Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: papusik_bad, la data 2009-07-07 18:04:04pai ar fi si cazul sa zbori de aici....si chiar am sa scot o carte....care se va numi ''unde creir nu e,nimic nu e''....in curand pe piata....cu siguranta voi sparge topurile....

Autobigrafie, asa-i?
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 18:08
NU era pedofil! voi pe ce lume traiti?cititi ziarele! sau articolele de pe net! si aici repet ce a zis kudika046903. primul baiat care l-a acuzat de pedofilie, Jordan Chandler, a zis acum, dupa moartea lui MJ, ca nu a fost niciodata adevarat. familia sa era una foarte saraca si tatal sau, Evan s-a gandit sa-l stoarca de bani p MJ...si apoi au venit si alte gunoaie cu aceleasi acuzatii! mai mult, Jordan Chandler a zis ca ei au ramas prieteni pana cand MJ a murit,si ca de multe ori i-a cerut sfaturi cand a avut momente de cumpana in viata sa. Nu i-a cerut niciodata scuze,dar era convins ca Michael l-a iertat pentru ca si-a dat seama ca, Jordan a trebuit sa taca atunci...deoarece era copil! si MJ l-a inteles.
Nu a fost un pedofil,a avut si el copiii lui care il adorau...nu a fost capabil de asa ceva...
Mai lasati-o balta! Mortii cu mortii si viii cu viii!!
Dumnezeu sa-l odihneasca !!
GreenBubbles
Postat pe 7 Iulie 2009 18:17
Kathara, mama, CV-ul mi l-am pus de forma, ca sa ai tu ce comenta...iar faza cu CAE-ul e fix problema mea de ce am luat doar C...l-am dat in a 10-a, si nu vreau sa ma scuz da' chiar am avut ceva probleme...cat despre faptul ca iti bati joc de oameni, te inteleg, atat stii, atat faci...imi pare rau ca acuzi si nu prea dai argumente...iar pe mine nu ma mai vedeti pe aici, pentru ca subiectul a fost deviat total...bafta in continuare la discutii fara rost...ah si....clipul cu Michael si vitiligo e bestial....chiar nu stiam ca exista poze in care sa se vada petele....iar pedofil nu a fost, parerea mea...servus fetelor si bafta in continuare!
shalimar0666
Postat pe 7 Iulie 2009 18:20
exclusiv pt fani.

http://www.youtube.com/watch?v=3GdpUzeOn94&feature=channel_page

it's made by me... ...Uraciosii sa se abtina de la comentarii.
lil_devil
Postat pe 7 Iulie 2009 18:28
De la: shalimar0666, la data 2009-07-07 18:20:00Kathara, mama, CV-ul mi l-am pus de forma, ca sa ai tu ce comenta...iar faza cu CAE-ul e fix problema mea de ce am luat doar C...l-am dat in a 10-a, si nu vreau sa ma scuz da' chiar am avut ceva probleme...cat despre faptul ca iti bati joc de oameni, te inteleg, atat stii, atat faci...imi pare rau ca acuzi si nu prea dai argumente...iar pe mine nu ma mai vedeti pe aici, pentru ca subiectul a fost deviat total...bafta in continuare la discutii fara rost...ah si....clipul cu Michael si vitiligo e bestial....chiar nu stiam ca exista poze in care sa se vada petele....iar pedofil nu a fost, parerea mea...servus fetelor si bafta in continuare!

Hai, copila, mai du-te si mai citeste ceva, te astept cand incepi si tu sa te prinzi cand isi bate cineva joc de tine. Poate descoperi si simtul ridicolului, while you are at it.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 18:31
Kathara, te rog (ca sa nu zici ca nu-s politicoasa) abtine-te sa te mai legi de oameni...nu mai critica oamenii ca nu esti cu nimic mai superioara fata de tiganul de la coltul blocului de exemplu...iar daca tu consideri ca datorita varstei imi esti superioara, atunci imi pare rau pentru tine....pe bune....o zi placuta
shalimar0666
Postat pe 7 Iulie 2009 18:42
De la: shalimar0666, la data 2009-07-07 18:42:49Kathara, te rog (ca sa nu zici ca nu-s politicoasa) abtine-te sa te mai legi de oameni...nu mai critica oamenii ca nu esti cu nimic mai superioara fata de tiganul de la coltul blocului de exemplu...iar daca tu consideri ca datorita varstei imi esti superioara, atunci imi pare rau pentru tine....pe bune....o zi placuta

