Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

Va rog frumos,terminati cearta! M-am saturat sincer sa vad atata certata.Eu am spus ce am avut de spus...la fel si Cazara, si altii. As vrea sa incetati sa va mai jigniti. Cine il iubeste pe Michael ,il va iubi mereu si se va ruga pt sufletul lui ,si cine nu-l iubeste,sa se roage pt sine.
lil_devil
Postat pe 7 Iulie 2009 19:41
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/136030/Adevarul-a-iesit-la-iveala-Michael-Jackson-nu-a-fost-pedofil.html

Va rog frumos,Cazara(stiu ca se scrie Kathara dar nah...Cazara =maical),sau altii care nu au crezul in Michael,sa cititi acest articol. Din nou adevarul a fost confirmat chiar de cel care l-a acuzat pe Mike de pedofilie...
lil_devil
Postat pe 7 Iulie 2009 19:53
Faptul ca MJ ar fi musulman a fost scris in revistele din strainatate....cica ar fi jurat credinta Coranului nu mai tin minte in ce an....puteti sa cautati pe net...insa nu cred ca asta are vreo importanta...
shalimar0666
Postat pe 7 Iulie 2009 20:10
ia liniste toata lumea si bagati nasu in tv!pe orice canal tv!
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 20:17
spre deosebire de tine am un liceu si o facultate terminata....da cred ca tu nici generala nu ai terminat-o....
papusik_bad
Postat pe 7 Iulie 2009 20:28
De la: papusik_bad, la data 2009-07-07 20:28:57spre deosebire de tine am un liceu si o facultate terminata....da cred ca tu nici generala nu ai terminat-o....

Si liceul si facultatea? Sunt coplesita!
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 20:31
rea mai esti Mario!da' masteru si doctoratu doar io le-am terminat?
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 20:32
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 19:58:07
De la: Kathara, la data 2009-07-07 19:01:05
De la: ionia, la data 2009-07-07 18:57:53 Kathara.... de ce trebuie tu sa fii contra celorlalti? De f mult timp te-am vazut aici si pot spune (si o poate observa oricine ) ca mereu ai ceva impotriva cuiva . Sunt anumite cazuri cand ai dreptate ,dar te porti de multe ori ca o frustrata. Nu uita ca f multa lume vine aici sa ase mai deconecteze ,sa mai faca o gluma , sa discute .Daca tu ai facut din acest forum viata ta ,macar fi mai blanda si mai buna cu cei care fara sa vrea te suporta.

Frustrata? De unde pana unde? Ca nu-s de acord cu majoritatea?

Michael Jackson to be buried in Muslim tradition: Report
2 Jul 2009, 1132 hrs IST, PTI

LOS ANGELES: The family of Michael Jackson is considering a traditional Muslim burial for the pop icon who had converted to Islam months prior to his death, says a new report.

A celebrity website reported quoting sources close to the family that Jackson's new found will states that he will be buried in the traditions of his new faith.

"The family is considering following the Muslim burial traditions because Michael would have wanted to be laid to rest in keeping with his new-found religious beliefs. Michael's brother Jermaine is educating the family as to the special rites," the source said

Jackson had reportedly converted to Islam in November last year and taken the name of 'Mikhaail'.

Meanwhile, a public viewing of the performer will take place on Friday at his fantasy themed abode California ranch, Neverland. There has been no official confirmation from Jackson's family on the location where his body will be laid to rest.

Halal fani!

