Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: liliana2005, la data 2009-10-05 23:19:02
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 23:07:27

"vreunui"... ..

Sa vezi cat m-am chinuit eu sa retin ca incolo se scrie impreuna
Si pentru ca am fost obisnuita ani de zile cu o alta limba, atunci cand ma exprim in limba romana, schimb mereu topica si de multe ori mi se reproseaza ca nu se intelege

de multe ori scriu gresit,le despart ,pun cratime aiurea. Sau mi se mai intampla sa scriu de doua acelasi cuvant si inconstienta prima oara scriu gresit,a doua oara corect sau invers.

vad greselile abia dupa ce le citesc eu si o lume intreaga care rade mine si-mi scoate ochii ca nu mai stiu gramatica limbii romane.
lil_devil
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:29
De la: liliana2005, la data 2009-10-05 23:25:12
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 22:46:44Am mai gasit o melodie tare: "If you don't love me". E rock,e mai diferita ca stil, si e o melodie nelansata din perioada Dangerous. Imi place chitara electrica si vocea agresiva cu care canta. Ma face sa dau din cap....MJ ROOOOOOOCKs!!!!

Poti lua toate melodiile de pe strong DC, sunt multe frumoase. Eu ascult acum "What more can I give", canta si Celine Dion

"If you don't love me" deja am descarcat-o.

"What more can I give you".buna alegere.

http://www.youtube.com/watch?v=uodN5cgKfaM

e live? se canta prea frumos Dar ce-mi place ca regele sta in fata unei "armate" de alti artisti buni care il respecta,
La sfarsit el era tot cu" We love you,we love you".. Intradevar sunt si alttii care spun asa,dar el peste tot,pe unde se ducea era obsedat de ideea asta de a impartasi iubirea.
" I love you more"...Acum asa ii zic eumamei mele cand vb cu ea la telefon. Ea imi zice ca ma iubeste eu ii spun ca o iubesc si mai mult...Replica asta are un efect bun asupra ei .
lil_devil
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:47
De la: lil_devil, la data 2009-10-06 00:47:09
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 22:46:44Am mai gasit o melodie tare: "If you don't love me". E rock,e mai diferita ca stil, si e o melodie nelansata din perioada Dangerous. Imi place chitara electrica si vocea agresiva cu care canta. Ma face sa dau din cap....MJ ROOOOOOOCKs!!!!

Poti lua toate melodiile de pe strong DC, sunt multe frumoase. Eu ascult acum "What more can I give", canta si Celine Dion

e live? se canta prea frumos Dar ce-mi place ca regele sta in fata unei "armate" de alti artisti buni care il respecta,
La sfarsit el era tot cu" We love you,we love you".. Intradevar sunt si alttii care spun asa,dar el peste tot,pe unde se ducea era obsedat de ideea asta de a impartasi iubirea.
" I love you more"...Acum asa ii zic eumamei mele cand vb cu ea la telefon. Ea imi zice ca ma iubeste eu ii spun ca o iubesc si mai mult...Replica asta are un efect bun asupra ei .

Heheh :) ce frumos!!
Maica-mea cred ca ar ramane socata pe viata daca i-as spune ca o iubesc, nu m-au invatat niciodata cu chestiile astea. Ai mei au fost mai mult cu 'ia bani si pleaca' Tocmai de asta am invatat singura sa apreciez pe cineva ca Michael
liliana2005
Postat pe 6 Octombrie 2009 11:09
De la: lil_devil, la data 2009-10-06 00:29:14
De la: liliana2005, la data 2009-10-05 23:19:02
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 23:07:27

"vreunui"... ..

