Setari Cookie-uri

De ce romanii nu iubesc animalele?

De la: Kathara, la data 2009-07-22 00:23:05
De la: roricelli, la data 2009-07-21 23:50:59
Pentru rezolvarea problemei animalelor fara stapan din Romania in primul rand ar trebui pedepsiti stapanii care le abandoneaza. A avea un animal inseamna a-ti asuma o responsabilitate.
In al doilea rand, animalele de pe strazi carora inca nu li s-a gasit un stapan trebuie sterilizate si vaccinate. Odata cu sterilizarea cainilor de exemplu, scade si agresivitatea acestora, iar vaccinarea duce la reducerea numarului de animale care ar putea fi infectate cu virusul rabic. Animalele infectate cu virusul rabic ar trebui eutanasiate (nu schingiuite pana la ultima suflare).
Ulterior, animalele trebuie adapostite in locuri special amenajate de unde pot fi adoptate. Adoptiile trebuie sa presupuna un contract de adoptie cu angajamentul ca o data pe an stapanul sa prezinte fisa medicala a animalului astfel incat adapostul sa poata tine evidenta animalelor adoptate.
Un alt lucru de facut ar fi crearea unei pensiuni de animale (pentru toate animalele de companie) de care sa beneficieze contra-cost stapanii de animale in concedii sau in alte situatii care necesita deplasari.
In situatia in care Romania este “tara care este”, aceste lucruri par imposibile. Dar nu sunt. Suntem 20 de milioane de romani, scadem copiii si batranii si tot suntem macar 8 milioane de romani care muncim si platim impozitele. Statul poate aloca din impozite cate 1 euro de la fiecare cei 8 milioane de cetateni intr-un fond comun pentru protectia animalelor fara stapan care ar facilita construirea unor adaposturi adecvate, programul de sterilizare si vaccinare, educatia populatiei referitor la animale etc. Acelasi lucru este fezabil si pentru oamenii fara adapost, orfani, cersetori, batrani.
Spunea cineva mai devreme “fapte, nu vorbe!”. Noi suntem cei care avem puterea de a decide cine ne conduce si ce viitor ne construim. Daca din taxele platite se duc cate 10 RON catre cei care au nevoie lumea ar putea deveni un loc mai bun, locul acela cu norisori si sclipici. Legile nu se vor schimba daca nu ne implicam.
.

Toate orasele civilizate si-au rezolvat problemele prin eutanasiere in masa. In conditiile in care exista atatea milioane de pensionari care mor de foame, eu refuz ca banii mei sa mearga la hrana unor animale, care, printre altele, mai sfasie cate un copil din cand in cand. Din 1 euro ala, tradus in 8 milioane mai bine sa se cumpere aparatura medicala pentru Marie Curie. Oricum, avem mult prea mult "balans" fata de numarul de oameni lucratori.

Cainii trebuie eutanasiati, mi se pare singura solutie de bun simt, nu incurajati sa se reproduca.

de ce nu castrati/strerilizati (ofer ambele variante ca sa nu mi se ia gatu'...) si plasati in grija unor stapani? vezi, aici apare diferenta intre cei care chiar iubesc animalele si cei care nu... tu ai gasit varianta cea mai ieftina si cea mai comoda... jos palaria, vis a vis de marie curie, jos palaria - batrani, copii si tot restul, dar nu uitati ca si amaratii astia care latra sau miorlaie sau ciripesc ne fac vietile astea si asa destul de gri un picut mai frumoase....
crissa_909
Postat pe 22 Iulie 2009 12:35
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-22 12:30:54Lilith lasa le in pace ca nu cu cine sa te intelegi , crissa e normal sa compari un om cu un caine ??? bai ma lasi ??? deci da o dracu de treaba ??? si dupa ce aducem argumente , ne ia deea care are 20 de anisori (sa cresti mare) cu de ce nu infiem un copil , ca de ce nu luam orfanii din centre , ???? ce Dzeu ai frate???? te dai marele lup moralist si o dai in stambe , de la animale o dai in intrajutorarea omenirii care este cum e ??? si ne intrebi de ce nu face aia si aia ??? Ca nu suntem obligati sa facem chestia asta , si punct , ce trebuie sa ii dam iei raportul ???
Sincer crissa , decat sa spui ca sunt pe langa , mai bine ai citi topicul de la cap la coada si ai vedea commenturile deei ..... si lilith nu a fost nici catusi de putin rautacioasa , ci pur si simplu strict la topic si atat , pe cand persoana deea care se umfla in pene cand i se aduc argumente vaiiiii
hai frate ma scutesti ??
grow the f up

