Setari Cookie-uri

Inca un topic care te va plictisi!

http://www.kudika.ro/comunitate/greierash/poze/show/1/33854/rochita-cu-pricina.html
asta e! aaaa si inca ceva. trebuie sandalute daca e vara , nu?
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 22:17
da merge un sacou pana in talie la ea (parerea mea)

avand in vedere ca ai sacou, poti sa iei si niste pantofi mai decupati
kitty_krieger
Postat pe 2 Iulie 2009 22:19
thks again. sacou cu maneca scurta da?
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 22:23
De la: greierash, la data 2009-07-02 22:23:12 thks again. sacou cu maneca scurta da?

de care vrei tu, in care te simti mai bine
kitty_krieger
Postat pe 2 Iulie 2009 22:32
greieras...dar de ce vrei tu sa mai iei si sacoas?
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 22:34
am un complex cu mainile groase buburuzo.
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 22:36
aaa...si nu vreau bolerou sau esarfa
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 22:36
De la: greierash, la data 2009-07-02 22:36:22aaa...si nu vreau bolerou sau esarfa

greieras...unde vrei sa te duci la nunta?....adica cat timp vei sta asa imbracata...pentru ca daca te duci la nunta o sa inebunesti de cald
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 22:38
De la: greierash, la data 2009-07-02 22:36:22aaa...si nu vreau bolerou sau esarfa

greieras...unde vrei sa te duci la nunta?....adica cat timp vei sta asa imbracata...pentru ca daca te duci la nunta o sa inebunesti de cald
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 22:39
buburuzo...imi spui sau nu?
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 22:41
De la: greierash, la data 2009-07-02 22:41:06buburuzo...imi spui sau nu?

greierasule mie nu mi se pare ca se potriveste

adica poate se potriveste cu un sacoas....foarte subtirel....cat mai stramt (nu sa tipe....sa fie cambrat ), si pana in talie....in nici-un caz din ala scurt rau
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 22:45
ashe mai merge!
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 22:46
De la: greierash, la data 2009-07-02 22:46:22ashe mai merge!
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 22:47
caut acum un sacoas poate gasesc ceva...ca idee
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 22:48
abia astept!
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 22:50
buburuzo....nu gasesti nimicutza?
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 23:00
greieras... m-ai facut sa-mi aduc aminte ca mi-am luat pantofi la rochita dar peste noapte nu am cu ce sa ma inveleeeesc gooood acu tre sa-mi caut si eu ceva gen sacou

oooof urasc nuntile altora si mai e si ziua mea atunci cand trebuia sa primesc eu cadouri sa fiu eu centrul atentiei nu o alta pitzipoanca ci eu pitzipoanca sefaaaa....

cand i-oi spune mandrului ca iar mergem la shoping face infarct.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iulie 2009 23:12
De la: greierash, la data 2009-06-30 14:02:19Nu stau de prea mult timp pe acest forum si deja m-am saturat de el. In fiecare zi vad aceleasi subiecte (rescrise) despre infidelitati, diete, povesti stupide de dragoste etc. Apoi mai sunt certurile, scandalurile, din nimic, pentru nimic, doar asa..sa mai treaca timpul.
Am mai vazut forumuri dar niciunul ca acesta! Chiar nu putem discuta despre alte lucruri? Nu putem sa gasim un subiect cu adevarat interesant? Unul care sa atraga utilizatorii la discutii adevarate, nu doar vaicareli si injuraturi. Si nu vreau sa aud replici de genu: "daca nu iti convine nu intra". Pentru ca acelasi lucru il pot spune si eu daca intri doar sa te umfli in pene pe acest subiect. Sunt curioasa daca avem maturitatea sa discutam deschis, fara a starni conflicte. Doar mistouri cu masura .

p.s. nu, nu ma plateste Kudika sa deschid acest topic!

dupa cum se vede este un site cu mai multe articole..fiecare din noi poate are curiozitati;probleme pe care vrea sa i le "expuna" unor necunoscuti..dorind parerea celor din exterior....sau pur si simplu vrea sa intrebe ceva ce nu poate vb cu cei apropiati din diverse motive...
Sper sa nu te superi pe mn...dar "povesti stupide de dragoste"..eu una nu le consider stupide,si fiecare din noi a trecut prin asa ceva..sau va trece..asa ca nu trebuie sa critica ci daca dorim sa aferim opinia si ajutorul nostru..pt ca unele persoane de asta isi povestesc "povestile stupide de dragoste"...pt a afla opinii din exterior.Poate de ex i se pare ca ceva nu e in regula si vrea o parere...
Cat despre scandaluri,sunt total de acord cu tine..stiu ca se vor supara unele pers ..dar trebuie sa ne comportam matur (desii eu nu pot spune ca sunt)..si chiar daca nu ne cunostem sa invatam sa ne respectam uni pe alti ..Sa dam dovada de respect,maturitate si bunaintelegere...Consider ca atunci cand ai ceva de zis,zi ..dar nu ironic sau dintr-o discutie sa iese un scandal
Numai bine!!!Va pup si sper sa nu va suparati la comentariul ce l-am scris!Este pur si simplu parerea mea.../asta gandesc si nimeni nu va schimba
anya016
Postat pe 2 Iulie 2009 23:14
si sfatu?
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 23:15
De la: anya016, la data 2009-07-02 23:14:23
De la: greierash, la data 2009-06-30 14:02:19Nu stau de prea mult timp pe acest forum si deja m-am saturat de el. In fiecare zi vad aceleasi subiecte (rescrise) despre infidelitati, diete, povesti stupide de dragoste etc. Apoi mai sunt certurile, scandalurile, din nimic, pentru nimic, doar asa..sa mai treaca timpul.
Am mai vazut forumuri dar niciunul ca acesta! Chiar nu putem discuta despre alte lucruri? Nu putem sa gasim un subiect cu adevarat interesant? Unul care sa atraga utilizatorii la discutii adevarate, nu doar vaicareli si injuraturi. Si nu vreau sa aud replici de genu: "daca nu iti convine nu intra". Pentru ca acelasi lucru il pot spune si eu daca intri doar sa te umfli in pene pe acest subiect. Sunt curioasa daca avem maturitatea sa discutam deschis, fara a starni conflicte. Doar mistouri cu masura .

