Mai multe
De la: shalimar0666, la data 2009-07-06 21:51:28exista....imi pare rau pt tine daca nu ai descoperit-o...habar n-ai cate chestii faine se discuta in baruri, mai ales dupa ce ai UN pahar la bord...sau poate stii da' nu mai tii minte...heh.... Se pot discuta lucruri faine daca ai o cultura de biblioteca. Daca nu ... poate despre tipurile de bere, habar n-am.
|
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 21:58 |
||
|---|---|---|
| Hmmm...atunci e clar ca nu ai incercat "cultura de bar"...pe bune, e excelenta...si nu iti trebuie cultura de biblioteca...poti discuta orice, stiri, filme, barfe, si totusi sa aiba un caracter de discutie intre oameni care stiu despre ce vorbesc...nu cred ca m-ai inteles, din moment ce nu ai experimentat...ah, si daca imi contesti cultura mea generala, iti pot trimite oricand un CV ca sa te convingi....iar daca nici CV-ul meu nu te convinge, profii mei de la scoala sunt sigura ca vor fi dispusi sa te ajute.... | ||
|
shalimar0666 Postat pe 6 Iulie 2009 22:03 |
||
De la: shalimar0666, la data 2009-07-06 22:03:39Hmmm...atunci e clar ca nu ai incercat "cultura de bar"...pe bune, e excelenta...si nu iti trebuie cultura de biblioteca...poti discuta orice, stiri, filme, barfe, si totusi sa aiba un caracter de discutie intre oameni care stiu despre ce vorbesc...nu cred ca m-ai inteles, din moment ce nu ai experimentat...ah, si daca imi contesti cultura mea generala, iti pot trimite oricand un CV ca sa te convingi....iar daca nici CV-ul meu nu te convinge, profii mei de la scoala sunt sigura ca vor fi dispusi sa te ajute.... Te rog, trimite-mi CV-ul sa ma conving. |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 22:07 |
||
|
PENTRU IRINUTZA20: -mi-am amintit ce vroiam sa-ti spun...de fapt acelasi lucru i l-am spus si mamei mele...Daca esti nedumerita de ce a venit MJ in '92 in Romania, pai atunci gandeste-te la asta: Romania, foarte multi ani de comunism, nu cred ca in timpul comunismului a mai venit vreun artist atat de celebru in intreaga lume precum MJ...pai oamenii aia aveau nevoie de o gura de aer proaspat...iar MJ era perfect ca sa le distragi atentia oamenilor de la problemele tarii, pentru ca erau probleme mari in '92...iar asta sa o stii de la mine, un viitor student la Stiinte politice: "pleaba" este intretinuta si iti este supusa si te va vota in continuare doar atunci cand ii aduci artisti mari, imensi, gigantici, cand o distrezi, cand o destinzi...uita-te nu mai departe de Imperiul Roman...gladiatorii, carele alegorice, spectacolele, pentru ce crezi ca erau?....pentru ca guvernatorii romani sa-si cheltuiasca banii?...nu...pentru ca poporul sa se distreze, pentru ca poporul sa te voteze in continuare....iar acelasi lucru s-a intamplat si in '92, care era, hai sa o recunoastem primul an de dupa haosul 'renasterii" poporului roman...pentru ca atat in '90 cat si in '91, lumea era debusolata, trebuiau facute legi noi, schimbat vocabularul roman ("tovarase") etc....ma intelegi? |
||
|
shalimar0666 Postat pe 6 Iulie 2009 22:11 |
||
| pe bune Kathara, chiar iti trebuie? | ||
|
shalimar0666 Postat pe 6 Iulie 2009 22:12 |
||
De la: shalimar0666, la data 2009-07-06 22:12:36pe bune Kathara, chiar iti trebuie? Te rog. |
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 22:16 |
||
| un e-mail te rog | ||
|
shalimar0666 Postat pe 6 Iulie 2009 22:20 |
||
De la: shalimar0666, la data 2009-07-06 22:20:39un e-mail te rog Genial ! |
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 22:25 |
||
|