Blue, macar daca s-ar fi uitat putin la tv sa vada cum sta treaba cu adoptiile ( mai ales in Romania )...si asa poate ca se mai calma cu argumentele ei nefondate ! De asemenea, ele nu inteleg ca noi nu avem nimic cu animalele, nu a zis nimeni ca ar trece pe lanag un animal ranit fara sa-l ajute, sau ca ar da cu masina peste el :)) Insa asta nu inseamna ca imi voi face eu casa adapost pt caini si pisici, sau oricum, nu mi-as lua 3-4 caini sau pisici pt ca nu am timp de ele in primul rand, iar in al 2lea, nu este sanatos sa ai atatea animale prin preajma !

Postat pe 22 Iulie 2009 12:36
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 11:26:26
De la: heaven2007, la data 2009-07-22 08:31:26Mie nu mi se pare firesc ca sa ne judecam unii pe altii pentru optiunile de viata pe care le avem.
Fiecare este liber sa faca ceea ce simte pe lumea asta,insa,ideal ar fi sa nu mai vorbim vorbe si sa incepem sa si actionam,in orice directie simtim sa o facem pentru beneficiul celor din jur..oameni,animale,arbori etc.
Am citit o parte din parerile celor de aici si am realizat ca multi vorbesc pe langa subiect,din ceea ce isi imagineaza ei ca este o problema ori alta,fara,insa,a o fi cunoscut vreodata in esenta.
Ca sa emiti ipoteze despre un subiect,mi se pare firesc sa stii despre ce vorbesti,iar daca nu te intereseaza sa stii,atunci tacerea este de aur.
Disputele aprinse,jignirile,ironiile niciodata nu or sa puna bazele unei discutii benefice care duce catre un rezultat,chiar daca parerile nu coincid in prima etapa.Se poate discuta si la un alt nivel.
Pentru asta trebuie sa ai bunavointa si sa doresti sa intelegi respectivul subiect dincolo de aparentele sale.
Lumea aceasta este frumoasa prin insasi diversitatea ei,daca am fi cu totii trasi la indigo,ar fi ceva insipid,fara pic de culoare.
Unii din noi suntem mai atrasi sa ajutam copiii,altii animalele,padurile.Este ceva ce tine de sufletul fiecaruia si nimeni nu are dreptul sa il judece pentru asta.
Cu toate acestea,intr-o relatie ideala,de perfect echilibriu interior,daca am sti sa ne deschidem total catre toate fapturile care ne inconjoara,cu iubire,le-am putea iubi neconditionat pe toate,intelegand ca nu exista o ierarhie in felul in care trebuie sa le percepem,ci ca fiecare are frumusetzea si rolul sau pe acest pamant.
Problema noastra este,ca inca suntem orbi,pentru ca fiinte care au nevoie de ajutorul nostru intalnim zilnic,intr-o forma sau alta,doar ca trecem pe langa ele fara a le vedea,ancorandu-ne intr-o rutina si intr-un program implementat cu grija de societatea noastra.
Sufletul doar simte si te indeamna sa actionezi si el nu va spune niciodata: "pe asta il ajuti primul ca e important,pentru asta nu trebuie sa te implici caci sunt altii prioritari",acela este rationalul,care actioneaza conform programelului.
Poate,pentru unii suna utopic,insa,din experienta pe care am acumulat-o pana acum,pot spune cu certitudine ca abia cand ne traim viata prin intermediul sufletului,putem spune ca traim cu adevarat.