Sa vezi cat m-am chinuit eu sa retin ca incolo se scrie impreuna
Si pentru ca am fost obisnuita ani de zile cu o alta limba, atunci cand ma exprim in limba romana, schimb mereu topica si de multe ori mi se reproseaza ca nu se intelege

de multe ori scriu gresit,le despart ,pun cratime aiurea. Sau mi se mai intampla sa scriu de doua acelasi cuvant si inconstienta prima oara scriu gresit,a doua oara corect sau invers.

vad greselile abia dupa ce le citesc eu si o lume intreaga care rade mine si-mi scoate ochii ca nu mai stiu gramatica limbii romane.

Eu de obicei recitesc dupa ce postez si daca e cazul reformulez ca sa se inteleaga si/sau corectez perlele, cuvintele in plus/minus.
M-am luat si eu de tine, dar numai cand ai devenit acra si enervanta - sau noh, mi se parea mie ca ai fi
liliana2005
Postat pe 6 Octombrie 2009 11:15
De la: liliana2005, la data 2009-10-06 11:09:33

Maica-mea cred ca ar ramane socata pe viata daca i-as spune ca o iubesc, nu m-au invatat niciodata cu chestiile astea. Ai mei au fost mai mult cu 'ia bani si pleaca' Tocmai de asta am invatat singura sa apreciez pe cineva ca Michael

Foarte bine,,,si eu sunt la fel ca tine. Nu stiu daca mi-au spus vreodata direct in fata te iubesc ca sa le raspund...nu suntem genul ala de familie. Felicitari insa pentru cine e asa...Vorba lui Michael: "Love, no violence ever!" :)
monytzoi
Postat pe 6 Octombrie 2009 16:16
De la: monytzoi, la data 2009-10-06 16:16:15

Foarte bine,,,si eu sunt la fel ca tine. Nu stiu daca mi-au spus vreodata direct in fata te iubesc ca sa le raspund...nu suntem genul ala de familie. Felicitari insa pentru cine e asa...Vorba lui Michael: "Love, no violence ever!" :)

Da, este ciudat pentru ca desi tatal meu nu este roman, tot varianta romaneasca a adoptat-o, aia cu sa ne ferim de 'te iubesc' dar sa facem orice pentru copil. Adica daca la ora 12 noaptea mi se nazare ca am chef de clatite, el la 12 noaptea se apuca sa imi faca. Uneori mai aud si comentarii de genul 'auzi da' acu' o ora nu iti trebuiau, acuma te-ai trezit!?"
Este destul de enervata faza daca stau sa ma gandesc ca ar trebui acum sa ma apuc eu sa le explic lor niste chestii normale, dar pana la urma cred ca ajung la concluzia ca e prea tarziu pentru asta. Taica-meu numai daca vine acasa cu niste beri in plus la bord se pune sa-mi spuna cat de mult ma iubeste si apoi trage pe dreapta

In schimb, cand o sa am familia mea, promit sa urmez exemplul lui Michael.
liliana2005
Postat pe 6 Octombrie 2009 17:49
De la: monytzoi, la data 2009-10-05 16:11:19
De la: badkitty, la data 2009-10-04 17:01:00
De la: Irinaenache, la data 2009-10-01 21:26:00badkitty, cum ai facut sa-ti iei biletele pt This is it? Eu m-am interesat, dar nimeni nu mi-a zis nimic. Ma poti ajuta cu informatii? Chiar nu ar vrea sa ratez ocazia de a vedea filmul. Multumesc anticipat!

cu multa placere.....mergi sus la tomis la cityplex si iei de la casa de bilete nimic mai simplu
la faza cu rezervarile pe net nu stiu de unde si cum pt k prefer sa-mi iau singura....
costa 28 d lei un bilet si sunt mai multe ore l kre poti sa-l vezi(o sa vezi k scrie acolo)....intr-adevar e un eveniment pe care nu-l poti rata
mult succes

Din ce oras esti tu? daca nu te superi ca te intreb...doar 28 lei un bilet!? E bine pt voi. eu am dat 35 lei. ;)) oricum e un film care intr-adevar merita sa il vezi. :) O zi buna!

