Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

Doamne, cred ca am gresit topicul...si eu care credeam ca sunt pe "Adevarul despre Michael Jackson". Ati inceput sa aberati pe alte o mie de teme si subiecte care nu au nici o legatura cu topicul. Dar trebuie sa intelegem...asa e la noi...ne trezim ca pe camp. Injurati-va si jigniti-va ca asa dati dovada de inteligenta. ;)
Maturizati-va oameni buni. Si daca ati deschis topicul asta pentru discutii despre Michael, atunci haideti sa continuam asa.
monytzoi
Postat pe 1 Octombrie 2009 08:26
De la: Dor_a, la data 2009-10-01 08:18:50
De la: liliana2005, la data 2009-09-30 17:36:17
Daca iti spun ca mi-e scarba ma crezi?
Nu mai am pofta efectiv si cand vad ca mananca altii parca ma bucur ca eu nu mananc..

Si cum stai cu hemoglobina?
Eu imi amintesc ca odata m-am apucat sa fac asa, un fel de cura de capu' meu, fara indrumarea nici unui nutritionist, si am inceput sa mananc mai putina carne... De slabit n-am slabit, dar cand am ajuns la nutritionist (care era medic, nu nutritionistu' de la sala de sport) si mi-a facut analizele, mi-a iesit hemoglobina 10 (cand tre' sa fie cel putin 13).
De atunci sunt impacata cu statutul meu de carnivor E prea dificil sa fii ne-carnivor si sa ai o dieta sanatoasa.
In plus, tofu mi se pare ca are gust de burete de bucatarie, folosit in draci de-o gospodina constienta de rolul ei pe lume

Eu mananc multe nuci si multe alune..sunt o groaza de alimente care inlocuiesc cu succes carnea.
Nici inainte nu mancam carne decat foarte rar, o data la cateva saptamani si doar pui....rar, rar rar mancam un snitel de porc. Eu vita sau oaie sau miel n-am mancat in viata mea, ce sa mai vorbesc despre alte oratanii gen iepure si mai stiu eu ce scarbosenii.
Iar acum ma simt altfel, mai light cumva, nu stiu sa explic dar din cate am inteles carnea (fiind vorba despe o fiinta vie care a trait si s-a hranit) are multe toxine si din moment ce n-o mai consumi, toxinele alea iti dispar din corp.
Nu stiu, eu ma simt bine asa, desi ma dispera ai mei, au innebunit de-a binelea de cateava luni de cand am incetat sa mananc. Taica-meu e bucatarul familie si ii e ciuda de fiecarea data cand merg si nu gust din mancarea lui cu carne. Nu-mi mai vine sa inghit carne, e chiar ciudat

Analizele mi le fac o data pe an, in fiecare an, vara de obicei. Sange, gineco + toate cele. Mi-au iesit ok ca de obicei, niciodata n-am avut probleme.
liliana2005
Postat pe 1 Octombrie 2009 10:24
Nuci si alune nu-s de ajuns. Alea-s mai mult responsabile de iod.
Trebuie sa mananci multa soia (carne, sos, tofu), fasole, mazare, brocoli, spanac. Altfel o sa iti scada fierul din organism. Nu uita, noi in fiecare luna pierdem fier.

Nu ai mancat iepure?
Vaai! nu e "oratanie", e bun
Iar la oaie si la miel, n-ai pierdut nimic, carnea de oaie(miel) e cea mai toxica si - s-a desoperit recent - cea mai grasa. Mai plina de colesterol decat cea de porc, pentru ca la cea de porc, daca mananci doar carnea macra si dai grasimea la o parte, carnea in sine nu are foarte mult colesterol. In timp ce la oaie grasimea e intre fibrele de carne, ceea ce o face imposibil de inlaturat.
Ma rog, eu nu mananc nici una, nici alta.
Asa cum nu inteleg sa mananc vanat. Cred ca orice animal pe care omul nu-l poate creste in captivitate, nu trebuie omorat. Nu-i de-ajuns ca le distrugem habitatul?