Foarte frumos spus.

subscriu
crissa_909
Postat pe 22 Iulie 2009 12:37
Da stiu lilith nimeni nu a spus ca nu iubeste animalele , eu am spus din primul comment nu am nimic cu animalutele ca sunt si ele suflete , si stiu faza cu adoptiile , dar ai cu cine sa te intelegi ??? acuma serios nu vezi ca deea o ia pe aratura si se mandreste cu ceea ce face , fine , mandreste-te si public ca unii dintre noi mai stiu si ce e aia modestie
blue07scorpion
Postat pe 22 Iulie 2009 12:41
De la: Lilith123, la data 2009-07-22 12:36:31
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-22 12:30:54Lilith lasa le in pace ca nu cu cine sa te intelegi , crissa e normal sa compari un om cu un caine ??? bai ma lasi ??? deci da o dracu de treaba ??? si dupa ce aducem argumente , ne ia deea care are 20 de anisori (sa cresti mare) cu de ce nu infiem un copil , ca de ce nu luam orfanii din centre , ???? ce Dzeu ai frate???? te dai marele lup moralist si o dai in stambe , de la animale o dai in intrajutorarea omenirii care este cum e ??? si ne intrebi de ce nu face aia si aia ??? Ca nu suntem obligati sa facem chestia asta , si punct , ce trebuie sa ii dam iei raportul ???
Sincer crissa , decat sa spui ca sunt pe langa , mai bine ai citi topicul de la cap la coada si ai vedea commenturile deei ..... si lilith nu a fost nici catusi de putin rautacioasa , ci pur si simplu strict la topic si atat , pe cand persoana deea care se umfla in pene cand i se aduc argumente vaiiiii
hai frate ma scutesti ??
grow the f up

Blue, macar daca s-ar fi uitat putin la tv sa vada cum sta treaba cu adoptiile ( mai ales in Romania )...si asa poate ca se mai calma cu argumentele ei nefondate ! De asemenea, ele nu inteleg ca noi nu avem nimic cu animalele, nu a zis nimeni ca ar trece pe lanag un animal ranit fara sa-l ajute, sau ca ar da cu masina peste el :)) Insa asta nu inseamna ca imi voi face eu casa adapost pt caini si pisici, sau oricum, nu mi-as lua 3-4 caini sau pisici pt ca nu am timp de ele in primul rand, iar in al 2lea, nu este sanatos sa ai atatea animale prin preajma !

nu ai cui sa ii explici liith pur si simplu o tin pe a lor ...si ei sunt cei mai buni samariteni si se trezesc dupa mii de ani de experimentari ca nu le convine ca depindem de suferinta animalelor! hai ma lasi! atunci sinucide-te sa nu mai depinzi de animale!

si apropo ca toti luati aparea animalelor in special pisici si caini..ia sa vedem ce mananca ele?! sau sunt si astia vegetarieni?
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 12:43
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-22 12:26:07 daca si eu sunt pe langa crissa , no comment , tu nu vezi ce ne spune , sa facem , vaiii dsoara moralista , hai frate ma scutesti ??? , da ti plac animalele iti plac toate nu musai cele domesticite , da mna , unii au creier mai mic , altii dupa capacitate ,
hai ca deja ma obosit toopicul asta , asta ne e natia , suntem buni de aruncat cu cenusa in propria nationalitate si mai ne miram de ce altii sunt mult mai uniti ca noi ,

( asta era si ideea sa fac oamenii sa rada ) dar altii sar ca arsi , in fine , ii las in plata domnului

