Mai multe
De la: traficDEvise, la data 2009-07-10 11:36:53 Tu pe ce lume traiesti? "Nu imi vine sa cred ca exista asemenea oameni" Suntem in Romania exista toate specimenele posibile.Si ca veni vorba dupa ce m-ai pierzi vremea pe forum daca nu il iubesti?Tocmai tu zici ca "de iubit nu-l iubesc".Atunci te intreb la ce ai postat aici?Ca sa ne zici de tatal lui ca e pervers?Tu trebuia din prima sa ii zici la fiul lui.Si tu ai probleme la etaj, dar exista clinica si pentru tine.[/quote] cred k am explicat f bine mai sus k sunt indecisa daca sa ii zic sau nu,e o chestie care ma marcat destul de mult,nu am mai reusit sa dorm de atunci....crede`ma k i`as fi zis totul atunci dar nu am putut sa`i stric ziua,cum m`as fi simtit de fata cu toata lumea,cu maicasa sa incep sa urlu ca tacsu sa dat la mine???:|:|[/quote] Nu inteleg la ce esti asa marcata.Parca te-a f***t.Plus de alta tu nici nu vrei sa rezolvi problema.La ziua lui vai sa nu il superi, pe mama lui vai sa nu o superi.Pai daca nu vrei sa ii superi atunci lasa-i in pace si nu te mai plange.Totusi eu zic ca la clinica e mai bine. |
||
|
therapsong2 Postat pe 10 Iulie 2009 12:03 |
||
|---|---|---|
De la: geo_x, la data 2009-07-10 01:10:48De la: traficDEvise, la data 2009-07-09 11:39:33buuna tuturor...am si eu o problema si as vrea un sfat...acum cateva zile am fost la ziua prietenului meu ..toate bune si frumoase...am facut cunostiinta cu parintii lui ...ne`am distrat....iar seara cand a venit momentul sa plec tatal lui ma chiemat in alta camera ``sa vorbeasca``cu mine..iar acolo mi`a facut avansuri,ba chiar a zis k ma plateste daca ``o sa ne cunoastem mai bine``,mi`a pus si mana pe picior...in momentul ala nu stiam cum sa reactionez,i`am zis k nu ma intereseaza nimic din ce are de spus sau de oferit....m`am dus la un prieten si l`am rugat sa ma duca repede acasa, am plecat in fuga fara sa spun nimic nimanui...mai rau este ca prietenul meu fiind si ``bine dispus`` a zis k am plecat cu acel prieten sa fac cine stie ce...eu totusi cred k a fost influientat,el nu ar fii zis niciodata asta..mai ales k am auzit k ia zis tatal lui k pentru o suma de bani o sa fie cu mine...nu pot sa inteleg cum exista asemenea persoane...acum prietenul meu si`a cerut scuze,dar nush daca sa ma impac cu el,mama mi`a interzis sa ma mai vad cu el si intr`un fel are dreptate....si eu nush,sunt foarte confuza,as vrea sa`i spun ce sa intamplat in seara aceea,dar imi este frica de consecinte,mai ales ca el abia sa mutat de cateva zile inapoi cu parintii lui...help me please:(( Tu ar trebui sa nu te bagi ca... nu stii ce-ti rezerva viitorul...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 10 Iulie 2009 21:31 |
||
| Rupe orice legatura cu el si familia lui.PUNCT. | ||
|
|
||
|
kudika023365 Postat pe 10 Iulie 2009 21:36 |
||
De la: therapsong2, la data 2009-07-10 12:03:57De la: traficDEvise, la data 2009-07-10 11:36:53 cred k am explicat f bine mai sus k sunt indecisa daca sa ii zic sau nu,e o chestie care ma marcat destul de mult,nu am mai reusit sa dorm de atunci....crede`ma k i`as fi zis totul atunci dar nu am putut sa`i stric ziua,cum m`as fi simtit de fata cu toata lumea,cu maicasa sa incep sa urlu ca tacsu sa dat la mine???:|:|[/quote] Nu inteleg la ce esti asa marcata.Parca te-a f***t.Plus de alta tu nici nu vrei sa rezolvi problema.La ziua lui vai sa nu il superi, pe mama lui vai sa nu o superi.Pai daca nu vrei sa ii superi atunci lasa-i in pace si nu te mai plange.Totusi eu zic ca la clinica e mai bine.[/quote] ma abtin...la mintea ta vad k nu intelegi anumite lucruri:-j |
||
|
traficDEvise Postat pe 15 Iulie 2009 01:33 |
||
De la: kudika023365, la data 2009-07-10 21:36:45Rupe orice legatura cu el si familia lui.PUNCT. asta am facut...din ziua aceea l`am evitat si asta voi face in continuare... |
||
|
traficDEvise Postat pe 15 Iulie 2009 01:34 |
||
|
Si eu inclin sa cred ca. exagerezi (nu ca fabulezi). Mi se pare extrem de ciudata reactia ta. Orice fata cu un comportament NORMAl, ar fi avut o reactie NORMALA.. aceea de a-i trimite la dracu si pe el si pe tatal sau. Nu ma intereseaza ca el nu stie sau ca el nu e vinovat. Haida-de!!! Ii spuneam a doua zi tot ce s-a intamplat, pentru ca era NORMAL sa fiu inca furioasa... si ii spuneam sa se spele pe cap cu neamul lui. Cam ce educatie crezi ca a primit un baiat de la un asemenea tata? Ceva nu e ok. aici.... In primul rand recatia ta ezitanta. sa-i spun? Daca il pierd? Nu-i spune, nu-l pierde si data viitoare da-i voie lui ta-su sa-ti puna mana si pe sani. Jesus!
|
||
|
rashela Postat pe 15 Iulie 2009 02:38 |
||
De la: traficDEvise, la data 2009-07-10 11:36:53 Nu-l iubesti in schimb tii foarte mult la el desi ,oricum erati abia la inceputul relatiei mda , si marmota invelea ciocolata in hartie reciclata ca staniolul e scump |
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 Iulie 2009 05:37 |
||
| pune punc ca nu merita efortul.Atata timp cat batranul si-a permis magaria nu merita si in plus nu ai fost inteleasa.Nu e ultimul si chiar de ar fi pentru simplu fapt ca s-a intaplat asa ceva nici nu trebuie sa te mai gandesti.Nu ai ce regreta...Decat sa-ti plangi in pumni mai tarziu mai bine vezi de viata ta . | ||
|
dalimi Postat pe 28 Iulie 2009 14:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| :( | 10 | De la: MeDeeaA_BeLLa 12 Aprilie 2009 18:28 |
| Denatureaza adevarul... | 14 | De la: Lorena26 4 August 2009 00:07 |
| MERITA ASA? | 27 | De la: sonike 15 Iunie 2011 09:23 |
|
|
||
| Despartire brusca prin SMS | 1 | De la: kudika_1034110 21 Septembrie 2018 06:32 |
| ... | 1 | De la: tmMedeea 27 August 2009 12:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.