Curiozitate, apropos de "oratanii": si daca ti-as spune ca in certe parti din Sud-America, inca de pe vremea incasilor, se mananca porcusor de Guinea?
Dor_a
Postat pe 1 Octombrie 2009 12:15
De la: monytzoi, la data 2009-10-01 08:26:04Doamne, cred ca am gresit topicul...si eu care credeam ca sunt pe "Adevarul despre Michael Jackson". Ati inceput sa aberati pe alte o mie de teme si subiecte care nu au nici o legatura cu topicul. Dar trebuie sa intelegem...asa e la noi...ne trezim ca pe camp. Injurati-va si jigniti-va ca asa dati dovada de inteligenta. ;)
Maturizati-va oameni buni. Si daca ati deschis topicul asta pentru discutii despre Michael, atunci haideti sa continuam asa.

Hm! Exista vorba aia romaneasca: O tii ca surda pe mormant.

Mony, s-a vorbit de MJ destul. S-au spus si bune, si rele... ce sa mai? O intreaga polemica.

Ca la orice polemica, s-au mai si incins spiritele, lumea a mai sarit si la jugulara. Asta e. Daca aia prin parlamente termina ciomagindu-se la modul propriu, ce pretentii sa avem de la noi, muritori de rand?

Pe de alta parte, mie mi se pare natural ca o discutie inceputa intr-un cert punct, sa ia diferite turnuri si sa se indrepte si catre alte subiecte. Ca de! Vorba ceea: idei putine, da' fixe, nene!

Pentru tine o fi nou subiectul, dar noi l-am epuizat deja. Toata lumea a ramas cu EXACT aceeasi parere pe care o avea inainte. Asta-i dovada cea mai clara ca e mai bine sa gasim si alte subiecte de discutie.
Oricum, daca ai ceva de spus on topic, knock yourself out!
Cine te impiedica?
Dor_a
Postat pe 1 Octombrie 2009 12:25
De la: Dor_a, la data 2009-10-01 12:15:10Nuci si alune nu-s de ajuns. Alea-s mai mult responsabile de iod.
Trebuie sa mananci multa soia (carne, sos, tofu), fasole, mazare, brocoli, spanac. Altfel o sa iti scada fierul din organism. Nu uita, noi in fiecare luna pierdem fier.

Nu ai mancat iepure?
Vaai! nu e "oratanie", e bun
Iar la oaie si la miel, n-ai pierdut nimic, carnea de oaie(miel) e cea mai toxica si - s-a desoperit recent - cea mai grasa. Mai plina de colesterol decat cea de porc, pentru ca la cea de porc, daca mananci doar carnea macra si dai grasimea la o parte, carnea in sine nu are foarte mult colesterol. In timp ce la oaie grasimea e intre fibrele de carne, ceea ce o face imposibil de inlaturat.
Ma rog, eu nu mananc nici una, nici alta.
Asa cum nu inteleg sa mananc vanat. Cred ca orice animal pe care omul nu-l poate creste in captivitate, nu trebuie omorat. Nu-i de-ajuns ca le distrugem habitatul?

Curiozitate, apropos de "oratanii": si daca ti-as spune ca in certe parti din Sud-America, inca de pe vremea incasilor, se mananca porcusor de Guinea?

Stiu de porcusor..am vazut si documentar

Spanac mananc mult Iepure n-am mancat dar eu mi-am dorit mereu un bunny ca animal de companie si mi-a spus prietenul meu ca a mancat si e extraordinar de tare carnea de iepure si de naspa-parerea lui, nah..
Eu nu pun gura cat traiesc pe iepure, vita, oaie, vanat-gen caprioara, mistret and shit..never, nu voi manca animalele astea nici cu cutitul la gat. E impotriva a tot ceea ce cred sa le mananc.
liliana2005
Postat pe 1 Octombrie 2009 13:51
De la: Dor_a, la data 2009-10-01 12:25:23
De la: monytzoi, la data 2009-10-01 08:26:04Doamne, cred ca am gresit topicul...si eu care credeam ca sunt pe "Adevarul despre Michael Jackson". Ati inceput sa aberati pe alte o mie de teme si subiecte care nu au nici o legatura cu topicul. Dar trebuie sa intelegem...asa e la noi...ne trezim ca pe camp. Injurati-va si jigniti-va ca asa dati dovada de inteligenta. ;)

Mony, s-a vorbit de MJ destul. S-au spus si bune, si rele... ce sa mai? O intreaga polemica.

