Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

^ Atunci nu ai ce cauta pe topicul asta, aici se vorbeste despre altceva.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 09:18
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 23:43:56Daca i se pare cuiva o prostie sa fie pus pe net un cv...atunci majoritatea oamenilor care-si gasesc un job pe net ar trebui sa ramana someri...Dar merge prea departe...
Si mai mult....cand un lucru ti se pare penibil nu-ti doresti sa-l vezi...si mai ales nu INDEMNI sa ti se arate.
Ma intreb, evident e o intrebare retorica (pt ca se cunoaste deja raspunsul) , oare cine-i mai penibil?mai ales cand se vorbeste (din perspectiva unui "geniu....." desigur) despre un tanar in formare, proaspat iesit din perioada adolescentei?
"Numai eu am vazut cat e de penibil" sa razi de naivitatea unui copil (pana la urma, prin comparatie...) cand ai "senzatia" (falsa, de altfel) ca esti superior, foarte destept, cult si diplomat ca a vrut sa demonstreze ceea ce in fapt I S-A CERUT?
Pfff...
Stiti fetelor melodia aia "Devil in disguise" a lui Elvis?
E...atunci cele care stiu...isi dau seama la ce ma refer.
Vise frumoase...
Pupici

Da, da, e copil, naivitate ... pacat ca nu se gaseste de vanzare simtul ridicolului, unii au nevoie de muult, da' muuuult!

Oricum, don'soara superioara mie in toate planurile, poate esti si capabila de a face diferenta intre a trimite un CV unei firma angajatoare si a-l pune pe un forum penteu a demonsta ce desteapta esti.

ps. Astept si CV-ul tau.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 09:20
Ha?

Cand s-a facut trecerea la CV-uri? CV-uri de copii? Cum e aia? Ce scrie acolo? "Da bine cu lopatica"?
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 09:23
A! Si "are spirit de echipa, nu strica formele de nisip ale celorlati copii"?

(evident, nu am citit cum s-a ajuns aici, asa ca nu mi-o luati in nume de rau ... Sunt o superficiala, asta e )
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 09:25
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 09:23:23Ha?

Cand s-a facut trecerea la CV-uri? CV-uri de copii? Cum e aia? Ce scrie acolo? "Da bine cu lopatica"?

A luat C la CEA. Vezi ca e pe pagina anterioara.

Copilasul e major, da, deh' daca si maical era copil la 50 batuti de muchie, ce sa ziceam de o fata de 18 ani? Sugar, nene!
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 09:25
A! Io stiu, io stiu, io stiu... La "Devil in disguise" ma refer... Ador piesa aia.

Si ce naiba e CEA ala? Cu cinstitiul TOEFL ce aveti? Ala e "la piece de resistance"

Pe de alta parte, C e abia "nota de trecere", deci sa pui "excelent" la limba respectiva in CV e prea mult. Ori scoti "excelent" -ul, ori scoti "C"-ul din CV (fara intentia de a intra in polemica cu nimeni, zau!)

In rest, va doresc distractie placuta...
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 09:39
se da pe mtv des un videoclip de-al lui michael jackson foarte trist si lent in care apar negri si o atmosfera de razboi....cv de genu ...cu niste copii tristi.... ...ma intrebam daca stie vreuna dintre voi cum s cheama melodia aia.....nu sunt fana dar imi place mult melodia.... pls someone
Brunetzel
Postat pe 7 Iulie 2009 09:42
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 22:00:28
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-06 16:09:28Uitati ce am primit pe mess: http://www.news.com.au/entertainment/story/0,28383,25739531-5019114,00.html

Scumpa...nemernicii astia de "pseudoziaristi" vor face orice sa mai aiba o farama de beneficiu (de rating sau tiraj) de pe urma lui Mj...
Foolish people...
Pup

