Setari Cookie-uri

De ce romanii nu iubesc animalele?

De la: andreea1976, la data 2009-07-22 16:52:32Mai...voi chiar nu va dati seama cat de penibila e toata cearta asta?????
Peste tot numai certuri si jigniri
Chiar nu se poate discuta normal un subiect???
Aaaaa si nu-mi veniti cu faze de gradinita....ca aia a inceput sau ala si ca de aia......
Fiecare are dreptul la parerea proprie......fara sa-i sara nimeni in cap.....
Ma refer in general la toate subiectele de pe forum.....
Cum are cineva o parere diferita de cea a multimii...hop gata sa-i dam in cap
Si...Liliana.....ce legatura avea ce a zis Kathara de engleza....cu subiectul???sau Dora?
Cam ai prostul obicei sa te iei de persoanele care nu sunt de acord cu tine...nu numai aici...
In fine........

Dar pe mine ma intrebi ce legatura are mai??? S-au bagat VEDETELE PACII IN SEAMA. Eu scriam la subiect crede-ma ca e un subiect care pe mine ma intereseaza in mod special, ele in schimb n-au nimic bun de spus, se baga aiurea, sa isi mai faca "fani", sa le vada lumea cat sunt de destepte si de plecate din tara si de mai stiu eu cum. Chiar nu se vede?
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 16:55
Andreea, nu mai fac...

Uite, eu promit sa nu mai scriu aici... Dar, sincer (da-mi voie sa fiu gradinitza doar de data asta)... ce rost are sa spui pe un topic despre animale ca tu ai sa corectezi mereu engleza nu stiu cui? (ca de la asta m-a apucat )
Cat despre animalutze... fac si eu ce pot... Ca si pentru copiii abandonati. Nu zic ca as fi rasturnat lumea, ca as minti... dar ceva-ceva am facut...
Gata, gata... ma duc...
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 16:56
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:55:22
Dar pe mine ma intrebi ce legatura are mai??? S-au bagat VEDETELE PACII IN SEAMA. Eu scriam la subiect crede-ma ca e un subiect care pe mine ma intereseaza in mod special, ele in schimb n-au nimic bun de spus, se baga aiurea, sa isi mai faca "fani", sa le vada lumea cat sunt de destepte si de plecate din tara si de mai stiu eu cum. Chiar nu se vede?

Domnisoara Koo-koo, vezi ca si Andreea... tot "plecata din tara"

( )

Stiu ca ai vrea sa faci front comun cu cineva... din pacate... nu-ti prea iese... Nu te intrebi de ce?
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 16:58
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 16:46:30gagici, lamuriti-ma si pe mine... de ce va certati?

Cum de ce? Citesti? Cand vedem un caine care ne deranjeaza chemam hingherii, cei care le iau de pe strada sunt niste fanatici, cei care le sterilizeaza la fel, blanurile de animale sa fie de la alea crescute la ferma..haide mai, tu ce intrebi aici?
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 16:59
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 16:56:13Andreea, nu mai fac...

Uite, eu promit sa nu mai scriu aici... Dar, sincer (da-mi voie sa fiu gradinitza doar de data asta)... ce rost are sa spui pe un topic despre animale ca tu ai sa corectezi mereu engleza nu stiu cui? (ca de la asta m-a apucat )
Cat despre animalutze... fac si eu ce pot... Ca si pentru copiii abandonati. Nu zic ca as fi rasturnat lumea, ca as minti... dar ceva-ceva am facut...
Gata, gata... ma duc...

nooooooo, cand ma distram si eu asa bine....
iffiuanamaria
Postat pe 22 Iulie 2009 17:01
Andreea , s-a iesit scandal , din cauza deei care se poza in marea Maica Tereza( sa ma ierte ) si poi vine si liliana si ii ia partea de unde si faza cu engleza si de aici toooot taraboiul , mno
blue07scorpion
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 16:58:33
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:55:22

Domnisoara Koo-koo, vezi ca si Andreea... tot "plecata din tara"

( )

Stiu ca ai vrea sa faci front comun cu cineva... din pacate... nu-ti prea iese... Nu te intrebi de ce?