Ca la orice polemica, s-au mai si incins spiritele, lumea a mai sarit si la jugulara. Asta e. Daca aia prin parlamente termina ciomagindu-se la modul propriu, ce pretentii sa avem de la noi, muritori de rand?

Pe de alta parte, mie mi se pare natural ca o discutie inceputa intr-un cert punct, sa ia diferite turnuri si sa se indrepte si catre alte subiecte. Ca de! Vorba ceea: idei putine, da' fixe, nene!

Pentru tine o fi nou subiectul, dar noi l-am epuizat deja. Toata lumea a ramas cu EXACT aceeasi parere pe care o avea inainte. Asta-i dovada cea mai clara ca e mai bine sa gasim si alte subiecte de discutie.
Cine te impiedica?

Sa se inteleaga. Nu mai scrie nimeni nimic despre Michael daca nu are legatura cu munca lui si cu ceea ce el a lasat pentru noi. Celor care nu va convine si v-ar placea sa mai cititi cateva jigniri si aberatii la adresa lui, n-aveti decat sa va puneti pofta in cui.
Intre timp aberam noi pe diverse, iar cei care au noutati referitoare la Michael, please do write.
liliana2005
Postat pe 1 Octombrie 2009 13:54
De la: liliana2005, la data 2009-10-01 13:54:38
Sa se inteleaga. cei care au noutati referitoare la Michael, please do write.

Fair enough!

Pana atunci o punem de o sueta libera. Speram sa nu deranjeze pe nimeni. Si toata lumea e bine-venita, pana la urma, cu orice fel noutati, muzica au ba. De ce nu?
Dor_a
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:07

Cine te impiedica?

Atunci nu inteleg ce mai cauti pe topicul asta...daca s-a incheiat cu discutia despre el, nu mai vad rostul topicului. Nu te obliga nimeni sa vb despre MJ. Ideea era ca topicul asta avea un anume subiect. ca asa ma apuc si intru si eu la nimereala pe un topic si vb vrute si nevrute pe langa subiectul care il are de fapt acel topic...dar na...problema voastra...ca eu nu va vad pe aici discutand ci jignindu-va unii pe altii...in fine, voi stiti. ;)
monytzoi
Postat pe 1 Octombrie 2009 16:11
De la: Dor_a, la data 2009-10-01 14:07:41
De la: liliana2005, la data 2009-10-01 13:54:38
Sa se inteleaga. cei care au noutati referitoare la Michael, please do write.

Fair enough!

Pana atunci o punem de o sueta libera. Speram sa nu deranjeze pe nimeni. Si toata lumea e bine-venita, pana la urma, cu orice fel noutati, muzica au ba. De ce nu?

Atunci e ok. :)
monytzoi
Postat pe 1 Octombrie 2009 16:11
De la: cristina_17_c, la data 2009-09-30 11:44:47
De la: badkitty, la data 2009-09-29 21:01:30la chestia cu filmul this is it mi-e teama k n-o sa prind bilete...sunt sigura k o sa fie bataie pe ele si 2 sapt mi se pare prea putin.......dar am sperantze

