Mai multe
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele...a avut si io pisoiasi asa mici dar de au crescut acum |
||
|
smigal Postat pe 22 Iulie 2009 15:55 |
||
|---|---|---|
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... Acusi-acusi! Si uite, m-ai convins! Cand vin acas' (cand o fi aia, nu'sh, dar promit) castrez si un caine. Desi... acum tu ai sa zici ca sunt nebuna... mi se pare asa de nedrept pentru ele... Adica... exista o selectie naturala... De ce sa nu se inmulteasca? Dar, ma rog, daca voi ziceti ca asa e bine....
|
||
|
Dor_a Postat pe 22 Iulie 2009 15:55 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 15:55:38De la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... daca se inmultesc o sa fie dezastruos... |
||
|
|
||
|
crissa_909 Postat pe 22 Iulie 2009 15:58 |
||
eu iubesc animalele am acasa un caine,o pisica si o pereche de perusi .am mai avut si hamsteri,iepurasi....deci nu generaliza
|
||
|
R_F Postat pe 22 Iulie 2009 16:00 |
||
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... Eu ma bucur ca sunt "copiii" tai dar aici nu despre copiii tai era vorba. Ce facem cu ratatii astia de nu dau doi bani pe animale, le ignora, le lasa sa moara in strada si apoi ne spun noua ca suntem fanatici si mai stiu eu cum? In viata reala ce faci? |
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Iulie 2009 16:08 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 15:55:38De la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... NU e BINE, e MUSAI sa se faca asa ceva. Animalele nu trebuiesc eutanasiate, oamenii trebuiesc EDUCATI. Suntem un popor de nesimtiti si de imputiti mai ales la propriu si la figurat. Ne incurca animalele si ne incurca batranii si ii aruncam la gunoi din nou la propriu si la figurat pentru ca asta e calea cea mai simpla. Mai mult, ne ducem peste mari si tari la cersit si ducem mizeria mai departe, sa stie toti cum se fac lucrurile la noi acasa. |
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Iulie 2009 16:19 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:08:52De la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... .... nu pot sa iti tin partea, pentru ca mie nu-mi plac injuriile... si acum ma simt vinovata ca l-am facut nesimtit pe geo... noi nu putem face nimic, poate doar sa speram sa se schimbe si sa inteleaga rostul animalutelor... in viata reala... sunt inginer, lucrez 12 ore pe zi, salariu de rahat, ajung acasa imi vad de copii, apoi de animalute, si apoi daca mai am timp, si de mine... |
||
|
crissa_909 Postat pe 22 Iulie 2009 16:23 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:08:52sti ce astia atata timp cat pot sa ia o viata( a unui animal) pot sa o ia cu usurinta si viata unui om asa ca astia care sunt cu inima caina sa se pazeasca uni de alti ca nu se stieDe la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... a iubi un animal si a avea grija de el nu cred ca e o crima dincontra inaintea oamenilor cred ca au fost animalele asa ca eu una nu mai stau la discuti cu ei am ajuns in stadiul de a ma certa cu ei ca sunt prea inculti ca sa inteleaga ceva cand le explici sunt atatea metode decat acelea de a le omora sau abandona pe camp dar de mai avem de invatat suntem o tara de retardati mintal |
||
|
smigal Postat pe 22 Iulie 2009 16:26 |
||
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 16:23:18De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:08:52De la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... ba da, chiar despre copiii mei este vorba, ei au avut o sansa, ar trebui sa fie mult mai mare numarul celor care primesc sansa la viata...despre ei e vorba, nu despre noi... e vorba despre eforturile pe care toti ar trebui sa le facem... eu din pacate nu am timpul necesar pentru a face mai mult, chiar si cu cei pe care ii am acum imi e greu, in timpul zilei o vecina ma ajuta, altfel mi-era imposibil... |
||
|
crissa_909 Postat pe 22 Iulie 2009 16:27 |
||
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 16:23:18De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:08:52De la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... si crezi ca ceea ce ai scris aici or sa inteleaga fetele astea 2? eu am incercat cu frumosu sa le explic ca toti iubim animalele ..dar ele o tin pe a lor...una si buna...si sa ma ierte dumnezeu dar intre un copil si un animal ..aleg un copil!
|
||
|
redline Postat pe 22 Iulie 2009 16:27 |
||
si sunt curioasa voi astea 2 v-ati da viata pt aceste animale?! stiu raspunsul nu este vb de asta aici,no?