Sunt de acord! Dar e totusi , intr-un anumit fel, nostim
iffiuanamaria
Postat pe 7 Iulie 2009 09:43
Vitiligo nu este ereditara,insa este o afectiune care implica mai multe organe ,in special,ficatul si o sensibilitate a epidermei,iar in cazuri grave duce la cancer de piele.Mama mea are vitiligo,insa eu si copii mei ,nu.
dalimi
Postat pe 7 Iulie 2009 10:08
voi de unde stiti istericelor ca tot ce scrie e adevarat?
de ce as crede ce credeti voi?
cu ce argumente veniti voi?
aceleasi ca si ceilalti
nu intelegeti ca nu ma intereseaza ce a facut?
ma socheaza numai ca voi sunteti convinse ca aveti dreptate de parca ati fi fost acolo,de parca ati fi luat parte la evenimente.
nu spun ca nu a facut ceva sau ca a facut ceva...va intreb decat de unde stiti voi ce a facut si ce nu?????????????????
ancaaurora_busu
Postat pe 7 Iulie 2009 10:45
De la: ancaaurora_busu, la data 2009-07-07 10:45:56voi de unde stiti istericelor ca tot ce scrie e adevarat?
de ce as crede ce credeti voi?
cu ce argumente veniti voi?
aceleasi ca si ceilalti
nu intelegeti ca nu ma intereseaza ce a facut?
ma socheaza numai ca voi sunteti convinse ca aveti dreptate de parca ati fi fost acolo,de parca ati fi luat parte la evenimente.
nu spun ca nu a facut ceva sau ca a facut ceva...va intreb decat de unde stiti voi ce a facut si ce nu?????????????????

iffiuanamaria
Postat pe 7 Iulie 2009 10:59
nu sunt informata si nu vreau sa pastrez imaginea nimanui curata atata timp cat nu stiu daca ai ce pastra.
si nu ma intereseaza.....asta nu intelegeti voi.....mi se rupe...
ma socheaza ca sustineti cu tarie ca a facut aia ca era asa ca ce suflet bun si ce frumos era

Frumusel foc
si ma distreaza si ca va enervati
si sincer apropos de femei dezbracate vezi 'in the closet' parca Naomi imi pare cam dezbracata
Si sincer ascult Rock de la 8 ani asa ca...mi se rupe de femeile dezbracate din videoclipurile unora si a altora.
sunteti exagerate
ancaaurora_busu
Postat pe 7 Iulie 2009 11:15
pai el credea ca le face bine
ca si lor le place
era un pic cam dus cu pluta si el
ancaaurora_busu
Postat pe 7 Iulie 2009 11:21
am spus eu ca nu avea vreo boala de piele?!
poate avea...nu l-am consultat si nici autopsia nu i-am facut-o
de fapt repet...nu l-am cunoscut
ancaaurora_busu
Postat pe 7 Iulie 2009 11:32
De la: Brunetzel, la data 2009-07-07 09:42:59se da pe mtv des un videoclip de-al lui michael jackson foarte trist si lent in care apar negri si o atmosfera de razboi....cv de genu ...cu niste copii tristi.... ...ma intrebam daca stie vreuna dintre voi cum s cheama melodia aia.....nu sunt fana dar imi place mult melodia.... pls someone

de asta e vb? http://www.dailymotion.com/video/x6t03_michael-jackson-heal-the-world_music

iffiuanamaria
Postat pe 7 Iulie 2009 11:49
nu anamaria.....nu e asta.....e unul tot asa cu copilasi negri....da si michael parka sufera odata cu ei....are o imagine pronuntata cu portocaliu asa...cred ca e mai recent.... l-am vazut zilele astea p mtv.... si nu il gasesc
Brunetzel
Postat pe 7 Iulie 2009 12:24
mi-am amintit ca era michael legat de doi copaci in mijlocul furtunii...ploua...cv de genu....
Brunetzel
Postat pe 7 Iulie 2009 12:33
De la: Brunetzel, la data 2009-07-07 12:33:04mi-am amintit ca era michael legat de doi copaci in mijlocul furtunii...ploua...cv de genu....

