Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

Stai linistit, ca toata lumea il respecta si il apreciaza, asta nu inseamna ca nu poti sa spui adevarul despre el si cu bune si cu rele!!!!
Nu va mai certati aiurea!

Postat pe 9 Iulie 2009 12:19
De la: cleoafrica, la data 2009-07-09 12:13:18ERA OBSEDAT DE MULTE SI UN OM SLAB.NU AVEA VITILIGO, CI SE INJECTA MEREU PT DEPIGMENTARE,AU FOST CUNOSCUTE CATEVA FAZE IN CARE PIGMENTUL NATURAL II REAPAREA,DAR EL TOT CAUTA SA IL ANIHILEZE.
MOARTEA SI-A CAUZAT-O SINGUR DIN PROSTIA CU CARE A TRAIT.NU A FOST NORMAL SI ECHILIBRAT,A FOST UN INFANTIL,EXCENTRIC,DE ACEEA SI-A DISTRUS SANATATEA SI A SI DEVENIT JUCARIA TUTUROR CARE AU PROFITAT DE EL.
SUNT ATATIA ARTISTI CARE AU O VIATA NORMALA SI SE MANAGERIAZA SINGURI SAU ORICUM ISI CONDUC EI MANAGERII SI NICI NU CEDEAZA PRESIUNII VIETII DE STAR.

ok,ti-ai spus parerea personala. Conteaza sa nu-l acuzi pt alegerile facute si sa-l apreciezi ca artist.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 12:19
De la: cleoafrica, la data 2009-07-09 12:19:11Stai linistit, ca toata lumea il respecta si il apreciaza, asta nu inseamna ca nu poti sa spui adevarul despre el si cu bune si cu rele!!!!

haha..tocamai ti-am raspuns mai sus...
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 12:20
Ref la operatii, normal ca si-a facut non stop,deoarece oricine incepe si continua,pielea se tot lasa in timp si tb refacuta.
Offff,asta e important? Fiecare traieste cum vrea!

Postat pe 9 Iulie 2009 12:27
De la: cleoafrica, la data 2009-07-09 12:27:30Ref la operatii, normal ca si-a facut non stop,deoarece oricine incepe si continua,pielea se tot lasa in timp si tb refacuta.
Offff,asta e important? Fiecare traieste cum vrea!

Initial eu nu am vrut sa vorbesc despre operatiile lui estetice,dar pe parcurs au fost altii care au atins acest subiect. Eu cred ca operatiile si le facea pt ca pielea lui isi pierde tot mai mult din "calitate" odata cu depigmentarea ei ,si poate ii apareau tot felul de "leziuni" pe fata de aceea si-o acoperea mereu cand iesea in public. Normal ca trebuia sa le indeparteze,sa repare pielea. D-asta cred ca a afirmat ca are decat doua operatii estetice ,celelate fiind de reparare.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 12:39
aaa,si mai am o precizare. Rezultatele autopisiei spune ca avea in total 13 operatii pe tot corpul. Deci pe tot corpul, nu numai la fata. Si nu toate se incadreaza in categoria operatiilor de infrumusetare.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 12:44
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 12:44:28aaa,si mai am o precizare. Rezultatele autopisiei spune ca avea in total 13 operatii pe tot corpul. Deci pe tot corpul, nu numai la fata. Si nu toate se incadreaza in categoria operatiilor de infrumusetare.

da asa scriu ziarele...dar ziarele mai scriu si k vaticanul vrea sa-l faca sfant
bruneagra25
Postat pe 9 Iulie 2009 12:48
De la: bruneagra25, la data 2009-07-09 12:48:03
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 12:44:28aaa,si mai am o precizare. Rezultatele autopisiei spune ca avea in total 13 operatii pe tot corpul. Deci pe tot corpul, nu numai la fata. Si nu toate se incadreaza in categoria operatiilor de infrumusetare.