|
||
|
redline Postat pe 22 Iulie 2009 16:29 |
||
De la: smigal, la data 2009-07-22 16:26:22De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:08:52sti ce astia atata timp cat pot sa ia o viata( a unui animal) pot sa o ia cu usurinta si viata unui om asa ca astia care sunt cu inima caina sa se pazeasca uni de alti ca nu se stieDe la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... sincer, nu cred ca vreunul din cei de aici a facut asta... |
||
|
crissa_909 Postat pe 22 Iulie 2009 16:29 |
||
De la: smigal, la data 2009-07-22 16:26:22De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:08:52sti ce astia atata timp cat pot sa ia o viata( a unui animal) pot sa o ia cu usurinta si viata unui om asa ca astia care sunt cu inima caina sa se pazeasca uni de alti ca nu se stieDe la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... Dar tu nu vezi ca retardatii astia scriu pe forumuri si ne fac pe noi in fel si chip, ei se cred "oameni valorosi", noi suntem fanatici ca ne pasa de alte suflete, cum sa le ajungem cu prajina la nas, vreo idee? |
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Iulie 2009 16:32 |
||
De la: redline, la data 2009-07-22 16:27:38De la: crissa_909, la data 2009-07-22 16:23:18De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:08:52De la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... si eu aleg tot un copil, insa dintre a trece pasiv pe langa un animal parasit si a-l lua acasa, aleg varianta 2... cred ca si ele inteleg, numai ca arata asta putin mai violent... |
||
|
crissa_909 Postat pe 22 Iulie 2009 16:33 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 15:54:14 Fatuco, stiam eu ca n-ai sa intelegi nici juma' din ce-ti spuneam io acolo, asa ca o sa-ti traduc DIN limba in care tu corectezi ( hai ca a fost buna gluma... LMAO ) IN limba materna, pe care sper sa fii in stare sa o intelegi (ma intreb cum stai cu comprehensiunea). Revin: Fatuca, e engleza, nu chineza, TOATA lumea o intelege. Asta ar fi una. A doua, vorbeam cu tine, nu cu lumea. Cand vorbesc cu "lumea", cum "lumea" nu a pretins ca ar fi vreo somitate in engleza, vorbim pre limba noastra... Dar ce dracu' te face pe tine sa crezi ca pe lume o intereseaza ce vorbesc eu cu tine? Cine te crezi? Ti se pare ca iti iau interviu? Si in al treilea rand, ai mare dreptate, ma roade rrrrau invidia de "job" ul tau ( ete! ai scris un cuvant in inglish... doar ca l-ai scris ca tot dobitocul cu pretentii de biligv - intr-un text in romana... )... Asa de tare ma roade, ca-mi vine sa iau primul avion si sa ma intorc acasa, intr-o slujba (pardon, "job" ) similara. Doamne, ce as schimba locul cu tine, plange sufletu'n mine, zau!... Mai era una pe aici, tot de-a ta... Imi spunea ca are masina de spalat ( ), asa si tu... doar ca tu ai bani de masaj... Moaama! Am ramas fara cuvinte de impresie ( speachless, de! ) Iti dai seama? Masaj!! Si da, pe cei ca tine am o fantastica placere sa-i batjocoresc. Pentru ca o ceri si eu sunt o persoana foarte ajutareatza ( "helpful", a'ica ) , nu veeau sa-i las sa astepte... Si ce-i cu tine, dragutza? Pana acum vorbeai de cum "corectezi" tu... acum ai schimbat registrul? Ma certi si "dispretuiesti" pe mine pentru (surprise-surprise!!) acelasi lucru (doar ca muuult mai bine si inteligent facut? Nemaivorbind de "proofs" ) Si culmea! Inchei cu "consider ca cei ca tine, care au dar au doar pentru ei, nu-si au rostul pe pamantul asta. Sunteti inutili efectiv" ... Ete, ca m-ai facut sa ma rusinez, zau asa! Si adica ce-ai vrea? Sa impart cu tine ca sa fiu mai putin inutila? Vrei casa pe malu' oceanului? Ce dracu' sa faci cu ea? Nu ai "masaj" (ai uitat, eu te invidiez pentru asta )Bai, de mult nu m-am mai distrat asa...
