Mai multe
| Va rog frumos,terminati cearta! M-am saturat sincer sa vad atata certata.Eu am spus ce am avut de spus...la fel si Cazara, si altii. As vrea sa incetati sa va mai jigniti. Cine il iubeste pe Michael ,il va iubi mereu si se va ruga pt sufletul lui ,si cine nu-l iubeste,sa se roage pt sine. | ||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 19:41 |
||
|---|---|---|
|
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/136030/Adevarul-a-iesit-la-iveala-Michael-Jackson-nu-a-fost-pedofil.html Va rog frumos,Cazara(stiu ca se scrie Kathara dar nah...Cazara =maical),sau altii care nu au crezul in Michael,sa cititi acest articol. Din nou adevarul a fost confirmat chiar de cel care l-a acuzat pe Mike de pedofilie... |
||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 19:53 |
||
| Faptul ca MJ ar fi musulman a fost scris in revistele din strainatate....cica ar fi jurat credinta Coranului nu mai tin minte in ce an....puteti sa cautati pe net...insa nu cred ca asta are vreo importanta... | ||
|
|
||
|
shalimar0666 Postat pe 7 Iulie 2009 20:10 |
||
| ia liniste toata lumea si bagati nasu in tv!pe orice canal tv! | ||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:17 |
||
| spre deosebire de tine am un liceu si o facultate terminata....da cred ca tu nici generala nu ai terminat-o.... | ||
|
papusik_bad Postat pe 7 Iulie 2009 20:28 |
||
De la: papusik_bad, la data 2009-07-07 20:28:57spre deosebire de tine am un liceu si o facultate terminata....da cred ca tu nici generala nu ai terminat-o.... Si liceul si facultatea? Sunt coplesita! |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 20:31 |
||
rea mai esti Mario!da' masteru si doctoratu doar io le-am terminat?
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:32 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 19:58:07De la: Kathara, la data 2009-07-07 19:01:05De la: ionia, la data 2009-07-07 18:57:53 Kathara.... de ce trebuie tu sa fii contra celorlalti? De f mult timp te-am vazut aici si pot spune (si o poate observa oricine ) ca mereu ai ceva impotriva cuiva . Sunt anumite cazuri cand ai dreptate ,dar te porti de multe ori ca o frustrata. Nu uita ca f multa lume vine aici sa ase mai deconecteze ,sa mai faca o gluma , sa discute .Daca tu ai facut din acest forum viata ta ,macar fi mai blanda si mai buna cu cei care fara sa vrea te suporta. Hai ca m-ai enervat, gata, te taxez de proasta. Report: Pop star Michael Jackson converts to Islam By Haaretz Service Tags: Israel News, Los Angeles The American singer Michael Jackson has converted to Islam, the Sun newspaper reported over the weekend. The 50-year-old pop star, who changed his name to Mikaeel, pledged allegiance to the Koran at a friend's house in Los Angeles. An Imam was summoned from a nearby mosque to hold the shahada, the declaration of belief in Allah and Mohammed's prophecy. Advertisement An associate said that Jackson chose his new name, which is the name of one of Allah's angels, after rejecting another Muslim name, Mustafa, which means "the chosen one." Last week, he sold his multimillion California estate, Neverland Ranch, to cover his debts. He is also facing a lawsuit by a Bahrain prince, Sheikh Abdulla Bin Hamad Bin Isa Al-Khalifa, who alleges he gave Jackson $2.2 million after he was acquitted of child molestation in 2007 http://www.haaretz.com/hasen/spages/1039906.html Report: Jackson converts to Islam Paper says pop star joined Louis Farrakhan's flock last night Posted: December 18, 2003 9:16 am Eastern � 2009 WorldNetDaily.com Last night, on the eve of child-molestation charges being filed against him, Michael Jackson converted to Islam, reports the New York Post. According to the paper, the pop star became a member of Louis Farrakhan's Nation of Islam, and the conversion came with a shakeup in his personal staff. Michael Jackson's mug shot The Post says Jermaine Jackson, one of Michael's brothers became a Muslim in 1989 and has been trying to win favor with his eccentric sibling. Jermaine reportedly brought Leonard F. Muhammad, Farrakhan's chief of staff into Michael's inner circle as a "bodyguard." Jackson reportedly is a former Jehovah's Witness and has had an interest in Judaism. Tom Sneddon, Santa Barbara district attorney, plans to file formal charges against Jackson today as the child-molestation case against the entertainer progresses. Jackson was booked and released on bail Nov. 20 after allegation surfaced he molested a 12-year-old Los Angeles boy at his Neverland ranch. The report says authorities have agreed to return Jackson's passport to him so he can travel to the UK this weekend. His arraignment is expected to occur on Jan. 16. Jackson, through his lawyer Mark Geragos, has denied any wrongdoing. http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=36207 At 50, Michael Jackson converts to Islam Pop singer Michael jackson has converted to islam and changed his name to Mickaeel. the 50 year old singer star pledged his allegiance to the Koran ina a ceremony at a friends mansion in Los Angles. jackson sat on the floor wearing a tiny hat after an Imam was summoned to officiate days before the singer is due to appear at London's High court where he is being sued by an arab Sheik. The star decided to adopt the new religion while he was recording a song at the home of his friend where a jehovah's Witness was brought up to help him through the ceremony. Apparantly, the star of hits like "The way you Make Me Feel" was convinced by his producer and song writer friends David Wharnsby and Phillip Bupal. they began talking to him about their religious beliefs, and how they thought they had become better people after they converted. Michael soon began warming the idea. The singer, who rarely ventures out without a mask, is due to give evidence on monday in a 4.7 million pound lawsuit brught by Prince Abdulla Al=Khaif of Bahrain for defaulting on an exclusive recording contrac http://hubpages.com/hub/Michael-Jackson-Islam Mai vrei? Mai sunt. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 20:33 |
||
De la: greierash, la data 2009-07-07 20:32:34
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 20:35 |
||
ce razi Mario!!! deci care nu aveti si astea....numai aveti ce vorbi cu mine!!! aaaa si obligatoriu inca o facultate! macar in curs...
