Mai multe
De la: liliana2005, la data 2009-09-28 14:10:45De la: Dor_a, la data 2009-09-28 09:17:45De la: liliana2005, la data 2009-09-24 16:45:16De la: Dor_a, la data 2009-09-24 16:14:03Esti rea Da, ma, da, "a pecho", ti-am zis ca e si slangul cu "llevarselo" care n-a fost cea mai buna gluma din partea mea; vorbeam in jumatati de fraza, ca mai faceam si altceva, o lista de contacte intr-o pagina de Excel... Ai continuarea "dupe" |
||
|
Dor_a Postat pe 28 Septembrie 2009 16:04 |
||
|---|---|---|
De la: liliana2005, la data 2009-09-28 15:50:05 Ba mie imi place Kathara. V-am mai zis, e lucida si acida. Imi plac oamenii acizi si lucizi. Pe Kudika Wolfy si Kathara intra la categoria respectiva (stiu, n-ar trebui sa va pomenesc numele/nick-urile impreuna - sue me! ) ![]() Tu, draga Liliana, esti dintre aia visatorii si cel cap printre cei nori ( ), e normal sa nu o intelegi... totusi (ma repet), lumea are nevoie de ambele genuri. Asta e! PS: Super idee aia cu salata de beouf!! (desi a naibii de reteta romaneasca! )Si da, ai dreptate, aduce fiecare alt fel de mancare - de exemplu scotianca aduce sticky toffee puding; libanezu', salatele lor faimoase, fatoush si tabouleh; egipteanca musaca (de-a lor, care nu are nimic in comun cu a noastra - da' a noastra e mai buna!! - e un fel de aperitiv... si mai sunt unii, insa tare mi-e teama e ca totul e pe baza de orez, stilul asiatic... ceea ce inseamna ca exact felul doi ne cam lipseste... Da' ma rog, ce sa le fac? Atata stiu, atata fac! )
|
||
|
Dor_a Postat pe 28 Septembrie 2009 16:06 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 16:06:35De la: liliana2005, la data 2009-09-28 15:50:05 sticky toffee puding..yummyyy Pe mine nu ma deranjeaza luciditatea..chiar si aciditatea e ok din cand in cand. Rautatea ma deprima in schimb, ma depaseste, e mult peste puterea mea de intelegere. |
||
|
|
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Septembrie 2009 17:24 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 16:06:35De la: liliana2005, la data 2009-09-28 15:50:05 Hmm...oare o ciorba e prea greu de facut? O ciorba de legume zic..din aia super gustoasa si cu smantana neaparat
|
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Septembrie 2009 21:19 |
||
|
Nu, nu e greu deloc! N-am mai facut eu inainte, dar cred ca asta voi face data viitoare. Si salata de boeuf cealalta data. Si ce daca nu e romaneasca? De unde stiu ei ca nu? Dupa, sa speram ca le trece faza cu potu' si cu lanchu' ... Pana la urma, minunile nu tin decat trei zile Aah, da sticky toffee puding e super. Si brownie cu fudge de ciocolata alaturi... acu' hai sa-ti zic un secret: nu mananc zahar Nutritionistul mi-a explicat ca zaharul e otrava. E mai otrava chiar decat grasimile saturate. Drept urmare sufar la fiecare masa "in grup"; ma intreb daca astia or sa se uite ciudat la mine ca nu incerc propria mea reteta... probabil o sa iau o bucatica foarte mica... la fel o sa fac cu puddingu' lipicios... Sa speram canu se prind. Ma enerveaza cand lumea insista sa manaci chestii pe care tu nu le vrei neaparat Ah! vorbeam de lup! O colega tocmai m-a servit cu o donkin donut.... Am I lucky or what?