ASA, e Earth Song!
uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=VqeADZgjtpY
iffiuanamaria
Postat pe 7 Iulie 2009 12:37
Oricum ar fi fost si orice ar fi facut, important e ce a lasat lumii. Omul asta a muncit toata viata mea. Cine l-a omorat? Simplu: PRESA.
Sunt fan Michael J. de la 13 ani.Acum am 30. I-am urmarit mereu viata si cariera. Mi-am dat seama de cateva lucruri: desi pe scena era demential, dadea totul, in viata de zi cu zi era slab si naiv. Avea mintea unui copil de 12 ani.Nu degeaba il adora pe P. Pann.Dar sufletul si inima lui erau pline de blandete si bunatae. Pacat ca lumea l-a judecat atat de aspru.Chiar si acum se face valva in jurul stirii mortii lui dar doar pentru a se vinde ziarele.In realitate, singurii care l-au iubit sunt fanii lui adevarati, da, aceeia care plangeau de cate ori il vedeau si auzeau, aceeia care au acasa toate albumele lui originale, aceeia care nu l-au judecat dupa barfele ordinare din presa ci l-au iubit si atat. Dumnezeu l-a inzestrat cu cea mai minunata voce din lume.Bogatia si succesul n-au insemnat nimic deoarece traia mereu ca la puscarie. Mereu vanat, haituit si rastignit pentru lucruri inventate de oameni fara scrupule. Nici macar familia nu-i era alaturi. Chiar si acum, au transformat inmormantarea lui intr-un spectacol. Era considerat doar o masinarie de facut bani. Va face bani si dupa moartea lui. Ironic!
Dumnezeu sa te odihneasca! Cantecele tale vor ramane mereu in sufletele noastre! S-a stins ultimul mare artist al lumii!
kira_kiralina
Postat pe 7 Iulie 2009 13:25
subscriu la ceea ce a scris kira kiralina, mai putin expresia "ultimul mare artist al lumi', caci e posibil sa mai existe ...cat despre cum se deviaza de la subiect, aproape ca nu am cuvinte...am citit doar cateva mesaje la inceput si am descoperit "galceava" romaneasca pura...am descoperit undeva pomenit numele lui Cesare Lombroso si mi-am dat seama ca fata aceea (sau doamna), Kathara, are ceva cunostinte de criminologie. imi scot palaria in fata celor care au decenta sa aduca ceva argumente in sprijinul teoriei
nemessys
Postat pe 7 Iulie 2009 15:06
Ma bag si eu in seama un pic, sa v-a spun eu despre vitiligo, despre aceasta boala pe care o am de 20 de ani si care a ajuns in stadiu foarte avansat adica depigmentare de 90 %. Iar eu nu am banii lui MICHAEL ca sa fi facut ca depigmentarea sa fie in proportie de 90%. Voi nu stiti ce inseamna sa fi imbracata, vara cu bluze cu maneci lungi ca sa nu se observe petele, numai cine nu are vitiligo poate sa vorbeasca asa de MICHAEL. Asa ca intai documentativa ce inseamna vitiligo si pe urma comentati.
geany20062006
Postat pe 7 Iulie 2009 15:17
De la: kira_kiralina, la data 2009-07-07 13:25:10Oricum ar fi fost si orice ar fi facut, important e ce a lasat lumii. Omul asta a muncit toata viata mea. Cine l-a omorat? Simplu: PRESA.
Sunt fan Michael J. de la 13 ani.Acum am 30. I-am urmarit mereu viata si cariera. Mi-am dat seama de cateva lucruri: desi pe scena era demential, dadea totul, in viata de zi cu zi era slab si naiv. Avea mintea unui copil de 12 ani.Nu degeaba il adora pe P. Pann.Dar sufletul si inima lui erau pline de blandete si bunatae. Pacat ca lumea l-a judecat atat de aspru.Chiar si acum se face valva in jurul stirii mortii lui dar doar pentru a se vinde ziarele.In realitate, singurii care l-au iubit sunt fanii lui adevarati, da, aceeia care plangeau de cate ori il vedeau si auzeau, aceeia care au acasa toate albumele lui originale, aceeia care nu l-au judecat dupa barfele ordinare din presa ci l-au iubit si atat. Dumnezeu l-a inzestrat cu cea mai minunata voce din lume.Bogatia si succesul n-au insemnat nimic deoarece traia mereu ca la puscarie. Mereu vanat, haituit si rastignit pentru lucruri inventate de oameni fara scrupule. Nici macar familia nu-i era alaturi. Chiar si acum, au transformat inmormantarea lui intr-un spectacol. Era considerat doar o masinarie de facut bani. Va face bani si dupa moartea lui. Ironic!
Dumnezeu sa te odihneasca! Cantecele tale vor ramane mereu in sufletele noastre! S-a stins ultimul mare artist al lumii!

Ee, na, daca el a avut cea mai mininata voce din lume, ce spuneti de Maria Callas?

Simtul masurii si al ridicolului sunt absente pe-aici, Limbajul de lemn e, insa, la mare pret,
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 15:25
"Jermaine, La Toya si sotia sa Katherine i-au spus (lui Joe, n.r.) ca nu mai detine niciun control asupra familiei"

cred ca a inceput sa isi cam primeasca pedeapsa tatal lui Michael! cam tarziu ce-i drept!

sursa: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/135890/Tatal-lui-Michael-provoaca-furia-familiei-cerand-o-a-treia-autopsie.html
iffiuanamaria
Postat pe 7 Iulie 2009 15:25
Ce de-a cuvinte frumoase....ca de obicei,se sinchiseste lumea de un artist abia dupa moartea lui,cu cuvinte de lauda si bla bla bla.Eu nici nu mai auzisem nimic de M .J de ceva ani.Pana cand muri......
Imi placeau cateva melodii ale lui.
kassandry
Postat pe 7 Iulie 2009 16:13
De la: kira_kiralina, la data 2009-07-07 13:25:10Oricum ar fi fost si orice ar fi facut, important e ce a lasat lumii. Omul asta a muncit toata viata mea. Cine l-a omorat? Simplu: PRESA.