Dar de ce nu iti faci rezervare? se poate face online, e foarte simplu si platesti biletele inainte sa mergi la film.. Numai ca nu stiu daca se poate face asta la toate cinematografele, insa la Movieplex se poate.
Depinde care dintre cinematografe se gasesc la tine in oras...
Daca nu te descurci spune-mi si te ajut :)

ms pt sfat si pt k te-ai oferit sa ma ajuti .....din fericire am reusit sa imi cumpar bilete
chestia nashpa e k in constanta se da filmul doar 2 zile p 28-29 octombrie nu 2 saptamani asa cum au zis....asa ca grabiti-va dak vreti sa vedeti filmul
badkitty
Postat pe 1 Octombrie 2009 17:28
De la: DieMann, la data 2009-10-01 01:26:55http://www.youtube.com/watch?v=JghgJToVP00&feature=related

pt fanii lu maical, un cover meserias

???????
badkitty
Postat pe 1 Octombrie 2009 17:42
badkitty, cum ai facut sa-ti iei biletele pt This is it? Eu m-am interesat, dar nimeni nu mi-a zis nimic. Ma poti ajuta cu informatii? Chiar nu ar vrea sa ratez ocazia de a vedea filmul. Multumesc anticipat!
Irinaenache
Postat pe 1 Octombrie 2009 21:26
cel mai mare dar dat de la Dumnezeu pentru muzica.cantece si dansuri impresionante.cu sau fara papuci nush de care cine mai reuseste ce facea el? e pacat ca nu s-a fat la TV si la radio ca o fost faza cu abuzurile come on.el era ca si un copil cum puteti crede ca ar face asa ceva?nu a avut timp sa creasca ca si orcine altcineva nu a avut copilarie.iubesc muzica lui si dansurile lui.
iulia069834
Postat pe 1 Octombrie 2009 21:32
De la: kudika069834, la data 2009-10-01 21:32:03cel mai mare dar dat de la Dumnezeu pentru muzica.cantece si dansuri impresionante.cu sau fara papuci nush de care cine mai reuseste ce facea el?

Nimeni, tocmai asta e. Multi il imita, multi reusesc sa fie chiar buni, dar niiiimeni nu va reusi sa fie Michael.
A fost si va ramane THE BEST.

O sa traim poate si o sa vedem peste ani ca in momentul in care va aparea un nou muzician care canta ca el sau in genul lui si danseaza intr-un anume fel, acel muzician va fi comparat cu Michael. Pana in momentul de fata nu exista nimeni cu care sa poata fi comparat. Orice fel de comparatie cu altcineva ar fi complet nedreapta pentru ca Michael este net superior.
liliana2005
Postat pe 2 Octombrie 2009 09:11
De la: monytzoi, la data 2009-10-01 16:11:27

Cine te impiedica?

Atunci nu inteleg ce mai cauti pe topicul asta...daca s-a incheiat cu discutia despre el, nu mai vad rostul topicului. Nu te obliga nimeni sa vb despre MJ. Ideea era ca topicul asta avea un anume subiect. ca asa ma apuc si intru si eu la nimereala pe un topic si vb vrute si nevrute pe langa subiectul care il are de fapt acel topic...dar na...problema voastra...ca eu nu va vad pe aici discutand ci jignindu-va unii pe altii...in fine, voi stiti. ;)

Sunt de acord cu monytzoi. Daca vreti sa vorbiti despre altceva deschideti-va topic nou. Eu primesc zilnic alerta mesaj cu ce s-a mai intamplat in acest topic, si intru ca sa mai citesc despre Michael, nu ca sa citesc tot felu de tampenii (e adevarat ca nu ma obliga nimeni, dar inevitabil tre sa ma uit peste mesaje sa vad daca mai scrie cineva ceva despre el)... daca nu mai aveti ce posta nimic bun despre el atunci abtineti-va sa mai scrieti pe langa.
kudika014999
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:00
De la: kudika014999, la data 2009-10-02 11:00:23
De la: monytzoi, la data 2009-10-01 16:11:27

Cine te impiedica?

Sunt de acord cu monytzoi. Daca vreti sa vorbiti despre altceva deschideti-va topic nou. Eu primesc zilnic alerta mesaj cu ce s-a mai intamplat in acest topic, si intru ca sa mai citesc despre Michael, nu ca sa citesc tot felu de tampenii (e adevarat ca nu ma obliga nimeni, dar inevitabil tre sa ma uit peste mesaje sa vad daca mai scrie cineva ceva despre el)... daca nu mai aveti ce posta nimic bun despre el atunci abtineti-va sa mai scrieti pe langa.