|
||
|
Dor_a Postat pe 22 Iulie 2009 16:33 |
||
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 16:29:46nu cei de aici in generalDe la: smigal, la data 2009-07-22 16:26:22De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:08:52sti ce astia atata timp cat pot sa ia o viata( a unui animal) pot sa o ia cu usurinta si viata unui om asa ca astia care sunt cu inima caina sa se pazeasca uni de alti ca nu se stieDe la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... |
||
|
smigal Postat pe 22 Iulie 2009 16:35 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:32:34De la: smigal, la data 2009-07-22 16:26:22De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:08:52sti ce astia atata timp cat pot sa ia o viata( a unui animal) pot sa o ia cu usurinta si viata unui om asa ca astia care sunt cu inima caina sa se pazeasca uni de alti ca nu se stieDe la: crissa_909, la data 2009-07-22 15:49:49eh, nah... acuma chiar ma laud... aruncati-va un ochi pe pozele de la profilul meu... sunt copiii mei, nu toti, doar o parte... daca va sperie felul in care arata, ganditi-va doar atat... in pozele alea aratau bine... si spuneti-mi va rog, ce fel de oameni sunt aceia care ii arunca in strada... va rog mult, asta ca sa mai linistim un pic apele... prefer sa fiu retarda o mie de ani decat prefacuta ca tine si ca prietena ta asta de aparati drepturile animalelor dar pt voi animale sunt doar pisicile si cainii..in rest..nu mai conteaza! poti sa incerci sa vezi lumea mai de jos ca prea te crezi pe un piedestal! |
||
|
redline Postat pe 22 Iulie 2009 16:36 |
||
De la: redline, la data 2009-07-22 16:29:32si sunt curioasa voi astea 2 v-ati da viata pt aceste animale?! Care noi astea doua fatuca? Noi astea cate? Crezi ca suntem doua, atata poti sa gandesti, nici macar pe autoarea topicului nu o incluzi? Eu nu-mi dau viata pentru nici un animal, am avut multe si mereu a trebuit sa am puterea de a le da mai departe pentru ca stiu ca daca mai pastrez unul iau practic sansa altui animal de a supravietui. Este ca suna SF si vine tanti de peste hotare sa-mi spuna in chineza ca ea nu intelege nimic. |
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Iulie 2009 16:37 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:37:37nu te mai agita ca nu ai pt cine acesti oameni sunt limitati nu le schimbi parerea cred ca indiferenta fata de ea va fi mai bunaDe la: redline, la data 2009-07-22 16:29:32si sunt curioasa voi astea 2 v-ati da viata pt aceste animale?! a si acest subiect este despre pisici si caini deoarece acestia sunt singurele animale abandonate fara mile nu am vazut nici un porc sau nici o vaca abandonata pe strada |
||
|
smigal Postat pe 22 Iulie 2009 16:41 |
||
|
tocmai m a sunat sotul meu sa ma anunte ca mai am inca 4 pisoi mititei ia gasit abandonati si nu a putut sa ii lase in mijlocu strazi stiti ce e ironic ca toti se plang ca sunt caini pe strada si ca ii musca dar abandoneaza incontinuare fara sa le pese daca iar casrta sau nu stiu sa se gaseasca o solutie ar fi altceva dar de e mai usor sa injuram sa comentam si sa facem in continuare cea ce am facut si pana acum sa trecem mai departe |
||
|
smigal Postat pe 22 Iulie 2009 16:45 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 16:33:59De la: liliana2005, la data 2009-07-22 15:54:14 Cum spuneam, vai si amar. Te-ai gandit ca poate am si eu o casa pe malul oceanului? Sau poate nu eu, poate au ai mei ceva mai multe. Te-ai gandit ca poate nu am stat nici eu toata viata in tara asta imputita de imi permit sa vorbesc asa si despre ceea ce vad aici?? Esti taaare laudaroasa femeie draga, dai in gropi de cata inteligenta pui in posturile tale. Debordezi de cat esti de isteata si mereu ne amintesti ca tu esti DE PESTE OCEANE. Pacat, te-ai incadra perfect in tara asta. Apropo de job, eu sunt trainer de lb straine dar nu am nevoie de bani. Jobul il fac din placere si atat. Da, EU POT SA SPUN ASTA! |
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Iulie 2009 16:46 |
||
gagici, lamuriti-ma si pe mine... de ce va certati?
|
||
|
crissa_909 Postat pe 22 Iulie 2009 16:46 |
||
nu de alta, dar vaz ca se vorbeste despe bani, case...