nu ma supar deloc...sunt din constanta si banuiesc ca tu esti din bucuresti daca zici k e 35 d lei biletul intr-adevar e un film care merita vazut
badkitty
Postat pe 6 Octombrie 2009 20:22
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 16:47:21Doamneee, cat de frumoasa e melodia "The lost children"... Nu ma mai satur de ea, ma "unge " la suflet...Cred ca i-am disperat pe colegii mei de munca ca tot fredonez melodia asta in timp ce o ascult in casti si lucrez. Cum de n-am stiut eu de ea di-nainte??? E perfecta...Pe langa vocea lui, ador vocile cristaline ale copiilor ce canta in cor si care,dupa timbrul vocal, imi dau impresia ca nu au mai mult de 5-6 ani...Iar de versuri ,nu mai zic...

We pray for our fathers, pray for our mothers
Wishing our families well
We sing songs for the wishing, of those who are kissing
But not for the missing

[CHORUS 1]
So this one�s for all the lost children
This one�s for all the lost children
This one�s for all the lost children, wishing them well
And wishing them home

When you sit there addressing, counting your blessings
Biding your time
When you lay me down sleeping and my heart is weeping
Because I�m keeping a place

[CHORUS 2]
For all the lost children
This is for all the lost children
And wishing them home

Home with their fathers,
Snug close and warm, loving their mothers
I see the door simply wide open
But no one can find thee

[CHORUS 3]
So pray for all the lost children
Let�s pray for all the lost children
Just think of all the lost children, wishing them well
Just think of all the lost children
Wishing them well, and wishing them home

da...e geniala melodia, de pe albumul Invincible din 2001 care din pacate nu a avut parte de publicitate facuta k lumea....imi plac si Cry si You are my life de pe acelasi album....merita ascultate
badkitty
Postat pe 6 Octombrie 2009 20:26
De la: Irinaenache, la data 2009-10-05 20:58:16Merci mult badkitty. Maine dimineata ma duc sa-mi iau bilet.

n-ai pentru ce,mi-a facut placere sa te ajut doar avem in comun respectul si admiratia pentru Michael
badkitty
Postat pe 6 Octombrie 2009 20:28
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 22:28:14
De la: Irinaenache, la data 2009-10-05 20:58:16Merci mult badkitty. Maine dimineata ma duc sa-mi iau bilet.

si eu abia astept sa vad filmul..

si eu......mi se pare ca mai e atat de mult pana pe 29 octombrie.....nu o sa-mi vina sa cred ca o sa fiu in sala
badkitty
Postat pe 6 Octombrie 2009 20:32
De la: liliana2005, la data 2009-10-06 17:49:34
De la: monytzoi, la data 2009-10-06 16:16:15

Da, este ciudat pentru ca desi tatal meu nu este roman, tot varianta romaneasca a adoptat-o, aia cu sa ne ferim de 'te iubesc' dar sa facem orice pentru copil. Adica daca la ora 12 noaptea mi se nazare ca am chef de clatite, el la 12 noaptea se apuca sa imi faca. Uneori mai aud si comentarii de genul 'auzi da' acu' o ora nu iti trebuiau, acuma te-ai trezit!?"
Este destul de enervata faza daca stau sa ma gandesc ca ar trebui acum sa ma apuc eu sa le explic lor niste chestii normale, dar pana la urma cred ca ajung la concluzia ca e prea tarziu pentru asta. Taica-meu numai daca vine acasa cu niste beri in plus la bord se pune sa-mi spuna cat de mult ma iubeste si apoi trage pe dreapta

In schimb, cand o sa am familia mea, promit sa urmez exemplul lui Michael.