Mi se rupe cine e plecata din tara fetelor. Mi se rupe da rau. Si eu plec azi, vin maine si tot asa. Asa siiiii????/
liliana2005
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-22 17:01:51Andreea , s-a iesit scandal , din cauza deei care se poza in marea Maica Tereza( sa ma ierte ) si poi vine si liliana si ii ia partea de unde si faza cu engleza si de aici toooot taraboiul , mno

Asta nu pricepeti voi. NU a pozat ea in Maica Tereza, doar pentru ca voi nu faceti ce AR TREBUI sa faceti nu inseamna ca altul care face se da mare sau nu e modest. Nu mai pot sta din pacate.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 17:03
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:59:01Cum de ce? Citesti? Cand vedem un caine care ne deranjeaza chemam hingherii, cei care le iau de pe strada sunt niste fanatici, cei care le sterilizeaza la fel, blanurile de animale sa fie de la alea crescute la ferma..haide mai, tu ce intrebi aici?

Asta ai inteles tu din ceea ce s-a scris pana acum ? Vezi ca atunci cand trebuia sa raspunzi unor intrebari strict la subiect, le-ai ocolit, insa iti place cearta, wow, sa jignesti, sa vb ca la usa cortului ! Esti o doamna, ce aia ta, nu ? :)) Te mai si lauzi ca esti plecata din tara, pai uite ca eu sunt o fraiera ramasa in tara asta de needucati si totusi stiu sa ma comport civilizat, chiar si pe un forum public !

Postat pe 22 Iulie 2009 17:03
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:59:01
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 16:46:30gagici, lamuriti-ma si pe mine... de ce va certati?

Cum de ce? Citesti? Cand vedem un caine care ne deranjeaza chemam hingherii, cei care le iau de pe strada sunt niste fanatici, cei care le sterilizeaza la fel, blanurile de animale sa fie de la alea crescute la ferma..haide mai, tu ce intrebi aici?

da, citesc... si eu am fost in aceeasi oala cand am fost numite "fanatice"... asta este... nu ma deranjeaza foarte tare, eu stiu ce simt si cred... eu am raspuns katharei, si nu cred ca am jignit... asta e ideea... , nu trebuie sa ne dam in cap ca sa ne fie acceptate ideile... daca ea a inteles parerea mea, super, daca nu, mai incerc... eu vb serios, se poat etrata subiectul si fara cearta...
crissa_909
Postat pe 22 Iulie 2009 17:08
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:32:34
Dar tu nu vezi ca retardatii astia scriu pe forumuri si ne fac pe noi in fel si chip, ei se cred "oameni valorosi", noi suntem fanatici ca ne pasa de alte suflete, cum sa le ajungem cu prajina la nas, vreo idee?

Wow (sau uau), nu stiu cum te suporti pe tine. Atata aroganta, ca ce om bun esti e socanta.

ps - Mi-ai trimis un PM in care ziceau unele chestii din care se deducea cat de poate de clar ca esti trainer de foame, nu de placere. In Timisoara, nu? Asta-i tot in Romania, n-am dat drumul la televizor astazi dar nu cred ca s-a desprins vestul tarii si a migrat spre marginea unui ocean
Kathara
Postat pe 22 Iulie 2009 17:09
Liliana , ti as sugera sa citesti din nouuuuuuu topicul de la cap sa vezi ca si eu si lilith am incercat sa explicam dsoarei fanatic (deea20) cum sta treaba , ok ? dupa ai venit u , si ai inceput sa vb , si sa te iei de kathara si tot asa tot taraboiul se pare ca nu intelegi ceea ce toti spunem la unison , din animale a degenerat in joburi , engleza si mai stiu eu ce .
Ce ar trebuie sa facem ?? si cine stie ca noi nu facem ? Trebuie sa ii dam raportl cuiva ??? Fiecare om face ceea ce vrea , asta e, si ai grija cum vb la adresa persoanelor care macar nu le cunosti si iti vb cu vb buna si dorinta de pace , nu ca ti se rupe ca e afara , si te fatai si u una , 2 , ok ??
Asa ca arata un pic de maniere ( daca le ai ) si un pic de respect pt cei care sunt afara
Asa si ??? s-a r putea sa ti un pic gura aia , aia s-ar putea !!!!! arata respect si apoi vei tratata cu respect !!!
Andreiutza , dora
Lilith las-o mama in pace , ok ? ca exact cum ai scris si u asta a facut
blue07scorpion
Postat pe 22 Iulie 2009 17:12
Frate deci acuma chiar mi a sarit mustarul da tu cine dracu esti de ma faci pe retardat daca scriu pe forum ????
ahm ???? ia explica mi si mie tanit liliana , ahm ??? cand vei ajunge si u la cate situ eu , atunic poate atunci ii zic " hello" pana atunci shhhhhsssss , ok , tanti ??? si in loc sa trimiti privaturi mai bine ti ai vedea de lungul nasului tau
e dracia dracu , ce sa ti povestesc
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sunt om valoros pt cine vreau , si pt cine merita , nu pt niste specimiene ca tine , ia out , EJECTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
blue07scorpion
Postat pe 22 Iulie 2009 17:16
De la: smigal, la data 2009-07-22 16:41:45
a si acest subiect este despre pisici si caini deoarece acestia sunt singurele animale abandonate fara mile nu am vazut nici un porc sau nici o vaca abandonata pe strada

