destul de linistit chiar se amuza dupa cum toata lumea a observat.toata familia vaneaza averea starului si profita dupa moartea acestuia asa cum au profitat si in viata.cat despre abuzuri sexuale asupra minorilor nu cred nimic.michael a dat o declaratie in care spunea ca mamele isi aduc copii la el in schimbul unor sume de bani considerabila ca sa-i tina acestuia companie caci pana in final si el era un adult cu suflet de copil.la averea pe care o avea normal ca un scandal le aducea acelor mame ffffffffffff multi bani.regret nespus moartea artistului am crescut pe muzica lui si am fost fan michael.pana la urma iata ca muzica e tot ce ne ramane.nu cred ca cineva vreodata va mai ajunge la performanta lui.
eu_pisika
Postat pe 5 Iulie 2009 12:01
Atat de multe pagini cu referire la Michael Jackson, dintre care, majoritatea, nu au facut decat sa-i intineze memoria...Pacat! Ma asteptam sa gasesc un topic in care sa fie scrise ganduri frumoase despre el si despre muzica lui (nu atat de multe incercari de a afla un presupus adevar). S-ar parea ca viata lui personala a suscitat interesul publicului mai mult decat ceea ce a incercat sa faca prin versurile sale. Sa transforme lumea intr-un loc mai bun; sau macar sa-i faca pe oameni constienti de o autodistrugere, la care ei primesc premiul Nobel.

Un simplu "RIP", ar fi fost de ajuns. Cu siguranta, nu va fi uitat!
Ars longa, vita brevis!
CataLinoi
Postat pe 5 Iulie 2009 12:02
"În 1979, Michael ºi-a fracturat nasul în timp ce repeta o coregrafie complexã. Operaþia de rinoplastie ulterioarã nu a fost o reuºitã, Michael având dificultãþi respiratorii, fapt care i-a afectat cariera. Interpretul a fost îndrumat la Dr. Steven Hoefflin, care i-a fãcut cea de-a doua rinoplastie.
Deºi a fost acuzat de pedofilie în 1993, ancheta penalã a fost închisã din cauza lipsei de dovezi, Michael Jackson nefiind pus sub urmãrire penalã.
În 2005, Michael Jackson a fost judecat ºi gãsit nevinovat de încã o acuzaþie de abuz sexual."

Cei care l acuza o fac din rautate, din invidie. Nu vad de ce se leaga lumea de viata lui personala?!El a fost un geniu al muzicii si a cantat pentru fanii lui. Geniile nu sunt intelese niciodata pentru ca nu e capabila mintea comuna unama sa inteleaga!!!
Cat despre viata lui personala il priveste direct. Ce ar fi sa se lege lumea de noi, de fiecare n parte, de felul cum ne imbracam, de felul cum vbim etc ?!
Fiecare e unic si are dreptul sa fie cum vrea!
Ne legam de operatiile lui?! Cu ce ne au afectat pe noi ? de ce nu vbim de cele care si pun silicoane n sani sau buze sau cei care si fac operatii de schimbare de sex? Ne deranjeaza cu ceva?
Traim intr o era in care sunt posibile operatiile estetice. Cine ii incrimineaza pe cei care apeleaza la asa ceva inseamna ca au mintea obosita si inadaptabila.

RIP Michael! Esti un geniu care va dainui cu muzica lui!
Drept dovada adunarile fanilor in memoria lui !!!
mela_simo
Postat pe 5 Iulie 2009 12:04
Vorbim vorbe si discutam discutii...
Mai bine ati spune amintiri frumoase care va leaga, intr-un fel sau altul, de muzica lui Michael.
A fost careva la concertul lui din RO? Sau poate la vreun concert din alta tara?
drax_me
Postat pe 5 Iulie 2009 12:10
mela_simo....ai subliniat foarte bine :).

Chiar daca dupa toate discutiile de pe topic inca va spuneti "ce bine ca a murit" atunci sunteti mai monstrii decat el. Nu te bucuri cand moare un om, orice ar fi facut in viata. Daca faci asta atunci tu este "neom". Nu avem dreptul sa il judecam pentru ca nu stim adevarul.
Ada666
Postat pe 5 Iulie 2009 12:12
Michael Jackson a recunoscut intr-un interviu ca nu si-a facut decat 2 operatii...la nas pentru a putea respira mai bine...asa ca nu stiu ce va tot stresati cu chestia asta. Sunt sigura ca a avut boala asta si in cel mai rau caz putea sa intervina in albirea pielii daca ramanea patat cum se ramane de obicei. Nu isi putea permite sa ramana asa...Trebuie sa-l intelegem si sa nu-l mai condamnam pentru absolut nimic. Din tot ce stiu si am vazut despre el, a fost un om extraordinar nu numai un cantaret deosebit.
kudika015383
Postat pe 5 Iulie 2009 12:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce nu imi vine?? 10 De la: freakbabe 18 Ianuarie 2010 23:52
Gothic metal ! :) 7 De la: Metal_spell 30 Mai 2010 17:50
SIR ELTON JOHN & BAND - World Tour 2010 LIVE 2 De la: Laura_Baldini 21 August 2010 15:08
rap-eri din Romania... 26 De la: Katte02 8 Octombrie 2015 19:22
Depeche mode 16 mai 1 De la: cornelia_bucur 23 Aprilie 2009 15:52