Nu, nu sunt mai superioara. Vai de tara noasta, daca astea-s varfurile!
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 18:45
ce proasta esti....ce suflet slab ai...cat esti de insensibila....esti un om care nu cred ca poate sa simta dragoste fata de oamenii din jur....esti rece....si cruda....Cruella de Vil e mic copil fata de tine....sa-ti fie de bine...
shalimar0666
Postat pe 7 Iulie 2009 18:47
De la: shalimar0666, la data 2009-07-07 18:47:24ce proasta esti....ce suflet slab ai...cat esti de insensibila....esti un om care nu cred ca poate sa simta dragoste fata de oamenii din jur....esti rece....si cruda....Cruella de Vil e mic copil fata de tine....sa-ti fie de bine...

Daca nu plangi, tot degeaba.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 18:48
Daca pt tine khatara ,michael,este un pedofil,si TU pt noi esti O PROASTA SI O URATA....

(scuze pt ceilalti utilizatori)
nefertitiafrodita
Postat pe 7 Iulie 2009 18:55
hai sa lamurim......M J este un star ,un rege al muzicii pop....punct
dar pana l-as plange si as face atata tam-tam.........e cale lunga sau exagerat d elunga..pt mine
nimeni nu e crud in fata mortii..........dar prea il idolizati de parca va facut case,va dat avere...etc...
plangeti-va neamul...nu strainii.....
cand moare un muzicant de-al nostru nu mai faceti atata valva....ca de e roman....
treziti-va.......lasati pe al lor sa il planga...
voi va certati aici si el se duse in pamant si nu da doi bani pe voi

si va intreb dc o faceti?
heaven_2906
Postat pe 7 Iulie 2009 18:56
Kathara.... de ce trebuie tu sa fii contra celorlalti? De f mult timp te-am vazut aici si pot spune (si o poate observa oricine ) ca mereu ai ceva impotriva cuiva . Sunt anumite cazuri cand ai dreptate ,dar te porti de multe ori ca o frustrata. Nu uita ca f multa lume vine aici sa ase mai deconecteze ,sa mai faca o gluma , sa discute .Daca tu ai facut din acest forum viata ta ,macar fi mai blanda si mai buna cu cei care fara sa vrea te suporta.
ionia
Postat pe 7 Iulie 2009 18:57
aaaaa,si incep sa am convingerea ca esti platita de kudika,ca sa fie activitate pe forum.... iar daca nu

esti incredibil de proasta si de ..... ,mai era ceva
aaaa proasta
nefertitiafrodita
Postat pe 7 Iulie 2009 19:00
De la: ionia, la data 2009-07-07 18:57:53 Kathara.... de ce trebuie tu sa fii contra celorlalti? De f mult timp te-am vazut aici si pot spune (si o poate observa oricine ) ca mereu ai ceva impotriva cuiva . Sunt anumite cazuri cand ai dreptate ,dar te porti de multe ori ca o frustrata. Nu uita ca f multa lume vine aici sa ase mai deconecteze ,sa mai faca o gluma , sa discute .Daca tu ai facut din acest forum viata ta ,macar fi mai blanda si mai buna cu cei care fara sa vrea te suporta.

Frustrata? De unde pana unde? Ca nu-s de acord cu majoritatea?

Michael Jackson to be buried in Muslim tradition: Report
2 Jul 2009, 1132 hrs IST, PTI

LOS ANGELES: The family of Michael Jackson is considering a traditional Muslim burial for the pop icon who had converted to Islam months prior to his death, says a new report.

A celebrity website reported quoting sources close to the family that Jackson's new found will states that he will be buried in the traditions of his new faith.