repet.MJ ERA MARTOR AL LUI IEHOVA...in multe filmari de-ale lui vb de IIsus nu de allah...
Ce a gasit si a postat kathara e o porcarie.Orice fan adevarat al lui Mj (ma refer la cei care au raspandit ideea ca MJ ar fi musulman) nu arfi afirmat o asemenea ineptie...
Dar ce e amuzant e ca aceasta Kathara zice ca NU AFIRMA ca MJ era cu siguranta pedofil (daca o sa gasesc postarile ei printre primele pagini o sa le citez...ca sa isi dea ea singura seama de ridicolul si prostia ei si de faptul ca e atat de instabila emotional cat si mental...Ii gasesc totusi o scuza...ea e "antrenata" de consort ca sa devina "geniala in rautate" dupa cum ea insasi afirma dar in loc sa devina "geniala in rautate" -pt ca nu a reusit nici macar asta- a devenit frustrata si dependenta de internet si discutiile, fie ele si in contradictoriu, de pe forumuri.Astfel ea a devenit mai alienata si mai frustrata chiar si in comparatie cu M.Sunt sigura ca nu prea stie sa relationeze cu oamenii decat din spatele monitorului...dar nici macar asa nu-si face "nume bun") si apoi spune ca daca nu era pedofil...atunci ii pare rau pt ce a zis...(cata ipocrizie...sa acuzi si sa afirmi cu tarie ceva teribil despre cineva...si apoi sa zici "daca am gresit imi pare rau")!
Inca ceva amuzant e ca ea cica "se informeaza pe net"...dar nu are destul creier sa filtreze informatia prin filtrul ratiunii si mai mult...sa verifice informatia macar din 3 surse.
Alt lucru amuzant e ca daca cineva a dat un "touche"...ea nu mai comenteaza despre acel lucru ci nascoceste alta trasnaie sa zica doar ca sa aiba ce vorbi.
Desi cel mai probabil aceasta kathara este platita sa scrie pe forumuri pt a aduce trafic...nu o inteleg...
E la fel ca si hienele alea de ziaristi care ar spune orice despre o persona de interes pentru populatie (si ma refer atat la vedete cat si politicieni, etc) si ar face orice sa obtina un beneficiu din asta.
Sincer...chiar si asa...daca ar fi platita pt ceea ce scrie...mi-e mila de persoana din fata monitorului ei...trebuie sa fie tare trist sa fii de acord sa faci o asemenea "muna" (asta doar daca ea MACAR are un beneficiu material din tot ce face pe aici)
Rip MJ...
Love

Hai ca m-ai enervat, gata, te taxez de proasta.

Report: Pop star Michael Jackson converts to Islam
By Haaretz Service
Tags: Israel News, Los Angeles

The American singer Michael Jackson has converted to Islam, the Sun newspaper reported over the weekend.

The 50-year-old pop star, who changed his name to Mikaeel, pledged allegiance to the Koran at a friend's house in Los Angeles. An Imam was summoned from a nearby mosque to hold the shahada, the declaration of belief in Allah and Mohammed's prophecy.
Advertisement
An associate said that Jackson chose his new name, which is the name of one of Allah's angels, after rejecting another Muslim name, Mustafa, which means "the chosen one."

Last week, he sold his multimillion California estate, Neverland Ranch, to cover his debts. He is also facing a lawsuit by a Bahrain prince, Sheikh Abdulla Bin Hamad Bin Isa Al-Khalifa, who alleges he gave Jackson $2.2 million after he was acquitted of child molestation in 2007

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1039906.html

Report: Jackson
converts to Islam
Paper says pop star joined Louis Farrakhan's flock last night
Posted: December 18, 2003
9:16 am Eastern

� 2009 WorldNetDaily.com

Last night, on the eve of child-molestation charges being filed against him, Michael Jackson converted to Islam, reports the New York Post.

According to the paper, the pop star became a member of Louis Farrakhan's Nation of Islam, and the conversion came with a shakeup in his personal staff.

Michael Jackson's mug shot

The Post says Jermaine Jackson, one of Michael's brothers became a Muslim in 1989 and has been trying to win favor with his eccentric sibling. Jermaine reportedly brought Leonard F. Muhammad, Farrakhan's chief of staff into Michael's inner circle as a "bodyguard."

Jackson reportedly is a former Jehovah's Witness and has had an interest in Judaism.

Tom Sneddon, Santa Barbara district attorney, plans to file formal charges against Jackson today as the child-molestation case against the entertainer progresses. Jackson was booked and released on bail Nov. 20 after allegation surfaced he molested a 12-year-old Los Angeles boy at his Neverland ranch.

The report says authorities have agreed to return Jackson's passport to him so he can travel to the UK this weekend. His arraignment is expected to occur on Jan. 16.

Jackson, through his lawyer Mark Geragos, has denied any wrongdoing.

http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=36207

At 50, Michael Jackson converts to Islam

Pop singer Michael jackson has converted to islam and changed his name to Mickaeel. the 50 year old singer star pledged his allegiance to the Koran ina a ceremony at a friends mansion in Los Angles.

jackson sat on the floor wearing a tiny hat after an Imam was summoned to officiate days before the singer is due to appear at London's High court where he is being sued by an arab Sheik.