Ok....uite o parte a CV-ului meu... Aptitudini �i competen�e personale: Limba matern�: Rom�na Citit Scris Vorbit Limba englez�: excelent, excelent, excelent Limba francez�: foarte bine, bine, bine Limba spaniol�: bine, bine, bine Limba italian�: bine, bine, bine Certificat de limba englez� CAE (Cambridge Advanced Examination) promovat cu nota C Aptitudini �i competen�e sociale: � cursuri de dans sportiv la Clubul Copiilor, T�rgu Mure� Aptitidini �i competen�e artistice: � Marele Premiu la concursul de teatru �Fascina�ia teatrului� T�rgu Mure�, 2009, �mpreun� cu trupa de teatru a Colegiului Na�ional �Unirea� T�rgu Mure� � Premiul al III-lea la concursul jude�ean geografic interliceal �Mari exploratori� T�rgu Mure�, 2009 � Premiul Men�iune la concursul de Limb� �i Literatur� Rom�n� �Cuvinte ce exprim� adev�rul� T�rgu Mure�, 2009, sec�iunea �Ecologia limbii rom�ne� � Premiul I la concursul de Limb� �i Literatur� Rom�n� �Cuvinte ce exprim� adev�rul� T�rgu Mure�, 2008, sec�iunea �Ecologia limbii rom�ne� � Premiul Men�iune la concursul �Rencontre des mots� T�rgu Mure�, 2008 � Prezent� cu poezii haiku �n microantologia de haiku �Din nou septembrie�- Casa de editur� �Mure�� 2005 � Premiul I la concursul de desene �i compuneri �Drepturile copilului� T�rgu Mure�, 2004 � Premiul I la concursul �Mo� Cr�ciun� 2004, organizat de Funda�ia Cultural� �Cezara Codru�a Marica� � Prezent� cu poezii haiku �n microantologia de haiku �Luna din lac� � Casa de editur� �Mure�� 2003 Aptitudini �i competen�e organizatorice: � Implicare �n preg�tirea trupei de teatru a Colegiului Na�ional �Unirea� T�rgu Mure� pentru participarea la concursul �Fascina�ia teatrului� T�rgu Mure�, 2009 � Implicare �n organizarea Zilelor Francofoniei la Colegiul Na�ional �Unirea� T�rgu Mure�, 2008 � Implicare �n organizarea Zilelor Francofoniei la Colegiul Na�ional �Unirea� T�rgu Mure�, 2007 Permis de conducere: � Permis de conducere, categoria B Alte aptitudini �i competen�e: Hobby-uri: lectura, arheologia, istoria, muzica, animalele, dansul Sporturi preferate: tenis, echita�ie, volei Sporturi practicate: tenis, dans sportiv, echita�ie Membr� a Asocia�iei Rom�no-Franceze �Dimanche� |
||
|
shalimar0666 Postat pe 6 Iulie 2009 22:26 |
||
|
Ok....uite o parte a CV-ului meu... Aptitudini �i competen�e personale: Limba matern�: Rom�na Citit Scris Vorbit Limba englez�: excelent, excelent, excelent Limba francez�: foarte bine, bine, bine Limba spaniol�: bine, bine, bine Limba italian�: bine, bine, bine Certificat de limba englez� CAE (Cambridge Advanced Examination) promovat cu nota C Aptitudini �i competen�e sociale: � cursuri de dans sportiv la Clubul Copiilor, T�rgu Mure� Aptitidini �i competen�e artistice: � Marele Premiu la concursul de teatru �Fascina�ia teatrului� T�rgu Mure�, 2009, �mpreun� cu trupa de teatru a Colegiului Na�ional �Unirea� T�rgu Mure� � Premiul al III-lea la concursul jude�ean geografic interliceal �Mari exploratori� T�rgu Mure�, 2009 � Premiul Men�iune la concursul de Limb� �i Literatur� Rom�n� �Cuvinte ce exprim� adev�rul� T�rgu Mure�, 2009, sec�iunea �Ecologia limbii rom�ne� � Premiul I la concursul de Limb� �i Literatur� Rom�n� �Cuvinte ce exprim� adev�rul� T�rgu Mure�, 2008, sec�iunea �Ecologia limbii rom�ne� � Premiul Men�iune la concursul �Rencontre des mots� T�rgu Mure�, 2008 � Prezent� cu poezii haiku �n microantologia de haiku �Din nou septembrie�- Casa de editur� �Mure�� 2005 � Premiul I la concursul de desene �i compuneri �Drepturile copilului� T�rgu Mure�, 2004 � Premiul I la concursul �Mo� Cr�ciun� 2004, organizat de Funda�ia Cultural� �Cezara Codru�a Marica� � Prezent� cu poezii haiku �n microantologia de haiku �Luna din lac� � Casa de editur� �Mure�� 2003 Aptitudini �i competen�e organizatorice: � Implicare �n preg�tirea trupei de teatru a Colegiului Na�ional �Unirea� T�rgu Mure� pentru participarea la concursul �Fascina�ia teatrului� T�rgu Mure�, 2009 � Implicare �n organizarea Zilelor Francofoniei la Colegiul Na�ional �Unirea� T�rgu Mure�, 2008 � Implicare �n organizarea Zilelor Francofoniei la Colegiul Na�ional �Unirea� T�rgu Mure�, 2007 Permis de conducere: � Permis de conducere, categoria B Alte aptitudini �i competen�e: Hobby-uri: lectura, arheologia, istoria, muzica, animalele, dansul Sporturi preferate: tenis, echita�ie, volei Sporturi practicate: tenis, dans sportiv, echita�ie Membr� a Asocia�iei Rom�no-Franceze �Dimanche� |
||
|
shalimar0666 Postat pe 6 Iulie 2009 22:26 |
||
WTF?....de ce s-a pus de doua ori?...well....asta este...noapte buna tuturor!....si un somn cat mai placut...si sa mai uitati de ranchiuna si certuri ca nu e bine pentru ten...