nu intelege gresit, nu am vrut sa re jignesc sau mai stiu io ce, da...probabil daca as avea ocazia, as lua acasa si o balena si nu spun asta ca sa ma laud, nu am nevoie sa stie lumea ce fel de om sunt... tare as vrea sa intelegi ca unii dintre noi sufera intr-un mod real la suferinta lor... mi se rupe inima sa vad un cal batut si flamand, dar spune tu, ce pot sa fac pentru el? da, ma limitez la matze si catei, pentru ca atata pot, nu pentru ca nu-mi pasa de restul animalelor... si eu am spus ca animalele sunt deasupra oamenilor, in anumite ocazii... cunosc oameni care fac umbra pamantului, degeaba...
crissa_909
Postat pe 22 Iulie 2009 12:44
Crissa sincer , poti face ceva pt animalele care sufera , a se semna daca nu deja e in proiect de lege , politia animalelor ca si ele sunt suflete si trebuie protejate , fiecare civilizata are numai Romania nu !
Si crede - ma ca orice animal trebuie protejat , fie e vb de apa , aer , sau sol , pisicile si caini intradevar sunt ult intalniti pt ca sunt domesticiti , sunt peste 200 de rase de caini si 60 sau chiar mai multe de pisici , pe cand intradevar delfini care mor din cauza deversarilor de petrol sau pisicile de mare sau n specii de pasari care si disloca habitatul din cauza ca numai au unde sa manance sunt pe cale de disparitie
Atunci ce e de facut
???
blue07scorpion
Postat pe 22 Iulie 2009 12:49
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-22 12:49:56Crissa sincer , poti face ceva pt animalele care sufera , a se semna daca nu deja e in proiect de lege , politia animalelor ca si ele sunt suflete si trebuie protejate , fiecare civilizata are numai Romania nu !
Si crede - ma ca orice animal trebuie protejat , fie e vb de apa , aer , sau sol , pisicile si caini intradevar sunt ult intalniti pt ca sunt domesticiti , sunt peste 200 de rase de caini si 60 sau chiar mai multe de pisici , pe cand intradevar delfini care mor din cauza deversarilor de petrol sau pisicile de mare sau n specii de pasari care si disloca habitatul din cauza ca numai au unde sa manance sunt pe cale de disparitie
Atunci ce e de facut
???

sincer? nu stiu... ... tot ce stiu e ca daca pot sa ajut, o fac... si de asta spun, ca imi sta in putinta doar sa aduc un pic de liniste in sufletul unei matze sau al unui caine... celelelte probleme ma depasesc... dar sunt si eu ca si tine si ca si altii constienta de ele...
crissa_909
Postat pe 22 Iulie 2009 13:02
De la: redline, la data 2009-07-22 12:43:36
De la: Lilith123, la data 2009-07-22 12:36:31
hai frate ma scutesti ??
grow the f up

nu ai cui sa ii explici liith pur si simplu o tin pe a lor ...si ei sunt cei mai buni samariteni si se trezesc dupa mii de ani de experimentari ca nu le convine ca depindem de suferinta animalelor! hai ma lasi! atunci sinucide-te sa nu mai depinzi de animale!

si apropo ca toti luati aparea animalelor in special pisici si caini..ia sa vedem ce mananca ele?! sau sunt si astia vegetarieni? [/quo

red si tu ma intelegi gresit... depindem de ele, asta este viata, dar nu depind de viata unui pui de matz aruncat in sant la cateva ore de la nastere, pentru el chiar pot sa fac ceva... ps. nu sunt vegetariana...
crissa_909
Postat pe 22 Iulie 2009 13:05
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 08:46:02
De la: liliana2005, la data 2009-07-21 21:27:43Kathara mama, esti ca o ciuma stricata, stai si ma urmaresti si te iei de fiecare chestie pe care o scriu. STIU CA TE-AM ENERVAT CA TI-AM SPUS CA PE VECI O SA-TI CORECTEZ ENGLEZA DE BALTA CU CARE TE LAUZI
Sa stii ca n-am uitat si destul de multa lume de pe aici stie ca te faci de rahat de fiecare data, asa ca te rog, continua, o sa fie fun

Liliana, puiule, "o sa corectezi engleza" cui?
Si asta pentru ca tu esti... cine, exact? Corectoarea oficiala de engleza?

Uite, eu propun ceva:

If you wanna be convincing, why don't you write us, the peasants, in a pedestrian way, in case you doubt our IQ (or - on the contrary - in a sophisticated way - in case you wanna flummox us endlessly).
Just as a proof of your (so called) skills. And I promise you, I'll do my best to put and keep up with you. Despite my humble resources

Therefore, I'm here, waiting for you to amaze me.