"The family is considering following the Muslim burial traditions because Michael would have wanted to be laid to rest in keeping with his new-found religious beliefs. Michael's brother Jermaine is educating the family as to the special rites," the source said

Jackson had reportedly converted to Islam in November last year and taken the name of 'Mikhaail'.

Meanwhile, a public viewing of the performer will take place on Friday at his fantasy themed abode California ranch, Neverland. There has been no official confirmation from Jackson's family on the location where his body will be laid to rest.

Halal fani!
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 19:01
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-07 19:00:19aaaaa,si incep sa am convingerea ca esti platita de kudika,ca sa fie activitate pe forum.... iar daca nu

aaaa proasta

Mda, da. Iar mataluta numai sa injuri stii. Si nici macar nu o faci original.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 19:01
De la: Kathara, la data 2009-07-07 19:01:38
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-07 19:00:19aaaaa,si incep sa am convingerea ca esti platita de kudika,ca sa fie activitate pe forum.... iar daca nu

aaaa proasta

Mda, da. Iar mataluta numai sa injuri stii. Si nici macar nu o faci original.

ahammm
numa sa injur stiu??????? take a look at yourself in the mirror

si original???: - chiar o fac ...expresia imi apartie in totalitate " dupa ce ca esti urata, mai esti si proasta"
do you remember?????
nefertitiafrodita
Postat pe 7 Iulie 2009 19:05
Serios? Si pe cine am injurat eu?

Te-am facut vreodata in vreun fel? Nu cred. Asa ca fii atenta ca stai intr-o casa de sticla.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 19:06
nu v-ati saturat? nefe, Maria...mai luati si voi o pauza!
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 19:08
De la: greierash, la data 2009-07-07 19:08:20 nu v-ati saturat? nefe, Maria...mai luati si voi o pauza!

Pai Danuta nu mai e, Coman nu mai e, musulmanele's in tacere ...
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 19:09
De la: Kathara, la data 2009-07-07 19:01:05
De la: ionia, la data 2009-07-07 18:57:53 Kathara.... de ce trebuie tu sa fii contra celorlalti? De f mult timp te-am vazut aici si pot spune (si o poate observa oricine ) ca mereu ai ceva impotriva cuiva . Sunt anumite cazuri cand ai dreptate ,dar te porti de multe ori ca o frustrata. Nu uita ca f multa lume vine aici sa ase mai deconecteze ,sa mai faca o gluma , sa discute .Daca tu ai facut din acest forum viata ta ,macar fi mai blanda si mai buna cu cei care fara sa vrea te suporta.

LOS ANGELES: The family of Michael Jackson is considering a traditional Muslim burial for the pop icon who had converted to Islam months prior to his death, says a new report.

A celebrity website reported quoting sources close to the family that Jackson's new found will states that he will be buried in the traditions of his new faith.

"The family is considering following the Muslim burial traditions because Michael would have wanted to be laid to rest in keeping with his new-found religious beliefs. Michael's brother Jermaine is educating the family as to the special rites," the source said

Jackson had reportedly converted to Islam in November last year and taken the name of 'Mikhaail'.

Meanwhile, a public viewing of the performer will take place on Friday at his fantasy themed abode California ranch, Neverland. There has been no official confirmation from Jackson's family on the location where his body will be laid to rest.

Halal fani!

Nu. Intelegi mereu ce vrei si cel mai grav e nu stii sa fii diplomata ...esti rea ,mult prea rece. Apropo ... ce spui acolo in engleza ? Nu de alta sunt multi care nu cunosc aceasta limba . Ce spui sunt ei oare mai fraieri ca tine?
As indrazni sa spun ca ...iti lipseste ceve ,dar nu vei gasi aici acel ceva .crede-ma !!!
ionia
De la: Kathara, la data 2009-07-07 19:09:20
De la: greierash, la data 2009-07-07 19:08:20 nu v-ati saturat? nefe, Maria...mai luati si voi o pauza!