|
||
|
Dor_a Postat pe 29 Septembrie 2009 09:21 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-29 09:21:29Nu, nu e greu deloc! N-am mai facut eu inainte, dar cred ca asta voi face data viitoare. Stiu faza cu zaharul -otrava alba. Still, eu imi pun zilnic 3 lingurite minuscule in coffee ca deh, ce naiba sa fac, nu pot sa o beau black. In rest, dulciurile ma tenteaza prea putin. Cu cartofii prajiti am eu o problema reala. Sa vezi ce socati au fost ai mei cand le-am spus ca nu mai mananc carne, incercau sa ma santajeze cu tot felul de chestii ca sa ma oblige sa mananc iar. 'Nu-ti mai cumpar x"... 'da' nu mi-ai mai cumparat de mult.... " "Iti iau inapoi bijuteriile pe care le-ai primit de ziua ta!!" Adevarul e ca daca ar vrea sa se apuce sa-mi ia inapoi tot ce am primit pana acum, ar cam avea ce lua si le-ar functiona santajul Eat your doughnut!! Si vezi ca put mainile dupa ce faci ciorba de legume..ceapa and shit...fostul meu facea o ciorba excelenta dar mirosea 2 zile dupa
|
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Septembrie 2009 11:06 |
||
De la: cristina_17_c, la data 2009-09-28 10:33:51De la: lil_devil, la data 2009-09-28 00:28:29De la: lil_devil, la data 2009-09-28 00:04:37 |
||
|
badkitty Postat pe 29 Septembrie 2009 20:43 |
||
la chestia cu filmul this is it mi-e teama k n-o sa prind bilete...sunt sigura k o sa fie bataie pe ele si 2 sapt mi se pare prea putin.......dar am sperantze
|
||
|
badkitty Postat pe 29 Septembrie 2009 21:01 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 10:02:20De la: kudika019861, la data 2009-09-26 10:47:11 Mai,zdreanto,nu esti tu in masura sa ma inveti pe mine limba romana.Am avut profesori buni de lb romana iar observatia ta nu face decat sa dovedeasca faptul ca esti proasta facuta gramada.Si,ca sa nu mori proasta asa,afla ca toate cele 3 variante-SINT,SANT si SUNT-sant corecte.Eu la scoala am invatat sa folosesc varianta SINT.Pt ca fiul meu a invatat in perioada in care s-a schimbat SINT in SANT,m-am obisnuit sa folosesc si eu aceasta varianta,altfel,daca n-as fi fost nevoita sa folosesc varianta SANT ca sa-l ajut pe fiul meu la lectii as fi folosit in continuare SINT.Daca maine un tampit cam ca tine asa va hotari ca treb sa folosim din nou SINT inseamna ca maine varianta SUNT e gresita?Vai de capul tau de ratata!Si nu mai posta cu tot cu clona!Si nu mai face pe superioara ca tot o ratata si un nimeni esti.Nu esti singura care a facut o facultate,nu esti singura care a citit cateva carti dar,in afara de tine(cu tot cu clona),nu se mai lauda nimeni.Suferi de grandomanie si de prostie nu mai zic.Si daca eu,la varsta mea,o femeie realizata din toate punctele de vedere sant pitzi,inseamna ca tu,la varsta ta esti o pitzi ratata.Oricum,macar o pitzi are viata sociala,sexuala...dar o pitzi ratata ca tine sau o fata batrana ca tine n-are nimic.A,si,draga mea,vezi ca nu poti sa ramai insarcinata cu vibratorul sau nici macar de vibrator n-ai parte? Nu te mai agita ca sticla de coca-cola si nu te obosi sa-mi raspunzi pt ca asta e ultima data cand imi mai pierd timpul cu o proasta ca tine.Hai,vedea-te-as unde creste morcovul
|
||
|
kudika019861 Postat pe 29 Septembrie 2009 23:46 |
||
I-auzi, a existat varianta sant Revolutie, o sa anunt maine la Academie!Dovedeste-o! Fa-mi o trimitere catre Gramatica Academiei care stipuleaza asta. Sa te vedem, madam inculta (dar realizata). Te-a durut faza cu piti? Asa-i ca am lovit la fix?