Nu s-au postat prea multe lucruri bune pana acum, asa ca abtine-te tu sa citesti ca prea multe picanterii nu vei mai citi de acum incolo. Inainte ma apuc eu sa va povestesc despre zodii.
liliana2005
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:20

Si uite asa, dragele de voi, sunteti de acord una cu alta sa ne trageti de urechi pe noi, cele care avem CE sa ne spunem - chiar inafara subiectului - dar macar comunicand civilizat - fara insa sa spuneti (ca tot cereti cu obstiantie discutii strict la subiect) nimic nou despre MJ.
Tipic romanesc! Hai sa o punem de o tiganie!!
In loc sa fim constructivi si sa venim cu o solutie, hai sa mai cream o problema, recte scandal.

Dar... de ce ma mir?

"Target"-ul meu cand am intrat pe topicul acesta a fost sa calmez spiritele si sa mai lasam ridicatul poalelor in cap. Target atins. Nu pentru mult timp insa...
Dar de! fiecare aduce din preaplinul lui insusi. Unii aduc relaxare, altii mahalageala.
Si pentru ca - vorba mamei - cand te bagi in taratze, sfarsesti mancat de porci, eu am sa ma retrag de pe topicul asta (am sa continuu sa va citesc pe voi, ca-s tare curioasa cum o sa-l dezvoltati si-o sa-l duceti pe culmi de glorie - yeah, right!).
Liliana, mi-a facut placere "disputa" noastra. Ne vedem pe alte topicuri. Poate ar trebui sa deschidem o cafenea pentru cei indragostiti de muzica (orice muzica), limbi straine si literatura (adica "tampenii", ca s-o citez pe Kudica-a-nu'sh-cata)

Dor_a
Postat pe 3 Octombrie 2009 11:40
De la: Dor_a, la data 2009-10-03 11:40:42

Si uite asa, dragele de voi, sunteti de acord una cu alta sa ne trageti de urechi pe noi, cele care avem CE sa ne spunem - chiar inafara subiectului - dar macar comunicand civilizat - fara insa sa spuneti (ca tot cereti cu obstiantie discutii strict la subiect) nimic nou despre MJ.
Tipic romanesc! Hai sa o punem de o tiganie!!
In loc sa fim constructivi si sa venim cu o solutie, hai sa mai cream o problema, recte scandal.

Dar... de ce ma mir?

"Target"-ul meu cand am intrat pe topicul acesta a fost sa calmez spiritele si sa mai lasam ridicatul poalelor in cap. Target atins. Nu pentru mult timp insa...
Dar de! fiecare aduce din preaplinul lui insusi. Unii aduc relaxare, altii mahalageala.
Si pentru ca - vorba mamei - cand te bagi in taratze, sfarsesti mancat de porci, eu am sa ma retrag de pe topicul asta (am sa continuu sa va citesc pe voi, ca-s tare curioasa cum o sa-l dezvoltati si-o sa-l duceti pe culmi de glorie - yeah, right!).
Liliana, mi-a facut placere "disputa" noastra. Ne vedem pe alte topicuri. Poate ar trebui sa deschidem o cafenea pentru cei indragostiti de muzica (orice muzica), limbi straine si literatura (adica "tampenii", ca s-o citez pe Kudica-a-nu'sh-cata)

