Mai multe
De la: AlexandraV, la data 2009-10-14 05:02:13De la: yneedlove, la data 2009-10-12 16:20:23EU fan michael...dar...a scos o noua melodie? cand? a inviat din morti? FOARTE FOARTE FOARTE bine spus. Bravo! Mai bine de atat nu o puteam spune nici eu nici altcineva! ;) Si e fff adevarat ca Michael inregistra o suta si ceva de melodii pentru un album, din care le selecta pe cele care apareau, restul ramanand nelansate. E si normal acum sa apara si cele nelansate, care sunt sute, tocmai ca sa ne putem aminti mereu de el ca cel mai BUN, ca Rege al muzicii Pop. Intodeauna va fi asa. :) Cine vrea sa vada mai multe despre Michael, sa urmareasca (daca nu a facut-o deja de mult) "Michael Jackson: Private Home Movies". In acest film spune si despre faptul ca pt fiecare album inregistra cel putin o suta de melodii din care le selecta pe cele care apareau. Desi Smooth Criminal este un mareeee succes, totusi el a spus ca melodia a fost aleasa pe ultima suta de metrii. Nu era initial inclusa pe album. :) Bine ca a aleso in final, pt ca era o mare pierdere...tinand cont si de ce videoclip are. Michael is the best, ever! :) |
||
|
monytzoi Postat pe 14 Octombrie 2009 11:24 |
||
|---|---|---|
|
A-ti vazut asta? Am vrut mai demult sa-l postez dar mereu am uitat. E o serie de filmulete cu Michael Jackson Beatboxing. Si pe langa beat box, aici se aude cum canta live,vocea lui pura,fara negativ,fara nimic.Foarte dragut!!!! http://www.youtube.com/watch?v=5C5he8XQCBw |
||
|
lil_devil Postat pe 21 Octombrie 2009 23:10 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-10-21 23:10:40A-ti vazut asta? Am vrut mai demult sa-l postez dar mereu am uitat. foarte tare am vazut secventele alea in interviurile pe care le-a dat si am ramas uimita cum reuseste sa faca asa....e identic cu negativul melodiilor lui
|
||
|
|
||
|
badkitty Postat pe 24 Octombrie 2009 17:20 |
||
am mai cautat pe net si am gasit asta http://www.scribd.com/doc/6547388/Michael-Jackson-Dancing-the-Dream....pe site puteti gasi mai multe povestioare si poezii scrise de michael cel mai mult imi place poezia Magical Child unde vb despre el de fapt....ne transmite ca toti au vrut sa-i distruga visurile si ca ii spuneau ciudat pentru inocenta lui...mesajul este ca totul poate fi simplu si frumos numai ca oamenii vor sa complice lucrurile fara rost merita sa va uitati
|
||
|
badkitty Postat pe 25 Octombrie 2009 18:58 |
||
De la: badkitty, la data 2009-10-25 18:58:55am mai cautat pe net si am gasit asta http://www.scribd.com/doc/6547388/Michael-Jackson-Dancing-the-Dream....pe site puteti gasi mai multe povestioare si poezii scrise de michael Este o carte scrisa de Michael mai mult decat superba. Tot ce scrie are un mesaj frumos si pozitiv...si este adevarat ca noi nu facem decat sa ne complicam viata si sa ne distrugem cele mai frumoase vise, din pacate.... Am citit-o de mult de la o prietena si m-am indragostit de ea, asa ca mi-am cumparat-o si eu, insa am ales sa imi iau varianta in limba engleza (eu o citisem in romana) si sunt tare fericita acum ca o am. La fel ca si autobiografia lui, Moonwalk, pe care am luat-o tot in engleza...ador pur si simplu sa citesc ceva scris de Michael...iar in engleza suna mult mai bine. :) |
||
|
monytzoi Postat pe 26 Octombrie 2009 08:52 |
||
|
Bine v-am gasit. Tema este;Adevarul despre Michael Jackson, nu inteleg de ce nu se comenteaza la subiect. Eu cred ca nimeni nu este ;zdreanta ;nimanui. In privinta scrisului, cand te grabesti, mai gresesti si asta nu inseamna ca cineva nu stie scrie , nu este nimeni analfabet, iar daca ; ar fi, ce ne pasa noua si ;lui Michael ; J;?????!! Ca unii sclipesc de inteligenta si altii de prostie???!! Iar cu scrisul , ,,a, in loc de ;i;; noi am invatat cu ;i si ce conteaza??!!Tare multe injurii si cuvinte murdare pe forum si predomina acest vocabular cam la aceleasi persoane! De ce oare???! Nu stim sa ;respectam; sa toleram ,sa iertam,???Eu cred ca ; vorba dulce mult aduce;! Aici este vorba de idolul vostru; Michael J. De ce sa va jigniti mereu??? Dar oare el a murit??? Sau sosia lui???!! |
||
|
kudika017520 Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:05 |
||
|