|
||
|
shalimar0666 Postat pe 6 Iulie 2009 22:28 |
||
De la: shalimar0666, la data 2009-07-06 22:26:47Ok....uite o parte a CV-ului meu... C la CAE, slab, dom'le, slab. |
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 22:43 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-06 22:43:53De la: shalimar0666, la data 2009-07-06 22:26:47Ok....uite o parte a CV-ului meu... nu este slab deloc.chiar te felicit ca ai CAE.nu toti obtin acest certficat si indiferent de rezultat s-a depus munaca si efort si sunt singura ca are destule cunostintze de lb engleza. inceteaza sa te mai crezi desteapta......esti desteapta in domeniul tau........daca intram in alte domenii esti praf.....si oricand ti-o pot dovedii daca promiti ca nu mai folosesti google si alte motoare de cautare of course........ |
||
|
myeyes Postat pe 6 Iulie 2009 22:58 |
||
|
Singurul domeniu la care ma depasesti este (poate) chimia. Si da, C e slab, mai ales la CAE. Daca era CPE mai intelegeam. |
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 23:01 |
||
| si sa ma corectez .......''munca'' si ''sigura''..........greseli facute in graba !!!! | ||
|
myeyes Postat pe 6 Iulie 2009 23:01 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-06 23:01:23Singurul domeniu la care ma depasesti este (poate) chimia. important este ca a incercat si l-a luat!! si eu consider ca acest lucru reflecta anumite cunostinte! |
||
|
myeyes Postat pe 6 Iulie 2009 23:03 |
||
|
Depinde de criterii. Oricum, m-am convins cu cine am de-a face cand si-a pus Cv-ul aici.
|
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 23:05 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-06 23:01:23Singurul domeniu la care ma depasesti este (poate) chimia. vezi si nu ar fi corect din partea mea sa incep sa te invart prin toata chimia si sa corelez cu biologia si fizica, eventual te mai bag si prin genetica si sa incep apoi sa te jignesc si sa te fac proasta..........sau sa rad de tine! fiecare e bun in domeniul lui! nimeni nu e exceptional in toate! hai sa nu mai fim asa rai!!!!mai ales tu!! |
||
|
myeyes Postat pe 6 Iulie 2009 23:07 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 23:20:03Avand in vedere varsta pe care o are shalimar si numeroasele activitati in care a fost implicata (si culmea...care au avut ca rezultate numeroase premii intai) eu cred ca nota C la CAE este ok...la cat de "mult timp" avea sa invete pt CAE in putinul timp ramas intre dormit,mancat, facut toaleta, invatat pt examene, lucrari, teze,mers la scoala, la concursuri si la cursuri de dans, teatru si limbi straine...si...a...mai e si timpul dedicat vietii personale...ca de...are fata doar 18 ani. Bineinteles ca eu sunt singura care a observat penibilul de a-ti pune CV-ul pe un forum pentru a impresiona (pe cine, nu stiu). Aferim!