Till then,

Tu ai idee despre ce vorbesti sau esti doar o bagatoare in seama in plus? Mai dar va place sa fiti vedete ceva de speriat! Eu cu oamenii ca voi nu vorbesc, stai linistita, nu te ajut eu sa-ti faci publicitate, poti sa vorbesti pe langa subiect cat ai tu chef ca nu ma pun la mintea ta si evident n-o sa-ti mai raspund. La ceea ce ti-am raspuns nu puteai sa-mi raspunzi, dar era chiar greu sa te stapanesti sa vorbesti pe langa subiect ca o moara stricata. Stii tu ce am vorbit eu cu Kathara? Si daca nu stii, in ce fel te priveste? Daca te vrei vedeta fa altceva decat sa stai pe forumuri sa-ti expui parerile "ingenioase" crezi tu. Ai citit ca nu-ti mai raspund, da? Fata asta n-a scris topicul ca sa va rahatiti voi pe langa subiect pe aici. L-a scris pentru ca e o problema reala la care vrea niste raspunsuri.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 13:17
Crissa atunci e bine , daca ne pasa de animalute , sunt persoane cu suflet
blue07scorpion
Postat pe 22 Iulie 2009 13:30
hai sa va spun ceva ieri uni cu masina au aruncat un sac pe drum ce crede ti ca era in acel sac un catel la vreo 2 luni (am estimat eu) alb tot si cu ochisori negrii e super frumos cand l am vazut nu ma lasat inima sa il las in drum si l am luat in curte
mai am 2 caini la inceput sau ciondanit putin (gelozia) dar acum e super bine daca l ati vedea ce dragalas este a si alearga dupa pisici sa se joace cu ele cred ca are impresia ca sun frati lui nu stiu
smigal
Postat pe 22 Iulie 2009 13:36
Doamne liliana , vezi ca o iei si u pe aratura , s-a vbit strict de animale , ce ne indesi acuma de copii si asa mai departe ??? , Facem ce ne sta in putinta sa ajutam ( cel putin eu ) si nu esti x sa ti spun tie ce am facut azi , ieri sau ceva voi face maine ,, refera-te strict la topic , nu o da in stambe
blue07scorpion
Postat pe 22 Iulie 2009 13:47
De la: redline, la data 2009-07-22 13:43:11am inteles esti cea care face si drege..ok vrei felicitari?aplauze?ce puii mei vrei?un loc in rai?
cand faci un bine nu trebuie sa te lauzi ca ai facut un bine!

Exact ! Deci Liliana, proceseaza, intelege ce ti-a spus redline !

Postat pe 22 Iulie 2009 13:56
De la: smigal, la data 2009-07-22 13:36:00hai sa va spun ceva ieri uni cu masina au aruncat un sac pe drum ce crede ti ca era in acel sac un catel la vreo 2 luni (am estimat eu) alb tot si cu ochisori negrii e super frumos cand l am vazut nu ma lasat inima sa il las in drum si l am luat in curte
mai am 2 caini la inceput sau ciondanit putin (gelozia) dar acum e super bine daca l ati vedea ce dragalas este a si alearga dupa pisici sa se joace cu ele cred ca are impresia ca sun frati lui nu stiu

Super! Si eu am patit asa ceva, am 3 caini si 4 pisici de pe strazi. Nu multi ar face la fel, e mai misto sa comentezi si sa-i faci de rahat pe cei care au curajul sa faca asta.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 13:57
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-22 13:47:00Doamne liliana , vezi ca o iei si u pe aratura , s-a vbit strict de animale , ce ne indesi acuma de copii si asa mai departe ??? , Facem ce ne sta in putinta sa ajutam ( cel putin eu ) si nu esti x sa ti spun tie ce am facut azi , ieri sau ceva voi face maine ,, refera-te strict la topic , nu o da in stambe

Tu ai citit ce s-a scris pana acum?
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 14:00
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 13:17:22
Tu ai idee despre ce vorbesti sau esti doar o bagatoare in seama in plus? Mai dar va place sa fiti vedete ceva de speriat! Eu cu oamenii ca voi nu vorbesc, stai linistita, nu te ajut eu sa-ti faci publicitate, poti sa vorbesti pe langa subiect cat ai tu chef ca nu ma pun la mintea ta si evident n-o sa-ti mai raspund. La ceea ce ti-am raspuns nu puteai sa-mi raspunzi, dar era chiar greu sa te stapanesti sa vorbesti pe langa subiect ca o moara stricata. Stii tu ce am vorbit eu cu Kathara? Si daca nu stii, in ce fel te priveste? Daca te vrei vedeta fa altceva decat sa stai pe forumuri sa-ti expui parerile "ingenioase" crezi tu. Ai citit ca nu-ti mai raspund, da? Fata asta n-a scris topicul ca sa va rahatiti voi pe langa subiect pe aici. L-a scris pentru ca e o problema reala la care vrea niste raspunsuri.