|
||
|
Kathara Postat pe 30 Septembrie 2009 00:31 |
||
De la: badkitty, la data 2009-09-29 21:01:30la chestia cu filmul this is it mi-e teama k n-o sa prind bilete...sunt sigura k o sa fie bataie pe ele si 2 sapt mi se pare prea putin.......dar am sperantze Dar de ce nu iti faci rezervare? se poate face online, e foarte simplu si platesti biletele inainte sa mergi la film.. Numai ca nu stiu daca se poate face asta la toate cinematografele, insa la Movieplex se poate. Depinde care dintre cinematografe se gasesc la tine in oras... Daca nu te descurci spune-mi si te ajut :) |
||
|
cristina_17_c Postat pe 30 Septembrie 2009 11:44 |
||
De la: Kathara, la data 2009-09-30 00:31:16I-auzi, a existat varianta sant Hehe! Tu ai avut rabdare sa citesti ce debita? Bine, ma'c si eu sa citesc, m-ai facut curioasa.... Aaa! Azi a fost ziua cu pot lunch-u'... Pana la urma am facut o "fluffy brownie" cu un super-fudge pe care - in loc sa-l servesc fierbinde on the side, l-am facut mai dens si l-am pus pe brownie - dupa metoda romaneasca. Dar am pus asa, din abundenta, cam de grosimea brownie-ei.... Au adorat-o... mi-a iesit chiar mai buna decat pudingu' lipicios al scotiencei Iar ei spun ca sticky toffee pudding e inventat in Scotia |
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 13:35 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-09-29 11:06:15 Am aruncat-o cand nu ma vedea nimeni... Vorba socrului meu: "no vale la pena engordar con esta cosa" De la: liliana2005, la data 2009-09-29 11:06:15 Exact asta e problema: una e sa miroasa a vanilie, ciocolata si coaja de portocala cand gatesti, si alta e sa miroasa a ceapa... Acum intelegi de ce am preferat sa fac ceva dulce.Data viitoare o sa fac salata de boeuf si abia mai incolo, ciorba... Totusi, sper sa le treaca pana atunci de pot lunch...
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 13:51 |
||
De la: kudika019861, la data 2009-09-29 23:46:55 Ohh.. cred ca poti inca si mai mult. Eu zic sa ma superi asa cum facea mamica ta cand se certa cu vecinele: salta-ti poalele si arata-ne-o! Si ai dreptate, mi s-a parut ca esti pitzi, m-am inselat. Pitzi e un termen la care tu poti numai aspira si o sa fie capatat trei generatii de la tine incolo. Si, zi asa: SANT, a? Ce sa zic, sunt convinsa ca ai avut profesoara buna... Era cumva doamna aceea distinsa care spala wc-urile cu basmaua cazuta pe-o ureche?
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 14:04 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-09-29 11:06:15 Nu mai mananci carnee? De ce?
