Setari Cookie-uri

Help :((((

De la: traficDEvise, la data 2009-07-10 11:36:53
mie frica de reactia prietenului meu....daca m`ar crede cine stie cum s`ar comporta cu tatal lui....dar nu sunt sigura k m`ar crede,nu sunt cu el de mult timp ..dar din cat am reusit sa`l cunosc pana acum este foarte impulsiv ...de iubit,nu`l iubesc,insa tin foarte mult la el,oricum eram abia la inceputul relatiei.

Tu pe ce lume traiesti? "Nu imi vine sa cred ca exista asemenea oameni" Suntem in Romania exista toate specimenele posibile.Si ca veni vorba dupa ce m-ai pierzi vremea pe forum daca nu il iubesti?Tocmai tu zici ca "de iubit nu-l iubesc".Atunci te intreb la ce ai postat aici?Ca sa ne zici de tatal lui ca e pervers?Tu trebuia din prima sa ii zici la fiul lui.Si tu ai probleme la etaj, dar exista clinica si pentru tine.[/quote]

cred k am explicat f bine mai sus k sunt indecisa daca sa ii zic sau nu,e o chestie care ma marcat destul de mult,nu am mai reusit sa dorm de atunci....crede`ma k i`as fi zis totul atunci dar nu am putut sa`i stric ziua,cum m`as fi simtit de fata cu toata lumea,cu maicasa sa incep sa urlu ca tacsu sa dat la mine???:|:|[/quote]

Nu inteleg la ce esti asa marcata.Parca te-a f***t.Plus de alta tu nici nu vrei sa rezolvi problema.La ziua lui vai sa nu il superi, pe mama lui vai sa nu o superi.Pai daca nu vrei sa ii superi atunci lasa-i in pace si nu te mai plange.Totusi eu zic ca la clinica e mai bine.
therapsong2
Postat pe 10 Iulie 2009 12:03
De la: geo_x, la data 2009-07-10 01:10:48
De la: traficDEvise, la data 2009-07-09 11:39:33buuna tuturor...am si eu o problema si as vrea un sfat...acum cateva zile am fost la ziua prietenului meu ..toate bune si frumoase...am facut cunostiinta cu parintii lui ...ne`am distrat....iar seara cand a venit momentul sa plec tatal lui ma chiemat in alta camera ``sa vorbeasca``cu mine..iar acolo mi`a facut avansuri,ba chiar a zis k ma plateste daca ``o sa ne cunoastem mai bine``,mi`a pus si mana pe picior...in momentul ala nu stiam cum sa reactionez,i`am zis k nu ma intereseaza nimic din ce are de spus sau de oferit....m`am dus la un prieten si l`am rugat sa ma duca repede acasa, am plecat in fuga fara sa spun nimic nimanui...mai rau este ca prietenul meu fiind si ``bine dispus`` a zis k am plecat cu acel prieten sa fac cine stie ce...eu totusi cred k a fost influientat,el nu ar fii zis niciodata asta..mai ales k am auzit k ia zis tatal lui k pentru o suma de bani o sa fie cu mine...nu pot sa inteleg cum exista asemenea persoane...acum prietenul meu si`a cerut scuze,dar nush daca sa ma impac cu el,mama mi`a interzis sa ma mai vad cu el si intr`un fel are dreptate....si eu nush,sunt foarte confuza,as vrea sa`i spun ce sa intamplat in seara aceea,dar imi este frica de consecinte,mai ales ca el abia sa mutat de cateva zile inapoi cu parintii lui...help me please:((

si zi asa, taso ti-o pus mana pe bulane!
ori sunt io prea nepetrecut prin viata ori tu fabulezi o tzara.
ca-n orice povestioara cu iz adevar pe la un kilometru distanta, nu iese foc fara fum!
daca-mi spui cum erai imbracata cand te-ai dus la el , te cred!