Lasa,lasa....nu e ultimul artist al lumii.E adevarat,a muncit mult.Mai sunt si altii care au muncit.
kassandry
Postat pe 7 Iulie 2009 16:21
treaba e ca pe toate programele Michael e subiectul nr 1,in aproape toata lumea asta........va avea o mediatizare mai ceva ca papa...ca oricare papa ever...asa ca socotitzi voi daca este sau nu important.
asa ca,celor care nu le place,mucles.
eu l-am adorat de pilda pe Pavarotti...insa de el cat s-a vorbit la moartea lui.....ha????si n-a fost nici el un nimeni......
Michael,sa te odihnesti in pace !!!!...iar celor care te zgaltzaie....sa li te aretzi in vise..
matracucu
Postat pe 7 Iulie 2009 16:33
De la: Kathara, la data 2009-07-05 13:36:38
De la: diana43, la data 2009-07-05 13:09:51Hey tuturor! Mi se pare foarte fain ca ai deskis aceasta discutie ... Chiar mi-as dori ca toti fanii sau cei ce ii iubesc muzica sau cei care il admira pentru simplul si marele fapt ca a fost el insusi, sa se uneasca intr-un glas impotriva tuturor minciunilor si rautatilor care se spun si s-au spus despre el...M-am luat la cearta pe "n" topicuri pana acum...pentru ca m-am saturat sa vad acuzatii...sa vad lucruri urate spuse despre cel care poate a fost prea bun pentru noi toti, pentru aceasta lume...mizerabila, plina de conceptii de rahat si prejudecati la fel de naspa...Pur si simplu nu puteau sa ii vada genialitatea si sufletul sau bun? Mureau de gelozie pentru cate a realizat...cati bani a adunat prin eforturile sale propriii...pentru ca si=a facut Neverland...a indraznit el sa viseze ca un copil la varsta asta...cine era el sa aiba toate acestea? Dintotdeauna a fost lumea asa...nu am evoluat deloc...pur si simplu daca cineva e mai grozav decat restu...trebuie sa plateasca pentru asta...cuiva i se pune pata pe el si pac...moare intr-un accident...moade de infarct...sau cine stie de ce altceva...Cine stie de cine era inconjurat Michael, ce consilieri si sfatuitori ...cine stie daca nu l-au doborat chiar ei lent? Tocmai pentru ca era atat de grozav...tocmai pentru ca ajunsese undeva unde nimeni nu mai ajunsese inainte...tocmai pentru ca era prea influent pentru "turma"...Cine stie ce sfaturi mai putin bune a primit...in legatura chiar cu schimbarea culorii pielii...cine stie cum i-au vorbit si i-au bagat in cap ca poate sa faca treaba asta...pana s-a convins chiar si el...poate s-au folosit de el...nu stiu ce sa cred...insa orice cred se indreapta spre ceilalti!!!!Spre acei din culise...spre presa...spre oamenii care au ajuns sa determine presa....Toate au un miez...de cele mai multe ori putred...Toate minunile dureaza un timp...si oamenii au zis...ca se mai si sting...nu dureaza pentru totdeauna...insa...oamenii au zis asta...la fel cum au zis multe lucruri...tot oamenii...concluzia...oamenii fac totul...oamenii determina totul...ei se minuneaza...apoi ei condamna...fara sa se gandeasca...Imi pare rau ca traim intr-o lume ca asta...Am fost furioasa pe ea, pe partea ei neagra...cand am aflat de moartea lui Michael...tocmai pentru ce v-am spus...
Da...sa il lase toata lumea in pace...Macar acum ca e mort...ca viu l-au mancat...toti au tras de el...
Oare de ce nu au putut sa il lase sa traiasca linistit? De ce oare l-au judecat atat...? Niciodata nu am crezut acuzatiile de pedofilie...pentru ca poate m-am gandit...ca a suferit prea mult ca sa poata sa faca asa ceva...insa uite...e imposibil pe lume sa iubesti copiii atat de mult...pentru ca o minte "stralucita" vine cu acuzatia...si "turma" pune botul...parca am fi in antichitate...cand toti se luau dupa gura mare...si poate omorau cu pietre oameni nevinovati....
Ma scuzati ca ma indepartez de la subiect...ca poate merg prea departe...insa e nedrept...e nedrept ca a murit...atat de tanar...si e nedrept ca nu l-au inteles unii oameni...si e nedrept ...ca s-a stins steaua cea mai stralucitoare de pe cerul nostru...E nedrept ca nu l-au lasat sa fie el insusi, asa cum e el...si s-au holbat si l-au considerat excentric...cand...in lumea asta se intampla alte lucruri si mai grave...si...e mult de zis si e degeaba...pentru ca suntem prea mici...
In fine...sa respectam memoria sa il iubim in continuare! El va ramane mereu viu prin magicul a tot ceea ce a facut! Sunt fericita ca nu l-am acuzat niciodata, nu am crezut niciodata nimic din ce s-a auzit...si sunt fericita ca l-am sustinut mereu in sufletul meu pe el, Michael, THE KING ! Adevarul despre Michael este acesta : a fost un inger printre oameni...ce nu au stiut sa perceapa asemenea minune
Aplauze eterne.... R.I.P!