Zi asta in engleza

Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 14:00
De la: Lilith123, la data 2009-07-22 13:56:51
De la: redline, la data 2009-07-22 13:43:11am inteles esti cea care face si drege..ok vrei felicitari?aplauze?ce puii mei vrei?un loc in rai?

Cand o sa procesati voi ca faceti de ras specia umana, atunci o sa procesez eu ce a spus aia.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 14:01
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 14:00:38
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-22 13:47:00Doamne liliana , vezi ca o iei si u pe aratura , s-a vbit strict de animale , ce ne indesi acuma de copii si asa mai departe ??? , Facem ce ne sta in putinta sa ajutam ( cel putin eu ) si nu esti x sa ti spun tie ce am facut azi , ieri sau ceva voi face maine ,, refera-te strict la topic , nu o da in stambe

Tu ai citit ce s-a scris pana acum?

Dragutza, corecteaza si asta:

Who gives a rat's ass?

We don't wanna read your bull, is that clear?

Sue us!

Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 14:02
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 14:01:47

Cand o sa procesati voi ca faceti de ras specia umana, atunci o sa procesez eu ce a spus aia.

pai la ce gandire ai nu cred ca ai sa realizezi nici intr-o mie de ani!
daca 2 oameni iti zic ca esti beat du-te de te culca!
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 14:05
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 14:01:47

Esti amuzanta...unii au ramas la stadiul de homosapyens, nasol !

Postat pe 22 Iulie 2009 14:05
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 14:00:47
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 13:17:22

Zi asta in engleza

Vrei sa ma faci sa-ti raspund, este?? Uite ca ai reusit, sa fii mandra de tine. Asa in mare ca sa te prinzi despre ce era vorba, poate te abtii de la comentarii din astea pe viitor, Kathara vroia draga de ea sa lucreze ca trainer de engleza si m-a intrebat pe mine cu cat se mai plateste ora. Asta dupa ce a facut zarzavat niste if-clauses. Scuza-ma daca mi s-a parut aberant ca cineva care face asta sa lucreze ca trainer de lb. engleza. Eu cer calitate pe banii mei, nu platesc ratatii care n-au avut chef sa socoteasca si s-au apucat de "predat" limbi straine.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 14:06
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 12:35:01
de ce nu castrati/strerilizati (ofer ambele variante ca sa nu mi se ia gatu'...) si plasati in grija unor stapani? vezi, aici apare diferenta intre cei care chiar iubesc animalele si cei care nu... tu ai gasit varianta cea mai ieftina si cea mai comoda... jos palaria, vis a vis de marie curie, jos palaria - batrani, copii si tot restul, dar nu uitati ca si amaratii astia care latra sau miorlaie sau ciripesc ne fac vietile astea si asa destul de gri un picut mai frumoase....

Pentru ca nu aveam de-a face cu un numar mic de caini, ci cu unul imens. Nu sterilizezi o catea, asta inseamna pe putin inca vreo 10 exemplare pe an. Care exemplare incep sa fete si ele la anul. Le e foame, de unde atata mancare? Sunt agresivi, umbla in haite si imprastie bolile pe ici pe colo.