Tu ar trebui sa nu te bagi ca... nu stii ce-ti rezerva viitorul...
Lucia1971
Postat pe 10 Iulie 2009 21:31
Rupe orice legatura cu el si familia lui.PUNCT.
kudika023365
Postat pe 10 Iulie 2009 21:36
De la: therapsong2, la data 2009-07-10 12:03:57
mie frica de reactia prietenului meu....daca m`ar crede cine stie cum s`ar comporta cu tatal lui....dar nu sunt sigura k m`ar crede,nu sunt cu el de mult timp ..dar din cat am reusit sa`l cunosc pana acum este foarte impulsiv ...de iubit,nu`l iubesc,insa tin foarte mult la el,oricum eram abia la inceputul relatiei.

Tu pe ce lume traiesti? "Nu imi vine sa cred ca exista asemenea oameni" Suntem in Romania exista toate specimenele posibile.Si ca veni vorba dupa ce m-ai pierzi vremea pe forum daca nu il iubesti?Tocmai tu zici ca "de iubit nu-l iubesc".Atunci te intreb la ce ai postat aici?Ca sa ne zici de tatal lui ca e pervers?Tu trebuia din prima sa ii zici la fiul lui.Si tu ai probleme la etaj, dar exista clinica si pentru tine.

cred k am explicat f bine mai sus k sunt indecisa daca sa ii zic sau nu,e o chestie care ma marcat destul de mult,nu am mai reusit sa dorm de atunci....crede`ma k i`as fi zis totul atunci dar nu am putut sa`i stric ziua,cum m`as fi simtit de fata cu toata lumea,cu maicasa sa incep sa urlu ca tacsu sa dat la mine???:|:|[/quote]

Nu inteleg la ce esti asa marcata.Parca te-a f***t.Plus de alta tu nici nu vrei sa rezolvi problema.La ziua lui vai sa nu il superi, pe mama lui vai sa nu o superi.Pai daca nu vrei sa ii superi atunci lasa-i in pace si nu te mai plange.Totusi eu zic ca la clinica e mai bine.[/quote]

ma abtin...la mintea ta vad k nu intelegi anumite lucruri:-j
traficDEvise
Postat pe 15 Iulie 2009 01:33
De la: kudika023365, la data 2009-07-10 21:36:45Rupe orice legatura cu el si familia lui.PUNCT.

asta am facut...din ziua aceea l`am evitat si asta voi face in continuare...
traficDEvise
Postat pe 15 Iulie 2009 01:34
Si eu inclin sa cred ca. exagerezi (nu ca fabulezi). Mi se pare extrem de ciudata reactia ta. Orice fata cu un comportament NORMAl, ar fi avut o reactie NORMALA.. aceea de a-i trimite la dracu si pe el si pe tatal sau. Nu ma intereseaza ca el nu stie sau ca el nu e vinovat. Haida-de!!! Ii spuneam a doua zi tot ce s-a intamplat, pentru ca era NORMAL sa fiu inca furioasa... si ii spuneam sa se spele pe cap cu neamul lui. Cam ce educatie crezi ca a primit un baiat de la un asemenea tata?
Ceva nu e ok. aici.... In primul rand recatia ta ezitanta. sa-i spun? Daca il pierd? Nu-i spune, nu-l pierde si data viitoare da-i voie lui ta-su sa-ti puna mana si pe sani.
Jesus!
rashela
Postat pe 15 Iulie 2009 02:38

Nu-l iubesti in schimb tii foarte mult la el desi ,oricum erati abia la inceputul relatiei

mda , si marmota invelea ciocolata in hartie reciclata ca staniolul e scump

iris_4_ever
Postat pe 15 Iulie 2009 05:37
pune punc ca nu merita efortul.Atata timp cat batranul si-a permis magaria nu merita si in plus nu ai fost inteleasa.Nu e ultimul si chiar de ar fi pentru simplu fapt ca s-a intaplat asa ceva nici nu trebuie sa te mai gandesti.Nu ai ce regreta...Decat sa-ti plangi in pumni mai tarziu mai bine vezi de viata ta .
dalimi
Postat pe 28 Iulie 2009 14:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:( 10 De la: MeDeeaA_BeLLa 12 Aprilie 2009 18:28
Denatureaza adevarul... 14 De la: Lorena26 4 August 2009 00:07
MERITA ASA? 27 De la: sonike 15 Iunie 2011 09:23
Despartire brusca prin SMS 1 De la: kudika_1034110 21 Septembrie 2018 06:32
... 1 De la: tmMedeea 27 August 2009 12:29