In ultimul timp se tot vehicula ca Michael Jackson este in viata.Este greu de crezut asa ceva, ar fi chiar un geniu daca ar fi putut sa pacaleasca o lume intreaga. Eu m-as bucura sa fie adevarat..dar nu prea cred. Am cautat informatii despre chestia asta si iata ce am gasit: Dave Dave...are aceesi ochi ca ai lui MJ, si vocea foarte asemanatoare ca a lui... Despre acest Deve Dave se spune ca a fost un prieten al lui MJ. El a suferit arsuri pe tot corpul, iar MJ a platit toate operatiile de reconstructie si estetice ale acestuia. Dave Dave are MySpace...iar in pozele sale din 1996 el are ochii albastri. Insa cel care a venit in emisunea lui Larry King..are ochii caprui si conturati ca cei a lui Michael.Plus vocea si felul de a vorbi la fel de asemanatoare cu Michael. Voi ce credeti? Eu sunt un pic cam confuza...De ce totusi Mj s-ar deghiza in Dave Dave si nu in cu tot alta persoana total necunoscuta......traceti o privire la acest link: http://mjkit.forumotion.net/dave-dave-f43/official-dave-dave-thread-t2035.htm |
||
|
lil_devil Postat pe 7 Noiembrie 2009 23:33 |
||
| 23 dec ora 17.00 la Casa de Cultura din Constanta va avea loc un spectacol tribut Michael Jackson. Spectacolul va fi live, si este in scop caritabil. Pretul unui bilet este de 10 lei, iar banii obtinuti vor fi donati unui baietel bolnav de leucemie in faza avansata. Pentru bilete ma puteti contacta pe mine deoarece nu ne putem permite sa angajam o firma care sa se ocupe cu vanzarea biletelor. Haideti sa-i daruim pustiului un Craciun ca in basme! | ||
|
Irinaenache Postat pe 16 Decembrie 2009 18:23 |
||
|
Kathara, scuzati-ma dar dumneavoastra nu v-ati schimbat? Luati o poza de cand aveati 10 ani si una de acum. Ce observati? Mai sunteti la fel? |
||
|
Lu_za99 Postat pe 19 Mai 2010 22:35 |
||
| AAAAAAA si inca ceva : de ce Micahel avea in jurul lui mai multi oameni de culoare? Bona copiilor, bucatareasa cateva garzi... Si credeti ca ar mai fi organizat concerte in Africa sau unde sunt oameni de culoare daca nu i-ar fi placut negrii? Si pana la urma...conteaza cu cine a facut copiii? Conteaza ca i-a crescu si ca i-a IUBIT DIN TOT SUFLETUL LUI? | ||
|
Lu_za99 Postat pe 19 Mai 2010 22:42 |
||
In memoriam.... Scoateti eventualele spatii libere ce pot aparea in link: http://www.verze.ro/Filozofari/Ce-se-mai-intampla-in-lume/un-an-de-la-moartea-lui-michael-jackson-in-memoriam.html |
||
|
peppermint Postat pe 25 Iunie 2010 11:04 |
||
|
a trecut atat de repede un an....cred k singurul lucru bun care a rezultat a fost ca piesele lui au inceput sa fie difuzate din nou si sper ca niciodata sa nu mai revina perioada in care nu o sa mai fie ascultate cantecele sale rest in peace michael!....we all miss you
|
||
|
badkitty Postat pe 27 Iunie 2010 14:21 |
||
De la: badkitty, la data 2010-06-27 14:21:58a trecut atat de repede un an....cred k singurul lucru bun care a rezultat a fost ca piesele lui au inceput sa fie difuzate din nou si sper ca niciodata sa nu mai revina perioada in care nu o sa mai fie ascultate cantecele sale Oare numai eu am observat zi de zi pe MTV 'M is for Michael' si in fiecare weekend in tot anul asta?? |
||
|
liliana2005 Postat pe 27 Iunie 2010 18:23 |
||
|
Apropo - pt cei care vor sa stie mai mult. Tatal copilului, care ar fi fost abuzat de MJ, s-a sinucis, nemairezistand mustrarilor de constiinta. Am vazut in weekend un documentar pe pro 7. Pacat ca nu am retinut numele tatalui. Cei care urmaresc adevarul, stiu despre ce vb. Michael ar fi mai fost in viata, daca doctorul sau ( care locuia cu el la vila) nu ar fi neglijat pacientul in nu ar fi intrat in panica, atunci cand MJ a ramas fara aer. Orice cardiolog tb sa stie ca o resurcitatie nu se face in pat, ci jos pe podea tare. Apoi daca ar fi chemat salvarea imediat si nu la 2 ore - lucrurile ar fi stat altfel. Dupa cum am vazut eu This is it - ar fi fost un fenomen. Pacat ca pe langa toate AMG si-a batut joc de el si nu a vrut decat sa scoata banii din el!! Melodiile lui vor ramane. MJ este un erou. Chiar daca a plecat de langa noi - asa a fost sa fie. |
||
|
Elissa131 Postat pe 28 Iunie 2010 16:39 |
||
| intra pe google si scrie vitiligo primul site | ||
|
kudika227496 Postat pe 11 Iulie 2010 20:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Pentru iubitorii de folk:) | 10 | De la: bemilia 21 Iulie 2009 20:07 |
| Ce melodii mai ascultati? Recomandati-ne si noua!!! | 23 | De la: Metal_spell 7 Decembrie 2009 06:09 |
| Dan Nebunu, e nou | 45 | De la: Boca 20 Iulie 2010 10:00 |
|
|
||
| modele prea slabe | 2 | De la: ANNYBLONDY 25 Iulie 2009 19:15 |
| cine ma ajuta ? | 10 | De la: kudika109150 21 Decembrie 2011 01:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.