p.s. nu, nu ma plateste Kudika sa deschid acest topic!

dupa cum se vede este un site cu mai multe articole..fiecare din noi poate are curiozitati;probleme pe care vrea sa i le "expuna" unor necunoscuti..dorind parerea celor din exterior....sau pur si simplu vrea sa intrebe ceva ce nu poate vb cu cei apropiati din diverse motive...
Sper sa nu te superi pe mn...dar "povesti stupide de dragoste"..eu una nu le consider stupide,si fiecare din noi a trecut prin asa ceva..sau va trece..asa ca nu trebuie sa critica ci daca dorim sa aferim opinia si ajutorul nostru..pt ca unele persoane de asta isi povestesc "povestile stupide de dragoste"...pt a afla opinii din exterior.Poate de ex i se pare ca ceva nu e in regula si vrea o parere...
Cat despre scandaluri,sunt total de acord cu tine..stiu ca se vor supara unele pers ..dar trebuie sa ne comportam matur (desii eu nu pot spune ca sunt)..si chiar daca nu ne cunostem sa invatam sa ne respectam uni pe alti ..Sa dam dovada de respect,maturitate si bunaintelegere...Consider ca atunci cand ai ceva de zis,zi ..dar nu ironic sau dintr-o discutie sa iese un scandal
Numai bine!!!Va pup si sper sa nu va suparati la comentariul ce l-am scris!Este pur si simplu parerea mea.../asta gandesc si nimeni nu va schimba

chiar nu a avut ce sa ma supere din comm tau. take care
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 23:17
De la: greierash, la data 2009-07-02 23:00:31buburuzo....nu gasesti nimicutza?

apropo mi-a venit o idee...sper sa iti placa si eu sunt pe langa total cu moda dar mi se pare fanastic sa fiu ....altfel... sacoul alege-l o alta culoare de exemplu alb sau crem(depinde de cat de bronzata esti) pantofi si gentuta asortati cu sacoul ,la culoare ma refer si accesorii la fel . toata atentia o sa o atraga rochita si acesoriile peste zi iar seara o sa fii o pata de culoare...

rochita mea e neagra , catifea neagra cu putin auriu...asa ca pot sa imi fa o coafura care sa atraga atentia (gen coc Pantene) si sa nu aleg accesorii prea "generoase" ci discrete.... nu mai spun ce sandlute de pitzi mi-am tras . important e ca ii plac mandrutului meu... pe altcineva nu ma intereseaza sa fac KO....

dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iulie 2009 23:19
gracias amorucia
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 23:21
daca va mai vin idei lasati.le aci. io ma bag la somnici. sa fie patu incalzit cand ajunge masculu alpha.
app....sper ca nu mi-a vazut mireasa rochia. e vreo mihaela aci?
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 23:23
ma bucur ca nu am suparat prin comm-ul meu greierash doar mi-am spus parerea si am incercat sa nu supar pe nimeni
anya016
Postat pe 2 Iulie 2009 23:25
pai era o opinie pertinenta. si nu sunt nici atat de sensibila precum par.
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 23:27
gata am dat stingerea ca mai am 2 cursuri de tocit.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iulie 2009 23:29
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-07-02 23:29:56gata am dat stingerea ca mai am 2 cursuri de tocit.....

si apoi sa ai somnu lin si vise de aur!
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 23:30
greierasule http://www.cauti.ro/imbracaminte/articole_femei/sacouri_femei/compara_preturi--Scarlett~~Sacou_model_6174.html

http://www.cauti.ro/imbracaminte/articole_femei/sacouri_femei/compara_preturi--Scarlett~~Sacou_model_6170.html

http://www.cauti.ro/imbracaminte/articole_femei/sacouri_femei/compara_preturi--Scarlett~~Sacou_model_6115.html
gargaritamica
Postat pe 2 Iulie 2009 23:37
ultimul este absolut adorabil...daca nu ar fi gri ar fi genial multumesc buburuzo! esti o dulce si o draga.
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 23:42
scz ca va intrerup.... cizme de vara stiti pe unde pot gasi ...daca tot vb de hainutze...poate stie careva....si de cizme...ms muult
monaq
Postat pe 2 Iulie 2009 23:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce iti doresti...azi? 1133 De la: caisa 20 Februarie 2014 16:37
Sarbatori fericite 93 De la: MissDarine 28 Decembrie 2011 21:47
cum facem??:(( 200 De la: Yharr 11 Iulie 2011 17:55
Relatii legate pe internet 12 De la: kudika062129 13 Octombrie 2009 11:50
kre e din voi de pe-aici e din galati?? 10 De la: KezGirl 19 Septembrie 2009 16:28