Asa sa faci...Michael si-a iubit copii ca nimeni altul si se pare ca si ei considera la fel. Le-a spus mereu ca ii iubeste si i-a tratat super. E foarte bine sa luam exemplul asta. Asa imi doresc si eu sa fiu cu familia mea (atunci cand o sa am una). Si la mine in prezent e la fel ca la tine cu parintii mei. :)
monytzoi
Postat pe 7 Octombrie 2009 16:10
De la: badkitty, la data 2009-10-06 20:26:19
De la: lil_devil, la data 2009-10-05 16:47:21Doamneee, cat de frumoasa e melodia "The lost children"... Nu ma mai satur de ea, ma "unge " la suflet...Cred ca i-am disperat pe colegii mei de munca ca tot fredonez melodia asta in timp ce o ascult in casti si lucrez. Cum de n-am stiut eu de ea di-nainte??? E perfecta...Pe langa vocea lui, ador vocile cristaline ale copiilor ce canta in cor si care,dupa timbrul vocal, imi dau impresia ca nu au mai mult de 5-6 ani...Iar de versuri ,nu mai zic...

We pray for our fathers, pray for our mothers
Wishing our families well
We sing songs for the wishing, of those who are kissing
But not for the missing

[CHORUS 1]
So this one�s for all the lost children
And wishing them home

When you sit there addressing, counting your blessings
Biding your time
When you lay me down sleeping and my heart is weeping
Because I�m keeping a place

[CHORUS 2]
For all the lost children
And wishing them home

Home with their fathers,
Snug close and warm, loving their mothers
I see the door simply wide open
But no one can find thee

[CHORUS 3]
So pray for all the lost children
Let�s pray for all the lost children
Just think of all the lost children, wishing them well
Just think of all the lost children
Wishing them well, and wishing them home

da...e geniala melodia, de pe albumul Invincible din 2001 care din pacate nu a avut parte de publicitate facuta k lumea....imi plac si Cry si You are my life de pe acelasi album....merita ascultate

Da intr-adevar e superba melodia. Ca si We've had enough de altfel. si multe altele...Trebuia sa li se faca mult mai multa publicitate tuturor melodiilor lui. pt ca toate au un mesaj bun si rasunator. Toate te influnteaza pozitiv si toate suna fff bn. Bine zis: King of Pop!
monytzoi
Postat pe 7 Octombrie 2009 16:14

Nici mama nu era asa la inceput cu mine,mai ales ca eu cand eram mica faceam tot felul de boroboate ca si NICA din Amintiri din copilarie. Dar de cand am plecat de langa ea,imi simte lipsa,si cand ne auzim la telefon imi spune ca-i dor de mine si ca ma iubeste. Vorba aia,"rau e cu rau,dar mai rau fara rau"...hehe...
lil_devil
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:23
am bileeeeet/ He he he, abia astept.
Irinaenache
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:38
De la: Irinaenache, la data 2009-10-07 17:38:50am bileeeeet/ He he he, abia astept.

O sa fie supeerrr...am luat bilet de la prima ora in duminica in care au dat drumul la vanzari. si imediat dupa ce le-am rezervat online am fost sa le si ridic. :)
monytzoi
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:17
De la: Irinaenache, la data 2009-10-07 17:38:50am bileeeeet/ He he he, abia astept.

ti-ai luat pt 28 sau pt 29?;;).....si eu abia astept
badkitty
Postat pe 8 Octombrie 2009 17:54
Pentru toate persoanele din Cluj care sunt interesate:

> Duminica ora 16:30 la Salsa Caliente Dance Studio (str. Dacia) sau duminica ora 18:00 in sala de sport a Casei de Cultura se va invata coregrafia ce va fi dansata (pe strada). Ora la care se va desfasura evenimentul va fi 19:00 (luni) locatia va fi anuntata duminica dupa "curs". Va asteptam pe toti sa participati la acest omagiu adus de clujeni marelui cantaret si dansator!!!>

PS: Cel mai probabil se va dansa pe piesa "BEAT IT", insa nu stiu sigur.

