Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: lil_devil, la data 2009-09-25 16:52:46Desii nu sunt de acord cu cateva presupuneri care le fac ei acolo ,vreau sa vedeti emisiunea asta,care a fost pe Vh1.Se vorbeste la modul foarte obiectiv despre MJ..Am aflat de aici multe lucruri despre care nu le stiam inainte .
Sunt 10 parti,merita sa le vedeti de la inceput pana la sfarsit

http://www.youtube.com/user/MUZIKfactory3#play/uploads/9/XBKq2gb9I7k

sunt foarte buna filmuletele astea...imi place ca sunt obiective si te lasa sa gandesti ceea ce vrei .......ms pt sugestie, mi-am ocupat timpul intr-un mod placut
badkitty
Postat pe 26 Septembrie 2009 21:30
"Iar faza ca tatal lui il tot molesta verbal pe Michael cand era mic, spunandu-i ca-i un negru cu are nasul mare...chiar o crezi?". lol. Chiar ar trebui sa o crezi pentru ca a spus`o chiar Michael cu gura lui. Tu te`ai uitat macar la Living whit Michael Jackson? Ar trebui.:-j
Lexie
Postat pe 26 Septembrie 2009 22:07
De la: Lexie, la data 2009-09-26 22:07:20"Iar faza ca tatal lui il tot molesta verbal pe Michael cand era mic, spunandu-i ca-i un negru cu are nasul mare...chiar o crezi?". lol. Chiar ar trebui sa o crezi pentru ca a spus`o chiar Michael cu gura lui. Tu te`ai uitat macar la Living whit Michael Jackson? Ar trebui.:-j

Vazusem acel interviu mai demult pe discovery,si de acolo am aflat pt prima oara ca avea vitiligo. Dar nu-l vazusem de la inceput si pierdusem momentul in care vorbeste despre comportamentul tatalui lui. Nu stiam prea multe despre viata lui ,of-urile lui personale,dar ca artist a fost mereu in atentia mea si ii fredonam melodiile inca de mica.De cand a murit,cred ca am vazut toate filmulete posibile cu el de pe you tube,asa ca am revazut si Livind with Michael,si mi-a parut rau sa descopar ca era adevarat.
lil_devil
Postat pe 27 Septembrie 2009 00:00
why is it that michael seemed to have the bad luck out of them all..i mean he had vitiligo,lupus,body dismorphic disorder,poor surgery,made fun of accusations,bad childhood, he even fucking died first..it really is sad

http://www.youtube.com/watch?v=m6L4k-6RL2E
lil_devil
Postat pe 27 Septembrie 2009 18:11
Pe data de 28 .10 2009, o sa fie prima premiera in lume la filmul documentar "This Is It" in care vor fi prezentate toate pregatirile ce au fost pt cele 50 de concerte ce urmau sa vina in iulie. Desii stiu ca o sa ma faca sa plang cand am sa vad ceea ce am pierdut,as vrea sa-l vad. Filmul va fi in cinematografe doar pt doua saptamani. In Romania s-a auzit ceva detalii despre filmul asta?

trailer-ul este aici:

http://www.youtube.com/watch?v=IQsj88I5WJ4&feature=fvst
lil_devil
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:04
De la: lil_devil, la data 2009-09-28 00:04:37Pe data de 28 .10 2009, o sa fie prima premiera in lume la filmul documentar "This Is It" in care vor fi prezentate toate pregatirile ce au fost pt cele 50 de concerte ce urmau sa vina in iulie. Desii stiu ca o sa ma faca sa plang cand am sa vad ceea ce am pierdut,as vrea sa-l vad. Filmul va fi in cinematografe doar pt doua saptamani. In Romania s-a auzit ceva detalii despre filmul asta?

trailer-ul este aici:

http://www.youtube.com/watch?v=IQsj88I5WJ4&feature=fvst[/quote
lil_devil
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:28
De la: liliana2005, la data 2009-09-24 16:45:16
De la: Dor_a, la data 2009-09-24 16:14:03Esti rea

Un vocabular bogat inseamna sa cunosti si cuvinte academice si sa fii capabil sa tragi o injuratura compusa si elaborata ... Ah! Stii, sa le spui "vaco", de exemplu... nu o iau asa de "en pecho"... Pentru ei nu e cine stie ce jignire... Nu asa cum o simt romanii, adica... e "soft"

Ai vrut sa zici 'a pecho'?