Eu sunt prima care sustine ca daca se deschide un topic si oamenii intra pe el, apoi ar face bine sa discute la subiect. Sigur ca sustin asta numai in cazul in care subiectul merita dezbatut. Acesta este un subiect epuizat pentru ca stie toata lumea ca pentru noi nu exista un adevar despre Michael. Nu exista pentru ca nu-l cunoastem.
Mie una nu-mi place sa citesc magarii despre Michael, asa ca ma iertati dar prefer sa povestesc despre stele verzi.
Si mie mi-a placut 'disputa', am aflat lucruri interesante si ma bucur ca am trecut peste 'cine te crezi tu sa corectezi engleza cuiva' chestie destul de funny la vremea ei come to think of it
Ar fi chiar interesant sa deschida cineva un topic mai complex, ceva legat de limbi straine eventual.
liliana2005
Postat pe 3 Octombrie 2009 13:28
De la: Irinaenache, la data 2009-10-01 21:26:00badkitty, cum ai facut sa-ti iei biletele pt This is it? Eu m-am interesat, dar nimeni nu mi-a zis nimic. Ma poti ajuta cu informatii? Chiar nu ar vrea sa ratez ocazia de a vedea filmul. Multumesc anticipat!

cu multa placere.....mergi sus la tomis la cityplex si iei de la casa de bilete nimic mai simplu
la faza cu rezervarile pe net nu stiu de unde si cum pt k prefer sa-mi iau singura....
costa 28 d lei un bilet si sunt mai multe ore l kre poti sa-l vezi(o sa vezi k scrie acolo)....intr-adevar e un eveniment pe care nu-l poti rata
mult succes
badkitty
Postat pe 4 Octombrie 2009 17:01
De la: badkitty, la data 2009-10-04 17:01:00
De la: Irinaenache, la data 2009-10-01 21:26:00badkitty, cum ai facut sa-ti iei biletele pt This is it? Eu m-am interesat, dar nimeni nu mi-a zis nimic. Ma poti ajuta cu informatii? Chiar nu ar vrea sa ratez ocazia de a vedea filmul. Multumesc anticipat!

cu multa placere.....mergi sus la tomis la cityplex si iei de la casa de bilete nimic mai simplu
la faza cu rezervarile pe net nu stiu de unde si cum pt k prefer sa-mi iau singura....
costa 28 d lei un bilet si sunt mai multe ore l kre poti sa-l vezi(o sa vezi k scrie acolo)....intr-adevar e un eveniment pe care nu-l poti rata
mult succes

Din ce oras esti tu? daca nu te superi ca te intreb...doar 28 lei un bilet!? E bine pt voi. eu am dat 35 lei. ;)) oricum e un film care intr-adevar merita sa il vezi. :) O zi buna!
monytzoi
Postat pe 5 Octombrie 2009 16:11
Doamneee, cat de frumoasa e melodia "The lost children"... Nu ma mai satur de ea, ma "unge " la suflet...Cred ca i-am disperat pe colegii mei de munca ca tot fredonez melodia asta in timp ce o ascult in casti si lucrez. Cum de n-am stiut eu de ea di-nainte??? E perfecta...Pe langa vocea lui, ador vocile cristaline ale copiilor ce canta in cor si care,dupa timbrul vocal, imi dau impresia ca nu au mai mult de 5-6 ani...Iar de versuri ,nu mai zic...

We pray for our fathers, pray for our mothers
Wishing our families well
We sing songs for the wishing, of those who are kissing
But not for the missing

[CHORUS 1]
So this one�s for all the lost children
This one�s for all the lost children
This one�s for all the lost children, wishing them well
And wishing them home

When you sit there addressing, counting your blessings
Biding your time
When you lay me down sleeping and my heart is weeping
Because I�m keeping a place

[CHORUS 2]
For all the lost children
This is for all the lost children
And wishing them home

Home with their fathers,
Snug close and warm, loving their mothers
I see the door simply wide open
But no one can find thee

[CHORUS 3]
So pray for all the lost children
Let�s pray for all the lost children
Just think of all the lost children, wishing them well
Just think of all the lost children
Wishing them well, and wishing them home
lil_devil
Postat pe 5 Octombrie 2009 16:47
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 16:47:21Doamneee, cat de frumoasa e melodia "The lost children"... Nu ma mai satur de ea, ma "unge " la suflet...Cred ca i-am disperat pe colegii mei de munca ca tot fredonez melodia asta in timp ce o ascult in casti si lucrez. Cum de n-am stiut eu de ea di-nainte??? E perfecta...Pe langa vocea lui, ador vocile cristaline ale copiilor ce canta in cor si care,dupa timbrul vocal, imi dau impresia ca nu au mai mult de 5-6 ani...Iar de versuri ,nu mai zic...