Pai Danuta nu mai e, Coman nu mai e, musulmanele's in tacere ...

las' ca e distractie cu baietii
kitty_krieger
De la: ionia, la data 2009-07-07 19:09:36
De la: Kathara, la data 2009-07-07 19:01:05

Halal fani!

Nu. Intelegi mereu ce vrei si cel mai grav e nu stii sa fii diplomata ...esti rea ,mult prea rece. Apropo ... ce spui acolo in engleza ? Nu de alta sunt multi care nu cunosc aceasta limba . Ce spui sunt ei oare mai fraieri ca tine?
As indrazni sa spun ca ...iti lipseste ceve ,dar nu vei gasi aici acel ceva .crede-ma !!!

Rea si rece ... mie-mi par complimente, muult mai bine decat isterica si fraiera.

Cine nu stie engleza, tough. Doar nu ma apus acum sa-i traduc.

Iar ceea ce-mi lipseste - domnisoara vulgara - e toleranta.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 19:11
da....cu terminatu ala cu n' personalitati! Maria....zau....chiar poti mai mult!
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 19:12
De la: greierash, la data 2009-07-07 19:12:24da....cu terminatu ala cu n' personalitati! Maria....zau....chiar poti mai mult!

Stiu, stiu.

S-a intors nenea?
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 19:13
... ce chestie si la multi romani ... de unde aveti doamnelor tot sentimentalismul asta desantat ... ginditi sentimental exact cind nu este cazul ... numai in ro mai gasesti gramezi de persoane care judeca dupa aparente indiferent de fapte ... asa au ajuns infractori si comunisti notorii (iliescu, herbe, nastase, ...) sa conduca si sa fie plinsi ca pe morti doar pentru ca dau bine la televizor si niciodata sa fie pedepsiti sau macar blamati pentru toate tepele date populatiei ... nici acum nu e de mirare ca multi IGNORA CU CINISM (sau prostie) suferintele unor copii a caror gura a fost astupata cu milioane de dolari (ajunsi pe mina parintilor) ... sa fim seriosi NU IESE FUM FARA FOC ... daca copii aia erau abuzati de nea gheorghe din dilga urlati ca numai in romania se intimpla asa ceva ... daca pedofilul va este ''simpatic'' deveniti brusc orbi, chiori ... oare daca ati fi fost voi in locul acelor copii v-ar fi incintat atitudinea unor ca voi de idolatrie neconditionata ? ... incercati totusi sa folositi aceiasi moneda intotdeauna cind faptele sint identice ... de dragul logicii si a corectitudinii ...
marco918
Postat pe 7 Iulie 2009 19:15
Am ajuns sa cred ca moartea lui este un subiect la moda si trebuie discutata si rasdiscutata si mai ales viata pe care a traito.....dar lasati l fratilor sa se odihnerasca in pace si fie ce o fi.....hai sa vb despre altceva si sa lasam mortii in pace....s a dsus s a dus asta este si noi o sa o facem.....hai ura si la GARA
gratuit89
Postat pe 7 Iulie 2009 19:19
De la: Kathara, la data 2009-07-07 19:13:45
De la: greierash, la data 2009-07-07 19:12:24da....cu terminatu ala cu n' personalitati! Maria....zau....chiar poti mai mult!

Stiu, stiu.

S-a intors nenea?

motanu ....
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 19:33
De la: Kathara, la data 2009-07-07 18:31:00
De la: shalimar0666, la data 2009-07-07 18:20:00Kathara, mama, CV-ul mi l-am pus de forma, ca sa ai tu ce comenta...iar faza cu CAE-ul e fix problema mea de ce am luat doar C...l-am dat in a 10-a, si nu vreau sa ma scuz da' chiar am avut ceva probleme...cat despre faptul ca iti bati joc de oameni, te inteleg, atat stii, atat faci...imi pare rau ca acuzi si nu prea dai argumente...iar pe mine nu ma mai vedeti pe aici, pentru ca subiectul a fost deviat total...bafta in continuare la discutii fara rost...ah si....clipul cu Michael si vitiligo e bestial....chiar nu stiam ca exista poze in care sa se vada petele....iar pedofil nu a fost, parerea mea...servus fetelor si bafta in continuare!