In sfarsit se organizeaza si la Cluj un tribut pentru Michael sunt asa de fericita ca am si eu ocazia sa particip :D !!! Va asteptam sa fim in numar cat mai mare :)

cristina_17_c
Postat pe 9 Octombrie 2009 08:35
pe 28 la ora 17.30. Abia astept. Tu cand ai badkitty?
Irinaenache
Postat pe 9 Octombrie 2009 16:25
De la: Irinaenache, la data 2009-10-09 16:25:52pe 28 la ora 17.30. Abia astept. Tu cand ai badkitty?

eu mi-am luat pe 29 la 15:15 merg la film dupa ce ies de la liceu....o sa fie o zi perfecta
badkitty
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:03
In orice caz, probabil vom iesi de acolo planse si in acelasi timp cu zambetul pe buze.
Irinaenache
Postat pe 9 Octombrie 2009 19:48
De la: cristina_17_c, la data 2009-10-09 08:35:53Pentru toate persoanele din Cluj care sunt interesate:

> Duminica ora 16:30 la Salsa Caliente Dance Studio (str. Dacia) sau duminica ora 18:00 in sala de sport a Casei de Cultura se va invata coregrafia ce va fi dansata (pe strada). Ora la care se va desfasura evenimentul va fi 19:00 (luni) locatia va fi anuntata duminica dupa "curs". Va asteptam pe toti sa participati la acest omagiu adus de clujeni marelui cantaret si dansator!!!>

PS: Cel mai probabil se va dansa pe piesa "BEAT IT", insa nu stiu sigur.

In sfarsit se organizeaza si la Cluj un tribut pentru Michael sunt asa de fericita ca am si eu ocazia sa particip :D !!! Va asteptam sa fim in numar cat mai mare :)

super abia astept sa vad filmuletzul pe net....dupa ce apare sa ne trimiti link-ul dak vrei
as vrea sa se organizeze si in cta as vrea sa particip si eu
badkitty
Postat pe 9 Octombrie 2009 21:22
Asta este noua melodie lansata azi noapte a lui Michael. :) Superba ca tot ce a creat el. This is it se numeste. O sa fie in doua variante si pe cd-urile This is it ce se vor lansa din data de 27. oct in toata lumea. Se poate da comanda pe amazon.com sau mai aproape aici la noi incercati pe okian.ro. Melodia o puteti asc pe urma site: http://www.michaeljackson.com/ca
Pe site puteti vedea mai multe despre Michael, despre film sau despre cd-urile ce vor fi lansate. :) Sper sa va placa. Slabe sanse sa poata zice vreun fan al lui MJ ca nu este melodia frumoasa, de altfel ca toate melodiile si creatiile lui. :)
O zi frumoasa! :)
monytzoi
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:16
Am avut mici greseli de scriere. Scuze pentru asta. :)
monytzoi
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:17
EU fan michael...dar...a scos o noua melodie? cand? a inviat din morti?

Regret moartea lui (daca e reala) ........ insa...insa.....insa....(nu ma balbai) daca ar fi mort.....ce rost mai are acum...vad atatea tampite si idioti...care habar nu au avut si nici acum nu au cine e michael.....frate e mort....cat a fost in viata nu ia pasat nimanui...acum ....deh...e un star....dar mort
yneedlove
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:20
De la: monytzoi, la data 2009-10-12 16:16:10Asta este noua melodie lansata azi noapte a lui Michael. :) Superba ca tot ce a creat el. This is it se numeste. O sa fie in doua variante si pe cd-urile This is it ce se vor lansa din data de 27. oct in toata lumea. Se poate da comanda pe amazon.com sau mai aproape aici la noi incercati pe okian.ro. Melodia o puteti asc pe urma site: http://www.michaeljackson.com/ca
Pe site puteti vedea mai multe despre Michael, despre film sau despre cd-urile ce vor fi lansate. :) Sper sa va placa. Slabe sanse sa poata zice vreun fan al lui MJ ca nu este melodia frumoasa, de altfel ca toate melodiile si creatiile lui. :)
am ascultato,,monytzoi' ,,eu admir creatiile omului de mult timp,,melodia nu e stralucita,,de aia nu a avut lok pe dangerous,,,asta nu inseamna ,,ca a fost vreodata cineva mai sus ca el,,,dar a mai avut si el umpluturi,,zic eu
thadoog
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:20
De la: yneedlove, la data 2009-10-12 16:20:23EU fan michael...dar...a scos o noua melodie? cand? a inviat din morti?