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 14:18 |
||
Adevaul e ca nu am mai citit topicul asta.. de ceva timp.. dar, daca tot a ajuns la pagina 100.. am zis sa arunc un ochi. Nu-mi pare rau! Ultimele replici m-au amuzat teribil...Apropo, Dora! Sa nu te mire ce iti spun.. dar Kudika este singurul loc unde am facut efortul sa scriu cu i din a si cu sunt... Dar de vorbit asa, in ruptul capului. Imi aduc aminte de bunica mea .. care toata viata a vorbit cu "sunt".. Si ce mai chicoteam eu si sora mea cand o auzeam. Si eu stiam de cativa ani buni ca ambele scrieri (triple OMG ).. au fost acceptate... si, in mod normal, eu ar trebui sa folosesc ceea ce am invatat. Asta nu poate decat sa demonstreze nebunia din Minister... dar asta-i alta poveste. Pe mine nu ma deranjeaza cei ce scriu cu i din a....iar cei ce nu au facut scoala inainte de schimbare.. ar trebui sa inteleaga ca nu e vorba de "a nu scrie corect romaneste"... Cunosc persoane carora nu li se poate reprosa lipsa studiilor in domeniu.. care refuza categoric sa se adapteze la acest i din a. Si, daca va aduceti aminte.. inclusiv Academia a fost impartita in doua.. in momentul cand se discuta.. "cum scriem de maine?"...In fine, simpatica.. doamna de mai sus.. chiar simpatica
|
||
|
rashela Postat pe 30 Septembrie 2009 14:39 |
||
De la: rashela, la data 2009-09-30 14:39:20Adevaul e ca nu am mai citit topicul asta.. de ceva timp.. Eu m-am adaptat foarte usor... stiu ce zici... la mine tata spunea "sunt". Si pe mine ma calca pe sistem cand eram micutza... Dar mai incolo... surpriza-surpriza! A trebuit sa-l folosesc si eu... Oricum, parerea mea e ca au facut bine ca au revenit la vechea forma. Faza cu "sint" si "i" in loc de "a" (semivocala, adica) a fost impusa in perioada comunista... Pentru mine aia a fost de ajuns sa ma convinga sa n-o mai folosesc...
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 14:51 |
||
|
Haideti sa va spun ceva ce am aflat abia azi... Stiati ca in Saudia inca se decapiteaza oameni in piata publica? Nu din cand in cand, saptamanal! Ascultati interviul luat unuia dintre calai. http://www.youtube.com/watch?v=UxmBp23W6nc M-a luat durerea de cap, literalmente.
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 15:02 |
||
Pe de alta parte... (si aici vorbeste Kathara din mine)... Las' sa se taie si sa se hacuiasca intre ei cat mai mult, asa se mai raresc.Si-asa plodesc de la o duzina in sus
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 15:05 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-30 15:05:44Pe de alta parte... (si aici vorbeste Kathara din mine)... Las' sa se taie si sa se hacuiasca intre ei cat mai mult, asa se mai raresc.Si-asa plodesc de la o duzina in susrautate mica ce esti!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 30 Septembrie 2009 15:17 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-09-30 15:17:05De la: Dor_a, la data 2009-09-30 15:05:44Pe de alta parte... (si aici vorbeste Kathara din mine)... Las' sa se taie si sa se hacuiasca intre ei cat mai mult, asa se mai raresc.Si-asa plodesc de la o duzina in susrautate mica ce esti! Ma pui, cica se duc sambata ca la circ, in piata publica (si-or lua si copiii cu ei ) si se uita cum ii hacuiesc pe aia... Capete, maini, picioare (stii, ca la hoti le taie mainile... acu' in video asta spunea si ca le taie cate o mana si un picior... sau doua maini si un picior... sau doua picioare si o mana... sa-l ia dracu', ca nu-mi mai amintesc care e proportia de maini versus picioare... )
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 15:26 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-30 15:26:52mai Dorulet ..........degeaba le taie maini si picioare ca astia tot se impuiaza asa handicapati!.........eu propun sa le taie "capul"De la: FRANNNCE, la data 2009-09-30 15:17:05De la: Dor_a, la data 2009-09-30 15:05:44Pe de alta parte... (si aici vorbeste Kathara din mine)... Las' sa se taie si sa se hacuiasca intre ei cat mai mult, asa se mai raresc.Si-asa plodesc de la o duzina in susrautate mica ce esti!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 30 Septembrie 2009 15:32 |
||
|
Da, ai dreptate. Pe bune, sunt inca in soc... In plin secol 20, aia se poarta ca acu' cinci secole. Sunt asa Stiam ca nu-si lasa femeile sa mearga pe strada. Sau sa conduca. Stiam ca te biciuiesc daca te vad pe strada in timpul rugaciunii (adica "te" daca esti barbat, ca femeile si-o iau si mai rau), indiferent daca esti au ba musulman. Cred ca si lapidarile tot in piata publica se fac... Bolnavii dracului, de s-ar hacui cat mai multi, sa scape lumea de plaga care sunt.