da asa scriu ziarele...dar ziarele mai scriu si k vaticanul vrea sa-l faca sfant

ma iei la misto ?
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 12:52
s-a ajuns deja la pagina 52?
Donty0807
Postat pe 9 Iulie 2009 13:00
De la: Donty0807, la data 2009-07-09 13:00:59 s-a ajuns deja la pagina 52?

da.Michael a fost mereu controvesat. Subiectul s-a ramnificat in mai multe directii si tot acolo s-a ajuns. Unii s-au certat, altii nu..
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 13:04
De la: liliana2005, la data 2009-07-09 11:47:07
De la: Lucia1971, la data 2009-07-09 11:43:14Hai sa-ti explic ca sa pricepi. Eu ma invart pe forumul asta de un an de zile, timp in care am avut ocazia sa cunosc o gramada de lume. Cu Kathara m-am certat si eu, dar intamplator, o cunostinta de pe-aici, avea o fotografie de-a ei si mi-a trimis-o pe mail. In fine, de gustibus non disputandum... dar eu n-am vazut-o urata. Pe de alta parte din curiozitate am urmarit multe postari de-ale ei si pot sa spun ca fata se documenteaza.
In concluzie, nu sunt prietena cu ea si chiar daca nu agreez postarile ei in totalitate, niciodata n-am s-o calific drept proasta. Ideea era ca cele ce acuza, sa se documenteze mai intai...

Hai sa-ti explic si eu ceva. Mi se rupe de Kathara sau cum ii zice. La modul cel mai serios I don't give a flying f.ck. As putea sa dau si eu exemple de cata engleza stie dar ma abtin ca pur si simplu nu ma intereseaza.

Am observat cat de mult ti se rupe. Cineva e putin obsedat. putin mai mult. And do correct my English.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 13:29
De la: cleoafrica, la data 2009-07-09 12:19:11Stai linistit, ca toata lumea il respecta si il apreciaza, asta nu inseamna ca nu poti sa spui adevarul despre el si cu bune si cu rele!!!!

Nu exista rele, nu intetelegi ca e perfect?
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 13:29
De la: Kathara, la data 2009-07-09 13:29:40

Nu exista rele, nu intetelegi ca e perfect?

Nu a zis nimeni ca-i perfect, dar nici pedofil nu era. Nu detin adevarul absolut, dar tu crezi ca detii adevarul absolut cat il acuzi de pedofilie? Ai mai spus ca pt tine un pedofil este egal cu un ucigas..apoi ai adaugat "in serie".. Cu alte cuvinete : Era ucigas in serie dupa capul tau. Nu crezi ca exagerezi prea mult?
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 13:36
Eu cred ca a fost pedofil, poate ca a fost, poate ca nu. Da rnu mi-as fi lasat niciodata copilul in preajma lui.

Mai gandeste-te la comparatia cu ucigasii in serie sarmanti.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 13:41
Heyyy iar va certatzi mai... GOD MJ nu mai e...gata R.I.P,a fost sau nu pedofil ,a avut sau nu operatzii estetice ....numai el poate sa stie...sa se odihneasca in pace...acolo unde e acum ...e intr-o lume mai buna :)
Ameelya
Postat pe 9 Iulie 2009 13:47
De la: Kathara, la data 2009-07-09 13:41:16Eu cred ca a fost pedofil, poate ca a fost, poate ca nu. Da rnu mi-as fi lasat niciodata copilul in preajma lui.

Lumineaza-ma ca nu inteleg. Care e diferenta dintre un ucigas in serie si un ucigas in serie sarman, ca pt mine e la fel,dar nu inteleg ce viziune ai tu de gasesti o diferenta.
Tu ai ascultat vreodata un interviu cu el? Sau iti recomand sa vezi filmul The jacksons.An american dream.1992. Pe la varsta de 20 si ceva de ani el isi cumpara-se mai multe animale,dintre care vestita lui maimuta Bubbles ce statea mereu agatat de gatul lui ca un copil. Iar el avea grija de ea ca de un copil. O invatase pana si pasul moonwalk. Se vede intotdeauna si-a dorit un suflet langa el si sa stie ca acel suflet e numai pt el si n-o sa-l judece.. Sincer ,nu m-as mira sa-mi spui ca acum crezi ca era si zoofil.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 14:05
De la: Ameelya, la data 2009-07-09 13:47:44Heyyy iar va certatzi mai... GOD MJ nu mai e...gata R.I.P,a fost sau nu pedofil ,a avut sau nu operatzii estetice ....numai el poate sa stie...sa se odihneasca in pace...acolo unde e acum ...e intr-o lume mai buna :)