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:36 |
||
De la: greierash, la data 2009-07-07 20:36:53ce razi Mario!!! deci care nu aveti si astea....numai aveti ce vorbi cu mine!!! aaaa si obligatoriu inca o facultate! macar in curs... Io am fost Soimul Patriei, se pune? |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 20:40 |
||
|
Gone too soon, colega! P-asta de la gradinita o stiu, v-ati prins? Nu-i de mirare ca sunteti ultrasi la cum negati ce nu va convine. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 20:45 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:40:45De la: greierash, la data 2009-07-07 20:36:53ce razi Mario!!! deci care nu aveti si astea....numai aveti ce vorbi cu mine!!! aaaa si obligatoriu inca o facultate! macar in curs... nu!!!!!!!!!! ca nu mi-a placut comunismu'! altceva? |
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:45 |
||
Am luat premiul intai cu cununita in clasa intai! Asta-i tot, ma tem.
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 20:47 |
||
irelevant! la colt Mario! si cu caciulita de hartie in cap!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:49 |
||
|
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/136030/Adevarul-a-iesit-la-iveala-Michael-Jackson-nu-a-fost-pedofil.html Holbati-va desteptilor...cei care acuza de pedofilie !!! Si tie, kataro..sau magaro ...baga-ti o carpa in gura aia ca sunt satula! Nu mai sunt amuzanta? Nici nu incercam...nu meriti...eniuei... R.I.P. , Michael...WE love you...mai treceti mah la topicuri cu manele...ca acolo va e locul...draga kataro... |
||
|
diana43 Postat pe 7 Iulie 2009 20:51 |
||
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:52 |
||
| ce va mai place cearta si scandalu'!!!! | ||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:53 |
||
De la: greierash, la data 2009-07-07 20:53:10ce va mai place cearta si scandalu'!!!! Eu vreau sa le fac sa planga,
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 20:56 |
||
| Bai,cine a atins subiectul religiei lui Michael? Terminati sa scormaniti orice rautate,numai ca sa-i intinati memoria. Nu conteaza daca s-a convertit de la o religia la alta,...conteaza doar el ca persoana si faptele ce le-a facut. Eu ca fan nici macar nu am cautat ceva detalii despre chestia asta pt ca practic nu ma intereseaza. Ce treaba are religia lui cu muzica?...Katharo esti culmea...Cu ce te intriga pe tine religia lui Michael? | ||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 20:57 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-07 20:57:37Bai,cine a atins subiectul religiei lui Michael? Terminati sa scormaniti orice rautate,numai ca sa-i intinati memoria. Nu conteaza daca s-a convertit de la o religia la alta,...conteaza doar el ca persoana si faptele ce le-a facut. Eu ca fan nici macar nu am cautat ceva detalii despre chestia asta pt ca practic nu ma intereseaza. Ce treaba are religia lui cu muzica?...Katharo esti culmea...Cu ce te intriga pe tine religia lui Michael? Nicio treaba, voiam sa vad cat de informati sunt fanii lui maical. Si nu-s.
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 20:59 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:56:47De la: greierash, la data 2009-07-07 20:53:10ce va mai place cearta si scandalu'!!!! cred ca ai reusit cu cateva.... |
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 21:00 |
||
Daca erau tru, plangeau singure. Noroc cu mine.