O problema majora o mai avem in tara cu caii,mai ales pe timp de iarna.
Sunt lasati saracii pe strazi sa moara de frig,dau masini peste ei...e cumplit.
Din pacate sunt putini cei care ii pot ajuta realmente,insa,din fericire,de ceva timp exista in sectorul 2,Bucuresti un adapost pentru calutzi.
Inca sunt la inceput si nu le este foarte usor,dar,sa speram ca in timp vor fi ajutati sa se dezvolte si vom vedea si alte astfel de adaposturi aparand in tara.
heaven2007
Postat pe 22 Iulie 2009 17:20
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-22 17:12:44Liliana , ti as sugera sa citesti din nouuuuuuu topicul de la cap sa vezi ca si eu si lilith am incercat sa explicam dsoarei fanatic (deea20) cum sta treaba , ok ? dupa ai venit u , si ai inceput sa vb , si sa te iei de kathara si tot asa tot taraboiul se pare ca nu intelegi ceea ce toti spunem la unison , din animale a degenerat in joburi , engleza si mai stiu eu ce .
Ce ar trebuie sa facem ?? si cine stie ca noi nu facem ? Trebuie sa ii dam raportl cuiva ??? Fiecare om face ceea ce vrea , asta e, si ai grija cum vb la adresa persoanelor care macar nu le cunosti si iti vb cu vb buna si dorinta de pace , nu ca ti se rupe ca e afara , si te fatai si u una , 2 , ok ??
Asa ca arata un pic de maniere ( daca le ai ) si un pic de respect pt cei care sunt afara
Asa si ??? s-a r putea sa ti un pic gura aia , aia s-ar putea !!!!! arata respect si apoi vei tratata cu respect !!!
Andreiutza , dora
Lilith las-o mama in pace , ok ? ca exact cum ai scris si u asta a facut

Imi spui tu mie cum sa vorbesc cuiva si cui trebuie sa arat respect? N-am timp acum de tine dar o sa-ti raspund stai linistit.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 17:20
Pai da crissa mi a sarit rau de tot mustarul cand am vazut ce a spus liliana despre noi , ca suntem retrazi ca stam pe forum si tralalla , cum isi permite ? ma cunoaste ? si atunci ???
respecta si apoi vei fi respectat
blue07scorpion
Postat pe 22 Iulie 2009 17:35
Da si liliana care tie problema ? nu am voie sa mi salut aomenii apropiati mie ? sau ce???
de cand si pana cand nu am voie ?
blue07scorpion
Postat pe 22 Iulie 2009 17:36
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-22 17:35:11Pai da crissa mi a sarit rau de tot mustarul cand am vazut ce a spus liliana despre noi , ca suntem retrazi ca stam pe forum si tralalla , cum isi permite ? ma cunoaste ? si atunci ???
respecta si apoi vei fi respectat

mah, sfatul meu... ignora oamenii care te jignesc... eu am invatat asta destul de tarziu, mi-am dat seama ca imi fac rau singura, pentru ca ma atacam si ma enervam... asa ca...
zambeste, maine poti fi facuta si mai rau...
crissa_909
Postat pe 22 Iulie 2009 17:46
De la: Lilith123, la data 2009-07-22 17:03:57
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:59:01Cum de ce? Citesti? Cand vedem un caine care ne deranjeaza chemam hingherii, cei care le iau de pe strada sunt niste fanatici, cei care le sterilizeaza la fel, blanurile de animale sa fie de la alea crescute la ferma..haide mai, tu ce intrebi aici?

Asta ai inteles tu din ceea ce s-a scris pana acum ? Vezi ca atunci cand trebuia sa raspunzi unor intrebari strict la subiect, le-ai ocolit, insa iti place cearta, wow, sa jignesti, sa vb ca la usa cortului ! Esti o doamna, ce aia ta, nu ? :)) Te mai si lauzi ca esti plecata din tara, pai uite ca eu sunt o fraiera ramasa in tara asta de needucati si totusi stiu sa ma comport civilizat, chiar si pe un forum public !