Regret moartea lui (daca e reala) ........ insa...insa.....insa....(nu ma balbai) daca ar fi mort.....ce rost mai are acum...vad atatea tampite si idioti...care habar nu au avut si nici acum nu au cine e michael.....frate e mort....cat a fost in viata nu ia pasat nimanui...acum ....deh...e un star....dar mort
prietenee posteaza in alta parte ,,ca esti depaete rau
thadoog
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:28
De la: yneedlove, la data 2009-10-12 16:20:23EU fan michael...dar...a scos o noua melodie? cand? a inviat din morti?

esti destept ce sa zic...este o melodia facuta de el inainte sa moara, pentru concerte probabil. ;) dar nu apucase sa fie lansata. ca de obicei mai dam si de pers ca tine care se apuca sa vb. ;) are sute de melodii din toata cariera lui care nu au fost lansate. scuteste-ma de replici de genul astora pe care tocmai le-ai dat.
monytzoi
Postat pe 13 Octombrie 2009 16:15

el a fost dintotdeauna un STAR si va ramane ca cel MAI MARE in istorie. nu stiu de unde poti pp tu ca stie sau nu stie lumea nimic de cine e si ce a fost Michael. ;) probabil stiu mai multe ca tine. de fapt sunt sigura de asta. am fost fan michael de cand am reusit sa inteleg ce e aia muzica...asa ca tine aprecierile si impresiile pt tine. as aprecia.
monytzoi
Postat pe 13 Octombrie 2009 16:17
De la: monytzoi, la data 2009-10-12 16:16:10Asta este noua melodie lansata azi noapte a lui Michael. :) Superba ca tot ce a creat el. This is it se numeste. O sa fie in doua variante si pe cd-urile This is it ce se vor lansa din data de 27. oct in toata lumea. Se poate da comanda pe amazon.com sau mai aproape aici la noi incercati pe okian.ro. Melodia o puteti asc pe urma site: http://www.michaeljackson.com/ca

frumoasa melodie si am mai gasit una pe care nu am auzit-o niciodata...e superba
http://www.youtube.com/watch?v=lPMrApaHNfY
badkitty
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:57

Asa cum a mai spus cineva, star a fost din totdeauna! Si nu trebuie sa invie pentru a lansa un noi hit!
Ca un fan ce te autodenumesti, sunt convinsa ca sti deja ca Michael la fiecare album scos, a inregistrat alte cateva melodii care nu erau incluse pe CD. Acestea vor fi lansate postmortem.
Si are rost sa se lanseze alte melodii tocmai pentru a ramane cat mai viu in inimile noastre. Si " tampitele" si " idioti"pe care tu-i amintesti, poate nu au stiut cine este Michael Jackson, dar ma indoiesc ca pana acum nu au aflat cine a fost, este si va ramane Michael!
AlexandraV
Postat pe 14 Octombrie 2009 05:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
modele prea slabe 2 De la: ANNYBLONDY 25 Iulie 2009 19:15
SITE MUZIK 11 De la: cantafabule 11 Septembrie 2009 16:55
2 bilete depeche mode gazon B 4 De la: anca0704 14 Mai 2009 01:11
IN PREMIERA LA IASI!!! 1 De la: TangoFeliz 18 Mai 2010 22:32
va place muzica rock? 268 De la: zinaceabunasinebuna 2 Februarie 2012 18:18