Nu ne certam ,inca...deocamdata se vorbeste frumos.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 14:06
la ce folos sa ne certam acum pt michael el oricume mort si asta nu are cum sa ne faca fericiti, iar daca ne balacarim aici cu atata mai putin o sa fiu fericita....eu cred ca nu mai are rost sa vorbim tot felul de chestii despre M.J ca in sus si in jos ci sa ascultam in liniste muzica lui si sa ne amintim cu drag de el...
yumy
Postat pe 9 Iulie 2009 14:08
aaaa pai e suuper...pe forumul asta din 20 de comentarii 15 sunt ....... :)))))
Ameelya
Postat pe 9 Iulie 2009 14:08
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 14:06:12
De la: Ameelya, la data 2009-07-09 13:47:44Heyyy iar va certatzi mai... GOD MJ nu mai e...gata R.I.P,a fost sau nu pedofil ,a avut sau nu operatzii estetice ....numai el poate sa stie...sa se odihneasca in pace...acolo unde e acum ...e intr-o lume mai buna :)

Nu ne certam ,inca...deocamdata se vorbeste frumos.

si te rog eu sa fie tot asa
yumy
Postat pe 9 Iulie 2009 14:09
yumalai
Ameelya
Postat pe 9 Iulie 2009 14:11
De la: lil_devil, la data 2009-07-09 14:05:16
De la: Kathara, la data 2009-07-09 13:41:16Eu cred ca a fost pedofil, poate ca a fost, poate ca nu. Da rnu mi-as fi lasat niciodata copilul in preajma lui.

Lumineaza-ma ca nu inteleg. Care e diferenta dintre un ucigas in serie si un ucigas in serie sarman, ca pt mine e la fel,dar nu inteleg ce viziune ai tu de gasesti o diferenta.
Tu ai ascultat vreodata un interviu cu el? Sau iti recomand sa vezi filmul The jacksons.An american dream.1992. Pe la varsta de 20 si ceva de ani el isi cumpara-se mai multe animale,dintre care vestita lui maimuta Bubbles ce statea mereu agatat de gatul lui ca un copil. Iar el avea grija de ea ca de un copil. O invatase pana si pasul moonwalk. Se vede intotdeauna si-a dorit un suflet langa el si sa stie ca acel suflet e numai pt el si n-o sa-l judece.. Sincer ,nu m-as mira sa-mi spui ca acum crezi ca era si zoofil.

Ideea e ca majoritatea ucigasilor in serie sunt sarmanti, asa fac rost de victime. Intr-o ora, doua, poate mult mai putin, conving o femeie sa se urce in masina cu ei, desi majoritatea lor stiu cat de periculos este. In consecinta, nu poti decide tu, pe baza a catorva interviuri, cum este un om de fapt, din moment ce si ucigasii in serie pot parea painea lui Dumnezeu cand e cazul.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 14:11
De la: Ameelya, la data 2009-07-09 14:08:30aaaa pai e suuper...pe forumul asta din 20 de comentarii 15 sunt ....... :)))))