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 21:01 |
||
|
A murit ca un caine ... singur si nefericit. A castigat sute de milioane de dolari, dar se pare ca acum avea 400 milioane datorie. Este o viata de om din care avem cu totii ceva de invatat. R.I.P. M J Melodia mea favorita: http://www.youtube.com/watch?v=c2MgwAJrfXo (Billie Jean - varianta lui Chris Cornell) |
||
|
Postat pe 7 Iulie 2009 21:01 |
||
| era cu G nu cu J | ||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 21:14 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:59:33De la: lil_devil, la data 2009-07-07 20:57:37Bai,cine a atins subiectul religiei lui Michael? Terminati sa scormaniti orice rautate,numai ca sa-i intinati memoria. Nu conteaza daca s-a convertit de la o religia la alta,...conteaza doar el ca persoana si faptele ce le-a facut. Eu ca fan nici macar nu am cautat ceva detalii despre chestia asta pt ca practic nu ma intereseaza. Ce treaba are religia lui cu muzica?...Katharo esti culmea...Cu ce te intriga pe tine religia lui Michael? Eu tocmai am recunoscut ca nu m-a interesat aspectul asta. Stiam ca s-a convertit la o alta religie dar nu am cautat detalii. Nu stiu nimic despre religia islamului sau martorii lui Iehova..nu ma consider o persoana crediciosa pana la D-zeu,dar nici pacatoasa.Eu cand aud de religie nici nu intru in discutie,pt ca eu nu cred multe chestii scrise in Biblie(care e creata de om,nu suflata de D-zeu),dar asta nu inseamna ca nu cred in ceva suprem. In fine, sa revin la subiect..NU conteaza de ce religie era Michael Jackson.N-are nici-o treaba cu muzica lui. PS: ai vazut Katharo ca nu era pedofil? Ti-am dat si eu acelasi link sa sa-l citesti ,dar te faci ca nu-l vezi. |
||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 21:16 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 21:12:03De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:45:14Gone too soon, colega! Asa-i, ca nu m-apuc sa-mi comentez viata pe net sau sa-mi pun CV-ul (lool), e dovada ca sunt nefericita. Parca imi erai superioara in toate domeniile .. sa inteleg ca engleza nu face parte din ,,toate domeniile"? |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 21:17 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-07 21:16:46De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:59:33De la: lil_devil, la data 2009-07-07 20:57:37Bai,cine a atins subiectul religiei lui Michael? Terminati sa scormaniti orice rautate,numai ca sa-i intinati memoria. Nu conteaza daca s-a convertit de la o religia la alta,...conteaza doar el ca persoana si faptele ce le-a facut. Eu ca fan nici macar nu am cautat ceva detalii despre chestia asta pt ca practic nu ma intereseaza. Ce treaba are religia lui cu muzica?...Katharo esti culmea...Cu ce te intriga pe tine religia lui Michael? Nu, am vazut ca unul dintre cei doi copii care l-au acuzat a declarat ca a mintit, probabil ca sa mai scoata niste bani de la televiziuni. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 21:19 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-07 21:12:03De la: Kathara, la data 2009-07-07 20:45:14Gone too soon, colega! Hai sa-ti spun o chestie: Nu meria sa-ti fie mila pt ca nici lor nu le e mila. Mie nu mi-e mila de astfel de persoane si am mai spus asta intr-un comment. ai vazut linkul acela cu filmuletul facut de mine? ...Acum ma uita la tv la ceremonia lui Mike si se canta "you will be there" si au bagat vocea lui Mike recitand cu atata emotie o parte din versurile melodiei si am inceput sa bazai cand l-am auzit....
|
||
|
lil_devil Postat pe 7 Iulie 2009 21:27 |
||
| nu sint fana lui Michael dar in loc sa va certati pe aici nu mai bine va uitati si voi la concert?daca tot aduceti un omagiu(ma refer la fanii inraiti ).............dubios ca vi se pare mai interesant sa va certati pe kudika in loc sa priviti ceva unic in viata voastra! pina si eu ma uit ca nu am la ce .......; | ||
|
FRANNNCE Postat pe 7 Iulie 2009 21:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concert de duminica. | 1 | De la: roz5blue6lila7 22 Aprilie 2012 00:00 |
| Chitara clasica ptr cunoscatori | 1 | De la: Yanka 31 August 2009 13:48 |
| Dub Pistols la Bucuresti | 1 | De la: deliriiic 11 Octombrie 2011 16:36 |
|
|
||
| Bilete Aerosmith,Ac/Dc,Elton John,Eric Clapton,Eros Ramazzotti,Directia 5, | 2 | De la: teo_lina69 13 Aprilie 2010 13:03 |
| Fani Chicane sau Dirty Vegas? | 10 | De la: Lore_lorena 31 August 2009 17:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.