"en pecho" - personal
Dor_a
Postat pe 28 Septembrie 2009 09:17
Scuze, vorbesc in jumatati de fraza.

Tomarlo a pecho si te lo llevas en pecho (slang, ceea ce e foarte urat din partea mea... dar m-am obisnuit... sa fi vazut ce fata au facut oamenii cand am spus in timpul unei cine ca nu'sh cine e "un cojudo" ... vezi tu, eu nu-mi dadeam seama cat de "urat" e sa vorbesti asa... pen'ca asa vorbeau toate amicele mele... )

Alta faza haioasa... cica Talia, vorbind in "limba ei" (nu-sh de unde e Talia, de fapt) intr-un concert in nu'sh ce tara sud-americana, zice: "si me tiro, me cojen"? (adica de pe scena) Doar ca acolo "cojer" inseamna
Asa ca publicul a izbucnit in urale si i-a promis ca o "cojen" far' nici o problema.
Dor_a
Postat pe 28 Septembrie 2009 09:53
De la: wolfy, la data 2009-09-25 14:30:48
Vorbeam de literatura britanica in intregimea ei. Nu a spus nimeni ca nu exista scriitori americani buni, ci numai ca in totalitatea ei literatura britanica e mai buna decat cea americana. Asta dupa puterea mea de ajudeca literatura.
Si daca ar fi s-o luam dupa ce ai scris tu acolo, Romania n-ar trebui considerata o tara saraca in comparatie cu cele vestice, fiindca in ea exista si bogati cu averi comparabile cu cele ale vesticilor.

Pai.. de! eu zic ca au avut mai mult timp decat americanii sa "scoata" autori de calitate... Vreo mie cinci sute de ani
Dor_a
Postat pe 28 Septembrie 2009 09:57
De la: kudika019861, la data 2009-09-26 10:47:11

Ce te mai pupi in c_u_r singura Daca eu sant pitzi inseamna ca si ma-ta e tot pitzi.Am inteles,limbi stii,dar sa te f--ti stii?

Asa, pitzi, puiule, fii rea, ca te ia lumea de proasta!
Ba, zau? doar atat poti? Mai spune, ti-am zis ca mi-e dor sa mai aud de maidanu' romanesc.

In afara de asta, uite, sfat gratis: se scrie "sunt", ca sa poti injura corect in scris, nu de alta.
Dor_a
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:02
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 10:02:20

Ce te mai pupi in c_u_r singura Daca eu sant pitzi inseamna ca si ma-ta e tot pitzi.Am inteles,limbi stii,dar sa te f--ti stii?

Ba, zau? doar atat poti? Mai spune, ti-am zis ca mi-e dor sa mai aud de maidanu' romanesc.

In afara de asta, uite, sfat gratis: se scrie "sunt", ca sa poti injura corect in scris, nu de alta.
ce caterinca vreau sa vad paruiala de cand nu am mai vazut bataie intre fete dar daca nu ma multumesc si cu tachinari
anamaria_brunetik
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:10
Aah! am uitat sa salut... A trecut ceva timp d cand nu am mai fost p-aici si vad ca ati mai stat la o barfa intre timp...
Am insa o intrebare petnru voi, dragelor, chiar daca e total da' n-oi deschide topic doar pentru ea.

Miercuri, avem un "pot luck lunch"... Asta inseamna ca fiecare dintre noi aduce mancare specifica tarii lui (nici unul din colegii mei nu vine din aceasi tara... Babilonie curata)... Si aici m-am blocat.
Eu gatesc mai bine mancare chinezeasca, decat d-aia romaneasca.