|
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 23:26 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:03:39Dar era obsedat. Se stie ca tatal lui il chunuia, ii zicea ca-i un negru urat cu nasul mare. De unde si obsesia pentru a fi alb, de unde si obsesia pentru operatii estetice. Era obsedat? De unde stii tu? Cine esti tu sa-l judeci astfel???????????????/ Acest topic este o greseala. Nici nu va dati seama ce gigant judecati!!!!!!!!!!! |
||
|
Artemise Postat pe 6 Iulie 2009 23:32 |
||
De la: Artemise, la data 2009-07-06 23:32:55De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:03:39Dar era obsedat. Se stie ca tatal lui il chunuia, ii zicea ca-i un negru urat cu nasul mare. De unde si obsesia pentru a fi alb, de unde si obsesia pentru operatii estetice. Las' tu ca l-am judecat pe Dumnezeu Tatal si inca nu m-a lovit fulgeru', cred ca scap teafara si de maical. |
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 23:34 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 23:27:17revenind la michael...am inteles ca s-a decalat ora inmormantarii lui MJ de la 10 a.m la 8 a.m (ora LA) respectiv de la 19 la 17 ora Bucurestiului. Cum adica de la 19 la 17?...cred ca era invers. Uite ce spune aici. http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/135894/Inmormantarea-lui-Michael-va-avea-loc-inaintea-ceremoniei-memoriale-publice.html dar nu stiu daca tot ce se spune in acest articol este adevarat..Chestia cu sicriul de aur...nu stiu daca e adevarata,iar in alta parte citisem ca familia lui a declarat ca nu au planuri sa-l mute la Neverland,iar aici scrie invers.. |
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 23:44 |
||
De la: Artemise, la data 2009-07-06 23:32:55De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:03:39Dar era obsedat. Se stie ca tatal lui il chunuia, ii zicea ca-i un negru urat cu nasul mare. De unde si obsesia pentru a fi alb, de unde si obsesia pentru operatii estetice. Nu e chiar o greseala. Am descopirit ca ,din fericire, sunt multe persoane care nu-l judeca si care ii poarta in suflet memoria . Topicul are rol informativ,pentru cei anti Michael. |
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 23:48 |
||
| ^ ce rol infomativ? Niste isteriece tipand, iaca informare. Arata ca fanii sunt sariti de pe fix. | ||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 23:51 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-06 23:51:10^ ce rol infomativ? Niste isteriece tipand, iaca informare. Arata ca fanii sunt sariti de pe fix. Pun pariu ca habar n-aveai ca Michael suferea de aceasta boala,pana sa scriu topicul asta. De fapt tu nici nu stiai ce este vitiligo... Este vorba de un star aici...care suferea de aceasta boala... Faptul ca alte pers. te-au "atacat" nu e problema mea...Stiu ele de ce au facut-o. http://www.youtube.com/watch?v=xvhwWDCV9Bo&feature=related..in cazul in care nu ai vazut. |
||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 00:02 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 23:56:25fetelor...voi credeti ca Dumnezeu si-ar putea IROSI fulgerele? mai un pic de rabdare, maine dimineata vor spune la stiri ,cred. ai vazut asta? http://www.youtube.com/watch?v=xvhwWDCV9Bo&feature=related |
||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 00:04 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 00:12:59De la: lil_devil, la data 2009-07-07 00:04:11De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 23:56:25fetelor...voi credeti ca Dumnezeu si-ar putea IROSI fulgerele? uite ce am mai gasit: Ultimul performanta pe scena a lui Mike cu doua zile inainte sa moara. Se observa ca e obosit. Miscarile lui nu mai sunt atat de energice,asa cum eram obisnuiti noi, dar se vede ca-si dadea silinta. http://www.youtube.com/watch?v=8c4DoQrnnos&feature=related |
||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 00:18 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 00:23:23De la: lil_devil, la data 2009-07-07 00:04:11De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 23:56:25fetelor...voi credeti ca Dumnezeu si-ar putea IROSI fulgerele? unde? nu mi-ai dat link-ul... |
||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 00:27 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 00:38:07De la: lil_devil, la data 2009-07-07 00:27:46De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 00:23:23De la: lil_devil, la data 2009-07-07 00:04:11De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 23:56:25fetelor...voi credeti ca Dumnezeu si-ar putea IROSI fulgerele? E al 2-lea dintre video-urile care le-am dat eu exemplu pe prima pagina cand am deschis topicul. Uita-te si pe primul link(video) care l-am postat .. Si vezi ca mai sus ti-am lasat acum cateva minute un video cu ultimul dans al lui Michael,cu doua zile inainte sa moara. |
||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 00:58 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-06 23:34:29De la: Artemise, la data 2009-07-06 23:32:55De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:03:39Dar era obsedat. Se stie ca tatal lui il chunuia, ii zicea ca-i un negru urat cu nasul mare. De unde si obsesia pentru a fi alb, de unde si obsesia pentru operatii estetice. Poate ar fi mai bine sa te judeci si pe tine din cand in cand. S-ar putea sa nu iti placa ce vezi. Nu cred ca Michael Jackson a fost inger sau demon. A fost om, cu toate slabiciunile si defectele umane. Nu pot sa ma pronunt daca a fost pedofil sau nu sau cate operatii estetice a facut. Pot doar sa il respect pe artistul Michael Jackson si sa apreciez munca pe care a lasat-o in urma. |
||
|
rosebud Postat pe 7 Iulie 2009 01:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Aici puteti castiga autografe de la acest artist!!! | 4 | De la: Metal_spell 27 Noiembrie 2009 18:58 |
| top melodii | 120 | De la: ionelaela 16 Septembrie 2009 00:07 |
| -----Muzica----- | 51 | De la: kudika_nikole 18 Mai 2013 19:21 |
|
|
||
| CUM SA PARI MEREU TANARA SI FRESH | 11 | De la: Dor_a 22 Iulie 2009 12:31 |
| Topul vostru personal "la zi"!Melodia zilei!' | 597 | De la: Simply_The_Best 15 Octombrie 2015 13:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.