But not for the missing

[CHORUS 1]
And wishing them home

Biding your time

[CHORUS 2]
And wishing them home

Home with their fathers,
But no one can find thee

[CHORUS 3]

Este superba!! Ma bucur ca iti place!!
Este Michael!!!
liliana2005
Postat pe 5 Octombrie 2009 20:49
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 16:47:21Doamneee, cat de frumoasa e melodia "The lost children"... Nu ma mai satur de ea, ma "unge " la suflet...Cred ca i-am disperat pe colegii mei de munca ca tot fredonez melodia asta in timp ce o ascult in casti si lucrez. Cum de n-am stiut eu de ea di-nainte??? E perfecta...Pe langa vocea lui, ador vocile cristaline ale copiilor ce canta in cor si care,dupa timbrul vocal, imi dau impresia ca nu au mai mult de 5-6 ani...Iar de versuri ,nu mai zic...

But not for the missing

[CHORUS 1]
And wishing them home

Biding your time

[CHORUS 2]
And wishing them home

Home with their fathers,
But no one can find thee

[CHORUS 3]

Este Michael!!!
liliana2005
Postat pe 5 Octombrie 2009 20:49
Merci mult badkitty. Maine dimineata ma duc sa-mi iau bilet.
Irinaenache
Postat pe 5 Octombrie 2009 20:58
De la: liliana2005, la data 2009-10-05 20:49:09
Este Michael!!!

E compusa tot de el.Numai din chestia asta iti dai seama ca nu ar fi putut sa faca vreodata rau vre unui copil. Imi place mult linia melodica ,subiectul melodiei,copii aceia ce se aud jucandu-se .Din punctul meu de vedere si el a fost unul dintre acei copii pierduti...
lil_devil
Postat pe 5 Octombrie 2009 22:26
De la: Irinaenache, la data 2009-10-05 20:58:16Merci mult badkitty. Maine dimineata ma duc sa-mi iau bilet.

si eu abia astept sa vad filmul..
lil_devil
Postat pe 5 Octombrie 2009 22:28
Am mai gasit o melodie tare: "If you don't love me". E rock,e mai diferita ca stil, si e o melodie nelansata din perioada Dangerous. Imi place chitara electrica si vocea agresiva cu care canta. Ma face sa dau din cap....MJ ROOOOOOOCKs!!!!
lil_devil
Postat pe 5 Octombrie 2009 22:46

"vreunui"... ..
lil_devil
Postat pe 5 Octombrie 2009 23:07
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 23:07:27

"vreunui"... ..

Sa vezi cat m-am chinuit eu sa retin ca incolo se scrie impreuna
Si pentru ca am fost obisnuita ani de zile cu o alta limba, atunci cand ma exprim in limba romana, schimb mereu topica si de multe ori mi se reproseaza ca nu se intelege
liliana2005
Postat pe 5 Octombrie 2009 23:19
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 22:46:44Am mai gasit o melodie tare: "If you don't love me". E rock,e mai diferita ca stil, si e o melodie nelansata din perioada Dangerous. Imi place chitara electrica si vocea agresiva cu care canta. Ma face sa dau din cap....MJ ROOOOOOOCKs!!!!

Poti lua toate melodiile de pe strong DC, sunt multe frumoase. Eu ascult acum "What more can I give", canta si Celine Dion
liliana2005
Postat pe 5 Octombrie 2009 23:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti? 1 De la: kudika_928195 19 Iulie 2013 12:44
Concert de Jazz Jack DeJohnette Group in Bucuresti la Sala Radio 1 De la: NinaIordache 27 Septembrie 2012 15:59
Manele VS Rap 78 De la: gitan 7 Ianuarie 2012 12:31
Scoala de Vara Boem Club 2015 1 De la: kudika_970539 13 Iunie 2015 20:35
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! 1 De la: danutzad 10 Mai 2010 13:21