De data asta am scapat, am zis ca-s "lousy cook" si o sa le fac brownie cu "my signature fudge" (hehe! Uite unde era Betty Crocker ), dar treaba e ca o sa facem tampitu' asta de pranz in fiecare luna... De aceea va rog, dati-mi o ideee de mancare "specific romaneasca" care se gateste usor (nu sarmale )
Dor_a
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:10
De la: anamaria_brunetik, la data 2009-09-28 10:10:20
sml-happy0009: ce caterinca vreau sa vad paruiala de cand nu am mai vazut bataie intre fete dar daca nu ma multumesc si cu tachinari

Eu n-am vazut niciodata fete paruindu-se... Tre' sa fie super-spectacol
Dor_a
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:12
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 10:10:49Aah! am uitat sa salut... A trecut ceva timp d cand nu am mai fost p-aici si vad ca ati mai stat la o barfa intre timp...
Am insa o intrebare petnru voi, dragelor, chiar daca e total da' n-oi deschide topic doar pentru ea.

Miercuri, avem un "pot luck lunch"... Asta inseamna ca fiecare dintre noi aduce mancare specifica tarii lui (nici unul din colegii mei nu vine din aceasi tara... Babilonie curata)... Si aici m-am blocat.
Eu gatesc mai bine mancare chinezeasca, decat d-aia romaneasca. De data asta am scapat, am zis ca-s "lousy cook" si o sa le fac brownie cu "my signature fudge" (hehe! Uite unde era Betty Crocker ), dar treaba e ca o sa facem tampitu' asta de pranz in fiecare luna... De aceea va rog, dati-mi o ideee de mancare "specific romaneasca" care se gateste usor (nu sarmale )
intra pe google si acolo gasesti fel de fel de retete:D de toate neamurile
anamaria_brunetik
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:13
sau se zgarie ce oribil
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 10:12:47
sml-happy0009: ce caterinca vreau sa vad paruiala de cand nu am mai vazut bataie intre fete dar daca nu ma multumesc si cu tachinari

Eu n-am vazut niciodata fete paruindu-se... Tre' sa fie super-spectacol
sau sa mai vezi cate una ca indrazneste sa ridice piciorul si cade sau se zgaraie intre ele ce oribil
anamaria_brunetik
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:15
De la: Lexie, la data 2009-09-26 22:07:20"Iar faza ca tatal lui il tot molesta verbal pe Michael cand era mic, spunandu-i ca-i un negru cu are nasul mare...chiar o crezi?". lol. Chiar ar trebui sa o crezi pentru ca a spus`o chiar Michael cu gura lui. Tu te`ai uitat macar la Living whit Michael Jackson? Ar trebui.:-j
da stiu faza asta am vazut un documentar cu ceea ce spui tu despre michel
anamaria_brunetik
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:17
De la: anamaria_brunetik, la data 2009-09-28 10:13:55

intra pe google si acolo gasesti fel de fel de retete:D de toate neamurile

Mersi, problema e ca tre' sa stiu ce reteta anume sa caut... nu-mi vin numele nici unei mancari "pur" romaneasca in cap...
Si, oricum, poimaine le dau brownie... voiam idei pentru data viitoare.
Dor_a
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:20
@ Liliana...
Apropo, in "peruana" si "tirar" - in argou - inseamna tot...

Chiar! cand ai timp, citeste "La ciudad y los perros" (iti trebuie o leaca de stomac de strutz la un moment dat, dar Vargas Llosa vorbeste de locurile in care a copilarit, locuri care exista la fel si azi... 'nafara de asta, acolo foloseste un pic din argoul care se folosea pe vremea lui (de atunci au evoluat un monton los peruanitos ).
Oricum, Vargas Llosa scrie foarte bine (unul din preferatii mei).
Dor_a
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:26
De la: lil_devil, la data 2009-09-28 00:28:29
De la: lil_devil, la data 2009-09-28 00:04:37Pe data de 28 .10 2009, o sa fie prima premiera in lume la filmul documentar "This Is It" in care vor fi prezentate toate pregatirile ce au fost pt cele 50 de concerte ce urmau sa vina in iulie. Desii stiu ca o sa ma faca sa plang cand am sa vad ceea ce am pierdut,as vrea sa-l vad. Filmul va fi in cinematografe doar pt doua saptamani. In Romania s-a auzit ceva detalii despre filmul asta?

trailer-ul este aici:

http://www.youtube.com/watch?v=IQsj88I5WJ4&feature=fvst[/quote

Filmul Michael Jackson's This Is It va rula la cinema din 28 octombrie, timp de numai 2 s�pt�m�ni, �n urm�toarele ora�e:

- Bucuresti: Hollywood Multiplex, Cinema Pro, Movieplex Plaza, The Light Cinemas, Starplex
- Cluj: CinemaCity Multiplex, Odeon Polus Cineplex
- Oradea: Lotus Multiplex
- Ia�i, Bac�u,Timi�oara, Pite�ti: CinemaCity Multiplex
- Constan�a: Citiplex
cristina_17_c
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:26
asta e adevarul despre michael jackson ori eu nu prea mai stiu sa citesc bine?
yumy
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:28
De la: lil_devil, la data 2009-09-28 00:28:29
De la: lil_devil, la data 2009-09-28 00:04:37

Liliana, Lil_devin & restul fetelor care il iubesc pe MJ,
Va rog uitati-va pe site-ul de mai jos, mi se pare foarte draguta ideea sa ii oferim lui Michael un astfel de tribut... am vazut ca se organizeaza la Iasi, poate se mai gasesc persoane care sa organizeze si in alte orase din Romania, daca se face la Cluj eu sigur ma inscriu :)
Cred ca ar fi frumos ca atatia oameni de pe intreaga planeta sa danseze Thriller in acelasi timp...Michael s-ar bucura privindu-de din cer...

http://www.thrilltheworld.com/events
cristina_17_c
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:33
Nu vreau sa fiu insistenta, da' cand va aduceti aminte de o mancare romaneasca careia i-ati probat reteta (nu vreau retzete din "Avantaje", d-alea pot gasi si eu singurica ), eu aici sunt.
Dor_a
Postat pe 28 Septembrie 2009 12:26
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 09:53:04Scuze, vorbesc in jumatati de fraza.

Tomarlo a pecho si te lo llevas en pecho (slang, ceea ce e foarte urat din partea mea... dar m-am obisnuit... sa fi vazut ce fata au facut oamenii cand am spus in timpul unei cine ca nu'sh cine e "un cojudo" ... vezi tu, eu nu-mi dadeam seama cat de "urat" e sa vorbesti asa... pen'ca asa vorbeau toate amicele mele... )

Alta faza haioasa... cica Talia, vorbind in "limba ei" (nu-sh de unde e Talia, de fapt) intr-un concert in nu'sh ce tara sud-americana, zice: "si me tiro, me cojen"? (adica de pe scena) Doar ca acolo "cojer" inseamna
Asa ca publicul a izbucnit in urale si i-a promis ca o "cojen" far' nici o problema.

:))))))) Mai stiu si eu din astea, nu neaparat spuse de faimosi, dar de multe ori le adun si le duc sa se distreze..mai destinde atmosfera De un singur lucru trebuie sa tin totusi cont: sa nu fie cu tenta sexuala. Deci nu pot veni cu verbe de genul "coger" intelese in diverse feluri...
liliana2005
Postat pe 28 Septembrie 2009 13:59
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 10:10:49Aah! am uitat sa salut... A trecut ceva timp d cand nu am mai fost p-aici si vad ca ati mai stat la o barfa intre timp...

Eu gatesc mai bine mancare chinezeasca, decat d-aia romaneasca.

De data asta am scapat, am zis ca-s "lousy cook" si o sa le fac brownie cu "my signature fudge" (hehe! Uite unde era Betty Crocker ), dar treaba e ca o sa facem tampitu' asta de pranz in fiecare luna... De aceea va rog, dati-mi o ideee de mancare "specific romaneasca" care se gateste usor (nu sarmale )

Eu stiam ca la pot luck se aduc diverse..nu doar mancare..poti aduce si un aperitiv..gandeste-te daca toata lumea aduce felul 2 de mancare ce o sa iasa.
Poti incerca un aperitiv gen salata de boeuf ( eu o mananc fara carne lately) si pentru mine e nu numai aperitiv ci si felul principal de mancare din cand in cand
In rest prea multe idei eu nu-ti voi putea da..nu gatesc dar iti spun cu placere ce mananc
liliana2005
Postat pe 28 Septembrie 2009 14:04
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 10:26:10@ Liliana...
Apropo, in "peruana" si "tirar" - in argou - inseamna tot...

