Mai multe
| pedeapsa: tu desenezi luna ! | ||
|
_oktober_ Postat pe 9 Iulie 2009 00:29 |
||
|---|---|---|
De la: _oktober_, la data 2009-07-09 00:29:41pedeapsa: tu desenezi luna ! . ............ ................ ...................... .............................. ........................ .. .............. ........... e luna plina! |
||
|
geo_x Postat pe 9 Iulie 2009 00:31 |
||
|
asta e luna? omg cat avem de recuperat....stai sa te tin de mana....noh, nu tremura ca nu musc...si nici karate nu stiu
|
||
|
|
||
|
_oktober_ Postat pe 9 Iulie 2009 00:34 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-07-09 00:34:01asta e luna? omg cat avem de recuperat....stai sa te io am desenato cum trebuie, doar ca cei de la kudika nu aprecieaza spiritul artistic tremur! daca ma saruti!? nu stiu nici o tehnica din carate care sa anihileze sarutul!! |
||
|
geo_x Postat pe 9 Iulie 2009 00:38 |
||
pai spune asa...lasa ca te invat eu si aia...ti saruti si eu anihilez....dar de ce vrei tu sa anihilezi? sigur vrei sa anihilezi ? prea multe intrebari eu yic sa facem un cer de vara...cativa norisori...aaaaa....cum era de fapt tema ?Las ca recuperam ....somn usor
|
||
|
_oktober_ Postat pe 9 Iulie 2009 00:41 |
||
cel care face chestii din astea nu te merita.gaseste-tzi alte preocupari,iesi cu prietenii,nu te mai gandi la el.o sa vezi ca il vei uita.si eu mam despartzit dupa3ani si l-am uitat.akum am o rel de un an si st fericita.si gandestete si tzine cont de un lucru:cine te iubeste cu adevarat,nu te face sa plangi!esti frumoasa pt k esti femeie.gandestete la asta.nu exista femei urate!si nici proaste!!!ma enerveaza cei ce zic rahaturi din astea PROSTI ST CEI CE NU STIU SA RESPECTE SI SA APRECIEZE O FEMEIE LA ADEVARATA EI VALOARE!!!!
|
||
|
Panaitemirela20 Postat pe 19 Iulie 2009 21:16 |
||
| fara el doare mult mult de tot mai ales cand il iubesti din suflet...... | ||
|
yumy Postat pe 19 Iulie 2009 21:18 |
||
|
Acum 4 saptamani eram in aceeasi situatie ca tine, nu mi vedeam viata fara el, dar se poate crede-ma, gaseste ceva sa te preocupe, incearca sa lucrezi la increderea in tine,eu inca lucrez la asta si da roade baftaa
|
||
|
madalina321 Postat pe 22 Iulie 2009 16:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sa ma despart de el sau nu? | 29 | De la: MaraDonna 21 Septembrie 2009 23:49 |
| mailuri,mailuri..mailuri | 17 | De la: ana_bita 13 Februarie 2009 04:43 |
| un sfat ori o parere | 17 | De la: guru_ion 7 Noiembrie 2011 16:43 |
|
|
||
| Cate compromisuri..... | 6 | De la: Mikky82 19 August 2011 00:11 |
| Viaþa-mi pare-o nebunie. Sfârºitã fãr-a fi-nceput, În toatã neagra vecinicie. O clipã-n braþe te-am þinut. | 18 | De la: voicu_monica2001 24 Februarie 2009 10:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.