The star decided to adopt the new religion while he was recording a song at the home of his friend where a jehovah's Witness was brought up to help him through the ceremony.

Apparantly, the star of hits like "The way you Make Me Feel" was convinced by his producer and song writer friends David Wharnsby and Phillip Bupal. they began talking to him about their religious beliefs, and how they thought they had become better people after they converted. Michael soon began warming the idea.

The singer, who rarely ventures out without a mask, is due to give evidence on monday in a 4.7 million pound lawsuit brught by Prince Abdulla Al=Khaif of Bahrain for defaulting on an exclusive recording contrac
http://hubpages.com/hub/Michael-Jackson-Islam

Mai vrei? Mai sunt.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 20:33
De la: greierash, la data 2009-07-07 20:32:34 rea mai esti Mario!da' masteru si doctoratu doar io le-am terminat?

Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 20:35
ce razi Mario!!! deci care nu aveti si astea....numai aveti ce vorbi cu mine!!! aaaa si obligatoriu inca o facultate! macar in curs...
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 20:36
De la: greierash, la data 2009-07-07 20:36:53ce razi Mario!!! deci care nu aveti si astea....numai aveti ce vorbi cu mine!!! aaaa si obligatoriu inca o facultate! macar in curs...

Io am fost Soimul Patriei, se pune?
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 20:40
Gone too soon, colega!

P-asta de la gradinita o stiu, v-ati prins?

Nu-i de mirare ca sunteti ultrasi la cum negati ce nu va convine.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 20:45
De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:40:45
De la: greierash, la data 2009-07-07 20:36:53ce razi Mario!!! deci care nu aveti si astea....numai aveti ce vorbi cu mine!!! aaaa si obligatoriu inca o facultate! macar in curs...

Io am fost Soimul Patriei, se pune?

nu!!!!!!!!!! ca nu mi-a placut comunismu'! altceva?
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 20:45
Am luat premiul intai cu cununita in clasa intai!

Asta-i tot, ma tem.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 20:47
irelevant! la colt Mario! si cu caciulita de hartie in cap!
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 20:49
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/136030/Adevarul-a-iesit-la-iveala-Michael-Jackson-nu-a-fost-pedofil.html
Holbati-va desteptilor...cei care acuza de pedofilie !!! Si tie, kataro..sau magaro ...baga-ti o carpa in gura aia ca sunt satula! Nu mai sunt amuzanta? Nici nu incercam...nu meriti...eniuei...
R.I.P. , Michael...WE love you...mai treceti mah la topicuri cu manele...ca acolo va e locul...draga kataro...
diana43
Postat pe 7 Iulie 2009 20:51
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 20:52
ce va mai place cearta si scandalu'!!!!
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 20:53
De la: greierash, la data 2009-07-07 20:53:10ce va mai place cearta si scandalu'!!!!

Eu vreau sa le fac sa planga,
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 20:56
Bai,cine a atins subiectul religiei lui Michael? Terminati sa scormaniti orice rautate,numai ca sa-i intinati memoria. Nu conteaza daca s-a convertit de la o religia la alta,...conteaza doar el ca persoana si faptele ce le-a facut. Eu ca fan nici macar nu am cautat ceva detalii despre chestia asta pt ca practic nu ma intereseaza. Ce treaba are religia lui cu muzica?...Katharo esti culmea...Cu ce te intriga pe tine religia lui Michael?
lil_devil
Postat pe 7 Iulie 2009 20:57
De la: lil_devil, la data 2009-07-07 20:57:37Bai,cine a atins subiectul religiei lui Michael? Terminati sa scormaniti orice rautate,numai ca sa-i intinati memoria. Nu conteaza daca s-a convertit de la o religia la alta,...conteaza doar el ca persoana si faptele ce le-a facut. Eu ca fan nici macar nu am cautat ceva detalii despre chestia asta pt ca practic nu ma intereseaza. Ce treaba are religia lui cu muzica?...Katharo esti culmea...Cu ce te intriga pe tine religia lui Michael?