Chiar! cand ai timp, citeste "La ciudad y los perros" (iti trebuie o leaca de stomac de strutz la un moment dat, dar Vargas Llosa vorbeste de locurile in care a copilarit, locuri care exista la fel si azi... 'nafara de asta, acolo foloseste un pic din argoul care se folosea pe vremea lui (de atunci au evoluat un monton los peruanitos ).
Oricum, Vargas Llosa scrie foarte bine (unul din preferatii mei).

O stiu, am incercat..n-am avut stomacul
Asta a fost acum cativa ani, poate some day o sa grow some balls si mai incerc o data
liliana2005
Postat pe 28 Septembrie 2009 14:07
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 09:17:45
De la: liliana2005, la data 2009-09-24 16:45:16
De la: Dor_a, la data 2009-09-24 16:14:03Esti rea

Un vocabular bogat inseamna sa cunosti si cuvinte academice si sa fii capabil sa tragi o injuratura compusa si elaborata ... Ah! Stii, sa le spui "vaco", de exemplu... nu o iau asa de "en pecho"... Pentru ei nu e cine stie ce jignire... Nu asa cum o simt romanii, adica... e "soft"

Ai vrut sa zici 'a pecho'?

"en pecho" - personal

Buff..ma faci sa ma duc la dictionar.."tomarselo a pecho" inseamna a o lua personal si "en pecho" e sensul propriu "se tomo(accent) un patada en el pecho" ...nu-i asa??? Ce stii tu si io nu??
liliana2005
Postat pe 28 Septembrie 2009 14:10

trailer-ul este aici:

http://www.youtube.com/watch?v=IQsj88I5WJ4&feature=fvst

Eu nu am auzit nimic dar in ziua in care apare ma duc sa-l vad. Cel tarziu maine zi
liliana2005
Postat pe 28 Septembrie 2009 15:44
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 09:53:04Scuze, vorbesc in jumatati de fraza.

Offf..stai ca acum am si eu timp sa percutez
Am inteles, tu vorbeai despre slang..ok, gott'cha

Si daca salata de boeuf nu-i romaneasca sa ma lasati in pace ca nu stiu sa gatesc
liliana2005
Postat pe 28 Septembrie 2009 15:46
De la: Dor_a, la data 2009-09-28 10:02:20

ce caterinca vreau sa vad paruiala de cand nu am mai vazut bataie intre fete dar daca nu ma multumesc si cu tachinari

Continua sa citesti. Iti recomand si topicul cu animale, e chiar interesant. Cateva zile n-o sa te plictisesti, dupa aceea poti intra pe toate topicurile pe care a intrat Kathara, n-o sa-ti para rau
liliana2005
Postat pe 28 Septembrie 2009 15:50

Liliana, Lil_devin & restul fetelor care il iubesc pe MJ,
Va rog uitati-va pe site-ul de mai jos, mi se pare foarte draguta ideea sa ii oferim lui Michael un astfel de tribut... am vazut ca se organizeaza la Iasi, poate se mai gasesc persoane care sa organizeze si in alte orase din Romania, daca se face la Cluj eu sigur ma inscriu :)
Cred ca ar fi frumos ca atatia oameni de pe intreaga planeta sa danseze Thriller in acelasi timp...Michael s-ar bucura privindu-de din cer...

http://www.thrilltheworld.com/events
[/quote]

Mersi tare mult de idee!! Dar daca stau sa ma gandesc...eu sunt in plop cu orice fel de dans asa ca o sa-i las pe cei care au afinitate pentru asa ceva. E chiar frumoasa ideea, lui Michael i-ar fi placut
liliana2005
Postat pe 28 Septembrie 2009 15:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concert Bon Jovi 4 De la: OanaTrifu 8 Iulie 2011 12:21
Dub Pistols la Bucuresti 1 De la: deliriiic 11 Octombrie 2011 16:36
modele prea slabe 2 De la: ANNYBLONDY 25 Iulie 2009 19:15
Liter Group - Criticilor 9 De la: ad__83 20 Aprilie 2011 10:30
mam apucat de cantat si am nevoie de sfaturi sau pareri 206 De la: kudika_28204 17 Aprilie 2014 11:27