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 15:41 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-30 14:18:19De la: liliana2005, la data 2009-09-29 11:06:15 Daca iti spun ca mi-e scarba ma crezi? Nu mai am pofta efectiv si cand vad ca mananca altii parca ma bucur ca eu nu mananc..
|
||
|
liliana2005 Postat pe 30 Septembrie 2009 17:36 |
||
De la: rashela, la data 2009-09-30 14:39:20Adevaul e ca nu am mai citit topicul asta.. de ceva timp.. Bull! Fiecare scrie cum vrea atata vreme cat nu scrie 'spune-ti", "face-ti", "desteap-o, frumoas-o" si alte lucruri de genul, mie mi se rupe de cum scriu. Nici macar astea nu ma deranjeaza la o anumita categorie de oameni. La cei care fac pe desteptii ma deranjeaza si le-o si spun. Nu am studiat gramatica limbii romane decat pana in liceu dar exista acolo niste lucruri elementare pe care nu prea ai cum sa le uiti...dar mai stii, poate ma insel
|
||
|
liliana2005 Postat pe 30 Septembrie 2009 19:39 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-30 15:02:16Haideti sa va spun ceva ce am aflat abia azi... Tocmai m-am uitat, n-am cuvinte
|
||
|
liliana2005 Postat pe 30 Septembrie 2009 19:53 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-09-30 19:39:34De la: rashela, la data 2009-09-30 14:39:20Adevaul e ca nu am mai citit topicul asta.. de ceva timp.. Din amintirile mele... gramatica limbii romane, cea de baza.. care iti foloseste toata viata, indiferent pe ce drum o apuci.. se face in clasele 2 - 8. Si cum nu vorbim aici de bunicii nostri cei cu 4 clase... rezulta ca TOATA lumea ar trebui sa scrie corect romaneste. |
||
|
rashela Postat pe 1 Octombrie 2009 01:21 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=JghgJToVP00&feature=related pt fanii lu maical, un cover meserias
|
||
|
DieMann Postat pe 1 Octombrie 2009 01:26 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-30 15:02:16Haideti sa va spun ceva ce am aflat abia azi... ceeeeeeeeeeee????????????????????
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 1 Octombrie 2009 01:33 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-09-30 17:36:17 Si cum stai cu hemoglobina? Eu imi amintesc ca odata m-am apucat sa fac asa, un fel de cura de capu' meu, fara indrumarea nici unui nutritionist, si am inceput sa mananc mai putina carne... De slabit n-am slabit, dar cand am ajuns la nutritionist (care era medic, nu nutritionistu' de la sala de sport) si mi-a facut analizele, mi-a iesit hemoglobina 10 (cand tre' sa fie cel putin 13). De atunci sunt impacata cu statutul meu de carnivor E prea dificil sa fii ne-carnivor si sa ai o dieta sanatoasa. In plus, tofu mi se pare ca are gust de burete de bucatarie, folosit in draci de-o gospodina constienta de rolul ei pe lume
|
||
|
Dor_a Postat pe 1 Octombrie 2009 08:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cine ma ajuta ? | 10 | De la: kudika109150 21 Decembrie 2011 01:31 |
| Depeche mode 16 mai | 1 | De la: cornelia_bucur 23 Aprilie 2009 15:52 |
| despre imaginea rockerilor | 32 | De la: rockk 29 Ianuarie 2011 14:11 |
|
|
||
| caut urgent prieteni,prietene pt a merge la PINK MARTINI sau CRANBERRIES!!!!!!!!! | 19 | De la: dragon_fly88 27 Iunie 2010 17:42 |
| Demis Roussos - bilete! | 1 | De la: kudika084165 16 Noiembrie 2009 17:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.