Nicio treaba, voiam sa vad cat de informati sunt fanii lui maical. Si nu-s.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 20:59
De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:56:47
De la: greierash, la data 2009-07-07 20:53:10ce va mai place cearta si scandalu'!!!!

Eu vreau sa le fac sa planga,

cred ca ai reusit cu cateva....
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 21:00
Daca erau tru, plangeau singure. Noroc cu mine.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 21:01
A murit ca un caine ... singur si nefericit. A castigat sute de milioane de dolari, dar se pare ca acum avea 400 milioane datorie. Este o viata de om din care avem cu totii ceva de invatat.

R.I.P. M J

Melodia mea favorita: http://www.youtube.com/watch?v=c2MgwAJrfXo (Billie Jean - varianta lui Chris Cornell)

Postat pe 7 Iulie 2009 21:01
era cu G nu cu J
greierash_is_back
Postat pe 7 Iulie 2009 21:14
De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:59:33
De la: lil_devil, la data 2009-07-07 20:57:37Bai,cine a atins subiectul religiei lui Michael? Terminati sa scormaniti orice rautate,numai ca sa-i intinati memoria. Nu conteaza daca s-a convertit de la o religia la alta,...conteaza doar el ca persoana si faptele ce le-a facut. Eu ca fan nici macar nu am cautat ceva detalii despre chestia asta pt ca practic nu ma intereseaza. Ce treaba are religia lui cu muzica?...Katharo esti culmea...Cu ce te intriga pe tine religia lui Michael?

Eu tocmai am recunoscut ca nu m-a interesat aspectul asta. Stiam ca s-a convertit la o alta religie dar nu am cautat detalii. Nu stiu nimic despre religia islamului sau martorii lui Iehova..nu ma consider o persoana crediciosa pana la D-zeu,dar nici pacatoasa.Eu cand aud de religie nici nu intru in discutie,pt ca eu nu cred multe chestii scrise in Biblie(care e creata de om,nu suflata de D-zeu),dar asta nu inseamna ca nu cred in ceva suprem. In fine, sa revin la subiect..NU conteaza de ce religie era Michael Jackson.N-are nici-o treaba cu muzica lui.

PS: ai vazut Katharo ca nu era pedofil? Ti-am dat si eu acelasi link sa sa-l citesti ,dar te faci ca nu-l vezi.
lil_devil
Postat pe 7 Iulie 2009 21:16
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 21:12:03
De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:45:14Gone too soon, colega!

fatuco...tu nu esti zdravana....
daca a trebuit sa fii carcotasa pana la capat si pana in maduva oaselor ar fi trebuit sa fii atenta la toate greselile mele "de tipar"...pt ca au fost multe.Oricum...cred ca tu confunzi persoanele...nu eu am luat CAE cu nota C...
Sunt de la tastatura...in fine...nu mai conteaza.Nu esti TU in masura sa ma corectezi pe mine...ti-am mai zis :vezi-ti de lungul nasului si spalata pe dinti ca pute de la atata "taxat"
cat despre "negarea a ceea ce (TU in creierul tau cat un graunte de nisip ca) nu imi convine" nu are nicio legatura cu religia lui MJ...
Nu conteaza pt mine (si cred ca pt niciun fan adevarat) adeptul carui cul religios era MJ...am vrut doar sa corectez o "taxatoare (stim noi de ce...)" pt neadevarurile postate.
Si ce e foarte amuzat...chiar e amuzant (nu ca ceea ce tu, insipido, gasesti amuzant) e ca nu ai contestat ceea ce am zis legat de tine si singuratatea in care traiesti sufleteste si fizic...ceea ce ma face sa cred ca am dreptate in privinta ta...
Imi e foarte, dar foarte MILA DE TINE....si pt asta PROMIT IN FATA TUTUROR ca nu te mai jignesc...pt ca mi-e mila de tine...
Esti DOAR "THE GHOST OF JEALOUSY"...asa cami- e foarte mila de tine...
Just beat it....but don't do something stupid...
RIP and LOVe for MJ...

Asa-i, ca nu m-apuc sa-mi comentez viata pe net sau sa-mi pun CV-ul (lool), e dovada ca sunt nefericita.