Fanii adevarati trebuie sa fie isterici.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 14:12
De la: Kathara, la data 2009-07-09 14:12:29
De la: Ameelya, la data 2009-07-09 14:08:30aaaa pai e suuper...pe forumul asta din 20 de comentarii 15 sunt ....... :)))))

ne eu sunt o fana falsa
yumy
Postat pe 9 Iulie 2009 14:13
De la: Ameelya, la data 2009-07-09 14:11:00yumalai
yumy
Postat pe 9 Iulie 2009 14:13
am dat pe pagina prcedenta un link pt a descarca The Jacksons.Am american dream. Un super film despre copilaria lui Michael si a fratilor lui. Actorii sunt alesi bine si cel care joaca rolul lui Michael chiar ii imita bine miscarile. Descarcati-l si vedeti-l si apoi spuneti-mi ce parere v-a lasat.
lil_devil
Postat pe 9 Iulie 2009 14:14
De la: Kathara, la data 2009-07-09 14:12:29

aaaaaaaaaaa
matracucu
Ete, vezi, asa, acum esti tru!
Kathara
Another day has gone

I'm still all alone

How could this be

You're not here with me

You never said goodbye

Someone tell me why

Did you have to go

And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself

How did love slip away

Something whispers in my ear and says

That you are not alone

For I am here with you

Though you're far away

I am here to stay

But you are not alone

For I am here with you

Though we're far apart

You're always in my heart

But you are not alone

'Lone, 'lone

Why, 'lone

Just the other night

I thought I heard you cry

Asking me to come

And hold you in my arms

I can hear your prayers

Your burdens I will bear

But first I need your hand

Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself

How did love slip away

Something whispers in my ear and says

That you are not alone

For I am here with you

Though you're far away

I am here to stay

For you are not alone

For I am here with you

Though we're far apart

For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'

And girl you know that I'll be there

I'll be there

You are not alone

For I am here with you

Though you're far away

I am here to stay

For you are not alone

For I am here with you

Though we're far apart

For you are not alone

For I am here with you

Though you're far away

I am here to stay

For you are not alone

For I am here with you

Though we're far apart

For you are not alone...
ce mi se potriveste melodia... si nu pot sa fiu isterica pe ea
yumy
Postat pe 9 Iulie 2009 14:15
si in romana suna bine
O alta zi a trecut, inca sunt singur(a)
Cum se poate asa ceva? Nu esti aici langa mine
Niciodata nu mi-ai zis "ramas-bun", cineva sa-mi spuna de ce
De ce a trebuit sa pleci, lasandu-mi lumea atat de rece?

1. In fiecare zi stau si ma intreb
Cum a putut dragostea sa scape?
Ceva imi sopteste in ureche si-mi zice

2.Ca nu esti singur(a)
Eu sunt aici pt tine
Desi esti departe
Eu sunt aici sa raman

3.Nu esti singur(a)
Eu sunt aici pt tine
Desi suntem departe
Esti mereu in inima mea
Nu esti singur(a)

De unul(una) singur(a), de ce, oh...
Chiar noaptea trecuta, mi s-a parut ca te aud plangand
Imi cereai sa vin,si sa te tin in bratele mele
Iti aud rugaciunile, greutatile tale le voi suporta
Dar mai intai am nevoie de mana ta, apoi pt totdeauna va putea incepe
(repetare 1, 2, 3)

Oh...sopteste trei cuvinte si am sa vin alergand
Zboara...si fato,stii ca am sa fiu acolo
O sa fiu acolo
(repetare 2, 3, 2, 3)

Nu singur(a)
Nu esti singur(a), nu esti singur(a)...

Doar ce ai ajuns la mine baby
Dimineata, seara
Nu esti singur(a),nu singur(a)
Tu si eu, nu singur(a), oh, impreuna, ïmpreuna...
yumy
Postat pe 9 Iulie 2009 14:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concert Guns n ROses 3 De la: Metal_spell 26 Decembrie 2009 00:47
buna 5 De la: yumalai 19 Februarie 2010 19:56
Peninsula (Tg. Mures) 4 De la: Gabrielalala 19 August 2010 01:51
Pentru iubitorii de folk:) 10 De la: bemilia 21 Iulie 2009 20:07
-----Muzica----- 51 De la: kudika_nikole 18 Mai 2013 19:21