Mi se pare mult mai decent o ultima masa si eutanasierea; decat ce? Sa fie lasati pe strada, vant si ploaie, slabi morti, mai calcati de o masi na si schiloditi putin? Ca sa ce? Sa le dam o data de mancare si sa ne simtim mai bun noi, fata de noi?
Kathara
Postat pe 22 Iulie 2009 14:06
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 14:06:01
Vrei sa ma faci sa-ti raspund, este?? Uite ca ai reusit, sa fii mandra de tine. Asa in mare ca sa te prinzi despre ce era vorba, poate te abtii de la comentarii din astea pe viitor, Kathara vroia draga de ea sa lucreze ca trainer de engleza si m-a intrebat pe mine cu cat se mai plateste ora. Asta dupa ce a facut zarzavat niste if-clauses. Scuza-ma daca mi s-a parut aberant ca cineva care face asta sa lucreze ca trainer de lb. engleza. Eu cer calitate pe banii mei, nu platesc ratatii care n-au avut chef sa socoteasca si s-au apucat de "predat" limbi straine.

Eronat, complet eronat.

Te-am intrebat cat se plateste un job de trainer pentru ca voiam sa verific ceva ceea ce am si facut.

Cat despre acea if-clause, era un citat din vechea mea activitate, pe care de altfel l-am corectat. Fii tu linistita, coabitez cu un nativ speaker, am de la cine ma perfectiona.

Tu pune mana, fetito, si invata limba romana, inainte sa fii mai catolica decat papa. Aud, ia zii ce inseamna sa expui pe cineva?
Kathara
Postat pe 22 Iulie 2009 14:10
De la: Kathara, la data 2009-07-22 14:06:16Sa fie lasati pe strada, vant si ploaie, slabi morti, mai calcati de o masi na si schiloditi putin? Ca sa ce? Sa le dam o data de mancare si sa ne simtim mai bun noi, fata de noi?

Trebuie sa ne impartim aceste exemplare,, le luam in casele noastre, in paturile noastre, le dam mancarea familiei, facem baie cu ele, etc ! Altfel, ne facem de ras ca specie umana !

Postat pe 22 Iulie 2009 14:11
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 14:10:32
Nu mi-a zis nimeni ca sunt proasta ever dar nu dau doi bani pe ce-mi spun "oamenii" ca tine. Evident ca sunteti niste lasi, nici macar curajul propriei raspunderi nu-l aveti. Vi s-au pus niste intrebari legate de topic si voi nu veniti decat sa va faceti de rahat si sa vorbiti pe langa subiect. Certati-va cat va tin plamanii, mie mi se rupe de toti cei ca voi.

Vai, tu, cum nu? Eu te-am anuntat ca esti proasta cu ceva timp in urma, dar se pare ca te lasa memoria.

Cat de isterica poti fi!

O curiozitate, tu ai prieten?
Kathara
Postat pe 22 Iulie 2009 14:13
Nu s-a facut si nu se va face nimic ....si asta nu din cauza romanilor, nemtilor, pakistanezilor etc...sunt lucruri care pur si simplu nu se schimba, animale, copiii, batrani, durerea e peste tot in lume, si cu cat suntem mai saraci material si cu duhul cu atat suferinta e mai mare si nenorocirile si nedreptatea....solutii ar fi dar nu e timp, energie si vointa ...toti avem o sansa...sansa la o viata ...restul ne priveste ... , traim intr-o jungla cu legi si impozite ..
___LL___
Postat pe 22 Iulie 2009 14:21
De la: Kathara, la data 2009-07-22 14:02:50Cum s-o traduce "sa va rahatiti"? Shit around?

iffiuanamaria
Postat pe 22 Iulie 2009 14:22
dor_a ., kathara , redline , lilith
blue07scorpion
servus mai fetelor,da ce facetzi acilea????
despre ce e topicul???
aaaaa.romanii?????
iar se leaga de sufletul meu pur romanesc????
io iubesc animalele,le adooor
matracucu

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Invitatii pentru majorat !!! :( 4 De la: dragon_fly88 9 Iulie 2010 16:36
animalute de companie (zebrele australiene) ajutoor!!! 1 De la: oana0309 16 Aprilie 2011 01:55
Am si eu o intrebare ... 4 De la: Hania 10 Iunie 2008 09:39
Need some help here :D 10 De la: Oanuka 13 Februarie 2010 11:48
Internetul locul unde fiecare isi poate crea alta personalitate 33 De la: diana1981 2 Septembrie 2009 20:15