Parca imi erai superioara in toate domeniile .. sa inteleg ca engleza nu face parte din ,,toate domeniile"?
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 21:17
De la: lil_devil, la data 2009-07-07 21:16:46
De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:59:33

Eu tocmai am recunoscut ca nu m-a interesat aspectul asta. Stiam ca s-a convertit la o alta religie dar nu am cautat detalii. Nu stiu nimic despre religia islamului sau martorii lui Iehova..nu ma consider o persoana crediciosa pana la D-zeu,dar nici pacatoasa.Eu cand aud de religie nici nu intru in discutie,pt ca eu nu cred multe chestii scrise in Biblie(care e creata de om,nu suflata de D-zeu),dar asta nu inseamna ca nu cred in ceva suprem. In fine, sa revin la subiect..NU conteaza de ce religie era Michael Jackson.N-are nici-o treaba cu muzica lui.

PS: ai vazut Katharo ca nu era pedofil? Ti-am dat si eu acelasi link sa sa-l citesti ,dar te faci ca nu-l vezi.

Nu, am vazut ca unul dintre cei doi copii care l-au acuzat a declarat ca a mintit, probabil ca sa mai scoata niste bani de la televiziuni.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 21:19
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 21:12:03
De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:45:14Gone too soon, colega!

fatuco...tu nu esti zdravana....
daca a trebuit sa fii carcotasa pana la capat si pana in maduva oaselor ar fi trebuit sa fii atenta la toate greselile mele "de tipar"...pt ca au fost multe.Oricum...cred ca tu confunzi persoanele...nu eu am luat CAE cu nota C...
Sunt de la tastatura...in fine...nu mai conteaza.Nu esti TU in masura sa ma corectezi pe mine...ti-am mai zis :vezi-ti de lungul nasului si spalata pe dinti ca pute de la atata "taxat"
cat despre "negarea a ceea ce (TU in creierul tau cat un graunte de nisip ca) nu imi convine" nu are nicio legatura cu religia lui MJ...
Nu conteaza pt mine (si cred ca pt niciun fan adevarat) adeptul carui cul religios era MJ...am vrut doar sa corectez o "taxatoare (stim noi de ce...)" pt neadevarurile postate.
Si ce e foarte amuzat...chiar e amuzant (nu ca ceea ce tu, insipido, gasesti amuzant) e ca nu ai contestat ceea ce am zis legat de tine si singuratatea in care traiesti sufleteste si fizic...ceea ce ma face sa cred ca am dreptate in privinta ta...
Imi e foarte, dar foarte MILA DE TINE....si pt asta PROMIT IN FATA TUTUROR ca nu te mai jignesc...pt ca mi-e mila de tine...
Esti DOAR "THE GHOST OF JEALOUSY"...asa cami- e foarte mila de tine...
Just beat it....but don't do something stupid...
RIP and LOVe for MJ...

Hai sa-ti spun o chestie: Nu meria sa-ti fie mila pt ca nici lor nu le e mila. Mie nu mi-e mila de astfel de persoane si am mai spus asta intr-un comment.

ai vazut linkul acela cu filmuletul facut de mine? ...Acum ma uita la tv la ceremonia lui Mike si se canta "you will be there" si au bagat vocea lui Mike recitand cu atata emotie o parte din versurile melodiei si am inceput sa bazai cand l-am auzit....
lil_devil
Postat pe 7 Iulie 2009 21:27
nu sint fana lui Michael dar in loc sa va certati pe aici nu mai bine va uitati si voi la concert?daca tot aduceti un omagiu(ma refer la fanii inraiti ).............dubios ca vi se pare mai interesant sa va certati pe kudika in loc sa priviti ceva unic in viata voastra! pina si eu ma uit ca nu am la ce .......;
FRANNNCE
Postat pe 7 Iulie 2009 21:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concert de duminica. 1 De la: roz5blue6lila7 22 Aprilie 2012 00:00
Chitara clasica ptr cunoscatori 1 De la: Yanka 31 August 2009 13:48
Dub Pistols la Bucuresti 1 De la: deliriiic 11 Octombrie 2011 16:36
Bilete Aerosmith,Ac/Dc,Elton John,Eric Clapton,Eros Ramazzotti,Directia 5, 2 De la: teo_lina69 13 Aprilie 2010 13:03
Fani Chicane sau Dirty Vegas? 10 De la: Lore_lorena 31 August 2009 17:48