De unde stii tu ce suflet avea? Va conversati?

ps daca pe cerul tau el e cea mai stalucitoare stea,ai probleme grave.

...Ma adresam tie, dom'soara cumva? Ai vreo problema cu mine???? Ai kef de certuri si raspunsuri urate???? Vrei sa ma iau de tine si sa spun tot ce imi vine la gura doar pentru ca esti una din zecile de mii care se baga in seama pentru ca sunt N F T T...si tre' sa se descarce cumva....aham...pai nu am kef de certuri, draga...rezolva-te cum vrei tu!!! E problema ta daca nu iti convine ce am scris...e priblema ta daca nu inteleg despre ce se vorbeste aici...si e problema ta daca ai kef de improskat cu noroi pe cine ai kef...si am picat io la mijloc acum...Nu am kef printeso!!!! Get a life!!! Baga-ti ceva maniere in creier...si ...rezolva faza cu N F T T- L pentru ca vad ca a ajuns intr-un stadiu avansat!
diana43
Postat pe 7 Iulie 2009 16:40
corectez...e problema ta daca nu intelegi despre ce se vorbeste aici....eeetc...
diana43
Postat pe 7 Iulie 2009 16:42
Maical ar fi mandru de asa fani!

Eu stiam ca atunci cand esti nefe esti isterica. Interesant, deja ma gandesc la cateva persoane. Ghici la cine?

Mai vedem si noi un CV, ceva>
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 16:47
De la: Kathara, la data 2009-06-29 19:26:46
De la: lil_devil, la data 2009-06-29 19:09:20
De la: Kathara, la data 2009-06-29 19:02:34Despre operatiile estetice se poate spune clar ca au fost mult prea exagerata, cred ca esti de acord.

Nu stiu daca are vitiligo sau nu. Eu tind sa cred ca nu, pentru ca se coreleaza cu celelalte interventii asupra corpului sau. El suferea de o boala psihica din cauza careia nu era niciodata multumit de modul in care arata. Foarte trist, dar asta nu inseamna ca trebuie sa negam efectele pe care boala le-a avut asupra corpului sau.

despre operatiile exagerate la nas,din cate am inteles sunt 7 la numar, Cate persoane si-au facut operatie la nas?...insa n-am auzit sa fi avut alte operatii estetice. Iar faza cu vitiligo, eu sunt sigura ca acesta e motivul pt care a devenit alb,nu cred ca era complexat de rasa lui ..e normal sa nu fi multumit de felul cum arati daca suferi de o astfel de boala...si e normal sa intri in anumite depresii, mai ales daca lumea te judeca prost...

Aide mai ca devenim absurde. Uita-te la o poza de-a lui de acum 30 de ani si la una de acum, se vede clar ca si-a lucrat toata fata.

Tu chiar nu ai ecva mai bun de facut decat sa denigrezi imaginea unui om pe un forum? esti patetica!!!!!!!!!!!!!
Diannnnnnna
Postat pe 7 Iulie 2009 16:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pamantul Deocamdata 5 De la: aprov 9 Iunie 2009 15:48
Concert Guns n ROses 3 De la: Metal_spell 26 Decembrie 2009 00:47
Muzica clasica 3 De la: battleofwits 8 Ianuarie 2011 23:57
Ajutor! caut muzica de gen: Beethoven, Chaikovski, Mozart si altii. va rog... 16 De la: blue07scorpion 21 Iulie 2009 16:11
Concursul Eurovision, o gluma sau un joc de teatru? 33 De la: andreeaaa88 20 Mai 2009 16:11