Hai, copila, mai du-te si mai citeste ceva, te astept cand incepi si tu sa te prinzi cand isi bate cineva joc de tine. Poate descoperi si simtul ridicolului, while you are at it.

in cazul asta du-te si tu de te mai plimba ca nici tu nu te prinzi cand esti luata la misto!!!
myeyes
Postat pe 7 Iulie 2009 19:34
De la: marco918, la data 2009-07-07 19:15:05... ce chestie si la multi romani ... de unde aveti doamnelor tot sentimentalismul asta desantat ... ginditi sentimental exact cind nu este cazul ... numai in ro mai gasesti gramezi de persoane care judeca dupa aparente indiferent de fapte ... asa au ajuns infractori si comunisti notorii (iliescu, herbe, nastase, ...) sa conduca si sa fie plinsi ca pe morti doar pentru ca dau bine la televizor si niciodata sa fie pedepsiti sau macar blamati pentru toate tepele date populatiei ... nici acum nu e de mirare ca multi IGNORA CU CINISM (sau prostie) suferintele unor copii a caror gura a fost astupata cu milioane de dolari (ajunsi pe mina parintilor) ... sa fim seriosi NU IESE FUM FARA FOC ... daca copii aia erau abuzati de nea gheorghe din dilga urlati ca numai in romania se intimpla asa ceva ... daca pedofilul va este ''simpatic'' deveniti brusc orbi, chiori ... oare daca ati fi fost voi in locul acelor copii v-ar fi incintat atitudinea unor ca voi de idolatrie neconditionata ? ... incercati totusi sa folositi aceiasi moneda intotdeauna cind faptele sint identice ... de dragul logicii si a corectitudinii ...

mai, dar daca ar fi copilul tau violat, tu cu ce suma te-ai multumi? chiar m-ai enervat la faza asta! adica ori parintii aia pun pret pe viata si copilaria pruncilor lor, ori nu s-a intamplat! si fum a iesit pt ca dormea cu ei! freaky I know!doar pt ca nu erau ai lui.
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 19:35
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 18:52:14Citez o "insa" de pe acest topic
De la: Kathara, la data 2009-07-07 17:25:20
De la: heaven_2906, la data 2009-07-07 17:22:44l-au ingropat...............gataaaaaaaaaaaa
il plangeti la anul cand se va face parastasul

Cand ii fac parastasul de 40 de zile. I-o cara cineva apele?

Desi, cum era musulman, trebuia ingropat dupa un alt rit.

MJ NU era musulman ci martor a lui Iehova. Dupa cum chiar ea zicea (si se pare ca nu-si respecta nici macar propriile indemnuri si sfaturi) :MAI INFORMATI-VA mai fetelor...SI APOI POSTATI CEVA...
Nu luati exeMplul katharei care freaca duda in fata calculatorului si scrie 4000 de posturi (fie pt ca e platita sa faca asta si sa creasca traficul pe acest topic da si pe altele prin mahalagisme....fie pt ca saraca e FOARTE SINGURA.Daca e valabila ultima varianta...atunci fieti-va mila de ea...si nu-i mai raspundeti ca poate se inseaca de la atata "RAS SI AMUZAMENT").
Pup fetele cucuietele

m-am prins si eu de ce are kathara ceva cu Michael crede k era musulman
fluturas nu era musulman.......gata calmeaza te ............pana unde poate merge obsesia INCREDIBIL
myeyes
Postat pe 7 Iulie 2009 19:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
1950+ 6 De la: Marco__ 7 Martie 2012 00:15
Ajutor.... 2 De la: kudika099098 12 Ianuarie 2010 12:23
Dub Pistols la Bucuresti 1 De la: deliriiic 11 Octombrie 2011 16:36
Formum Minimalisti 12 De la: greierash_is_back 16 Ianuarie 2010 17:08
Nou!!!!!! 2 De la: rashela 12 Decembrie 2010 23:23