|
||
|
crissa_909 Postat pe 22 Iulie 2009 16:48 |
||
De la: redline, la data 2009-07-22 16:36:24 Red, dar mie imi plac toate animalele Nu folosesc decat blanuri de animale crescute in ferme, nu as manca vanat pentru nimic in lume, desi... raul e facut deja... cand ajung la tine in farfurie sunt deja moarte... Ma enerveaza chiar si risipa asta de peste si fructe de mare de la super-marketuri... Ma scoate din minti, de fapt... Ce nevoie au sa omoare atatia pesti? Eu cred ca jumatate ajung faina. Ma rog... realitatea e ca viata si lumea in care traim nu e dreapta... N-a fost si nici nu va fi vreodata... Singurul lucru pe care-l putem face e sa ajutam atunci cand putem... si daca nu face mare diferenta in marele tablou... cel putin face diferenta pentru UN animalutz. Sau UN copil... Cam asta... M-ai facut sa vorbesc serios... Si ce bine ma distram cu "corectoarea" care merge masaj... Asta nu e drept
|
||
|
Dor_a Postat pe 22 Iulie 2009 16:48 |
||
| Mai fetelor, va permiteti sa ii jigniti pe altii, sa ii numiti ,,limittai, retardati'', voi credeti ca oricine are posibilitatea sa adune animalele abandonate de pe strada ? Voi tineti toate acele animale in casa ? | ||
|
Postat pe 22 Iulie 2009 16:49 |
||
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 16:48:03nu de alta, dar vaz ca se vorbeste despe bani, case... Si masaje |
||
|
Dor_a Postat pe 22 Iulie 2009 16:49 |
||
De la: Lilith123, la data 2009-07-22 16:49:49Mai fetelor, va permiteti sa ii jigniti pe altii, sa ii numiti ,,limittai, retardati'', voi credeti ca oricine are posibilitatea sa adune animalele abandonate de pe strada ? Voi tineti toate acele animale in casa ? Nu, evident! Dar ne dam mari pe forumuri, te pui cu noi! Avem "job" uri si... am mentionat? Mergem la masaj (bai, asta e dementza, ce sa mai!! ) |
||
|
Dor_a Postat pe 22 Iulie 2009 16:51 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 16:33:59De la: liliana2005, la data 2009-07-22 15:54:14 Genial! jos palaria
|
||
|
iffiuanamaria Postat pe 22 Iulie 2009 16:51 |
||
|
Mai...voi chiar nu va dati seama cat de penibila e toata cearta asta????? Peste tot numai certuri si jigniri Chiar nu se poate discuta normal un subiect??? Aaaaa si nu-mi veniti cu faze de gradinita....ca aia a inceput sau ala si ca de aia...... Fiecare are dreptul la parerea proprie......fara sa-i sara nimeni in cap..... Ma refer in general la toate subiectele de pe forum..... Cum are cineva o parere diferita de cea a multimii...hop gata sa-i dam in cap Si...Liliana.....ce legatura avea ce a zis Kathara de engleza....cu subiectul???sau Dora? Cam ai prostul obicei sa te iei de persoanele care nu sunt de acord cu tine...nu numai aici... In fine........ |
||
|
andreea1976 Postat pe 22 Iulie 2009 16:52 |
||
De la: smigal, la data 2009-07-22 16:45:09tocmai m a sunat sotul meu sa ma anunte ca mai am inca 4 pisoi mititei ia gasit abandonati si nu a putut sa ii lase in mijlocu strazi Ce bine ca te sprijina si el!! Ai grija de ei si da anunt pe net si prin ziarele locale cand sunt mai maricei, eu asa fac mereu, puiutii ii mai vrea lumea, se dau mai usor. Dar ai grija cui ii dai, eu le aleg foarte bine stapanul si ii urmaresc luni bune dupa ce ii dau, am avut experiente neplacute si nu vreau sa le repet. In general atentie la mamele cu copii mici care ii iau doar pentru joaca apoi realizeaza ca nu se pot ocupa de un animal si ii dau mai departe. Ma bucur enorm de mult ca exista oameni ca tine!! Continui sa sper ca lucrurile vor fi mai bune intr-o zi. |
||
|
liliana2005 Postat pe 22 Iulie 2009 16:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| bancuri cu iepurasi | 28 | De la: kudika375620 9 Mai 2011 19:38 |
| Heroina - cel mai scurt drum spre moarte | 18 | De la: Mikidutsa 23 Octombrie 2011 11:11 |
| Need some help here :D | 10 | De la: Oanuka 13 Februarie 2010 11:48 |
|
|
||
| animalute de casa | 7 | De la: monaram 7 Mai 2009 14:06 |
| Ce spune Presa despre Electro Star | 7 | De la: onnyta 23 Septembrie 2008 14:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.