Liliana, cand te intreaba cineva ceva, intr-un mod calm, nu stii sa raspunzi ? Hai recunoaste ca esti o isterica impatimita a certei ca pe maidan...imi permit sa mi te adresez asa intrucat ai demonstrat ca stii doar sa te certi !

Postat pe 22 Iulie 2009 17:50

Gata, gata... ma duc...

si pe mine cui ma lasi?
crissa_909
Postat pe 22 Iulie 2009 17:55
dragele mele, va pup pe basca si maine promit poze noi... seara frumoasa :)
crissa_909
Postat pe 22 Iulie 2009 18:08
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-22 17:01:15

Gata, gata... ma duc...

nooooooo, cand ma distram si eu asa bine....

Anamaria, ne vedem pe alte topice...
Ca doar e plina lumea de cei care se cred material de statui. Iar mie-mi place sa le raspund cu aceeasi moneda... Vor sa corecteze engleza? Le dau ocazia.
Vor sa murim de ciuda ca merg la masaj? Eu aici sunt, sa mor de ciuda.

Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 18:19
De la: crissa_909, la data 2009-07-22 18:08:12dragele mele, va pup pe basca si maine promit poze noi... seara frumoasa :)

Pentru tine si bebeii tai.
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 18:20
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:37:37
De la: redline, la data 2009-07-22 16:29:32si sunt curioasa voi astea 2 v-ati da viata pt aceste animale?!
stiu raspunsul nu este vb de asta aici,no?

Care noi astea doua fatuca? Noi astea cate? Crezi ca suntem doua, atata poti sa gandesti, nici macar pe autoarea topicului nu o incluzi?
Eu nu-mi dau viata pentru nici un animal, am avut multe si mereu a trebuit sa am puterea de a le da mai departe pentru ca stiu ca daca mai pastrez unul iau practic sansa altui animal de a supravietui. Este ca suna SF si vine tanti de peste hotare sa-mi spuna in chineza ca ea nu intelege nimic.

fatuca?tu si cu smigal sau inca crezi ca sunteti una si aceeasi persoana?
si ia mai gandeste-te cate animale au murit ca sa poti lua tu o aspirina!
si apoi retine un lucru eu nu-s pt maltratarea nimalelor..dar asa-i ca iti este greu sa procesezi asta?
cat despre ce face dora..nu-i treaba mea..dar cred ca nu se ia degeaba de tine...poate nu-i asa de greu sa constientizezi si sa recunosti ca ai o problema in a percepe lucrurile!
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 18:53
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:37:37
De la: redline, la data 2009-07-22 16:29:32si sunt curioasa voi astea 2 v-ati da viata pt aceste animale?!
stiu raspunsul nu este vb de asta aici,no?

Care noi astea doua fatuca? Noi astea cate? Crezi ca suntem doua, atata poti sa gandesti, nici macar pe autoarea topicului nu o incluzi?
Eu nu-mi dau viata pentru nici un animal, am avut multe si mereu a trebuit sa am puterea de a le da mai departe pentru ca stiu ca daca mai pastrez unul iau practic sansa altui animal de a supravietui. Este ca suna SF si vine tanti de peste hotare sa-mi spuna in chineza ca ea nu intelege nimic.
nu te mai agita ca nu ai pt cine acesti oameni sunt limitati nu le schimbi parerea cred ca indiferenta fata de ea va fi mai buna
a si acest subiect este despre pisici si caini deoarece acestia sunt singurele animale abandonate fara mile nu am vazut nici un porc sau nici o vaca abandonata pe strada

ma faci sa rad...
da caii aia de au fost gasiti abandonati nu-s tot animale?aaa nuuu doar cainile si pisicile!
nu vedeti cat de superficiale deveniti cand vine vb de alte animale?da nu-s draga si ele suflete?
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 18:55
De la: smigal, la data 2009-07-22 16:45:09tocmai m a sunat sotul meu sa ma anunte ca mai am inca 4 pisoi mititei ia gasit abandonati si nu a putut sa ii lase in mijlocu strazi
stiti ce e ironic ca toti se plang ca sunt caini pe strada si ca ii musca dar abandoneaza incontinuare fara sa le pese daca iar casrta sau nu stiu sa se gaseasca o solutie ar fi altceva dar de e mai usor sa injuram sa comentam si sa facem in continuare cea ce am facut si pana acum sa trecem mai departe

succes in ai intretine daca erai atenta am postat ceva dar voua va este mai usor sa tipati ca sunteti bune!noroc cu voi ca echilibrati rautatea mea si a altora pe care nu ii cunoasteti!
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 18:57
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 16:48:47
De la: redline, la data 2009-07-22 16:36:24
prefer sa fiu retarda o mie de ani decat prefacuta ca tine si ca prietena ta asta de aparati drepturile animalelor dar pt voi animale sunt doar pisicile si cainii..in rest..nu mai conteaza!
poti sa incerci sa vezi lumea mai de jos ca prea te crezi pe un piedestal!

Red, dar mie imi plac toate animalele

Nu folosesc decat blanuri de animale crescute in ferme, nu as manca vanat pentru nimic in lume, desi... raul e facut deja... cand ajung la tine in farfurie sunt deja moarte...
Ma enerveaza chiar si risipa asta de peste si fructe de mare de la super-marketuri... Ma scoate din minti, de fapt... Ce nevoie au sa omoare atatia pesti? Eu cred ca jumatate ajung faina. Ma rog... realitatea e ca viata si lumea in care traim nu e dreapta... N-a fost si nici nu va fi vreodata... Singurul lucru pe care-l putem face e sa ajutam atunci cand putem... si daca nu face mare diferenta in marele tablou... cel putin face diferenta pentru UN animalutz. Sau UN copil...

Cam asta... M-ai facut sa vorbesc serios... Si ce bine ma distram cu "corectoarea" care merge masaj...
Asta nu e drept

exact dora nu trebuie sa vin pe un forum sa zic ca am acasa 10 animale..ca poate am sau poate nu am!poate ajut sau poate nu! dar nu cred ca trebuie sa dau socoteala unor persoane atat de inghesuite la minte incat nu vad decat ca ele sunt fetele bune cu suflet mare! ca sa iti spun!
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 19:00
De la: heaven2007, la data 2009-07-22 17:20:40

O problema majora o mai avem in tara cu caii,mai ales pe timp de iarna.
Sunt lasati saracii pe strazi sa moara de frig,dau masini peste ei...e cumplit.
Din pacate sunt putini cei care ii pot ajuta realmente,insa,din fericire,de ceva timp exista in sectorul 2,Bucuresti un adapost pentru calutzi.
Inca sunt la inceput si nu le este foarte usor,dar,sa speram ca in timp vor fi ajutati sa se dezvolte si vom vedea si alte astfel de adaposturi aparand in tara.

I-am mai vazut si eu prin tara cum arata. E o problema si cu taranii care isi bat animalele, fie ele cai sau vaci sau oi, le trateaza inuman, cainii ii impusca, pisicilor le taia gatul cu toporul sau le spanzura, sunt efectiv infernali si li se permite sa fie asa, noi toti le permitem.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 19:02
De la: redline, la data 2009-07-22 18:57:46
De la: smigal, la data 2009-07-22 16:45:09tocmai m a sunat sotul meu sa ma anunte ca mai am inca 4 pisoi mititei ia gasit abandonati si nu a putut sa ii lase in mijlocu strazi
stiti ce e ironic ca toti se plang ca sunt caini pe strada si ca ii musca dar abandoneaza incontinuare fara sa le pese daca iar casrta sau nu stiu sa se gaseasca o solutie ar fi altceva dar de e mai usor sa injuram sa comentam si sa facem in continuare cea ce am facut si pana acum sa trecem mai departe

succes in ai intretine daca erai atenta am postat ceva dar voua va este mai usor sa tipati ca sunteti bune!noroc cu voi ca echilibrati rautatea mea si a altora pe care nu ii cunoasteti!

Nu tipa nimeni ca e bun sau mai bun, doar ca la voi se vede rautatea, pe ochi va iese cred.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 19:04

Sigur ca trebuia sa vii pe topicul asta sa spui cate animale ai acasa si ce faci tu in privinta asta. Sau ai senzatia ca intereseaza pe cineva cum stii tu sa te certi mai frumos si de cate ori poti sa spui oamenilor ca sunt prosti?
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 19:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut colega... 1 De la: love_is_precious 5 Septembrie 2009 10:22
INVITATIE 2 De la: tina87 27 Martie 2008 13:45
Lily,pisicuta gri petrol cu portocaliu, deosebita 1 De la: ralsera 2 Iunie 2010 22:48
Paradoxul vremurilor noastre. 2 De la: 16 August 2015 16:06
M-a parasit inainte cu o saptamana de nunta 19 De la: deiutza_20 1 August 2009 22:15